Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Karlshamn

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Informatör till vaccinationsbussar i Karlshamn

Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana(merit ej krav)? Då har du kommit alldeles rätt! Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE) samt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccinat... Visa mer
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana(merit ej krav)? Då har du kommit alldeles rätt!

Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE) samt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om TBE- och grundskyddsvaccination samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.

Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

- Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
- Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
- Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
- Hantera kortbetalning med babsmaskin och Swish
- Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
- Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
- Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.


Det är meriterande om;

- Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.
- Du har god körvana samt manuellt B-körkort.


Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.

Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.Övrig information

Säsongsperiod: April - Augusti 2023 (Falun och Gotland maj-augusti 2023)

Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.

Ort (där bussarna står parkerade): Karlshamn

Lön: Timlön samt OB och tjänstepension tillkommer enligt kollektivavtal.

Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa? Visa mindre

Yrkesinformatör

Vård och omsorg i Sverige står inför stora rekryteringsutmaningar närmsta åren. Sveriges befolkning blir äldre och personer i arbetsför ålder som kan arbeta i detta välfärdsområde blir färre. Samtidigt ser vi att många ungdomar och arbetssökande inte har en rättvisande bild och förståelse för vad yrkena inom vård och omsorg innebär. I Karlshamn satsar vi nu på att öka förståelsen för området och sprida de genuina fördelar som ett arbete inom vård och omsor... Visa mer
Vård och omsorg i Sverige står inför stora rekryteringsutmaningar närmsta åren. Sveriges befolkning blir äldre och personer i arbetsför ålder som kan arbeta i detta välfärdsområde blir färre. Samtidigt ser vi att många ungdomar och arbetssökande inte har en rättvisande bild och förståelse för vad yrkena inom vård och omsorg innebär. I Karlshamn satsar vi nu på att öka förståelsen för området och sprida de genuina fördelar som ett arbete inom vård och omsorg innebär. Vi söker därför en yrkesinformatör med ansvar för att informera om våra yrken och arbeta aktivt och inspirerande gentemot framtida medarbetare!I Förvaltningen för omsorg och arbetsmarknad ingår äldreomsorg, Lagen om stöd och service (LSS), socialtjänst och arbetsmarknad samt hälso- och sjukvård. Förvaltningen har ca 1200 medarbetare som varje dag arbetar för att uppfylla de lagar och förordningar som finns för att bedriva omsorg, socialtjänst samt god och nära vård. Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag som yrkesinformatör är att: 

- Tillsammans med ambassadörer i verksamheten hitta och förmedla goda exempel och budskap som beskriver yrkesrollerna inom förvaltningen för omsorg och arbetsmarknad.

- Söka upp potentiella medarbetare via tex. mässor, utbildningsanordnare, arbetsmarknadsenheten, praktikanter, feriearbetare samt pensionärer.

- Förbereda rekrytering av timavlönade och semestervikarier genom att utföra förstaintervjuer, avstämning av kompetenskrav och övriga krav för yrket, ordna registrering av anställning samt säkerställa genomförd kommun- och förvaltningsövergripande introduktion.

- Genomföra uppföljning och ge information till timavlönade, tex medverka vid återkopplingssamtal tillsammans med berörd enhetschef och ta fram individuella utvecklingsplaner.

- Ansvara övergripande för praktikplatssamordning genom vård- och omsorgscollege, BTH med mera.Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Högskole- /Universitetsexamen eller annan erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

- Förståelse för och/eller erfarenhet från en eller flera verksamhetsområden som finns inom den berörda förvaltningen.

- God kommunikativ förmåga i tal och skrift samt social kompetens.

- God teknisk förmåga i sociala medier, presentationsverktyg med mera.

- B-körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och driva förbättringsarbete.


Vi tror du är en person som både kan arbeta självständigt och ta initiativ men samtidigt är inlyssnande och samarbetsinriktad. Du gillar att bygga nätverk inom och utanför den organisatoriska tillhörigheten.


Övrigt

Tillträde efter överenskommelse. Ordinarie arbetstid är dagtid mån – fre (40h/v) men andra arbetstider kan bli aktuella för tillfälliga dagar. Arbetstiden förskjuts då rätt till övertid inte föreligger.

Tjänstens uppdrag är gentemot Förvaltningen för omsorg och arbetsmarknad men fysisk och organisatorisk tillhörighet kan bli HR-avdelningen.

Till anställningen hör de förmåner och kollektivavtalsrättigheter som följer med en anställning i Karlshamns kommun.


Enligt ett politiskt beslut ska Karlshamns kommun be om ett utdrag ur polisens belastningsregister i samband med denna anställning inom Förvaltningen för omsorg och arbetsmarknad. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "kontrollera egna uppgifter" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/


För mer information kontakta:

Verksamhetscheferna Anna Ardegård.0454-307580 eller Agneta Lindblom Eriksson, 0454-81709

Enhetschef HR Emma Aldén, 0454-81311


Fackliga företrädare 

Vision, Malin Eliasson 0454-81724

Kommunal, 0454-81191

SSR, Anna Johansson 0454-81956


Sista ansökningsdag:

2023-09-10 Visa mindre

Multibegåvad och driven Marknadskoordinator sökes till Shape Process Aut...

Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Shapes medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Sedan juni 2022 ingår Evomatic AB i koncernens bolag Shape Process Automation och tillsammans befinner sig företaget i en förändringsprocess där två bolag ska gå samman och tillsammans med våra europeiska bolag bli ca 200 medarbetare. Under 2023 flytta... Visa mer
Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Shapes medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Sedan juni 2022 ingår Evomatic AB i koncernens bolag Shape Process Automation och tillsammans befinner sig företaget i en förändringsprocess där två bolag ska gå samman och tillsammans med våra europeiska bolag bli ca 200 medarbetare. Under 2023 flyttade företaget in i nyetablerade lokaler i vackra i Stilleryd i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning
Här erbjuds ett utmanande och mångfasetterat arbete i ett företag med spännande kunder i varierande branscher. Du tar plats i en organisation med ett stort fokus på att hjälpa varandra i alla led för att företaget och medarbetarna ständigt ska utvecklas och ges möjlighet att förbättras.

Det här är en dynamisk roll som ska bemästra det mesta. Som företagets Marknadskoordinator får du möjlighet att utveckla marknadsföring i en internationell miljö. Du blir en viktig kugge både i det operativa och även i de strategiska marknadsföringsaktiviteterna. Du har en stor påverkan att utveckla bolaget i stort inom ditt område - marknadsföring.

Tillsammans med VD tar du fram kommunikationsstrategier och planer kopplade till det. Du är en mästare på att skapa kommunikationsmaterial för olika kanaler och producera presentationsmaterial. Du ansvarar för bolagets hemsida och ser till att era kunder får ta del av rätt information. Du ger stöd åt eftermarknadsavdelningen och tar fram tilltalande kampanjer samt priser och annan information ni vill dela med er av i förtegets webbshop.

Du skapar spännande och mångsidigt content till företagets sociala medier och är i mångt och mycket företagets röst och svarar därmed även på kunders frågor via mejl och meddelande. Du arbetar aktivt med PR och kampanjer som ligger i pipen. Det bästa av allt är att du varvar ovan med att planera och medverka på event och mässor där du tillsammans med dina kollegor bär fram varumärket på ett ypperligt sätt.

Du rapporterar direkt till VD och inom organisationen finns det gott om kreativa och supporterande kollegor att samarbeta med.

Matchar du profilen?

Du är en person med passion för kommunikation och teknik. Är du dessutom intresserad och nyfiken att lära dig och förstå Shapes olika produkter, kommer du att trivas extra bra på jobbet.

Du har en fallenhet av att klara av varierande arbetsuppgifter och när det krävs besitter du förmågan att kunna skifta fokus i dina arbetsuppgifter. I din roll är det många saker att hålla styr på med tillhörande deadlines. Därav ser vi att du har förmågan att arbeta systematiskt och ser till att slutföra dina arbetsuppgifter.

Din självständighet och förmåga att driva ditt arbete på egen hand är avgörande för att du ska lyckas i din roll.

Att du får med dig andra på dina idéer och hittar samverkan för att nå resultat är en viktig del i befattningen.

Vi vill att du har erfarenhet av en liknande roll inom marknadsföring gärna från tillverkningsindustrin. Du har kunskap av grafisk design och har en god erfarenhet av Adobe-sviten. Du är en skicklig kommunikatör som är van att skapa texter, presentationer och innehåll kopplat till företagets produkter, verksamhet och organisation. Du är helt enkelt en koordinator av det mesta inom marknadsföring och gillar den utmaningen som det ger!

Arbetet kräver att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Behärskar du ytterligare språk är det ett plus i kanten.

Rollen ger dig möjlighet till att arbeta på distans samt att upptäcka världen då internationella resor förekommer.

Tjänsten
Heltid, tillsvidare.

Dagtid med flextid.

Start omgående enligt överenskommelse.

Ort
Karlshamn

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansöker gör du med CV och personligt brev.

Om du har frågor kring ansökan är du välkommen att kontakta:

Rekryterare Pernilla Von Reis, [email protected]

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Observera att vi pga GDPR inte tar emot ansökningar via e-post utan endast via vårt kandidatsystem.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen!

Om Shape Process Automation

Framtiden är automatiserad. Föreställ dig tillverkningen på nytt med oss.

Shape Process Automation är din globala, högteknologiska leverantör av teknik och processautomation. Vi utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar för Tier I- och Tier II-leverantörer och mer därtill. Vår heltäckande strategi och det passionerade teamet bakom den är anledningen till att vi omdefinierar tillverkning med robotautomation.

Vi tar ett helhetsgrepp om din tillverkningsverksamhet och utformar och implementerar rätt produktionsstrategier och lösningar för att uppfylla dina behov. Våra skräddarsydda lösningar är konstruerade för att ge långsiktig framgång och ultimat ROI, så att dina effektivitetsförbättringar skapar värde långt in i framtiden.

WEBB: https://shapeprocessautomation.com/ Visa mindre

Informatör till vaccinationsbussar i Karlshamn

Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana(merit ej krav)? Då har du kommit alldeles rätt! Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE) samt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccinat... Visa mer
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana(merit ej krav)? Då har du kommit alldeles rätt!

Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE) samt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om TBE- och grundskyddsvaccination samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.

Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

- Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
- Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
- Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
- Hantera kortbetalning med babsmaskin och Swish
- Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
- Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
- Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.


Det är meriterande om;

- Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.
- Du har god körvana samt manuellt B-körkort.


Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.

Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.Övrig information

Säsongsperiod: April - Augusti 2023 (Falun och Gotland maj-augusti 2023)

Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.

Ort (där bussarna står parkerade): Karlshamn

Lön: Timlön samt OB och tjänstepension tillkommer enligt kollektivavtal.

Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa? Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Karlshamn

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Karlshamn för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis ti... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Karlshamn för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Karlshamn" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Demopersonal i Karlshamn september-december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos.
Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi börjat få förfrågningar från kunder som vill köra butiksdemos i höst.
Dagar och tider:
Varierar mellan uppdragen, men oftast är det:
Onsdag-fredag kl 11-19
Lördag kl 10-17
Lön: 140 kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ demo" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi skicka ut jobbförfrågningar till din mejl som du då svarar på om du kan och vill jobba.


?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst! Visa mindre

Sydkraft Thermal Power söker kommunikationsansvarig t Malmö eller Karlshamn

Ansök    Maj 20    Sydkraft AB    Informatör/Kommunikatör
Passion for Energy Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”... Visa mer
Passion for Energy
Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”Passion for energy”. Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?
The Uniper Way – så arbetar vi
Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det ”The Uniper Way”.
Vad vi söker
Kommunikation är ett vitt begrepp. Det kan handla om att få omvärlden att förstå vad vi gör och varför vi gör det. Det kan också handla om att våra medarbetare ska engageras i interna projekt och initiativ bara för att i nästa stund vara värd för t ex en skolklass på studiebesök.
Vi är 70 anställda inom Sydkraft Thermal Power AB och är utspridda på olika platser. Vi samarbetar bra på distans. En del i rollen är att bidra till att få teamkänslan att växa än mer.
Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från alla funktioner inom verksamheten och framgången ligger i att vara lyhörd för verksamhetens olika behov. Du rapporterar direkt till VD.
Vad kommer du jobba med?
Som kommunikationsansvarig hos oss arbetar du med både intern och extern kommunikation. I dina arbetsuppgifter ingår:
- Text- och bildproduktion till intern och extern webb
- Planera och genomföra studiebesök på våra anläggningar
- Ansvara för kontakter med skola, föreningsliv och andra organisationer
- Strukturera och uppdatera interna webbplatser
- Samordna och stötta verksamhetens chefer i förändringsarbete och projekt
- Samarbeta med Unipers centrala kommunikationsfunktion kring kommunikationsstrategier och varumärkeskommunikation
Placeringsort är Malmö eller Karlshamn. Tjänsten kräver en del resor, främst inom Sverige.
Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därför kommer vi att genomföra säkerhetsprövning och eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest innan anställning.
Vem vi söker
Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning från universitet/högskola kompletterad med några års erfarenhet från arbete i en större organisation, gärna internationell. Din personlighet, ditt intresse för att lära nytt och för att förmedla din kunskap till andra människor tror vi är viktigare än en specifik utbildningsinriktning.
Det är naturligt för dig att uttrycka dig i skrift och tal även inför grupper av människor. Du uttrycker dig lika obehindrat på engelska som på svenska i skrift och tal. Tyska är meriterande men inget krav.
Vi söker dig som är nyfiken på att ständigt lära dig nya saker om allt från teknik till människor och hur samhället fungerar.
Du förstår komplexa samband och kan förmedla dessa till andra på ett lättförståeligt sätt. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att självständig strukturera och planera ditt arbete samt att omsätta detta till planer som förankras före genomförande.
Du inser att förankring och förståelse är kritiskt för att lyckas. Du engagerar din omgivning och har en fallenhet för att bygga och underhålla nätverk. Du ser behov av förändringar och drivs av ständiga förbättringar. Visa mindre

Föreningen Folkets Hus, UPA

Ansök    Nov 12    Folkets Hus    Informatör/Kommunikatör
Karlshamns Folkets Hus ligger centralt i Karlshamns kommun. Föreningen har konferensverksamhet, kulturverksamhet samt lokaler och hyreslägenheter för uthyrning. Vi är medlem i riksorganisationen Folkets Hus och parker som är en partipolitisk och religiöst obunden organisation. Vår värdegrund bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. Om tjänsten Föreningen vill utveckla och förändra verksamheten, därför inrätta... Visa mer
Karlshamns Folkets Hus ligger centralt i Karlshamns kommun.
Föreningen har konferensverksamhet, kulturverksamhet samt lokaler och
hyreslägenheter för uthyrning. Vi är medlem i riksorganisationen Folkets Hus och
parker som är en partipolitisk och religiöst obunden organisation. Vår värdegrund
bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika
värde.

Om tjänsten
Föreningen vill utveckla och förändra verksamheten, därför inrättar vi en ny tjänst
som föreståndare. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara och utveckla den dagliga
verksamheten innefattande öppen verksamhet, projekt, ekonomi, kontor, café samt
konferens och bildningsverksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten, t.ex inom kommunikation,
ekonomi, kultur eller marknadsföring. Gärna med erfarenhet av liknande arbete.
Som person är du relationsorienterad, öppen, kreativ, initiativtagande och du
strävar efter att uppnå resultat. Du har god samarbetsförmåga och kan inspirera
samt omsätta kreativa ideér till handling. Du bereder och verkställer styrelsebeslut
samt medverkar på möten. Visa mindre

Kommunikatör med inriktning innehållsproducent

Vill du arbeta i ett handlingskraftigt och ansvarstagande team med fokus på att ge våra invånare tillgång till enkel information, inspirerande innehåll och god service? Kommunikationsenheten i Karlshamns kommun söker en kommunikatör med fokus på att producera och distribuera innehåll för olika plattformar och kanaler. Som innehållsproducent arbetar du proaktivt med kommunikationsinsatser omgiven av stöttande kollegor och i nära samarbete med sakkunniga ino... Visa mer
Vill du arbeta i ett handlingskraftigt och ansvarstagande team med fokus på att ge våra invånare tillgång till enkel information, inspirerande innehåll och god service?
Kommunikationsenheten i Karlshamns kommun söker en kommunikatör med fokus på att producera och distribuera innehåll för olika plattformar och kanaler. Som innehållsproducent arbetar du proaktivt med kommunikationsinsatser omgiven av stöttande kollegor och i nära samarbete med sakkunniga inom kommunens fyra förvaltningar. 

Vad innebär uppdraget?
Arbetet som kommunikatör med inriktning innehållsproducent innebär produktion, paketering och distribution av effektskapande kommunikationsinsatser för rätt målgrupp. Det omfattar bland annat information, artiklar och pressmeddelanden på vår externa webbplats, men också olika typer av innehåll i sociala medier och enklare trycksaker. I det arbetet är foto och film en naturlig del. Vi använder främst Adobe suite för grafisk produktion, fotobearbetning och filmredigering.
Kommunikationsenheten består av totalt fyra medarbetare. Här arbetar vi utifrån ett coachande förhållningssätt i syfte att bidra till utvecklingen av organisationens kommunikativa förmåga.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har kommunikationsvetenskapsutbildning på högskolenivå, eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. För att klara uppdraget behöver du ha erfarenhet från liknande uppdrag. I din roll ska du kunna och vilja bidra i utvecklingen av organisationens kommunikativa förmåga. Utbildning i klarspråk, förändrings- och coachande kommunikation är en merit.

Övrigt:
Tillsvidaretjänst med tillträde februari 2022 eller snarast därefter.
Ange löneanspråk i ansökan.

För mer information kontakta:
Annette Sandberg, kommunikationschef, 0454-815 93
Facklig företrädare, Christina Gustafsson, telefon: 0454-811 89

Sista ansökningsdag:
2020-11-15 Visa mindre

Marknadskommunikatör till JSB

Är du på jakt efter ett utmanande och utvecklande arbete som marknadskommunikatör? Har du lätt för att kommunicera och är en riktig lagspelare? Då ska du söka denna tjänst som marknadskommunikatör till JSB i Karlshamn. Om tjänsten Som marknadskommunikatör kommer du ansvara för planering, samordning och genomförande av kommunikationsaktiviteter, både externa och interna. Placeringsort är Asarum, men resor kan förekomma till övriga kontor och projekt. Dett... Visa mer
Är du på jakt efter ett utmanande och utvecklande arbete som marknadskommunikatör? Har du lätt för att kommunicera och är en riktig lagspelare? Då ska du söka denna tjänst som marknadskommunikatör till JSB i Karlshamn.

Om tjänsten
Som marknadskommunikatör kommer du ansvara för planering, samordning och genomförande av kommunikationsaktiviteter, både externa och interna.

Placeringsort är Asarum, men resor kan förekomma till övriga kontor och projekt. Detta innebär att Körkort B samt tillgång till bil är ett krav.

I din roll som marknadskommunikatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Skriva pressmeddelanden
• Redaktörskap för webb
• Intranät
• Sociala medier
• Grafisk produktion
• Koordinering av events
• Fotografering

Om dig
Vi söker dig som är duktig på att skriva proaktivt och alltid sätter kunden i fokus, är en lagspelare med mycket god social förmåga och hög servicegrad.

Vidare ser vi att du är flexibel, självgående och brinner för att ge stöd åt andra – du är ensam på din tjänst vilket ställer krav på att du är strukturerad och kan arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:

• Relevant utbildning i marknadsföring och/eller kommunikation
• Office-paketet
• Adobe-paketet
• CMS-verktyg
• Intresse av sociala kanaler
• Öga och känsla för färg och form

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om JSB
Som byggföretag har JSB ett viktigt samhällsansvar och i deras affärsidé lyfter de fram orden hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser som centrala i deras dagliga arbete. JSB:s synsätt och agerande är förankrade i JSB:s regler och riktlinjer liksom uppförandekod för medlemsföretag inom Sveriges Byggindustrier. Dokumenten är också verktyg för att visa att gällande lagstiftning tillämpas på respektive område.

De är representerade med kontor i Karlshamn, Karlskrona, Växjö, Kristianstad, Malmö och Stockholm. JSBs omsättningsprognos 2019 är drygt 2 mdr kr. Antal anställda ca 350.

Om anställningen
JSB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

• Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: 

Hanna Ericsson via [email protected] alt. 073-684 77 53

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknad, kommunikatör, sociala medier, webb, event, Blekinge, Karlshamn, Adecco, JSB Visa mindre

Kommunikatör

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75 %   Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn-Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet.   Arbetsuppgifter: Som kommunikatör i Karlshamn-Trensums pastorat driver och utvecklar du kommunikationsarbetet. Du kommer att arbeta med pastoratets alla verksamheter och pro... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75 %   Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn-Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet.   Arbetsuppgifter: Som kommunikatör i Karlshamn-Trensums pastorat driver och utvecklar du kommunikationsarbetet. Du kommer att arbeta med pastoratets alla verksamheter och profilera och marknadsföra Svenska kyrkan, Karlshamn-Trensums pastorat. Ett utvecklingsarbete som vi gärna ser att du arbetar med är målgrupper som inte är medlemmar i Svenska kyrkan. Du kommer att vara redaktör, skribent och grafisk formgivare för kalendariet ”Det händer i våra kyrkor” i samarbete med ansvariga från övriga pastorat och församlingar i Karlshamn kommuns område. Kalendariet distribueras ut till hushållen i Karlshamns kommun. I dina arbetsuppgifter ingår att vara redaktör för Karlshamn-Trensums pastorat hemsida och andra sociala medier.     Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning i medie- och kommunikation på högskolenivå eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete samt gärna med en pedagogisk bakgrund. För arbetet krävs goda kunskaper i programvaror så som Adobe InDesign. Det är viktigt att du som söker vill arbeta i och för Svenska kyrkan och arbeta med att stärka Svenska kyrkans varumärke. Det är meriterande att ha god kännedom om Svenska kyrkan. Du ska kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och vara initiativrik. Arbetet ställer krav på god social förmåga att möta människor i gudstjänster och i verksamheter. I arbetet behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift.  Övrigt: Ange löneanspråk För tjänsten krävs medlemskap i Svenska kyrkan.   Ansökan Skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till Helene Appelros Karlshamn-Trensums pastorat Kungsgatan 58 374 36 Karlshamn   Eller via e-post till [email protected]   Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre