Lediga jobb som Naturbruk i Karlshamn

Se lediga jobb som Naturbruk i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Parkarbetare till drift och underhåll tekniska verksamheten

Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en medarbetare som har god maskinvana och kompetens att arbeta med olika maskiner. I din roll som medarbetare hos oss kommer du främst att arbeta med förekommande moment inom park och natur, där din huvudsakliga uppgift blir att framföra fordon som du ... Visa mer
Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu en medarbetare som har god maskinvana och kompetens att arbeta med olika maskiner. I din roll som medarbetare hos oss kommer du främst att arbeta med förekommande moment inom park och natur, där din huvudsakliga uppgift blir att framföra fordon som du kommer använda i ditt arbete hos oss. Med traktor kommer du att köra i skogen med skogsvagn, grässlåtter, transport av material, vattning mm. Du kommer också arbeta med andra småmaskiner så som redskapsbärare, miniskotare, gräsklippare och lastmaskin. 
Det kan bli aktuellt att arbeta på andra avdelningar inom verksamhetsområdet där din kompetens behövs. Du kommer också vara en del av verksamhetens beredskapsorganisation som är bemannad året om.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eller fler av följande kvalifikationer:
• Erfarenhet från maskinkörning med t ex. traktor.
• Motorsågskörkort AB
• Arbete på väg
• Behärskar det svenska språket väl i tal då kommunikation med  kommuninvånare är en stor del i vårt arbete
Meriterande är om du har körkort på röjsågskörkort, BE- och C körkort, erfarenhet av lastmaskinskörning och mobila arbetsplatsformer.

Krav:
Körkort B.

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning 6 månader

Upplysningar:
Enhetschef Drift & Underhåll Tekniska, Linnéa Persson, 0454-814 25
Kommunal, tfn 0454-811 95

Sista ansökningsdag:
2022-08-28.
Urval sker löpande. Visa mindre

Naturvård och skogsarbetare

Ansök    Maj 31    Daniel i Ire    Skogsarbetare, röjning
Jag söker en kollega inom skog och naturvård. Gärna med ett stort intresse av naturvård och skog. Vi jobbar i hela Blekinge. A och B motorsågkörkort är bra om du har. Visa mer
Jag söker en kollega inom skog och naturvård. Gärna med ett stort intresse av naturvård och skog. Vi jobbar i hela Blekinge. A och B motorsågkörkort är bra om du har. Visa mindre

Arbete i växthus

Nu söker vi dig som vill jobba i sommar! Vi söker personal till att arbete i vårt växthus från och med nu till oktober, möjlighet till förlängning finns. Du behöver ingen utbildning eller erfarenhet däremot vill vi att du skall vara arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme. Arbetstiden är 7-16 eller 06-15 måndag till fredag. Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba i sommar!
Vi söker personal till att arbete i vårt växthus från och med nu till oktober, möjlighet till förlängning finns.
Du behöver ingen utbildning eller erfarenhet däremot vill vi att du skall vara arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme.
Arbetstiden är 7-16 eller 06-15 måndag till fredag. Visa mindre

Säsongsarbetare till Tekniska Drift och Underhåll

Vi söker säsongsarbetare/semestervikarier till kommunens tekniska verksamhet Drift & underhåll. Kommunens tekniska verksamhet arbetar bl. a. med skötseln av kommunens parker, gator, tomter, hamnar och grönyteskötsel. Säsongsanställning 4 veckor- 6 månader. Arbetsbeskrivning: Vi söker semestervikarier till olika tjänster i tekniska verksamheten. För att passa in hos oss behöver du trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person behöver d... Visa mer
Vi söker säsongsarbetare/semestervikarier till kommunens tekniska verksamhet Drift & underhåll.
Kommunens tekniska verksamhet arbetar bl. a. med skötseln av kommunens parker, gator, tomter, hamnar och grönyteskötsel.

Säsongsanställning 4 veckor- 6 månader.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker semestervikarier till olika tjänster i tekniska verksamheten. För att passa in hos oss behöver du trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person behöver du vara lugn, flexibel och serviceinriktad. Vårt uppdrag är att bidra till en hel och ren kommun.
I vår verksamhet finns det behov av säsongsarbetare/semestervikarier inom följande arbetsområden:
Grönyteskötsel
I din roll kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom bl. a. ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbeten.
Maskinkörning- traktor/ gräsklippare / redskapsbärare
I din roll kommer du arbeta med alla förekommande moment inom maskinkörning, såsom bl. a. vattning av blommor, slaghackning, gräsklippning och fräsning av grusgångar. Större del av maskinkörningen är i tätorter och trafikmiljöer där det krävs en stor uppmärksamhet från föraren.
Vi är en liten arbetsgrupp där vi hjälps åt där behoven finns, så andra arbetsuppgifter än ovanstående kan också förekomma.
Helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eller fler av följande kvalifikationer:
Trädgårdsutbildning, t. ex. yrkeshögskola eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Erfarenhet från maskinkörning med t. ex. traktor
Röjsågsutbildning
Arbete på väg nivå 1-2
Behärskar det svenska språket väl i tal då kommunikation med kommuninvånare är en stor del i vårt arbete
Du skall vara minst 18 år.  B-körkort är ett krav.

Övrig information:
Ange på ansökan vilken tjänst du är intresserad av.  Tillträde snarast. Sysselsättningsgrad: Heltid, 40 tim/ vecka. Anställningens längd diskuteras på eventuell intervju. Anställningstiderna varierar från 4 veckor- 6 månader.

För mer information:
Linnéa Persson Tf.  Enhetschef tekniska verksamheten, 0454-814 25

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 91

Sista ansökningsdag:
2022-05-15

Urval och intervjuer sker fortlöpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Hundskötare, hunddagis

Ansök    Apr 26    Lyckans Hund    Hundskötare/Hundvårdare
Vi söker dig, 18+, glad, positiv och inte rädd för att hugga i. Du måste ha hundvana och vara serviceminded. Vi ser helst att du har någon form av utbildning inom hund. Meriterande om du har hunddagisutbildning. Det är en liten arbetsplats, vilket gör att personkemi är viktigt för att alla ska trivas på jobbet Vi söker en, eventuellt två personer. Tjänsten är en timanställning. Tjänsten kommer ligga på runt 25-50%, periodvis mer. Arbetstider varierar, men ... Visa mer
Vi söker dig, 18+, glad, positiv och inte rädd för att hugga i.
Du måste ha hundvana och vara serviceminded.
Vi ser helst att du har någon form av utbildning inom hund.
Meriterande om du har hunddagisutbildning.
Det är en liten arbetsplats, vilket gör att personkemi är viktigt för att alla ska trivas på jobbet
Vi söker en, eventuellt två personer. Tjänsten är en timanställning.
Tjänsten kommer ligga på runt 25-50%, periodvis mer.
Arbetstider varierar, men främst vardagar mellan 06-18. Viktigt att personen i fråga kan jobba olika pass mellan dessa tider. Vi kommer lägga schema, och det går i viss mån att anpassa efter annat jobb/studier.
Arbetsuppgifter är sedvanligt förekommande arbetsuppgifter, såsom rastning och aktivering av hund, städ, mm.
Hundarna rastas ute varje dag, alla dagar. Kläder efter väder är vad som gäller.
Personen vi söker SKA:
*Vara pålitlig, med allt vad det innebär
*Ha ett brinnande intresse för hund!!
*Arbeta med positiva/reko metoder
*Ha god fysik, jobbet är tungt. Vi går lätt 20.000 steg om dagen.
*Hyfsat stark, både fysiskt och psykiskt. Vi har stora hundar, och måndagar kan fresta på ????
*Vi vill att vår framtida kollega är engagerad till tusen, men samtidigt lugn med hundarna.


Om du är intresserad, maila CV och personligt brev till [email protected]
Skriv om du är berättigad någon form av stöd, vi behöver isåfall veta att arbetsplatsen kommer funka utifrån dina behov.
Körkort är ett plus, då bussar inte med säkerhet går tillräckligt tidigt för öppning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Markförvaltare

Ansök    Apr 21    Karlshamns kommun    Skogsmästare
Tjänsten ingår i enheten förvaltning fastighet och tekniska. Enheten ingår i Verksamhetsområde Strategisk förvaltning. Verksamheten är organiserad i tre operativa enheter och en strategisk enhet för förvaltning inom Fastighet och Tekniska. Verksamhetens uppdrag är att värdesäkra och utveckla de kommunala tillgångarna inom verksamhetsområdet. I verksamheten är det totalt cirka 80 medarbetare. Enheten ansvarar bla för förvaltning och utveckling av kommunens ... Visa mer
Tjänsten ingår i enheten förvaltning fastighet och tekniska. Enheten ingår i Verksamhetsområde Strategisk förvaltning. Verksamheten är organiserad i tre operativa enheter och en strategisk enhet för förvaltning inom Fastighet och Tekniska. Verksamhetens uppdrag är att värdesäkra och utveckla de kommunala tillgångarna inom verksamhetsområdet. I verksamheten är det totalt cirka 80 medarbetare.
Enheten ansvarar bla för förvaltning och utveckling av kommunens gator och gång- och cykelvägar, parker, lekplatser, leder, motionsspår, natur- och friluftsområden, markreserv samt småbåtshamnar, allmänna badplatser och belysning av samtliga anläggningar.  På enheten arbetar idag 6 personer med ovanstående arbetsuppgifter. Ytterligare 9 personer ingår i enheten och arbetar med fastighetsfrågor.
Enheten handlägger myndighetsärenden inom trafikområdet och är en viktig del i arbetet med den strategiska trafikplaneringen i kommunen.  

Arbetsbeskrivning:
Som markförvaltare ansvarar du för förvaltning av kommunens allmänna markreserv, t ex allmän platsmark, kommunala diken och annan markreserv där även osålda tomter ingår, samt mark som kommunen arrenderar ut. I ansvarsområdet ingår även kommunal kvartersmark och salutorg.
I uppdraget ingår att ajourhålla befintliga arrendeavtal samt förhandla om och teckna nya avtal vid behov. Du inventerar, utövar tillsyn samt upprättar skötselplaner för marken du förvaltar. Samordna kommunal skyddsjakt är också en del av uppdraget.
Du är ekonomiskt ansvarig för dina ansvarsområden och kommer att ingå i ett team med kommunens andra markförvaltare och samarbeta i många frågor. I ditt dagliga arbete kommer du att ha mycket kontakt med kommunens medborgare i olika mark och arrendefrågor.
I arbetet ingår det att vara ute en del och inventera de områden du förvaltar, men arbetet är till större del administrativt.
I ditt ansvar ingår att medverka till att utveckla det egna uppdraget.

Kvalifikationer:
Du skall ha en relevant utbildning/arbetslivserfarenhet inom den gröna sektorn eller liknande. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom offentlig verksamhet och särskilt markförvaltning samt har utbildning/erfarenhet i jordabalken.
Du är engagerad, noggrann och uppskattar samarbete, samt har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet.
Du skall vara serviceinriktad, lyhörd och ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, samt ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har god dator- och systemvana samt god kunskap i Officepaketet.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information kontakta:
Johan Eriksson, enhetschef strategisk förvaltning fastighet och tekniska, 0454-814 14
Christina Gustavsson, Vision, telefon 0454-811 15

Sista ansökningsdag:
2022-04-26 Visa mindre

Hunddagispersonal

Från och med mitten på maj finns det en deltidstjänst ledig hos oss på Tassa På Hundcenter i Karlshamn. Tjänsten ligger på ca 80%. Arbetstider är förlagda under våra öppettider Mån-Fre kl 7-18. Vi är ett litet företag som lägger stor omsorg i att ta hand om vår verksamhet. Vår hundsyn baseras på mjuka metoder utifrån ett logiskt tänkande & ett etiskt perspektiv. Vi erbjuder Hunddagis & Pensionat, Hundtrim, Träning & Kurs, Hundpsykolog samt Butik med hundfo... Visa mer
Från och med mitten på maj finns det en deltidstjänst ledig hos oss på Tassa På Hundcenter i Karlshamn. Tjänsten ligger på ca 80%. Arbetstider är förlagda under våra öppettider Mån-Fre kl 7-18.
Vi är ett litet företag som lägger stor omsorg i att ta hand om vår verksamhet. Vår hundsyn baseras på mjuka metoder utifrån ett logiskt tänkande & ett etiskt perspektiv.
Vi erbjuder Hunddagis & Pensionat, Hundtrim, Träning & Kurs, Hundpsykolog samt Butik med hundfoder & hundtillbehör.
Arbetsuppgifter: Huvudsakligen skötsel av dagishundar såsom dagliga promenader, aktivering, matning etc. Kundkontakt & kundmöten, svara i telefon, mail, bokningar & annat administrativt arbete. Kassahantering, arbete i butiken. Marknadsföring, sociala medier etc.
För den som redan har kunskap/erfarenhet eller vill lära sig så finns även möjlighet att arbeta med hundtrim samt hundträning & Kurser.
Vi söker en person som verkligen brinner för arbetet med hund och gärna vill utvecklas. Du ska kunna jobba på egen hand såväl som i samarbete med kollegor.
Tjänsten kräver god hundvana. Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom hund är meriterande, likaså arbete inom butik, kassahantering & kundservice. Visa mindre

Hundfrisör Sökes

Hundfrisör sökes! Karlshamn och Karlskrona. På HundtrimStugan erbjuder vi pälsvård till alla hundar av alla storlekar. Vi jobba med positiva metoder och jobbar alltid för att ger hunden den bästa möjliga upplevelsen när den besöker oss! Nu letar vi efter en ny medarbetare som är utbildad hundfrisör med helst minst 1 års erfarenhet men vill även höra av dig som är nyutbildad eller gör din sista del av hundfrisörutbildningen med examinering om några veckor. ... Visa mer
Hundfrisör sökes! Karlshamn och Karlskrona.
På HundtrimStugan erbjuder vi pälsvård till alla hundar av alla storlekar. Vi jobba med positiva metoder och jobbar alltid för att ger hunden den bästa möjliga upplevelsen när den besöker oss!
Nu letar vi efter en ny medarbetare som är utbildad hundfrisör med helst minst 1 års erfarenhet men vill även höra av dig som är nyutbildad eller gör din sista del av hundfrisörutbildningen med examinering om några veckor.
Vi är ett härlig gäng av djurälskare som söker en person som är glad, positiv, stresstålig, ordningsam, självgående och social som kan jobba med oss i vårt moderna trim med tillhörande butik.
Du måste tycker att kundbemötande och service är roligt samt får energi av att hjälpa hundarna och deras ägare med allt dem behöver.
Dina främsta arbetsuppgifter är:
Klippa och trimma efter ras, standard eller efter ägarens önskemål.
Kundbemötande.
Arbeta i butiken vid behov.Vi söker efter två personer, en till vår trim och butik i Karlshamn och en till Karlskrona. Både tjänster är deltid med möjlighet att öka timmarna under högsäsongerna.
Om detta låter som jobbet för dig skicka din CV, personligt brev, referenser (2st) och 10st före och efter bilder på hundar du klippt/trimmat till:
[email protected]
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista datumet. Visa mindre

Markförvaltare

Ansök    Apr 1    Karlshamns kommun    Skogsmästare
Tjänsten ingår i enheten förvaltning fastighet och tekniska. Enheten ingår i Verksamhetsområde Strategisk förvaltning. Verksamheten är organiserad i tre operativa enheter och en strategisk enhet för förvaltning inom Fastighet och Tekniska. Verksamhetens uppdrag är att värdesäkra och utveckla de kommunala tillgångarna inom verksamhetsområdet. I verksamheten är det totalt cirka 80 medarbetare. Enheten ansvarar bla för förvaltning och utveckling av kommunens ... Visa mer
Tjänsten ingår i enheten förvaltning fastighet och tekniska. Enheten ingår i Verksamhetsområde Strategisk förvaltning. Verksamheten är organiserad i tre operativa enheter och en strategisk enhet för förvaltning inom Fastighet och Tekniska. Verksamhetens uppdrag är att värdesäkra och utveckla de kommunala tillgångarna inom verksamhetsområdet. I verksamheten är det totalt cirka 80 medarbetare.
Enheten ansvarar bla för förvaltning och utveckling av kommunens gator och gång- och cykelvägar, parker, lekplatser, leder, motionsspår, natur- och friluftsområden, markreserv samt småbåtshamnar, allmänna badplatser och belysning av samtliga anläggningar.  På enheten arbetar idag 6 personer med ovanstående arbetsuppgifter. Ytterligare 9 personer ingår i enheten och arbetar med fastighetsfrågor.
Enheten handlägger myndighetsärenden inom trafikområdet och är en viktig del i arbetet med den strategiska trafikplaneringen i kommunen.  

Arbetsbeskrivning:
Som markförvaltare ansvarar du för förvaltning av kommunens allmänna markreserv, t ex allmän platsmark, kommunala diken och annan markreserv där även osålda tomter ingår, samt mark som kommunen arrenderar ut. I ansvarsområdet ingår även kommunal kvartersmark och salutorg.
I uppdraget ingår att ajourhålla befintliga arrendeavtal samt förhandla om och teckna nya avtal vid behov. Du inventerar, utövar tillsyn samt upprättar skötselplaner för marken du förvaltar. Samordna kommunal skyddsjakt är också en del av uppdraget.
Du är ekonomiskt ansvarig för dina ansvarsområden och kommer att ingå i ett team med kommunens andra markförvaltare och samarbeta i många frågor. I ditt dagliga arbete kommer du att ha mycket kontakt med kommunens medborgare i olika mark och arrendefrågor.
I arbetet ingår det att vara ute en del och inventera de områden du förvaltar, men arbetet är till större del administrativt.
I ditt ansvar ingår att medverka till att utveckla det egna uppdraget.

Kvalifikationer:
Du skall ha en relevant utbildning/arbetslivserfarenhet inom den gröna sektorn eller liknande. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom offentlig verksamhet och särskilt markförvaltning samt har utbildning/erfarenhet i jordabalken.
Du är engagerad, noggrann och uppskattar samarbete, samt har en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet.
Du skall vara serviceinriktad, lyhörd och ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, samt ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har god dator- och systemvana samt god kunskap i Officepaketet.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Körkort B är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information kontakta:
Johan Eriksson, enhetschef strategisk förvaltning fastighet och tekniska, 0454-814 14
Christina Gustavsson, Vision, telefon 0454-811 15

Sista ansökningsdag:
2022-04-26 Visa mindre

2-3 virkesmätare till Mörrum, semestervikariat.

Ansök    Jan 7    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är Pålitliga, Opartiska, Engagerade och Tillsammans. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat.

Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som sommarvikarie vid Mörrum under perioden v25-v33 (20/6-14/8). Arbetstiden är skiftgång enligt schema, vilket även inkluderar helger. Arbetstidsmåttet på 37 timmar per vecka. Dina arbetsuppgifter består av travmätning av rundved samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen så som viss städning och administration. Du kommer inledningsvis utbildas internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter. Som utbildad virkesmätare kommer du sedan ansvara för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både chaufförer och kunder. Arbetet skall utföras genom våra värdeord, det vill säga på ett pålitligt, opartiskt och engagerat vis. Självklart gör vi det tillsammans!

Vem är du?
Vi letar efter dig som gillar ordning och reda och tycker om att jobba med siffror. Du arbetar på ett serviceinriktat sätt, både mot kunder och dina kollegor. Du är en god lagspelare och hittar bra och effektiva sätt att jobba i vardagen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Vidare är du noggrann, ordningsam och har lätt för att samarbeta med andra. Du är engagerad, professionell och förtroendeingivande och du är bekväm att arbeta praktiskt och har inga svårigheter att arbeta i digitala system. Avslutningsvis är B-körkort och tillgång till egen bil en förutsättning till tjänsten.

Önskvärt
Önskvärt att du redan under våren kan jobba strödagar för upplärning inför sommaren.

Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande liksom att du kan göra dig förstådd engelska, men det inget krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen
Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du kan arbeta några pass innan sommaren för att lära dig arbetet under våren.
Anställningsform: Vikariat. 
Anställningens omfattning: Heltid, 100 %, 37 timmar/vecka under perioden v25-v33 (20/6-14/8)
Upplysningar om anställningen lämnas av: Katarina Wisell Tel. 010-228 53 40 och Stefan Johannesson, tel. 0454-55257

Fackliga representanter

- GS
Lars Nyman, 010-228 51 87
- Unionen
Christer Somvall, 010-228 52 69

Visst låter det intressant!? Urval till intervju sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan via länken nedan!

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-02-27 Visa mindre

Parkarbetare till drift och underhåll tekniska verksamheten

Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel. Arbetsbeskrivning: I din roll som parkarbetare kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbete med mera. I arbetet används flera fordon/maskiner så som traktor, åkgräsklippare och redskapsbär... Visa mer
Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel.

Arbetsbeskrivning:
I din roll som parkarbetare kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbete med mera. I arbetet används flera fordon/maskiner så som traktor, åkgräsklippare och redskapsbärare. Det kan också bli aktuellt att arbeta på andra avdelningar inom verksamhetsområdet. Helgarbete kan förekomma. Beredskap sommar och vinter ingår!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eller fler av följande kvalifikationer:
• trädgårdsutbildning, t ex yrkeshögskola eller annan utbildning/arbetserfarenhet
som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet från maskinkörning med t ex. traktor
• Röjsågsutbildning
• Arbete på väg nivå 1-2
• Behärskar det svenska språket väl i tal då kommunikation med  kommuninvånare är en stor del i vårt arbete
Meriterande är om du har körkort på motorsåg, BE- och C körkort, erfarenhet av lastmaskinskörning, mobila arbetsplatsformer samt arboristutbildning.

Krav:
Körkort B

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning 6 månader

Upplysningar:
Per Truedsson 0454-56 36 10
Kommunal, tfn 0454-811 91, 811 95

Sista ansökningsdag:
2022-03-31 Visa mindre

Säsongsarbetare till Tekniska verksamheten Drift & Underhåll

Vi söker säsongsarbetare/semestervikarier till kommunens tekniska verksamhet Drift & underhåll. Kommunens tekniska verksamhet arbetar bl. a. med skötseln av kommunens parker, gator, tomter, hamnar och grönyteskötsel. Säsongsanställning 4 veckor- 4 månader. Arbetsbeskrivning: Vi söker semestervikarier till olika tjänster i tekniska verksamheten. För att passa in hos oss behöver du trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person behöver du... Visa mer
Vi söker säsongsarbetare/semestervikarier till kommunens tekniska verksamhet Drift & underhåll.
Kommunens tekniska verksamhet arbetar bl. a. med skötseln av kommunens parker, gator, tomter, hamnar och grönyteskötsel.

Säsongsanställning 4 veckor- 4 månader.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker semestervikarier till olika tjänster i tekniska verksamheten. För att passa in hos oss behöver du trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person behöver du vara lugn, flexibel och serviceinriktad. Vårt uppdrag är att bidra till en hel och ren kommun.
I vår verksamhet finns det behov av säsongsarbetare/semestervikarier inom följande arbetsområden:

Grönyteskötsel
I din roll kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom bl. a. ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbeten.

Maskinkörning- traktor/ gräsklippare / redskapsbärare
I din roll kommer du arbeta med alla förekommande moment inom maskinkörning, såsom bl. a. vattning av blommor, slaghackning, gräsklippning och fräsning av grusgångar. Större del av maskinkörningen är i tätorter och trafikmiljöer där det krävs en stor uppmärksamhet från föraren.

Marin skötsel
I din roll kommer du att arbeta med alla förekommande moment i kommunens småbåtshamnar och skärgård. Såsom bl. a. röjning, städning, tillsyn, mindre reparationsjobb av bryggor oh soptömning. Här krävs båtvana och erfarenhet av att köra båt samt goda kunskaper i att kunna navigera i skärgården. Förarbevis är ett krav.

Vi är en liten arbetsgrupp där vi hjälps åt där behoven finns, så andra arbetsuppgifter än ovanstående kan också förekomma.
Helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eller fler av följande kvalifikationer:
Trädgårdsutbildning, t. ex. yrkeshögskola eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Erfarenhet från maskinkörning med t. ex. traktor
Båtvana och erfarenhet av att köra båt, gärna förarbevis
Röjsågsutbildning
Arbete på väg nivå 1-2
Behärskar det svenska språket väl i tal då kommunikation med kommuninvånare är en stor del i vårt arbete
Du skall vara minst 18 år.  B-körkort är ett krav.

Övrig information:
Ange på ansökan vilken tjänst du är intresserad av.  Tillträde snarast.
Sysselsättningsgrad: Heltid, 40 tim/ vecka.
Anställningens längd diskuteras på eventuell intervju. Anställningstiderna varierar från 4 veckor- 4 månader.

För mer information:
Per Truedsson Enhetschef tekniska verksamheten, 0454-56 36 10

Fackliga företrädare:
Kommunal 0454-811 91

Sista ansökningsdag:
2021-03-20

Urval och intervjuer sker fortlöpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Parkarbetare till drift och underhåll tekniska verksamheten

Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel. Arbetsbeskrivning: I din roll som parkarbetare kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbete med mera. I arbetet används flera fordon/maskiner så som traktor, åkgräsklippare och redskapsbär... Visa mer
Drift och underhåll tekniska verksamheten är en del av den Strategiska verksamheten som förvaltar kommunens anläggningar inom gata, park, natur, marin, fritid och tomtskötsel.

Arbetsbeskrivning:
I din roll som parkarbetare kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbete med mera. I arbetet används flera fordon/maskiner så som traktor, åkgräsklippare och redskapsbärare.
Det kan också bli aktuellt att arbeta på andra avdelningar inom verksamhetsområdet.
Helgarbete kan förekomma. Beredskap sommar och vinter ingår!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eller fler av följande kvalifikationer:
• trädgårdsutbildning, t ex yrkeshögskola eller annan utbildning/arbetserfarenhet
som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet från maskinkörning med t ex. traktor
• Röjsågsutbildning
• Arbete på väg nivå 1-2
• Behärskar det svenska språket väl i tal då kommunikation med  kommuninvånare är en stor del i vårt arbete
Meriterande är om du har körkort på motorsåg, BE- och C körkort, erfarenhet av lastmaskinskörning, mobila arbetsplatsformer samt arboristutbildning.

Krav:
Körkort B

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning 6 månader

Upplysningar:
Per Truedsson 0454-56 36 10
Kommunal, tfn 0454-811 91, 811 95

Sista ansökningsdag:
2022-01-16 Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rör- och anläggningskonstruktörer

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY i Karlshamn befinner sig i en expansiv fas och har ett behov av att utöka vårt team med fler erfarna rör- och anläggningskon... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
AFRY i Karlshamn befinner sig i en expansiv fas och har ett behov av att utöka vårt team med fler erfarna rör- och anläggningskonstruktörer. Hos oss har du möjligheten att bli en del av ett företag med stora ambitioner och där det finns goda möjlighet att utvecklas och samtidigt ha väldigt roligt på jobbet.
Som rör- och anläggningskonstruktör hos oss på AFRY får du möjlighet att arbeta med konstruktion av industriella anläggningar och produkter, vilket bland annat innebär arbetsuppgifter som förstudier/utredningar, förprojekt, upphandlingar, ta fram förfrågningsunderlag för rörinstallationer, processoptimering flödesscheman, utrustningslistor, layouter, isometrier, materialspecifikationer och kalkyler.
Vår tyngdpunkt ligger inom processindustri, kärnkraft samt olja & gas, men även papper & massa och kraftvärme finns inom vårt kundsegment. Projekten kan komma att variera i både storlek och innehåll och de utförs vanligtvis ute på plats hos våra kunder, men ibland har vi även projekt som genomförs i våra egna lokaler.
I de flesta uppdragen gör vi även hållfasthets- och flödesberäkningar och vår projektering utförs huvudsakligen i Plant 3D, PDMS 3D och Autocad 2D.
Kravspecifikation
Vi söker dig som känner att du kan det här med rör- och anläggningskonstruktion, dvs har några års arbetslivserfarenhet från området, samt är intresserad av att utvecklas och ser konsultrollen som ett bra sätt att göra det på.
Det vi specifikt söker är dig som har:
Minst 2 års erfarenhet från rör- och anläggningskonstruktion inom processindustrin.
Kunskaper i något CAD-verktyg, såsom Plant 3D, Aveva PDMS/E3D (meriterande), Cadmatic och/eller Autocad 2D.
Förmågan att kommunicera på både det svenska och engelska språket.
B-körkort eftersom resor till kundföretag i hela regionen förekommer.

Följande kompetenser ser vi som meriterande:
Ha drivit egna uppdrag och har egna kontakter i branschen.
Erfarenhet från processindustri- och/eller pappersbruksbranschen.

Erfarenhet och kunskap är viktigt, men i denna rekrytering är även dina personliga egenskaper något vi kommer värdera högt. Där anser vi att du som person bör vara:
Nyfiken och ha en vilja och förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer, arbetssätt och sociala sammanhang
Strukturerad, noggrann och ha en hög ansvarskänsla

Sök gärna redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ytterligare information
Som anställd på AFRY, som är ett stort och etablerat företag med lokala förankringar, erbjuds du stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer.
Hos oss kommer du få 16 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar. När det kommer till kritan så börjar det med dig, en person som vill göra skillnad.
På AFRY är många passionerade även på fritiden och det vill vi gärna stödja. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi har därför till exempel stugor du kan hyra och många olika AFRY-klubbar du kan bli medlem i om du vill. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas på sin arbetsplats genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter dig.

Kontakt
För frågor är du välkommen att kontakta:
Joakim Hellkvist
Affärsområdeschef
010-505 77 17
[email protected]
Karin Backman
Rekryteringspartner
010-505 31 78
[email protected]
OBS! Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar per mejl.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Asarum-Ringamåla Församling söker Kyrkogårdsarbetare

Asarum-Ringamåla Församling delas in i en församlingsverksamhet och en begravningsverksamhet och har ca 30 medarbetare. Asarum-Ringamåla Församling arbetar utifrån orden "öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta". Öppenhetsorden präglar vår syn på arbetslaget. Vi arbetar tillsammans för att komma närmare vår vision. Arbetsuppgifter Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar, t ex ogräsrensning, trimning, gräsklippning, plantering, gravgrävning, kö... Visa mer
Asarum-Ringamåla Församling delas in i en församlingsverksamhet och en begravningsverksamhet och har ca 30 medarbetare. Asarum-Ringamåla Församling arbetar utifrån orden "öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta". Öppenhetsorden präglar vår syn på arbetslaget. Vi arbetar tillsammans för att komma närmare vår vision.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar, t ex ogräsrensning, trimning, gräsklippning, plantering, gravgrävning, köra församlingens maskiner, maskinskötsel mm. Snö och halkbekämpning med viss beredskap förekommer samt lite fastighetsskötsel.

Kvalifikationer
Trädgårdsutbildning och/eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig för arbetet.
Erfarenhet från trädgårds-, park-, eller kyrkogårdsarbete är meriterande. Körkort för motorsåg, röjsåg, truckkort och grävkort är meriterande.

Vi söker en medarbetare som ser det där lilla extra samt är serviceinriktad, ansvarsfull och har ordningssinne. Då arbetet är fysiskt krävande behövs god fysik.

Du ska kunna arbeta självständigt, men också arbeta i grupp. Arbetet på en kyrkogård, där sörjande människor vistas, kräver att du har förståelse och förmåga att bemöta människor på ett värdigt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. I arbetet behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift.

Övrigt
Ange löneanspråk.
B-körkort för manuell växellåda och tillgång till bil.

Upplysningar
Frågor besvaras av Kyrkogårdschef Ola Palmberg 0454-328641

Fackliga företrädare
Facklig företrädare: Kommunal, sektion Karlshamn 0454-81191

Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till
[email protected] eller
Asarum-Ringamåla Församling
Prästgårdsallèn 8
37450 ASARUM

Sista ansökningsdag: 2021-11-08

Välkommen! Visa mindre

Hundskötare, hunddagis

Ansök    Okt 19    Lyckans Hund    Hundskötare/Hundvårdare
Vi växer och behöver därför utöka vårt team! Vi söker dig, 18+, glad, positiv och inte rädd för att hugga i. Du måste ha hundvana och vara serviceminded. Vi ser helst att du har någon form av utbildning inom hund. Meriterande om du har hunddagisutbildning. Det är en liten arbetsplats, vilket gör att personkemi är viktigt för att alla ska trivas på jobbet Vi söker en, eventuellt två personer. Tjänsten är en timanställning. Arbetstider varierar, men f... Visa mer
Vi växer och behöver därför utöka vårt team!


Vi söker dig, 18+, glad, positiv och inte rädd för att hugga i.
Du måste ha hundvana och vara serviceminded.
Vi ser helst att du har någon form av utbildning inom hund.
Meriterande om du har hunddagisutbildning.


Det är en liten arbetsplats, vilket gör att personkemi är viktigt för att alla ska trivas på jobbet


Vi söker en, eventuellt två personer. Tjänsten är en timanställning.
Arbetstider varierar, men främst vardagar mellan 06-17.


Arbetsuppgifter är sedvanligt förekommande arbetsuppgifter, såsom rastning och aktivering av hund, städ, mm.
Hundarna rastas ute varje dag, alla dagar. Kläder efter väder är vad som gäller.


Personen vi söker SKA:
*Vara pålitlig, med allt vad det innebär
*Ha ett brinnande intresse för hund!!
*Arbeta med positiva/reko metoder
*Ha god fysik, jobbet är tungt. Vi går lätt 20.000 steg om dagen.
*Hyfsat stark, både fysiskt och psykiskt. Vi har stora hundar, och måndagar kan fresta på ????
*Vi vill att vår framtida kollega är engagerad till tusen, men samtidigt lugn med hundarna.


Om du är intresserad, maila CV och personligt brev till [email protected]
Skriv om du är berättigad någon form av stöd, vi behöver isåfall veta att arbetsplatsen kommer funka utifrån dina behov.
Körkort är ett plus, då bussar inte går tillräckligt tidigt för öppning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Virkesmätare till Södra Cell Mörrum

Ansök    Aug 30    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika.

Arbetsplatsen Mörrum är stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är tre skift, 37 timmar/vecka, även tjänstgöring på annan mätplats och andra tider kommer att förekomma.

Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal.

Ditt ansvar
Arbetsuppgifterna består av mätning, provtagning och redovisning av förekommande sortiment samt andra arbetsuppgifter på mätstationen.

Biometria ser till att du får rätt utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Vem är du?
Du är noggrann, ordningsam och har lätt för att samarbeta.
Du är engagerad, professionell och förtroendeingivande.

Skoglig erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Bengt Olsson, distriktschef Kristianstad, 010-228 52 64.

Fackliga företrädare är för GS Helena Carlsson 010-228 53 52 och för Unionen Christer Somvall 010-228 52 69

Din ansökan
Vi rekryterar löpande så skicka ansökan snarast dock senast 24 september. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Personal till vårt team, Hunddagis

Vi växer och behöver därför utöka vårt team! Vi söker dig, 18+, glad, positiv och inte rädd för att hugga i. Du måste ha hundvana och vara serviceminded. Vi ser helst att du har någon form av utbildning inom hund. Meriterande om du har hunddagisutbildning. Det är en liten arbetsplats, vilket gör att personkemi är viktigt för att alla ska trivas på jobbet Vi söker en, eventuellt två personer. Tjänsten är en timanställning. Arbetstider varierar, men främst v... Visa mer
Vi växer och behöver därför utöka vårt team! Vi söker dig, 18+, glad, positiv och inte rädd för att hugga i. Du måste ha hundvana och vara serviceminded. Vi ser helst att du har någon form av utbildning inom hund. Meriterande om du har hunddagisutbildning. Det är en liten arbetsplats, vilket gör att personkemi är viktigt för att alla ska trivas på jobbet Vi söker en, eventuellt två personer. Tjänsten är en timanställning. Arbetstider varierar, men främst vardagar mellan 06-17. Arbetsuppgifter är sedvanligt förekommande arbetsuppgifter, såsom rastning och aktivering av hund, städ, mm. Hundarna rastas ute varje dag, alla dagar. Kläder efter väder är vad som gäller. Om du är intresserad, maila CV till [email protected] Skriv om du är berättigad någon form av stöd. Välkommen ????????????
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Semestervikarier till Tekniska verksamheten

Vi söker semestervikarier till kommunens tekniska verksamhet. Kommunens tekniskaverksamhet arbetar bl. a. med skötseln av kommunens parker, gator, hamnar ochgrönyteskötsel. Säsongsanställning 10 veckor- 4 månader. Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med drygt 400medarbetare så organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysiskplanering, mark och exploatering, miljö, gata, park och marin. Hit hör ocksåservicefunktionerna kost... Visa mer
Vi söker semestervikarier till kommunens tekniska verksamhet. Kommunens tekniskaverksamhet arbetar bl. a. med skötseln av kommunens parker, gator, hamnar ochgrönyteskötsel.
Säsongsanställning 10 veckor- 4 månader.
Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med drygt 400medarbetare så organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysiskplanering, mark och exploatering, miljö, gata, park och marin. Hit hör ocksåservicefunktionerna kost, städ, tvätteri, verksamhetsvaktmästeri, fastighet, sotning och projektkontor. För att vi på Samhällsbyggnadsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska, arbetarvi efter värdeorden glädje, engagemang, mod, uthållighet och flexibilitet.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker semestervikarier till olika tjänster i tekniska verksamheten. För att passa hos oss behöver du trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver också vara lugn, flexibel och serviceinriktad. Vårt uppdrag är att bidra till en ren och snygg kommun. 
I vår verksamhet finns behov av semestervikarier inom följande arbetsområden:

Grönyteskötsel

I din roll kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom bl. a. ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbeten.

Maskinkörning- traktor/ gräsklippare
I din roll kommer du arbeta med alla förekommande moment inom maskinkörning, såsom bl. a. vattning av blommor, slaghackning, gräsklippning och fräsning av grusgångar. Större del av maskinkörningen är i tätorter och trafikmiljöer där det krävs en stor uppmärksamhet från föraren.

Marin skötsel
I din roll kommer du att arbeta med alla förekommande moment i kommunens båthamnar och skärgård. Såsom bl. a. röjning, städning, tillsyn, mindre reparationsjobb av bryggor oh soptömning. Här krävs båtvana och erfarenhet av att köra båt samt goda kunskaper i att kunna navigera i skärgården.  

Vi är en liten arbetsgrupp där vi hjälps åt där behov finns, så andra arbetsuppgifter än ovanstående kan också förekomma. 
Helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eller fler av följande kvalifikationer:
Trädgårdsutbildning, t. ex. yrkeshögskola eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Erfarenhet från maskinkörning med t. ex. traktor
Båtvana och erfarenhet av att köra båt, gärna förarbevis
Röjsågsutbildning
Arbete på väg nivå 1-2
Behärskar det svenska språket väl i tal då kommunikation med kommuninvånare är en stor del i vårt arbete

Du skall vara minst 18 år.
B-körkort är ett krav.

Övrigt:

Ange på ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Tillträde sker efter överenskommelse

Sysselsättningsgrad:

Heltid, 40 tim/ vecka.
Anställningens längd diskuteras på eventuell intervju.och kan variera från 10 veckor- 4 månader.

Sista ansökningsdag:
2021-03-26
Urval och intervjuer sker fortlöpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

För mer information:

Linnéa Persson Tf. Enhetschef Park & Marin tel. 0454-814 25

Fackliga företrädare:

Kommunal 0454-811 91 eller 811 95 Visa mindre

Djurskötare till ekologisk mjölkgård.

Ansök    Aug 24    Tockarp Ekogård    Djurskötare, mjölk
Hej. Vi söker en ny medarbetare till våra 70 ekokossor då vår tidigare djurskötare gått vidare med studier. Arbetet består utav vanligen förekommande arbetsuppgifter i en robotbesättning samt arbete med ungdjur. Arbetspassen är förlagda till för eller eftermiddag. Arbete var 4:e helg. Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Deltid-heltid. Visa mer
Hej.
Vi söker en ny medarbetare till våra 70 ekokossor då vår tidigare djurskötare gått vidare med studier.
Arbetet består utav vanligen förekommande arbetsuppgifter i en robotbesättning samt arbete med ungdjur.
Arbetspassen är förlagda till för eller eftermiddag.
Arbete var 4:e helg.
Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Deltid-heltid. Visa mindre

Tomatplockare

Ansök    Aug 16    Elleholms Tomatodling AB    Växtskötare
TOMATPLOCKARE Elleholms Tomatodling söker tomatplockare för perioden november och framåt. Utbildning/Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs för arbetet. Personliga egenskaper: Arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme. Arbetstiden är 7-16. Visa mer
TOMATPLOCKARE

Elleholms Tomatodling söker tomatplockare för perioden november och framåt.

Utbildning/Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs för arbetet.

Personliga egenskaper: Arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme.

Arbetstiden är 7-16. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare Säsongsanställning

Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet. Den 1 januari 2021 byter vi namn till Karlshamns församling. Arbetsuppgifter: Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar och en del transporter inom pastoratet. Kvalifikationer: Trädgårdsutbildning eller annan likvärdig... Visa mer
Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet. Den 1 januari 2021 byter vi namn till Karlshamns församling.


Arbetsuppgifter:
Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar och en del transporter inom pastoratet.
Kvalifikationer:
Trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet från trädgårds-, park-, eller kyrkogårdsarbete.
I arbetet behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift.
Du ska kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga, ha ordningssinne, vara flexibel och ansvarsfull. Arbete på en kyrkogård ställer krav på god social förmåga att möta sörjande människor. Det kräver att du har förståelse och förmåga att bemöta människor på ett korrekt och värdigt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt:
Varaktighet 6 månader med eventuell förlängning. Tillträde enligt överenskommelse ungefär i mitten av mars månad 2021.
Ange löneanspråk
Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV skickas
Med e-post till: [email protected]


Eller brev till:
Karlshamn-Trensums Pastorat
Kungsgatan 58
374 36 Karlshamn


Sista ansökningsdag: 2021-01-10


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

SEMESTERVIKARIER SOM VIRKESMÄTARE TILL MÖRRUM

Ansök    Jan 25    Biometria ek. för.    Virkesmätare
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med fors... Visa mer
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden.

Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika.

Arbetsplatsen Mörrum är stationeringsort för tjänsten. Arbete enligt skiftschema inkl helger.

Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Tjänsten är en semesteranställning under period v 25-33. Önskvärt att man redan under våren kan jobba strödagar för upplärning inför sommaren. 

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ditt ansvar
Arbetsuppgifterna består av travmätning av rundved samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen.  Vi ser till att du får rätt utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Vi utbildar dig internt när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kvalitetsledare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden.

Vem är du?
Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, ha skoglig kännedom och trivs med att jobba med service både mot kunder och kollegor samt att vara en bra lagspelare. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. En positiv inställning kommer du långt med. Du är noggrann, ordningsam och har lätt för att samarbeta. Du är engagerad, professionell och förtroendeingivande. Visa mindre

Trädgårdsmästare till drift- och underhåll i Karlshamn, visstidsanställning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat d... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

ARBETSUPPGIFTER
Som trädgårdsmästare arbetar du främst med underhåll av våra utemiljöer på sjukhuset och övriga ytterområden.

Några exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, vattning, renhållning, beskärning, plantering, städning på tak, rensning av hängrännor, grus, lövblåsning etcetera.
Till din hjälp finns ett datorbaserat fastighetssystem där beställaren lägger in sitt ärende med tillhörande uppdragsbeskrivning och även skriftliga skötselrutiner.

Arbetsområde är västra Blekinge varav körkort B är ett krav. Är du rätt person erbjuder vi ett utvecklande och trivsamt arbete där man kan påverka och göra skillnad.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med KY utbildning inom trädgård eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av redskapsmaskiner samt körkort för motorsåg och röjningssåg.

Som person är du ansvarstagande och engagerad, du tar initiativ och är självständig och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Tjänsten är en tillsvidare tjänst på 100 % Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet. Arbetsuppgifter: Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar och en del transporter inom pastoratet. Kvalifikationer: Trädgårdsutbildning och/eller annan likvärdig utbildning. E... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidare tjänst på 100 %
Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet.


Arbetsuppgifter:
Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar och en del transporter inom pastoratet.
Kvalifikationer:
Trädgårdsutbildning och/eller annan likvärdig utbildning.
Erfarenhet från trädgårds-, park-, och särskilt kyrkogårdsarbete är meriterande. Det är meriterande med traktor- och maskinvana.


Vi vill att du har bra samarbetsförmåga men också förmåga att arbeta självständigt. Du har initiativförmåga, bra ordningssinne och ett ansvarsfullt arbetssätt. Arbetet på en kyrkogård ställer krav på god social förmåga att möta sörjande människor. Det betyder att du har ska ha förståelse och förmåga att bemöta människor på ett korrekt och värdigt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


I arbetet behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift.


Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till.
Ange löenanspråk. Visa mindre

Tomatplockare

TOMATPLOCKARE Elleholms Tomatodling söker tomatplockare för perioden mars-oktober. Utbildning/Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs för arbetet. Personliga egenskaper: Arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme. Arbetstiden är 7-16 eller 06-15 måndag till fredag. Visa mer
TOMATPLOCKARE

Elleholms Tomatodling söker tomatplockare för perioden mars-oktober.

Utbildning/Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs för arbetet.

Personliga egenskaper: Arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme.

Arbetstiden är 7-16 eller 06-15 måndag till fredag. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet. Den 1 januari 2021 byter vi namn till Karlshamns församling. Arbetsuppgifter: Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar och en del transporter inom pastoratet. Kvalifikationer: Trädgårdsutbildning eller annan likvärdig... Visa mer
Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet. Den 1 januari 2021 byter vi namn till Karlshamns församling.


Arbetsuppgifter:
Alla förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar och en del transporter inom pastoratet.
Kvalifikationer:
Trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet av arbete inom trädgårds- och parkarbete. Särskilt meriterande är kunskaper och erfarenhet av de olika arbetsuppgifter som förekommer inom kyrkogårdskötsel.
I arbetet behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift.


Vi vill att du har bra samarbetsförmåga men också förmåga att arbeta självständigt. Vi vill även att du har initiativförmåga, bra ordningssinne och ett ansvarsfullt arbetssätt. Arbetet på en kyrkogård ställer krav på god social förmåga att möta sörjande människor. Det betyder att du ska ha förståelse och förmåga att bemöta människor på ett korrekt och värdigt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse.
Ange löneanspråk


Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV skickas


Med e-post till: [email protected]
Eller med brev till
Karlshamn Trensums Pastorat
Kungsgatan 58
374 36 Karlshamn

Sista ansökningsdag: 2021-01-10


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lantbruksintresserad Fältsäljare

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklar... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklart ansvarar du för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få en tjänstebil/förmånsbil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Därför kan din bakgrund variera. Kanske har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med rådgivning/försäljning kommer det vara till din fördel i denna tjänst. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Som person är du nyfiken och en god lyssnare som har lätt för att kommunicera med andra. Du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende. Du har ett stort driv att nå resultat samt är ansvarstagande och strukturerad.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid om så önskas.
Du utgår från hemmakontor med fördel i Kalmar län, norra Blekinge län, Uppland, Södermandland eller Västmanland.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Bergstrand, Regionchef Öst på 0724024918.
Välkommen med din ansökan senast den 27 september 2020. Visa mindre

Ferearbetare Sommaren 2020

Asarums pastorat består av två församlingar, Asarum och Ringamåla. Pastoratet delas in i en församlingsverksamhet och en begravningsverksamhet och har ca 30 medarbetare. Asarums pastorat arbetar utifrån orden "öppna dörrar, öppnar händer och öppet hjärta". Arbetsuppgifter Arbete på kyrkogårdarna. Arbetet innebär att vara behjälplig till ordinarie personal med arbetsuppgifter såsom ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och underhåll. Kvalifikation... Visa mer
Asarums pastorat består av två församlingar, Asarum och Ringamåla. Pastoratet delas in i en församlingsverksamhet och en begravningsverksamhet och har ca 30 medarbetare. Asarums pastorat arbetar utifrån orden "öppna dörrar, öppnar händer och öppet hjärta".


Arbetsuppgifter
Arbete på kyrkogårdarna. Arbetet innebär att vara behjälplig till ordinarie personal med arbetsuppgifter såsom ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och underhåll.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Som person bör du vara ambitiös, flitig och ansvarsfull.


Anställningstid
Period 1: 20200615-20200710 (1 plats)
Period 2: 20200706-20200731 (2 platser)
Period 3: 20200720-20200814 (1 plats)


Upplysningar
Arbetsledare Ann-Sofie Björk 0454-32 86 29


Ansökan
Skriftlig ansökan skickas till
[email protected]


eller till
Asarums pastorat
Prästgårdsallén 8
374 50  ASARUM


Ange i ansökan vilken period som önskas, kom-i-håg att ange telefonnummer. Visa mindre

Djurskötare till mjölkkobesättning med 100 kor i Blekinge

Ansök    Aug 18    Mats Abrahamsson    Djurskötare, mjölk
Familjeföretag med 3 anställda driver mjölk- och köttproduktion på Froarps Gård i Asarum, Blekinge. Totalt har vi 300 djur. Nu söker vi en djurskötare till mjölkkobesättningen för 100 kor. Visa mer
Familjeföretag med 3 anställda driver mjölk- och köttproduktion på Froarps Gård i Asarum, Blekinge. Totalt har vi 300 djur.

Nu söker vi en djurskötare till mjölkkobesättningen för 100 kor. Visa mindre

Virkesmätare till Mörrum mätstation

Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.Vårt erbjudandeVi erbjuder dig ett självständigt arbe... Visa mer
Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns 800 medarbetare i hela landet.Vårt erbjudandeVi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika.Arbetsplatsen Mörrums mätstation är stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är tre skift, 36 timmar/vecka, även helger i schemat.Vi utbildar dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden. Tjänsten är heltid och tillträde omgående.Vem är du?Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Framför allt vill vi att du ska ha viljan att jobba hos oss – vi på Biometria tycker att det ska vara roligt att jobba! Ditt ansvarArbetsuppgifterna består av stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen. Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kan komma att ha kontakt med både chaufförer och kunder.  Vill du veta mer?Hör av dig till Bengt Olsson tel 010 2285264. Facklig representant för GS är Alexander Ingemarsson, tel 0705 494142.Din ansökanTveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Det här blir kul! Rekryteringen sker löpnade. Skicka ansökan med CV till [email protected] senast den 18 augusti 2019.  Märk din ansökan med MÖRRUM.Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR (https://datainspektionen.se). Visa mindre

Tomatplockare

Ansök    Jan 16    Elleholms Tomatodling AB    Växtskötare
TOMATPLOCKARE Elleholms Tomatodling söker tomatplockare för perioden mars-oktober. Utbildning/Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs för arbetet. Personliga egenskaper: Arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme. Arbetstiden är 7-16 eller 06-15 måndag till fredag. Visa mer
TOMATPLOCKARE

Elleholms Tomatodling söker tomatplockare för perioden mars-oktober.

Utbildning/Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs för arbetet.

Personliga egenskaper: Arbetsvillig, kunna passa tider, klara av ett monotont arbete och att arbeta i värme.

Arbetstiden är 7-16 eller 06-15 måndag till fredag. Visa mindre

Två trädgårdsmästare till drift- och underhållsavdelningen i Karlshamn, vis

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionservice verk... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster.

Region Blekinge disponerar ca 270 000 m³ lokaler, där drift-och underhållsavdelningarna i Karlshamn ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den västra delen av länet. Vi söker nu en trädgårdsarbetare till avdelningen där vi idag är omkring 15 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Som trädgårdsmästare arbetar du främst med underhåll av våra utemiljöer på sjukhuset och övriga ytterområden.

Några exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, vattning, renhållning, beskärning, plantering, städning på tak, rensning av hängrännor, grus, lövblåsning samt halkbekämpning vintertid.

Till din hjälp finns ett datorbaserat fastighetssystem där beställaren lägger in sitt ärende med tillhörande uppdragsbeskrivning och även skriftliga skötselrutiner.

Arbetsområde är västra Blekinge varav körkort B är ett krav. Är du rätt person erbjuder vi ett utvecklande och trivsamt arbete där man kan påverka och göra skillnad.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med KY utbildning inom trädgård eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av redskapsmaskiner samt körkort för motorsåg och röjningssåg.

Som person är du ansvarstagande och engagerad, du tar initiativ och är självständig och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Parkarbetare

Säsongsanställning t o m 191031. Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med ca 400 medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning samt ett förvaltningskansli. För att vi på Samhällsbyggandsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi efter värdeorden glädje, eng... Visa mer
Säsongsanställning t o m 191031.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med ca 400 medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning samt ett förvaltningskansli. För att vi på Samhällsbyggandsförvaltningen ska lyckas att leverera den service vi ska arbetar vi efter värdeorden glädje, engagemang, mod, uthållighet och flexibilitet.

Arbetsbeskrivning:
Då en av våra medarbetare valt att pröva annat arbete söker vi en positiv kille eller tjej som vill bli en i vårt team på Park&Marin;. Vi tillämpar arbetsrotation för att behålla en god arbetsmiljö.

I din roll som parkarbetare kommer du att arbeta med alla förekommande moment inom grönyteskötsel såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering och beskärningsarbeten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en trädgårdsutbildning, t ex yrkeshögskola eller annan utbildning/arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig och givetvis har du körkort B.

Meriterande är om du har körkort på både motorsåg och röjsåg, arbete på väg 1-2, BE- och C körkort och erfarenhet från mobila arbetsplatsformer.

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Referenser lämnas vid begäran.

För mer information:
Christian Lindroos, Enhetschef Park&Marin;, tel. 0728-849910
Kommunal, tel. 0454-811 91 eller 811 95 Visa mindre