Lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Karlshamn

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Lärare i ma/fy till Vägga gymnasieskola

Ansök    Sep 28    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Nytt
Vi söker en  lärare i ma/fy till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, ... Visa mer
Vi söker en  lärare i ma/fy till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i ma/fy. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ därför utdrag från belastningsregistret redan vid ansökan. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, Rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-10-19
Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Lärare i idr/re/sv samt eng till Vägga gymnasieskola

Ansök    Sep 19    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker lärare i engelska, svenska, idott och religion till Vägga gymnasieskola. Sammanlagt är det 1-2 tjänster. Sysselsättningsgrad per tjänst beror på hur ämnena kan kombineras. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsf... Visa mer
Vi söker lärare i engelska, svenska, idott och religion till Vägga gymnasieskola.
Sammanlagt är det 1-2 tjänster. Sysselsättningsgrad per tjänst beror på hur ämnena kan kombineras.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsterna är visstidsanställningar under vårterminen 2023 , med möjlighet till förlängning under läsåret 2023/2024.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i engelska, religion, idrott och svenska. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Ann-Marie Nilsson, Rektor, 0454-57 41 38
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-10-09 Visa mindre

Lärare i Spanska, 10%

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i spanska på 10% på vår gymnasieskola i Karlshamn. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesförberedande, och har totalt 120 elever. Skolan ligger på Kungsgatan i centrala Karlshamn. Våra värdeord Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en r... Visa mer
Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i spanska på 10% på vår gymnasieskola i Karlshamn. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesförberedande, och har totalt 120 elever. Skolan ligger på Kungsgatan i centrala Karlshamn.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom gruppen. Du ansvarar för undervisning inom spanska vilket innefattar att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

Det är viktigt att du finns tillgänglig för eleverna och skapar goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och skolan samt för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Är utbildad lärare, med svensk lärarlegitimation
· Har grundläggande kunskaper och färdigheter inom IT samt vana att arbeta i olika IT-system

Det är meriterande om du:
· Har tidigare erfarenhet av arbete som lärare
· Har dokumenterad erfarenhet av att utveckla elevers kunskaper

För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. Du har ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat.

I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt. Du måste vara bra på att kommunicera för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 10%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Christina Persson, Rektor, [email protected]

Vi finns för att fler ska få tillgång till en riktigt bra utbildning. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar. Vi erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet. Nu kan du bli en del av vårt engagerade lärarteam! Vi söker dig som brinner för utbildning och vill göra skillnad för varje enskild elev. Visa mindre

Lärare i juridik samt ekonomiska ämnen till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 31    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2022-08-10. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.      Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, k... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2022-08-10.

På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.     
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.     


Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation i företagsekonomi/juridik. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i företagsekonomi/juridik. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.

Övrigt   
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.

För mer information kontakta 
Nils Andersson, rektor, 0454-815 07 
Maria Borras, Lärarförbundet, tfn 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2022-06-08 Visa mindre

Lärare i ma/fy till Vägga gymnasieskola

Ansök    Jun 10    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en  lärare i ma/fy till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, ... Visa mer
Vi söker en  lärare i ma/fy till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en tillsvidareanställningar med tillträde 2022-08-10.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i ma/fy. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ därför utdrag från belastningsregistret redan vid ansökan. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, Rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-06-24 Visa mindre

Lärare i idrott och hälsa till Vägga gymnasieskola

Ansök    Jun 30    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en  lärare i idrott och hälsa till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenu... Visa mer
Vi söker en  lärare i idrott och hälsa till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en visstidsanställning under höstterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-08-10 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i idrott och hälsa. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ därför utdrag från belastningsregistret redan vid ansökan. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, Rektor, [email protected]
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-08-03 Visa mindre

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 20    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker tjvå lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasiesko... Visa mer
Vi söker tjvå lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % med tillträde 2022-08-10.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, Rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-05-31
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 23    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker två lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskol... Visa mer
Vi söker två lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % med tillträde 2022-08-10.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, Rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-05-31
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare i eng, nk/bi samt ev geografi till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 30    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker lärare i engelska, naturkunskap/biologi och eventuellt även i geografi till Vägga gymnasieskola. Sammanlagt är det 2 tjänster. Sysselsättningsgrad per tjänst beror på hur ämnena kan kombineras. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för var... Visa mer
Vi söker lärare i engelska, naturkunskap/biologi och eventuellt även i geografi till Vägga gymnasieskola.
Sammanlagt är det 2 tjänster. Sysselsättningsgrad per tjänst beror på hur ämnena kan kombineras.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsterna är visstidsanställningar (tillsvidareanställning kan bli aktuellt beroende på ämneskombination) under läsår 2022/2023 med tillträde 2022-08-10.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i engelska, naturkunskap/biologi och eventuellt geografi. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Ann-Marie Nilsson, Rektor, 0454-57 41 38
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-06-19 Visa mindre

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 18    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Vi söker en lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en visstidsanställning, 100 % med tillträde 2022-08-10.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, Rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-05-31
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare i juridik samt ekonomiska ämnen till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 16    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2022-08-10. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.      Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, k... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2022-08-10.

På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.     
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.     


Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation i företagsekonomi/juridik. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i företagsekonomi/juridik. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.

Övrigt   
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.

För mer information kontakta 
Nils Andersson, rektor, 0454-815 07 
Maria Borras, Lärarförbundet, tfn 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2022-05-30 Visa mindre

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 18    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Vi söker en lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % med tillträde 2022-08-10.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, Rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-05-31
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare i juridik

Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i juridik på timanställning på vår gymnasieskola i Karlshamn. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och y... Visa mer
Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier.

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i juridik på timanställning på vår gymnasieskola i Karlshamn. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesförberedande, och har totalt 120 elever. Skolan ligger på Kungsgatan i centrala Karlshamn.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom gruppen. Du ansvarar för undervisning inom juridik vilket innefattar att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

Det är viktigt att du finns tillgänglig för eleverna och skapar goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och skolan samt för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Är utbildad lärare, med svensk lärarlegitimation
· Har grundläggande kunskaper och färdigheter inom IT samt vana att arbeta i olika IT-system

Det är meriterande om du:
· Har tidigare erfarenhet av arbete som lärare
· Har dokumenterad erfarenhet av att utveckla elevers kunskaper

För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. Du har ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat.

I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt. Du måste vara bra på att kommunicera för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor
Anställningsform: Intermittent anställning
Tjänstgöringsgrad: Vid behov, tjänstgöringsgrad kan variera
Tillträde: Enligt överenskommelse

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Christina Persson, Rektor, [email protected] Visa mindre

Lärare i mediaämnen

Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i mediaämnen på vår gymnasieskola i Karlshamn på deltid. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesf... Visa mer
Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier.

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i mediaämnen på vår gymnasieskola i Karlshamn på deltid. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesförberedande, och har totalt 120 elever. Skolan ligger på Kungsgatan i centrala Karlshamn.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom gruppen. Du ansvarar för undervisning inom dina ämnen vilket innefattar att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

Det är viktigt att du finns tillgänglig för eleverna och skapar goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och skolan samt för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Är utbildad lärare, med svensk lärarlegitimation
· Har grundläggande kunskaper och färdigheter inom IT samt vana att arbeta i olika IT-system

Det är meriterande om du:
· Har tidigare erfarenhet av arbete som lärare
· Har dokumenterad erfarenhet av att utveckla elevers kunskaper

För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. Du har ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat.

I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt. Du måste vara bra på att kommunicera för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Christina Persson, Rektor, [email protected] Visa mindre

Lärare i Matematik/Naturkunskap

Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i matematik och naturkunskap på vår gymnasieskola i Karlshamn på deltid. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högs... Visa mer
Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier.

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i matematik och naturkunskap på vår gymnasieskola i Karlshamn på deltid. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesförberedande, och har totalt 120 elever. Skolan ligger på Kungsgatan i centrala Karlshamn.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom gruppen. Du ansvarar för undervisning inom dina ämnen vilket innefattar att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

Det är viktigt att du finns tillgänglig för eleverna och skapar goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och skolan samt för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Är utbildad lärare, med svensk lärarlegitimation
· Har grundläggande kunskaper och färdigheter inom IT samt vana att arbeta i olika IT-system

Det är meriterande om du:
· Har tidigare erfarenhet av arbete som lärare
· Har dokumenterad erfarenhet av att utveckla elevers kunskaper

För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. Du har ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat.

I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt. Du måste vara bra på att kommunicera för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Christina Persson, Rektor, [email protected] Visa mindre

Lärare Barn- och fritidsprogrammet till Vägga gymnasieskola

Ansök    Mar 4    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tillsvidare 100% (utifrån behörighet, kompetens och erfarenhet) med tillträde 2022-08-10. Går du i tankar om att prova något nytt? Har du som erfaren förskollärare, fritidspedagog, specialpedagog, lärare, barnskötare, socialpedagog (kompetens inom pedagogiskt eller socialt arbete)funderat på att bli lärare? Nu finns chansen att komma till oss på Vägga Gymnasieskola och barn- och fritidsprogrammet. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för ungdomar... Visa mer
Tillsvidare 100% (utifrån behörighet, kompetens och erfarenhet) med tillträde 2022-08-10.
Går du i tankar om att prova något nytt?
Har du som erfaren förskollärare, fritidspedagog, specialpedagog, lärare, barnskötare, socialpedagog (kompetens inom pedagogiskt eller socialt arbete)funderat på att bli lärare?
Nu finns chansen att komma till oss på Vägga Gymnasieskola och barn- och fritidsprogrammet.
Det är viktigt att du har ett genuint intresse för ungdomar i åldern 16-20 år och en stor vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån kunskapsnivå.
Det finns stora möjligheter till en tillsvidareanställning om du vill läsa vidare till yrkeslärare. (Går att göra parallellt med arbete/statsbidrag).

Kvalifikationer:
Vi söker en duktig och engagerad lärare till barn- och fritidsprogrammet med god ämnesförankring. Du är behörig (blir behörig)att undervisa i flertalet av karaktärsämnes kurserna på barn- och fritidsprogrammet. Du har en utpräglad samarbetsförmåga, är flexibel och kan ta egna initiativ. Ditt ledarskap i klassrummet präglas av kunskap, glädje och goda relationer. 
Inom barn- och fritidsprogrammet finns en uppsjö spännande kurser såsom kommunikation, ledarskap, socialt- och pedagogiskt arbete, människors lärande, specialpedagogik m.fl. Du kommer till ett väl fungerande arbetslag där samarbete, kreativitet och glädje präglar vardagen. I vår verksamhet står eleven i centrum och undervisning i fokus.
Vi ser fram emot din ansökan!
Eva, Linda, Sara, Andreas, Marianne, Elin, Timothy, Ann-Marie m.fl.

För mer information kontakta
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454-57 41 38
Eva Bergström, [email protected]
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-815 73
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2022-03-21 Visa mindre

Semestervikarier inom Vuxenutbildningen

Ansök    Mar 7    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
8-10 Semestervikarier inom Vuxenutbildningen som Lärare på SFI och Grundläggande vux. Heltid, visstidsanställningar, under perioden 220627-220805, kan eventuellt komma att förlängas för vissa vikarier. Semestertjänster. Kvalifikationer Vi söker i första hand dig som ännu ej har lärarexamen och är lärarstuderande och dig som är nyutexaminerad lärare. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk i din examen och erfarenhet från SFI.Erfarenheter ur e... Visa mer
8-10 Semestervikarier inom Vuxenutbildningen som Lärare på SFI och Grundläggande vux.

Heltid, visstidsanställningar, under perioden 220627-220805, kan eventuellt komma att förlängas för vissa vikarier. Semestertjänster.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som ännu ej har lärarexamen och är lärarstuderande och dig som är nyutexaminerad lärare. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk i din examen och erfarenhet från SFI.Erfarenheter ur ett mångkulturellt perspektiv ser vi som värdefullt. Vi förväntar oss att du har pedagogisk kompetens och kan möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Erfarenhet och vana av att arbeta med digitala lärverktyg. Som person har du lätt att samarbeta och kan ta egna initiativ. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa inom SFI:s och på Grundläggande vux:s verksamhet då ordinarie personal har semester. Beroende av eventuellt ändrade direktiv från Skolverket och Karlshamns kommuns riktlinjer kan undervisningsformen komma att ändras till fjärrundervisning. Oavsett undervisningsform undervisar du från skolan.

Övrigt
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ange löneanspråk i ansökan. Välkommen med din ansökan tillsammans med meritförteckning, examensbevis samt lärarlegitimation.

För mer information kontakta
Maria Olsson Aasen, rektor, tfn 0454-815 59
Joakim Persson, enhetssamordnare SFI, 0454-57 45 67
Ghina Nilsson , enhetssamordnare Grundläggande Vux, 0454-815 16
Anna-Lotta Wolgast, Lärarnas Riksförbund, [email protected]
Petter Sundberg, Lärarförbundet, [email protected]

Sista ansökningsdag
2022-03-31 Visa mindre

Semestervikarier inom Utbildningsförvaltningen

Ansök    Mar 4    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
8-10 Semestervikarier inom Vuxenutbildningen som Lärare på SFI och Grundläggande vux. Heltid, visstidsanställningar, under perioden 220627-220805, kan eventuellt komma att förlängas för vissa vikarier. Semestertjänster. Kvalifikationer Vi söker i första hand dig som ännu ej har lärarexamen och är lärarstuderande och dig som är nyutexaminerad lärare. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk i din examen och erfarenhet från SFI.Erfarenheter ur e... Visa mer
8-10 Semestervikarier inom Vuxenutbildningen som Lärare på SFI och Grundläggande vux.

Heltid, visstidsanställningar, under perioden 220627-220805, kan eventuellt komma att förlängas för vissa vikarier. Semestertjänster.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som ännu ej har lärarexamen och är lärarstuderande och dig som är nyutexaminerad lärare. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk i din examen och erfarenhet från SFI.Erfarenheter ur ett mångkulturellt perspektiv ser vi som värdefullt. Vi förväntar oss att du har pedagogisk kompetens och kan möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Erfarenhet och vana av att arbeta med digitala lärverktyg. Som person har du lätt att samarbeta och kan ta egna initiativ. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa inom SFI:s och på Grundläggande vux:s verksamhet då ordinarie personal har semester. Beroende av eventuellt ändrade direktiv från Skolverket och Karlshamns kommuns riktlinjer kan undervisningsformen komma att ändras till fjärrundervisning. Oavsett undervisningsform undervisar du från skolan.

Övrigt
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ange löneanspråk i ansökan. Välkommen med din ansökan tillsammans med meritförteckning, examensbevis samt lärarlegitimation.

För mer information kontakta
Maria Olsson Aasen, rektor, tfn 0454-815 59
Joakim Persson, enhetssamordnare SFI, 0454-57 45 67
Ghina Nilsson , enhetssamordnare Grundläggande Vux, 0454-815 16
Anna-Lotta Wolgast, Lärarnas Riksförbund, [email protected]
Petter Sundberg, Lärarförbundet, [email protected]

Sista ansökningsdag
2022-03-31 Visa mindre

Lärare i engelska till Vägga gymnasieskola

Ansök    Mar 1    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker dig som är behörig i engelska, gärna i kombination med annat ämne. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200... Visa mer
Vi söker dig som är behörig i engelska, gärna i kombination med annat ämne.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.


Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker legitimerad lärare i engelska. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 38
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-03-21
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare till Vägga vuxenutbildning inom Social omsorg.

Ansök    Feb 24    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en semestertjänst och en tillsvidareanställning på heltid med tillträde senast 22-08-10. Kvalifikationer  Vi söker en yrkeslärare med inriktning mot social omsorg där erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och  stöd och service är meriterande. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du e... Visa mer
Tjänsten är en semestertjänst och en tillsvidareanställning på heltid med tillträde senast 22-08-10.

Kvalifikationer 
Vi söker en yrkeslärare med inriktning mot social omsorg där erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och  stöd och service är meriterande. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner.

Arbetsuppgifter
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och  kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård – och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk. 

För mer information kontakta: 
Maria Olsson Aasen, rektor, 0702-66 62 48
Susanne Sellrup, enhetssamordnare, 0454-574671
Anna-Lotta Wolgast LR, [email protected]
Petter Sundberg, LF, [email protected]

Sista ansökningsdag  
2022-04-01 Visa mindre

Engagerad pedagog

Notera! Vänligen notera att vi i nuläget endast söker en pedagog till vår spännande och unika arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper snarare än vilken årskurs du är utbildad för. Vi söker en engagerad pedagog till vårt pedagogteam på Kreativum Science Center i Karlshamn Är du genuint intresserad av naturvetenskap och teknik och trivs med att möta barn, elever och pedagoger i undervisande miljöer? Har du erfarenhet av pedagogiskt u... Visa mer
Notera! Vänligen notera att vi i nuläget endast söker en pedagog till vår spännande och unika arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper snarare än vilken årskurs du är utbildad för.
Vi söker en engagerad pedagog till vårt pedagogteam på Kreativum Science Center i Karlshamn
Är du genuint intresserad av naturvetenskap och teknik och trivs med att möta barn, elever och pedagoger i undervisande miljöer? Har du erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete? Vill du jobba i en dynamisk, spännande och givande verksamhet? Då är Kreativum Science Center platsen för dig!
Just nu söker vi en ny medarbetare till vårt team då en av våra nuvarande pedagoger kommer att gå i pension.
Om Kreativum Science Center
Stimulerar intresse för teknik, naturvetenskap, matematik, innovation och entreprenörskap för att möta framtida samhällsutmaningar.
Skapar unika möjligheter till lärande.
Erbjuder en informell mötesplats för samtal mellan allmänhet, skola, arbetsliv och akademi som skapar reflektion och nya perspektiv.
Ett spännande besöksmål mot allmänheten med närmre 40 000 besökare om året samt en unik konferens- och mötesplats i Blekinge mot företag och organisationer.
Vår vision: “Vi öppnar en värld av upptäckter”Om tjänsten
Kreativum är en inspirerande och dynamisk arbetsplats. Du blir del av en spännande, social och kreativ miljö med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Här får du möjlighet att fördjupa dig och lära dig mer för att möta behoven i vår verksamhet.
Du kommer att ingå i ett team som dagligen möter barn/elever eller pedagoger i olika skolprogram eller fortbildningar. Du kommer att få vara med i utvecklingsarbete och projekt som riktar sig såväl mot skola som allmänhet. I tjänsten som pedagog ingår det att planera, utveckla, genomföra och utvärdera skolverksamhet samt andra administrativa uppgifter. Det ingår även ett visst arbete som pedagogiskt stöd i våra utställningar som är öppna för allmänheten.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och lätt för att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av grundläggande programmering samt ser potentialen av att använda digitala verktyg som ett komplement i undervisningen. Meriterande är också ett stort intresse för matematik eller hållbar utveckling. Det är en fördel om du har körkort.
Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter i dina arbetsuppgifter. Du kommer möta och handleda människor i alla åldrar, därför är det viktigt att du har förmågan att inspirera och engagera andra. Du är strukturerad, har lätt för att ta initiativ, är flexibel och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.
För att trivas i rollen som pedagog krävs det att du är engagerad inom pedagogisk utveckling. Du har en vilja att lära dig nya saker och tycker det är stimulerande att utvecklas och utmanas.
Krav
Vi söker dig med pedagogisk utbildning och goda ämneskunskaper inom naturvetenskap och teknik.
Om anställningen
Tillsvidareanställning.
Tjänsten är på heltid men kan anpassas till deltid. I arbetet kan viss helgtjänstgöring förekomma.
Placering i Karlshamn. Resor kan förekomma.
Tillträde 2022-04-01, eller enligt överenskommelse.
Semestertjänst. Vi har kollektivavtal.
Månadslön enligt avtal.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-02-27.
Mejla din ansökan med CV och personligt brev till [email protected], ange referens Pedagog i rubriken.
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons- och rekryteringsbolag.
Om du inte har skickat in en komplett ansökan, med personligt brev och CV, kommer vi inte att behandla din ansökan. Vi kommer inte heller behandla din ansökan om du skickat in en intresseanmälan via till exempel Indeed eller Ledigajobb.se
Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta Kicki Fransson på mejl [email protected] eller telefon 0454-563965.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lärare i engelska till Vägga gymnasieskola

Ansök    Jan 18    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker dig som är behörig i engelska, gärna i kombination med annat ämne. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200... Visa mer
Vi söker dig som är behörig i engelska, gärna i kombination med annat ämne.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.


Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker legitimerad lärare i engelska. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, rektor, 0454-57 41 38
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 42 01
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-02-03
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare i engelska till Vägga gymnasieskola

Ansök    Jan 19    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker dig som är behörig i engelska, gärna i kombination med annat ämne. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200... Visa mer
Vi söker dig som är behörig i engelska, gärna i kombination med annat ämne.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.


Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker legitimerad lärare i engelska. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, rektor, 0454-57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 38
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2022-02-03
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare i Matematik

Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i matematik på vår gymnasieskola i Karlshamn på deltid. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesfö... Visa mer
Fria Läroverken erbjuder högskole- och yrkesförberedande gymnasieutbildningar med möjlighet att kombinera ambitiösa studier med träning. Utgångspunkten är att regelbunden fysisk träning i kombination med traditionella undervisningsmetoder ökar elevens möjlighet att lyckas med sina studier.

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i matematik på vår gymnasieskola i Karlshamn på deltid. Skolan erbjuder sex olika gymnasieprogram, både högskole- och yrkesförberedande, och har totalt 120 elever. Skolan ligger på Kungsgatan i centrala Karlshamn.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom gruppen. Du ansvarar för undervisning inom matematik vilket innefattar att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

Det är viktigt att du finns tillgänglig för eleverna och skapar goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och skolan samt för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Är utbildad lärare inom matematik, med svensk lärarlegitimation
· Har grundläggande kunskaper och färdigheter inom IT samt vana att arbeta i olika IT-system

Det är meriterande om du:
· Har tidigare erfarenhet som lärare

För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. Du har ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat. I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt. Du måste vara bra på att kommunicera för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Våra värdeord
Tillsammans – vi sätter laget före jaget.
Ambassadörskap - vi är alla ambassadörer för våra utbildningskoncept och verksamheter.
Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev och medarbetare att nå sin fulla potential.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 20-25% under vårterminen 2022, därefter ökad tjänstgöringsgrad

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Christina Persson, Rektor, [email protected] Visa mindre

Lärare i sv/sh/sociologi/eng till Vägga gymnasieskola

Ansök    Okt 13    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid under den period behovet finns. Sysselsättningsgraden kan variera då förutsättningarna kan förändras.   På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbeta... Visa mer
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid under den period behovet finns. Sysselsättningsgraden kan variera då förutsättningarna kan förändras.  
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i samhällskunskap/sociologi/engelska/svenska. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  

För mer information kontakta  
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454-57 41 38
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2021-10-31 Visa mindre

Lärare i juridik samt ekonomiska ämnen till Vägga gymnasieskola

Ansök    Okt 19    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid, under vårterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-01-07. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.      Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för ... Visa mer
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid, under vårterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-01-07.

På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.     
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.     


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation i företagsekonomi/juridik. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i företagsekonomi/juridik. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.

Övrigt   
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.

För mer information kontakta 
Nils Andersson, rektor, 0454-815 07 
Maria Borras, Lärarförbundet, tfn 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2021-11-02 Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg till Vägga vuxenutbildning

Ansök    Okt 13    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 22-01-10 Kvalifikationer  Vi söker en legitimerad yrkeslärare med inriktning mot social omsorg. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervis... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 22-01-10

Kvalifikationer 
Vi söker en legitimerad yrkeslärare med inriktning mot social omsorg. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner. Meriterande är om du även har erfarenhet från Demensvård, Psykiatrin, LSS verksamhet. Det är betydelsefullt att vi bedömer att du passar in i arbetslaget.

Arbetsuppgifter
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård- och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.  

Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk. 

För mer information kontakta: 
Maria Olsson Aasen, rektor, 0702 66 62 48 
Malin Lööf, LR, 0454-574562
Pernilla Svensson, Enhetssamordnare, [email protected]
Susanne Sellrup, Enhetssamordnare, [email protected]

Sista ansökningsdag  
2021-10-17 Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg till Vägga vuxenutbildning

Ansök    Okt 1    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 22-01-10 Kvalifikationer  Vi söker en legitimerad yrkeslärare med inriktning mot social omsorg. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervis... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 22-01-10

Kvalifikationer 
Vi söker en legitimerad yrkeslärare med inriktning mot social omsorg. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner. Meriterande är om du även har erfarenhet från Demensvård, Psykiatrin, LSS verksamhet. Det är betydelsefullt att vi bedömer att du passar in i arbetslaget.

Arbetsuppgifter
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård- och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.  

Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk. 

För mer information kontakta: 
Maria Olsson Aasen, rektor, 0702 66 62 48 
Malin Lööf, LR, 0454-574562
Pernilla Svensson, Enhetssamordnare, [email protected]
Susanne Sellrup, Enhetssamordnare, [email protected]

Sista ansökningsdag  
2021-10-10 Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg till Vägga vuxenutbildning

Ansök    Okt 1    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 22-01-10. Kvalifikationer  Vi söker en legitimerad yrkeslärare med Sjuksköterskeexamen. Önskvärt är även att du har specialistutbildning eller erfarenhet inom Psykiatri/Lss eller demens. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Ho... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 22-01-10.

Kvalifikationer 
Vi söker en legitimerad yrkeslärare med Sjuksköterskeexamen. Önskvärt är även att du har specialistutbildning eller erfarenhet inom Psykiatri/Lss eller demens. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner. Det är betydelsefullt att vi bedömer att du passar in i arbetslaget.

Arbetsuppgifter
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård- och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.  

Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk. 

För mer information kontakta: 
Maria Olsson Aasen, rektor, 0454-815 59
Malin Lööf, LR, 0454-574562
Pernilla Svensson, Enhetssamordnare, [email protected]
Susanne Sellrup, Enhetssamordnare, [email protected]

Sista ansökningsdag  
2021-10-10 Visa mindre

Lärare i naturkunskap till Vägga gymnasieskola

Ansök    Okt 1    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid under den period behovet finns. Sysselsättningsgraden kan variera då förutsättningarna kan förändras.   På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbeta... Visa mer
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid under den period behovet finns. Sysselsättningsgraden kan variera då förutsättningarna kan förändras.  
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i naturkunskap. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454-57 41 38
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2021-10-10 Visa mindre

Lärare i juridik samt ekonomiska ämnen till Vägga gymnasieskola

Ansök    Sep 17    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid, under vårterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-01-07. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.      Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för ... Visa mer
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid, under vårterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-01-07.

På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.     
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.     


Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation i företagsekonomi/juridik. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i företagsekonomi/juridik. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.

Övrigt   
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.

För mer information kontakta 
Nils Andersson, rektor, 0454-815 07 
Maria Borras, Lärarförbundet, tfn 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2021-10-04 Visa mindre

Lärare i juridik samt ekonomiska ämnen till Vägga gymnasieskola

Ansök    Sep 17    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid, under vårterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-01-07. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.      Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för ... Visa mer
Tjänsten är en visstidsanställning, heltid, under vårterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-01-07.

På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.     
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.     


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation i företagsekonomi/juridik. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i företagsekonomi/juridik. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.

Övrigt   
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.

För mer information kontakta 
Nils Andersson, rektor, 0454-815 07 
Maria Borras, Lärarförbundet, tfn 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2021-10-04 Visa mindre

Matematiklärare med IT ansvar

Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Arbetsuppgifter Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta som en d... Visa mer
Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta som en del av ett team. Det är viktigt att du kan hantera och anpassa dig till förändringar och utvecklingsåtgärder. Vi ser också att du har en god förmåga att ta egna initiativ. Du kommer att undervisa i kurser i matematik på gymnasienivå. Utöver det tillkommer ett lokalt ansvar för skolans IT. Det ansvaret innebär bland annat att du sköter in-och utlämning av datorer både till elever o personal, tar emot icke dugliga datorer och gör en bedömning. Du ansvarar för att nätverket fungerar och du kommer även ha en nära kontakt med den centrala IT-ansvarige.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning och legitimation som lärare i matematik. Du kan arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du har en god förmåga att samarbeta i team med andra professioner. Du ska ha goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet. I din yrkesroll är du noggrann och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan driva processer självständigt. Du behöver vara bra på att kommunicera för att få till goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Som lärare har du ett genuint intresse och en stor passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Våra värdeord
Tillsammans – vi sätter laget före jaget.
Ambassadörskap - vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept.
Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential.

Villkor
Vi har ett kollektivavtal och tillämpar "FERIETJÄNST" för pedagogisk personal. Det är obligatoriskt att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.Tillträde till tjänsten äger rum omgående.

Om Fria Läroverken
Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott” Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg till Vägga vuxenutbildning

Ansök    Jul 13    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 21-09-20 Kvalifikationer  Vi söker en legitimerad yrkeslärare med Sjuksköterskeexamen. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen be... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 21-09-20

Kvalifikationer 
Vi söker en legitimerad yrkeslärare med Sjuksköterskeexamen. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner. Meriterande är om du även har erfarenhet från Psykiatrin, LSS verksamhet. Det är betydelsefullt att vi bedömer att du passar in i arbetslaget.

Arbetsuppgifter
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård- och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.  

Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk. 

För mer information kontakta: 
Maria Olsson Aasen, rektor, 0702 66 62 48 
Malin Lööf, Lärarnas riksförbund, 0454-574562

Sista ansökningsdag  
2021-07-30 Visa mindre

Lärare i engelska till Vägga gymnasieskola

Ansök    Jun 23    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en visstidsanställning, ca 50 %, under läsåret 2021/2022 med start 2021-08-11.  På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gym... Visa mer
Tjänsten är en visstidsanställning, ca 50 %, under läsåret 2021/2022 med start 2021-08-11. 
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.


Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i engelska. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454-57 41 38
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2021-07-21
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg till Vägga vuxenutbildning

Ansök    Jun 29    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 21-09-20 Kvalifikationer  Vi söker en legitimerad yrkeslärare med Sjuksköterskeexamen. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen be... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 21-09-20

Kvalifikationer 
Vi söker en legitimerad yrkeslärare med Sjuksköterskeexamen. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner. Meriterande är om du även har erfarenhet från Psykiatrin, LSS verksamhet. Det är betydelsefullt att vi bedömer att du passar in i arbetslaget.

Arbetsuppgifter
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård- och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.  

Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk. 

För mer information kontakta: 
Maria Olsson Aasen, rektor, 0702 66 62 48 
Malin Lööf, Lärarnas riksförbund, 0454-574562

Sista ansökningsdag  
2021-07-16 Visa mindre

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola

Ansök    Jun 8    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Vi söker en lärare i svenska och svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.
Tjänsten är en visstidsanställning, 50 % eller eventuellt mer, under läsåret 2021/2022 med start 2021-08-11. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454-57 41 38
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2021-06-22
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så du är välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lärare Barn- och fritidsprogrammet till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 5    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70-100 % beroende på kompetens. Tillträde snarast 2021-08-11. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI. Arbetsuppgifter Undervisning i karaktärsämnen med pedagogisk inriktning på barn- och fritidsprogrammet. Kvalifikationer Vi söker en duktig och engagerad lärare till barn- och fritidsprogr... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70-100 % beroende på kompetens. Tillträde snarast 2021-08-11.
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.

Arbetsuppgifter
Undervisning i karaktärsämnen med pedagogisk inriktning på barn- och fritidsprogrammet.

Kvalifikationer
Vi söker en duktig och engagerad lärare till barn- och fritidsprogrammet med god ämnesförankring. Du är behörig att undervisa i flertalet av karaktärsämneskurserna på barn- och fritidsprogrammet. Du har en utpräglad samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ. Du har ett stort intresse för ungdomar i åldern 16-20 år. Ditt ledarskap i klassrummet präglas av en stor vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån kunskapsnivå.
Inom barn- och fritidsprogrammet finns en uppsjö spännande kurser såsom kommunikation, ledarskap, socialt- och pedagogiskt arbete, människors lärande, specialpedagogik m.fl. Du kommer till ett väl fungerande arbetslag där samarbete, kreativitet och glädje präglar vardagen. I vår verksamhet står eleven i centrum och undervisning i fokus.
Vi ser fram emot din ansökan!
Eva, Sofie, Andreas, Marianne, Elin, Timothy, Mattias, Ann-Marie m.fl.
Övrigt
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.

För mer information kontakta
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454-57 41 38
Eva Bergström, [email protected]
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-815 73
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2021-05-19 Visa mindre

Lärare Barn- och fritidsprogrammet till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 21    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70-100 % beroende på kompetens. Tillträde snarast 2021-08-11. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI. Arbetsuppgifter Undervisning i karaktärsämnen med pedagogisk inriktning på barn- och fritidsprogrammet. Kvalifikationer Vi söker en duktig och engagerad lärare till barn- och fritidsprogr... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70-100 % beroende på kompetens. Tillträde snarast 2021-08-11.
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning samt SFI.

Arbetsuppgifter
Undervisning i karaktärsämnen med pedagogisk inriktning på barn- och fritidsprogrammet.

Kvalifikationer
Vi söker en duktig och engagerad lärare till barn- och fritidsprogrammet med god ämnesförankring. Du är behörig att undervisa i flertalet av karaktärsämneskurserna på barn- och fritidsprogrammet. Du har en utpräglad samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ. Du har ett stort intresse för ungdomar i åldern 16-20 år. Ditt ledarskap i klassrummet präglas av en stor vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån kunskapsnivå.
Inom barn- och fritidsprogrammet finns en uppsjö spännande kurser såsom kommunikation, ledarskap, socialt- och pedagogiskt arbete, människors lärande, specialpedagogik m.fl. Du kommer till ett väl fungerande arbetslag där samarbete, kreativitet och glädje präglar vardagen. I vår verksamhet står eleven i centrum och undervisning i fokus.
Vi ser fram emot din ansökan!
Eva, Sofie, Andreas, Marianne, Elin, Timothy, Mattias, Ann-Marie m.fl.
Övrigt
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.

För mer information kontakta
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454-57 41 38
Eva Bergström, [email protected]
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-815 73
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]

Sista ansökningsdag
2021-05-31 Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg till Vägga vuxenutbildning

Ansök    Mar 29    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 21-08-16 I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträckning. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar ... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst, med tillträde senast 21-08-16
I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträckning.
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning och SFI.

Kvalifikationer 
Vi söker en legitimerad yrkeslärare med Sjuksköterskeexamen. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner.

Arbetsuppgifter
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård- och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.  

Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk. 

För mer information kontakta: 
Maria Olsson Aasen, rektor, 0702 66 62 48 
Susanne Sellrup, enhetssamordnare, 0454-574671
Pernilla Svensson, enhetssamordnare, 0454-574563 
Malin Lööf, 0454-574562
Petter Sundberg, Lärarförbundet, 0454-57 45 65

Sista ansökningsdag  
2021-04-25 Visa mindre

6-8 Semestervik som Lärare på SFI och Grundläggande vux, vuxenutbildningen

Ansök    Mar 29    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Heltid, visstidsanställningar, under perioden 210705-210806. OBS! anställningstiden kan komma att variera beroende på vilken grupp man kommer att ansvara för. I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträcknin... Visa mer
Heltid, visstidsanställningar, under perioden 210705-210806. OBS! anställningstiden kan komma att variera beroende på vilken grupp man kommer att ansvara för.

I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträckning.
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning och SFI.

Kvalifikationer:
Vi söker i första hand dig som ännu ej har lärarexamen men studerar påLärarhögskolan och dig som är nyutexaminerad lärare. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk i din examen och erfarenhet från SFI.Erfarenheter ur ett mångkulturellt perspektiv ser vi som värdefullt.
Vi förväntar oss att du har pedagogisk kompetens och kan möta varje studerandeutifrån dennes specifika behov. Erfarenhet och vana av att arbeta med digitala lärverktyg. Som person har du lätt att samarbeta och kan ta egna initiativ. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.  

Arbetsuppgifter:
Du kommer att undervisa inom SFI:s och på Grundläggande vux:s verksamhet då ordinarie personal har semester. Pga av Coronapandemin bedrivs undervisningen med fjärrundervisning sedan mars 2020. Beroende av eventuellt ändrade direktiv från Skolverket och Karlshamns kommuns riktlinjer kan undervisningsformen komma att ändras. Oavsett undervisningsform undervisar du från skolan.

Övrigt:
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Angelöneanspråk i ansökan.Välkommen med din ansökan tillsammans med meritförteckning.

För mer information kontakta:
Maria Olsson Aasen, rektor, tfn 0454-815 59
Joakim Persson, enhetssamordnare SFI,  0454-57 45 67
Ghina Nilsson, enhetssamordnare Grundläggande vux, [email protected]
Anna-Lotta Wolgast, Lärarnas Riksförbund, 0454-57 46 74
Petter Sundberg, Lärarförbundet, 0454-57 45 65

Sista ansökningsdag:
2021-04-08 Visa mindre

Lärare i tyska till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 5    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i tyska till Vägga gymnasieskolans nationella gymnasieprogram. Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % under läsåret 2021/2022 med start 2021-08-11. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet. Kv... Visa mer
Vi söker en lärare i tyska till Vägga gymnasieskolans nationella gymnasieprogram.

Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % under läsåret 2021/2022 med start 2021-08-11.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i tyska. Eventuell kombination med annat ämne är meriterande. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta  
Christina Jonsson, rektor, 0454 – 57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2021-05-19 Visa mindre

Lärare i Datortekniska ämnen till Karlshamn Fria Läroverk

Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Arbetsuppgifter Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som... Visa mer
Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika.

Arbetsuppgifter
Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som en del av ett team. Det är viktigt att du kan hantera och anpassa dig till förändringar och utvecklingsåtgärder. Vi ser också att du har en god förmåga att ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning och legitimation som lärare i Datortekniska ämnen. Du kan arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du har en god förmåga att samarbeta i team med andra professioner. Du ska ha goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet. I din yrkesroll är du noggrann och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan driva processer självständigt. Du behöver vara bra på att kommunicera för att få till goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Som lärare har du ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat

Våra värdeord
Tillsammans – vi sätter laget före jaget.
Ambassadörskap - vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept.
Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential.

Villkor
Tjänsten är på 50% och kan kombineras med andra lediga tjänster på skolan. Tillträde HT 21.
Vi har ett kollektivavtal och tillämpar "FERIETJÄNST" för pedagogisk personal. Det är obligatoriskt att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Om Fria Läroverken
Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott” Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Visa mindre

Lärare i Fysik till Karlshamn Fria Läroverk

Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Arbetsuppgifter Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som... Visa mer
Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika.

Arbetsuppgifter
Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som en del av ett team. Det är viktigt att du kan hantera och anpassa dig till förändringar och utvecklingsåtgärder. Vi ser också att du har en god förmåga att ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning och legitimation som lärare i Fysik. Du kan arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du har en god förmåga att samarbeta i team med andra professioner. Du ska ha goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet. I din yrkesroll är du noggrann och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan driva processer självständigt. Du behöver vara bra på att kommunicera för att få till goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Som lärare har du ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat

Våra värdeord
Tillsammans – vi sätter laget före jaget.
Ambassadörskap - vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept.
Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential.

Villkor
Tjänsten är på 10% och kan kombineras med andra lediga tjänster på skolan.
Vi har ett kollektivavtal och tillämpar "FERIETJÄNST" för pedagogisk personal. Det är obligatoriskt att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Om Fria Läroverken
Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott” Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Visa mindre

Lärare i Naturkunskap till Karlshamn Fria Läroverk

Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Arbetsuppgifter Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som... Visa mer
Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika.

Arbetsuppgifter
Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som en del av ett team. Det är viktigt att du kan hantera och anpassa dig till förändringar och utvecklingsåtgärder. Vi ser också att du har en god förmåga att ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning och legitimation som lärare i Naturkunskap. Du kan arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du har en god förmåga att samarbeta i team med andra professioner. Du ska ha goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet. I din yrkesroll är du noggrann och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan driva processer självständigt. Du behöver vara bra på att kommunicera för att få till goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Som lärare har du ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat

Våra värdeord
Tillsammans – vi sätter laget före jaget.
Ambassadörskap - vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept.
Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential.

Villkor
Tjänsten är på 50% och kan kombineras med andra lediga tjänster på skolan.
Vi har ett kollektivavtal och tillämpar "FERIETJÄNST" för pedagogisk personal. Det är obligatoriskt att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Om Fria Läroverken
Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott” Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Visa mindre

Lärare i tyska till Vägga gymnasieskola

Ansök    Okt 19    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i tyska till Vägga gymnasieskolans nationella gymnasieprogram. Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % till och med 2020-12-22 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla så... Visa mer
Vi söker en lärare i tyska till Vägga gymnasieskolans nationella gymnasieprogram.

Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % till och med 2020-12-22 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i tyska. Eventuell kombination med annat ämne är meriterande. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


För mer information kontakta  
Christina Karlsson, rektor, 0454 – 57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Lärare i SO och Entreprenörskap till Karlshamn Fria Läroverk

Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Arbetsuppgifter Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som... Visa mer
Karlshamn Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika.

Arbetsuppgifter
Vi vill ha lärare som har en god förmåga att samarbeta som en del av ett team. Det är viktigt att du kan hantera och anpassa dig till förändringar och utvecklingsåtgärder. Vi ser också att du har en god förmåga att ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning och legitimation som lärare i SO och Entreprenörskap. Du kan arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du har en god förmåga att samarbeta i team med andra professioner. Du ska ha goda förutsättningar att utöva ett gott ledarskap i klassrummet. I din yrkesroll är du noggrann och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan driva processer självständigt. Du behöver vara bra på att kommunicera för att få till goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Som lärare har du ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat

Våra värdeord
Tillsammans – vi sätter laget före jaget.
Ambassadörskap - vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept.
Kunskapsutveckling – vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential.

Villkor
Vi har ett kollektivavtal och tillämpar "FERIETJÄNST" för pedagogisk personal. Det är obligatoriskt att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Om Fria Läroverken
Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott” Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Visa mindre

Lärare i tyska till Vägga gymnasieskola

Ansök    Nov 30    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i tyska till Vägga gymnasieskolans nationella gymnasieprogram. Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % till och med 2021-06-16, tillträde 2021-01-11. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet. K... Visa mer
Vi söker en lärare i tyska till Vägga gymnasieskolans nationella gymnasieprogram.

Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % till och med 2021-06-16, tillträde 2021-01-11.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag som tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.

Kvalifikationer  
Vi söker i första hand legitimerad lärare i tyska. Eventuell kombination med annat ämne är meriterande. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


För mer information kontakta  
Christina Karlsson, rektor, 0454 – 57 42 01
Lärarförbundet, Maria Borras, 0454-57 41 24  
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]  

Sista ansökningsdag
2020-12-08 Visa mindre

Lärare till Vägga vuxenutbildning inom social omsorg

Ansök    Apr 2    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Tjänsten är en semestertjänst och en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 20-08-10 eller enligt överenskommelse. I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträckning. Utbildningsförvaltningen har ca 1... Visa mer
Tjänsten är en semestertjänst och en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 20-08-10 eller enligt överenskommelse.
I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträckning.
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning och SFI.

Kvalifikationer
Vi söker en yrkeslärare med inriktning mot social omsorg där erfarenhet av arbete inom stöd och service är meriterande. Du har en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner.
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning, handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och  kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård – och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk.

För mer information kontakta
Maria Olsson Aasen, Rektor, 0454-815 59
Ursula Frising, enhetssamordnare, 0454-57 45 71
Pernilla Svensson, Lärarnas riksförbund, 0454-57 45 63
Petter Sundberg, Lärarförbundet, 0454-57 45 65

Sista ansökningsdag
2020-05-24 Visa mindre

Lärare till särskild utbildning för vuxna inom vuxenutbildningsenheten

Ansök    Jan 9    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare till särskild utbildning för vuxna. Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet 200301-201231. Det är en semestertjänst, heltid. I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträckning. Ut... Visa mer
Vi söker en lärare till särskild utbildning för vuxna.
Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet 200301-201231. Det är en semestertjänst, heltid.
I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande organisation. Kommunen har ca 31 000 invånare och med ca 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare. Till Karlshamn pendlar du enkelt genom bra kollektivtrafikförbindelser och E22:ans nya sträckning.
Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning och SFI. 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Som person har du lätt att samarbeta och kan ta egna initiativ. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på träningsskolenivå, grundsärskolenivå samt gymnasiesärskolenivå.
Övrigt
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställd sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande.
För  mer information kontakta
Maria Olsson Aasen, Rektor Vuxenutbildningen, 0454-81559
[email protected]
Anna-Lotta Wolgast, LR, 0454-574674
[email protected]
Pernilla Svensson, LR, 0454-574563
[email protected]
Sista ansökningsdag
2020-01-21 Visa mindre

Lärare i idrott till Vägga gymnasieskola

Ansök    Okt 30    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker dig som är lärare i idrott till Vägga gymnasieskola. Tjänsten är heltid, en visstidsanställning  fram till 191220, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för va... Visa mer
Vi söker dig som är lärare i idrott till Vägga gymnasieskola.
Tjänsten är heltid, en visstidsanställning  fram till 191220, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet.
Kvalifikationer 
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation i idrott. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i idrott. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.
Övrigt   
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.
Sista ansökningsdag
2019-11-04
För mer information kontakta 
Sara Sandström, 0454-57 41 20
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]
Sista ansökningsdag
2019-11-04 Visa mindre

Lärare i samhällskunskap och historia till Vägga gymnasieskola

Ansök    Okt 8    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker dig som är lärare i samhällskunskap och historia till Vägga gymnasieskola. Tjänsten är en visstidsanställning under vårterminen 2020 med tillträde i januari. heltid.   På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.     Utb... Visa mer
Vi söker dig som är lärare i samhällskunskap och historia till Vägga gymnasieskola.
Tjänsten är en visstidsanställning under vårterminen 2020 med tillträde i januari. heltid.
 

På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet.  
 

Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet.   
 
Kvalifikationer 
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation i samhällskunskap samt historia. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 
Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i samhällskunskap och historia. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.
 
Övrigt   

Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.
 
För mer information kontakta 

Nils Andersson, rektor, 0454-815 07
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]
 
Sista ansökningsdag
2019-10-21 Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg till Vägga vuxenutbildning

Ansök    Maj 23    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Lärare till Vägga vuxenutbildning inom Social omsorg. Tjänsten är en semestertjänst och en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 19-08-12 eller enligt överenskommelse dock senast 19-10-01. Kvalifikationer Vi söker en yrkeslärare med inriktning mot social omsorg där erfarenhet av arbete inom stöd och service är meriterande. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån ... Visa mer
Lärare till Vägga vuxenutbildning inom Social omsorg.
Tjänsten är en semestertjänst och en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 19-08-12 eller enligt överenskommelse dock senast 19-10-01.
Kvalifikationer
Vi söker en yrkeslärare med inriktning mot social omsorg där erfarenhet av arbete inom stöd och service är meriterande. Du har ett intresse för pedagogik och en förmåga att engagera och motivera. Du gillar variation och är flexibel. Du är mån om att möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Hos oss möter du elever från olika delar av världen och med olika språklig bakgrund. Undervisningen bedrivs i klassrummet men också i flexiblare former på distans. Kurserna utgår ifrån nationella kursplaner.
I lärarrollen på vuxenutbildningen ingår planering, undervisning, bedömning, betygssättning och handledning och inte minst mycket elevkontakt. Utvecklingsarbete och  kompetensutveckling är också viktiga delar av det dagliga arbetet. Vi har ett femtiotal medarbetare inom vuxenutbildningen och ett tiotal av dessa arbetar med vård – och omsorgsutbildning. Vi arbetar med vårt systematiska kvalitetsarbete på olika plan och tillsammans med kollegor och skolledning ges du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.
Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Var god ange löneanspråk.
Sista ansökningsdag
2019-06-07
För mer information kontakta:
Ursula Frising, enhetssamordnare, 0454-574571
Pernilla Svensson, LR, 0454-574563 Visa mindre

Lärare i idrott till Vägga gymnasieskola

Ansök    Okt 21    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker dig som är lärare i idrott till Vägga gymnasieskola. Tjänsten är en visstidsanställning  fram till 191220. Tillträde och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförv... Visa mer
Vi söker dig som är lärare i idrott till Vägga gymnasieskola.
Tjänsten är en visstidsanställning  fram till 191220. Tillträde och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet.
Kvalifikationer 
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation i idrott. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och handleda våra elever i idrott. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla ämnet.
Övrigt   
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.
 
För mer information kontakta 
Sara Sandström, 0454-57 41 20
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-57 41 24
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]
 
Sista ansökningsdag
2019-11-04 Visa mindre

Lärare i Ma / Te / Fy till Vägga gymnasieskola

Ansök    Apr 29    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i matematik, fysik och teknik till Väggaskolans gymnasieskolans introduktionsprogram.   Tjänsten är en tillsvidareanställningar, på 100 %, med tillträde 14 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.   På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ... Visa mer
Vi söker en lärare i matematik, fysik och teknik till Väggaskolans gymnasieskolans introduktionsprogram.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställningar, på 100 %, med tillträde 14 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.
 
På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet. 
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att undervisa och handleda våra elever på skolans introduktionsprogram. Du kommer också att fungera som mentor och ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker legitimerad lärare åk 4-9. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.  
 
Övrigt 
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.
 
För mer information kontakta  
Anja Vikström. rektor, 0454-57 42 31  
Sara Sandström, biträdande rektor, 0454-57 41 20 
Cecilia Haglund, Lärarförbundet, 0454-57 41 73  
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]  
 
Sista ansökningsdag
2019-05-05 Visa mindre

Modersmålslärare / studiehandledare till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 14    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker två modersmålslärare/studiehandledare till Vägga gymnasieskola.    100 % arabiska   100 % dari/persiska    Tjänsterna är tillsvidareanställningar under förutsättningar att svensk lärarlegitimation som modersmålslärare uppvisas, för obehörig lärare gäller visstidsanställning för läsåret 2019/2020.    Arbetsuppgifter  Du kommer att undervisa elever i modersmål på gymnasie- och grundskolenivå och även ha studiehandledning i både gymnasiekurs... Visa mer
Vi söker två modersmålslärare/studiehandledare till Vägga gymnasieskola. 
 
100 % arabiska
 
100 % dari/persiska 
 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar under förutsättningar att svensk lärarlegitimation som modersmålslärare uppvisas, för obehörig lärare gäller visstidsanställning för läsåret 2019/2020. 
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att undervisa elever i modersmål på gymnasie- och grundskolenivå och även ha studiehandledning i både gymnasiekurser och grundskoleämnen. Du kommer att ingå i ett programarbetslag där du är en viktig del som med eleverna i fokus arbetar tillsammans med kollegor för att utveckla såväl programmet som ämnet och studiehandledningen. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är behörig modersmålslärare mot grundskolans senare år och gymnasiet. Du behöver också ha en bred ämneskompetens, då elevernas behov av studiehandledning varierar. Studiehandledning kan behövas på både grundskoleämnen och gymnasiekurser.  
Du ska ha lätt för att samarbeta, ta egna initiativ och ha vilja och förmåga att möta varje elev på sin kunskapsnivå. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. 
 
Övrigt 
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns 
gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn 
 
 
För mer information kontakta 
Anja Vikström. rektor, 0454-57 42 31 
Sara Sandström, bitr. rektor, 0729-66 70 70 
Cecilia Haglund, Lärarförbundet, 0454-57 41 73 
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected] 
 
Sista ansökningsdag 
2019-05-21 Visa mindre

Lärare i sv / SvA / eng till Vägga gymnasieskola

Ansök    Maj 14    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i svenska/svenska som andraspråk/eng till Vägga gymnasieskola.   Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2019-08-14 eller enligt överenskommelse.   Arbetsuppgifter   Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl program... Visa mer
Vi söker en lärare i svenska/svenska som andraspråk/eng till Vägga gymnasieskola.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2019-08-14 eller enligt överenskommelse.
 
Arbetsuppgifter  
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker legitimerad lärare i sv/svenska som andraspråk/eng. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 
Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
 
För mer information kontakta  
Nils Andersson, rektor, 0454 – 815 07 
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-57 41 24  
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]  
 
Sista ansökningsdag
 2019-05-28 Visa mindre

2 lärare på estetiska programmet bild / media till Vägga gymnasieskola

Ansök    Apr 8    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Eleverna väljer Vägga Gymnasieskola! Vad väljer DU?    Estetiska programmet på Vägga gymnasieskola söker nu två engagerade personer som kreativ förstärkning inom ämnena bild och media.    Till hösten kommer vi att ha tre klasser med bild-, media- och musikelever som ska engageras och undervisas. Totalt ca. 70 elever, fördelat på tre årskurser.      Du som söker kommer att tillhöra Estetiska programmets arbetslag där bild-, media- och musiklärare ingå... Visa mer
Eleverna väljer Vägga Gymnasieskola! Vad väljer DU? 
 
Estetiska programmet på Vägga gymnasieskola söker nu två engagerade personer som kreativ förstärkning inom ämnena bild och media. 
 
Till hösten kommer vi att ha tre klasser med bild-, media- och musikelever som ska engageras och undervisas. Totalt ca. 70 elever, fördelat på tre årskurser.   
 
Du som söker kommer att tillhöra Estetiska programmets arbetslag där bild-, media- och musiklärare ingår samt att du kommer kunna dela ditt arbetssätt och tankar genom ett ämnesarbetslag med bild och media pedagoger.  
 
Ämnen som du kommer arbeta med är Bild & form, Fotografisk bild, Film & tv-produktion, Medieproduktion samt Estetisk kommunikation. Inom dessa ämnen arbetar vi ofta med projekt som sträcker sig över ämnesgränser inom det estetiska programmet.  
Vi arbetar även mycket med kulturlivet i Karlshamn där vi deltar i olika evenemang, vilket gör att arbetstiden ibland förläggs till kvällar eller helger vilket gör att du behöver vara flexibel.  
 
Vi undervisar även elever från alla skolans program med varierande gruppstorlekar och lokaler.  
 
Kvalifikationer 
I första hand söker vi dig med lärarlegitimation men är även intresserad av dig med branschvana. Det är viktigt att du är flexibel och kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor, skolledning och annan personal. Personlig lämplighet är en viktig del.   
 
Vägga Gymnasieskola har Blekinges bredaste utbud av gymnasieprogram, ett stort skolbibliotek, proffsiga lärare, ett väl utvecklat elevstöd och datorer som en integrerad del av undervisningen. Vi erbjuder såväl den stora skolans möjligheter som den lilla skolans närhet, den fina utsikten får vi på köpet! 
 
Vi ser fram emot din ansökan! 
  Övrigt 
En av tjänsterna är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 2019-08-14, den andra är en visstidsanställning, heltid, under läsåret 2019/2020. Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställd sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. 
 

För mer information kontakta
Ann-Marie Nilsson , rektor, 0454-57 41 38
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-815 73 
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]
 
Sista ansökningsdag
2019-04-21 Visa mindre

Lärare på Barn - och fritidsprogrammet till Vägga gymnasieskola

Ansök    Apr 8    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Eleverna väljer Vägga Gymnasieskola! Vad väljer DU?     Inför läsåret 19/20 vill vi bredda vår kompetens och välkomnar DIG som ny kollega till barn- och fritidsprogrammet på Vägga Gymnasieskola i Karlshamn.    Barn- och fritidsprogrammet är ett av de program som just nu har ett högt söktryck från både tjejer och killar. Programmet är populärt och har ökat rejält de senaste åren vilket vi tycker är fantastiskt!   Men inte förvånande!   Vår passion o... Visa mer
Eleverna väljer Vägga Gymnasieskola! Vad väljer DU?
   
Inför läsåret 19/20 vill vi bredda vår kompetens och välkomnar DIG som ny kollega till barn- och fritidsprogrammet på Vägga Gymnasieskola i Karlshamn.   
Barn- och fritidsprogrammet är ett av de program som just nu har ett högt söktryck från både tjejer och killar. Programmet är populärt och har ökat rejält de senaste åren vilket vi tycker är fantastiskt!
 
Men inte förvånande!
 
Vår passion och våra inriktningar är pedagogiskt arbete och socialt arbete. Bland annat kan eleverna välja att utbilda sig till väktare.   
Som karaktärsämneslärare ingår DU i ett team av engagerade och skickliga kollegor med fokus på att eleverna utvecklas och når bästa möjliga resultat.
 
Kvalifikationer
Vi söker i första hand DIG som har lärarlegitimation men det finns stora möjligheter för intresserad med yrkeserfarenhet att söka tjänsten. Det kanske är så att DU som idag arbetar som …vill göra ett karriärsbyte och nu får chansen.
 
Inom barn- och fritidsprogrammet finns en uppsjö spännande kurser, såsom kommunikation, ledarskap, sociologi, specialpedagogik, människors lärande, skapande verksamhet, hälsopedagogik med flera. På vår önskelista finns DU med inriktning mot beteendevetenskap.
 
Vägga Gymnasieskola har Blekinges bredaste utbud av gymnasieprogram, ett stort skolbibliotek, proffsiga lärare, ett väl utvecklat elevstöd och datorer som en integrerad del av undervisningen. Vi erbjuder såväl den stora skolans möjligheter som den lilla skolans närhet, den fina utsikten får vi på köpet!
 
Elevkommentar
”Jag valde BF för att jag vill jobba med barn, och att barn gör mig lycklig. Att börja på Vägga har varit det bästa som hänt mig, jag har fått nya kompisar och världens bästa klass.” Oscar Juhlin BF17
 
Vi ser fram emot din ansökan!
  Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställd sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. 
 

För mer information kontakta
Ann-Marie Nilsson , rektor, 0454-57 41 38
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-815 73 
Lärarnas Riksförbund, Niclas Wahlgren, [email protected]
 
Sista ansökningsdag
2019-04-21 Visa mindre

Lärare i svenska som andraspråk till Vägga gymnasieskola

Ansök    Apr 17    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker en lärare i svenska som andraspråk, gärna i kombination med annat ämne, till Vägga gymnasieskola.   Tjänsten är en tillsvidaeranställning, heltid, med tillträde 2019-08-14 eller enligt överenskommelse..    Arbetsuppgifter   Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med koll... Visa mer
Vi söker en lärare i svenska som andraspråk, gärna i kombination med annat ämne, till Vägga gymnasieskola.
 
Tjänsten är en tillsvidaeranställning, heltid, med tillträde 2019-08-14 eller enligt överenskommelse.. 
 
Arbetsuppgifter  
Du kommer att undervisa och handleda våra elever. Du kommer att ingå i ett programarbetslag tillsammans med andra kollegor. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor utveckla såväl programmet som ämnet.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker legitimerad lärare i svenska som andraspråk, gärna i kombination med annat ämne. Du har utpräglad samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta och ge varje studerande stöd i sitt lärande utifrån sin kunskapsnivå. Du är en drivande person som trivs med utmaningar och har ett stort intresse för förnyelse och utveckling. Som lärare ser du möjligheter med att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg i lärandet och undervisningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 
Övrigt  
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga lärarexamen samt lärarlegitimation. Registerutdrag ska visas upp inför anställning i Karlshamns kommuns gymnasieskola eftersom arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn under 18 år.  
 
För mer information kontakta  
Ann-Marie Nilsson, rektor, 0454 – 57 41 38 
Maria Borras, Lärarförbundet, 0454-57 41 24  
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, [email protected]  
 
Sista ansökningsdag
 2019-05-01 Visa mindre

6 - 8 Semestervik som Lärare på SFI och Grundläggande vux , vuxenutbildningen

Ansök    Mar 22    Karlshamns kommun    Lärare i gymnasiet
Vi söker 6-8 Semestervikarier som Lärare på SFI och Grundläggande vux inom vuxenutbildningen i Karlshamn    Heltid, visstidsanställning, under perioden, 190701-190809 semestertjänst.    Kvalifikationer  Vi söker i första hand dig som har lärarexamen och undervisar i svenska. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk och erfarenhet från SFI eller Grundläggande vuxenutbildning. Meriterande är även om du ännu ej har lärarexamen men studerar på ... Visa mer
Vi söker 6-8 Semestervikarier som Lärare på SFI och Grundläggande vux inom vuxenutbildningen i Karlshamn 
 
Heltid, visstidsanställning, under perioden, 190701-190809 semestertjänst. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker i första hand dig som har lärarexamen och undervisar i svenska. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk och erfarenhet från SFI eller Grundläggande vuxenutbildning. Meriterande är även om du ännu ej har lärarexamen men studerar på lärarhögskolan. Erfarenheter ur ett mångkulturellt perspektiv ser vi som värdefullt. Vi förväntar oss att du har pedagogisk kompetens och kan möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Som person har du lätt att samarbeta och kan ta egna initiativ. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. 
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att undervisa inom SFI:s och på Grundläggande vux:s verksamhet då ordinarie personal har semester. 
 
Övrigt 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ange löneanspråk i ansökan. Välkommen med din ansökan tillsammans med meritförteckning, examensbevis samt lärarlegitimation. 
 
För mer information kontakta 
Maria Olsson Aasen, rektor, tfn 0454-81559 
Joakim Persson, enhetssamordnare SFI, 0454-574567 
Ghina Nilsson, enhetssamordnare grundläggande vuxenutbildning, 0454-81516 
Anna-Lotta Wolgast, Lärarnas Riksförbund, 0454-574674 
 
Sista ansökningsdag
2019-04-18 Visa mindre