Lediga jobb som Barnskötare i Karlshamn

Se lediga jobb som Barnskötare i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Karlshamns Montessoriskola söker förskollärare eller barnskötare

Välkomna till den lilla förskolan med det personliga mötet! Förskolan har två avdelningar med barn i åldern 1-3 och två avdelningar med ålder 3-5. För närvarande har vi 61 barn i vår förskola. Inom Montessoripedagogiken anser man att det är viktigare för människan att hitta det bästa inom sig själv än att vara bäst jämfört med andra. Barn är av naturen vetgiriga. De har en spontan lust att utforska världen – att lära sig leva. När man har lust att lära, då... Visa mer
Välkomna till den lilla förskolan med det personliga mötet! Förskolan har två avdelningar med barn i åldern 1-3 och två avdelningar med ålder 3-5. För närvarande har vi 61 barn i vår förskola.
Inom Montessoripedagogiken anser man att det är viktigare för människan att hitta det bästa inom sig själv än att vara bäst jämfört med andra.
Barn är av naturen vetgiriga. De har en spontan lust att utforska världen – att lära sig leva. När man har lust att lära, då går det lätt. Praktiska och teoretiska uppgifter varvas med enskilt arbete och grupparbete. Vi arbetar med Montessorimaterielen, bakar, syr, sjunger och spelar. Under samlingsstunden pratar vi om olika ämnen som t ex djur, miljöfrågor, barn i andra länder samt tar upp olika teman. Vi gör också studiebesök och utflykter.Vi använder oss av ett arbetssätt, struktur och förhållningssätt som stödjer montessoripedagogikens tankar och metoder.
Den person vi söker kommer att arbeta med barn i åldern 3-5 tillsammans med ett arbetslag. Är du inte montessoriutbildad, vill vi att du har intresse av att arbeta med och lära dig mer om pedagogiken och vårt arbetssätt.
Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du är tydlig i din kommunikation och kan lätt skapa kontakt med både barn och vuxna.
Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre