Lediga jobb som Fastighetsskötare i Karlshamn

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare / Vaktmästare

Karlshamns Fastighetsservice är ett förvaltningsbolag som ansvarar för inre och yttre skötsel av bostadsrättshus och butikslokaler i och runt om Karlshamn. Vi växer och söker därför ny kollega inom fastighetsservice, för yttre skötsel av fastigheter samt grönytor/trädgård. Vad ska du göra? Om du är en person som gillar att arbeta utomhus och har ett stort engagemang för att skapa sköna gröna utemiljöer så kommer du att trivas hos oss. Förutom att du får ... Visa mer
Karlshamns Fastighetsservice är ett förvaltningsbolag som ansvarar för inre och yttre skötsel av bostadsrättshus och butikslokaler i och runt om Karlshamn.
Vi växer och söker därför ny kollega inom fastighetsservice, för yttre skötsel av fastigheter samt grönytor/trädgård.


Vad ska du göra?
Om du är en person som gillar att arbeta utomhus och har ett stort engagemang för att skapa sköna gröna utemiljöer så kommer du att trivas hos oss. Förutom att du får arbeta i en härlig miljö är det ett omväxlande och självständigt arbete. Som fastighetsskötare hos oss får du stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du jobbar med gräsklippning, skötsel av rabatter, buskar, träd, markytor, snöröjning, halkbekämpning, underhåll, miljörum samt ronderingar och kundkontakter.


Vem är du?
Vi söker dig som är driven och självständig. Du ska ha förmågan att se och möta våra kunders behov på ett professionellt sätt - du vill vara med och skapa en bra ute och innemiljö för de boende och gillar att ge god service. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på Deltid 50-75% med placering i Karlshamn.
Karlshamns Fastighetsservice tillämpar provanställning.
B körkort är ett krav. Visa mindre

Fastighetsskötare semesterersättare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vad ska du gör... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet i Karlshamn under perioden 17 juni till 16 augusti. Som medarbetare i vårt fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, grusupptagning, skräpplockning och ogräsrensning m.m. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Är det här du?

Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet inom trädgård, har växtkunskap samt om du har maskinkunskap och erfarenhet av trädgårdsmaskiner. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 20 mars 2024.

Om du har frågor gällande tjänsterna, vänligen kontakta gruppchef Ingela Fredriksson, [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Kyrkvaktmästare/kyrkogårdsarbetare.

Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamns församling har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet. Arbetsuppgifter: Som kyrkvaktmästare jobbar man i alla församlingens kyrkor och kapell vid olika förrättningar och gudstjänster som t.ex. begravningar, dop, bröllop och konserter. I tjänsten ingår också arbetsuppgifter på våra kyrkogår... Visa mer
Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamns församling har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet.
Arbetsuppgifter:
Som kyrkvaktmästare jobbar man i alla församlingens kyrkor och kapell vid olika förrättningar och gudstjänster som t.ex. begravningar, dop, bröllop och konserter. I tjänsten ingår också arbetsuppgifter på våra kyrkogårdar och en del av de transporter vi utför.
Kvalifikationer:
Trädgårdsutbildning, fastighetsskötarutbildning eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet av arbete inom trädgårds- och parkarbete. Särskilt meriterande är kunskaper och erfarenhet av de olika arbetsuppgifter som förekommer vid gudstjänster och förrättningar inom svenska kyrkan. Erfarenhet av kyrkogårdskötsel är också meriterande.
Du måste behärska svenska språket i både tal och skrift och ha vana vid att använda digitala verktyg i arbetet.
Du behöver ha bra förmåga att samarbeta med både kollegor och besökare, men också trivas med att arbeta självständigt. Du behöver initiativförmåga, ordningssinne och ett ansvarsfullt arbetssätt. Arbetet som vaktmästare i kyrkor och kapell ställer stora krav på god social förmåga att möta människor. Det betyder att du ska ha förståelse för och förmåga att bemöta människor på ett respektfullt och värdigt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt:
Arbetstid: Heltid 100%
Varaktighet: Tillsvidare.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ange löneanspråk
B-körkort erfordras. Tillgång till egen bil är en fördel.
Medlemskap i svenska kyrkan är ett krav för tjänsten.
Upplysningar:
Kyrkogårds- och fastighetschef, Per-Olof Clarin, telefon 0454-30 22 21
Arbetsledare, Camilla Andersson, telefon 0454- 30 22 25
Fackliga företrädare
Kommunal, Josefin Olofsson, skyddsombud. 0454-302236
Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV skickas
Med e-post till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 2024-01-19
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare 50%

Nu söker vi en fastighetsskötare, för en halvtidstjänst, till Camp Thomas i Mörrum. Om företaget Om Thomas Betong Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på be... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare, för en halvtidstjänst, till Camp Thomas i Mörrum.

Om företaget
Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans! Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
Camp Thomas är vårt alldeles egna konferensanläggning. Hit kommer man för konferens eller för rekreation och fiske på sin fritid. Vi har både interna och externa gäster. Camp Thomas är en spektakulär platsgjuten betongbyggnad som är skapad för att visa betongens möjligheter, som ligger i härliga omgivningar.
www.thomasbetong.se

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär i huvudsak att sköta och underhålla byggnader och grönområden.
Arbetsuppgifterna består av:
- Gräsklippning, snöröjning, bevattning, skogsröjning, plantering och allmän trädgårdsskötsel.
- Yttre skötsel av fastigheten; rengöring, mindre reparationer och underhåll.
- Inre skötsel av fastigheten; förberedelse av lokaler inför konferenser, grovstädning och löpande tillsyn och underhåll.
Arbetstiderna, 20 timmar/vecka, är i grunden dagtid måndag-fredag, men beroende på inbokade besök kan det ibland bli arbete även på andra tider.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är lite av en all-konstnär. Du har kunskaper inom bygg och renovering, värme- och ventilation samt trädgårds- och grönyteskötsel.
Har du motorsågs/röjsågarkort är det en stor merit. Du är inte främmande för att använda en dator, behärskar svenska i tal och skrift och har bil och körkort.
Det är viktigt att du är en ansvarstagande, driven person som gillar ordning och reda. Du är en händig problemlösare som gillar atti jobba i grupp och bidrar till en god stämning på jobbet.
Du bor inom pendlingsavstånd från Mörrum.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 30/6.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Vaktmästare / Fastighetsskötare

Vi söker en handyman som kan vara alltiallo: vaktmästare fastighetsskötare, skogsröjare, målare, snickare m.m. Arbetsuppgifter: Som Fastighetsskötare m.m. är du högst delaktig i att bidra till en välskött camping med hög standard. Detta genom: • Planering och genomförande av underhåll och renovering av fastigheter. • Genomförande av underhåll och skötsel av markytor alla säsonger vilket innebär allt från gräsklippning till skogsarbete. Arbetet görs både m... Visa mer
Vi söker en handyman som kan vara alltiallo: vaktmästare fastighetsskötare, skogsröjare, målare, snickare m.m.
Arbetsuppgifter:
Som Fastighetsskötare m.m. är du högst delaktig i att bidra till en välskött camping med hög standard. Detta genom:
• Planering och genomförande av underhåll och renovering av fastigheter.
• Genomförande av underhåll och skötsel av markytor alla säsonger vilket innebär allt från gräsklippning till skogsarbete. Arbetet görs både motormanuellt och till stor del av både motorsåg och röjsåg. Du trivs med att jobba fysiskt i skog, mark och trädgård.
• Serva annan campingpersonal med allmän problemlösning och reparationer av diverse utrustning.
• Reparation och underhåll av byggnader, lekplats och stugor med såväl snickeri, målning, VVS, etc.
• Service och underhåll av maskiner och verktyg
Kvalifikationer:
Genom ditt sätt att vara trivs gästerna. Service och kvalitet är självklart för dig och du trivs med ett arbete som varierar mycket och som kräver att du kan ställa om efter ändrade förutsättningar. Du är van vid att självständigt planera och utföra ditt arbete men är även en lagspelare.
Du har erfarenhet av mark- och fastighetsskötsel. Du har grundläggande kunskaper inom EL, VVS och Bygg och har agerat beställare gentemot utförare. Du har kunskaper om allmänna renoveringsarbeten i fastigheter. Datorvana och B-körkort är ett krav.
Din profil:
Du som söker har arbetslivserfarenhet av fastighetsskötsel och även skogsarbete / trädgårdsarbete. Har du dessutom en utbildning inom området är detta meriterande. Snickerierfarenhet önskas. Har du en hantverksmässig utbildning i grunden är det meriterande. Vi behöver alltså en handyman som är alltiallo.
Övrigt:
Du är kreativ, flexibel och lösningsorienterad samt en bra lagspelare. Vi ser helst att du har bred erfarenhet.
Som person är du samarbetsvillig och tycker om att jobba i team, samt att du kan jobba självständigt. Du är både ambitiös och ansvarstagande och driver ditt arbete framåt med högsta kvalité. Vidare har du god serviceförmåga för våra kunder, du är van vid stundom ett högt tempo och har ett lösningsorienterat arbetssätt.
När du har gjort en röjsågsutbildning, samt motorsågsutbildning är detta mycket meriterande.
Tjänsten kräver goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.
B-körkort är ett krav. Gärna för tungt släp med.
Tjänsten är heltid med visst helgarbete på sommaren. Tjänsten krävs även att man kan ta större del av sin semester utanför högsäsong då den tiden är som mest högprioriterad på campingen. Visa mindre

Vaktmästare/fastighetsskötare

My Camping växer och nu behöver vi ytterligare en vaktmästare/fastighetsskötare. Söker du ett spännande och stimulerande jobb? Läs vidare! Arbetet som vaktmästare kräver ordningssinne, flexibilitet, planering samt initiativ- och samarbetsförmåga. Den som vi söker har minst 5 års arbetslivserfarenhet från yrket och förstår både vikten av alla dessa egenskaper och trivs i rollen. Om tjänsten Vi söker en ansvarsfull vaktmästare/fastighetsskötare till My Ca... Visa mer
My Camping växer och nu behöver vi ytterligare en vaktmästare/fastighetsskötare.
Söker du ett spännande och stimulerande jobb? Läs vidare!
Arbetet som vaktmästare kräver ordningssinne, flexibilitet, planering samt initiativ- och samarbetsförmåga. Den som vi söker har minst 5 års arbetslivserfarenhet från yrket och förstår både vikten av alla dessa egenskaper och trivs i rollen.
Om tjänsten
Vi söker en ansvarsfull vaktmästare/fastighetsskötare till My Camping med ca. 15 medarbetare under högsäsong som verkar i Olofström och Karlshamn. Vi präglas av prestigelöst samspel, förtroende, engagemang och högt i tak.
Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare/fastighetsskötare är du ett stöd till hela vår verksamhet, men har sina huvudsakliga arbetsuppgifter på Halens Camping i Olofström. Eftersom vi ser att du har erfarenhet som vaktmästare och fastighetsskötare så vet du redan hur mångfasetterad rollen är och variationen på uppgifter, men för att nämna några exempel på vad dina arbetsdagar kan innehålla; Under höst, vinter och vår är det mycket renovering, om- och tillbyggnad, markarbeten, målning, el och Vvs-arbeten (vad som får göras inom lagen) Tunga lyft kan förekomma likväl som att klättra på höga stegar eller krypa på golv. Under säsongen ”sommarmånaderna” är det löpande underhållsarbeten. Du ska även vara behjälplig att rycka in i serviceteamet/städ. Ett varierande jobb som inte är samma dag för dag.
Dina egenskaper
För att trivas i rollen som vaktmästare/fastighetsskötare tror vi att du är en mångsysslare som är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du inte behöver sitta still. Vi ser att du är stresstålig, har en förmåga att kunna hantera flera saker samtidigt och att du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Arbetet ställer även höga krav på en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga - att du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende är ett stort plus! Det är även viktigt att du har ett personligt driv, är motiverad och engagerad för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Anledningen till att vi söker en erfaren vaktmästare är för att du snabbt ska bli självständig i din roll och kunna utföra arbetsuppgifterna på eget initiativ efter genomförd introduktion. Tveka inte då att söka denna tjänst, den kan bli din fortare än du anar!
Vi söker dig som har
Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare/fastighetsskötare.
B-körkort (Gärna BE-körkort).
Kan snickra, måla en mångsysslare.
Goda kunskaper i svenska avseende tal och skrift.
Om tjänsten
Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpa provanställning i sex månader.
Ansökan
Ansök genom ett personligt brev, där du beskriver vilka goda egenskaper och kompetenser du besitter och som gör dig bäst lämpad för denna tjänst. Ansökan som inte uppfyller vad vi söker behandlas ej. Ansökan skickas till [email protected] märk den ”Vaktmästare”

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetsskötare / Vaktmästare

Karlshamns Fastighetsservice är ett förvaltningsbolag som ansvarar för inre och yttre skötsel av bostadsrättshus och butikslokaler i och runt om Karlshamn. Vi växer och söker därför ny kollega inom fastighetsservice, för yttre skötsel av fastigheter samt grönytor/trädgård. Vad ska du göra? Om du är en person som gillar att arbeta utomhus och har ett stort engagemang för att skapa sköna gröna utemiljöer så kommer du att trivas hos oss. Förutom att du får ... Visa mer
Karlshamns Fastighetsservice är ett förvaltningsbolag som ansvarar för inre och yttre skötsel av bostadsrättshus och butikslokaler i och runt om Karlshamn.
Vi växer och söker därför ny kollega inom fastighetsservice, för yttre skötsel av fastigheter samt grönytor/trädgård.


Vad ska du göra?
Om du är en person som gillar att arbeta utomhus och har ett stort engagemang för att skapa sköna gröna utemiljöer så kommer du att trivas hos oss. Förutom att du får arbeta i en härlig miljö är det ett omväxlande och självständigt arbete. Som fastighetsskötare hos oss får du stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du jobbar med gräsklippning, skötsel av rabatter, buskar, träd, markytor, snöröjning, halkbekämpning, underhåll, miljörum samt ronderingar och kundkontakter.


Vem är du?
Vi söker dig som är driven och självständig. Du ska ha förmågan att se och möta våra kunders behov på ett professionellt sätt - du vill vara med och skapa en bra ute och innemiljö för de boende och gillar att ge god service. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på Deltid 50-75% med placering i Karlshamn.
Karlshamns Fastighetsservice tillämpar provanställning.
B körkort är ett krav. Visa mindre

Kundvärd/fastighetsskötare till Ahlberg Bil i Karlshamn

Om företaget Ahlberg Bil är ett privatägt företag som idag finns representerade på följande orter: Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg, Olofström och Ljungby. Företaget startade 1994 men har genom tidigare ägare representerat Volvo sedan 1950-talet. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia. I samarbete med Ahlberg Bil i Karlshamn söker vi på Lernia en Kundvärd/fastighetsskötare. Du kommer att arbeta i en framgångsrik bilverkstad ti... Visa mer
Om företaget

Ahlberg Bil är ett privatägt företag som idag finns representerade på följande orter: Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg, Olofström och Ljungby. Företaget startade 1994 men har genom tidigare ägare representerat Volvo sedan 1950-talet.
Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia.

I samarbete med Ahlberg Bil i Karlshamn söker vi på Lernia en Kundvärd/fastighetsskötare. Du kommer att arbeta i en framgångsrik bilverkstad tillsammans med trevliga kollegor, i ett fartfyllt tempo.

Arbetsuppgifter

Rollen är bred och du kommer arbeta med bland annat:

- Ta emot kunder
- Hantera butiksförsäljning
- Underhålla butik och kundhörna
- Assistera bilförsäljningen med att tvätta och städa demobilar
- Hantera nyckelutlämning
- Utföra daglig kontroll av macken samt göra prisjusteringar
- Sop- och grovstädning i verkstäderna
- Okulärbesiktning av nya bilar som kommer från transport
- Flytta bilar på anläggningen
- Hantera inkommande och utgående hjul från hjulshopen

Formell kompetens

B-körkort
God svenska i tal & skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som trivs att arbeta i team och som är mån om att göra ett noggrant arbete. Som person är du social och serviceminded med stort kundfokus. Vi ser att du är i god fysisk form då vissa arbetsmoment är lite tyngre.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Karlshamn
Dagtid, 07.30-16.30, övertid kan förekomma.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Fastighetsskötare till Sodexo i Karlshamn

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. Tycker du om att jobba i grupp, utomhus med allt man kan tänka sig i utemiljöer? Bra! Då har du kommit rätt för att vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta med oss och vår kund i Karlshamn. Att arbeta med utem... Visa mer
Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt.

Tycker du om att jobba i grupp, utomhus med allt man kan tänka sig i utemiljöer? Bra! Då har du kommit rätt för att vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta med oss och vår kund i Karlshamn. Att arbeta med utemiljö och grönyteskötsel är varierat och socialt. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta på ett industriområde i kommunen och möta våra spännande kunder.

Få varierande arbetsdagar, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med starka värderingar!

Vad du kommer att jobba med:

Du kommer att jobba med omtänksamma och passionerade kollegor med stark gruppkänsla. Våra värderingar om serviceanda, laganda och utveckling genomsyrar hela vårt arbete.

Vi är ett stort företag med många olika tjänster, med siter runt om i Sverige. Om du vill och visar engagemang så finns det även utmärkt möjligheter till ytterligare vidareutveckling hos oss! Vi tror på våra anställda och vill därför ge dem alla möjligheter att ta sig dit de vill i sin karriär!

Hur ser din arbetsdag ut?

Arbetsuppgifterna består av gräsklippning, ogräsrensning, beskärning, skräpplockning, snöröjning/halkbekämpning, avfallshantering, saneringsarbete och mycket annat. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på området.

Vad du bidrar med:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att jobba i utemiljö. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar  i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

B-körkort (manuell växellåda) är ett krav då man behöver kunna ta sig runt i området med bil.

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tillsvidareanställning efter inledande provanställning.

Arbete är förlagt dagtid. Någon gång per år kan helgarbete förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal. Fast lön med individuell lönesättning. Placeringsort är Karlshamn.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Caroline Feldt [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-04-30. Rekrytering sker löpande. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare Strategisk förvaltning

Tjänsten är ett vikariat under veckorna 24-34. Arbetsuppgifter Som verksamhetsvaktmästare fritid jobbar du med uppdrag som berör våra fritidsanläggningar som t ex Väggabadet, Väggahallen, Tennishallen, idrottsplatser och fotbollsplaner. Du jobbar med ärenden lagda i vårt ärendehanteringssystem samt även med provtagning och felsökning på Väggabadet. Du arbetar med kundvård och för en positiv kundkontakt. Dagtid, men kvälls- och helgarbete kan förekomma... Visa mer
Tjänsten är ett vikariat under veckorna 24-34.Arbetsuppgifter

Som verksamhetsvaktmästare fritid jobbar du med uppdrag som berör våra fritidsanläggningar som t ex Väggabadet, Väggahallen, Tennishallen, idrottsplatser och fotbollsplaner. Du jobbar med ärenden lagda i vårt ärendehanteringssystem samt även med provtagning och felsökning på Väggabadet. Du arbetar med kundvård och för en positiv kundkontakt.

Dagtid, men kvälls- och helgarbete kan förekomma.Kvalifikationer

För tjänsten krävs gymnasieutbildning. Yrkeserfarenhet från arbetsområdet och/eller erfarenhet av våra anläggningar, kunskaper inom IT och ett allmänt tekniskt kunnande är meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp, du är stresstålig, har en god förmåga att organisera, planera det dagliga arbetet så att det sker på ett effektivt och produktivt sätt. Du är händig och en problemlösare. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet då du i ditt arbete har mycket kundkontakt. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt

Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas.Upplysningar

Kate Jönsson, Enhetschef, tfn 0454-56 36 75, 072-8849820 , Mail: [email protected]Facklig företrädare

Kommunal, tel. 0454- 811 91Sista ansökningsdag

2022-03-30 Visa mindre

Badvakt till Väggabadet

Ansök    Mar 14    Karlshamns kommun    Badvaktmästare
Sommarvikarier Med placering på Väggabadet i Karlshamn som sommarvikare, heltid, schemalagd arbetstid med kvälls- och helgtjänstgöring.   Arbetsbeskrivning Att tillsammans med övrig personal på schemalagd arbetstid bemanna Väggabadet och ansvara för badgästernas säkerhet och trivsel. Du kommer att arbeta i team men också självständigt, leda grupper och jobba med människor i alla ålders- kategorier. Arbetsuppgifterna innefattar alla de olika verksam... Visa mer
Sommarvikarier


Med placering på Väggabadet i Karlshamn som sommarvikare, heltid, schemalagd arbetstid med kvälls- och helgtjänstgöring.


 


Arbetsbeskrivning


Att tillsammans med övrig personal på schemalagd arbetstid bemanna Väggabadet och ansvara för badgästernas säkerhet och trivsel. Du kommer att arbeta i team men också självständigt, leda grupper och jobba med människor i alla ålders- kategorier. Arbetsuppgifterna innefattar alla de olika verksamhetsdelar som förekommer vid badanläggningen som exempelvis badbevakning, simundervisning, aktiviteter, tillsyn, lokalvård och kassa/receptionsarbete. Tjänsten innefattar tjänstgöring kvälls och helgtid.


 


Kvalifikationer


Du har gymnasieutbildning och har grundläggande datorkunskap, behärskar det svenska språket i tal och skrift. Simkunnighet är ett krav och vi genomför tester i simning och livräddning. För att bli aktuell för tjänsten måste du få godkänt resultat på dessa. Erfarenhet av likvärdigt jobb, aktuell HLR-utbildning, att ha arbetat med barn och ungdomar kan vara meriterande.


Du har förmågan att se till verksamhetens bästa och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du tar ansvar, är ordningsam, har ett stort säkerhetstänk har ett genuint servicetänk och ett gott bemötande mot såväl besökare som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


 


Övrigt:


Vikariaten gäller perioden v 22-34.


Enligt lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn ska den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "övrigt arbete med barn" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ 


 


För mer information

Andreas Henningor, Enhetschef Väggabadet, 0454-56 32 35


Fackliga företrädare

Kommunal, 0454- 811 91
Sista ansökningsdag:

2023-03-19


Löpande urval tillämpas. Visa mindre

Sommarjobb fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vill du ha som... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Karlshamn?

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. 

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Anställningen varar cirka juni - augusti. 

B-körkort är ett krav för dessa tkänster

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ under Lediga jobb senast 2023-03-31. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Ingela Fredriksson, [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Sommarjobb Karlshamn Energi AB

Vi söker sommarjobbare under tre till fyra veckor med start vecka 25. Arbetet består av; praktiska uppgifter som grästrimning vid våra stationer runt om i kommunen, trädgårdsarbete, målning, städning eller liknande under fyra veckor. praktiska uppgifter på vår arbetsplats på Prinsgatan 45, såsom trädgårdsarbete, målning, städning eller liknande under tre veckor. enklare administrativa uppgifter under tre veckor. Du behöver vara minst 17 år och vara född... Visa mer
Vi söker sommarjobbare under tre till fyra veckor med start vecka 25. Arbetet består av;
praktiska uppgifter som grästrimning vid våra stationer runt om i kommunen, trädgårdsarbete, målning, städning eller liknande under fyra veckor.
praktiska uppgifter på vår arbetsplats på Prinsgatan 45, såsom trädgårdsarbete, målning, städning eller liknande under tre veckor.
enklare administrativa uppgifter under tre veckor.


Du behöver vara minst 17 år och vara född -06 eller tidigare. Några av sommarjobben kräver att du har B-körkort. Visa mindre

Fastighetsskötare semestervikariat

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relatio... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

HSB Sydost söker nu fastighetsskötare till Karlshamn för semestervikariat under sommaren 2023. Vi hoppas du vill vara med i vårt team!

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning och plantering. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som fastighetsskötare tror vi att du har följande kvalifikationer:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Grundläggande datorkunskaper.
Fysisk uthållighet, arbetet är periodvis intensivt och krävande.
Har du röj- och motorsågsutbildning är det meriterande.

B-körkort är ett krav för anställning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande. Har du en bakgrund inom service är det något vi ser som meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Varaktighet:

Semestervikariat 7 veckor.

Antal tjänster:

1 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 2023-02-26. Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Robert Green, Driftchef Fastighetsförvaltning, 010-451 31 27
Hilda Citron, HR-generalist 010-451 31 84. Visa mindre

Takvårdare till LA Takvård Blekinge

VÅR AFFÄRSIDÉ ÄR ATT SÅ SKONSAMT SOM MÖJLIG BEHANDLA TAK FRÅN PÅVÄXT OCH FÅ ETT TAK HELT FRITT FRÅN MOSSA, ALGER OCH LAVAR – FÖR ATT UNDVIKA ONÖDIGA OCH KOSTSAMMA TAKBYTEN. LA Takvård söker nu två utförare för hela Blekinge län. Ni kommer att jobba tätt tillsammans som ett team med eget ansvar. Teamet kommer att utgå ifrån lämplig ort beroende på sökande med planerad start februari/mars. Som utförare hos LA Takvård har du en central roll i företaget. Där... Visa mer
VÅR AFFÄRSIDÉ ÄR ATT SÅ SKONSAMT SOM MÖJLIG BEHANDLA TAK FRÅN PÅVÄXT OCH FÅ ETT TAK HELT FRITT FRÅN MOSSA, ALGER OCH LAVAR – FÖR ATT UNDVIKA ONÖDIGA OCH KOSTSAMMA TAKBYTEN.
LA Takvård söker nu två utförare för hela Blekinge län. Ni kommer att jobba tätt tillsammans som ett team med eget ansvar. Teamet kommer att utgå ifrån lämplig ort beroende på sökande med planerad start februari/mars.
Som utförare hos LA Takvård har du en central roll i företaget. Därför ställer vi höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet, samt att du alltid jobbar för att överträffa kundens förväntningar.
Rollen som takvårdare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt sätt enligt LA Takvårds handbok. Kontakten med kunden blir en central del i arbetet och som utförare ansvarar för att kunden bemöts på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Mer information om företaget finner du på vår hemsida: www.takvard.se
Kvalifikationer:
B-körkort.
Serviceinriktad.
Viljan att överträffa kundens förväntningar.
Svensktalande.
Fysiskt aktiv.
Van vid höga höjder.Meriterande:
Takarbete/rengöring
Bygg- och fastighetsarbete
Utbildning inom bygg/fastighet
C-körkortLåter det intressant för dig så skicka gärna in ditt CV och ett kort personligt brev. Visa mindre

Fastighetsskötare med kundansvar

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Är du intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? Har du ett genuint intresse för boendemiljöer och människor? Då kan du vara en av de fastighetsskötare HSB Sydost nu söker till teamet i Karlshamn. På HSB finns möjligheterna!

Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsskötare har du ett helhetsansvar för leveransen till ett antal bostadsrättsföreningar. Arbetsuppgifterna varierar och innebär att både inre och yttre miljöer är hela, rena och trygga hos våra kunder. Exempel på vanligt förekommande uppgifter i yttre miljöer är gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering och snö/halkbekämpning. I de inre miljöerna ingår bland annat tillsyn av undercentraler, systematiskt brandskyddsarbete, tvättstugeservice, reparationer och underhållsarbete. Arbetet utförs både i privata bostäder och i allmänna ytor. Som HSB:s ansikte i bostadsområdena blir du ofta den första och mest naturliga kontakten för kunderna. Vilja och engagemang att ge professionell service samt arbeta för goda dialoger med styrelser och de boende är av största vikt i rollen. Arbetet passar dig som trivs med att arbeta fysiskt och självständigt men uppskattar samarbete och förtroendefulla relationer med kunder likväl som med kollegor.

Kvalifikationer
För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare med kundansvar tror vi att du:

Trivs i, och har erfarenhet av, ett serviceyrke.
Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.
Har ett växt- och trädgårdsintresse.
Är allmänt händig inom reparationer och underhållsarbete.
Är van att använda dator och andra digitala arbetsredskap.
Kommunicerar flytande på svenska i både tal och skrift.

Utbildning för röjsåg, motorsåg, heta arbeten, lift och fallskydd ses som meriterande liksom erfarenhet och/eller utbildning som är relevant för SBA och i tillsynsarbetet av undercentraler.

B-körkort är ett krav för anställning då våra kunder finns i både Karlshamn, Olofström och Sölvesborg.

Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter oerhört viktigt, därför vill vi att du värdesätter det. Vi söker dig som är driftig, strukturerad och kan arbeta självständigt för att bygga och förvalta goda relationer. Du ser lösningar och möjligheter och bör ha en vilja att utveckla och utvecklas samt god fysik då arbetet periodvis är intensivt. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper och kommer därför att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Varaktighet
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
2023-01-02 eller enligt överenskommelse.

Omfattning
Heltid.

Antal tjänster
3 st.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-11-13. Löpande urval kan ske under perioden för annonsering, så tveka inte med att skicka in din ansökan snarast. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Robert Green, Driftchef Fastighetsservice, 010-451 31 27.
Gustav Stensson, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Vaktmästare till arrangemangsgruppen

Tjänsten är en visstidsanställning på tre månader, heltid/deltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter: I arrangemangsgruppen kommer du att arbeta med service åt kunder som har bokat arrangemang/event i kommunens lokaler. Du kommer arbete med teaterteknisk utrustning, såsom ljud och ljus. Helg- och kvällstjänstgöring förekommer. Snabba omställningar gällande arbetstider förekommer. Kvalifikationer: För tjänsten krävs körkort och god social kompetens. D... Visa mer
Tjänsten är en visstidsanställning på tre månader, heltid/deltid, med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter:
I arrangemangsgruppen kommer du att arbeta med service åt kunder som har bokat arrangemang/event i kommunens lokaler. Du kommer arbete med teaterteknisk utrustning, såsom ljud och ljus. Helg- och kvällstjänstgöring förekommer. Snabba omställningar gällande arbetstider förekommer.

Kvalifikationer:
För tjänsten krävs körkort och god social kompetens. Då arbete på hög höjd förekommer är erfarenhet och utbildning kring detta meriterande. I ditt jobb ingår att arbeta med kundvård och arbeta för en positiv kundkontakt med våra kunder. Erfarenhet av kundkontakt och kundvård är meriterande. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet.
Goda datakunskaper, ett allmänt tekniskt kunnande och erfarenhet av teatertekniskt arbete som tex ljud och ljus är starkt meriterande. Du har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet. Du är självgående, flexibel och strukturerad. Du kan jobba självständigt och ser vad som behöver göras samt är ärlig och noggrann. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar:
Kate Jönsson, Enhetschef, tfn 0454-563675, 072-8849820, [email protected]
Facklig företrädare:
Kommunal, tfn 0454-81191


Sista ansökningsdag:
2022-11-08 Visa mindre

Vaktmästare till drift och underhåll tekniska verksamheten

Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en medarbetare till att arbeta med främst tomtskötsel. Tomtskötsel omfattar grönyteskötsel såsom ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och beskärningsarbete med mera på kommunens fastigheter, bland annat skolor och förskolor. I din roll kommer d... Visa mer
Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu en medarbetare till att arbeta med främst tomtskötsel. Tomtskötsel omfattar grönyteskötsel såsom ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och beskärningsarbete med mera på kommunens fastigheter, bland annat skolor och förskolor.
I din roll kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom området, det omfattar också snö- och halkbekämpning. I arbetet används flera fordon/maskiner så som åkgräsklippare, redskapsbärare och mindre sopmaskin. Det kan också bli aktuellt att arbeta på andra avdelningar inom verksamhetsområdet. Helgarbete kan förekomma. Du kommer vara en del av verksamhetens beredskapsorganisation som är bemannad året om.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eller fler av följande kvalifikationer:
• trädgårdsutbildning, t ex yrkeshögskola eller annan utbildning/arbetserfarenhet  som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet från maskinkörning
• Röjsågsutbildning
• Arbete på väg
• Behärskar det svenska språket väl i tal då kommunikation med verksamheterna är en stor del i vårt arbete
Meriterande är om du har körkort på motorsåg, BE- och C körkort, erfarenhet av lastmaskinskörning och mobila arbetsplatsformer.

Krav:
Körkort B

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning 6 månader

Upplysningar:
Enhetschef Drift & Underhåll, Linnéa Persson 0454- 814 25
Kommunal, tfn 0454-811 95

Sista ansökningsdag:
2022-08-28.
Urval sker löpande Visa mindre

Semestervikarie fastighetsskötare

Vi söker en sommarvikarie som fastighetsskötare för tidsbegränsad anställning på heltid, vecka 27, 28, 30, 31 och 33. Arbetet innebär allting från gräsklippning, städning, målningsarbete, skötsel av rabatter, användning av redskap/maskiner, mindre reparationer och skötsel av fastigheternas tekniska system m.m. Erfarenhet är inget krav men meriterande, Vi tycker att det är viktigt att du är social, serviceinriktad, kan ta egna initiativ och att arbeta själv... Visa mer
Vi söker en sommarvikarie som fastighetsskötare för tidsbegränsad anställning på heltid, vecka 27, 28, 30, 31 och 33.
Arbetet innebär allting från gräsklippning, städning, målningsarbete, skötsel av rabatter, användning av redskap/maskiner, mindre reparationer och skötsel av fastigheternas tekniska system m.m.
Erfarenhet är inget krav men meriterande,
Vi tycker att det är viktigt att du är social, serviceinriktad, kan ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Visa mindre

Fastighetsskötare sommarjobb

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Sommarjobba som fastighetsskötare hos Riksbyggen i Karlshamn!

Tänk dig ett fritt jobb som semestervikarie i sommar juni-augusti, vecka 25-33. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, såsom ogräsrensning och övrig utemiljöskötsel.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsområdena eller hos våra kommersiella kunder.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

B-körkort är ett krav.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Lediga jobb, senast den 31 mars 2022. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontaktperson:
Ingela Fredriksson, Gruppchef Fastighetsservice Marknadsområde Sydost, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Drifttekniker

Karlshamnsfastigheter AB (Kafab) är ett kommunalt fastighetsbolag som ägs av Stadsvapnet Karlshamn AB, moderbolaget i kommunens bolagsgrupp. På affärsmässig grund och ett hållbart sätt främjar Kafab utvecklingen av Karlshamns kommun genom att tillhandahålla kompletterande lokaler för näringsliv och kommunkoncern. Kafab har 46 500 kvm uthyrningsbar lokalyta i Karlshamn och Svängsta med olika lösningar för både nyföretagare och etablerade aktörer. Fastighets... Visa mer
Karlshamnsfastigheter AB (Kafab) är ett kommunalt fastighetsbolag som ägs av Stadsvapnet Karlshamn AB, moderbolaget i kommunens bolagsgrupp. På affärsmässig grund och ett hållbart sätt främjar Kafab utvecklingen av Karlshamns kommun genom att tillhandahålla kompletterande lokaler för näringsliv och kommunkoncern. Kafab har 46 500 kvm uthyrningsbar lokalyta i Karlshamn och Svängsta med olika lösningar för både nyföretagare och etablerade aktörer. Fastighetsbeståndet består av ett varierande utbud av kontors- och utbildningslokaler, coworkingmiljöer samt industri- och lagerlokaler. Utöver existerande fastigheter pågår en nybyggnation på 10 000 kvm som beräknas stå klart hösten 2023.

Om tjänsten

Karlshamnsfastigheter behöver stärka upp organisationen med en Drifttekniker till sina fastigheter i Karlshamn. Huvudsakligen innebär tjänsten ansvar för löpande fastighetsunderhåll samt medföljande skötsel och översynsarbete av fastigheternas tekniska installationer. Arbetet innefattar bland annat arbete med larm, lås, brand och ventilationsarbete i syfte att tillgodose ett gott inomhusklimat i våra fastigheter.
Utöver ditt tekniska uppdrag blir du som drifttekniker en del av Karlshamnsfastigheter och därmed bolagets ansikte utåt mot hyresgästerna och de entreprenörer som utför arbeten i och kring fastigheterna. Detta innefattar att kunna hantera människor med gott bemötande i olika situationer kopplat till verksamheten, oavsett ärende.
Kafab är en liten organisation där vi arbetar tätt tillsammans, så du behöver även vara behjälplig och flexibel gentemot kollegor och hyresgäster i alla dina åtaganden. Detta kan inkludera sådant som att till exempel hjälpa till i receptionen vid behov. I ditt uppdrag rapporterar du till fastighetschef.

Kvalifikationer
Du som söker har en eftergymnasial utbildning som drifttekniker eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vidare förväntar sig arbetsgivaren att du har en grundad erfarenhet och kunskap från liknande uppdrag sedan tidigare. Arbetslivserfarenhet är meriterande utifrån att detta är enskild position i bolaget och du förväntas kunna klara av ditt uppdrag självständigt. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med kundvård och servicerelaterat fastighetsarbete.
Några av dina mer framträdande egenskaper är en hög servicekänsla och handlingskraftighet samt att du ser möjligheter och har en stark vilja att lyckas i ditt vardagliga arbete. Du har stort engagemang och en förmåga att identifiera och lösa problem. Du har en god samarbetsförmåga, tar eget ansvar, är bekväm i olika tekniska datorsystem samt har god kommunikativ förmåga i tal och skrift.
B-körkort är ett krav utifrån att lokala resor förekommer i tjänsten. 

Villkor
Sista ansökningsdag är 1 maj 2022.
Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Kontakt
Richard Holmberg, Fastighetschef,
0454-815 27
[email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden.  Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvarar du för inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trappstädning, trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar), mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. I tjänsten ingår även jour och/eller beredskapstjänst. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.  Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift/förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från nu och fram till juni 2023. Vikariatet är på heltid med placering i Karlshamn men arbete på även andra orter inom marknadsområde kan förekomma

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2022-03-20. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef Ingela Fredriksson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden.  Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvarar du för inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trappstädning, trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.  Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift/förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från nu och fram till juni 2023. Vikariatet är på heltid med placering i Karlshamn men arbete på även andra orter inom marknadsområde kan förekomma

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2022-03-20. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef Ingela Fredriksson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare Fritid/Arrangemangsgruppen

Tjänsten är en tillsvidareanställning,heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Som verksamhetsvaktmästare Fritid jobbar du med uppdrag som berör våra fritidsanläggningar som tex Väggabadet, Väggahallen, Tennishallen, idrottsplatser och fotbollsplaner. Du jobbar med vaktmästarärenden såsom kritning av fotbollsplaner, skötsel av våra bevattningsanläggningar, reparationsarbeten, provtagning av vatten på Väggabadet mm. I arrangemangsgrup... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning,heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetsvaktmästare Fritid jobbar du med uppdrag som berör våra fritidsanläggningar som tex Väggabadet, Väggahallen, Tennishallen, idrottsplatser och fotbollsplaner. Du jobbar med vaktmästarärenden såsom kritning av fotbollsplaner, skötsel av våra bevattningsanläggningar, reparationsarbeten, provtagning av vatten på Väggabadet mm. I arrangemangsgruppen kommer du att arbeta med service åt kunder som har bokat arrangemang/event i kommunens lokaler. Du kommer arbete med teaterteknisk utrustning, såsom ljud och ljus. I ditt jobb ingår att arbeta med kundvård och arbeta för en positiv kundkontakt med våra kunder.
Du kommer ha schemalagd arbetstid med både dagtid, helg och kvällsarbete.

Kvalifikationer:
För tjänsten krävs erfarenhet av föreningslivet och erfarenhet av teatertekniskt arbete som tex ljud och ljus.  Är du utbildad i arbete på hög höjd, fallskydd och arbete med saxlift/skylift är det starkt meriterande. Det krävs gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet från arbetsområdet. Att ha kunskaper inom IT och ett allmänt tekniskt kunnande är meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp, du är stresstålig och har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet så att det sker på ett effektivt och produktivt sätt. Du är händig och en problemlösare. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet då du i ditt arbete har mycket kundkontakt. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar:
Kate Jönsson, Enhetschef, tfn 0454-56 36 75, 072-8849820 , Mail: [email protected]
Facklig företrädare:
Kommunal, tfn 0454-81191

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2022-02-11 Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare Fritid

Tjänsten är en tillvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Som verksamhetsvaktmästare Fritid jobbar du med uppdrag som berör våra fritidsanläggningar som tex Väggabadet, Väggahallen, Tennishallen, idrottsplatser och fotbollsplaner. Du jobbar med vaktmästarärenden såsom kritning av fotbollsplaner, skötsel av våra bevattningsanläggningar, reparationsarbeten, provtagning av vatten på Väggabadet mm. I ditt jobb ingår ... Visa mer
Tjänsten är en tillvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetsvaktmästare Fritid jobbar du med uppdrag som berör våra fritidsanläggningar som tex Väggabadet, Väggahallen, Tennishallen, idrottsplatser och fotbollsplaner. Du jobbar med vaktmästarärenden såsom kritning av fotbollsplaner, skötsel av våra bevattningsanläggningar, reparationsarbeten, provtagning av vatten på Väggabadet mm. I ditt jobb ingår att arbeta med kundvård och arbeta för en positiv kundkontakt med våra kunder.
Du kommer ha schemalagd arbetstid med både dagtid, helg och kvällsarbete.

Kvalifikationer:
För tjänsten krävs gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet från arbetsområdet. Att ha kunskaper inom IT och ett allmänt tekniskt kunnande är meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp. Du är stresstålig och har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet så att det sker på ett effektivt och produktivt sätt. Du är händig och en problemlösare. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet då du i ditt arbete har mycket kundkontakt. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar:
Kate Jönsson, Enhetschef, tfn 0454-56 36 75, 072-8849820 , Mail: [email protected]
Facklig företrädare:
Kommunal, tfn 0454-81191

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2021-10-17 Visa mindre

Sommarjobb Teknisk vaktmästare

Vill du jobba på ett av Blekinges största besöksmål? Kreativum Science Center i Karlshamn är ett av de allra största besöksmålen i Blekinge och är ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser för nyfikna i alla åldrar. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen året om. Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi fr... Visa mer
Vill du jobba på ett av Blekinges största besöksmål?
Kreativum Science Center i Karlshamn är ett av de allra största besöksmålen i Blekinge och är ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser för nyfikna i alla åldrar. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen året om.
Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi främst personal som kan jobba i sommar, men vi ser gärna att du kan jobba andra lov och helger också.
Vi söker dig som vill jobba på en härlig, dynamisk och spännande arbetsplats.
______________________________________________
På Kreativum är det många saker som ska fungera och vara säkra för våra besökare. Det är här du som teknisk vaktmästare kommer in.
Som teknisk vaktmästare är du praktiskt lagd och har ett gediget teknikintresse. Du gillar att lösa problem, är driven och har ett stort engagemang för våra besökare. Rollen är väldigt bred och dagarna kan se väldigt olika ut. Det kan vara allt från att tömma sopor till att laga radiostyrda båtar. Om någon station går sönder, är du den som snabbt är på plats för att laga stationen med noggrannhet och högt kvalitetstänk.
Vi söker dig som är över 20 år och som har erfarenhet av fastighetsskötsel. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller intresse av teknik, mekanik, elektronik, datorer, programmering och enklare snickeri.
Du kommer att ingå i vårt anläggningsteam, men du kommer att arbeta mycket självständigt.
Du har B-körkort.
Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc.
______________________________________________
Anställningsinformation
Anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtalet anställningsvillkor – BÖK 20 Besöksnäring och kulturarv.
Timanställning med timlön som lönetyp. Omfattningen på anställning är varierande, mellan 50-100 %.
Tillträde sker enligt överenskommelse, med schemalagd arbetstid vardagar, kvällar och helger.

Introduktionsutbildning
Vi har en introduktionsutbildning för alla som kommer jobba hos oss, både om Kreativum som arbetsplats och för ditt specifika arbetsområde. Denna utbildning är obligatorisk att delta på.
Vi öppnar en värld av upptäckter! Visa mindre

Fastighetsskötare

Lindström Property äger och förvaltar egenägda fastigheter i Skåne och Blekinge, med fokus på centralt belägna fastigheter med charm och historia. Vi äger idag 67 fastigheter och är 25 medarbetare på 2 kontor och söker nu ytterligare medarbetare till vårt kontor i Malmö. Vi söker dig med ett driv och känsla för kundbemötande, som har lätt att finna dig i sociala situationer och gillar utmaningar. Som fastighetsskötare hos oss ansvarar du för skötsel och ... Visa mer
Lindström Property äger och förvaltar egenägda fastigheter i Skåne och Blekinge, med fokus på centralt belägna fastigheter med charm och historia. Vi äger idag 67 fastigheter och är 25 medarbetare på 2 kontor och söker nu ytterligare medarbetare till vårt kontor i Malmö.


Vi söker dig med ett driv och känsla för kundbemötande, som har lätt att finna dig i sociala situationer och gillar utmaningar. Som fastighetsskötare hos oss ansvarar du för skötsel och drift i de fastigheter som tilldelats dig.
Vi ser gärna att du har följande meriter sedan tidigare:
Arbetat som fastighetsskötare i minst 1-2 år
Övrig erfarenhet från fastighetsbranschen
Goda språkkunskaper inom Engelska och Svenska både i tal och skrift
Övrig hantverksfärdighet är meriterandeVi erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar och möjligheten att vara med och utveckla en mycket attraktiv fastighetsportfölj.


Tjänsten är på heltid eller deltid, tillsvidare och alla ansökningar behandlas anonymt. Har ni frågor angående tjänsten är ni välkomna att kontakta oss på följande email: [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare/Property manager

Boktryckargatan AB söker en fastighetsskötare. Arbetsuppgifterna består av skötsel av våra fastigheter, trädgårdsarbete, sophantering, renhållning, målning etc. Vi söker dig som är händig, självständig och kan arbeta i tempo. Du har gärna tidigare erfarenhet av yrket. Boktryckargatan AB äger och förvaltar fastigheter i Skåne och Blekinge. Bolaget erbjuder ett brett utbud av bostadslägenheter samt kommersiella butiks-och kontorslokaler. Boktryckargatan ... Visa mer
Boktryckargatan AB söker en fastighetsskötare.
Arbetsuppgifterna består av skötsel av våra fastigheter, trädgårdsarbete, sophantering, renhållning, målning etc. Vi söker dig som är händig, självständig och kan arbeta i tempo. Du har gärna tidigare erfarenhet av yrket.
Boktryckargatan AB äger och förvaltar fastigheter i Skåne och Blekinge. Bolaget erbjuder ett brett utbud av bostadslägenheter samt kommersiella butiks-och kontorslokaler.


Boktryckargatan AB is looking for a property manager.
The tasks consist of care of our properties, gardening, waste management, cleaning, painting, etc. We are looking for a person who are handy, independent and can work at a fast pace. You are recommended to have previous experience of the profession.
Boktryckargatan AB owns and manages properties in Skåne and Blekinge. The company offers a wide range of residential apartments as well as commercial retail and office space. Visa mindre

Fastighetsskötare

Nu söker vi en fastighetsskötare, med stort trädgårdsintresse, till Camp Thomas i Mörrum. Om företaget Om Thomas Betong Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna... Visa mer
Nu söker vi en fastighetsskötare, med stort trädgårdsintresse, till Camp Thomas i Mörrum.

Om företaget
Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans! Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
Camp Thomas är vårt alldeles egna konferensanläggning. Hit kommer man för konferens eller för rekreation och fiske på sin fritid. Vi har både interna och externa gäster. Camp Thomas är en spektakulär platsgjuten betongbyggnad som är skapad för att visa betongens möjligheter, som ligger i härliga omgivningar.
www.thomasbetong.se

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär i huvudsak att sköta och underhålla byggnader och grönområden.
Arbetsuppgifterna består av:
- Gräsklippning, snöröjning, bevattning, skogsröjning, plantering och allmän trädgårdsskötsel.
- Yttre skötsel av fastigheten; rengöring, mindre reparationer och underhåll.
- Inre skötsel av fastigheten; förberedelse av lokaler inför konferenser, grovstädning och löpande tillsyn och underhåll.
Arbetstiderna är i grunden dagtid måndag-fredag, men beroende på inbokade besök kan det ibland bli arbete även på andra tider.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är lite av en all-konstnär. Du har kunskaper inom bygg och renovering, värme- och ventilation samt trädgårds- och grönyteskötsel.
Har du motorsågs/röjsågarkort är det en stor merit. Du är inte främmande för att använda en dator, behärskar svenska i tal och skrift och har bil och körkort.
Det är viktigt att du är en ansvarstagande, driven person som gillar ordning och reda. Du är en händig problemlösare som gillar atti jobba i grupp och bidrar till en god stämning på jobbet.
Du bor inom pendlingsavstånd från Mörrum.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde under försommaren.

Tjänsten börjar som en anställning hos Wikan Personal men förväntas övergå i anställning hos Thomas Betong.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare till Jössarinken, Strategisk förvaltning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2021-08-09 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd med arbete både dagtid, kvällstid och helgarbete. Att det finns en flexibilitet att snabbt kunna byta pass och täcka för varandra är ett krav. ARBETSUPPGIFTER Som verksamhetsvaktmästare på Karlshamn Kommun och på Jössarinken arbetar du med fastighetsanknuten service så som skötsel, underhåll, lokalvård och mindre reparationer av... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2021-08-09 eller enligt överenskommelse.

Arbetstiden är schemalagd med arbete både dagtid, kvällstid och helgarbete. Att det finns en flexibilitet att snabbt kunna byta pass och täcka för varandra är ett krav.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsvaktmästare på Karlshamn Kommun och på Jössarinken arbetar du med fastighetsanknuten service så som skötsel, underhåll, lokalvård och mindre reparationer av lokaler, utrustning och anläggningen och du underhåller isar och kör ismaskiner.
Arbetet är serviceinriktat med tekniska och praktiska inslag där problemlösning är en viktig del i arbetet. Viss administration i verksamhetssystem förekommer också. Du ser till att utrustning fungerar och finns tillgänglig för besökare. Du ska även vara beredd att alternera mellan våra olika anläggningar i kommunen men din utgångspunkt är på Jössarinken.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med B-körkort. Erfarenhet av vaktmästaryrket, isvård och ismaskinskörning är meriterande. Ett tekniskt intresse och kunnande är ett krav och även erfarenhet av att kunna genomföra reparationer. Erfarenhet av föreningsliv är meriterande och att kunna hålla en god kundkontakt och ett bra kundbemötande är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och gruppens dynamik. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Övrigt
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar:
Kate Jönsson, Enhetschef, tfn 0454-56 36 75, 072-8849820 , Mail: [email protected]   
Facklig företrädare:
Kommunal tel 0454-81191

Sista ansökningsdag
2021-07-09
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Kyrkvaktmästare

Asarum-Ringamåla församling delas in i en församlingsverksamhet, en administration och serviceverksamhet samt en begravningsverksamhet. Församlingen har ca 30 medarbetare. Asarum-Ringamåla församling arbetar utifrån orden ”öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta”. Huvudsakliga arbetsuppgifter Kyrkvaktmästarens huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar tjänstgöring vid begravningar, dop, vigslar, gudstjänster samt förrättningsadministration och kollektha... Visa mer
Asarum-Ringamåla församling delas in i en församlingsverksamhet, en administration och serviceverksamhet samt en begravningsverksamhet. Församlingen har ca 30 medarbetare. Asarum-Ringamåla församling arbetar utifrån orden ”öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta”.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Kyrkvaktmästarens huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar tjänstgöring vid begravningar, dop, vigslar, gudstjänster samt förrättningsadministration och kollekthantering.


Du arbetar tillsammans med övriga kyrkvaktmästare och ansvarar för församlingens kyrkor, kapell och inventarier avseende vård, tillsyn och iordningsställande samt inre och yttre fastighetsservice.


Asarum-Ringamåla församling arbetar utifrån delaktighet i praktiken och tjänsten som kyrkvaktmästare ingår i teamarbetet kring gudstjänsten.


Kvalifikationer
Gymnasieutbildning.
Erfarenhet från kyrklig verksamhet är meriterande.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Som person vill vi att du är flexibel, initiativrik, serviceinriktad, ansvarsfull och har ordningssinne. Arbetet som kyrkvaktmästare kräver att du har förståelse och förmåga att bemöta människor på ett korrekt och värdigt sätt i livets olika skeenden.


I arbetet behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift samt ha datavana.


Övrigt
Tillsvidare 100 %
B-körkort och tillgång till bil erfordras.
Kvälls- och helgtjänstgöring ingår i tjänsten. För tjänsten krävs medlemskap i Svenska kyrkan.
Tillträde efter överenskommelse.


Sista ansökningsdag
2021-02-24


Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande löneanspråk, personligt brev och CV.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb Flisfabriken dagtid

Södra Cell Mörrum söker 2 sommarjobbare på dagtid till flisfabriken. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att utföra rengöring och rensning inom hela flisfabrikens område. Vi vänder oss i första hand till dig som går eller har gått naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning på gymnasiet. För att trivas i tjänsten bör du som person vara utåtriktad, ansvarstagande och ha förmåga att kunna ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta såväl självständi... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 2 sommarjobbare på dagtid till flisfabriken.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att utföra rengöring och rensning inom hela flisfabrikens område.

Vi vänder oss i första hand till dig som går eller har gått naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning på gymnasiet.

För att trivas i tjänsten bör du som person vara utåtriktad, ansvarstagande och ha förmåga att kunna ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.?

Allmänt

Tjänsterna innebär dagtidsarbete på heltid under perioden juni till augusti. Tjänsterna kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta driftingenjör Amela Voloder eller HR-partner Malin Spångberg. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson, Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-21 Visa mindre

Underhållstekniker bygg

Dina arbetsuppgifter Vi söker en Underhållstekniker bygg till vår underhållsavdelning. Du kommer att arbeta med fastighetsskötsel av våra personalutrymmen och yttre fastigheter som exempelvis mindre reparationer samt enklare vvs- och avloppsarbeten. Du ansvarar för beredning, utförande samt klarrapportering av arbetsorder inom verksamhetsområdet. Din erfarenhet Du som söker tjänsten har gått byggprogrammet eller motsvarande. Har du erfarenhet av VVS-arb... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Underhållstekniker bygg till vår underhållsavdelning. Du kommer att arbeta med fastighetsskötsel av våra personalutrymmen och yttre fastigheter som exempelvis mindre reparationer samt enklare vvs- och avloppsarbeten. Du ansvarar för beredning, utförande samt klarrapportering av arbetsorder inom verksamhetsområdet.

Din erfarenhet

Du som söker tjänsten har gått byggprogrammet eller motsvarande. Har du erfarenhet av VVS-arbeten är det meriterande.

Som person är du social, kommunikativ och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du tar gärna egna initiativ och arbetar serviceinriktat. Du har B-körkort och är bekväm med att använda datorn i ditt arbete.

Din arbetsgivare Södra

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En av Södras viktigaste frågor är att säkerställa en god och trygg arbetsmiljö och vi arbetar därför aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Förmåner du kommer att få ta del av är exempelvis sjukvårdsförsäkring och friskvårdsersättning och du har även möjlighet att vara engagerad i någon eller flera av våra personalklubbar. I Södra har du också möjlighet att hyra stugor/lägenheter på flera olika orter.

Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Arbetstiden är dagtid och en tillsvidareanställning med placering i Mörrum.

Vill du veta mer? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta närmaste chef Anders Truedsson eller HR-Partner Malin Spångberg, 0454-55000 Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson, Pappers 0454-55000.

Välkommen med din ansökan via länken senast 7 mars 2021. Visa mindre

TopWork söker Fastighetsskötare med lokalvårdserfarenhet

TopWork Rekrytering och Bemanning Vårt kundföretag är en risktäckande fastighetsförening som arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. Det är en kooperativ demokratisk idéburen organisation som ägs av sina medlemmar. De har cirka 4 000 bostadsrättsföreningar och över 624 000 medlemmar.   Dina arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill jobba som Fastighetsskötare/Lokalvårdare i en kombinerad tjänst. Tjänst... Visa mer
TopWork Rekrytering och Bemanning

Vårt kundföretag är en risktäckande fastighetsförening som arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. Det är en kooperativ demokratisk idéburen organisation som ägs av sina medlemmar. De har cirka 4 000 bostadsrättsföreningar och över 624 000 medlemmar.
 
Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill jobba som Fastighetsskötare/Lokalvårdare i en kombinerad tjänst.
Tjänstens omfattning: 1 vecka till att börja med
Du blir anställd av TopWork och uthyrd till kund. 

Som kombinerad fastighetsskötare/Lokalvårdare kommer du att ansvara för den dagliga skötseln, underhåll och reparationer både utomhus och inomhus med inslag av arbetsuppgifter på lokalvårdssidan. Arbetet kan innefatta många dagliga möten med hyresgästkontakter. 
 
Din profil
Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare/Lokalvårdare. Tjänsten pågår under sommaren, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av TopWork och uthyrd till vårt kundföretag under uppdragets gång. 
 
För att passa för tjänsten krävs det att du:
- Har körkort
- Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- Kan hantera gräsklippare, trimmer och har grundläggande kunskaper i trädgårdsskötsel.
- Arbetsvillig
- Självgående  
- Gärna maskinvana. 
 
Du som person tycker det är viktigt att ge dina kunder din allra bästa service. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt, men du ska även ha en god samarbetsförmåga och jobba mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker Fastighetsskötare med lokalvårdserfarenhet

TopWork Rekrytering och Bemanning Vårt kundföretag är en risktäckande fastighetsförening som arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. Det är en kooperativ demokratisk idéburen organisation som ägs av sina medlemmar. De har cirka 4 000 bostadsrättsföreningar och över 624 000 medlemmar.   Dina arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill jobba som Fastighetsskötare/Lokalvårdare i en kombinerad tjänst. Tjänst... Visa mer
TopWork Rekrytering och Bemanning

Vårt kundföretag är en risktäckande fastighetsförening som arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. Det är en kooperativ demokratisk idéburen organisation som ägs av sina medlemmar. De har cirka 4 000 bostadsrättsföreningar och över 624 000 medlemmar.
 
Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill jobba som Fastighetsskötare/Lokalvårdare i en kombinerad tjänst.
Tjänstens omfattning: 1 vecka till att börja med
Du blir anställd av TopWork och uthyrd till kund. 

Som kombinerad fastighetsskötare/Lokalvårdare kommer du att ansvara för den dagliga skötseln, underhåll och reparationer både utomhus och inomhus med inslag av arbetsuppgifter på lokalvårdssidan. Arbetet kan innefatta många dagliga möten med hyresgästkontakter. 
 
Din profil
Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare/Lokalvårdare. Tjänsten pågår under sommaren, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av TopWork och uthyrd till vårt kundföretag under uppdragets gång. 
 
För att passa för tjänsten krävs det att du:
- Har körkort
- Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- Kan hantera gräsklippare, trimmer och har grundläggande kunskaper i trädgårdsskötsel.
- Arbetsvillig
- Självgående  
- Gärna maskinvana. 
 
Du som person tycker det är viktigt att ge dina kunder din allra bästa service. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt, men du ska även ha en god samarbetsförmåga och jobba mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snöskottare för extrajobb

Nu söker vi för vår kunds räkning ett glatt & härligt gäng som är taggade på att jobba extra som snöskottare i vinter! Om tjänsten I arbetsuppgifterna ingår manuell snöskottning, manuell halkbekämpning och eventuellt takskottning och borttagning av istappar. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav, vi ser till att du har de utbildningar som krävs när det är dags för start. Det är toppen om du har god erfarenhet av snöskottnin... Visa mer
Nu söker vi för vår kunds räkning ett glatt & härligt gäng som är taggade på att jobba extra som snöskottare i vinter!

Om tjänsten

I arbetsuppgifterna ingår manuell snöskottning, manuell halkbekämpning och eventuellt takskottning och borttagning av istappar. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav, vi ser till att du har de utbildningar som krävs när det är dags för start. Det är toppen om du har god erfarenhet av snöskottning sedan tidigare så att du är införstådd i vad arbetet innebär. Du som söker tjänsten bör trivas med att arbeta fysiskt och i alla möjliga väderförhållanden.
Vi letar efter dig som vill jobba extra, kanske på sidan av dina studier, och kan vara flexibel gällande arbetstider då detta varierar utefter väder och vind.

Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, såsom annat jobb eller studier.
Du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska då vår kund kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med stor noggrannhet och träffsäkerhet.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss. Visa mindre

Driftledare Fastighetsservice

Ansök    Feb 14    HSB    Driftchef, fastighet
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Kan du tänka dig att arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsorienterad organisation. Nu söker vi en driftledare till vår verksamhet inom fastighetsservice i Blekinge med placering i Karlskrona eller Karlshamn.

Ansvar och arbetsuppgifter:

Som driftledare för fastighetsservice i Blekinge har du både strategiskt och operativt ansvar. I rollen ansvarar du för att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med våra kunder och att vi levererar med kvalité. Du är ansvarig för driftsfrågor och har budget- och personalansvar. Din personalstyrka arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel hos våra kunder. Som ledare vill vi att du har förmågan att få människor att jobba tillsammans och inspirera till att ta ansvar och utveckla verksamheten. Genom ditt ledarskap arbetar du för att uppnå kort och långsiktiga mål gällande effektivitet, lönsamhet samt att stärka HSB:s roll i samhället.

Erfarenhet:

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

God branschkännedom, intresse för fastigheter och entreprenörsanda
Meriterande med tidigare erfarenhet av personal- och budgetansvar
Meriterande med tidigare ledarskapserfarenhet.
B-körkort

Personliga egenskaper:

Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter i fokus. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla ställda förväntningar. Du har förmågan att arbeta marknadsorienterat och stimuleras av att leda en grupp mot uppsatta mål. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.


Varaktighet:

Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.


Antal tjänster:

1 st.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast den 2020-03-08. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta: Matteo Blomqvist Zampi, verksamhetschef teknisk förvaltning, 010-451 30 55. Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetsvaktmästare till Serviceverksamheten

Ansök    Jun 17    Karlshamns kommun    Skolvaktmästare
Heltid, tillsvidareanställning. Arbetsuppgifter: Som vaktmästare kommer du att arbeta med verksamhetsvaktmästeri för kommunens förvaltningar. I arbetet ingår det att arbeta med de tjänster som verksamheten har avtalat att vi på serviceverksamheten ska utföra. Helg och kvällsarbete kan förekomma. Kvalifikationer: För tjänsten krävs gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet från arbetsområdet. Att ha kunskaper inom IT och ett allmänt tekniskt kunnande är mer... Visa mer
Heltid, tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter:
Som vaktmästare kommer du att arbeta med verksamhetsvaktmästeri för kommunens förvaltningar. I arbetet ingår det att arbeta med de tjänster som verksamheten har avtalat att vi på serviceverksamheten ska utföra.
Helg och kvällsarbete kan förekomma.

Kvalifikationer:
För tjänsten krävs gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet från arbetsområdet. Att ha kunskaper inom IT och ett allmänt tekniskt kunnande är meriterande. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp, du är stresstålig och har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet så att det sker på ett effektivt och produktivt sätt. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet då du i ditt arbete har mycket kundkontakt. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde: efter sommaren. Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar:
Kate Jönsson, Enhetschef, tfn 0454-56 36 75, 072-8849820 , Mail: [email protected]
Facklig företrädare:
Margareta Mattsson Kommunal, tfn 0454-812 73

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-07-09 Visa mindre

Fastighetsvaktmästare Tomtskötsel

Ansök    Sep 22    Karlshamns kommun    Skolvaktmästare
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med drygt 400 medarbetare så organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, mark och exploatering, miljö, gata, park och marin. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning och projektkontor. För att vi på Samhällsbyggnadsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi efter värdeo... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med drygt 400 medarbetare så organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, mark och exploatering, miljö, gata, park och marin. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning och projektkontor. För att vi på Samhällsbyggnadsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi efter värdeorden glädje, engagemang, mod, uthållighet och flexibilitet.

Karlshamns kommun förvaltar cirka 450 000 kvm tomtmark på skolor, förskolor och äldreboende och söker nu en personer till den verksamheten.

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av skötsel av gräs, växter och hårdgjorda ytor både sommar och vinter. Arbete på fast utrustning på tomt förekommer. Arbetet utförs enligt ett förutbestämt schema på ett funktionsbaserat arbetssätt
Handledning av feriearbetare och personer med funktionsnedsättning ingår.

Kvalifikationer:
För tjänsten krävs gymnasieutbildning, yrkeserfarenhet från arbetsområdet är önskvärt. Utbildning som maskinförare är meriterande. Datorkunskap är ett krav. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde omgående. Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas. Utdrag från belastningsregistret är ett krav för anställning. Schemaläggning av arbetstiden förekommer.

Upplysningar:
Per Truedsson, enhetschef, tfn 0454-56 36 10
Kommunal, tfn 0454-811 91 eller 811 95

Sista ansökningsdag:
2020-10-02 Visa mindre

Fastighetsvaktmästare Tomtskötsel

Ansök    Jan 23    Karlshamns kommun    Skolvaktmästare
Heltid, visstidsanställning t o m 2020-05-31, tillträde omgående. Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med ca 400 medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning samt ett förvaltningskansli. För att vi på Samhällsbyggandsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi ... Visa mer
Heltid, visstidsanställning t o m 2020-05-31, tillträde omgående.
Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med ca 400 medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning samt ett förvaltningskansli. För att vi på Samhällsbyggandsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi efter värdeorden glädje, engagemang, mod, uthållighet och flexibilitet. 
Karlshamns kommun förvaltar cirka 450 000 kvm tomtmark på skolor, förskolor och äldreboende och söker nu fyra personer till den verksamheten.
Arbetsuppgifter:
Arbetet består av skötsel av gräs, växter och hårdgjorda ytor både sommar och vinter.Arbete på fast utrustning på tomt förekommer.Arbetet utförs enligt ett förutbestämt schema på ett funktionsbaserat arbetssätt.Handledning av feriearbetare och personer med funktionsnedsättning ingår.
Kvalifikationer:
För tjänsten krävs gymnasieutbildning, yrkeserfarenhet från arbetsområdet är önskvärt.Datorkunskap är ett krav. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrigt:
Körkort B är ett krav.Individuell lönesättning tillämpas.Utdrag från belastningsregistret är ett krav för anställning.Schemaläggning av arbetstiden förekommer.
Upplysningar:
Per Truedsson, enhetschef, tfn 0454-56 36 10
Kommunal, tfn 0454-811 91 eller 811 95
Sista ansökningsdag:
2020-02-06 Visa mindre

Säsongsanställning – Trädgårdsarbete

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med trädgårdsskötsel och mindre anläggningsarbeten ute på bostadsgårdarna hos våra kunder under växtsäsongen 2020.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ogräsrensning, beskärning, gräsklippning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna. I tjänsten så kan även en viss del inre skötsel förekomma, dvs städning av bland annat trapphus, kontorslokaler, produktionslokaler.

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestiglös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person.

Då vi arbetar med maskiner och batteridrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sen tidigare. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort är ett krav. 

Vi anställer för säsongen april - oktober 2020. Placeringsort för tjänsten är Karlshamn.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-02-29. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta arbetsledare Ingela Fredriksson, tel: 0455-30 81 81Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Fastighetsskötare semestervikariat

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relatio... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

HSB Sydost söker nu fastighetsskötare till Karlshamn för semestervikariat under sommaren 2020. Vi hoppas du vill vara med i vårt team!

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning och plantering. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som fastighetsskötare tror vi att du har följande kvalifikationer:

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
B-körkort och grundläggande datorkunskaper.
Fysisk uthållighet, arbetet är periodvis intensivt och krävande.
Har du röj- och motorsågsutbildning är det meriterande.Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande. Har du en bakgrund inom service är det något vi ser som meriterande. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Tillträde:

Enligt överenskommelse.Varaktighet:

Semestervikariat under sommaren 2020, enligt överenskommelse.

Antal tjänster:

Ca 2 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 2020-04-01. Vi genomför intervjuer löpande. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta: HR-generalist Hilda Citron, 010-451 31 84. Visa mindre

Vaktmästare till Tomtskötsel

Ansök    Jul 5    Karlshamns kommun    Skolvaktmästare
Heltid, tillsvidare Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med ca 400 medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning samt ett förvaltningskansli. För att vi på Samhällsbyggandsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi efter värdeorden glädje, engagemang, mod,... Visa mer
Heltid, tillsvidare

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med ca 400 medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning samt ett förvaltningskansli. För att vi på Samhällsbyggandsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi efter värdeorden glädje, engagemang, mod, uthållighet och flexibilitet.

Karlshamns kommun förvaltar cirka 450 000 kvm tomtmark på skolor, förskolor och äldreboende och söker nu fyra personer till den verksamheten.

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av skötsel av gräs, växter och hårdgjorda ytor både sommar och vinter.
Arbete på fast utrustning på tomt förekommer.
Arbetet utförs enligt ett förutbestämt schema på ett funktionsbaserat arbetssätt.
Handledning av feriearbetare och personer med funktionsnedsättning ingår.

Kvalifikationer:
För tjänsten krävs gymnasieutbildning, yrkeserfarenhet från arbetsområdet är önskvärt.
Datorkunskap är ett krav. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för arbetet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse.
Körkort B är ett krav.
Individuell lönesättning tillämpas.
Utdrag från belastningsregistret är ett krav för anställning
Schemaläggning av arbetstiden förekommer

Upplysningar:
Per Truedsson, enhetschef, tfn 0454-56 36 10
Kommunal, tfn 0454-811 91 eller 811 95

Sista ansökningsdag:
2019-08-30 Visa mindre

Senior som trivs med Fastighetsskötsel

Om digDen viktigaste egenskapen vi letar efter är att du ser glädjen i att hjälpa andra och hos oss får du möjligheten att hjälpa våra kunder med något utav det viktigaste de har - deras hem. Våra medarbetare kan kort och gott beskrivas som vardagshjältar.Har du en professionell bakgrund av fastighetsskötsel eller ett yrke där det delvis har inkluderats i arbetsuppgifterna är det meriterande men inget krav. De vardagshjältar som jobbar hos oss idag har oli... Visa mer
Om digDen viktigaste egenskapen vi letar efter är att du ser glädjen i att hjälpa andra och hos oss får du möjligheten att hjälpa våra kunder med något utav det viktigaste de har - deras hem. Våra medarbetare kan kort och gott beskrivas som vardagshjältar.Har du en professionell bakgrund av fastighetsskötsel eller ett yrke där det delvis har inkluderats i arbetsuppgifterna är det meriterande men inget krav. De vardagshjältar som jobbar hos oss idag har olika bakgrund och erfarenhet, det gemensamma är att de alla tycker om att göra det fint och trevligt i hem och trädgård. Vi söker i första hand seniorer som vill jobba extra.KvalifikationerFör att lyckas i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull och pålitlig och har en vana av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och övriga medarbetare och därför är det viktigt du är positivt inställd till arbetet. Kommunikation är viktigt och håller du med om det så finns det alla förutsättningar för att vi är rätt för varandra.Dina arbetsuppgifterDina arbetsuppgifter är i första hand fastighetsskötsel med där tillkommande jour tjänst. Trappstädning, trädgårdsskötsel, snöskottning, enklare reparationer. Det är också meriterande om Du har erfarenhet av spackling och målning av lägenheter. Det förekommer även bortforsling av trädgårdsavfall och därför är det av stor vikt att du innehar körkort.Kundkontakt är en central del av arbetsuppgiften och det är av stor vikt att kundens önskemål och förväntningar blir professionellt bemötta. Dina arbetstider är flexibla vilket betyder att vi erbjuder en behovsanställning och tillsammans kommer vi överens om hur mycket du vill arbeta, detta för att kunna skapa en bra och tydlig relation.ÖvrigtLönBehovsanställning med fast timlön enligt avtalAnställningsvillkorDetta är endast en behovsanställning, vilket innebär att vi inte kan garantera någon specifik arbetstid utan vi kommer tillsammans fram till hur mycket du vill arbeta och försöker sedan att tillfredsställa det utifrån efterfrågan.ArbetsplatsKarlshamn Visa mindre

Fastighetstekniker till JSB

Är du tekniskt intresserad i kombination med problemlösning? Brinner för service? Då ska du söka tjänsten som Fastighetstekniker till JSB! Om tjänsten Som fastighetstekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta underhåll på tekniska installationer, byggnader och fastighetsskötsel. Du arbetar med framtagning av förbättringsåtgärder och utveckling av de fastighetstekniska systemen/installationerna och verkar för hållbar utveckling. Du arbetar även med unde... Visa mer
Är du tekniskt intresserad i kombination med problemlösning? Brinner för service? Då ska du söka tjänsten som Fastighetstekniker till JSB!

Om tjänsten
Som fastighetstekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta underhåll på tekniska installationer, byggnader och fastighetsskötsel. Du arbetar med framtagning av förbättringsåtgärder och utveckling av de fastighetstekniska systemen/installationerna och verkar för hållbar utveckling. Du arbetar även med underhållsplanering och är en kontakt med UE i mindre underhållsprojekt. Utför besiktningar vid in och utflyttningar.

Placeringsort är JSB:s huvudkontor i Karlshamn men arbetet medför också resor till JSB:s fastigheter som finns i Karlshamn, Ronneby, Karlskrona, Växjö, Kristianstad och Malmö.

Om dig
Vi söker dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service och vi tror att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är självgående och ansvarsfull och har kvalifikationer såsom fastighetstekniskutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Vidare ser vi att du är serviceinriktad, kostnadsmedveten, självgående och brinner för kundnöjdhet – du är ensam på din tjänst vilket ställer krav på att du har god teknisk kunskap och kan arbeta självständigt. Du är handlingskraftig och har förmågan att jobba utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. 

Viktigt för tjänsten är:

• Tidigare erfarenhet som Fastighetstekniker
• Flexibel
• B-körkort 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om JSB
Som byggföretag har JSB ett viktigt samhällsansvar och i deras affärsidé lyfter de fram orden hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser som centrala i deras dagliga arbete. JSB:s synsätt och agerande är förankrade i JSB:s regler och riktlinjer liksom uppförandekod för medlemsföretaginom Sveriges Byggindustrier. Dokumenten är också verktyg för att visa att gällande lagstiftning tillämpas på respektive område.

De är representerade med kontor i Karlshamn, Karlskrona, Växjö, Kristianstad, Malmö och Stockholm. JSBs omsättningsprognos 2018 är ca 2,0 mdr kr. Antal anställda ca 350.

Om anställningen
JSB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

JSB erbjuder dig:
Stor frihet och ansvar, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder de dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. De erbjuder dig också interna och externa utbildningar.

JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – "code of conduct" och är ett företag med gott rykte där de har roligt på jobbet.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

• Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetstekniker, tekniker, fastighet, trädgård, underhåll, JSB, Adecco, Karlshamn, Blekinge Visa mindre

Karlshamn Energi söker Värmetekniker inriktning kund

I rollen som Värmetekniker ansvarar du tillsammans med din arbetsledare för att planera och utföra tjänster med inriktning mot fjärrvärmekunder. I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Vid behov kan man även få möjlighet att bistå vid underhållsarbeten på våra produktionsanläggningar och ledningsnät. Vi söker dig som får din energi i skarven mellan... Visa mer
I rollen som Värmetekniker ansvarar du tillsammans med din arbetsledare för att planera och utföra tjänster med inriktning mot fjärrvärmekunder.
I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Vid behov kan man även få möjlighet att bistå vid underhållsarbeten på våra produktionsanläggningar och ledningsnät.


Vi söker dig som får din energi i skarven mellan tekniken och det mänskliga mötet! För att ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som värmetekniker har du troligen en gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Erfarenheter från fjärrvärmebranschen är meriterande. Goda datorkunskaper och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Tjänsten förutsätter att du trivs med självständigt arbete som ställer krav på att du planerar din dag och tar egna initiativ. Som person är du kommunikativ och trivs i mötet med kunder och i samarbetet med kollegor/entreprenörer. En del av arbetet innebär felsökning, varför du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt. Engagemang och intresse för teknik/kunder är andra framgångsfaktorer för denna tjänst.Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service.

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 75 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Fastighetsskötare Semestervikariat

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation, men alla vet inte vad det innebär. Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyr... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation, men alla vet inte vad det innebär.

Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt! För att veta mer om hur du kan bygga din framtid hos oss kika in på: http://www.hsb.se/omhsb/jobb-och-karriar-hos-hsb/bygg-din-framtid-hos-oss


HSB Sydost söker nu fastighetsskötare till Karlshamn för semestervikariat under sommaren 2019. Vi hoppas du vill vara med i vårt team!

Arbetsuppgifter:
- I rollen som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsskötargrupp där du arbetar med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning och plantering. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder

Kvalifikationer:
- För att trivas i rollen som fastighetsskötare tror vi att du har följande kvalifikationer:
- • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- • B-körkort och grundläggande datorkunskaper.
- • Fysisk uthållighet, arbetet är periodvis intensivt och krävande.
- • Har du röj- och motorsågsutbildning är det meriterande

Egenskaper:
- Vi söker dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande. Har du en bakgrund inom service är det något vi ser som meriterande. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Vi erbjuder:
- Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 2019-04-01. Vi genomför intervjuer löpande. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
-
- Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
- Driftledare Jonas Lundqvist, 010-451 31 27 Visa mindre

Vaktmästare till konferensanläggning

Stiftsgården Södra Hoka är en konferens- & lägergård strax norr om Karlshamn. Verksamheten består av företag, grupper och privatpersoner som bokar in konferenser, läger, logi, fest/högtid/minnesstund, catering med mera.Vår huvudman är Lunds Stift – Svenska kyrkan.Gården behöver nu en vaktmästare. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet så att det sker på ett effektivt och produk... Visa mer
Stiftsgården Södra Hoka är en konferens- & lägergård strax norr om Karlshamn. Verksamheten består av företag, grupper och privatpersoner som bokar in konferenser, läger, logi, fest/högtid/minnesstund, catering med mera.Vår huvudman är Lunds Stift – Svenska kyrkan.Gården behöver nu en vaktmästare. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet så att det sker på ett effektivt och produktivt sätt. Servicekänsla och ett positivt förhållningssätt är grunden för ditt arbete. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker en lösningsfokuserad person som ser att det är verksamheten som styr sysselsättningen.En annan framgångsfaktor för att lyckas inom arbetet är att du inte är rädd att ta i där det behövs, att du är självgående samt se arbetsflödet som en utmaning och är ”händig”.ARBETSUPPGIFTER Löpande reparationer och underhåll inomhus såväl som utomhus Möblering av lokaler, anpassning av lokalerna utifrån olika aktiviteter Varumottagning Kontroll av teknisk utrustning & larm Kontroll av gårdens reningsverk Systematiskt brandskyddsarbeteKontakt med entreprenörer På Södra Hoka är du anställd som stiftsgårdsmedarbetare, vilket innebär att du vid behov kan komma att vara behjälplig på andra avdelningar när verksamheten kräver det.KVALIFIKATIONER Vi söker dig med grundläggande gymnasial utbildning från relevant program, alternativt andra adekvata erfarenheter. Erfarenhet som vaktmästare är meriterande. Du ska ha B-körkort med tillgång till egen bil. Tillträde: 2019-09-01, eller enligt överenskommelse Anställning: Deltid, 50-75%, tillsvidare alternativt timanställning. Vi kan komma att tillämpa provanställning. Kollektivavtal finns. Helg och kvällsarbete kan förekomma.Anställningsort: Asarum, Karlshamns kommunSista ansökningsdag: 2019-08-01, mejla din ansökan innehållande personligt brev, CV samt referenser till [email protected] Upplysningar: På grund av semestertider finns begränsad möjlighet till kontakt via telefon. Visa mindre