Lediga jobb som Hantverksyrken i Karlshamn

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Guldsmed/Butiksmedarbetare

Ansök    Jun 17    Subhi Ur&Present    Guldsmed
Vi söker en utbildad guldsmed till vår butik i Karlshamn. Vi erbjuder en deltidsanställning på 50% med möjlighet att utöka till heltid, inledningsvis med en provanställning på 2 månader. I denna roll kommer du att arbeta med reparationer och omarbetningar samt ta emot kunder i butiken. Du behöver kunna arbeta självständigt och ansvarsfullt. Vi söker dig som är noggrann, självständig och ansvarstagande, med utmärkt förmåga att bemöta kunder. Du ska kunna ha... Visa mer
Vi söker en utbildad guldsmed till vår butik i Karlshamn. Vi erbjuder en deltidsanställning på 50% med möjlighet att utöka till heltid, inledningsvis med en provanställning på 2 månader.
I denna roll kommer du att arbeta med reparationer och omarbetningar samt ta emot kunder i butiken. Du behöver kunna arbeta självständigt och ansvarsfullt.
Vi söker dig som är noggrann, självständig och ansvarstagande, med utmärkt förmåga att bemöta kunder. Du ska kunna hantera stress och ha en stark vilja att utvecklas både personligen och bidra till verksamhetens utveckling.
Om du känner igen dig i denna beskrivning ser vi fram emot att höra från dig.
Vi erbjuder lön plus bonus. Visa mindre

Teknisk offertberedare till AIA LU-VE Sweden AB

Har du en teknisk bakgrund, kunskap och intresse inom termodynamik? Vill du utvecklas tillsammans med ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism? Då har AIA LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig! Om tjänsten Rollen innebär att du utreder kundens behov, genom direkt kontakt med kunder eller genom säljteamet. Du skapar offerter, presenterar dem direkt för kunden eller via säljteamet. För... Visa mer
Har du en teknisk bakgrund, kunskap och intresse inom termodynamik? Vill du utvecklas tillsammans med ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism?
Då har AIA LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig!

Om tjänsten
Rollen innebär att du utreder kundens behov, genom direkt kontakt med kunder eller genom säljteamet. Du skapar offerter, presenterar dem direkt för kunden eller via säljteamet. För att skapa en attraktiv offert måste du ta hänsyn till både tekniska och ekonomiska aspekter. Du följer aktivt upp för att svara på kundens frågor och övertyga dem om fördelarna med din lösning.
Vid behov fungerar du som projektledare och säkerställer att alla tekniska aspekter är korrekt implementerade och att projektet går smidigt. Du agerar som en viktig länk mellan kunder och företaget och din roll involverar flera viktiga uppgifter.

LU-VE erbjuder en spännande möjlighet att växa och utvecklas in i rollen. Du kommer att vara en viktig del av vår gemenskap, där människor verkligen trivs. Vi ser fram emot att ha dig som en del av vår framtid. Laget LU-VE Sweden innebär att man hjälper varandra, utvecklas tillsammans, firar framgångar och lär av misstag. Värdeorden Passion, Respekt och Professionalism är centralt på alla nivåer inom företaget.

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom termodynamik. Det är viktigt att du har erfarenhet av att offerera, göra tekniska beräkningar och att du har förmågan att sätta dig in i kundens situation, förstå deras behov och önskemål.
För att lyckas i rollen så ser vi att du är ansvarstagande och att du har en god samarbetsförmåga för att bygga långsiktiga relationer både internt och externt. Du behöver också ha mycket goda systemkunskaper/datavana samt mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt att du är tydlig och effektiv i ditt sätt att kommunicera.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LU-VE Sweden AB
LU-VE Sweden AB är ett av LU-VE Group helägt dotterbolag, som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa luftvärmeväxlare under varumärket AIA LU-VE. Det svenska bolaget har huvudkontor och fabrik i Asarum, Blekinge, 55 anställda och omsatte 2020 215 miljoner kronor. Bolaget etablerades 1960 som Asarums Industri Aktiebolag – AIA och förvärvades 2012 av LU-VE Group.

Om LU-VE Group
LU-VE Group är en börsnoterad Industrikoncern med huvudkontor utanför Milano, Italien
LU-VE Group finns representerade genom tillverkning eller försäljningskontor i 21 länder och exporterar sina produkter till över 100 länder. LU-VE Group omsatte 2022 ca 7 miljarder kronor och har ca 4500 anställda. LU-VE Group har 600.000 kvadratmeter produktionsyta och ett av branschens största termodynamiska forsknings och utvecklingslaboratorium.

LU-VE Sweden AB erbjuder

• Möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde.
• Friskvårdsbidrag
• Möjlighet till flexibla arbetstider
• Tillgång till företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Tjänsten är en anställning på LU-VE Sweden AB, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i på LU-VE Sweden AB i Asarum.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden med sista ansökningsdag 240211

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carina Falck på 0736–847245 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Supportchef till Wapro

Här välkomnas du till en spännande och varierad tjänst i ett internationellt och öppet klimat där alla hjälper varandra att utvecklas och skapa värde för kunden. Du blir en del av ett bolag med stark tillväxt om ca 20 % per år, där förändring är ett konstant tillstånd i högt tempo. Vardagen kommer vara varierande där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med företaget - Välkommen till Wapro! Dina arbetsuppgifter Som Supportchef på Wapro komm... Visa mer
Här välkomnas du till en spännande och varierad tjänst i ett internationellt och öppet klimat där alla hjälper varandra att utvecklas och skapa värde för kunden. Du blir en del av ett bolag med stark tillväxt om ca 20 % per år, där förändring är ett konstant tillstånd i högt tempo. Vardagen kommer vara varierande där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med företaget - Välkommen till Wapro!

Dina arbetsuppgifter
Som Supportchef på Wapro kommer du ha en bred och varierad roll där du jobbar nära samtliga funktioner inom Wapro. Idag har företaget två supportavdelningar, en kundsupport och en teknisk support som svarar för kundritningar, tekniska data och svar till kunder men även framställan av produktionsritningar för standard- och specialprodukter. Dessa två supportfunktioner kommer föras samman och skapa ett gemensamt och starkt kundfokuserat team på i dagsläget 8 personer utspridda i Sverige, Danmark, Tyskland och USA.

I din roll kommer du ha det övergripande ansvaret för supportavdelningen vilket innefattar fullt personalansvar över samtliga 8 medarbetare. Du leder, vidareutvecklar och stöttar teamet i det dagliga arbetet och säkerställer att de får rätt förutsättningar för att leverera effektiv support till säljarna och kan vägleda Wapros kunder till bästa möjliga lösning för just deras behov. Du ansvarar för att säkerställa att leveransen till kund fungerar och sker enligt plan samtidigt som det är av största vikt att Wapros medarbetare får rätt förutsättningar för att trivas och lyckas i sina roller.

En annan viktig del i rollen är att arbeta med systemeffektivisering där du underhåller, optimerar och utvecklar Wapros ERP, CAD och CRM system. I din roll kommer du rapportera till Innovation Manager.

Din profil
Vi söker dig som har ett tydligt, framåtriktat men även empatiskt ledarskap och har flerårig erfarenhet av att leda supportteam inom teknisk bransch eller tillverkningsindustrin. Du är en närvarande och coachande ledare som är drivande i utvecklingen av verksamheten. Vidare har du ett strukturerat tillvägagångssätt och förmågan att behålla fokus på detaljer samtidigt som du kan inta ett holistiskt perspektiv över verksamheten och dess samverkan. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och har du kunskaper i ett tredje språk är det meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha stort tekniskt intresse och förståelse. Du motiveras och drivs av att på ett professionellt och flexibelt sätt leverera service och support av högsta kvalitet till kunder och kollegor. Du har mycket god systemvana och förstår vikten av att ständigt arbeta med systemeffektivisering och hur det påverkar leveransen och supporten för så väl kunder som kollegor. Då du kommer ha en bred kontaktyta så väl internt som externt behöver du vara en relationsbyggande person med god kommunikationsförmåga som gör att du har lätt för att nå fram och skapa förståelse hos andra.

Övrig information
Placeringsort: Karlshamn
Resor: Resor kan förekomma i tjänsten då du även kommer ha medarbetare i Danmark, Tyskland och USA
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar Wapro med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 076-501 83 82 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 19 maj 2024. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.

Om kunden
Wapro med huvudkontor i Karlshamn är ett företag som specialiserat sig på översvämningsskydd och flödesreglering i segmenten Miljö och Aqua kultur. Wapro har tagit fram flera unika produkter för att säkra vattenflöden, förhindra översvämningar samt skapa flödeskontroll. Wapro har tillverkning i Karlshamn, Sverige och Otterup, Danmark där vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna. De främsta slutkunderna är kommuner och kommunägda VA-bolag, vilka bearbetas direkt genom egna bolag i Sverige, USA, Danmark, England och Tyskland och genom partners i ett 20-tal länder i världen. Den internationella försäljningen står för ca 80 % av omsättningen.

Idag är vi totalt 50 medarbetare i bolaget, ca 20 i den svenska delen. I verksamheten arbetar alla med stort engagemang och har en god stämning som vi värdesätter högt. Wapro och dess produkter är kända på marknaden, står för mycket know-how och vill leverera en trygghet till våra kunder. Wapro ingår i Lagercrantz Group som är en värdeskapande teknikgrupp inom B2B. Lagercrantz koncernen består av cirka 75 bolag. Visa mindre

Smed/verkstadsarbetare till Västblekinge Miljö AB, Karlshamn

Ansök    Maj 26    Maxkompetens Sverige AB    Smed
För dig med erfarenhet inom smide och svetsning finns här en spännande möjlighet på ett stabilt bolag. Gemenskapen och lagandan är god och med frihet under ansvar utför du ditt arbete under dagtid. Varmt välkommen att bli en av miljöhjältarna på VMAB - ett bolag med hög trivsel som verkligen månar om sina anställda! Dina arbetsuppgifter Som verkstadssmed på VMAB kommer du vara en värdefull kollega som tar ansvar och utför arbeten enligt de arbetsordrar s... Visa mer
För dig med erfarenhet inom smide och svetsning finns här en spännande möjlighet på ett stabilt bolag. Gemenskapen och lagandan är god och med frihet under ansvar utför du ditt arbete under dagtid. Varmt välkommen att bli en av miljöhjältarna på VMAB - ett bolag med hög trivsel som verkligen månar om sina anställda!

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadssmed på VMAB kommer du vara en värdefull kollega som tar ansvar och utför arbeten enligt de arbetsordrar som du tilldelas. VMAB vill att du som medarbetare ska trivas och därför erbjuds du:
* Ett fritt arbete på dagtid med arbetstid 7-16
* Företaget bjuder dagligen på frukost i bolagets gemensamma fikarum
* Har du inte tidigare haft en kvinnlig chef är det nu du kommer ha förmånen att ha en grym sådan
* Stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö i ett bolag som till hösten certifieras inom kvalitet och miljö
* Har du fyllt 40 år har du 31 semesterdagar, 10 år sedan får du ytterligare en semesterdag
* Semestertillägg kan du byta till ledig tid, pensionsavsättningen hög och självklart finns ett friskvårdsbidrag att nyttja
I rollen som verkstadssmed kommer du bland annat att arbeta med:
* Reparation och löpande underhåll av lastväxlarflak och maskinredskap som skopor mm. Du demonterar trasiga detaljer, lagar och svetsar dit nya, riktar balkar mm - du är uppfinningsrik och har en förståelse för hållfasthet
* Tillverkning av brunnsgaller, stallage, låsanordningar mm - du ser vad som behöver göras, tar beslut och löser problemen
* Plåt/stål- arbeten på byggnader och tak - har du inte behörighet för lift får du det och självklart är du inte höjdrädd
Tillsammans med närmsta arbetsledare, kollegor och chef kommer ni utveckla verkstaden till att arbeta än mer strukturerat och förebyggande för att fordon, anläggning och fastigheter är i gott skick med så få akuta reparationsbehov som möjligt.

Din profil
Vi söker dig som är grym på det du gör i en annan verkstad idag!
* Du är en van smides/verkstadsarbetare med goda kunskaper inom svetsning.
* Du sätter en prestige i att lämna dina arbeten med god kvalitet.
* Med din erfarenhet har du också kunskap i att förstå hållfasthet och god förståelse för hur delar hänger ihop till en fungerande helhet.
* Du är en god arbetskamrat och sann lagspelare samtidigt som du självständigt driver dina uppgifter och ditt arbete framåt och den fysiska ansträngning jobbet emellanåt kräver bekymrar dig inte.
Självklart delar du VMAB:s värderingar och du kan med stolthet ställa dig bakom vikten av att vara en Miljöhjälte.

Övrig information
* Placeringsort: Mörrum
* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Varaktighet: Tillsvidare
* Arbetstid: Heltid, dagtid 7-16
* Lön: Individuell lönesättning
I denna rekrytering samarbetar VMAB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 076-555 83 80 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 16 juni 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Västblekinge Miljö AB (VMAB) är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. VMAB är ett ansvarsfullt miljöföretag med fokus på framtiden. Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Där har vi ansvaret för planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, drift av biogasanläggning, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. VMAB driver med egen personal, avfallsanläggningen i Mörrum, där finns också huvudkontoret. Återvinningscentralerna drivs till större delen av egen personal, medan transporterna av hushållsavfall utförs av entreprenörer. Visa mindre

Sömmerska/Skräddare

Ansök    Okt 16    Dahla Gardin AB    Skräddare
Proffs på fönstermiljöer söker profs till syateljén! Vi behöver förstärka vår syateljé i Karlshamn och söker dig som är en duktig sömmerska/skräddare med erfarenhet och grundläggande kunskaper inom tillskärning och sömnad. Flytande Svenska i tal och skrift är ett krav. Känner du att det är du, kontakta oss på [email protected] För information om företaget besök oss på www.dahla.se Visa mer
Proffs på fönstermiljöer söker profs till syateljén!
Vi behöver förstärka vår syateljé i Karlshamn och söker dig som är en duktig sömmerska/skräddare med erfarenhet och grundläggande kunskaper inom tillskärning och sömnad. Flytande Svenska i tal och skrift är ett krav.
Känner du att det är du, kontakta oss på [email protected]
För information om företaget besök oss på www.dahla.se Visa mindre

Teamledare Bageri

Ansök    Jan 17    City Gross Sverige AB    Bagerichef
Till vår City Gross i Karlshamn söker vi en Teamledare till vårt bageri/konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelss... Visa mer
Till vår City Gross i Karlshamn söker vi en Teamledare till vårt bageri/konditori
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som teamledare bageri/konditori på kommer du att:??

-
Arbeta med personalledning, planering och uppföljning inom ansvarsområdet.

- Arbeta med bakning, trågning, varupåfyllnad, kundbeställningar och kundservice.

- Ansvara för att skapa en god ekonomi för avdelningen.

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning.

- Arbeta aktivt i butiken, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning.

Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.??

Vi söker dig som:??

-
Har en bageriutbildning och flera års erfarenhet från arbete i bageri.

- Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning.

- Har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, inom området färskvaror och bageri/konditori.

- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

För att lyckas i rollen som Teamledare Bageri/Konditori ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Eftersom vi bakar allt från matbröd till konditorivaror så är det meriterande om du har kunskap och vana av helheten.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Startdatum: 1 mars 2024

Tjänstens omfattning: Heltid, 38,25 tim/vecka

Anställningsform: Provanställning/Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 18 februari 2024

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se (https://jobb.citygross.se/)

Rekrytering på City Gross

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

På City Gross använder vi oss utan personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.

Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta [email protected] Visa mindre

CERTEGO i Karlshamn söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik!

Ansök    Feb 22    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!
Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom byggbranschen eller som fastighetsskötare där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Kundhandläggare VA med intresse för juridik till Karlshamn Energi

Som Karlshamn Energis nye kundhandläggare VA får du ett viktigt och omväxlande jobb där du får dyka ner i såväl tekniska som juridiska och ekonomiska frågor. Du kommer att vara en del av Marknadsavdelningen, samtidigt som du jobbar nära VA och övriga verksamheter. Framför allt är det viktigt att du trivs med kundkontakt och har en förmåga att skapa förtroende i de ibland komplicerade ärendena. Vi hoppas detta väcker ditt intresse för vi ser fram emot att t... Visa mer
Som Karlshamn Energis nye kundhandläggare VA får du ett viktigt och omväxlande jobb där du får dyka ner i såväl tekniska som juridiska och ekonomiska frågor. Du kommer att vara en del av Marknadsavdelningen, samtidigt som du jobbar nära VA och övriga verksamheter. Framför allt är det viktigt att du trivs med kundkontakt och har en förmåga att skapa förtroende i de ibland komplicerade ärendena. Vi hoppas detta väcker ditt intresse för vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Karlshamn Energi är ett bolag med mycket energi och du får en viktig roll på en trygg och trivsam arbetsplats med hållbarhet och framtida utveckling i fokus. Bolaget har strax över 100 medarbetare som jobbar med några av samhällets viktigaste uppdrag. Ett av dem är att se till att det gemensamma vattnet och avloppet fungerar på bästa sätt i Karlshamns kommun.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du blir sakkunnig i VA-taxor, VA-juridik och ABVA.
Du är en central del i anslutningsprocessen och jobbar med handläggning av olika abonnentärenden. Det handlar bland annat om nya anslutningar till det kommunala vatten- och avloppsnätet, förändrade VA-installationer, beräkning av anläggningsavgifter och frågor om taxa såsom;
Handläggning av anslutningsärenden
Beräkna anläggningsavgifter
Upprätta underlag för och skriva kundavtal
Svara på bygglovsremisser
Hantera allmänna kundfrågor och VA-relaterade administrativa arbetsuppgifter
Du formulerar många olika typer av skrivelser och avtal och vi ser gärna att du kan driva egna juridiska processer, såväl som att vara ett stöd i juridiska frågor för andra medarbetare.

Ingen dag är den andra lik vilket gör att du ständigt kommer att ställas inför nya utmaningar och utvecklas i rollen. Att vara kundhandläggare innebär mycket kontakter, främst med fastighetsägare, entreprenörer och byggherrar men även samordning med vår egen drift- och underhållspersonal.


Din profil
Du är både självständig och en lagspelare med stort kundfokus. Du klarar av många bollar i luften genom att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har hög servicekänsla. Ordning och reda är antagligen ditt mellannamn och därför är du bra på att prioritera och planera ditt arbete. För dig är det naturligt att skapa goda relationer med andra och vi uppskattar om du både vill utvecklas hos oss och utveckla verksamheten med oss.
Du som söker har:
* Lämplig eftergymnasial utbildning inom VA, alternativt annan utbildning som är relevant för området.
* Viss juridisk kompetens och kan läsa, förstå och tillämpa lagtexter och prejudikat i praktiken.
* Förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
* Goda IT-kunskaper.
* B-körkort.
Vi ser även gärna att du har:
* Kompetens inom VA.
* Kunskap inom VA-juridik.
* Erfarenhet av kundkontakter och administrativt arbete. Meriterande om du arbetat som Abonnentingenjör

Vi erbjuder dig
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Övrig information
* Placeringsort: Karlshamn
* Start: Enligt överenskommelse
* Varaktighet: Tillsvidare
* Arbetstid: heltid
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 26 mars 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om kunden
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har ca 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Kommunvägledare

Ansök    Mar 30    Karlshamns kommun    Samhällsvägledare
Servicecenter är den naturliga ingången till Karlshamns kommun och här samordnas den kommunala servicen gentemot allmänheten enligt principen ”en väg in”. Vårt servicecenter kännetecknas av hög tillgänglighet, professionellt bemötande och bred kompetens med målet att maximera kundnyttan för våra medborgare och avlasta verksamheterna. Servicecenter tillhör organisatoriskt kommunstyrelseförvaltningen och kommunledningsavdelningen. Arbetsuppgifter Som k... Visa mer
Servicecenter är den naturliga ingången till Karlshamns kommun och här samordnas den kommunala servicen gentemot allmänheten enligt principen ”en väg in”.

Vårt servicecenter kännetecknas av hög tillgänglighet, professionellt bemötande och bred kompetens med målet att maximera kundnyttan för våra medborgare och avlasta verksamheterna. Servicecenter tillhör organisatoriskt kommunstyrelseförvaltningen och kommunledningsavdelningen.Arbetsuppgifter

Som kommunvägledare arbetar du med varierande uppgifter och med god service möter du våra medborgare via telefon, besök och e-post. Ditt arbete består till största delen av att hjälpa medborgare med ärenden genom att söka svar, registrera och ge information, ibland under tidspressade förhållanden. Vidare innehåller arbetet handläggning av rutin- och regelstyrda ärenden, liksom att arbeta med registrering i vårt diariesystem.

I arbetet ingår också att föra en god och konstruktiv dialog med de interna verksamheterna för en fortsatt utveckling av vår service till medborgarna.Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat med medborgar- eller kundservice, har erfarenhet av administration i offentlig sektor och kännedom om kommunal verksamhet. Erfarenhet som kommunvägledare, samhällsvägledare eller liknande är meriterande.

Du är van vid informationssökning och att arbeta i IT-baserade verksamhetssystem. Tjänsten kräver mycket goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, pedagogisk och har förmågan att behålla ditt lugn även i pressade situationer. Du har en tolerant inställning till människor och god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och har förmågan att se helheten. Du har också god simultanförmåga och trivs i en miljö med högt tempo, utveckling och förändring. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt

Intervjuer sker löpande. Tidsbegränsad anställning fram till 20231231, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.För mer information kontakta


Lena Axelsson, chef för Servicecenter, 0454-812 11

Christina Gustafsson, facklig företrädare Vision , 0728-84 90 22


Sista ansökningsdag


2023-04-17


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avarn Security Systems - Låstekniker Karlshamn

Välkommen! Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige tillsammans med ett hög motiverat team? Avarn Security Systems och distrikt Syd är mitt i en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att skydda det dyrbaraste vi har, människor. Vårt mål är att erbjuda trygghet och säkerhet i världsklass för våra kunder och för det krävs vassa medarbetare, är det dig vi söker? Dina arbetsuppgifter Vi sök... Visa mer
Välkommen!

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige tillsammans med ett hög motiverat team? Avarn Security Systems och distrikt Syd är mitt i en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att skydda det dyrbaraste vi har, människor. Vårt mål är att erbjuda trygghet och säkerhet i världsklass för våra kunder och för det krävs vassa medarbetare, är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige genom tjänsten som låstekniker. Som tekniker kommer du utföra varierade installationer och servicearbete åt Avarn Securitys kunder.

Du kommer bli vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och hjälper till med deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska lås samt  dörrautomatik.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som klarar av att arbeta självständigt och som sedan tidigare har arbetat i hantverksbranschen. Har du dessutom erfarenheter av lås- och säkerhetsarbete är detta mycket meriterande. Vi ser att du är engagerad, nyfiken, noggrann och serviceinriktad. 


• Körkort för personbil.
• God förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift.
• Har god datorvana.
• Har du produktkännedom inom lås är detta meriterande.
• Har du Gesäll, Mästarbrev och/eller är certifierad låstekniker, är detta mycket meriterande.
• Har du även kunskaper inom passagesystem och larminstallationer är detta också meriterande.

 

Avarn erbjuder
På Avarn blir du del i ett härligt gäng där det är högt i tak och mycket god sammanhållning. Under året anordnas flera aktiviteter och events samt ett antal förmånliga samarbetsavtal som de anställda får ta del av. Vi är måna om att leverera kvalitet och håller vår personal uppdaterade med de senaste utbildningarna.


• Vi erbjuder förmånsbil enligt gällande bilpolicy.
• Vi erbjuder mobiltelefon enligt policy.
• Vi erbjuder en förmånlig portal med personalrabatter och pensionstjänst via Lifeplan.
• Vi erbjuder mycket förmånligt friskvårdsbidrag.

 

Övrigt:

Tjänsten innefattar arbete som kan omfattas av försvarssekretess och har därför krav på svenskt medborgarskap.

 

Tjänsteställe: KarlshamnVaraktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.


Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida. 


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Arbetsledare Service - Avarn Security Karlshamn

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

 

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige där du kommer leda servicetekniker inom områdena lås och säkerhetssystem. Du kommer att sköta planering, koordinering och uppföljning av uppdrag för serviceavtal. Du kommer även att ansvara för bemanningsplanering, ekonomi och resultat, avslut samt dokumentation av arbetsordrar.

Du kommer att ha nära kontakt med tekniker och kunder, samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdraget. Du kommer att tillsammans med ditt team bestående av tekniker och servicechef ingå i serviceavdelningen Sydost.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har dokumenterat arbete av projektledning/arbetsledning. Du är van att arbeta mot uppsatta mål, är noggrann och kvalitetsmedveten samt kan arbeta i grupp med teamkänsla. Vi ser att du är engagerad och brinner för att uppfylla kundernas krav på kvalitet och leverans.

 


• Vi ser att du har erfarenhet från installationer av säkerhet
• God produktkännedom inom lås och dörrautomatik
• Du har god kännedom och vana att arbeta med Officepaketet
• Du har goda kunskaper i de, på marknaden, vanligt förekommande fabrikat och system
• Det är meriterande om du har kunskap inom entreprenadjuridik samt affärssystemet Entré
• Har du gesällbrev och/eller är låsmästare är detta mycket meriterande
• Innehar B-körkort då resor med tjänstebil ingår i tjänsten
• Har du kompetens inom larm, passage eller CCTV är detta mycket meriterande

 

Avarn erbjuder:

På Avarn blir du del i ett härligt gäng där det är högt i tak och mycket god sammanhållning. Under året anordnas flera aktiviteter och events samt ett antal förmånliga samarbetsavtal som de anställda får ta del av. Vi är måna om att leverera kvalitet och håller vår personal uppdaterade med de senaste utbildningarna.

 


• Vi erbjuder förmånsbil enligt gällande bilpolicy.
• Vi erbjuder mobiltelefon enligt policy
• Vi erbjuder en förmånlig portal med personalrabatter och pensionstjänst via Lifeplan
• Vi erbjuder mycket förmånligt friskvårdsbidrag

 

Övrigt:

Tjänsten innefattar arbete som kan omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

 

Anställning: Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Karlshamn

 

I Avarns organisation är kvalitetsmedvetenhet och högt branschkunnande utmärkande och vi ser därför att det är egenskaper som du kan identifiera dig med. Vi sätter våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete i nära relation i arbetsvardagen oavsett det gäller relation till arbetsgivare, arbetstagare, kollega eller kund.

 

Rekryteringsprocessen:

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt via vår hemsida.        

 

 


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Arbetsledare lås till Avarn Security Systems område Blekinge/Småland

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Tjänsteställe: Karlshamn, Kalmar eller Växjö

Arbetstider:  07:00 - 16:00

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 

Arbetsbeskrivning:

Till vår serviceavdelning i Karlshamn, område Blekinge/Småland, söker vi nu en erfaren arbetsledare lås. Som arbetsledare kommer du leda och fördela service och underhållsuppdrag. Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt. Teamet består av ett antal servicetekniker som leds av servicechef/arbetsledare 

Kvalifikationer:

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. Meriterande är om du har god kunskap inom låsbranschen.

Meriterande:

Arbetsledningserfarenhet.

Förmåner:

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon, dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas och utbildas med oss.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Arbetsledare lås till Avarn Security Systems område Blekinge/Småland

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Tjänsteställe: Karlshamn, Kalmar eller Växjö

Arbetstider:  07:00 - 16:00

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 

Arbetsbeskrivning:

Till vår serviceavdelning i Karlshamn, område Blekinge/Småland, söker vi nu en erfaren arbetsledare lås. Som arbetsledare kommer du leda och fördela service och underhållsuppdrag. Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt. Teamet består av ett antal servicetekniker som leds av servicechef/arbetsledare 

Kvalifikationer:

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. Meriterande är om du har god kunskap inom låsbranschen.

Meriterande:

Arbetsledningserfarenhet.

Förmåner:

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon, dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas och utbildas med oss.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Process engineer to car industry in Olofström

Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference. This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We... Visa mer
Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference.

This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We will always offer great terms and conditions for the employment.

What´s in it for you.
The customers Manufacturing Engineering Body Team, within Manufacturing Engineering is responsible for commissioning, introduce of new car programs and processes in the company. They work with solutions from early concept to industrialization and creates a total and balanced delivery.

They are dedicated to building cross-functional and empowered teams and an environment where we learn every day, challenge each other and give continuous feedback.
We are now looking for a Manufacturing Engineer Body consultant that wants to join forces with our manufacturing engineering teams in taking our industrial systems - to the next level!

Who you are.
We think you are a self-driven team player with high ambitions and both a sense of ownership and dedication to quality in everything you do. You take a structured approach to your work and have analytical skills that you have successfully applied to complex engineering tasks in the past.
You collaborate well with your peers and are open to share your work and expertise, and you are also not afraid to ask when you need their help.
You communicate well in English and have a B.Sc. or equivalent within Automation, Mechanical, or similar area of education.

What will you do?
You will be a member of a team that is responsible to develop our new production lines and modify our existing lines for our next generation of cars. In the role you will participate in different projects, initiatives, work in a global network with all Body departments and plants worldwide. Your main responsibility will be to create efficient processes, perform analysis and verification for different production scenarios.

As a Manufacturing Engineer Body, you will be working early in the Car programs with Process Development. You will be a part of a Commodity engineering team and you will contribute by preparing for implementation of products and manufacturing processes globally, both manual and automated. You will ensure product and process solutions cross functional within the Manufacturing Engineering teams as well as our Production facilities. This is done in order to fulfil the Manufacturing attributes and key performances, such as quality, line balancing, cost efficiency, environment, flexibility, and line performance. Besides project deliveries you will take part of development of methods and tools for next generation production lines.

You likely have many offers - why choose Jefferson Wells?
Jefferson Wells Finance have access to the most exciting customers and assignments within Finance - which gives you a great opportunity to build up your knowledge and networking in the industry!

As a consultant at Jefferson Wells Finance you will get a Consultant Manager that has experience within the local market and big personal network. The Consultant Manager will support you in ensuring that you receive the assignments, training and coaching needed to grow as a person and as a professional consultant.

If you have any questions, you are welcome to contact responsible recruiter Jonathan Gardh, phone: 0455-302782 or mail: [email protected].

We work with ongoing selection and this position may be filled before the final application date, so send your application as soon as possible.

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part of ManpowerGroup who is Sweden's leading recruitment and staffing company with tens of thousands of attractive employers across the country as our clients. With our extensive network, locally as well as globally, we can offer many exciting job vacancies to help you build your career, both in the short and long term. With us, you can apply for full-time or extra jobs alongside the studies.

We look forward to hearing from you! Visa mindre

Naturgodis tillverkare / Konfektyr

Vi söker en arbetare att kunna hantera och tillverka naturgodis ( Min alsama ) samt personen ska kunna hantera rostning av nötter. Visa mer
Vi söker en arbetare att kunna hantera och tillverka naturgodis ( Min alsama ) samt personen ska kunna hantera rostning av nötter. Visa mindre

Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Ronneby!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Ronneby! Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdag... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en bilglastekniker på heltid till deras verkstad i Ronneby!

Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Byte bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. De har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Ta chansen att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bageri/ konditori

Till vår fest & frestelse i karlshamn Söker vi en bagere till vårt bageri konditori Arbeta med bakning ,trågning konditori,varupåyllnda ,uppföljning och fransk bakelse Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Till vår fest & frestelse i karlshamn
Söker vi en bagere till vårt bageri konditori
Arbeta med bakning ,trågning konditori,varupåyllnda ,uppföljning och fransk bakelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Process engineer to attractive car industry in Olofström

Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference. This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We... Visa mer
Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference.

This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We will always offer great terms and conditions for the employment.

What´s in it for you.
The customers Manufacturing Engineering Body Team, within Manufacturing Engineering is responsible for commissioning, introduce of new car programs and processes in the company. They work with solutions from early concept to industrialization and creates a total and balanced delivery.

They are dedicated to building cross-functional and empowered teams and an environment where we learn every day, challenge each other and give continuous feedback.
We are now looking for a Manufacturing Engineer Body consultant that wants to join forces with our manufacturing engineering teams in taking our industrial systems - to the next level!

Who you are.
We think you are a self-driven team player with high ambitions and both a sense of ownership and dedication to quality in everything you do. You take a structured approach to your work and have analytical skills that you have successfully applied to complex engineering tasks in the past.
You collaborate well with your peers and are open to share your work and expertise, and you are also not afraid to ask when you need their help.
You communicate well in English and have a B.Sc. or equivalent within Automation, Mechanical, or similar area of education.

What will you do?
You will be a member of a team that is responsible to develop our new production lines and modify our existing lines for our next generation of cars. In the role you will participate in different projects, initiatives, work in a global network with all Body departments and plants worldwide. Your main responsibility will be to create efficient processes, perform analysis and verification for different production scenarios.

As a Manufacturing Engineer Body, you will be working early in the Car programs with Process Development. You will be a part of a Commodity engineering team and you will contribute by preparing for implementation of products and manufacturing processes globally, both manual and automated. You will ensure product and process solutions cross functional within the Manufacturing Engineering teams as well as our Production facilities. This is done in order to fulfil the Manufacturing attributes and key performances, such as quality, line balancing, cost efficiency, environment, flexibility, and line performance. Besides project deliveries you will take part of development of methods and tools for next generation production lines.

You likely have many offers - why choose Jefferson Wells?
Jefferson Wells Finance have access to the most exciting customers and assignments within Finance - which gives you a great opportunity to build up your knowledge and networking in the industry!

As a consultant at Jefferson Wells Finance you will get a Consultant Manager that has experience within the local market and big personal network. The Consultant Manager will support you in ensuring that you receive the assignments, training and coaching needed to grow as a person and as a professional consultant.

If you have any questions, you are welcome to contact responsible recruiter Jonathan Gardh, phone: 0455-302782 or mail: [email protected].

We work with ongoing selection and this position may be filled before the final application date, so send your application as soon as possible.

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part of ManpowerGroup who is Sweden's leading recruitment and staffing company with tens of thousands of attractive employers across the country as our clients. With our extensive network, locally as well as globally, we can offer many exciting job vacancies to help you build your career, both in the short and long term. With us, you can apply for full-time or extra jobs alongside the studies.

We look forward to hearing from you! Visa mindre

Tekniker

Vi söker nu en dagtidsgående Tekniker till vår Härdningsavdelning i Karlshamn AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet. Vår unika kundgemensamma produktutveckling ko... Visa mer
Vi söker nu en dagtidsgående Tekniker till vår Härdningsavdelning i Karlshamn
AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet.


Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.


Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.


We are AAK – The Co-Development Company


Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.


Om tjänsten
Vi söker nu en Tekniker till vår Härdningsavdelning då en av våra medarbetare kommer gå i pension.
Härdningsavdelningen ansvarar för tillverkning av oljekomponenter, i huvudsak för vidare användning i fabriken men även för leverans direkt till kund. Inom avdelningen ingår, förutom delavsnitten Hydrering och Omestring, även drift av Elektrolysörer för vätgasframställning.

I rollen som Tekniker är du länken mellan drift, projekt och underhållsavdelning. Du planerar och utför avställningar av utrustning för underhåll och rengöring. I rollen som Tekniker är du avdelningens representant i projektarbete. Det ingår i tjänsten att arbeta fram investeringsförslag och uppdatera avdelningens dokumentation gällande driftsätt och utrustning.


Tjänsten innebär ett nära samarbete med de skiftgående operatörerna där det är en viktig uppgift att agera bollplank vid felsökning och problemlösning tillsammans. I arbetsuppgifterna ingår sökande av orsakssamband och att ta fram förslag till korrigerande åtgärder. Tillsammans med Chef för Deodorisering, Hydrering och Spec.Raff kommer du ta beslut på insatser som förbättrar och säkrar driften, både förebyggande och av mer akut karaktär.


Då tjänsten innefattar arbete med vätgastillverkning, ingår att vara föreståndare för brandfarlig vara.


Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att nå avdelningens mål.


Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till Chef för Deodorisering, Hydrering och Spec.Raff. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är dagtid.


Vem är du?
Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har en utbildning inom driftteknik, underhållsteknik eller har motsvarande teknisk kompetens inom relevant område.


För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från arbete inom process-, värmekrafts- eller tillverkningsindustri. Med fördel har du en utbildning och erfarenhet av arbete gällande brandfarlig vara.


Du är datorvan och kan jobba bra i Officepaketet. Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.


Personliga förmågor:
Du är positiv och nyfiken, driven av att utveckla processen och att systematiskt finna lösningar på uppkomna problem. Du är ansvarstagande, social och arbetar obehindrat såväl självständigt som i grupp.


Som person är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och resultatmedveten, och då plötsliga problem kan uppstå - stresstålig och bra på att prioritera. Samtidigt är du lugn och har ett logiskt tänkande, säkerheten är viktig i processen.


Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.


Koncernspråket är engelska och ser därför gärna att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!


Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår Chef för Deodorisering, Hydrering och Spec.Raff, Emil Theorin, på telefon 0708-412982 eller via mail [email protected]


Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Karin Nilsson, HR Business Partner, telefon 0454-823 27 eller via mail [email protected]


Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst senast den 20 Oktober 2020. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.


Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag. Visa mindre

Semestervikarie till flisfabriken med omgående start

Södra Cell Mörrum söker en skiftgående semestervikarie till flisfabriken med omgående start. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och hantera flisfabrikens maskin- och styrutrustning samt hantera ved, flis, bark och sållavfall med maskiner. Det ingår även att utföra rengöring och rensning inom hela flisfabrikens område. Vi vänder oss till dig som har skogsbruks- eller teknisk gymnasieutbildning och/eller yrkeserfarenhet från branschen samt truckkort. H... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker en skiftgående semestervikarie till flisfabriken med omgående start.

I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och hantera flisfabrikens maskin- och styrutrustning samt hantera ved, flis, bark och sållavfall med maskiner. Det ingår även att utföra rengöring och rensning inom hela flisfabrikens område.

Vi vänder oss till dig som har skogsbruks- eller teknisk gymnasieutbildning och/eller yrkeserfarenhet från branschen samt truckkort.
Har du även erfarenhet av mekaniskt underhåll och behörighet för hjullastare är detta meriterande.

För att trivas i tjänsten bör du som person vara utåtriktad, ansvarstagande, drivande samt ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetet innebär kontinuerlig skiftgång med omgående start till och med augusti.

Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Allmänt

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta närmaste chef Ola Lindblad eller HR-partner Emma Fridh. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson, Pappers.
Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Ansök

Senast 18/6 2020.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra Visa mindre

Semestervikarier till flisfabriken

Södra Cell Mörrum söker 6 skiftgående semestervikarier till flisfabriken. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och hantera flisfabrikens maskin- och styrutrustning samt hantera ved, flis, bark och sållavfall med maskiner. Det ingår även att utföra rengöring och rensning inom hela flisfabrikens område. Vi vänder oss till dig som har skogsbruks- eller teknisk gymnasieutbildning och/eller yrkeserfarenhet från branschen. Har du erfarenhet från truck- eller... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 6 skiftgående semestervikarier till flisfabriken.

I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och hantera flisfabrikens maskin- och styrutrustning samt hantera ved, flis, bark och sållavfall med maskiner. Det ingår även att utföra rengöring och rensning inom hela flisfabrikens område.

Vi vänder oss till dig som har skogsbruks- eller teknisk gymnasieutbildning och/eller yrkeserfarenhet från branschen.
Har du erfarenhet från truck- eller hjullastarkörning samt erfarenhet av mekaniskt underhåll är detta meriterande.

För att trivas i tjänsten bör du som person vara utåtriktad, ansvarstagande, drivande samt ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetet innebär kontinuerlig skiftgång. Tidsperioden är från april till och med augusti.

Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Allmänt

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta närmaste chef Ola Lindblad eller HR-partner Emma Fridh. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson, Pappers.
Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Ansök

Via knappen senast 26/2 2020.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Hoppas vi ses i sommar!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra Visa mindre

Sommarjobbare till dissolvinglaboratoriet

Södra Cell Mörrum söker 6 skiftgående sommarjobbare till dissolvinglaboratoriet. I arbetsuppgifterna ingår arbete med kvalitetskontroll i form av analyser som förser processtekniker med driftdata, hämta provuttag och genomföra mätningar och analyser. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbete samt gymnasieutbildning med inriktning mot natur, kemi eller processteknik. Erfarenhet från arbete med både processkontroll samt övervakning i pr... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 6 skiftgående sommarjobbare till dissolvinglaboratoriet.

I arbetsuppgifterna ingår arbete med kvalitetskontroll i form av analyser som förser processtekniker med driftdata, hämta provuttag och genomföra mätningar och analyser. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbete samt gymnasieutbildning med inriktning mot natur, kemi eller processteknik.

Erfarenhet från arbete med både processkontroll samt övervakning i processindustri är meriterande.

För att trivas i tjänsten bör du som person vara utåtriktad, ansvarstagande och drivande samt ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetet innebär kontinuerlig skiftgång och tidsperioden är maj till och med augusti.

Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Allmänt

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta närmaste chef Ola Lindblad eller HR-partner Emma Fridh. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson, Pappers.
Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Ansök

Via knappen senast 26/2 2020.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Hoppas vi ses i sommar!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra Visa mindre

Sommarjobbare till emballeringen

Södra Cell Mörrum söker 6 skiftgående sommarjobbare till emballeringen. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och styra produktionen och göra kvalitetskontroll på vår pappers- och textilmassa. Det ingår även att kunna vara behjälplig med problemlösning i processen. Vi vänder oss till dig som har gymnasieutbildning mot processteknik, teknisk- eller kemiinriktning. Vi värdesätter arbetslivserfarenheter från liknande arbete. Erfarenhet från processindustri... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 6 skiftgående sommarjobbare till emballeringen.

I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och styra produktionen och göra kvalitetskontroll på vår pappers- och textilmassa. Det ingår även att kunna vara behjälplig med problemlösning i processen. Vi vänder oss till dig som har gymnasieutbildning mot processteknik, teknisk- eller kemiinriktning.

Vi värdesätter arbetslivserfarenheter från liknande arbete. Erfarenhet från processindustri är meriterande.

För att trivas i tjänsten bör du som person vara utåtriktad, ansvarstagande och drivande samt ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetet innebär kontinuerlig skiftgång. Tidsperioden är från maj till och med augusti.

Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Allmänt

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta närmaste chef Ola Lindblad eller HR-partner Emma Fridh. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson, Pappers.
Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Ansök

Via knappen senast 26/2 20X20.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Hoppas vi ses i sommar!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra Visa mindre