Lediga jobb som Administrativ assistent i Karlshamn

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Samordnare till Socialpsykiatrin

Brinner du för att arbeta med människor och älskar ordning och reda? Vi söker nu en samordnare som tillsammans med oss vill utveckla vår Socialpsykiatri.   I Socialförvaltningen i Karlshamns kommuns arbetar ca 1300 medarbetare varje dag för att göra skillnad. Inom verksamhetsområdetArbetsmarknad, stöd och sociala insatser drivs vi av att tillsammans i samhället öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, ge gott stöd och verka för att nyanl... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och älskar ordning och reda? Vi söker nu en samordnare som tillsammans med oss vill utveckla vår Socialpsykiatri.  

I Socialförvaltningen i Karlshamns kommuns arbetar ca 1300 medarbetare varje dag för att göra skillnad. Inom verksamhetsområdetArbetsmarknad, stöd och sociala insatser drivs vi av att tillsammans i samhället öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, ge gott stöd och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är långt ifrån ett enkelt arbete, men det är viktigt och meningsfullt.

Inom enheten arbetar idag enhetschef och 24 medarbetare primärt med beslutade insatser inom SOL så som daglig sysselsättning, särskilt boende och boendestöd.


Arbetsuppgifter
Tjänsten som samordnare omfattar strategisk verksamhetsplanering och utveckling inom socialpsykiatrin så väl som praktisk och operativt stöd till verksamheten. Samordnaren bidrar till att forma verksamhetens struktur, arbetssätt och arbetsmetoder.
Som samordnare inom Socialpsykiatrin kommer du på uppdrag från enhetschef arbeta med ta fram underlag till beslut, bemanningsplanering, statistik, handlägga inrapporteringar till andra myndigheter/aktörer, planera för verkställandet av SOL-beslut, följa planering av boendeplatser samt följa upp externa placeringar.

Utöver detta kommer du i din roll som samordnare även vara behjälplig med verkställande av individuella sysselsättningar samt i framtagandet av rutiner och instruktioner.

Genom ett coachande och stödjande förhållningssätt kommer du agera metodstöd till verksamheten i verkställandet av beslut samt dokumentation. Vi står inom kort inför införandet av ett nytt dokumentationssystem där samordnaren är en viktig del av införandet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en eftergymnasial utbildning. Har du utbildning eller erfarenhet inom psykiatri är det meriterande. Som person är du trygg med att arbeta självständigt i ditt uppdrag samt har förmåga att…
samverka och samarbeta med personer i, och utanför, den egna verksamheten
hålla dig verklighetsnära och ta dig an uppgiftermed ett praktiskt och konkret förhållningssätt
lyfta blicken och se helheten i hela verksamheten samt i omvärldsbevakning
se sociala normerur flera olika perspektiv
behålla lugnet även när arbetet kräver ett högre tempoÖvrigt
Tillsvidareanställd i kommunen.
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.
B-körkort med manuell växellåda är ett krav.För mer information kontakta:
Jenny Olgrim 0454/81975
Fackliga företrädare nås via kommunens servicecenter: 0454-810 00.

Sista ansökningsdag
220504 Visa mindre

Logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn

Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt? Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn! Arbetsbeskrivning Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och d... Visa mer
Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn

Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt?
Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och du kommer att arbeta med logistik och lageradministration och även vara ute i verksamheten tillsammans med personalen som arbetar med stuffning/lagerhantering av gods. För att trivas i rollen behöver du vara driven och känna dig bekväm med att leda och fördela arbetsuppgifter till maskinförarna och lagerpersonalen. Du kommer du att ha daglig kundkontakt och din styrka är att du kan planera och prioritera.

Exmpel på förekommande arbetsuppgifter

•  Administration i Portit.
•  Registrera containers, lägga in bokningsnummer, lägga ut containers till trucken, prognoser
• Stuffning, strippning , plocklistor, fraktsedlar
•  Registrering import och exportcontainers till Kina
•  Upplastning, containerdepåer
•  Fylla i underlag till alla här ovan för fakturering i olika excelfiler
•  Kundkontakt

Färja och terminal

• Frakthandlingar, registrering i deras lagersystem, inventering, debiteringsunderlag, excel lagersaldo
• Samarbete med terminal och färjepersonal
• Kontakt med kunder
•  Hogia datasystem

Detta är en heltidstjänst och behovet är under juni-augusti.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration inom lager och logistik. Du är en trygg person som besitter förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare arbetat i Portit och Hogia är det en merit.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och uthållig. Med flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att skapa struktur för ditt jobb och att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en miljö med många snabba förändringar där du ser möjligheter och är lösningsfokuserad. Du är en god kommunikatör som med tydlighet bygger förtroendefulla relationer med leverantörer och medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Karlshamns hamn

Hamnen är en av Sveriges största hamnar och har en allt mer betydande position i sydöstra Östersjöområde. I synnerhet när det gäller transporter i öst-västlig riktning. Skogs- , Enhetslast med färja och i container, energi samt lagring och omlastning är hamnens huvudverksamheter. Karlshamn har ett strategiskt läge som logistiknod och lokalisering för, etablering, logistik, logistikutveckling, godsstråk etc. Här pågår expansion och här finns möjligheter för dem som har utvecklings- och expansionsbehov och -vilja. Karlshamns Hamn arbetar kundanpassat, med stor öppenhet och positiv attityd till nya tankar, upplägg, lösningar, samarbetsformer, utveckling, projekt etc.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag som semestervikarie under juni-augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se
Tillträde så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Davidsson, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Administratör för uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona!

Om tjänsten För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en administratör med erfarenhet av diarieföring. Uppdraget är med start 1 september och pågår till årsskiftet med chans till förlängning ett år framåt. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Uppdraget avser arbete i myndighetens registratur och arkiv. Arbetet innebär i huvudsak registrering av ärenden/uppgifte... Visa mer
Om tjänsten
För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en administratör med erfarenhet av diarieföring. Uppdraget är med start 1 september och pågår till årsskiftet med chans till förlängning ett år framåt. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uppdraget avser arbete i myndighetens registratur och arkiv. Arbetet innebär i huvudsak registrering av ärenden/uppgifter i diariesystemet Platina. Utöver det ingår arbete med insortering i och arkivet samt säkerställa kvalitetssäkring.

Du kommer att diarieföra ärenden, lägga in uppgifter i digitala system, göra utskick samt ordna och förteckna/kvalitetssäkra arkiv under de senaste tre åren.

Arbetet är förlagt på myndighetens kontor i Karlskrona med arbetstider måndag till fredag under kontorstider.


Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla kraven:

- Väl dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med att diarieföra ärenden, lägga in uppgifter i digitala system, göra utskick samt ordna och förteckna/kvalitetssäkra arkiv under de senaste tre åren
- Erfarenhet från liknande uppdrag
- God förmåga att självständigt prioritera samt ta initiativ till utveckling av aktiviteter
- Hög servicenivå och ansvarstagande för uppdragets genomförande enligt överenskommelse med den statliga myndigheten
- Hög integritet vid utförande av arbetsuppgifter för den statliga myndigheten
- Mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift
- Mycket god samarbetsförmåga

Erfarenhet av arbete i arkiv i visual är meriterande.


Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Logistik och lageradministratör

Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt? Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn! Arbetsbeskrivning Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och d... Visa mer
Logistik och lageradministratör till Karlshamns Hamn

Vill du ha möjligheten att jobba som administratör inom logistik och lager? Vill du vara en del av verksamheten genom att leda och fördela arbetsuppgifter och ha en daglig kundkontakt?
Sök då denna möjlighet på Karlshamns Hamn!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven logistik och lageradministratör till Karlshamns hamn. Rollen är ett semestervikariat som löper över juni till augusti. Rollen är bred och du kommer att arbeta med logistik och lageradministration och även vara ute i verksamheten tillsammans med personalen som arbetar med stuffning/lagerhantering av gods. För att trivas i rollen behöver du vara driven och känna dig bekväm med att leda och fördela arbetsuppgifter till maskinförarna och lagerpersonalen. Du kommer du att ha daglig kundkontakt och din styrka är att du kan planera och prioritera.

Exmpel på förekommande arbetsuppgifter

•  Administration i Portit.
•  Registrera containers, lägga in bokningsnummer, lägga ut containers till trucken, prognoser
• Stuffning, strippning , plocklistor, fraktsedlar
•  Registrering import och exportcontainers till Kina
•  Upplastning, containerdepåer
•  Fylla i underlag till alla här ovan för fakturering i olika excelfiler
•  Kundkontakt

Färja och terminal

• Frakthandlingar, registrering i deras lagersystem, inventering, debiteringsunderlag, excel lagersaldo
• Samarbete med terminal och färjepersonal
• Kontakt med kunder
•  Hogia datasystem

Detta är en heltidstjänst och behovet är under juni-augusti.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration inom lager och logistik. Du är en trygg person som besitter förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare arbetat i Portit och Hogia är det en merit.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och uthållig. Med flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att skapa struktur för ditt jobb och att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en miljö med många snabba förändringar där du ser möjligheter och är lösningsfokuserad. Du är en god kommunikatör som med tydlighet bygger förtroendefulla relationer med leverantörer och medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Karlshamns hamn

Hamnen är en av Sveriges största hamnar och har en allt mer betydande position i sydöstra Östersjöområde. I synnerhet när det gäller transporter i öst-västlig riktning. Skogs- , Enhetslast med färja och i container, energi samt lagring och omlastning är hamnens huvudverksamheter. Karlshamn har ett strategiskt läge som logistiknod och lokalisering för, etablering, logistik, logistikutveckling, godsstråk etc. Här pågår expansion och här finns möjligheter för dem som har utvecklings- och expansionsbehov och -vilja. Karlshamns Hamn arbetar kundanpassat, med stor öppenhet och positiv attityd till nya tankar, upplägg, lösningar, samarbetsformer, utveckling, projekt etc.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag som semestervikarie under juni-augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se
Tillträde så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Davidsson, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Planerare till Stöd i ordinärt boende

Är du en strukturerad person med god kommunikationsförmåga? Då kanske vi har jobbet för dig. Vi söker nu planerare till hemtjänsten i Karlshamns kommun. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete med intellektuella utmaningar. Du kommer att vara en specialist och nyckelperson inom hemtjänsten och ha ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.Som planerare lägger du ut alla besök hos brukarna i dagsplaneringen för den tjänstgö... Visa mer
Är du en strukturerad person med god kommunikationsförmåga? Då kanske vi har jobbet för dig. Vi söker nu planerare till hemtjänsten i Karlshamns kommun.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete med intellektuella utmaningar. Du kommer att vara en specialist och nyckelperson inom hemtjänsten och ha ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.Som planerare lägger du ut alla besök hos brukarna i dagsplaneringen för den tjänstgörande personalen.Ditt kommande jobb hos oss är viktigt och kommer att påverka kollegornas möjlighet att utföra ett kvalitativt arbete. Arbetet utförs på ett resursoptimerat och effektivt sätt, från beställning till ett utförande, med fokus på brukaren.För att arbeta resursoptimerat krävs det att du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och att du har ett nära samarbete med övriga planerare i verksamheten. Vidare arbetar du nära enhetschefen med vilken du har regelbunden kontakt för exempelvis uppföljning av utförda timmar samt personalens arbetstid varje vecka.Som planerareansvarar du för schemaläggning och bemanning på kort - och lång sikt. Du kommer därför bli "spindeln i nätet" inom vår hemtjänst.
Du har planeringsverktyget Lifecare till din hjälp.

Kvalifikationer
Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett logistiskt tänkande. En förutsättning för att lyckas i ditt uppdrag är god datakunskap och datavana då datorn kommer vara ditt arbetsverktyg. Du behöver även kunna jobba självständigt, kunna arbeta strukturerat samt ha ett ekonomiskt tankesätt. Därtill behöver du ha en problemlösande och analytisk förmåga. Du är tydlig i din kommunikation i det svenska språket, både i tal och skrift.
Relevant utbildning och/eller tidigare erfarenhet av planering och logistik är meriterande. Vi ser gärna att du är duktig på schemaläggning och personalplanering.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
En tillsvidaretjänst, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.
Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19.

För mer information kontakta:
Qendrim Avdiu, enhetschef: 0454 30 76 44
Sista ansökningsdag:
2022-03-20 Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker administratör...

...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhå... Visa mer
...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Administrativ koordinator till Network Solutions

Ansök    Dec 23    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som Administrativ koordinator Tjänst... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som Administrativ koordinator
Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Dina huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets kontorsadministrativa uppgifter så som beställningar, planering, växel och sociala medier.
Som VD-assistent hanterar du även arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden.
Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Stötta VD med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Hög integritet
* Utåtriktad
* Noggrann
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

HR/löneadministratör till JSB

Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA" Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst! JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum. Om tjänsten I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp sa... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA"
Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst!
JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum.

Om tjänsten
I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp samt som backup för övrig lönekörning. Du kommer även att arbeta med olika personal och arbetsmiljöfrågor, så som att arbeta med nya dokument och policys.

Exempel på förkommande arbetsuppgifter:

- Ansvar för lönekörning för en arbetsgrupp
- Backup för lönekörningar
- HR administration
- Arbete med policys
- Arbetsmiljöfrågor

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneadministration och olika HR frågor. För att nå framgång i rollen tror vi att du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och har en hög förmåga att kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet av lönekörning
- Tidigare erfarenhet av arbete med Byggavtalet
- Erfarenhet av HR arbete
- Erfarenhet av Agda är meriterande
- Goda kunskaper i Microsoft Office
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter, samt på de sätt som du kan komplettera det befintliga teamet.

Om JSB Construction AB
JSB är ett av Sveriges största privata byggföretag. Vi bygger och underhåller bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige.
Det som kännetecknar oss är vår omtanke om människor och miljön. Vår affärsidé är att bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. I grunden handlar det om trygghet för alla – från våra medarbetare och deras familjer till kunder, boende och brukare av våra hus och lokaler. www.jsb.se

JSB Construction erbjuder
JSB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka.
På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt
JSB har högt ställda etiska värderingar som gäller i hela vår verksamhet och våra relationer internt som externt, vår affärsetik såväl som vår roll i samhället i stort.

Om anställningen
Detta är ett samarbete mellan JSB och Adecco.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50 % med start efter överenskommelse och löper i första hand ca ett och ett halvt år framöver, som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck på [email protected] alternativt 0736–847245

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan till den spännande Byggbranschen redan idag! Visa mindre

Administrativ koordinator till Network Solutions i Karlshamn

Ansök    Dec 21    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som Administrativ koordinator Tjänst... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en Administrativ koordinator/ VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som Administrativ koordinator
Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Dina huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets kontorsadministrativa uppgifter så som beställningar, planering, växel och sociala medier.
Som VD-assistent hanterar du även arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden.
Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Stötta VD med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Hög integritet
* Utåtriktad
* Noggrann
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administrativ handläggare med inriktning barnomsorg

Vår administrativa handläggare med inriktning mot barnomsorg kommer att vara föräldraledig under cirka ett år och vi söker därför en vikarie till tjänsten. Tjänsten är placerad på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripand... Visa mer
Vår administrativa handläggare med inriktning mot barnomsorg kommer att vara föräldraledig under cirka ett år och vi söker därför en vikarie till tjänsten. Tjänsten är placerad på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripande barnomsorgsfrågor.  

Arbetsuppgifter 
Som handläggare med inriktning mot barnomsorg arbetar du främst med barnomsorgsplacering, planering/prognoser och informationsmaterial. Uppdraget innebär mycket brukarkontakt och kräver att du är väl insatt i gällande regler/riktlinjer. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs lägst gymnasieutbildning, gärna påbyggd med inriktning mot, administration och information samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Då de administrativa arbetsuppgifterna till största delen är databaserade ställer vi stort krav på att kunna använda olika dataprogram och hantera IT-system på ett bra sätt.  
Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara utvecklingsinriktad och våga pröva nya arbetssätt. Du ska kunna arbeta under stort eget ansvar, samtidigt som du kan samarbeta med olika aktörer. Detta ställer stora krav på professionellt bemötande och flexibilitet samt förmåga att självständigt organisera, prioritera och strukturera arbetet. Du ska dessutom ha en mycket god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. 
Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.  

Övrigt
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med beräknat tillträde januari 2022 eller enligt överenskommelse dock längstt o m 2023-03-31 med möjlighet till förlängning. 
Ange löneanspråk i ansökan. 
Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. 
Välkommen med din ansökan och CV. 

För mer information kontakta 
Torsten Berg, verksamhetschef förskola, 0454-813 44 
Madelaine Forsberg, administrativ samordnare, 0454-813 25 
Christina Gustafsson, Vision, 0454-811 89

Sista ansökningsdag
2021-10-17. Visa mindre

Projektadministratör - Karlshamn

Ansök    Okt 29    One Nordic AB    Administrativ assistent
. Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig!   ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta håll... Visa mer
.

Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig!
 
ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya projektadministratör i Karlshamn.
 
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är en av branschens ledande inom bland annat region- och stamnät 40-400 kV. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina stationer, ställverk, transformatorer och kopplingsapparater. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsbeskrivning
Som projektadministratör kommer du att fungera som ett administrativt stöd till projektledare inom våra industri-, station- och vattenkraftsegment. Vi står inför en spännande fas där du som projektadministratör kommer att ha en aktiv och viktig roll i att vara med och utveckla kundrelationer och processer på bästa sätt.
I tjänsten som projektadministratör ingår arbetsuppgifter såsom:
* Administrativt stöd till projektledare i industri-, station- och vattenkraftsegmenten
* Daglig kontakt med projektledare, fältpersonal, stab och kunder
* Affärssystemsadministration
* Ärendehantering
* Inköpshandläggning
* Fakturering och sammanställning av faktureringsunderlag
* Framtagning och utveckling av rutiner och processer


Vem är du?
Som person är du öppen, flexibel och noggrann. Du har känsla för detaljer och tycker det är roligt och stimulerande att arbeta med service och stöd och att inom dessa områden hitta nya och mer effektiva sätt att arbeta på.

Du är eftergymnasialutbildad, gärna inriktning mot ekonomi och administration. Erfarenhet av projektledning av mindre projekt är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt mycket goda kunskaper i Microsoft Office och i något affärssystem. Du har ett strukturerat arbetssätt, är resultatinriktad och har en hög kommunikationsförmåga. Du har även en god social förmåga och ett sinne för god planering samt att du är van att arbeta i ett högt tempo.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljö
* Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde


Ansökan och frågor
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Kim Wilton på tel. 0767-20 81 83 eller via mail [email protected]  Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2020-11-19

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer) Visa mindre

HR/löneadministratör till JSB

Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA" Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst! JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum. Om tjänsten I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp sa... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag vars mission är "VÅRA HUS SKA BYGGA ETT SVERIGE DÄR ALLA KAN BO, JOBBA OCH LEVA"
Är du Löneadministratör med erfarenhet av HR då ska du söka denna tjänst!
JSB är ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och behöver nu förstärkning till huvudkontoret i Asarum.

Om tjänsten
I rollen som HR/löneadministratör på 50 % ansvarar du för lönekörning för en avgränsad grupp samt som backup för övrig lönekörning. Du kommer även att arbeta med olika personal och arbetsmiljöfrågor, så som att arbeta med nya dokument och policys.

Exempel på förkommande arbetsuppgifter:

- Ansvar för lönekörning för en arbetsgrupp
- Backup för lönekörningar
- HR administration
- Arbete med policys
- Arbetsmiljöfrågor

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneadministration och olika HR frågor. För att nå framgång i rollen tror vi att du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och har en hög förmåga att kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet av lönekörning
- Tidigare erfarenhet av arbete med Byggavtalet
- Erfarenhet av HR arbete
- Erfarenhet av Agda är meriterande
- Goda kunskaper i Microsoft Office
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter, samt på de sätt som du kan komplettera det befintliga teamet.

Om JSB Construction AB
JSB är ett av Sveriges största privata byggföretag. Vi bygger och underhåller bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter över hela Sverige.
Det som kännetecknar oss är vår omtanke om människor och miljön. Vår affärsidé är att bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. I grunden handlar det om trygghet för alla – från våra medarbetare och deras familjer till kunder, boende och brukare av våra hus och lokaler. www.jsb.se

JSB Construction erbjuder
JSB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka.
På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt
JSB har högt ställda etiska värderingar som gäller i hela vår verksamhet och våra relationer internt som externt, vår affärsetik såväl som vår roll i samhället i stort.

Om anställningen
Detta är ett samarbete mellan JSB och Adecco.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50 % med start efter överenskommelse och löper i första hand ca ett och ett halvt år framöver, som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck på [email protected] alternativt 0736–847245

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan till den spännande Byggbranschen redan idag! Visa mindre

Administratör e-handel

Rawfoodshop Scandinavia AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker. Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna. Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter: Skriva ut ordrar Skriva ut etiketter Lägga in nya produkter i webbutiken Ta emot och lägga in lever... Visa mer
Rawfoodshop Scandinavia AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker.
Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna.
Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter:
Skriva ut ordrar
Skriva ut etiketter
Lägga in nya produkter i webbutiken
Ta emot och lägga in leveranser
Skapa produktblad
Ta fram etikett underlag enligt livsmedelsverkets riktlinjer
Ekologiska certifierings underlag

Vi vill att du:
har sinne för detaljer
har dokumentationsvana
livsmedelskunskap
bred datorvana
kan arbeta självständigt Visa mindre

Administrativ assistent till Operation/postoperativ avd. i Karlshamn

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. ARBETSUPPGIFTER ... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör och chefstöd hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter. Tjänsten är en kombination av medicinsk sekreterar-uppgifter samt arbetsuppgifter som faller under rollen som administrativ assistent.

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare ingår uppgifter som att tex skriva PM, protokoll och telefonlistor. Uppdatera patientbroschyrer och annat informationsmaterial mm. Upprätta och underhålla dokumentation över personalutbildningar, checklistor och kompetensmatriser. Beställa/avsluta olika behörigheter samt vara kontaktperson för bokning av tex konferensrum, resor mm.
I rollen som chefstöd består arbetsuppgifterna av att tex arbeta med schemaläggning, registreringar, korrigeringar, ta fram rapporter och dagboksblad mm i vårt personaladministrativa system. Tjänsten är ett led i införandet av rätt använd kompetens (RAK) på avdelningen vilket ger visst utrymme till delaktighet i utformandet av tjänsten tillsammans med avdelningschef, ställföreträdande avdelningschef och vår medicinska sekreterare. Låter det spännande att vara en i vår arbetsgrupp och få vara med att utforma ett nytt sätt att arbeta är du välkommen med din ansökan. Allt vårt arbete har sin utgångspunkt i Region Blekinges vision: Den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.

KVALIFIKATIONER
Krav är utbildning/YH utbildning som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Arbetet kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi, samt goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i samtliga Office-program. Tidigare arbete med Orbit, personaladministration, dokumentation i journalsystemet NCS Cross samt DRG-klassificering är meriterande.

Som person är du positiv, flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Viktigt är också att du är öppen för nya arbetsuppgifter och tycker om utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Blekinge krigsplacerar samtliga tillsvidareanställda medarbetare.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Kontorsassistent med goda utvecklingsmöjligheter

Ansök    Jun 9    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administratör till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 8    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kontorsassistent med stora utvecklingsmöjligheter

Ansök    Jun 9    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administrativ koordinator till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 3    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

TopWork söker administratör...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möj... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker administratör...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möj... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

VD-assistent till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 2    Manpower AB    Administrativ assistent
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig. Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn. Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående. Att jobba som VD-assistent Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid so... Visa mer
Vill du jobba med administration och trivs i en koordinerande roll? Har du dessutom ambitioner om att utvecklas och gillar högt tempo? Då är detta rollen för dig.
Just nu söker vi en VD-assistent till vår attraktiva kund inom infrastruktur i Karlshamn.
Du kommer initialt bli anställd av Manpower och därefter gå över i anställning hos kund. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Att jobba som VD-assistent

Tjänsten är ett löpande uppdrag på heltid som är tänkt att övergå till en anställning hos kunden.
Som VD-assistent hanterar du arbetsuppgifter som berör den ledande personens vardag under arbetsdagarna samt en del övrig administration i företaget. Delar av arbetet består av att stötta och bistå VD med planering, bokningar och protokollföring under möten och sammanträden. Ytterligare huvudsaklig arbetsuppgift är hantera företagets sociala medier, sköta beställning och planering och bemanna växeln.

Yrkesrollen är mycket bred med varierande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Hantering av sociala medier i samråd med HR
* Kontakt med företagets kunder och leverantörer i telefon
* Ansvar för företagets fordon
* Stötta Vd med diverse kontorsadministration
* Administrera interna beställning av olika slag
* Följa upp service på utrustning och verktyg
* Stötta inom HR med b la protokollföring, rekryteringsadministration med mera

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och har administrativ erfarenhet. Du är driven, strukturerad samt flexibel. Du trivs att arbeta med såväl interna som externa kontakter, hålla ordning och reda samt får energi av omväxlande arbetsuppgifter under stundtals högt tempo.

Du bör ha tidigare erfarenhet inom service och administration på något år.

Vidare vill vi att du uppfyller nedan krav:

* Serviceorienterad
* Utåtriktad
* Noggrann
* Flexibel
* Förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och prioritera under tempo
* Mycket god kunskaper i Office-paketet, främst Microsoft Word och Outlook
* God förmåga i svenska och engelska i tal såväl som skrift
* Innehar B-körkort

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Administratör

Ansök    Mar 23    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Är du driven som person och samtidigt serviceminded? Har du tidigare arbetat med administration inom byggbranschen och är redo för en ny jobbmöjlighet? Beskriver du dig själv som kommunikativ, arbetsvillig och lösningsorienterad? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi på Randstad söker nu en administratör till en av våra kunder i Karlshamn.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du driven som person och samtidigt serviceminded? Har du tidigare arbetat med administration inom byggbranschen och är redo för en ny jobbmöjlighet? Beskriver du dig själv som kommunikativ, arbetsvillig och lösningsorienterad? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi på Randstad söker nu en administratör till en av våra kunder i Karlshamn. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden
Företaget är verksamt inom byggbranschen och ligger i Karlshamn. 

Dina arbetsuppgifter: 
Ekonomi: fakturering, månadsrapporter, fakturahantering, internfakturering
Lime
Uppföljning och sammanställning kring tidrapporter och kostnader
Kontorsservice: beställning av kontorsmaterial och fika
Posthantering, felanmälningar
Iordningsställande kring allmänna utrymmen såsom fikarum och kök 
Lokala arrangemang, exempelvis kundträffar, avtackningar
Bokning av resor/hotell
Vidarekoppling av externa samtal
CV-hantering
Distribuering av information till enheten
Arbetstider
Arbetet är förlagt på 50%, med flexibla arbetstider förlagda på förmiddagarna, förslagsvis 07:00-11:00 eller 08:00-12:00.
Uppdraget sträcker sig till maj 2022 med goda chanser till anställning direkt hos kund.  
Till denna tjänst krävs att du som sökande har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. 

Kvalifikationer
Här behöver du ha:
Grundläggande kunskap inom ekonomihantering 
Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter 
Vana av att arbeta i olika IT-system och verktyg 
Vana av en samordnande roll 
Körkort samt tillgång till bil 
Ansökan
2021-04-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Amra Salkic, konsultchef, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

TopWork söker administratör...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Karlshamn.    TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möj... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

...till kund i Karlshamn. 
 
TopWork söker en administratör för arbete under sommaren med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har en god servicekänsla och en förmåga att prioritera även om du har många saker på gång samtidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll där du är van att ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som administratör är du strukturerad och har ett noggrant förhållningssätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fakturering och ekonomi. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork under sommaren. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Noggrann administratör

Är du en noggrann administratör? Har du dessutom erfarenhet inom lagerhantering/logistik. Då har vi uppdraget som passar just dig! Om jobbet: Vår kund behöver omgående förstärkning med en noggrann administratör/logistiker. Vissa av arbetsuppgifterna är enkla och innebär registrering i olika program samt Excel, andra arbetsuppgifter inom tex lagerhantering och logistik kan också bli aktuella. Eventuellt kan deltid initialt vara aktuellt Vem är du? Vi söke... Visa mer
Är du en noggrann administratör?
Har du dessutom erfarenhet inom lagerhantering/logistik.
Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Vår kund behöver omgående förstärkning med en noggrann administratör/logistiker. Vissa av arbetsuppgifterna är enkla och innebär registrering i olika program samt Excel, andra arbetsuppgifter inom tex lagerhantering och logistik kan också bli aktuella. Eventuellt kan deltid initialt vara aktuellt

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete administration, lager och Logistik och som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget.

Vidare är det viktigt att du:
• Är ansvarsfull och noggrann.
• Har relevant utbildning eller erfarenhet.
• Flytande svenska och engelska i både i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Excel
• Tillgänglig omgående
• Vara positiv till deltidsarbete

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB.
Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av en videointervju där du själv spelar in via en länk vi skickar på mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör videointervjun för att komma vidare i urvalet.

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.
Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.
Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.
Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck
[email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Entrévärd till servicekontor i Karlshamn - 50 %

Ansök    Mar 16    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du riktigt bra med människor och trivs med att jobba deltid? Just nu söker vi inom Manpower en serviceinriktad konsult till ett deltidsuppdrag som entrévärd hos vår kund i Karlshamn! Trivs du med kundkontakt och vill ha ett givande jobb så är detta en perfekt matchning för dig. Vänta inte - sök jobbet redan i dag! Vad innebär uppdraget? Under rådande pandemi måste antalet besökare i lokalen begränsas och då uppstår tidvis köbildning på utsidan. Som en... Visa mer
Är du riktigt bra med människor och trivs med att jobba deltid? Just nu söker vi inom Manpower en serviceinriktad konsult till ett deltidsuppdrag som entrévärd hos vår kund i Karlshamn! Trivs du med kundkontakt och vill ha ett givande jobb så är detta en perfekt matchning för dig. Vänta inte - sök jobbet redan i dag!

Vad innebär uppdraget?

Under rådande pandemi måste antalet besökare i lokalen begränsas och då uppstår tidvis köbildning på utsidan. Som entrévärd kommer du vara länken mellan kontorets besökare och handläggarna på insidan. Du kommer stå mestadels innanför ytterdörren men kan stundtals behöva gå ut för att kommunicera med kön, oavsett väder.
Det är viktigt att du möter alla besökarna fördomsfritt och med en hög nivå av service.

Vi söker någon som kan börja omgående. Du talar felfri svenska och engelska, meriterande om du även talar andra språk.
Du vill och kan arbeta på deltid. Arbetspassen är normalt vardagar mellan 9.45-16.00 eller 9.45-14.00.

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad krävs för att bli konsult hos oss?

Vi utgår från att du är en nyfiken, trevlig och tillmötesgående person. Du är flexibel och ansvarsfull i ditt arbetssätt och du drivs av att få arbeta med människor och gillar att hjälpa till!

Vi söker dig som:

* har tidigare erfarenhet kundservice
* är duktig på att interagera och kommunicera med olika sorters människor
* kan arbeta på efterfrågad tid
* stresstålig och inte rädd för att säga ifrån om det behövs
* pratar svenska, engelska och gärna fler språk
* tar gärna egna initiativ för att lösa problem

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Projektassistent - avtal/tillståndshantering

Nu behöver vi utöka med en projektassistent på vårt huvudkontor i Karlshamn! I tjänsten som projektassistent samverkar du brett med våra projektledare och kunder. Dina huvudsakliga uppgifter består av att stötta projektledarna med administrativa arbetsuppgifter så som hantering av markavtal, tillståndshantering i pågående och framtida arbeten, informationsflöden samt arkivering och dokumentation. Vem är du? Du är lösningsfokuserad, driven och strukturerad ... Visa mer
Nu behöver vi utöka med en projektassistent på vårt huvudkontor i Karlshamn!
I tjänsten som projektassistent samverkar du brett med våra projektledare och kunder.
Dina huvudsakliga uppgifter består av att stötta projektledarna med administrativa arbetsuppgifter så som hantering av markavtal, tillståndshantering i pågående och framtida arbeten, informationsflöden samt arkivering och dokumentation.
Vem är du? Du är lösningsfokuserad, driven och strukturerad ut i fingerspetsarna! Du har lätt för att prioritera och koordinera dina arbetsuppgifter.
Du är van att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt, och har stor vana av liknande arbete. I din yrkesroll ingår daglig kontakt med kunder och det är därför av stor vikt att du talar tydlig svenska och engelska. Behärskar du tyska och danska så är detta meriterande!
Interjuver sker löpande, och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
OBS. Vi tar endast emot ansökningar via e-post (se nedan). Visa mindre

Administrativ handläggare med inriktning barnomsorg

Vi söker en administrativ handläggare med inriktning mot barnomsorg med placering på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripande barnomsorgsfrågor.   Arbetsuppgifter  Som handläggare med inriktning mot barnomsorg arbetar ... Visa mer
Vi söker en administrativ handläggare med inriktning mot barnomsorg med placering på en av förskolorna i Asarum. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskolornas rektorer i området och ingå i en grupp med kommunens handläggare med inriktning mot barnomsorg. Som handläggare kommer du även att samarbeta med förvaltningen när det gäller förvaltningsövergripande barnomsorgsfrågor.  

Arbetsuppgifter 
Som handläggare med inriktning mot barnomsorg arbetar du främst med barnomsorgsplacering, planering/prognoser, ekonomi och informationsmaterial. Uppdraget innebär mycket brukarkontakt och kräver att du är väl insatt i gällande regler/riktlinjer. 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs lägst gymnasieutbildning, gärna påbyggd med inriktning mot ekonomi, personaladministration och information samt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Då de administrativa arbetsuppgifterna till största delen är databaserade ställer vi stort krav på att kunna använda olika dataprogram och hantera IT-system på ett bra sätt.  

Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara utvecklingsinriktad och våga pröva nya arbetssätt. Du ska kunna arbeta under stort eget ansvar, samtidigt som du kan samarbeta med olika aktörer. Detta ställer stora krav på professionellt bemötande och flexibilitet samt förmåga att självständigt organisera, prioritera och strukturera arbetet. Du ska dessutom ha en mycket god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. 
Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.  

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-09-14 eller enligt överenskommelse. 

Ange löneanspråk i ansökan.  

Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds anställning lämna 
ett utdrag ur belastningsregistret. 

Välkommen med din ansökan och CV. 

För mer information kontakta 
Torsten Berg, verksamhetschef förskola, 0454-813 44 
Carina Haptén, förskolechef, 0454-30 75 31 
Madelaine Forsberg, administrativ samordnare, 0454-813 25 
Katrin Mattsson, Vision, 0454-57 40 47 

Sista ansökningsdag
2020-06-21. Visa mindre

Administratör e-handel

Recorganic Market Sweden AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker. Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna. Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter: Skriva ut ordrar Skriva ut etiketter Lägga in nya produkter i webbutiken Ta emot och lägga in leve... Visa mer
Recorganic Market Sweden AB importerar, paketerar och säljer bla ekologiska livsmedel till konsumenter via e-handel och butiker.
Vi söker nu efter en erfaren administratör helst inom e-handel och/eller livsmedel som även kan hantera vår dokumentation av produkterna.
Du kommer att assistera vår nuvarande lageransvarig och inköpare med följande arbetsuppgifter:
Skriva ut ordrar
Skriva ut etiketter
Lägga in nya produkter i webbutiken
Ta emot och lägga in leveranser
Skapa produktblad
Ta fram etikett underlag enligt livsmedelsverkets riktlinjer
Ekologiska certifierings underlag

Vi vill att du:
har sinne för detaljer
har dokumentationsvana
livsmedelskunskap
bred datorvana
kan arbeta självständigt Visa mindre

Vikariat Administratör Ahlberg Service

Vi representerar varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Just nu befinner vi oss på vår mest intensiva och utmanande resa någonsin – Ahlberg Bils värdegrundsarbete. Denna resa innebär att vi ska förfina vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Mitt i detta har vi flyttat in i nya lokaler i Karlskrona, Ljungby och Sölvesborg och är mitt uppe i planeringarbetet för Karlshamn och vårt nyaste tillskott i koncernen, Olofström. Vi hoppas att du vill var... Visa mer
Vi representerar varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Just nu befinner vi oss på vår mest intensiva och utmanande resa någonsin – Ahlberg Bils värdegrundsarbete. Denna resa innebär att vi ska förfina vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Mitt i detta har vi flyttat in i nya lokaler i Karlskrona, Ljungby och Sölvesborg och är mitt uppe i planeringarbetet för Karlshamn och vårt nyaste tillskott i koncernen, Olofström. Vi hoppas att du vill vara med på resan att skapa Sveriges trivsammaste arbetsplats och även Sveriges nöjdaste kunder.

Vi söker efter en person till ett föräldravikariat på Ahlberg Service.
 
För att trivas i rollen är du en person som föredrar ordning och reda samt att arbeta stödjande mot verksamheten. Du trivs i en administrativ och serviceinriktad roll där du kan fokusera på arbetsuppgifter du har framför dig. Du är van vid att föra dialog över telefon och mail, och behärskar svenska i tal och skrift då vi på bästa sätt enkelt ska kunna kommunicera med varandra. 
 
Arbetsuppgifterna består till största del av administrativa tjänster åt servicemarknaden.
Exempel på arbetsuppgifter:

• Hantering av serviceavtal, garantifakturering, försäkringsärenden samt utbildningsadministration.
• Telefonihantering, kontakt med vår operatör samt den växelfunktion som vi har hos extern aktör. I telefonidelen ligger även administrativt det som innefattas i hårdvaran dvs telefoner.
På Ahlberg Service jobbar vi i ett team där vi löpande tar på oss nya uppdrag och arbetsuppgifterna är därför varierande.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Motivera varför du tror att denna tjänsten är perfekt för dig.
 
Vikariatet gäller till den siste september 2020 men kan komma att förlängas löpande.

Inom Johan Ahlberg Bil AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet. 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Verksamhetskoordinator - Karlshamn

Ansök    Jun 3    One Nordic AB    Administrativ assistent
. Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig! ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla ... Visa mer
.

Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig!

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya verksamhetskoordinator i Karlshamn.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är en av branschens ledande inom bland annat region- och stamnät 40-400 kV. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina stationer, ställverk, transformatorer och kopplingsapparater. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetskoordinator kommer du att fungera som ett brett administrativt stöd till avdelningen. Vi står inför en spännande fas där du som verksamhetskoordinator kommer att ha en aktiv och viktig roll i att vara med och utveckla verksamheten på bästa sätt samt vara delaktig i avdelningens affärsmässiga utveckling. Du kommer att vara med i övergången till nytt affärssystem. Du kommer vara delaktig i implementering av nya ramavtal som innebär nya rutiner och möjligheter. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp.

I tjänsten som verksamhetskoordinator ingår arbetsuppgifter såsom:

- Verksamhetsstöd till avdelningschef, projektledare och produktionsplanerare med planering, utbildningskoordinering, ekonomi och uppföljning.
- Systemstöd
- Etableringsstöd
- Administrativa uppgifter för hela avdelningen
- Beredningsadministration, tillstånd och avtalshantering

Vem är du?

Som person är du öppen, flexibel och noggrann. Du har känsla för detaljer och tycker det är roligt och stimulerande att arbeta med service och stöd och att inom dessa områden hitta nya och mer effektiva sätt att arbeta på.

Du är eftergymnasialutbildad, gärna inriktning mot ekonomi och administration. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt mycket goda kunskaper i Microsoft Office. Du har ett strukturerat arbetssätt, är resultatinriktad och har en hög kommunikationsförmåga. Du har även en god social förmåga och ett sinne för god planering samt att du är van att arbeta i ett högt tempo.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö
- Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

Ansökan och frågor

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Kim Wilton på tel. 0767-20 81 83 eller via mail [email protected]
Sista ansökningsdag: 2020-07-31

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer) Visa mindre

Markavtalsberedare

Till ett av våra större projekt söker vi nu en markavtalsberedare, som kan bistå projektledningen med att förbereda och ansöka om markavtal.Det är meriterande om du har arbetat med markavtal tidigare, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.Krav: God datorvana samt B-körkort.Anställningen är en projektanställning med möjlighet till förlängning in i våra andra projekt.Vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. Visa mer
Till ett av våra större projekt söker vi nu en markavtalsberedare, som kan bistå projektledningen med att förbereda och ansöka om markavtal.Det är meriterande om du har arbetat med markavtal tidigare, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.Krav: God datorvana samt B-körkort.Anställningen är en projektanställning med möjlighet till förlängning in i våra andra projekt.Vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. Visa mindre