Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Karlshamn

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Köks- och måltidspersonal till Notavillan-semestervik

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet. Vår värdegrund baseras på värdeorden bemötande, engagemang,... Visa mer
Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

Vår värdegrund baseras på värdeorden bemötande, engagemang, trygghet, utveckling och professionalitet.

Notavillan Barn- och familjeenhet tar emot barn i åldern 0-18 år med eller utan föräldrar akut, på utredning eller behandling. Förutom institutionsplacering kan Notavillan ge stöd och göra utredningar på hemmaplan. På Notavillan jobbar 16 behandlare, en verksamhetschef och en bitr. verksamhetschef.

Vi söker nu Dig som kan ta ansvar för kök och måltider på Notavillan under semesterperioden!

ARBETSUPPGIFTER
Notavillan ska erbjuda hemlagad näringsriktig, varierad och ekologisk kost. Vi lagar all mat laktosfri. Hänsyn tas till allergier och anpassningar görs utifrån individuella behov. I samband med inskrivning ställs alltid frågan om individuella önskemål. Cura individutveckling har en miljöpolicy som innebär att inköp av Fairtrade-märkta varor, ekologiska varor och varor från lokala producenter ska göras i den butik man normalt handlar/beställer livsmedel.

I rollen som köks- och måltidspersonal ansvarar du för att förbereda och laga måltider, ibland tillsammans med klienter. Du planerar och förbereder måltider som serveras under kvällar och helger och tillreds av dina kollegor. Arbetsuppgifter därutöver är att planera, göra inköp/beställning av mat, ekonomisk uppföljning, hygienrutiner och i stort bidra till en trevlig måltidsmiljö på Notavillan.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock, kallskänka, ekonomibiträde eller motsvarande. Du behöver kunna sköta ett större hushåll med ca 20 personer.

Arbetet ställer stora krav på att du har ett tryggt och lugnt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

Du måste ha B-körkort (manuell växellåda) och godkänt utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister. Visa mindre

Erfaren kock

Eriksberg Hotel & Natures verksamhet fortsätter att växa och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team med fler erfarna kockar, som tillsammans med vår gastronomiska ledare Peter J Skogström och Linus Hornwall ska utveckla verksamheten. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ... Visa mer
Eriksberg Hotel & Natures verksamhet fortsätter att växa och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team med fler erfarna kockar, som tillsammans med vår gastronomiska ledare Peter J Skogström och Linus Hornwall ska utveckla verksamheten.
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ensam som med ett tiotal kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del av vårt kockteam och den framtida utvecklingen för våra två restauranger här på Eriksberg.
Du ska ha minst två års erfarenhet som kock och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning. Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till [email protected]
Sista ansökningsdag är 22 juni 2024. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Visa mindre

Kock (Semestervikariat)

Ansök    Maj 22    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker kockar för semestervikariat inom måltidsservice. Arbetstiderna kan vara både mån-fredag samt även med helg. Starttider och varaktighet kan variera men alla tjänsterna är inom tidsperioden v 24-33. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Vi lagar det mesta... Visa mer
Vi söker kockar för semestervikariat inom måltidsservice. Arbetstiderna kan vara både mån-fredag samt även med helg.

Starttider och varaktighet kan variera men alla tjänsterna är inom tidsperioden v 24-33.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.
Vi lagar det mesta från grunden.

Arbetsuppgifter:
Som kock skall du vara behjälplig med, i storkök, alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning, disk samt alla administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Du behöver ha utbildning och/eller erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.
Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Upplysningar:  
Pernilla Svensson , Måltidschef 0454- 56 35 27
Emma Karlsson, Måltidschef, 0454- 56 36 70
Diana Sjöström, Måltidschef, 0454-816 20
Per-Ola Henriksson, Måltidschef, 0454-56 35 85

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 91

Ansökan:
2024-06-07 Visa mindre

Barista till Karlshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker sommarjobbare

Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är n... Visa mer
Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick. En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet!
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Servispersonal sökes

Gourmet Thai restaurang har funnits i Karlshamn i 20 år. Vi söker idag förstärkning i servisen. Dina arbetsuppgifter kommer vara allt inom serveringen, från att ta emot gäster, svara i telefon, servera mat och hantera kassa. Du ska såklart kunna prata tillräckligt bra svenska, är engagerad och gärna redan har restaurangerfarenheter sedan tidigare. Är du intresserad av att vara en del i vårt team, skicka in din ansökan till oss på [email protected]... Visa mer
Gourmet Thai restaurang har funnits i Karlshamn i 20 år. Vi söker idag förstärkning i servisen.
Dina arbetsuppgifter kommer vara allt inom serveringen, från att ta emot gäster, svara i telefon, servera mat och hantera kassa.
Du ska såklart kunna prata tillräckligt bra svenska, är engagerad och gärna redan har restaurangerfarenheter sedan tidigare.
Är du intresserad av att vara en del i vårt team, skicka in din ansökan till oss på [email protected]!
Ps. anställningen är på heltid, mest på vardagar och luncher. Visa mindre

Kock/pizzabagare

Ansök    Maj 14    PMT Holding AB    Chefskock
Vi söker en eller flera duktiga kockar och pizzabagare till vår sommarrestaurang. Vi gör sommarmeny med fisk, sallader, smashburgare och vedugnsbakade pizzor mm i marin miljö i Vägga fiskhamn och har öppet juni till September med möjlighet till förlängning på våran restaurang i stan efter säsongen. stresstålighet och möjlighet att jobba många timmar är nödvändigt. eftarenhet av vedugn och napoletanska pizza är meriterande. arbetstiden varierar och är ofta ... Visa mer
Vi söker en eller flera duktiga kockar och pizzabagare till vår sommarrestaurang. Vi gör sommarmeny med fisk, sallader, smashburgare och vedugnsbakade pizzor mm i marin miljö i Vägga fiskhamn och har öppet juni till September med möjlighet till förlängning på våran restaurang i stan efter säsongen.
stresstålighet och möjlighet att jobba många timmar är nödvändigt.
eftarenhet av vedugn och napoletanska pizza är meriterande.
arbetstiden varierar och är ofta kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobb i Karlshamns krogliv

Ansök    Apr 5    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldig... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan påwww.cherry.se/jobba/
Om du har frågor kan du vända dig till Jenny Kedjevåg som är ansvarig i Blekinge. Du når Jenny på [email protected] eller 0709-27 96 58.


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Kock/kökspersonal

Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om. Kreativum är också en konferensarena under hela året, vi tar emot stora och små konferenser. Nu söker vi förstärkning i köket till sommaren, men vi ser gärna att du kan jobba både före och efter sommaren. Om jobbet Vi söker dig som har ett ... Visa mer
Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.
Kreativum är också en konferensarena under hela året, vi tar emot stora och små konferenser.
Nu söker vi förstärkning i köket till sommaren, men vi ser gärna att du kan jobba både före och efter sommaren.
Om jobbet
Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och bakning, erfarenhet och gärna utbildning inom området. Du är över 18 år och vill arbeta med människor i en härlig, dynamisk och spännande miljö.
Caféet är öppet under alla skollov, samt fredagar och lördagar. Övrig tid jobbar köket med konferenser och event.
I vårt café erbjuder vi lättare lunch, baguetter och sallader. Vi har försäljning av kakor, glass och dryck. Vi tillagar maten och bakar våra kakor själva.
Vid konferenser erbjuder vi frukost, lunch och fika för stora och små sällskap.
Du ska kunna jobba självständigt, vara alert och ta egna initiativ.
Dina arbetsuppgifter är varierande. Du lagar mat, bakar, står i kassan och möter kunder. Du hanterar disken och har andra arbetsuppgifter som finns i kök.
Jobbet är en visstids- och timanställning.
Varaktighet v. 26-32 på cirka 80 %, enligt schema dagtid vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan jobba vid behov både före och efter sommaröppet.
Anställningsinformation
Vi har lön enligt det Gröna Riksavtalet. Vi är anslutna till kollektivavtalet - BÖK 20 Besöksnäring och kulturarv.
Timanställning med timlön som lönetyp. Omfattningen på anställning är varierande, din arbetstid är schemalagd (vardagar, kvällar och helger) och sker enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande rekrytering. Skicka komplett ansökan med CV och personligt brev (bifoga gärna en bild) senast 6 maj 2024 till [email protected]. Märk mailet med "Kock/kökspersonal".
Ansökningar som inte uppfyller våra krav kommer inte att behandlas.
I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons- och rekryteringsbolag.
Om du inte har skickat in en komplett ansökan, med personligt brev och CV, kommer vi inte att behandla din ansökan. Vi kommer inte heller behandla din ansökan om du skickat in en intresseanmälan via till exempel Indeed eller Ledigajobb.se. Visa mindre

Köks- och måltidspersonal till Notavillan-semestervik

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet. Vår värdegrund baseras på värdeorden bemötande, engagemang,... Visa mer
Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

Vår värdegrund baseras på värdeorden bemötande, engagemang, trygghet, utveckling och professionalitet.

Notavillan Barn- och familjeenhet tar emot barn i åldern 0-18 år med eller utan föräldrar akut, på utredning eller behandling. Förutom institutionsplacering kan Notavillan ge stöd och göra utredningar på hemmaplan. På Notavillan jobbar 16 behandlare, en verksamhetschef och en bitr. verksamhetschef.

Vi söker nu en person som tar ansvaret för kök och måltider på Notavillan under semesterperioden!

ARBETSUPPGIFTER
Notavillan ska erbjuda hemlagad näringsriktig, varierad och ekologisk kost. Vi lagar all mat laktosfri. Hänsyn tas till allergier och anpassningar görs utifrån individuella behov. I samband med inskrivning ställs alltid frågan om individuella önskemål. Cura individutveckling har en miljöpolicy som innebär att inköp av Fairtrade-märkta varor, ekologiska varor och varor från lokala producenter ska göras i den butik man normalt handlar/beställer livsmedel.

I rollen som köks- och måltidspersonal ansvarar du för att förbereda och laga måltider, ibland tillsammans med klienter. Du planerar och förbereder måltider som serveras under kvällar och helger och tillreds av dina kollegor. Arbetsuppgifter därutöver är att planera, göra inköp/beställning av mat, ekonomisk uppföljning, hygienrutiner och i stort bidra till en trevlig måltidsmiljö på Notavillan.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock, kallskänka, ekonomibiträde eller motsvarande. Du behöver kunna sköta ett större hushåll med ca 20 personer.

Arbetet ställer stora krav på att du har ett tryggt och lugnt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

Du måste ha B-körkort (manuell växellåda) och godkänt utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsup... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker sommarjobbare!

Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är n... Visa mer
Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick. En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet!
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurang Thaipalace

Ansök    Mar 19    Tran Doan AB    Kock, à la carte
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och take away . Nu söker vi personal som kock och servitris / servitör och jobba tillsvidare. Vi söker en tjänster med heltid eller deltid upp till 80%. Vi erbjuder en roligt och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att stärka dina kunskaper inom hotell och restaurang som kocka försäljning , kundservice där gästen stå... Visa mer
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och take away .
Nu söker vi personal som kock och servitris / servitör och jobba tillsvidare.
Vi söker en tjänster med heltid eller deltid upp till 80%.
Vi erbjuder en roligt och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att stärka dina kunskaper inom hotell och restaurang som kocka försäljning , kundservice där gästen står i fokus.
-Jobbet innefattar dagtid ,kvällar och helger
-Tillträde efter överenskommelse
-Lön enligt kollektivavtal
Älskar du att jobba med hotell & restaurang ?
Är du en glad och framåt person ?
Skicka din ansökan med din foto samt CV och personligt brev .
Glömt inte märker din söker i Älmhult eller Karlshamn.
Ett plus om ni talar Vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam.
Skicka in din ansökan till : [email protected]
Välkommen med din ansökan!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 14    Ibrahim, Nader    Köksbiträde
Monalisa pizzeria och restaurang söker köksbiträde köksbiträde kommer du arbete med förberedelse städning och disk samt med andra förekommande uppgifter i köket hacka, skära, skala. plocka av bord, diskning är en stor del samt att lasta av varorna.Lön enligt kollektivavtal. Visa mer
Monalisa pizzeria och restaurang söker köksbiträde


köksbiträde kommer du arbete med förberedelse städning och disk samt med andra förekommande uppgifter i köket hacka, skära, skala. plocka av bord, diskning är en stor del samt att lasta av varorna.Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Serveringspersonal säsong

?Eriksberg Hotel & Natures verksamhet fortsätter att växa och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team inför säsongen med serveringspersonal. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Du ska ha erfarenhet från servering och tycka om att arbeta med service. Du kan svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort. Tjänsten är en säsongsanställning... Visa mer
?Eriksberg Hotel & Natures verksamhet fortsätter att växa och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team inför säsongen med serveringspersonal.
Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse.
Du ska ha erfarenhet från servering och tycka om att arbeta med service. Du kan svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort.
Tjänsten är en säsongsanställning, för rätt person kan det bli aktuellt med en fortsatt anställning. Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till [email protected]
Sista ansökningsdag är 8 april 2024. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Visa mindre

Pizzabagare

Vi på Valentino i Asarum vill erbjuda dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta i team anställning hos oss som pizzabagare och servitris. Anställningsvillkoren diskuterar vi vid intervjun. Vi strävar efter en jämlik arbetsplats därför vill vi gärna se både män och kvinnor som sökande. Visa mer
Vi på Valentino i Asarum vill erbjuda dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta i team anställning hos oss som pizzabagare och servitris. Anställningsvillkoren diskuterar vi vid intervjun. Vi strävar efter en jämlik arbetsplats därför vill vi gärna se både män och kvinnor som sökande. Visa mindre

Platschef i sommarparadis på ö - Destination Tärnö söker dig!

Om oss: Destination Tärnö, beläget på den natursköna ön Tärnö i Hällaryds skärgård utanför Karlshamn, söker en engagerad och ansvarsfull platschef för sommarsäsongen 2024. Ön är en del av UNESCO biosfärsområde och världsarv, och vi är stolta vinnare av Blekinges Turismpris 2023 för vårt systematiska arbete med hållbarhet och skapandet av en magisk miljö. Arbetsbeskrivning: Som platschef kommer du spela en central roll i att leda och driva vår stug- och läg... Visa mer
Om oss: Destination Tärnö, beläget på den natursköna ön Tärnö i Hällaryds skärgård utanför Karlshamn, söker en engagerad och ansvarsfull platschef för sommarsäsongen 2024. Ön är en del av UNESCO biosfärsområde och världsarv, och vi är stolta vinnare av Blekinges Turismpris 2023 för vårt systematiska arbete med hållbarhet och skapandet av en magisk miljö.
Arbetsbeskrivning: Som platschef kommer du spela en central roll i att leda och driva vår stug- och lägenhetsuthyrning, vår exklusiva Glamping samt café och restaurangverksamhet under sommaren. Du kommer att ansvara för den dagliga driften och vara en stor del av den operativa verksamheten. Ditt ledarskap kommer präglas av närvaro och engagemang, och du kommer aktivt och operativt delta i arbetet för att säkerställa en hållbar och högkvalitativ upplevelse för våra gäster.
Vem är du: Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande roller inom branschen. Körkort är ett krav. Du brinner för att kombinera världsklass service med försäljning och är driven samt kundorienterad. En utbildning inom hotell och restaurang, eller motsvarande erfarenhet, är meriterande. Vi värdesätter ansvarsfulla, positiva och självgående personer som delar vår passion för hållbarhet och service i världsklass.
Erfarenhet av båtkörning är meriterande, och du behärskar svenska, engelska samt gärna ytterligare språk.
Välkommen att bli en del av vårt team och skapa minnen för livet på Destination Tärnö! Visa mindre

Vi söker en ny kollega!

Stiftsgården Södra Hoka är en konferens- & lägergård strax norr om Karlshamn. Verksamheten består av företag, grupper och privatpersoner som bokar in konferenser, läger, logi, fest/högtid/minnesstund, catering med mera. Gårdens huvudman är Svenska kyrkan. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Som stiftgårdsmedarbetare kommer du arbeta i reception, städa rum samt lokaler och arbeta i kök och servering. Du är ofta vårt ansikte utåt och sätter allt... Visa mer
Stiftsgården Södra Hoka är en konferens- & lägergård strax norr om Karlshamn. Verksamheten består av företag, grupper och privatpersoner som bokar in konferenser, läger, logi, fest/högtid/minnesstund, catering med mera. Gårdens huvudman är Svenska kyrkan.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Som stiftgårdsmedarbetare kommer du arbeta i reception, städa rum samt lokaler och arbeta i kök och servering. Du är ofta vårt ansikte utåt och sätter alltid gästen första hand.
Din bakgrund och personliga egenskaper
Du är flexibel, noggrann, har god samarbetsförmåga, är social och utåtriktad.
Du är initiativrik och har förmågan att se lösningar.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Du respekterar Svenska kyrkans tro och värderingar.
Du är en person som trivs med att dagarna inte ser likadana ut och har lätt för att prioritera när förutsättningarna ändras.
Krav
B-körkort erfordras.
Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Tillträde: enligt överenskommelse
Anställning
Tjänsten är inledningsvis på 50% med möjlighet att på sikt gå upp till 75%. Kollektivavtal finns.
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående.

Anställningsort: Asarum, Karlshamns kommun
Sista ansökningsdag: 2024-04-21
Mejla din ansökan innehållande personligt brev och CV till [email protected]


Upplysningar: Driftschef Ulrika Eriksson, 0454-195 40

Var ligger arbetsplatsen?
Hokavägen 396-47
37492 ASARUM


Arbetsgivaren
Stiftelsen Lunds Stiftsgård Visa mindre

sommarparadis - Destination Tärnö söker dig!

Om oss: Destination Tärnö, beläget på den natursköna ön Tärnö i Hällaryds skärgård utanför Karlshamn, söker en engagerad och ansvarsfull platschef för sommarsäsongen 2024. Ön är en del av UNESCO biosfärsområde och världsarv, och vi är stolta vinnare av Blekinges Turismpris 2023 för vårt systematiska arbete med hållbarhet och skapandet av en magisk miljö. Arbetsbeskrivning: Som platschef kommer du spela en central roll i att leda och driva vår stug- och läg... Visa mer
Om oss: Destination Tärnö, beläget på den natursköna ön Tärnö i Hällaryds skärgård utanför Karlshamn, söker en engagerad och ansvarsfull platschef för sommarsäsongen 2024. Ön är en del av UNESCO biosfärsområde och världsarv, och vi är stolta vinnare av Blekinges Turismpris 2023 för vårt systematiska arbete med hållbarhet och skapandet av en magisk miljö.
Arbetsbeskrivning: Som platschef kommer du spela en central roll i att leda och driva vår stug- och lägenhetsuthyrning, vår exklusiva Glamping samt café och restaurangverksamhet under sommaren. Du kommer att ansvara för den dagliga driften och vara en stor del av den operativa verksamheten. Ditt ledarskap kommer präglas av närvaro och engagemang, och du kommer aktivt och operativt delta i arbetet för att säkerställa en hållbar och högkvalitativ upplevelse för våra gäster.
Vem är du: Vi söker dig som är över 30 år och har erfarenhet av liknande roller inom branschen. Körkort är ett krav. Du brinner för att kombinera världsklass service med försäljning och är driven samt kundorienterad. En utbildning inom hotell och restaurang, eller motsvarande erfarenhet, är meriterande. Vi värdesätter ansvarsfulla, positiva och självgående personer som delar vår passion för hållbarhet och service i världsklass.
Erfarenhet av båtkörning är meriterande, och du behärskar svenska, engelska samt gärna ytterligare språk. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker sommarjobbare!

Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är n... Visa mer
Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick. En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet!
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker medarbetare - kvällstid

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom trivs bäst med att jobba på kvällstid – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medar... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom trivs bäst med att jobba på kvällstid – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är 18 år eller äldre (då det krävs för att jobba sena pass)
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Måltidsbiträde

Ansök    Jan 17    Karlshamns kommun    Måltidsbiträde
Det är en tillsvidareanställning med tjänstgöring måndag-fredag på Klockebacksskolan. Tillträde 2024-04-01. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Vi lagar det mesta från grunden. Arbetsuppgifter: Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med i storkök al... Visa mer
Det är en tillsvidareanställning med tjänstgöring måndag-fredag på Klockebacksskolan. Tillträde 2024-04-01.Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.

Vi lagar det mesta från grunden.Arbetsuppgifter:

Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning och disk.Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt:

Om redan tillsvidareanställd erhåller tjänsten tillsätts uppkommen vakans utan förnyad annonsering. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.


Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Upplysningar:  

Pernilla Svensson , Måltidschef 0454- 56 35 27Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91Ansökan:

2024-02-01 Visa mindre

Semestervikarier till måltidsservice

Ansök    Feb 5    Karlshamns kommun    Måltidsbiträde
Vi söker semestervikarier till måltidsservice, både kockar och måltidsbiträden. Arbetstiderna kan vara både mån-fredag samt även med helg. Starttider och varaktighet kan variera men alla tjänsterna är inom tidsperioden v 24-33. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på d... Visa mer
Vi söker semestervikarier till måltidsservice, både kockar och måltidsbiträden. Arbetstiderna kan vara både mån-fredag samt även med helg.

Starttider och varaktighet kan variera men alla tjänsterna är inom tidsperioden v 24-33.Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.

Vi lagar det mesta från grunden.Arbetsuppgifter:

Som måltidsbiträde och kock skall du vara behjälplig med, i storkök, alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning, disk samt alla administrativa arbetsuppgifter.Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt:

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.


Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Upplysningar:  

Pernilla Svensson , Måltidschef 0454- 56 35 27

Emma Karlsson, Måltidschef, 0454- 56 36 70

Diana Sjöström, Måltidschef, 0454-816 20

Per-Ola Henriksson, Måltidschef, 0454-56 35 85Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91Ansökan:

2024-03-24 Visa mindre

Semestervikarier till måltidsservice

Ansök    Jan 17    Karlshamns kommun    Måltidsbiträde
Vi söker semestervikarier till måltidsservice, både kockar och måltidsbiträden. Arbetstiderna kan vara både mån-fredag samt även med helg. Starttider och varaktighet kan variera men alla tjänsterna är inom tidsperioden v 24-33. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på d... Visa mer
Vi söker semestervikarier till måltidsservice, både kockar och måltidsbiträden. Arbetstiderna kan vara både mån-fredag samt även med helg.

Starttider och varaktighet kan variera men alla tjänsterna är inom tidsperioden v 24-33.Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.

Vi lagar det mesta från grunden.Arbetsuppgifter:

Som måltidsbiträde och kock skall du vara behjälplig med, i storkök, alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning, disk samt alla administrativa arbetsuppgifter.Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt:

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.


Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Upplysningar:  

Pernilla Svensson , Måltidschef 0454- 56 35 27

Emma Karlsson, Måltidschef, 0454- 56 36 70

Diana Sjöström, Måltidschef, 0454-816 20

Per-Ola Henriksson, Måltidschef, 0454-56 35 85Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91Ansökan:

2024-02-01 Visa mindre

Semestervikariat Kock till Kök och restaurang, Karlshamn

Ansök    Jan 10    REGION BLEKINGE    Kock, storhushåll
Om oss Kök och restaurang i Karlshamn är en del av Enheten för Logistik och Måltidsservice i Regionservice. Enheten för Logistik och Måltidsservice med ca 130 medarbetare består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri, personalkläder samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Gemensamt för oss är att vi utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till verksamheter inom Region Blekinge. ... Visa mer
Om oss
Kök och restaurang i Karlshamn är en del av Enheten för Logistik och Måltidsservice i Regionservice.

Enheten för Logistik och Måltidsservice med ca 130 medarbetare består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri, personalkläder samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Gemensamt för oss är att vi utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till verksamheter inom Region Blekinge.

Hos oss på Kök och restaurang i Karlshamn arbetar 11 medarbetare och vi har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter inom Region Blekinge samt till besökare i restaurangen på sjukhuset i Karlshamn. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, sedan några år är vårt kök KRAV-certifierat. I vårt centralkök tillagar vi omkring 400 portioner dagligen. 
Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt och vi söker nu semestervikarier till vår avdelning.

Om jobbet
I tjänsten som kock arbetar du på avdelningen Kök och restaurang i Karlshamn med försörjning av måltider till vårdavdelningar och restaurang. Mer konkret innebär arbetet att du i team producerar varma måltider i kantinsystem, packar varor för transport till avdelningar samt vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom disk och städ. Rotation tillämpas på arbetsplatsen. Allt arbete sker enligt gällande rutiner och vårt egenkontrollprogram.

Tjänstens arbetstid är förlagd till dagtid med schemalagd helgtjänstgöring. Semestervikariatet omfattar ca 10 veckor, inklusive introduktion. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta hela perioden men det kan vid önskemål ges möjlighet att arbeta delar av perioden.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med många personliga möten och stort eget ansvar. Hos oss har du förmånligt tillgång till gym och möjlighet till flexibel arbetstid.

Om dig
Vi söker dig som vid anställningens start är över 18 år fyllda. Du är utbildad kock eller har motsvarande kunskaper och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser det som meriterande om du har kunskap om dietmatlagning samt erfarenhet från verksamhetssystemet Matilda. Du är en kunnig matlagare som gillar att möta människor genom en god dialog. 

Som person tar du gärna egna initiativ och är ansvarskännande. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta såväl självständigt som och i grupp, där ni tillsammans tar ansvar för arbetsuppgifterna som ska utföras. Vidare är du serviceinriktad och har viljan att ge våra kunder en god upplevelse. Du har även lätt för att ställa om till nya situationer när arbetet kräver det. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Intervjuer samt introduktion kommer ske fortlöpande under våren, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Bifoga din betyg när du ansöker!

Om regionservice

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för Logistik och Måltidsservice, består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet.

Om Region Blekinge

Vi är 5 000 medarbetare som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. Varje dag arbetar vi för att skapa livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Tillsammans leder vi utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.


Välkommen att göra skillnad tillsammans med oss - för att livet är viktigt!


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Sommarjobb - Cafépersonal

Vill du jobba på Kreativum Science Center i sommar? Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om. Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Vi söker dig som vill jobba på en härlig, dynamisk och spännande arbetsplats un... Visa mer
Vill du jobba på Kreativum Science Center i sommar?
Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.
Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum!
Vi söker dig som vill jobba på en härlig, dynamisk och spännande arbetsplats under sommaren. Det finns även möjlighet att extrajobb andra lov och helger under våren. Välkommen att bli en del av vårt härliga team!
Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc.
Arbetsuppgifter
När våra besökare vill ta en paus och fylla på med ny energi kommer de till dig i caféet.
Som cafépersonal ger du våra besökare den bästa servicen när de vill njuta en stund i vår fantastiska cafémiljö. Vi söker dig som är över 18 år och som har erfarenhet av att arbeta i kök eller café.
Som person är du glad och positiv och vill gärna möta alla gäster med ett leende. Du är uppmärksam på både de stora och små sakerna kring caféet och köket och du vill bidra till att alla får en bra upplevelse. Vi vill att du med din energi och känsla för god service snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå och att du tycker om att möta människor.
I vårt café erbjuder vi lättare lunch, baguetter och sallader. Vi har försäljning av kakor, glass och dryck. Vi tillagar maten och bakar våra kakor själva, vi brer goda baguetter och gör färgrika sallader. I caféet fyller du på kakor, glass och dryck, hanterar kassan och tar betalt av våra gäster, du hanterar disken och plockar av från borden och ser till att det är rent och fräscht.
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom kök eller café, Du ska ha förståelse och insikt i regler som gäller vid livsmedelshantering. Det är meriterande att du har kassavana, men det är inget krav.
Anställningsinformation
Vi har lön enligt det Gröna Riksavtalet. Vi är anslutna till kollektivavtalet - BÖK 20 Besöksnäring och kulturarv.
Timanställning med timlön som lönetyp. Omfattningen på anställning är varierande, din arbetstid är schemalagd (vardagar, kvällar och helger) och sker enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande rekrytering. Skicka komplett ansökan med CV och personligt brev (bifoga gärna en bild) senast 1 mars 2024 till [email protected]. Märk mailet med "Cafépersonal".
Ansökningar som inte uppfyller våra krav kommer inte att behandlas.
I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons- och rekryteringsbolag.
Om du inte har skickat in en komplett ansökan, med personligt brev och CV, kommer vi inte att behandla din ansökan. Vi kommer inte heller behandla din ansökan om du skickat in en intresseanmälan via till exempel Indeed eller Ledigajobb.se. Visa mindre

Semestervikarie kallskänka/serveringsbiträde till Café och butik, Karlshamn

Ansök    Jan 10    REGION BLEKINGE    Kallskänka
Om oss På avdelningen Café och butik i Karlshamn arbetar 2 medarbetare och vi är en del av Enheten för Logistik och Måltidsservice i Regionservice. Enheten för Logistik och Måltidsservice med ca 130 medarbetare består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri, personalkläder samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Gemensamt för oss är att vi utvecklar och levererar stöd och servicetjänster t... Visa mer
Om oss
På avdelningen Café och butik i Karlshamn arbetar 2 medarbetare och vi är en del av Enheten för Logistik och Måltidsservice i Regionservice.

Enheten för Logistik och Måltidsservice med ca 130 medarbetare består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri, personalkläder samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Gemensamt för oss är att vi utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till verksamheter inom Region Blekinge.

Om jobbet
I arbetet som kallskänka/serveringsbiträde kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att bereda smörgåsar och kaffe, packa upp varor och fylla på montrar med exempelvis sallader, kakor, godis och annan enklare förtäring, hantera beställningar till våra leverantörer, utföra konferensleveranser samt bemanna cafeterians kassa och redovisa. Vidare kommer du också utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom caféverksamheten som exempelvis egenkontroller. 

Semestervikariatet omfattar ca 10 veckor, med start vecka 25. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta hela perioden men det kan vid önskemål ges möjlighet att arbeta delar av perioden. Arbetstiden är förlagd till dagtid. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med många personliga möten och stort eget ansvar. Intervjuer samt introduktion kommer ske fortlöpande under våren, så tveka med att skicka in din ansökan redan idag!

Om dig
Vi söker dig som är över 18 år fyllda vid anställningens start. Du har en pågående alternativt avslutad utbildning som kock/kallskänka, eller annan adekvat utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Om du har tidigare erfarenhet av livsmedelsarbete, egenkontroll samt servicearbete är detta meriterande.

Eftersom du i arbetet dagligen möter patienter, besökare och medarbetare är det viktigt att du har en god känsla för- och vilja att leverera service. Vidare är du ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och lätt för att ställa om till nya situationer när så krävs. Eftersom vårt koncernspråk är svenska behärskar du språket väl i både tal och skrift. 

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Bifoga betyg/terminsbetyg från gymnasieutbildning eller yrkesutbildning. 

Om regionservice

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för Logistik och Måltidsservice, består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet.

Om Region Blekinge

Vi är 5 000 medarbetare som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. Varje dag arbetar vi för att skapa livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Tillsammans leder vi utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.


Välkommen att göra skillnad tillsammans med oss - för att livet är viktigt!


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Ansvarig sommelier

Ansök    Dec 18    Eriksberg Vilt & Natur AB    Sommelier
Eriksberg Hotel & Nature Reserve söker en resultatinriktad huvudsommelier som ska komplettera vårt duktiga restaurangteam samt ansvara för vår vinkällare, som finns med på Wine Spectator, där vi har 2 glas av 3 möjliga, och Star Wine List Global. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från hotell- & restaurangbranschen, som brinner för mat och dryck i kombination samt strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga service enligt uppsatta stadgar. Vi v... Visa mer
Eriksberg Hotel & Nature Reserve söker en resultatinriktad huvudsommelier som ska komplettera vårt duktiga restaurangteam samt ansvara för vår vinkällare, som finns med på Wine Spectator, där vi har 2 glas av 3 möjliga, och Star Wine List Global.
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från hotell- & restaurangbranschen, som brinner för mat och dryck i kombination samt strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga service enligt uppsatta stadgar.
Vi vill att du ska:
· Bygga vidare på vinprogrammet som i sin tur är och kan utvecklas än mer till en egen reseanledning och marknadsföring av Eriksbergs olika erbjudanden.
· Ansvara för ekonomisk uppföljning, rapportering, processbeskrivning och budget inom ansvarsområdet, utveckla KPI:er för verksamheten.
· Utbilda medarbetare kontinuerligt i den dagliga driften samt under året ordna välplanerade utbildning för servering och kök.
· Ansvara för att vinkällarens lagervärde är uppdaterat i realtid.
· Aktivt arbeta för utökad hållbarhet inom företagets olika processer.
· Vara delaktig i gruppen F&B för att utveckla Eriksbergs mat- och dryckesvision till att bli en av Nordens mest erkända, som är en viktig del i Eriksbergs unika helhetserbjudande av vilda djur- och naturupplevelser.
Vi gillar starkt driv och prestigelöshet, du har god samarbetsförmåga, framåtanda/gillar förändringsarbete och är en mycket duktig kommunikatör internt som externt. Du kommunicerar både i tal och i text flytande på svenska och engelska, fler språk är meriterande.
I tjänsten är det flexibel arbetstid där du lägger upp din tid utifrån företagets behov ihop med din chef.
Det är en tillsvidaretjänst med provanställning. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
Sista ansökningsdag är 26 januari 2024. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Mejla din ansökan och CV till [email protected] Visa mindre

Restaurang Thaipalace

Ansök    Dec 26    Tran Doan AB    Servitör/Servitris
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och take away . Nu söker vi personal som servitris / servitör och jobba tillsvidare. Vi söker en tjänster med deltid upp till 80%.Vi erbjuder en roligt och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att stärka dina kunskaper inom hotell och restaurang som kocka försäljning , kundservice där gästen står i fokus. -Jobbet innef... Visa mer
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och take away . Nu söker vi personal som servitris / servitör och jobba tillsvidare. Vi söker en tjänster med deltid upp till 80%.Vi erbjuder en roligt och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att stärka dina kunskaper inom hotell och restaurang som kocka försäljning , kundservice där gästen står i fokus.
-Jobbet innefattar dagtid ,kvällar och helger
-Tillträde efter överenskommelse
-Lön enligt kollektivavtal
Älskar du att jobba med hotell & restaurang ?
Är du en glad och framåt person ?
-Du bör ha fyllt 18år.
Ett plus om ni talar Vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam.
Skicka din ansökan med din foto samt CV och personligt brev .
Glömt inte märker din söker i Älmhult eller Karlshamn.
Skicka in din ansökan till : [email protected]


Välkommen med din ansökan!
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Karlshamn centrum


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang servis/kök

Nu söker vi personal till restaurangen och köket. Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas. Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse. Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs. Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggning även på helgerna. Rengöring är en viktig del av vårt arbete. Hygienkrav... Visa mer
Nu söker vi personal till restaurangen och köket.
Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas.
Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs.
Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggning även på helgerna.


Rengöring är en viktig del av vårt arbete.
Hygienkrav, huvudbonad och inga smycken, lösnaglar eller piercingar får bäras.
Heltid/deltid diskuteras.
Restaurangen är öppen från påsk till september.
Tillträde runt den 18 mars 2023 fram till sommaren. Även personal sökes från juni-aug 2024.
Intervjuer kommer att ske löpande Januari/ februari 2024. Först via mail/ telefon.
Ansökan endast per Mail. Telefon undanbedes.
[email protected]
Lite info om oss finner ni på
www.delikatessrokeri.se Visa mindre

Serveringspersonal

Är du den vi söker? Eriksberg Hotel & Natures verksamhet fortsätter att öka och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team med ytterligare erfaren serveringspersonal. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ensam som med ett tiotal kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålig... Visa mer
Är du den vi söker?
Eriksberg Hotel & Natures verksamhet fortsätter att öka och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team med ytterligare erfaren serveringspersonal.
Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ensam som med ett tiotal kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del av vårt team och den framtida utvecklingen för våra två restauranger här på Eriksberg.
Du ska ha minst två års erfarenhet från servering och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till [email protected] Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Nov 27    Melli, Lazgin    Pizzabagare
Vi söker nu pizzabagare på heltid eller deltid för omgående anställning. Vi söker dig som är glad, positiv, serviceinriktad och flexibel. Visa mer
Vi söker nu pizzabagare på heltid eller deltid för omgående anställning.
Vi söker dig som är glad, positiv, serviceinriktad och flexibel. Visa mindre

erfaren köksassistent

Vår restaurang söker anställa en köksassistent, prioritet ges till någon som vet hur man gör sushi. Tack! Visa mer
Vår restaurang söker anställa en köksassistent, prioritet ges till någon som vet hur man gör sushi. Tack! Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker extrapersonal till kvällar och helger!

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom är på jakt efter ett extrajobb som är både varierande och fartfyllt - då kanske vi är helt rätt för varandra! Vi söker nu extrapersonal som kan jobba framförallt på helger (möjlighet finns att ta pass ... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom är på jakt efter ett extrajobb som är både varierande och fartfyllt - då kanske vi är helt rätt för varandra!

Vi söker nu extrapersonal som kan jobba framförallt på helger (möjlighet finns att ta pass även på vardagskvällar).

Hos oss är det av största vikt att varje gäst får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du har möjlighet att jobba minst varannan helg
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker medarbetare på deltid (ca 75%)

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom letar efter ett jobb som innehåller det mesta, allt från hektiska timmar, att jobba tillsammans som ett lag och att erbjuda våra gäster service i världsklass – då kanske vi är helt rätt för varandra! H... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom letar efter ett jobb som innehåller det mesta, allt från hektiska timmar, att jobba tillsammans som ett lag och att erbjuda våra gäster service i världsklass – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du har möjlighet att jobba varierande tider (vi har öppet mellan kl. 07 - 01)
- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

McDonald's i Karlshamn har sedan 1996 drivits av Glenn och Ann-Britt Sevestedt och har varit, och är, det första steget in på arbetsmarknaden för tusentals Karlshamnsbor. Visa mindre

Asiatisk kock

Restaurangen söker anställa en asiatisk kock med erfarenhet av matlagning och prioritet till de med erfarenhet av att göra Sushi. Visa mer
Restaurangen söker anställa en asiatisk kock med erfarenhet av matlagning och prioritet till de med erfarenhet av att göra Sushi. Visa mindre

Sushi kock sökes

Ansök    Sep 24    Suki Sushi AB    Kock, à la carte
Hej, Vi söker nu två sushi kockar till vår sushi restaurang i Karlshamn. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och brinner för den japanska kulinariska konsten. Då vi även erbjuder mat från den vietnamesiska matkulturen ser vi gärna att du har erfarenhet även av vietnamesisk kokkonst. Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du skall hålla rent omkring din arbetsyta, och i köket som helhet. Vi ser det som meriterande om du ... Visa mer
Hej,
Vi söker nu två sushi kockar till vår sushi restaurang i Karlshamn. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och brinner för den japanska kulinariska konsten. Då vi även erbjuder mat från den vietnamesiska matkulturen ser vi gärna att du har erfarenhet även av vietnamesisk kokkonst.
Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du skall hålla rent omkring din arbetsyta, och i köket som helhet.
Vi ser det som meriterande om du kan tala och förstå vietnamesiska för bättre kommunikationsmöjligheter med övrig kökspersonal. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 15    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Det är en tillsvidareanställning med placering på Gullbergslyckans förskolekök samt i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100 % med tjänstgöring måndag-fredag. I dagsläget utförs 80 % av tjänsten på Gullbergslyckan och 20 % i bemanningspoolen. Att arbeta i bemanningspoolen innebär att du ersätter vid frånvaro i verksamhetens övriga enheter. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är at... Visa mer
Det är en tillsvidareanställning med placering på Gullbergslyckans förskolekök samt i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100 % med tjänstgöring måndag-fredag. I dagsläget utförs 80 % av tjänsten på Gullbergslyckan och 20 % i bemanningspoolen.


Att arbeta i bemanningspoolen innebär att du ersätter vid frånvaro i verksamhetens övriga enheter. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.Arbetsuppgifter:

Som kock skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning, disk samt alla administrativa arbetsuppgifter.Kvalifikationer:

Du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal

och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Du har god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt:

Tillträde 2023-10-15 eller enligt överenskommelse.

Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.Upplysningar:  

Per-Ola Henrikssson, måltidschef 0454- 56 35 85Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91Ansökan:

2023-09-29


Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Barista till Karlshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Måltidsbiträde

Det är en tillsvidareanställning med placering på Gullbergslyckans förskolekök samt i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100 % med tjänstgöring måndag-fredag. I dagsläget utförs 80 % av tjänsten på Gullbergslyckan och 20 % i bemanningspoolen. Att arbeta i bemanningspoolen innebär att du ersätter vid frånvaro i verksamhetens övriga enheter. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är at... Visa mer
Det är en tillsvidareanställning med placering på Gullbergslyckans förskolekök samt i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100 % med tjänstgöring måndag-fredag. I dagsläget utförs 80 % av tjänsten på Gullbergslyckan och 20 % i bemanningspoolen.


Att arbeta i bemanningspoolen innebär att du ersätter vid frånvaro i verksamhetens övriga enheter. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.Arbetsuppgifter:

Som kock skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning, disk samt alla administrativa arbetsuppgifter.Kvalifikationer:

Du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal

och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Du har god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt:

Tillträde 2023-10-15 eller enligt överenskommelse.

Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.Upplysningar:  

Per-Ola Henrikssson, måltidschef 0454- 56 35 85Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91Ansökan:

2023-09-29


Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Pizzabagare och köksbiträde

Ansök    Aug 27    Melli, Lazgin    Pizzabagare
Vi på Millis Pizzeria & Grill söker en duktig pizzabagare eller köksbiträde omgående. Du som söker behöver ha minst 6 månaders erfarenhet av Pizzabakning, köks förbreding övriga uppgifter som förekommer kan vi lära dig men aktiv och samarbete måste du ha. Du ska vara trevlig , aktiv , mogen , seriös och mm. viktigast av allt renhet och repektera våra kära kunder. Visa mer
Vi på Millis Pizzeria & Grill söker en duktig pizzabagare eller köksbiträde omgående.
Du som söker behöver ha minst 6 månaders erfarenhet av Pizzabakning, köks förbreding övriga uppgifter som förekommer kan vi lära dig men aktiv och samarbete måste du ha.
Du ska vara trevlig , aktiv , mogen , seriös och mm. viktigast av allt renhet och repektera våra kära kunder. Visa mindre

Köks- och måltidsansvarig till Notavillan

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet. Vår värdegrund baseras på värdeorden bemötande, engagemang,... Visa mer
Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

Vår värdegrund baseras på värdeorden bemötande, engagemang, trygghet, utveckling och professionalitet.

Notavillan Barn- och familjeenhet tar emot barn i åldern 0-18 år med eller utan föräldrar akut, på utredning eller behandling. Förutom institutionsplacering kan Notavillan ge stöd och göra utredningar på hemmaplan. På Notavillan jobbar 16 behandlare, en verksamhetschef och en bitr. verksamhetschef.

Vi söker nu en person som tar ansvaret för kök och måltider på Notavillan!

ARBETSUPPGIFTER
Notavillan ska erbjuda hemlagad näringsriktig, varierad och ekologisk kost. Vi lagar all mat laktosfri. Hänsyn tas till allergier och anpassningar görs utifrån individuella behov. I samband med inskrivning ställs alltid frågan om individuella önskemål. Cura individutveckling har en miljöpolicy som innebär att inköp av Fairtrade-märkta varor, ekologiska varor och varor från lokala producenter ska göras i den butik man normalt handlar/beställer livsmedel.

I rollen som köks- och måltidsansvarig ansvarar du för att förbereda och laga måltider, ibland tillsammans med klienter. Du planerar och förbereder måltider som serveras under kvällar och helger och tillreds av dina kollegor. Arbetsuppgifter därutöver är att planera, göra inköp, ekonomisk uppföljning, hygienrutiner och i stort bidra till en trevlig måltidsmiljö på Notavillan.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock, kallskänka, ekonomibiträde eller motsvarande. Du behöver kunna sköta ett större hushåll med ca 20 personer.

Arbetet ställer stora krav på att du har ett tryggt och lugnt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

Du måste ha B-körkort (manuell växellåda) och godkänt utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister. Visa mindre

Kock sökes

Gourmet Thai restaurang i Karlshamn söker 2 kockar med kompetens inom asiatisk matlagning. Vi önskar att du har arbetserfarenheter från liknande verksamhet eller motsvarande yrkesutbildning. Du kommer att arbeta i team och ha delat ansvar för antingen sushi- eller varmkök, beroende på dina kompetenser. Beredning av råvaror, matlagning, kontroll och mottagning av varuleveranser ingår i dina arbetsuppgifter. Visa mer
Gourmet Thai restaurang i Karlshamn söker 2 kockar med kompetens inom asiatisk matlagning.
Vi önskar att du har arbetserfarenheter från liknande verksamhet eller motsvarande yrkesutbildning. Du kommer att arbeta i team och ha delat ansvar för antingen sushi- eller varmkök, beroende på dina kompetenser. Beredning av råvaror, matlagning, kontroll och mottagning av varuleveranser ingår i dina arbetsuppgifter. Visa mindre

Pizzabagare /servitris/

Mat är en upplevelse för alla sinnen. När du kliver in på Valentino är våra förhoppningar att du ska minnas den första tuggan du tagit. Här får du lära känna nya smaker och upplevelser, samt nya ansikten. Med mer än tio års erfarenhet inom matbranschen är vi säkra på att du kommer gilla våra pizzor, samt de olika a la carte rätterna som vi har att erbjuda. Våra råvaror är av högsta kvalitét och hygien är mycket viktigt hos oss. Har vi fått dig att minnas d... Visa mer
Mat är en upplevelse för alla sinnen. När du kliver in på Valentino är våra förhoppningar att du ska minnas den första tuggan du tagit.
Här får du lära känna nya smaker och upplevelser, samt nya ansikten. Med mer än tio års erfarenhet inom matbranschen är vi säkra på att du kommer gilla våra pizzor, samt de olika a la carte rätterna som vi har att erbjuda. Våra råvaror är av högsta kvalitét och hygien är mycket viktigt hos oss. Har vi fått dig att minnas den första tuggan du tagit så har vi lyckats bra.
Vi söker en Pizzabagare eller Servitris . Du behöver inte ha utbildning men erfarenhet av yrket krävs. Som person behöver du vara stresstålig och serviceinriktads.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Experienced waiter/waitress/sommelier

Eriksberg Hotel & Nature Reserve is looking for an experienced waiter/waitress/sommelier to complement our talented restaurant team in Blekinge's best restaurant We are looking for someone who has many years of experience in a restaurant and who is passionate about giving our guests the best possible service. You are a person who gets things done. With a positive spirit, high stress tolerance and flexibility, you will become an important part of our rest... Visa mer
Eriksberg Hotel & Nature Reserve is looking for an experienced waiter/waitress/sommelier to complement our talented restaurant team in Blekinge's best restaurant


We are looking for someone who has many years of experience in a restaurant and who is passionate about giving our guests the best possible service. You are a person who gets things done. With a positive spirit, high stress tolerance and flexibility, you will become an important part of our restaurant team.


You must have at least 2 years of experience in the restaurant industry, you have complete knowledge of the service profession, you are an orderly problem solver who can work both evenings and weekends. You must be able to speak English, be fluent in speech and writing, and of course willing to learn Swedish. Maybe you already know some… If you are a trained sommelier or bartender, it is very meritorious. You have a driver's license.


The position is 100% permanent employment starting immediately. Working hours are variable. Salary according to contract. Probationary employment 6 months. We can help arrange accommodation.


Mark application: Head waiter EVN 2023. Attach CV + cover letter


For questions and applications, contact HR: [email protected] , +46(0)708-182193


At Eriksberg, which is Scandinavia's largest safari park, there is a unique combination of seclusion and closeness to nature. Within the area there are buildings from five centuries that house, among other things, modern conference rooms, a hotel, three restaurants where venison from the own farm plays a central role in the menus, a wine cellar and a farm shop selling Eriksberg's own game products. There are also several fine works of art on the farm. We also offer a large range of activities and tailor experiences to the guest's wishes. Welcome to a holistic experience in – Eriksberg Hotel & Nature Reserve. Please have a look:
Eriksberg.se Visa mindre

Pizzabagare /servitris

Vi på Valentino i Asarum vill erbjuda dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta i team anställning hos oss som pizzabagare och servitris. Anställningsvillkoren diskuterar vi vid intervjun. Vi strävar efter en jämlik arbetsplats därför vill vi gärna se både män och kvinnor som sökande. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi på Valentino i Asarum vill erbjuda dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta i team anställning hos oss som pizzabagare och servitris. Anställningsvillkoren diskuterar vi vid intervjun. Vi strävar efter en jämlik arbetsplats därför vill vi gärna se både män och kvinnor som sökande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 26    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Österslättsskolan. Det är en tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid måndag-fredag. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Arbetsuppgifter: Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga mål... Visa mer
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Österslättsskolan. Det är en tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid måndag-fredag.Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.Arbetsuppgifter:

Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar. Du kommer även att beställa i vårt e-handelssystem.Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt:

Om redan tillsvidareanställd erhåller tjänsten tillsätts uppkommen vakans utan förnyad annonsering. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.


Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Upplysningar:  

Måltidschef, Diana Sjöström, 0454-816 20Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91Ansökan:

2023-06-10 Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker medarbetare - kvällstid

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom trivs med att jobba kvällstid– då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. M... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom trivs med att jobba kvällstid– då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, däremot måste du ha fyllt 18 år för att få jobba de arbetstider vi för närvarande har behov av. Vår i ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker medarbetare - kvällstid

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom trivs med att jobba kvällstid– då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. M... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom trivs med att jobba kvällstid– då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, däremot måste du ha fyllt 18 år för att få jobba de arbetstider vi för närvarande har behov av. Vår i ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Gatuköksbiträde

Söker gatuköksbiträde för arbete i gatukök. Du ska vara stresstålig och kunna hantera lättare matlagning inom gatukök. Dagtid, deltid 11-17. Arbetsplatsen befinner sig på Tärnö i karlshamns skärgård. Visa mer
Söker gatuköksbiträde för arbete i gatukök. Du ska vara stresstålig och kunna hantera lättare matlagning inom gatukök. Dagtid, deltid 11-17. Arbetsplatsen befinner sig på Tärnö i karlshamns skärgård. Visa mindre

Cafébiträde till Österslättsskolans elevkafé

Ansök    Maj 15    Karlshamns kommun    Konditoribiträde
Vi söker en glad, positiv och ansvarsfull person med erfarenhet av caféarbete eller som kallskänka för att förstärka vårt team på Österslättsskolans Elevcafé. Är du en initiativrik person som trivs i en miljö där du arbetar tillsammans med ungdomar? Då kan det här vara tjänsten för dig! Om tjänsten • Anställning på 50% med placering på Österslättsskolans Elevcafé • Ansvara för att ta emot och hantera beställningar av varor • Driva och underhålla c... Visa mer
Vi söker en glad, positiv och ansvarsfull person med erfarenhet av caféarbete eller som kallskänka för att förstärka vårt team på Österslättsskolans Elevcafé.

Är du en initiativrik person som trivs i en miljö där du arbetar tillsammans med ungdomar? Då kan det här vara tjänsten för dig!


Om tjänsten• Anställning på 50% med placering på Österslättsskolans Elevcafé
• Ansvara för att ta emot och hantera beställningar av varor
• Driva och underhålla cafét, sköta kassahantering och servering
• Tillreda enklare maträtter


Kvalifikationer• Du har erfarenhet av att arbeta som cafébiträde
• Du är intresserad av att arbeta tillsammans med ungdomar
• Du är ansvarsfull och initiativrik
• Du ser till att skolcafét alltid är i bästa skick


Övrigt


Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om redan anställd sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande.


Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/


Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligabrevet.


För mer information kontaktaEva Melin, biträdande rektor, tfn 0454-574025

Tina Book, skoladministratör, tfn 0454-81330

Kommunals exp, tfn 0454-811 91 

 


Sista ansökningsdag2023-05-29 Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 23    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Östralycke. Det är en tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid, med helgtjänstgöring var tredje helg. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Arbetsuppgifter: Som kock kommer du att planera, köpa i... Visa mer
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Östralycke. Det är en tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid, med helgtjänstgöring var tredje helg.Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.Arbetsuppgifter:

Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar. Du kommer även att beställa i vårt e-handelssystem.Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt:

Om redan tillsvidareanställd erhåller tjänsten tillsätts uppkommen vakans utan förnyad annonsering. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.


Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Upplysningar:  

Måltidschef, Pernilla Svensson, 0454-56 35 27

Måltidschef, Diana Sjöström, 0454-816 20Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91Ansökan:

2023-06-12 Visa mindre

Barista Karlshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!    Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.     Vi söker nu därfö... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 


 


Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  


 


Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  


 


Ditt framtida jobb? 


Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 


 


Vad erbjuder du oss? 


- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster


- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning


- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick


- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo


- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen


- Du älskar att ha kul på jobbet


 


Vad erbjuder vi dig? 


Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  


 


Övrigt 


Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 


 


Ansök 


Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Kock, kökschef, köksansvarig

Hello! Vi söker efter en kock med erfarenhet inom olika slags maträtter, är effektiv i köket och kan arbeta själv. Du ska kunna ta över arbetet direkt då det är brådskande. Du behöver kunna engelska, samt en bra merit att kunna tyska då vi kommer ha en del tyska kunder. Lön kommer vi att diskutera om då vi kan komma överens tillsammans om lön och arbetstid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för a... Visa mer
Hello!
Vi söker efter en kock med erfarenhet inom olika slags maträtter, är effektiv i köket och kan arbeta själv. Du ska kunna ta över arbetet direkt då det är brådskande. Du behöver kunna engelska, samt en bra merit att kunna tyska då vi kommer ha en del tyska kunder.
Lön kommer vi att diskutera om då vi kan komma överens tillsammans om lön och arbetstid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker nya glada medarbetare

McDonald's i Karlshamn söker nya kollegor för sommar- och extrajobb! Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje... Visa mer
McDonald's i Karlshamn söker nya kollegor för sommar- och extrajobb!

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Vill du jobba på restaurang?

Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats? Du har tidigare erfarenhet som servitris / servitör på hotell, restaurang eller på café. Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad till varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger. Just nu finns det lediga jobb i Karlshamn att bli rekryterad till, direkt i appen. appCruit ger dig kraften och friheten att upptäcka nya karriärmöjligheter, var och n... Visa mer
Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats?
Du har tidigare erfarenhet som servitris / servitör på hotell, restaurang eller på café.
Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad till varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger.
Just nu finns det lediga jobb i Karlshamn att bli rekryterad till, direkt i appen.
appCruit ger dig kraften och friheten att upptäcka nya karriärmöjligheter, var och när du vill!
appCruit ger dig all information som du behöver för att välja rätt jobb.
appCruit - a job matching community made to put people first. Visa mindre

Restaurang servis/kök

Nu söker vi personal till restaurangen och köket. Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas. Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse. Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift. Engelska och tyska ett bonus. Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs. Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggn... Visa mer
Nu söker vi personal till restaurangen och köket.
Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas.
Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse.
Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift. Engelska och tyska ett bonus.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs.
Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggning även på helgerna.
Vi ser helst att den sökande är över 20 år.
Pga alkohol ansvar.
(Personal ska vara minst 20 år för kunna vara
alkoholansvariga enligt alkohollagen)
Ansökan endast per Mail. Telefon undanbedes.
[email protected]
Lite info om oss finner ni på
www.delikatessrokeri.se Visa mindre

Restaurang servis/kök

Nu söker vi personal till restaurangen och köket. Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas. Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse. Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift. Engelska och tyska ett bonus. Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs. Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggn... Visa mer
Nu söker vi personal till restaurangen och köket.
Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas.
Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse.
Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift. Engelska och tyska ett bonus.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs.
Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggning även på helgerna.
Vi ser helst att den sökande är över 20 år.
Pga alkohol ansvar.
(Personal ska vara minst 20 år för kunna vara
alkoholansvariga enligt alkohollagen)
Ansökan endast per Mail. Telefon undanbedes.
[email protected]
Lite info om oss finner ni på
www.delikatessrokeri.se Visa mindre

VI SÖKER ERFAREN PIZZABAGARE!

Vi söker en professionell pizzabagare med stort intresse för gourmetpizzor. Två års erfarenhet från liknande arbete är ett krav! Jobbet är kvällstid och helger mellan klockan 15.00-22.00. Du behöver prata engelska ifall du inte kan tala svenska. Stresstålig är en viktig egenskap för att klara av jobbet! Lön enligt HRF:s avtal. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker en professionell pizzabagare med stort intresse för gourmetpizzor. Två års erfarenhet från liknande arbete är ett krav! Jobbet är kvällstid och helger mellan klockan 15.00-22.00. Du behöver prata engelska ifall du inte kan tala svenska. Stresstålig är en viktig egenskap för att klara av jobbet! Lön enligt HRF:s avtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare /servitris/

Mat är en upplevelse för alla sinnen. När du kliver in på Valentino är våra förhoppningar att du ska minnas den första tuggan du tagit. Här får du lära känna nya smaker och upplevelser, samt nya ansikten. Med mer än tio års erfarenhet inom matbranschen är vi säkra på att du kommer gilla våra pizzor, samt de olika a la carte rätterna som vi har att erbjuda. Våra råvaror är av högsta kvalitét och hygien är mycket viktigt hos oss. Har vi fått dig att minnas d... Visa mer
Mat är en upplevelse för alla sinnen. När du kliver in på Valentino är våra förhoppningar att du ska minnas den första tuggan du tagit.
Här får du lära känna nya smaker och upplevelser, samt nya ansikten. Med mer än tio års erfarenhet inom matbranschen är vi säkra på att du kommer gilla våra pizzor, samt de olika a la carte rätterna som vi har att erbjuda. Våra råvaror är av högsta kvalitét och hygien är mycket viktigt hos oss. Har vi fått dig att minnas den första tuggan du tagit så har vi lyckats bra.
Vi söker en Pizzabagare eller Servitris . Du behöver inte ha utbildning men erfarenhet av yrket krävs. Som person behöver du vara stresstålig och serviceinriktads.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang servis/kök

Nu söker vi personal till restaurangen och köket. Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas. Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse. Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift. Engelska och tyska ett bonus. Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs. Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemalägg... Visa mer
Nu söker vi personal till restaurangen och köket.
Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas.
Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse.
Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift. Engelska och tyska ett bonus.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs.
Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggning även på helgerna.
Vi ser helst att den sökande är över 20 år.
Pga alkohol ansvar.
Ansökan endast per Mail. Telefon undanbedes.
[email protected]
Lite info om oss finner ni på
www.delikatessrokeri.se Visa mindre

Avdelningschef, Kök och restaurang samt Café och butik Karlshamn

Ansök    Mar 3    REGION BLEKINGE    Kostchef
Om oss Vill du bli en del av ett fantastiskt team och medverka till att utveckla framtidens patientmåltider? Om jobbet Övergripande för tjänsten är att utveckla och ansvara för avdelningarna Kök och restaurang samt Café och butik i Karlshamn. På arbetsplatsen arbetar ca 15 personer,  vi tillagar måltider till inneliggande patienter och restaurangen på sjukhuset. Rollen som avdelningschef innebär höga krav på att samverka inom och mellan verksamheterna... Visa mer
Om oss
Vill du bli en del av ett fantastiskt team och medverka till att utveckla framtidens patientmåltider?

Om jobbet
Övergripande för tjänsten är att utveckla och ansvara för avdelningarna Kök och restaurang samt Café och butik i Karlshamn.

På arbetsplatsen arbetar ca 15 personer,  vi tillagar måltider till inneliggande patienter och restaurangen på sjukhuset.

Rollen som avdelningschef innebär höga krav på att samverka inom och mellan verksamheterna. Ta fram, kommunicera och följa upp mål samt utveckla arbetssätt, ständiga förbättringar och lösningar inom ramen för uppdraget.

Du som avdelningschef (första linjen) ansvarar för verksamhet, ekonomi och personal samt ingår i basenhetens ledningsgrupp och har ett nära samarbete med övrig måltidsverksamhet inom regionen.

Region Blekinge tillämpar tidsbegränsat chefskap med anställningstrygghet reglerad genom tillsvidareanställning som är skilt från chefskapet.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har relevant högskoleutbildning, som kostekonom, kostvetare eller med motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vidare har du hög administrativ förmåga,  god datakunskap samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du ska ha dokumenterad ledarskapserfarenhet där personal- och ekonomiansvar har ingått. Det är positivt om du har erfarenhet av ledarskap inom region eller annan offentlig verksamhet.

Erfarenhet att leda verksamheter i förändring är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Om regionservice

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för Logistik och Måltidsservice, består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet.

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Kock/pizzabagare

Ansök    Feb 23    PMT Holding AB    Chefskock
Vi söker en eller flera duktiga kockar och pizzabagare till vår sommarrestaurang. Vi gör sommarmeny med fisk, sallader, smashburgare och vedugnsbakade pizzor mm i marin miljö i Vägga fiskhamn och har öppet Maj till September. stresstålighet och möjlighet att jobba många timmar är nödvändigt. eftarenhet av vedugn och napoletanska pizza är meriterande. arbetstiden varierar och är ofta kvällar och helger. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte din... Visa mer
Vi söker en eller flera duktiga kockar och pizzabagare till vår sommarrestaurang. Vi gör sommarmeny med fisk, sallader, smashburgare och vedugnsbakade pizzor mm i marin miljö i Vägga fiskhamn och har öppet Maj till September.
stresstålighet och möjlighet att jobba många timmar är nödvändigt.
eftarenhet av vedugn och napoletanska pizza är meriterande.
arbetstiden varierar och är ofta kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare /servitris

Vi på Valentino i Asarum vill erbjuda dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta i team anställning hos oss som pizzabagare och servitris. Anställningsvillkoren diskuterar vi vid intervjun. Vi strävar efter en jämlik arbetsplats därför vill vi gärna se både män och kvinnor som sökande. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi på Valentino i Asarum vill erbjuda dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta i team anställning hos oss som pizzabagare och servitris. Anställningsvillkoren diskuterar vi vid intervjun. Vi strävar efter en jämlik arbetsplats därför vill vi gärna se både män och kvinnor som sökande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker medarbetare för extra- och sommarjobb!

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurang servis/bar/kök

Nu söker vi personal till restaurangen, baren och köket. Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas. Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse. Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift samt engelska i tal. Tyska ett bonus. Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs. Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket inn... Visa mer
Nu söker vi personal till restaurangen, baren och köket.
Vi söker dig som är service-inriktad, glädjespridare, noggrann och vill utvecklas.
Upplärning sker på arbetsplatsen under visat intresse.
Du ska kunna svenska, flytande tal och skrift samt engelska i tal. Tyska ett bonus.
Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna arbeta på flera områden om så behövs.
Vi har öppet alla dagar i veckan, vilket innebär schemaläggning även på helgerna.
Vi ser helst att den sökande är över 18 år.
Ansökan endast per Mail. Telefon undanbedes.
[email protected]
Lite info om oss finner ni på
www.delikatessrokeri.se
Svar på mail kommer att ske efter den 8 feb-23 Visa mindre

Restaurang Thaipalace söker en tjänst servitris /servitör

Ansök    Jan 30    Tran Doan AB    Servitör/Servitris
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och taka - Away. Nu söker vi personal som servitris / servitör och jobba på sommar och tillsvidare. Vi söker en tjänster med heltid och deltid .Vi erbjuder en roligt och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att stärka dina kunskaper inom hotell och restaurang som kocka och båda försäljning , kundservice där gästen står i... Visa mer
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och taka - Away. Nu söker vi personal som servitris / servitör och jobba på sommar och tillsvidare. Vi söker en tjänster med heltid och deltid .Vi erbjuder en roligt och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att stärka dina kunskaper inom hotell och restaurang som kocka och båda försäljning , kundservice där gästen står i fokus.
Vi behöver förstärka vårt fantastiska team och bli fler!
-Jobbet innefattar dagtid ,kvällar och helger
-Tillträde efter överenskommelse
-Lön enligt kollektivavtal
Älskar du att jobba med hotell & restaurang ?
Är du en glad och framåt person ?
Då ser vi fram emot din ansökan!
-Vi söker en ny servitris/ servitör för heltid och deltid .
-Du bör ha fyllt 18år.
Ett plus om ni talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam.


Bifoga: Foto samt CV och personligt brev och Glömt inte märker din söker i Älmhult eller Karlshamn.
Skicka in din ansökan till : [email protected]


Välkommen med din ansökan!
Thaipalace , personal
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobb - Cafépersonal

Vill du jobba på Kreativum Science Center - ett av Blekinges största besöksmål? Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om. Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi främst personal som kan jobba i som... Visa mer
Vill du jobba på Kreativum Science Center - ett av Blekinges största besöksmål?
Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.
Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi främst personal som kan jobba i sommar, men vi ser gärna att du kan jobba andra lov och helger också.
Vi söker dig som vill jobba på en härlig, dynamisk och spännande arbetsplats.
Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc.
Arbetsuppgifter
När våra besökare vill ta en paus och fylla på med ny energi kommer de till dig i caféet.
Som cafépersonal ger du våra besökare den bästa servicen när de vill njuta en stund i vår fantastiska cafémiljö. Vi söker dig som är över 18 år och som har erfarenhet av att arbeta i kök eller café.
Som person är du glad och positiv och vill gärna möta alla gäster med ett leende. Du är uppmärksam på både de stora och små sakerna kring caféet och köket och du vill bidra till att alla får en bra upplevelse. Vi vill att du med din energi och känsla för god service snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå och att du tycker om att möta människor.
I vårt café erbjuder vi lättare lunch, baguetter och sallader. Vi har försäljning av kakor, glass och dryck. Vi tillagar maten och bakar våra kakor själva, vi brer goda baguetter och gör färgrika sallader. I caféet fyller du på kakor, glass och dryck, hanterar kassan och tar betalt av våra gäster, du hanterar disken och plockar av från borden och ser till att det är rent och fräscht.
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom kök eller café, Du ska ha förståelse och insikt i regler som gäller vid livsmedelshantering. Det är meriterande att du har kassavana, men det är inget krav.
Anställningsinformation
Vi har lön enligt det Gröna Riksavtalet. Vi är anslutna till kollektivavtalet - BÖK 20 Besöksnäring och kulturarv.
Timanställning med timlön som lönetyp. Omfattningen på anställning är varierande, din arbetstid är schemalagd (vardagar, kvällar och helger) och sker enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande rekrytering. Skicka komplett ansökan med CV och personligt brev (bifoga gärna en bild) senast 1 mars 2023 till [email protected]. Märk mailet med "Cafépersonal".
Ansökningar som inte uppfyller våra krav kommer inte att behandlas.
I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons- och rekryteringsbolag.
Om du inte har skickat in en komplett ansökan, med personligt brev och CV, kommer vi inte att behandla din ansökan. Vi kommer inte heller behandla din ansökan om du skickat in en intresseanmälan via till exempel Indeed eller Ledigajobb.se. Visa mindre

Kock till personalrestaurang i Mörrum

Ansök    Dec 23    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till personalrestaurangen på Södra Cell i Mörrum Vikariat Heltid 100% i 1 år med möjlighet till förlängning Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi... Visa mer
Kock till personalrestaurangen på Södra Cell i Mörrum

Vikariat Heltid 100% i 1 år med möjlighet till förlängning

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurangen
Vi finns inne på Södra Cells område i Mörrum och är ett glatt gäng på 4 personer.
Vi har öppet alla vardagar, någon kväll samt helg kan uppstå vid behov. Vi serverar i regel frukost, lunch och catering.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 3    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Östralycke. Det är en tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid, med tjänstgöring måndag-fredag. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Arbetsuppgifter: Som kock kommer du att planera, köpa in och till... Visa mer
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Östralycke. Det är en tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid, med tjänstgöring måndag-fredag.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.


Arbetsuppgifter:
Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar. Du kommer även att beställa i vårt e-handelssystem.


Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt:
Om redan tillsvidareanställd erhåller tjänsten tillsätts uppkommen vakans utan förnyad annonsering. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.
Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Upplysningar:  
Måltidschef, Pernilla Svensson, 0454-56 35 27

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 91


Ansökan:
2023-01-17 Visa mindre

Extrajobb i Karlshamns krogliv

Ansök    Dec 26    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldig... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan påwww.cherry.se/jobba/
Om du har frågor kan du vända dig till Jenny Kedjevåg som är ansvarig i Blekinge. Du når Jenny på [email protected] eller 0709-27 96 58.


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Produktionsansvarig ekologiska livsmedel

Livsmedelsbolaget Rawfoodshop Scandinavia AB producerar innovativa matprodukter med kreativitet, nyfikenhet och glädje. Vi tillverkar produkter som bla rawfoodkex, granola, bovetecrunch, bakmix, kryddor mm. Företaget säljer produkterna via fysisk butik i Malmö, samt genom webbutiken www.rawfoodshop.se . Vi är stolta över vår egenproduktion där det mesta görs för hand och med mycket kärlek! Huvudlagret finns i Svängsta. Du bör inneha mycket goda kunskaper o... Visa mer
Livsmedelsbolaget Rawfoodshop Scandinavia AB producerar innovativa matprodukter med kreativitet, nyfikenhet och glädje. Vi tillverkar produkter som bla rawfoodkex, granola, bovetecrunch, bakmix, kryddor mm.
Företaget säljer produkterna via fysisk butik i Malmö, samt genom webbutiken www.rawfoodshop.se .
Vi är stolta över vår egenproduktion där det mesta görs för hand och med mycket kärlek!
Huvudlagret finns i Svängsta.
Du bör inneha mycket goda kunskaper om Produktutveckling och matlagning och vara effektiv och snabb på att lära dig nya saker. Du behöver inte vara utbildad kock men du ska ha passion, intresse och erfarenhet av att laga vegetarisk hälsosam mat.
Vi söker dig som är prestigelös, snabblärd, positiv och arbetsam. Vår produktion bygger på relativt korta ledtider och du måste därför vara flexibel. För att trivas hos oss är det viktigt att du kan anpassa dig till olika former av arbetsuppgifter och van att arbeta självständigt. Du är även noggrann och pålitlig och trivs i högt tempo. Då alla våra rutiner och dokumentationer sker på svenska är det viktigt att du behärskar språket. Du kommer att tillsammans med vår inköpare ta ansvar för utvecklingen och produktionen av våra nya innovativa produkter i sin renaste form - växtbaserat och ekologiskt. I dag har vi tagit fram våra egna bak mixrar, granolor, superfood mm och nu vill vi erbjuda våra kunder fler nya innovativa produkter. Arbetet innefattar blandning, beredning, packning, etikettering och märkning. Visa mindre

Måltidsbiträde

Det är en tillsvidareanställning, heltid, med tjänstgöring måndag-fredag. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.  Vi lagar det mesta från grunden. Arbetsuppgifter: Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ... Visa mer
Det är en tillsvidareanställning, heltid, med tjänstgöring måndag-fredag.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. 
Vi lagar det mesta från grunden.


Arbetsuppgifter:
Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning och disk.


Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse.
Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Upplysningar:  
Pernilla Svensson , måltidschef 0454- 56 35 27


Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 91


Ansökan:
2022-12-09
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Receptionschef

I rollen som receptionschef har du det övergripande ansvaret för M&C holdings bokningar och rapportering samt administration. Arbetsuppgifterna är komplexa och spänner över ett brett område. Vi sätter mål på kort och lång sikt och behöver din delaktighet och drivkraft för att uppnå dessa. I dina arbetsuppgifter ingår: • Ansvara för schemaläggning vid sjukdom och ledigheter efter utsatta riktlinjer • Laddning av lokala avtal • Upphandlingar • Gruppbokningar... Visa mer
I rollen som receptionschef har du det övergripande ansvaret för M&C holdings bokningar och rapportering samt administration. Arbetsuppgifterna är komplexa och spänner över ett brett område.
Vi sätter mål på kort och lång sikt och behöver din delaktighet och drivkraft för att uppnå dessa.
I dina arbetsuppgifter ingår:
• Ansvara för schemaläggning vid sjukdom och ledigheter efter utsatta riktlinjer
• Laddning av lokala avtal
• Upphandlingar
• Gruppbokningar
• Konferensbokningar
• Veckoavstämning med kök, konferens, matsal
• Sitta med i möte med ledningsgruppen
• Paketeringar av restaurang, reception, spa, konferens.
Jour
Vision
• Vi värnar om individen och sätter alltid gästen i fokus
• Vi vill fånga den familjära känslan när man kliver innanför våra dörrar
• Vår personal ska ha hög kunskap om vårt varumärke samt ha högsta betyg i länet när det gäller service och bemötande
• Vi strävar efter att köpa tjänster lokalt
• Vi strävar efter att snitta 9/10 i gäst recensioner
Värdegrund
• Kvalite
• Service
• Familjärt
• Unik upplevelse
• Spännande
• Flexibelt
I dina arbetsuppgifter ingår att på ett engagerat sätt leda och fördela arbetet i hotellets reception samt implementering av arbetssätt.
Uppföljning av våra receptionsrelaterade koncept, såsom lojalitetsprogram och shop, ligger inom ditt ansvarsområde.
Vi vill att du med kunskap, engagemang och ett stort intresse driver hotellets reception framåt med fokus på gästens upplevelse. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina närmaste medarbetare. Visa mindre

Måltidsbiträde

Det är en tillsvidareanställning med placering i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100%, med tjänstgöring måndag-fredag. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.  Vi lagar det mesta från grunden. Arbetsuppgifter: Som måltidsbiträde skall du vara behjälp... Visa mer
Det är en tillsvidareanställning med placering i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100%, med tjänstgöring måndag-fredag.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. 
Vi lagar det mesta från grunden.


Arbetsuppgifter:
Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning och disk.


Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse. Enligt Lagen om registerkontroll (2013:852) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar:  
Emma Karlsson, måltidschef 0454- 56 36 70


Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 95


Ansökan:
2022-10-19
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 18    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Österslättsskolan till att börja med. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, heltid, semestertjänst.. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Arbetsuppgifter: Som kock ko... Visa mer
Vi söker en kock till Måltidsservice, med placering på Österslättsskolan till att börja med. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, heltid, semestertjänst..

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.


Arbetsuppgifter:
Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar. Du kommer även att beställa i vårt e-handelssystem.


Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt:
Om redan tillsvidareanställd erhåller tjänsten tillsätts uppkommen vakans utan förnyad annonsering. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.
Enligt Skollagen(2010:800) skall den som erbjuds denna anställning visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du erbjuds tjänsten. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "skola eller förskola" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Upplysningar:  
Måltidschef, Diana Sjöström, 0454-816 20

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 96


Ansökan:
2022-12-02 Visa mindre

Måltidsbiträde

Det är en tillsvidareanställning med placering i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100%, med tjänstgöring måndag-fredag. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.  Vi lagar det mesta från grunden. Arbetsuppgifter: Som måltidsbiträde skall du vara behjälp... Visa mer
Det är en tillsvidareanställning med placering i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100%, med tjänstgöring måndag-fredag.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. 
Vi lagar det mesta från grunden.


Arbetsuppgifter:
Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning och disk.


Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse. Enligt Lagen om registerkontroll (2013:852) ska den som erbjuds denna anställning uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar:  
Emma Karlsson, måltidschef 0454- 56 36 70


Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 95


Ansökan:
2022-10-19
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker nya glada medarbetare - extrajobb kvällar och he

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och söker ett extrajobb på kvällar och helger– då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje gäst får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och söker ett extrajobb på kvällar och helger– då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje gäst får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Måltidsbiträde

Det är en tillsvidareanställning med placering i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100%, med tjänstgöring måndag-fredag. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.  Vi lagar det mesta från grunden. Arbetsuppgifter: Som måltidsbiträde skall du vara behjälp... Visa mer
Det är en tillsvidareanställning med placering i vår bemanningspool. Sysselsättningsgraden är 100%, med tjänstgöring måndag-fredag.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. 
Vi lagar det mesta från grunden.


Arbetsuppgifter:
Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med i storkök alla förekommande arbetsuppgifter som t ex matlagning, egenkontroll, beställningar, städning och disk.


Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datorvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar:  
Emma Karlsson, måltidschef 0454- 56 36 70


Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 95


Ansökan:
2022-10-19
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Kock sökes

Ansök    Sep 8    Suki Sushi AB    Kock, à la carte
Hej, Vi är en restaurang i Karlshamn som jobbar med asiatisk mat då främst japansk och vietnamesisk matkultur och vi brinner för den kulinariska konsten. Vi erbjuder alltid god mat av hög kvalitet. Nu söker vi medarbetare som har stor passion samt har praktisk erfarenhet eller utbildning av att arbeta med vietnamesisk eller japansk matkultur. Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du skall hålla rent omkring din arbetsyta, och i köket som helhet. Vi... Visa mer
Hej,
Vi är en restaurang i Karlshamn som jobbar med asiatisk mat då främst japansk och vietnamesisk matkultur och vi brinner för den kulinariska konsten. Vi erbjuder alltid god mat av hög kvalitet.
Nu söker vi medarbetare som har stor passion samt har praktisk erfarenhet eller utbildning av att arbeta med vietnamesisk eller japansk matkultur. Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du skall hålla rent omkring din arbetsyta, och i köket som helhet.
Vi ser det som meriterande om du kan tala och förstå vietnamesiska för bättre kommunikationsmöjligheter med övrig kökspersonal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobb i Karlshamns

Ansök    Sep 7    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldig... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan påwww.cherry.se/jobba/
Om du har frågor kan du vända dig till Jenny Kedjevåg som är ansvarig i Blekinge. Du når Jenny på [email protected] eller 0709-27 96 58.


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 8    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till köket på Östralycke. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, heltid, helgtjänstgöring ingår. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Arbetsuppgifter: Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga mål... Visa mer
Vi söker en kock till köket på Östralycke. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, heltid, helgtjänstgöring ingår.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.

Arbetsuppgifter:
Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar. Du kommer även att beställa i vårt e-handelssystem.

Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse.. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar:  
Måltidschef Emma Karlsson, 0454-56 36 70

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 95

Ansökan:
2022-09-22 Visa mindre

Pizzabagare/Pizza baker

Ansök    Aug 25    iWork AB    Pizzabagare
Gussagården Pizzeria i Mörrum söker pizzabagare. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som pizzabagare förväntas du kunna baka pizza. Om du har erfarenhet av orientaliska rätter är detta ett stort plus. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal. Sök tjänsten vi eposten nedan. Gussagård... Visa mer
Gussagården Pizzeria i Mörrum söker pizzabagare.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som pizzabagare förväntas du kunna baka pizza. Om du har erfarenhet av orientaliska rätter är detta ett stort plus. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.
Sök tjänsten vi eposten nedan.


Gussagården Pizzeria in Mörrum is looking for an pizzabaker.
The work involves usual tasks in a pizzeria. We are looking for someone who can withstand stress and can work at a fast pace. As a pizza baker, you are expected to be able to bake pizza. If you have experience with oriental cuisine, this is a big plus for us. We will place great emphasis on your personal qualities as it is important that you fit into our business and among other staff. Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 18    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till Björnabacken. Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde snarast och fram t o m 230925, 90%, helgtjänstgöring ingår. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Arbetsuppgifter: Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider ... Visa mer
Vi söker en kock till Björnabacken. Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde snarast och fram t o m 230925, 90%, helgtjänstgöring ingår.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen.

Arbetsuppgifter:
Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar. Du kommer även att beställa i vårt e-handelssystem.

Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse.. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar:  
Måltidschef Diana Sjöström, 0454-816 20

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95

Ansökan:
2022-09-01 Visa mindre

Servitris

Vi söker dig som är pigg, glad, lyhörd och flexibel. I jobbet tar du emot gästerna med ett leende, serverar mat och dukar undan. Tar disken och ser till att det är rent och snyggt. Visa mer
Vi söker dig som är pigg, glad, lyhörd och flexibel.


I jobbet tar du emot gästerna med ett leende, serverar mat och dukar undan. Tar disken och ser till att det är rent och snyggt. Visa mindre

Pizzabagare/kock

Mat är en upplevelse för alla sinnen. När du kliver in på Valentino är våra förhoppningar att du ska minnas den första tuggan du tagit. Här får du lära känna nya smaker och upplevelser, samt nya ansikten. Med mer än tio års erfarenhet inom matbranschen är vi säkra på att du kommer gilla våra pizzor, samt de olika a la carte rätterna som vi har att erbjuda. Våra råvaror av högsta kvalité och hygien är väldigt viktig hos oss. Har vi fått dig att minnas den f... Visa mer
Mat är en upplevelse för alla sinnen. När du kliver in på Valentino är våra förhoppningar att du ska minnas den första tuggan du tagit.
Här får du lära känna nya smaker och upplevelser, samt nya ansikten. Med mer än tio års erfarenhet inom matbranschen är vi säkra på att du kommer gilla våra pizzor, samt de olika a la carte rätterna som vi har att erbjuda. Våra råvaror av högsta kvalité och hygien är väldigt viktig hos oss. Har vi fått dig att minnas den första tuggan du tagit så har vi lyckats bra.
Vi söker en kock med matglädje. Du behöver inte ha utbildning men erfarenhet av yrket krävs. Som person behöver du vara stresstålig och serviceinriktad. Vi kräver inte formell utbildning med efterfrågar goda referenser. Visa mindre

Servitör/Servitris

Ansök    Jul 29    Suki Sushi AB    Servitör/Servitris
Vi söker nu 2 personer på heltid som vill jobba som servitör Det krävs att du är noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull och kunna hantera stressamma situationer. Tjänsten som servitör innebär att du arbeta tillsammans med erfarna kollegor på en av Karlshamn mest eftertraktade restauranger. Om du är snabb, och har ett brinnande intresse för service kommer du att trivas hos oss! Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som servitör/ser... Visa mer
Vi söker nu 2 personer på heltid som vill jobba som servitör
Det krävs att du är noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull och kunna hantera stressamma situationer.
Tjänsten som servitör innebär att du arbeta tillsammans med erfarna kollegor på en av Karlshamn mest eftertraktade restauranger.
Om du är snabb, och har ett brinnande intresse för service kommer du att trivas hos oss! Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som servitör/servitris och som nu är villig att satsa för att få en snabb utvecklingskurva inom yrket. Arbetstiderna är varierande, kvällar och helger.
Anställningen är en tillsvidareanställning, på heltid, med tillsättning omgående. Vi tillhandahåller arbetskläder, som anställd på Suki Sushi AB kan du känna dig trygg.
Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etcetera Välkommen med din ansökan!
Meriterande kunskaper i Vietnamesisk
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

PIZZABAGARE

Ansök    Jul 13    Melli, Lazgin    Pizzabagare
Vi söker nu en pizzabagare som kan baka pizzor och gärna andra enklare rätter. Vår ambition är att ständigt erbjuda en hög servicenivå och vi strävar efter att sätta gästen i centrum och tillhandahålla en trevlig miljö. Vi vill att du: har erfarenhet av bakning av pizzor. har höga krav på hygien. har hög arbetsmoral. Trevligt attityd och samarbetsvillig. Kunna förstå och göra sig förstådd på svenska. Ring 0720031066 Visa mer
Vi söker nu en pizzabagare som kan baka pizzor och gärna andra enklare rätter.
Vår ambition är att ständigt erbjuda en hög servicenivå och vi strävar efter att
sätta gästen i centrum och tillhandahålla en trevlig miljö.
Vi vill att du: har erfarenhet av bakning av pizzor. har höga krav på hygien.
har hög arbetsmoral.
Trevligt attityd och samarbetsvillig.
Kunna förstå och göra sig förstådd på svenska.
Ring 0720031066 Visa mindre

Kock sökes

Gourmet Thai restaurang i Karlshamn söker 2 kockar med kompetens inom asiatisk matlagning. Vi önskar att du har arbetserfarenheter från liknande verksamhet eller motsvarande yrkesutbildning. Du kommer att arbeta i team och ha delad ansvar för antingen sushi- eller varmkök, beroende på dina kompetenser. Beredning av råvaror, matlagning, kontroll och mottagning av varuleveranser ingår i dina arbetsuppgifter. Då vi eftersträvar en jämnare fördelning mellan k... Visa mer
Gourmet Thai restaurang i Karlshamn söker 2 kockar med kompetens inom asiatisk matlagning.
Vi önskar att du har arbetserfarenheter från liknande verksamhet eller motsvarande yrkesutbildning. Du kommer att arbeta i team och ha delad ansvar för antingen sushi- eller varmkök, beroende på dina kompetenser. Beredning av råvaror, matlagning, kontroll och mottagning av varuleveranser ingår i dina arbetsuppgifter.
Då vi eftersträvar en jämnare fördelning mellan könen, ser vi fram emot kvinnliga sökande. Visa mindre

Servitris till EMONA RESTAURANG PIZZERIA I ASARUM

Hej vi söker dig som vill stå bakom kassan ta emot kunder samt servera dem. Jobbet som utförs utav den som står bakom kassan är att se till att kunden blir nöjd med servicen. Visa mer
Hej vi söker dig som vill stå bakom kassan ta emot kunder samt servera dem.
Jobbet som utförs utav den som står bakom kassan är att se till att kunden blir nöjd med servicen. Visa mindre

Avdelningschef, Kök och restaurang samt Café och butik Karlshamn

Ansök    Jun 30    REGION BLEKINGE    Kostchef
Om oss Vill du vara en del av ett fantastiskt team och utveckla framtidens patientmåltider Om jobbet Övergripande för tjänsten är att utveckla och ansvara för avdelningarna Kök och restaurang samt Café och butik i Karlshamn. På arbetsplatsen arbetar ca 15 personer,  vi tillagar måltider till inneliggande patienter och restaurangen på sjukhuset. Rollen som avdelningschef innebär höga krav på att samverka inom och mellan verksamheterna. Ta fram, kommuni... Visa mer
Om oss
Vill du vara en del av ett fantastiskt team och utveckla framtidens patientmåltider

Om jobbet
Övergripande för tjänsten är att utveckla och ansvara för avdelningarna Kök och restaurang samt Café och butik i Karlshamn.

På arbetsplatsen arbetar ca 15 personer,  vi tillagar måltider till inneliggande patienter och restaurangen på sjukhuset.

Rollen som avdelningschef innebär höga krav på att samverka inom och mellan verksamheterna. Ta fram, kommunicera och följa upp mål samt utveckla arbetssätt, ständiga förbättringar och lösningar inom ramen för uppdraget.

Du som avdelningschef (första linjen) ansvarar för verksamhet, ekonomi och personal samt ingår i basenhetens ledningsgrupp och har ett nära samarbete med övrig måltidsverksamhet inom regionen.

Region Blekinge tillämpar tidsbegränsat chefskap med anställningstrygghet reglerad genom tillsvidareanställning som är skilt från chefskapet.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha relevant högskoleutbildning, gärna som kostekonom, kostvetare eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vidare har du hög administrativ förmåga,  god datakunskap samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du ska ha dokumenterad ledarskapserfarenhet där personal- och ekonomiansvar har ingått. Det är positivt om du har erfarenhet av ledarskap inom region eller annan offentlig verksamhet.

Erfarenhet att leda verksamheter i förändring är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för Logistik och Måltidsservice, består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet.

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Restaurang Thaipalace söker 2 kockar

Ansök    Jun 28    Tran Doan AB    Kock, à la carte
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och take-away. Vi behöver förstärkning inom personalen så därför söker vi två nya kockar som är kunniga inom asiatiska maträtter, och även kan göra sushi. Vi söker två tjänster med heltid. Ett plus om ni talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam. -Jobbet innefattar dagtid ,kvällar och helger -Tillträde efter överensko... Visa mer
Restaurang Thai Place är en restaurang i centrala Karlshamn, vi inriktar oss på asiatiska maträtter. Vi har både meny, lunchbuffé och take-away. Vi behöver förstärkning inom personalen så därför söker vi två nya kockar som är kunniga inom asiatiska maträtter, och även kan göra sushi. Vi söker två tjänster med heltid. Ett plus om ni talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam.
-Jobbet innefattar dagtid ,kvällar och helger
-Tillträde efter överenskommelse
-Lön enligt kollektivavtal
-För kockstjänster krävs mins 2 års erfarenhet.
Skicka in din ansökan till : [email protected]
Bifoga : Foto samt CV och Personligt Brev.
Välkommen med din ansökan!
Thaipalace , personal
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobb i Karlshamns krogliv

Ansök    Jun 7    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldig... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlskrona och Karlshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan påwww.cherry.se/jobba/
Om du har frågor kan du vända dig till Jenny Kedjevåg som är ansvarig i Blekinge. Du når Jenny på [email protected] eller 0709-27 96 58.


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 3    Karlshamns kommun    Kock, storhushåll
Vi söker två kockar till Norrevångsskolans kök samt till Stenbackanavets kök. Arbetstid måndag-fredag. Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Vi är KRAV-certifierade på första nivån. Arbetsuppgifter: Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider e... Visa mer
Vi söker två kockar till Norrevångsskolans kök samt till Stenbackanavets kök. Arbetstid måndag-fredag.

Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Vi är KRAV-certifierade på första nivån.

Arbetsuppgifter:
Som kock kommer du att planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar. Du kommer även att beställa i vårt e-handelssystem.

Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har en grundutbildning inom storhushåll och kompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i arbetssätt. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tjänsterna är tillsvidareanställningar, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar:  
Emma Karlsson, måltidschef 0454- 56 36 70

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95

Ansökan:
2022-06-19 Visa mindre

Barista Karlshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.   Vi söker nu därför dig som ... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  

Ditt framtida jobb? 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 

Vad erbjuder du oss? 
- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
- Du älskar att ha kul på jobbet

Vad erbjuder vi dig? 
Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  

Övrigt 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 

Ansök 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

McDonald's Karlshamn söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fart... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering, och de faktorer som väger tyngst är motivation, flexibilitet, att du trivs med att jobba i grupp samt att du kan eller vill lära dig hur man kan ge våra gäster service i världsklass!

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Serveringspersonal och frukostvärdinnor

Eriksberg Hotel & Nature Reserve söker serveringspersonal och frukostvärdinnor för att komplettera vårt duktiga team i restaurang Visenten. Vi söker både för heltid och på timme. Först och främst över sommaren men även för fasta tjänster framöver. Vi söker dig som tycker om att arbeta med service och kan arbeta både vardagar och helger. Du ska kunna svenska, flytande i tal- och skrift samt engelska i tal och inneha B-körkort. Arbetstiden är varierande, med... Visa mer
Eriksberg Hotel & Nature Reserve söker serveringspersonal och frukostvärdinnor för att komplettera vårt duktiga team i restaurang Visenten. Vi söker både för heltid och på timme. Först och främst över sommaren men även för fasta tjänster framöver.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med service och kan arbeta både vardagar och helger. Du ska kunna svenska, flytande i tal- och skrift samt engelska i tal och inneha B-körkort.
Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. För frukostvärdinnorna mornar. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
För ansökan eller frågor, varmt välkommen att kontakta [email protected]. Visa mindre

Semestervik. kallskänka/serveringsbiträde till Café och butik, Karlshamn

Ansök    Maj 13    REGION BLEKINGE    Kallskänka
Om oss På avdelningen Café och butik arbetar idag 10 medarbetare fördelade på café/butik vid sjukhusen i Karlshamn och Karlskrona samt på konferensanläggningen Wämö center i Karlskrona. Verksamheten är inriktad både för Regionanställda och besökare. Vi söker nu en semestervikarie till Karlshamn. Om jobbet I arbetet som kallskänka/serveringsbiträde kommer du att göra smörgåsar och stå i cafeterians kassa. Du kommer även att hantera beställningar till... Visa mer
Om oss

På avdelningen Café och butik arbetar idag 10 medarbetare fördelade på café/butik vid sjukhusen i Karlshamn och Karlskrona samt på konferensanläggningen Wämö center i Karlskrona.

Verksamheten är inriktad både för Regionanställda och besökare. Vi söker nu en semestervikarie till Karlshamn.

Om jobbet
I arbetet som kallskänka/serveringsbiträde kommer du att göra smörgåsar och stå i cafeterians kassa.

Du kommer även att hantera beställningar till våra leverantörer och utföra konferensleveranser. Utöver detta kommer du att göra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom caféverksamheten, som egenkontroller och liknande.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten som kallskänka/serveringsbiträde är det meriterande om du är utbildad kallskänka, men det är inget krav. Det viktigaste är att du har erfarenhet inom yrket, har kassavana och datorvana då beställningarna sker elektroniskt.

Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp och vi vill att du är ansvarskännande i ditt arbetssätt oavsett vem du jobbar med.

Du behöver vara serviceinriktad, ha lätt för att ställa om till nya situationer samt vara stresstålig. Vi tror också att du har en positiv syn på människor och arbete och tycker, som vi, att det ska vara roligt att gå till jobbet!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för Logistik och Måltidsservice, består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet.

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Maj 6    Ibrahim, Nader    Köksbiträde
Monalisa pizzeria och restaurang söker köksbiträde köksbiträde kommer du arbete med förberedelse städning och disk samt med andra förekommande uppgifter i köket hacka, skära, skala. plocka av bord, diskning är en stor del samt att lasta av varorna.Lön enligt kollektivavtal. Visa mer
Monalisa pizzeria och restaurang söker köksbiträde


köksbiträde kommer du arbete med förberedelse städning och disk samt med andra förekommande uppgifter i köket hacka, skära, skala. plocka av bord, diskning är en stor del samt att lasta av varorna.Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre