Lediga jobb som Administrativ assistent i Karlshamn

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Administratör till Klockebacksskolan

Vi söker en administratör med placering på Klockebacksskolan! Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, anpassad skola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI. Klockebacksskolan och tillhörande Kyrkskolan  är en F-6 skola med ca 340 elever. Klockebacksskolan ligger vackert belägen uppe på klockebacken i Asarum. Gemenskap, trygghet och kun... Visa mer
Vi söker en administratör med placering på Klockebacksskolan!
Tjänsten är en visstidsanställning på 100 %
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, anpassad skola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Klockebacksskolan och tillhörande Kyrkskolan  är en F-6 skola med ca 340 elever. Klockebacksskolan ligger vackert belägen uppe på klockebacken i Asarum. Gemenskap, trygghet och kunskap lägger grunden och är ledord för vår verksamhet. Med Vi-känsla, goda relationer och inspirerande arbetssätt är vår vision att tillsammans skapa en positiv lärandemiljö med kunskapen i fokus.

Arbetsuppgifter
Verksamheten som du huvudsakligen utgör stödfunktion för är grundskola årskurs F-6. Som administratör har du till uppgift att utföra de administrativa arbetsuppgifter som förekommer i verksamheten. Du samarbetar i tvärgrupp med administratörer som har ett liknande uppdrag inom F-6.
Dina arbetsområden kommer bland annat att vara inom administration, ekonomi, personal (ex vikarieanskaffning), IT och information. Du ansvarar också för att samordna den verksamhetsförlagda utbildningen, vilket innebär samarbete med högskola och studenter. En viktig del i uppdraget är att koordinera och administrera betygssättning. Uppdraget kräver ett nära samarbete med skolans ledning och personal, övrig administration inom området samt med förvaltningskontor. Att dagligen hantera möten med personal, elever och föräldrar är en betydande del av arbetsuppgifterna och det läggs stor vikt vid att detta sker på ett för verksamheten gynnsamt sätt - det goda värdskapet.

Kvalifikationer 
För tjänsten krävs lägst administrativ gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, personaladministration och information eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Då de administrativa arbetsuppgifterna till största delen är databaserade ställer vi stort krav på att kunna använda och förstå olika IT- lösningar och system på bästa sätt. .
Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara utvecklingsinriktad och våga pröva nya arbetssätt. Ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt är avgörande för hög måluppfyllelse i arbetet.
Du ska ha en mycket god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska även kunna arbeta under stort eget ansvar samtidigt som du kan samarbeta med olika aktörer, såväl inom som utom den egna organisationen., vilket ställer stora krav på professionellt bemötande och flexibilitet. För att kunna hantera komplexiteten i uppdraget krävs att du har en stor förmåga att självständigt organisera, prioritera och strukturera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt  
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.
Visstidsanställning 240805 - 241231
Som anställd i Karlshamns kommun erbjuds du semesterväxling, tillgång till kommunens personalklubb samt möjlighet till hälsopaus.
Sista ansökningsdag 240610

Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

För mer information kontakta
Ann-Louise Strömberg, rektor, 0454-30 73 22

Christina Gustafsson, Vision, 0454-811 15 Visa mindre

Administratör och studie- och yrkesvägledare

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid! Som administratör och studie- och yrkesvägledare hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan. På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi arbetar aktivt med ... Visa mer
Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!Som administratör och studie- och yrkesvägledare hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan.

På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi arbetar aktivt med olika nätverk mellan våra skolor för att lära oss av och tillsammans med varandra och delar frikostigt med oss av vår kunskap och våra erfarenheter under vår Thoren Framtid dag som präglas av kollegialt utbyte och samverkan. Vi har modet att ständigt utmana oss själva och utveckla vår undervisning.

Om skolan

Thoren Framtid i Karlshamn är en personlig högstadieskola med 230 elever läsåret 2024-2025. Skolan har nya fina lokaler och ligger i en vacker miljö på Strömmaområdet med närhet till Kreativum och Sparbanken Arena

Arbetsuppgifter

Vi söker en administratör och studie- och yrkesvägledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Som administratör och studie- och yrkesvägledare arbetar du nära skolledningen. Det gör du genom att sitta med i ledningsgruppen och vara ledningsstöd. Du erbjuds ett varierat och stimulerande arbete där du har många bollar i luften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är personal och elevadministration, dokumentering, arkivering, schema och betygshantering. Du ansvarar även för vikarieanskaffning och den dagliga bemanningen. I rollen som studie- och yrkesvägledare kommer du att ge individuell och gruppvägledning för att stimulera elevernas intresse och nyfikenhet för framtida studier och yrkesval utifrån skolans lokala SYV-plan och läroplanens riktlinjer för studie och yrkesvägledning. 

Du är ett administrativt stöd till skolledningen och sköter allmänna expeditionsuppgifter såsom telefon och posthantering. Som administratör använder du digitala verktyg såsom Schoolsoft, Skola24, Google och Microsoft.

Kvalifikationer

Du har en relevant utbildning för uppdraget och god erfarenhet av tidigare skoladministratörstjänst eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Som person är du samarbetsvillig, lösningsfokuserad och är flexibel . Du är engagerad, självgående och har en positiv inställning även i stressiga situationer. 

Som administratör har du en central roll på skolan och kommer att möta elever, personal, vårdnadshavare och besökare. En förutsättning är att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande.

Blir du inspirerad av vad du läser och svarar du upp på våra förväntningar så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att läsa ansökningar efterhand och genomföra intervjuer fortlöpande. 

Vi erbjuder
Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. I ditt arbete får du frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva utveckling och undervisningen framåt. Du ingår i ett fantastiskt arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du kommer att arbeta med härliga kollegor på Thoren Framtid i Karlshamn, men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

TF Rektor
Andreas Ernebrand
[email protected]
Telefon: 073-518 91 06

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se. Visa mindre

Administratör till Klockebacksskolan

Vi söker en administratör med placering på Klockebacksskolan! Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, anpassad skola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI. Klockebacksskolan och tillhörande Kyrkskolan  är en F-6 skola med ca 340 elever. Klockebacksskolan ligger vackert belägen uppe på klockebacken i Asarum. Gemenskap, trygghet och kun... Visa mer
Vi söker en administratör med placering på Klockebacksskolan!
Tjänsten är en visstidsanställning på 100 %
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, anpassad skola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Klockebacksskolan och tillhörande Kyrkskolan  är en F-6 skola med ca 340 elever. Klockebacksskolan ligger vackert belägen uppe på klockebacken i Asarum. Gemenskap, trygghet och kunskap lägger grunden och är ledord för vår verksamhet. Med Vi-känsla, goda relationer och inspirerande arbetssätt är vår vision att tillsammans skapa en positiv lärandemiljö med kunskapen i fokus.

Arbetsuppgifter
Verksamheten som du huvudsakligen utgör stödfunktion för är grundskola årskurs F-6. Som administratör har du till uppgift att utföra de administrativa arbetsuppgifter som förekommer i verksamheten. Du samarbetar i tvärgrupp med administratörer som har ett liknande uppdrag inom F-6.
Dina arbetsområden kommer bland annat att vara inom administration, ekonomi, personal (ex vikarieanskaffning), IT och information. En viktig del i uppdraget är att koordinera och administrera betygssättning. Uppdraget kräver ett nära samarbete med skolans ledning och personal, övrig administration inom området samt med förvaltningskontor. Att dagligen hantera möten med personal, elever och föräldrar är en betydande del av arbetsuppgifterna och det läggs stor vikt vid att detta sker på ett för verksamheten gynnsamt sätt - det goda värdskapet.

Kvalifikationer 
För tjänsten krävs lägst administrativ gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, personaladministration och information eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Då de administrativa arbetsuppgifterna till största delen är databaserade ställer vi stort krav på att kunna använda och förstå olika IT- lösningar och system på bästa sätt. .
Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara utvecklingsinriktad och våga pröva nya arbetssätt. Ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt är avgörande för hög måluppfyllelse i arbetet.
Du ska ha en mycket god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska även kunna arbeta under stort eget ansvar samtidigt som du kan samarbeta med olika aktörer, såväl inom som utom den egna organisationen., vilket ställer stora krav på professionellt bemötande och flexibilitet. För att kunna hantera komplexiteten i uppdraget krävs att du har en stor förmåga att självständigt organisera, prioritera och strukturera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt  
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.
Visstidsanställning 240805 - 241231
Som anställd i Karlshamns kommun erbjuds du semesterväxling, tillgång till kommunens personalklubb samt möjlighet till hälsopaus.
Sista ansökningsdag 240610

Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

För mer information kontakta
Ann-Louise Strömberg, rektor, 0454-30 73 22

Christina Gustafsson, Vision, 0454-811 15 Visa mindre

Driven administratör

TopWork söker dig som vill arbeta som administratör hos vår kund som är baserad i Karlshamn!  Vi söker en serviceinriktad administratör för kunds räkning. Som administratör kommer du vara ansvarig för att ge högkvalitativ service och på så sätt säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smidigt. Du kommer hjälpa dina kollegor med diverse administrativa uppgifter. Du kommer således vara en viktig länk såväl externt som internt och för att lyckas i r... Visa mer
TopWork söker dig som vill arbeta som administratör hos vår kund som är baserad i Karlshamn! 

Vi söker en serviceinriktad administratör för kunds räkning. Som administratör kommer du vara ansvarig för att ge högkvalitativ service och på så sätt säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smidigt. Du kommer hjälpa dina kollegor med diverse administrativa uppgifter. Du kommer således vara en viktig länk såväl externt som internt och för att lyckas i rollen krävs att du klarar av att arbeta med flera saker parallellt.

Vi ser att du:
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
- Är serviceinriktad och har en förmåga att sprida god stämning bland människor du träffar och arbetar tillsammans med.
- Organiserad och noggrann men ändå klarar av att anpassa dig till förändrade arbetsförhållanden.
- God kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
- Talar flytande svenska och goda kunskaper i engelska.
- Goda kunskaper i Office-paketet, inklusive Word, Excel och Outlook.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och ansvar. Du kommer vara en del av ett engagerat team och ha möjlighet att påverka och bidra till vår kunds framgång.

Är du en serviceinriktad och engagerad administratör så tveka inte att lämna in din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering och en anställning som inleds hos TopWork med möjlighet till att du senare ska kunna anställas av kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Driven administratör

TopWork söker dig som vill arbeta som administratör hos vår kund som är baserad i Karlshamn!  Vi söker en serviceinriktad administratör för kunds räkning. Som administratör kommer du vara ansvarig för att ge högkvalitativ service och på så sätt säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smidigt. Du kommer hjälpa dina kollegor med diverse administrativa uppgifter. Du kommer således vara en viktig länk såväl externt som internt och för att lyckas i r... Visa mer
TopWork söker dig som vill arbeta som administratör hos vår kund som är baserad i Karlshamn! 

Vi söker en serviceinriktad administratör för kunds räkning. Som administratör kommer du vara ansvarig för att ge högkvalitativ service och på så sätt säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smidigt. Du kommer hjälpa dina kollegor med diverse administrativa uppgifter. Du kommer således vara en viktig länk såväl externt som internt och för att lyckas i rollen krävs att du klarar av att arbeta med flera saker parallellt.

Vi ser att du:
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
- Är serviceinriktad och har en förmåga att sprida god stämning bland människor du träffar och arbetar tillsammans med.
- Organiserad och noggrann men ändå klarar av att anpassa dig till förändrade arbetsförhållanden.
- God kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
- Talar flytande svenska och goda kunskaper i engelska.
- Goda kunskaper i Office-paketet, inklusive Word, Excel och Outlook.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och ansvar. Du kommer vara en del av ett engagerat team och ha möjlighet att påverka och bidra till vår kunds framgång.

Är du en serviceinriktad och engagerad administratör så tveka inte att lämna in din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering och en anställning som inleds hos TopWork med möjlighet till att du senare ska kunna anställas av kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Driven administratör

TopWork söker dig som vill arbeta som administratör hos vår kund som är baserad i Karlshamn!  Vi söker en serviceinriktad administratör för kunds räkning. Som administratör kommer du vara ansvarig för att ge högkvalitativ service och på så sätt säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smidigt. Du kommer hjälpa dina kollegor med diverse administrativa uppgifter. Du kommer således vara en viktig länk såväl externt som internt och för att lyckas i r... Visa mer
TopWork söker dig som vill arbeta som administratör hos vår kund som är baserad i Karlshamn! 

Vi söker en serviceinriktad administratör för kunds räkning. Som administratör kommer du vara ansvarig för att ge högkvalitativ service och på så sätt säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smidigt. Du kommer hjälpa dina kollegor med diverse administrativa uppgifter. Du kommer således vara en viktig länk såväl externt som internt och för att lyckas i rollen krävs att du klarar av att arbeta med flera saker parallellt.

Vi ser att du:
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
- Är serviceinriktad och har en förmåga att sprida god stämning bland människor du träffar och arbetar tillsammans med.
- Organiserad och noggrann men ändå klarar av att anpassa dig till förändrade arbetsförhållanden.
- God kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
- Talar flytande svenska och goda kunskaper i engelska.
- Goda kunskaper i Office-paketet, inklusive Word, Excel och Outlook.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och ansvar. Du kommer vara en del av ett engagerat team och ha möjlighet att påverka och bidra till vår kunds framgång.

Är du en serviceinriktad och engagerad administratör så tveka inte att lämna in din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering och en anställning som inleds hos TopWork med möjlighet till att du senare ska kunna anställas av kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Produktadministratör med Excel-expertis

Vi söker dig med fenomenala kunskaper i Excel, affärsmässigt tänk och stort intresse för E-handel. Som produktadministratör ansvarar du för bland annat inkommande material från leverantörer, alltifrån produktdata till inköpsorder som bearbetas och läses in via Excel. Vi ser gärna att du är social och tycker det är trevligt med en och annan leverantörskontakt. Det krävs också att du är mycket noggrann, strukturerad och van Excel-användare för att hantera st... Visa mer
Vi söker dig med fenomenala kunskaper i Excel, affärsmässigt tänk och stort intresse för E-handel.
Som produktadministratör ansvarar du för bland annat inkommande material från leverantörer, alltifrån produktdata till inköpsorder som bearbetas och läses in via Excel. Vi ser gärna att du är social och tycker det är trevligt med en och annan leverantörskontakt. Det krävs också att du är mycket noggrann, strukturerad och van Excel-användare för att hantera stora mängder data. Som referens har vi idag över en halv miljon olika SKUs inlästa. Du snyggar till datan, gör sortimentsurval och jobbar med vår prisrobot/prissättning – detta kräver stort affärsmässigt tänk och fingertoppskänsla i sin datahantering. Vi söker inte någon specifik utbildning då du kommer att läras upp internt i våra specifika system, men det är viktigt att du kan visa på dokumenterat mycket hög datorkunskap och Excel-vana i annat sammanhang.
Tjänsten är ny och vi söker därför dig som är initiativtagande och kan arbeta bra såväl ensam som i grupp. Tjänsten kommer att tillsättas i moderbolaget Hyma Skog och Trädgård med placeringsort Maskinklippets kontor i Mörrum. Där kommer du arbeta på plats tillsammans med Hymas CTO samt Maskinklippets motsvarande tjänst. Hyma är ett spännande bolag som ständigt växer, nu består vi av bolagen Hylte Jakt och Lantman, Maskinklippet, Duab, Frishop och Dogger. Många av bolagen verkar på flera olika marknader så en del av arbetet blir också att arbeta med internationaliseringsprojekt. Hyma Skog och Trädgård ägs av BHG Group vilket innebär att vi tillsammans är en stor bolagsgrupp med över 100 olika E-handelsbolag – med möjlighet till stort kunskapsutbyte.
Vi söker dig som:
Är Excel-proffs
Är bra på att samarbeta
Älskar tempo, snabba kast och är orädd inför förändringar
Är strukturerad
Har mycket hög datorvana
Har affärsmässigt tänk
Ser varje problem som en möjlighet

Vi blir också glada om du:
Är en skön kollega som tillför positivitet i vårt gäng
Är praktiskt lagd och intresserad av det sortiment som erbjuds inom koncernen

?Vilka är vi?
Du kommer sitta med oss på Maskinklippet i Mörrum, vi är ett glatt gäng som trivs att arbeta i en föränderlig miljö. Större delen av verksamheten bedrivs från natursköna Mörrum i Blekinge Län med ett centrallager placerat i Falkenberg. Varumärket Maskinklippet skapades hösten 2013 och har sedan dess tagit en position som Sveriges ledande E-handel i kategorin Skog & Trädgård. Företaget är uppbyggt med stor kompetens kring det vi säljer och mycket hög kundnöjdhet. Vi är ett gäng positiva kollegor som arbetar i en platt organisation där tillväxttakten och förändringsarbetet i företaget skapar dynamiken och möjligheterna.
Om tjänsten:
Heltid: vardagar 8-17, viss flextid erbjuds dagligen
Placering: Mörrum
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anso?kan sker digitalt via la?nken nedan och samtliga sökande kommer att kontaktas/meddelas via mail efter ansökningsperioden. Tja?nsten kan tillsa?ttas lo?pande sa? va?nta inte med att skicka in din anso?kan!
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Johanna på: [email protected] Visa mindre

Erfaren Administratör till Växjö

ERFAREN ADMINISTRATÖR TILL VÄXJÖ Är du en erfaren och initiativrik person som gillar att jobba med en bredd av arbetsuppgifter och dessutom har sinne för service? Då kanske vi har ditt nästa jobb! Vår kund i Växjö som även har verksamhet i Blekinge, söker en duktig Administratör som kan arbeta på ett större geografiskt område. Tjänsten innebär arbete för två geografiska områden, Kronoberg med ca. 80 medarbetare och Blekinge med ca. 50 medarbetare. Närm... Visa mer
ERFAREN ADMINISTRATÖR TILL VÄXJÖ

Är du en erfaren och initiativrik person som gillar att jobba med en bredd av arbetsuppgifter och dessutom har sinne för service? Då kanske vi har ditt nästa jobb!

Vår kund i Växjö som även har verksamhet i Blekinge, söker en duktig Administratör som kan arbeta på ett större geografiskt område. Tjänsten innebär arbete för två geografiska områden, Kronoberg med ca. 80 medarbetare och Blekinge med ca. 50 medarbetare.

Närmaste chef utgår från Växjö men har en resande tjänst där du finns som hans ”högra hand”. Verksamheten omsätter ca. 600 MSEK och har flera spännande projekt på gång.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en bred och mångfacetterad roll med ansvar för:  
  Fakturering och projektrapportering
Att ta kontakt med kunder för att boka in installationer och besök av hantverkare
Dokumentation och rapportering mot kunder och verk/myndigheter
Materialbeställningar och upprättande av referensprojekt
Hantera viss planering kring internutbildningar
Samordna konferenser och bokningar av större event, träffar och möten

Gillar du att ha en självständig roll med frihet under ansvar? Då kanske denna tjänsten är en spännande utmaning för dig. För rätt person kan rollen komma att utvecklas i takt med att verksamheten utvecklas!

Vår kund är inom kort redo för att ta emot och introducera dig i deras verksamhet i Kronoberg och Blekinge! Välkommen till ett trevligt företag med en god laganda och en spännande framtid!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna roll har en gymnasial utbildning samt flerårig erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och/eller kundservice. Har du erfarenhet från bygg och anläggning är det meriterande.
Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och arbetar obehindrat i Excel.

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och värdesätter att du är noggrann, strukturerad, initiativrik och servicemind. Vidare är du en pigg och glad person som alltid möter människor med ett leende och en positiv inställning.

Du trivs med att hålla många bollar i luften och är trygg med att ta kontakt med nya personer via telefon och fysiska träffar. Rollen är ny och innebär självständighet och förmågan att kunna slutföra de arbetsuppgifter som du tar dig an. Till stöd har du kollegor inom olika kompetensområden som alla värnar om det goda samarbetet och att stötta varandra.  

Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska samt har B-körkort och tillgång till bil mot milersättning, detta då det förekommer arbetsresor varje vecka. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är på heltid och inledningsvis ett 6-månadersuppdrag via Eterni i Växjö. För rätt person kan tjänsten övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.   

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Document controller till NKT i Karlskrona

Till Karlskrona söker nu vi en erfaren dokumentcontroller som kan hjälpa vår kund att organisera och hantera kundens dokumentation på ett strukturerat och effektivt sätt. Är du rätt person för det, i så fall ber vi dig söka omgående! OM TJÄNSTEN Som dokumentcontroller kommer du att vara ansvarig för att: Organisera och hantera alla dokument relaterade till våra projekt. Säkerställa att all dokumentation är korrekt, uppdaterad och tillgänglig för teammedle... Visa mer
Till Karlskrona söker nu vi en erfaren dokumentcontroller som kan hjälpa vår kund att organisera och hantera kundens dokumentation på ett strukturerat och effektivt sätt. Är du rätt person för det, i så fall ber vi dig söka omgående!

OM TJÄNSTEN
Som dokumentcontroller kommer du att vara ansvarig för att:
Organisera och hantera alla dokument relaterade till våra projekt.
Säkerställa att all dokumentation är korrekt, uppdaterad och tillgänglig för teammedlemmar och andra intressenter.
Skapa och upprätthålla dokumentationsrutiner och policyer för att säkerställa att dokumenthanteringen följer interna och externa krav och standarder.
Samarbeta med teammedlemmar och andra intressenter för att säkerställa att dokumentationen är välstrukturerad och lätt att hitta och använda.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 % där du får din anställning hos Adecco och hyrs ut till vår kund i Karlskrona.

Uppdragets längd kommer sträcka sig ungefär 1 år (januari 2025)

VEM ÄR DU?
Vi söker en självgående, snabblärd och strukturerad person som kan arbeta i en spännande och utvecklande miljö och leverera högkvalitativ dokumentation. Om du uppfyller kvalifikationerna och trivs i en dynamisk och utmanande roll, är du den vi söker. Ansök nu och bli en del av vår kunds team.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av dokumenthantering.
God förståelse för dokumentationskrav och standarder.
Erfarenhet av att arbeta med dokumentationsverktyg och -system.
Förmåga att hantera flera projekt samtidigt och prioritera uppgifter.
Stark kommunikations- och samarbetsförmåga.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

OM KUNDEN
Välkommen till NKT Cables AB - Vi är stolta över att vara en ledande global leverantör av energikablar och vi har över 130 års erfarenhet av att leverera pålitliga och innovativa kabelsystem för olika industrier och applikationer.
Vi är en pålitlig partner för att leverera kundanpassade lösningar. Oavsett om kunden behöver kablar för offshore, vindkraft eller elkraftöverföring, har vi den expertis och tekniska kunskapen för att hjälpa kunden att uppnå sina mål.
Vi sätter säkerhet i första hand och arbetar enligt de högsta standarderna för att garantera att våra kablar är robusta, pålitliga och säkra att använda. Vårt sortiment av kablar är mycket brett och sträcker sig från högspänningskablar till fiberoptiska kablar och mycket mer.

OM ADECCO
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på [email protected]

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på [email protected] Visa mindre

Administratör

Är du glad och driven administratör som är redo för nya uppdrag? Tycker du om att prata i telefon och är en fena på att hålla bra koll? Nu söker vi personal som vill jobba med administration ute hos våra kunder. Du blir anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och jobbar ute hos våra kunder. Din profil Vi söker dig som är social och serviceinriktad med ett starkt driv. Du ska också vara lösningsorienterad och en härlig lagspelare. Du bör: Ha goda ... Visa mer
Är du glad och driven administratör som är redo för nya uppdrag? Tycker du om att prata i telefon och är en fena på att hålla bra koll?

Nu söker vi personal som vill jobba med administration ute hos våra kunder. Du blir anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och jobbar ute hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som är social och serviceinriktad med ett starkt driv. Du ska också vara lösningsorienterad och en härlig lagspelare.
Du bör: Ha goda datorkunskaper
Vara bekant och ha jobbat med administrativa system
Kunna behärska svenska både i tal och skrift
Meriterande är om du har jobbat inom olika industrier, kontor eller med administration på ett elbolag.

Känner du att detta är något som skulle passa dig perfekt och du är sugen på en ny spännande arbetsplats, då ska du söka idag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan endast via annonsen på www.onepartnergroup.se.
Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdag är 30 september 2023 men ansök gärna redan idag.  

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Erica Odenmyr tel: 0734-305346, mail: [email protected] 
Lisa Nilsson tel: 072-174 82 46, mail: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Meden lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också. 

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Administartör med diverse arbetsuppgifter

Rawfoodshop Scandinavia AB säljer ekologiska livsmedel, bla raw food, low carb, glutenfritt och veganmat genom fysisk butik och e-handel.Vi växer och behöver förstärka personalstyrkan. Vi behöver nu en administartiv förstärkning där du ska gilla omväxlande arbete Tjänsten innebär att du ska ta hand om bla: Registrera försäljnings ordrar och fakturor till våra återförsäljare Lägga in inköpsfakturor i affärssystemet Boka av betalningar Löneadministartion Reg... Visa mer
Rawfoodshop Scandinavia AB säljer ekologiska livsmedel, bla raw food, low carb, glutenfritt och veganmat genom fysisk butik och e-handel.Vi växer och behöver förstärka personalstyrkan. Vi behöver nu en administartiv förstärkning där du ska gilla omväxlande arbete
Tjänsten innebär att du ska ta hand om bla:
Registrera försäljnings ordrar och fakturor till våra återförsäljare
Lägga in inköpsfakturor i affärssystemet
Boka av betalningar
Löneadministartion
Registrera nya produkter i affärssystemet och webbutiken
Registrera inköp och beställa ifrån leverantörerVi ser att du har:
Minst 2 års erfarenhet från liknande uppgifter
Erfarenhet och utbildning i ekonomisystem
Goda datakunskaper i Office, specifikt i Excel
Erfarenhet av Navition, Business central affärssystem
Talar och skriver obehindrat svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
Gillar admininistration bla orderhantering och registrering av produkter, inköp mm.I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du har sinne för detaljer och kan se helheten på ett analytiskt sätt. Visa mindre

Projektuppdrag till kund i Karlshamn

Vi söker två personer för ett projektuppdrag till kund i Karlshamn! Vill du vara med och assistera ett projekt under fyra veckor? Du är kanske mellan två jobb och vill ha ett intressant uppdrag under nästkommande veckor?  Är du noggrann, pålitlig och administrativt kunnande? Då ska du söka detta spännande uppdrag hos vår kund i Karlshamn! Om projektet Projektet innebär i korthet att ett flertal tester kommer utföras då en tank ska tömmas på vatten och pa... Visa mer
Vi söker två personer för ett projektuppdrag till kund i Karlshamn!

Vill du vara med och assistera ett projekt under fyra veckor? Du är kanske mellan två jobb och vill ha ett intressant uppdrag under nästkommande veckor?  Är du noggrann, pålitlig och administrativt kunnande? Då ska du söka detta spännande uppdrag hos vår kund i Karlshamn!

Om projektet
Projektet innebär i korthet att ett flertal tester kommer utföras då en tank ska tömmas på vatten och partiklar. 

Sammanfattning av arbetsuppgifter:
1. Uttag av prover
2. Väga prover
3. Sila vattnet för att återanvända partiklarna
4. Registrera data från prover
5. Hjälpa till med uppstädning/återställande efter test

Om dig
Vi söker dig som är en administrativ, noggrann och pålitlig. Arbetet är repetitivt och kräver inga förkunskaper då testledare för projektet alltid kommer finnas på plats. 

Behovet är vid följande datum:
Vecka 39: 26/9–29/9
Vecka 40: 2/10 och 5–6/10
Vecka 41: Hela veckan
Vecka 42: Hela veckan

Arbetstid: 8 – 17 med lunch paus, pauser vid behov.

Viktigt för tjänsten:

- Du är administrativ och noggrann
- Du har lägst gymnasieutbildning
- Har goda kunskaper i svenska och engelska
- Har god datavana

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag efter behov. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och kommer tillsättas snarast då projektet snart startar. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Hansson, [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10. Visa mindre

Medicinsk sekreterare/ administrativ sekreterare till Rehabenheten Linden

Om oss Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer och på flera mindre orter. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Rehabenheten Linden finns belägen i lugn miljö med nära till ... Visa mer
Om oss
Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum.

Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer och på flera mindre orter. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Rehabenheten Linden finns belägen i lugn miljö med nära till naturen. Vi är en Rehabenhet i den offentliga Primärvården med nära samarbete med Samariten och Brunnsgårdens vårdcentraler. Du kommer arbeta tillsammans med sjukgymnaster/ fysioterapeuter, arbetsterapeuter och samtalsterapeuter på rehabenheten, men även med andra professioner på vårdcentralerna.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med många personliga möten och stort eget ansvar. Hos oss har du förmånliga semestervillkor, friskvårdsbidrag, tillgång till gym och möjlighet till flexibel arbetstid.

Om jobbet
Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion.

Administrativa arbetsuppgifter utgör större delen av tjänsten, det innefattar bland annat callback som innebär att boka in och boka om patienter, kassaavstämning, beställning av tvätt, hjälpmedel och förbrukningsmaterial samt viss fakturahantering. Diktatskrivning förekommer inte i tjänsten. Du kommer även ha ett uppdrag som miljöombud. 

Om dig
Vi ser gärna att du är utbildad medicinsk sekreterare alternativt har en likvärdig kompetens/utbildning. Erfarenhet inom hälso- och sjukvård samt utbildning/erfarenhet inom rehabilitering är meriterande. Det är önskvärt att du kan arbeta självständigt under stort ansvar. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Administrativ sekreterare/assistent till Samaritens vårdcentral, Vikariat

Om oss Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Samaritens vårdcentral ingår i Hälsoval och ... Visa mer
Om oss
Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum.

Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Samaritens vårdcentral ingår i Hälsoval och här är vi cirka 60 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra drygt 16 000 listade patienter i alla olika åldrar. Vi är även en utbildningsvårdcentral för läkare. Vi har specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL och barnhälsovård. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Karlshamns jourcentral ligger under Samaritens vårdcentral. BVC Linden och Mörrumsfilialen bedrivs också under Samaritens vårdcentral.

Vårdcentralen ingår i ett projekt RAK (Rätt Använd Kompetens) där vi påbörjat ett spännande utvecklingsarbete för att använda kompetenser på bästa möjliga sätt och du kommer ges stora möjligheter för utvecklingsarbeten av olika slag.

I Region Blekinge har vi tillgång till två gym, ett i Karlshamn och ett i Karlskrona dessutom har vi 2000 kr i friskvårdbidrag per år.

Om jobbet
Arbetet som administrativ sekreterare/ assistent hos oss på Samariten innefattar receptionsarbete samt att kunna vara behjälplig med administration . Hos oss får du vana kollegor och självständiga arbetsuppgifter. Följande ingår i arbetet:

- Sitta i receptionen, registrera och ta betalt för bokade besök.
- Svara på frågor (Inget medicinska ska svaras på av oss.)
- Hantera post.
- Kopiera och fylla på blanketter.
- Hålla koll och fylla på broschyrer/blanketter i väntrum.
- Uppdatera pärmar och register.
- Diverse övriga arbetsuppgifter som ingår i receptionsarbete
- I mån av tid kan andra arbetsuppgifter även läggas till för att arbetsdagen ska vara meningsfull.

Om dig
Du som söker behöver vara strukturerad, ansvarsfull och lösningsfokuserad.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Administratör

Vi är i en expansiv fas och behöver stärka vårt team med en administratör till vårt kontor i Karlshamn. Vi söker dig som vill arbeta både med att sköta och ta ansvar för flera processer i vårt administrativa flöde och att utveckla och ta en drivande roll i vår marknadsföring. I rollen som administratör är du en viktig stödjande resurs och en länk mellan ekonomi, sälj och teknik. Du kommer att arbeta med avtalshantering, kundfakturering och administrativt k... Visa mer
Vi är i en expansiv fas och behöver stärka vårt team med en administratör till vårt kontor i Karlshamn. Vi söker dig som vill arbeta både med att sköta och ta ansvar för flera processer i vårt administrativa flöde och att utveckla och ta en drivande roll i vår marknadsföring. I rollen som administratör är du en viktig stödjande resurs och en länk mellan ekonomi, sälj och teknik. Du kommer att arbeta med avtalshantering, kundfakturering och administrativt koordinera vårt kundarbete i vårt ärendehanteringssystem. Med stöd av en reklambyrå kommer du att få planera och genomföra vårt marknadsföringsarbete.
Hos oss får du arbeta med stort personligt ansvar och vi är lyhörda för dina önskemål om utveckling av din tjänst och vår verksamhet.
Vi söker dig som med en hög servicegrad kan hantera att samordna och ta ansvar för vår administration. Som person tror vi att du är noggrann och har stort fokus på utförande. Vi ser gärna att du är driven och vill ta en växande roll allteftersom vi utvecklas och växer. God svenska i både tal och skrift är ett krav samt engelska i både tal och skrift är önskvärt. Det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och/eller med ekonomisk redovisning.
Viktigast är att du delar vårt engagemang och viljan att ha roligt på jobbet!
Vi är Circom
Vi är ett lokalt IT-företag med stort kundengagemang. Vi växer stadigt och långsiktigt tillsammans med våra kunder, som är allt från internationella företag till lokala entreprenörer.
Vårt motto är att alltid lyssna på kunden och hitta den bästa enskilda lösningen, vilket innebär att vi arbetar med IT-lösningar som har både bredd och djup. Våra kunder väljer oss för att vi är personliga, ödmjuka och lösningsorienterade. Vi tror att du kan bli en viktig del av att sprida vårt goda rykte.
Läs mer om oss på circom.se
Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Karlshamn, tillträde augusti-september 2023 eller enligt överenskommelse. Arbetstider är 08-17 helgfria vardagar, löneanspråk och övriga anställningsvillkor diskuteras när vi träffas. Vi kommer kalla till intervjuer löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Visa mindre

Administratör för uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona!

Om tjänsten Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av arbete med att assistera arkivarier. Uppdraget är med start omgående och pågår till slutet av september med möjlighet till förlängning. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som administratör hos den statliga myndigheten kommer du i huvudsak att assistera arkivarie och arbeta med att ordna samt sortera arkiv enligt givna ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av arbete med att assistera arkivarier. Uppdraget är med start omgående och pågår till slutet av september med möjlighet till förlängning. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som administratör hos den statliga myndigheten kommer du i huvudsak att assistera arkivarie och arbeta med att ordna samt sortera arkiv enligt givna instruktioner.

Detta arbete görs då myndigheten ska överlämna sitt arkiv till Riksarkivet.

Det som ska sorteras är planer, de ligger i stora dokumentmappar som behöver flyttas och lyftas fysiskt. I dessa dokumentmappar finns planer/kartor i olika storleksformat som ska sorteras efter storlek.

Tjänsten är på 100% med placering på myndighetens kontor i Karlskrona
Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande krav ställda av myndigheten:
• Avslutad gymnasialutbildning
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• Förmåga att självständigt prioritera samt ta initiativ till aktiviteter
• God servicenivå och ansvarstagande för uppdragets genomförande
• Uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• God samarbetsförmåga
• Kunskaper i MS Office eller likvärdigt

Som person ser vi att du är ansvarstagande, lösningsorienterad, samarbetsvillig, strukturerad, resultatinriktad, van att arbeta självständigt och att utföra arbete med stor noggrannhet.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

TopWork söker administratör

TopWork söker administratör till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för ett vikariat med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har et... Visa mer
TopWork söker administratör till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för ett vikariat med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker administratör

TopWork söker administratör till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för ett vikariat med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har et... Visa mer
TopWork söker administratör till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för ett vikariat med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker administratör

TopWork söker administratör till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för ett vikariat med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har et... Visa mer
TopWork söker administratör till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för ett vikariat med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Affärsadministratör till Södra skog

Dina arbetsuppgifter Det är i skogen allt börjar – och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster. Som affärsadministratör på... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Det är i skogen allt börjar – och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster.

Som affärsadministratör på Södra Skog arbetar du med fakturering och leverantörsavräkningar inom verksamhetsområdet Skogsenergi. Du är även behjälplig vid månadsbokslut. Med ett gott öga för detaljer hittar du eventuella felaktigheter och rättar dessa. Du agerar administrativt stöd till affärsansvariga inom olika regioner och återrapporterar information med noggrannhet och struktur. Uppgifternas karaktär är varierande och viss flexibilitet tror vi krävs för att trivas i rollen.

Uppdraget startar initialt med en inhyrning via Inpeople på minst 1 år, men då bolaget växer finns goda möjligheter till anställning på Södra Skog på sikt.

Placering är på Södras kontor i Växjö, alternativt någon av Södras andra siter i Götaland (tillexempel Mörrum) men med möjlighet att då och då arbeta från Växjö.


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi är jordnära, engagerade och handlingskraftiga och agerar med fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt. Vi sätter såklart också stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra.

Din profil
Vi tror att du har arbetat med olika typer av administration tidigare, gärna med ekonomisk inriktning. Du är även van vid att agera stöd åt olika kontakter, att arbetsuppgifterna varierar och att man ibland får skifta fokus.

Du har ekonomisk utbildning på minst gymnasial nivå, högskoleexamen är meriterande.

Att arbeta som affärsadministratör kräver en god analytisk förmåga och stor noggrannhet. Då du har många kontaktytor är det av stor vikt att du är en kommunikativ och samarbetsvillig person. Du ser lösningar snarare än hinder och håller god struktur i ditt arbete.

Din datorvana är god och du lär dig lätt nya system.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör för uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona!

Om tjänsten För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en administratör med erfarenhet av diarieföring. Uppdraget är med start 1 september och pågår till årsskiftet med chans till förlängning ett år framåt. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Uppdraget avser arbete i myndighetens registratur och arkiv. Arbetet innebär i huvudsak registrering av ärenden/uppgifte... Visa mer
Om tjänsten
För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en administratör med erfarenhet av diarieföring. Uppdraget är med start 1 september och pågår till årsskiftet med chans till förlängning ett år framåt. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uppdraget avser arbete i myndighetens registratur och arkiv. Arbetet innebär i huvudsak registrering av ärenden/uppgifter i diariesystemet Platina. Utöver det ingår arbete med insortering i och arkivet samt säkerställa kvalitetssäkring.

Du kommer att diarieföra ärenden, lägga in uppgifter i digitala system, göra utskick samt ordna och förteckna/kvalitetssäkra arkiv under de senaste tre åren.

Arbetet är förlagt på myndighetens kontor i Karlskrona med arbetstider måndag till fredag under kontorstider.


Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla kraven:

- Väl dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med att diarieföra ärenden, lägga in uppgifter i digitala system, göra utskick samt ordna och förteckna/kvalitetssäkra arkiv under de senaste tre åren
- Erfarenhet från liknande uppdrag
- God förmåga att självständigt prioritera samt ta initiativ till utveckling av aktiviteter
- Hög servicenivå och ansvarstagande för uppdragets genomförande enligt överenskommelse med den statliga myndigheten
- Hög integritet vid utförande av arbetsuppgifter för den statliga myndigheten
- Mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift
- Mycket god samarbetsförmåga

Erfarenhet av arbete i arkiv i visual är meriterande.


Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn

Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt? Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn! Arbetsbeskrivning Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och d... Visa mer
Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn

Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt?
Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och du kommer att arbeta med logistik och lageradministration och även vara ute i verksamheten tillsammans med personalen som arbetar med stuffning/lagerhantering av gods. För att trivas i rollen behöver du vara driven och känna dig bekväm med att leda och fördela arbetsuppgifter till maskinförarna och lagerpersonalen. Du kommer du att ha daglig kundkontakt och din styrka är att du kan planera och prioritera.

Exmpel på förekommande arbetsuppgifter

•  Administration i Portit.
•  Registrera containers, lägga in bokningsnummer, lägga ut containers till trucken, prognoser
• Stuffning, strippning , plocklistor, fraktsedlar
•  Registrering import och exportcontainers till Kina
•  Upplastning, containerdepåer
•  Fylla i underlag till alla här ovan för fakturering i olika excelfiler
•  Kundkontakt

Färja och terminal

• Frakthandlingar, registrering i deras lagersystem, inventering, debiteringsunderlag, excel lagersaldo
• Samarbete med terminal och färjepersonal
• Kontakt med kunder
•  Hogia datasystem

Detta är en heltidstjänst och behovet är under juni-augusti.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration inom lager och logistik. Du är en trygg person som besitter förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare arbetat i Portit och Hogia är det en merit.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och uthållig. Med flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att skapa struktur för ditt jobb och att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en miljö med många snabba förändringar där du ser möjligheter och är lösningsfokuserad. Du är en god kommunikatör som med tydlighet bygger förtroendefulla relationer med leverantörer och medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Karlshamns hamn

Hamnen är en av Sveriges största hamnar och har en allt mer betydande position i sydöstra Östersjöområde. I synnerhet när det gäller transporter i öst-västlig riktning. Skogs- , Enhetslast med färja och i container, energi samt lagring och omlastning är hamnens huvudverksamheter. Karlshamn har ett strategiskt läge som logistiknod och lokalisering för, etablering, logistik, logistikutveckling, godsstråk etc. Här pågår expansion och här finns möjligheter för dem som har utvecklings- och expansionsbehov och -vilja. Karlshamns Hamn arbetar kundanpassat, med stor öppenhet och positiv attityd till nya tankar, upplägg, lösningar, samarbetsformer, utveckling, projekt etc.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag som semestervikarie under juni-augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se
Tillträde så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Davidsson, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Samordnare till Socialpsykiatrin

Brinner du för att arbeta med människor och älskar ordning och reda? Vi söker nu en samordnare som tillsammans med oss vill utveckla vår Socialpsykiatri.   I Socialförvaltningen i Karlshamns kommuns arbetar ca 1300 medarbetare varje dag för att göra skillnad. Inom verksamhetsområdetArbetsmarknad, stöd och sociala insatser drivs vi av att tillsammans i samhället öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, ge gott stöd och verka för att nyanl... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och älskar ordning och reda? Vi söker nu en samordnare som tillsammans med oss vill utveckla vår Socialpsykiatri.  

I Socialförvaltningen i Karlshamns kommuns arbetar ca 1300 medarbetare varje dag för att göra skillnad. Inom verksamhetsområdetArbetsmarknad, stöd och sociala insatser drivs vi av att tillsammans i samhället öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, ge gott stöd och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är långt ifrån ett enkelt arbete, men det är viktigt och meningsfullt.

Inom enheten arbetar idag enhetschef och 24 medarbetare primärt med beslutade insatser inom SOL så som daglig sysselsättning, särskilt boende och boendestöd.


Arbetsuppgifter
Tjänsten som samordnare omfattar strategisk verksamhetsplanering och utveckling inom socialpsykiatrin så väl som praktisk och operativt stöd till verksamheten. Samordnaren bidrar till att forma verksamhetens struktur, arbetssätt och arbetsmetoder.
Som samordnare inom Socialpsykiatrin kommer du på uppdrag från enhetschef arbeta med ta fram underlag till beslut, bemanningsplanering, statistik, handlägga inrapporteringar till andra myndigheter/aktörer, planera för verkställandet av SOL-beslut, följa planering av boendeplatser samt följa upp externa placeringar.

Utöver detta kommer du i din roll som samordnare även vara behjälplig med verkställande av individuella sysselsättningar samt i framtagandet av rutiner och instruktioner.

Genom ett coachande och stödjande förhållningssätt kommer du agera metodstöd till verksamheten i verkställandet av beslut samt dokumentation. Vi står inom kort inför införandet av ett nytt dokumentationssystem där samordnaren är en viktig del av införandet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en eftergymnasial utbildning. Har du utbildning eller erfarenhet inom psykiatri är det meriterande. Som person är du trygg med att arbeta självständigt i ditt uppdrag samt har förmåga att…
samverka och samarbeta med personer i, och utanför, den egna verksamheten
hålla dig verklighetsnära och ta dig an uppgiftermed ett praktiskt och konkret förhållningssätt
lyfta blicken och se helheten i hela verksamheten samt i omvärldsbevakning
se sociala normerur flera olika perspektiv
behålla lugnet även när arbetet kräver ett högre tempoÖvrigt
Tillsvidareanställd i kommunen.
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.
B-körkort med manuell växellåda är ett krav.För mer information kontakta:
Jenny Olgrim 0454/81975
Fackliga företrädare nås via kommunens servicecenter: 0454-810 00.

Sista ansökningsdag
220504 Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Logistik och lageradministratör

Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt? Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn! Arbetsbeskrivning Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och d... Visa mer
Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn

Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt?
Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och du kommer att arbeta med logistik och lageradministration och även vara ute i verksamheten tillsammans med personalen som arbetar med stuffning/lagerhantering av gods. För att trivas i rollen behöver du vara driven och känna dig bekväm med att leda och fördela arbetsuppgifter till maskinförarna och lagerpersonalen. Du kommer du att ha daglig kundkontakt och din styrka är att du kan planera och prioritera.

Exmpel på förekommande arbetsuppgifter

•  Administration i Portit.
•  Registrera containers, lägga in bokningsnummer, lägga ut containers till trucken, prognoser
• Stuffning, strippning , plocklistor, fraktsedlar
•  Registrering import och exportcontainers till Kina
•  Upplastning, containerdepåer
•  Fylla i underlag till alla här ovan för fakturering i olika excelfiler
•  Kundkontakt

Färja och terminal

• Frakthandlingar, registrering i deras lagersystem, inventering, debiteringsunderlag, excel lagersaldo
• Samarbete med terminal och färjepersonal
• Kontakt med kunder
•  Hogia datasystem

Detta är en heltidstjänst och behovet är under juni-augusti.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration inom lager och logistik. Du är en trygg person som besitter förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare arbetat i Portit och Hogia är det en merit.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och uthållig. Med flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att skapa struktur för ditt jobb och att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en miljö med många snabba förändringar där du ser möjligheter och är lösningsfokuserad. Du är en god kommunikatör som med tydlighet bygger förtroendefulla relationer med leverantörer och medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Karlshamns hamn

Hamnen är en av Sveriges största hamnar och har en allt mer betydande position i sydöstra Östersjöområde. I synnerhet när det gäller transporter i öst-västlig riktning. Skogs- , Enhetslast med färja och i container, energi samt lagring och omlastning är hamnens huvudverksamheter. Karlshamn har ett strategiskt läge som logistiknod och lokalisering för, etablering, logistik, logistikutveckling, godsstråk etc. Här pågår expansion och här finns möjligheter för dem som har utvecklings- och expansionsbehov och -vilja. Karlshamns Hamn arbetar kundanpassat, med stor öppenhet och positiv attityd till nya tankar, upplägg, lösningar, samarbetsformer, utveckling, projekt etc.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag som semestervikarie under juni-augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se
Tillträde så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Davidsson, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Planerare till Stöd i ordinärt boende

Är du en strukturerad person med god kommunikationsförmåga? Då kanske vi har jobbet för dig. Vi söker nu planerare till hemtjänsten i Karlshamns kommun. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete med intellektuella utmaningar. Du kommer att vara en specialist och nyckelperson inom hemtjänsten och ha ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.Som planerare lägger du ut alla besök hos brukarna i dagsplaneringen för den tjänstgö... Visa mer
Är du en strukturerad person med god kommunikationsförmåga? Då kanske vi har jobbet för dig. Vi söker nu planerare till hemtjänsten i Karlshamns kommun.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete med intellektuella utmaningar. Du kommer att vara en specialist och nyckelperson inom hemtjänsten och ha ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.Som planerare lägger du ut alla besök hos brukarna i dagsplaneringen för den tjänstgörande personalen.Ditt kommande jobb hos oss är viktigt och kommer att påverka kollegornas möjlighet att utföra ett kvalitativt arbete. Arbetet utförs på ett resursoptimerat och effektivt sätt, från beställning till ett utförande, med fokus på brukaren.För att arbeta resursoptimerat krävs det att du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och att du har ett nära samarbete med övriga planerare i verksamheten. Vidare arbetar du nära enhetschefen med vilken du har regelbunden kontakt för exempelvis uppföljning av utförda timmar samt personalens arbetstid varje vecka.Som planerareansvarar du för schemaläggning och bemanning på kort - och lång sikt. Du kommer därför bli "spindeln i nätet" inom vår hemtjänst.
Du har planeringsverktyget Lifecare till din hjälp.

Kvalifikationer
Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett logistiskt tänkande. En förutsättning för att lyckas i ditt uppdrag är god datakunskap och datavana då datorn kommer vara ditt arbetsverktyg. Du behöver även kunna jobba självständigt, kunna arbeta strukturerat samt ha ett ekonomiskt tankesätt. Därtill behöver du ha en problemlösande och analytisk förmåga. Du är tydlig i din kommunikation i det svenska språket, både i tal och skrift.
Relevant utbildning och/eller tidigare erfarenhet av planering och logistik är meriterande. Vi ser gärna att du är duktig på schemaläggning och personalplanering.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
En tillsvidaretjänst, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.
Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19.

För mer information kontakta:
Qendrim Avdiu, enhetschef: 0454 30 76 44
Sista ansökningsdag:
2022-03-20 Visa mindre

Administrativ koordinator till Network Solutions

Ansök    Dec 23    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som Administrativ koordinator Tjänst... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som Administrativ koordinator
Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Dina huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets kontorsadministrativa uppgifter så som beställningar, planering, växel och sociala medier.
Som VD-assistent hanterar du även arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden.
Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Stötta VD med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Hög integritet
* Utåtriktad
* Noggrann
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administrativ koordinator till Network Solutions i Karlshamn

Ansök    Dec 21    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som Administrativ koordinator Tjänst... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som Administrativ koordinator
Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Dina huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets kontorsadministrativa uppgifter så som beställningar, planering, växel och sociala medier.
Som VD-assistent hanterar du även arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden.
Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Stötta VD med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Hög integritet
* Utåtriktad
* Noggrann
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

HR/löneadministratör till JSB

Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA" Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst! JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum. Om tjänsten I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp sa... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA"
Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst!
JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum.

Om tjänsten
I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp samt som backup för övrig lönekörning. Du kommer även att arbeta med olika personal och arbetsmiljöfrågor, så som att arbeta med nya dokument och policys.

Exempel på förkommande arbetsuppgifter:

- Ansvar för lönekörning för en arbetsgrupp
- Backup för lönekörningar
- HR administration
- Arbete med policys
- Arbetsmiljöfrågor

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneadministration och olika HR frågor. För att nå framgång i rollen tror vi att du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och har en hög förmåga att kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet av lönekörning
- Tidigare erfarenhet av arbete med Byggavtalet
- Erfarenhet av HR arbete
- Erfarenhet av Agda är meriterande
- Goda kunskaper i Microsoft Office
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter, samt på de sätt som du kan komplettera det befintliga teamet.

Om JSB Construction AB
JSB är ett av Sveriges största privata byggföretag. Vi bygger och underhåller bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige.
Det som kännetecknar oss är vår omtanke om människor och miljön. Vår affärsidé är att bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. I grunden handlar det om trygghet för alla – från våra medarbetare och deras familjer till kunder, boende och brukare av våra hus och lokaler. www.jsb.se

JSB Construction erbjuder
JSB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka.
På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt
JSB har högt ställda etiska värderingar som gäller i hela vår verksamhet och våra relationer internt som externt, vår affärsetik såväl som vår roll i samhället i stort.

Om anställningen
Detta är ett samarbete mellan JSB och Adecco.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50 % med start efter överenskommelse och löper i första hand ca ett och ett halvt år framöver, som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck på [email protected] alternativt 0736–847245

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan till den spännande Byggbranschen redan idag! Visa mindre

Projektadministratör - Karlshamn

Ansök    Okt 29    One Nordic AB    Administrativ assistent
. Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig!   ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta håll... Visa mer
.

Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig!
 
ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya projektadministratör i Karlshamn.
 
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är en av branschens ledande inom bland annat region- och stamnät 40-400 kV. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina stationer, ställverk, transformatorer och kopplingsapparater. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsbeskrivning
Som projektadministratör kommer du att fungera som ett administrativt stöd till projektledare inom våra industri-, station- och vattenkraftsegment. Vi står inför en spännande fas där du som projektadministratör kommer att ha en aktiv och viktig roll i att vara med och utveckla kundrelationer och processer på bästa sätt.
I tjänsten som projektadministratör ingår arbetsuppgifter såsom:
* Administrativt stöd till projektledare i industri-, station- och vattenkraftsegmenten
* Daglig kontakt med projektledare, fältpersonal, stab och kunder
* Affärssystemsadministration
* Ärendehantering
* Inköpshandläggning
* Fakturering och sammanställning av faktureringsunderlag
* Framtagning och utveckling av rutiner och processer


Vem är du?
Som person är du öppen, flexibel och noggrann. Du har känsla för detaljer och tycker det är roligt och stimulerande att arbeta med service och stöd och att inom dessa områden hitta nya och mer effektiva sätt att arbeta på.

Du är eftergymnasialutbildad, gärna inriktning mot ekonomi och administration. Erfarenhet av projektledning av mindre projekt är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt mycket goda kunskaper i Microsoft Office och i något affärssystem. Du har ett strukturerat arbetssätt, är resultatinriktad och har en hög kommunikationsförmåga. Du har även en god social förmåga och ett sinne för god planering samt att du är van att arbeta i ett högt tempo.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljö
* Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde


Ansökan och frågor
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Kim Wilton på tel. 0767-20 81 83 eller via mail [email protected].  Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2020-11-19

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer) Visa mindre

Administrativ handläggare med inriktning barnomsorg

Vår administrativa handläggare med inriktning mot barnomsorg kommer att vara föräldraledig under cirka ett år och vi söker därför en vikarie till tjänsten. Tjänsten är placerad på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripand... Visa mer
Vår administrativa handläggare med inriktning mot barnomsorg kommer att vara föräldraledig under cirka ett år och vi söker därför en vikarie till tjänsten. Tjänsten är placerad på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripande barnomsorgsfrågor.  

Arbetsuppgifter 
Som handläggare med inriktning mot barnomsorg arbetar du främst med barnomsorgsplacering, planering/prognoser och informationsmaterial. Uppdraget innebär mycket brukarkontakt och kräver att du är väl insatt i gällande regler/riktlinjer. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs lägst gymnasieutbildning, gärna påbyggd med inriktning mot, administration och information samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Då de administrativa arbetsuppgifterna till största delen är databaserade ställer vi stort krav på att kunna använda olika dataprogram och hantera IT-system på ett bra sätt.  
Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara utvecklingsinriktad och våga pröva nya arbetssätt. Du ska kunna arbeta under stort eget ansvar, samtidigt som du kan samarbeta med olika aktörer. Detta ställer stora krav på professionellt bemötande och flexibilitet samt förmåga att självständigt organisera, prioritera och strukturera arbetet. Du ska dessutom ha en mycket god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. 
Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.  

Övrigt
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med beräknat tillträde januari 2022 eller enligt överenskommelse dock längstt o m 2023-03-31 med möjlighet till förlängning. 
Ange löneanspråk i ansökan. 
Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. 
Välkommen med din ansökan och CV. 

För mer information kontakta 
Torsten Berg, verksamhetschef förskola, 0454-813 44 
Madelaine Forsberg, administrativ samordnare, 0454-813 25 
Christina Gustafsson, Vision, 0454-811 89

Sista ansökningsdag
2021-10-17. Visa mindre

Administratör e-handel

Rawfoodshop Scandinavia AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker. Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna. Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter: Skriva ut ordrar Skriva ut etiketter Lägga in nya produkter i webbutiken Ta emot och lägga in lever... Visa mer
Rawfoodshop Scandinavia AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker.
Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna.
Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter:
Skriva ut ordrar
Skriva ut etiketter
Lägga in nya produkter i webbutiken
Ta emot och lägga in leveranser
Skapa produktblad
Ta fram etikett underlag enligt livsmedelsverkets riktlinjer
Ekologiska certifierings underlag

Vi vill att du:
har sinne för detaljer
har dokumentationsvana
livsmedelskunskap
bred datorvana
kan arbeta självständigt Visa mindre

HR/löneadministratör till JSB

Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA" Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst! JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum. Om tjänsten I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp sa... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA"
Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst!
JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum.

Om tjänsten
I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp samt som backup för övrig lönekörning. Du kommer även att arbeta med olika personal och arbetsmiljöfrågor, så som att arbeta med nya dokument och policys.

Exempel på förkommande arbetsuppgifter:

- Ansvar för lönekörning för en arbetsgrupp
- Backup för lönekörningar
- HR administration
- Arbete med policys
- Arbetsmiljöfrågor

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneadministration och olika HR frågor. För att nå framgång i rollen tror vi att du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och har en hög förmåga att kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet av lönekörning
- Tidigare erfarenhet av arbete med Byggavtalet
- Erfarenhet av HR arbete
- Erfarenhet av Agda är meriterande
- Goda kunskaper i Microsoft Office
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter, samt på de sätt som du kan komplettera det befintliga teamet.

Om JSB Construction AB
JSB är ett av Sveriges största privata byggföretag. Vi bygger och underhåller bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige.
Det som kännetecknar oss är vår omtanke om människor och miljön. Vår affärsidé är att bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. I grunden handlar det om trygghet för alla – från våra medarbetare och deras familjer till kunder, boende och brukare av våra hus och lokaler. www.jsb.se

JSB Construction erbjuder
JSB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka.
På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt
JSB har högt ställda etiska värderingar som gäller i hela vår verksamhet och våra relationer internt som externt, vår affärsetik såväl som vår roll i samhället i stort.

Om anställningen
Detta är ett samarbete mellan JSB och Adecco.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50 % med start efter överenskommelse och löper i första hand ca ett och ett halvt år framöver, som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck på [email protected] alternativt 0736–847245

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan till den spännande Byggbranschen redan idag! Visa mindre

Kontorsassistent med goda utvecklingsmöjligheter

Ansök    Jun 9    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kontorsassistent med stora utvecklingsmöjligheter

Ansök    Jun 9    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administrativ assistent till Operation/postoperativ avd. i Karlshamn

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. ARBETSUPPGIFTER ... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör och chefstöd hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter. Tjänsten är en kombination av medicinsk sekreterar-uppgifter samt arbetsuppgifter som faller under rollen som administrativ assistent.

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare ingår uppgifter som att tex skriva PM, protokoll och telefonlistor. Uppdatera patientbroschyrer och annat informationsmaterial mm. Upprätta och underhålla dokumentation över personalutbildningar, checklistor och kompetensmatriser. Beställa/avsluta olika behörigheter samt vara kontaktperson för bokning av tex konferensrum, resor mm.
I rollen som chefstöd består arbetsuppgifterna av att tex arbeta med schemaläggning, registreringar, korrigeringar, ta fram rapporter och dagboksblad mm i vårt personaladministrativa system. Tjänsten är ett led i införandet av rätt använd kompetens (RAK) på avdelningen vilket ger visst utrymme till delaktighet i utformandet av tjänsten tillsammans med avdelningschef, ställföreträdande avdelningschef och vår medicinska sekreterare. Låter det spännande att vara en i vår arbetsgrupp och få vara med att utforma ett nytt sätt att arbeta är du välkommen med din ansökan. Allt vårt arbete har sin utgångspunkt i Region Blekinges vision: Den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.

KVALIFIKATIONER
Krav är utbildning/YH utbildning som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Arbetet kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi, samt goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i samtliga Office-program. Tidigare arbete med Orbit, personaladministration, dokumentation i journalsystemet NCS Cross samt DRG-klassificering är meriterande.

Som person är du positiv, flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Viktigt är också att du är öppen för nya arbetsuppgifter och tycker om utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Blekinge krigsplacerar samtliga tillsvidareanställda medarbetare.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Administratör till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 8    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

VD-assistent till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 2    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administrativ koordinator till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 3    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

TopWork söker administratör...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möj... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker administratör...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möj... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker administratör...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möj... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Projektassistent - avtal/tillståndshantering

Nu behöver vi utöka med en projektassistent på vårt huvudkontor i Karlshamn! I tjänsten som projektassistent samverkar du brett med våra projektledare och kunder. Dina huvudsakliga uppgifter består av att stötta projektledarna med administrativa arbetsuppgifter så som hantering av markavtal, tillståndshantering i pågående och framtida arbeten, informationsflöden samt arkivering och dokumentation. Vem är du? Du är lösningsfokuserad, driven och strukturerad ... Visa mer
Nu behöver vi utöka med en projektassistent på vårt huvudkontor i Karlshamn!
I tjänsten som projektassistent samverkar du brett med våra projektledare och kunder.
Dina huvudsakliga uppgifter består av att stötta projektledarna med administrativa arbetsuppgifter så som hantering av markavtal, tillståndshantering i pågående och framtida arbeten, informationsflöden samt arkivering och dokumentation.
Vem är du? Du är lösningsfokuserad, driven och strukturerad ut i fingerspetsarna! Du har lätt för att prioritera och koordinera dina arbetsuppgifter.
Du är van att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt, och har stor vana av liknande arbete. I din yrkesroll ingår daglig kontakt med kunder och det är därför av stor vikt att du talar tydlig svenska och engelska. Behärskar du tyska och danska så är detta meriterande!
Interjuver sker löpande, och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
OBS. Vi tar endast emot ansökningar via e-post (se nedan). Visa mindre

Administratör

Ansök    Mar 23    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Är du driven som person och samtidigt serviceminded? Har du tidigare arbetat med administration inom byggbranschen och är redo för en ny jobbmöjlighet? Beskriver du dig själv som kommunikativ, arbetsvillig och lösningsorienterad? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi på Randstad söker nu en administratör till en av våra kunder i Karlshamn.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du driven som person och samtidigt serviceminded? Har du tidigare arbetat med administration inom byggbranschen och är redo för en ny jobbmöjlighet? Beskriver du dig själv som kommunikativ, arbetsvillig och lösningsorienterad? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi på Randstad söker nu en administratör till en av våra kunder i Karlshamn. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden
Företaget är verksamt inom byggbranschen och ligger i Karlshamn. 

Dina arbetsuppgifter: 
Ekonomi: fakturering, månadsrapporter, fakturahantering, internfakturering
Lime
Uppföljning och sammanställning kring tidrapporter och kostnader
Kontorsservice: beställning av kontorsmaterial och fika
Posthantering, felanmälningar
Iordningsställande kring allmänna utrymmen såsom fikarum och kök 
Lokala arrangemang, exempelvis kundträffar, avtackningar
Bokning av resor/hotell
Vidarekoppling av externa samtal
CV-hantering
Distribuering av information till enheten
Arbetstider
Arbetet är förlagt på 50%, med flexibla arbetstider förlagda på förmiddagarna, förslagsvis 07:00-11:00 eller 08:00-12:00.
Uppdraget sträcker sig till maj 2022 med goda chanser till anställning direkt hos kund.  
Till denna tjänst krävs att du som sökande har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. 

Kvalifikationer
Här behöver du ha:
Grundläggande kunskap inom ekonomihantering 
Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter 
Vana av att arbeta i olika IT-system och verktyg 
Vana av en samordnande roll 
Körkort samt tillgång till bil 
Ansökan
2021-04-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Amra Salkic, konsultchef, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Noggrann administratör

Är du en noggrann administratör? Har du dessutom erfarenhet inom lagerhantering/logistik. Då har vi uppdraget som passar just dig! Om jobbet: Vår kund behöver omgående förstärkning med en noggrann administratör/logistiker. Vissa av arbetsuppgifterna är enkla och innebär registrering i olika program samt Excel, andra arbetsuppgifter inom tex lagerhantering och logistik kan också bli aktuella. Eventuellt kan deltid initialt vara aktuellt Vem är du? Vi söke... Visa mer
Är du en noggrann administratör?
Har du dessutom erfarenhet inom lagerhantering/logistik.
Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Vår kund behöver omgående förstärkning med en noggrann administratör/logistiker. Vissa av arbetsuppgifterna är enkla och innebär registrering i olika program samt Excel, andra arbetsuppgifter inom tex lagerhantering och logistik kan också bli aktuella. Eventuellt kan deltid initialt vara aktuellt

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete administration, lager och Logistik och som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget.

Vidare är det viktigt att du:
• Är ansvarsfull och noggrann.
• Har relevant utbildning eller erfarenhet.
• Flytande svenska och engelska i både i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Excel
• Tillgänglig omgående
• Vara positiv till deltidsarbete

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB.
Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av en videointervju där du själv spelar in via en länk vi skickar på mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör videointervjun för att komma vidare i urvalet.

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.
Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.
Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.
Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck
[email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Verksamhetskoordinator - Karlshamn

Ansök    Jun 3    One Nordic AB    Administrativ assistent
. Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig! ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla ... Visa mer
.

Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig!

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya verksamhetskoordinator i Karlshamn.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är en av branschens ledande inom bland annat region- och stamnät 40-400 kV. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina stationer, ställverk, transformatorer och kopplingsapparater. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetskoordinator kommer du att fungera som ett brett administrativt stöd till avdelningen. Vi står inför en spännande fas där du som verksamhetskoordinator kommer att ha en aktiv och viktig roll i att vara med och utveckla verksamheten på bästa sätt samt vara delaktig i avdelningens affärsmässiga utveckling. Du kommer att vara med i övergången till nytt affärssystem. Du kommer vara delaktig i implementering av nya ramavtal som innebär nya rutiner och möjligheter. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp.

I tjänsten som verksamhetskoordinator ingår arbetsuppgifter såsom:

- Verksamhetsstöd till avdelningschef, projektledare och produktionsplanerare med planering, utbildningskoordinering, ekonomi och uppföljning.
- Systemstöd
- Etableringsstöd
- Administrativa uppgifter för hela avdelningen
- Beredningsadministration, tillstånd och avtalshantering

Vem är du?

Som person är du öppen, flexibel och noggrann. Du har känsla för detaljer och tycker det är roligt och stimulerande att arbeta med service och stöd och att inom dessa områden hitta nya och mer effektiva sätt att arbeta på.

Du är eftergymnasialutbildad, gärna inriktning mot ekonomi och administration. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt mycket goda kunskaper i Microsoft Office. Du har ett strukturerat arbetssätt, är resultatinriktad och har en hög kommunikationsförmåga. Du har även en god social förmåga och ett sinne för god planering samt att du är van att arbeta i ett högt tempo.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö
- Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

Ansökan och frågor

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Kim Wilton på tel. 0767-20 81 83 eller via mail [email protected]
Sista ansökningsdag: 2020-07-31

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer) Visa mindre

Entrévärd till servicekontor i Karlshamn - 50 %

Ansök    Mar 16    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du riktigt bra med människor och trivs med att jobba deltid? Just nu söker vi inom Manpower en serviceinriktad konsult till ett deltidsuppdrag som entrévärd hos vår kund i Karlshamn! Trivs du med kundkontakt och vill ha ett givande jobb så är detta en perfekt matchning för dig. Vänta inte - sök jobbet redan i dag! Vad innebär uppdraget? Under rådande pandemi måste antalet besökare i lokalen begränsas och då uppstår tidvis köbildning på utsidan. Som en... Visa mer
Är du riktigt bra med människor och trivs med att jobba deltid? Just nu söker vi inom Manpower en serviceinriktad konsult till ett deltidsuppdrag som entrévärd hos vår kund i Karlshamn! Trivs du med kundkontakt och vill ha ett givande jobb så är detta en perfekt matchning för dig. Vänta inte - sök jobbet redan i dag!

Vad innebär uppdraget?

Under rådande pandemi måste antalet besökare i lokalen begränsas och då uppstår tidvis köbildning på utsidan. Som entrévärd kommer du vara länken mellan kontorets besökare och handläggarna på insidan. Du kommer stå mestadels innanför ytterdörren men kan stundtals behöva gå ut för att kommunicera med kön, oavsett väder.
Det är viktigt att du möter alla besökarna fördomsfritt och med en hög nivå av service.

Vi söker någon som kan börja omgående. Du talar felfri svenska och engelska, meriterande om du även talar andra språk.
Du vill och kan arbeta på deltid. Arbetspassen är normalt vardagar mellan 9.45-16.00 eller 9.45-14.00.

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad krävs för att bli konsult hos oss?

Vi utgår från att du är en nyfiken, trevlig och tillmötesgående person. Du är flexibel och ansvarsfull i ditt arbetssätt och du drivs av att få arbeta med människor och gillar att hjälpa till!

Vi söker dig som:

* har tidigare erfarenhet kundservice
* är duktig på att interagera och kommunicera med olika sorters människor
* kan arbeta på efterfrågad tid
* stresstålig och inte rädd för att säga ifrån om det behövs
* pratar svenska, engelska och gärna fler språk
* tar gärna egna initiativ för att lösa problem

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administrativ handläggare med inriktning barnomsorg

Vi söker en administrativ handläggare med inriktning mot barnomsorg med placering på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripande barnomsorgsfrågor.   Arbetsuppgifter  Som handläggare med inriktning mot barnomsorg arbetar ... Visa mer
Vi söker en administrativ handläggare med inriktning mot barnomsorg med placering på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripande barnomsorgsfrågor.  

Arbetsuppgifter 
Som handläggare med inriktning mot barnomsorg arbetar du främst med barnomsorgsplacering, planering/prognoser, ekonomi och informationsmaterial. Uppdraget innebär mycket brukarkontakt och kräver att du är väl insatt i gällande regler/riktlinjer. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs lägst gymnasieutbildning, gärna påbyggd med inriktning mot ekonomi, personaladministration och information samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Då de administrativa arbetsuppgifterna till största delen är databaserade ställer vi stort krav på att kunna använda olika dataprogram och hantera IT-system på ett bra sätt.  

Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara utvecklingsinriktad och våga pröva nya arbetssätt. Du ska kunna arbeta under stort eget ansvar, samtidigt som du kan samarbeta med olika aktörer. Detta ställer stora krav på professionellt bemötande och flexibilitet samt förmåga att självständigt organisera, prioritera och strukturera arbetet. Du ska dessutom ha en mycket god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. 
Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.  

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-09-14 eller enligt överenskommelse. 

Ange löneanspråk i ansökan.  

Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds anställning lämna 
ett utdrag ur belastningsregistret. 

Välkommen med din ansökan och CV. 

För mer information kontakta 
Torsten Berg, verksamhetschef förskola, 0454-813 44 
Carina Haptén, förskolechef, 0454-30 75 31 
Madelaine Forsberg, administrativ samordnare, 0454-813 25 
Katrin Mattsson, Vision, 0454-57 40 47 

Sista ansökningsdag
2020-06-21. Visa mindre

Vikariat Administratör Ahlberg Service

Vi representerar varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Just nu befinner vi oss på vår mest intensiva och utmanande resa någonsin – Ahlberg Bils värdegrundsarbete. Denna resa innebär att vi ska förfina vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Mitt i detta har vi flyttat in i nya lokaler i Karlskrona, Ljungby och Sölvesborg och är mitt uppe i planeringarbetet för Karlshamn och vårt nyaste tillskott i koncernen, Olofström. Vi hoppas att du vill var... Visa mer
Vi representerar varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Just nu befinner vi oss på vår mest intensiva och utmanande resa någonsin – Ahlberg Bils värdegrundsarbete. Denna resa innebär att vi ska förfina vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Mitt i detta har vi flyttat in i nya lokaler i Karlskrona, Ljungby och Sölvesborg och är mitt uppe i planeringarbetet för Karlshamn och vårt nyaste tillskott i koncernen, Olofström. Vi hoppas att du vill vara med på resan att skapa Sveriges trivsammaste arbetsplats och även Sveriges nöjdaste kunder.

Vi söker efter en person till ett föräldravikariat på Ahlberg Service.
 
För att trivas i rollen är du en person som föredrar ordning och reda samt att arbeta stödjande mot verksamheten. Du trivs i en administrativ och serviceinriktad roll där du kan fokusera på arbetsuppgifter du har framför dig. Du är van vid att föra dialog över telefon och mail, och behärskar svenska i tal och skrift då vi på bästa sätt enkelt ska kunna kommunicera med varandra. 
 
Arbetsuppgifterna består till största del av administrativa tjänster åt servicemarknaden.
Exempel på arbetsuppgifter:

• Hantering av serviceavtal, garantifakturering, försäkringsärenden samt utbildningsadministration.
• Telefonihantering, kontakt med vår operatör samt den växelfunktion som vi har hos extern aktör. I telefonidelen ligger även administrativt det som innefattas i hårdvaran dvs telefoner.
På Ahlberg Service jobbar vi i ett team där vi löpande tar på oss nya uppdrag och arbetsuppgifterna är därför varierande.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Motivera varför du tror att denna tjänsten är perfekt för dig.
 
Vikariatet gäller till den siste september 2020 men kan komma att förlängas löpande.

Inom Johan Ahlberg Bil AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet. 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Administratör e-handel

Recorganic Market Sweden AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker. Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna. Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter: Skriva ut ordrar Skriva ut etiketter Lägga in nya produkter i webbutiken Ta emot och lägga in leve... Visa mer
Recorganic Market Sweden AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker.
Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna.
Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter:
Skriva ut ordrar
Skriva ut etiketter
Lägga in nya produkter i webbutiken
Ta emot och lägga in leveranser
Skapa produktblad
Ta fram etikett underlag enligt livsmedelsverkets riktlinjer
Ekologiska certifierings underlag

Vi vill att du:
har sinne för detaljer
har dokumentationsvana
livsmedelskunskap
bred datorvana
kan arbeta självständigt Visa mindre

Markavtalsberedare

Till ett av våra större projekt söker vi nu en markavtalsberedare, som kan bistå projektledningen med att förbereda och ansöka om markavtal.Det är meriterande om du har arbetat med markavtal tidigare, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.Krav: God datorvana samt B-körkort.Anställningen är en projektanställning med möjlighet till förlängning in i våra andra projekt.Vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. Visa mer
Till ett av våra större projekt söker vi nu en markavtalsberedare, som kan bistå projektledningen med att förbereda och ansöka om markavtal.Det är meriterande om du har arbetat med markavtal tidigare, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.Krav: God datorvana samt B-körkort.Anställningen är en projektanställning med möjlighet till förlängning in i våra andra projekt.Vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. Visa mindre