Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Karlshamn

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör med inriktning innehållsproducent

Vill du arbeta i ett handlingskraftigt och ansvarstagande team med fokus på att ge våra invånare tillgång till enkel information, inspirerande innehåll och god service? Kommunikationsenheten i Karlshamns kommun söker en kommunikatör med fokus på att producera och distribuera innehåll för olika plattformar och kanaler. Som innehållsproducent arbetar du proaktivt med kommunikationsinsatser omgiven av stöttande kollegor och i nära samarbete med sakkunniga ino... Visa mer
Vill du arbeta i ett handlingskraftigt och ansvarstagande team med fokus på att ge våra invånare tillgång till enkel information, inspirerande innehåll och god service?
Kommunikationsenheten i Karlshamns kommun söker en kommunikatör med fokus på att producera och distribuera innehåll för olika plattformar och kanaler. Som innehållsproducent arbetar du proaktivt med kommunikationsinsatser omgiven av stöttande kollegor och i nära samarbete med sakkunniga inom kommunens fyra förvaltningar. 

Vad innebär uppdraget?
Arbetet som kommunikatör med inriktning innehållsproducent innebär produktion, paketering och distribution av effektskapande kommunikationsinsatser för rätt målgrupp. Det omfattar bland annat information, artiklar och pressmeddelanden på vår externa webbplats, men också olika typer av innehåll i sociala medier och enklare trycksaker. I det arbetet är foto och film en naturlig del. Vi använder främst Adobe suite för grafisk produktion, fotobearbetning och filmredigering.
Kommunikationsenheten består av totalt fyra medarbetare. Här arbetar vi utifrån ett coachande förhållningssätt i syfte att bidra till utvecklingen av organisationens kommunikativa förmåga.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har kommunikationsvetenskapsutbildning på högskolenivå, eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. För att klara uppdraget behöver du ha erfarenhet från liknande uppdrag. I din roll ska du kunna och vilja bidra i utvecklingen av organisationens kommunikativa förmåga. Utbildning i klarspråk, förändrings- och coachande kommunikation är en merit.

Övrigt:
Tillsvidaretjänst med tillträde februari 2022 eller snarast därefter.
Ange löneanspråk i ansökan.

För mer information kontakta:
Annette Sandberg, kommunikationschef, 0454-815 93
Facklig företrädare, Christina Gustafsson, telefon: 0454-811 89

Sista ansökningsdag:
2020-11-15 Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Karlshamn

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Karlshamn för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis ti... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Karlshamn för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Karlshamn" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Demopersonal i Karlshamn september-december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos.
Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi börjat få förfrågningar från kunder som vill köra butiksdemos i höst.
Dagar och tider:
Varierar mellan uppdragen, men oftast är det:
Onsdag-fredag kl 11-19
Lördag kl 10-17
Lön: 140 kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ demo" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi skicka ut jobbförfrågningar till din mejl som du då svarar på om du kan och vill jobba.


?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst! Visa mindre

Föreningen Folkets Hus, UPA

Ansök    Nov 12    Folkets Hus    Informatör/Kommunikatör
Karlshamns Folkets Hus ligger centralt i Karlshamns kommun. Föreningen har konferensverksamhet, kulturverksamhet samt lokaler och hyreslägenheter för uthyrning. Vi är medlem i riksorganisationen Folkets Hus och parker som är en partipolitisk och religiöst obunden organisation. Vår värdegrund bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. Om tjänsten Föreningen vill utveckla och förändra verksamheten, därför inrätta... Visa mer
Karlshamns Folkets Hus ligger centralt i Karlshamns kommun.
Föreningen har konferensverksamhet, kulturverksamhet samt lokaler och
hyreslägenheter för uthyrning. Vi är medlem i riksorganisationen Folkets Hus och
parker som är en partipolitisk och religiöst obunden organisation. Vår värdegrund
bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika
värde.

Om tjänsten
Föreningen vill utveckla och förändra verksamheten, därför inrättar vi en ny tjänst
som föreståndare. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara och utveckla den dagliga
verksamheten innefattande öppen verksamhet, projekt, ekonomi, kontor, café samt
konferens och bildningsverksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten, t.ex inom kommunikation,
ekonomi, kultur eller marknadsföring. Gärna med erfarenhet av liknande arbete.
Som person är du relationsorienterad, öppen, kreativ, initiativtagande och du
strävar efter att uppnå resultat. Du har god samarbetsförmåga och kan inspirera
samt omsätta kreativa ideér till handling. Du bereder och verkställer styrelsebeslut
samt medverkar på möten. Visa mindre

Kommunikatör

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75 %   Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn-Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet.   Arbetsuppgifter: Som kommunikatör i Karlshamn-Trensums pastorat driver och utvecklar du kommunikationsarbetet. Du kommer att arbeta med pastoratets alla verksamheter och pro... Visa mer
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75 %   Svenska kyrkan är en mötesplats för människor i livets olika faser och situationer. Karlshamn-Trensums Pastorat har ca 40 medarbetare och är indelat i två olika verksamhetsområden, församlingsverksamhet och begravningsverksamhet.   Arbetsuppgifter: Som kommunikatör i Karlshamn-Trensums pastorat driver och utvecklar du kommunikationsarbetet. Du kommer att arbeta med pastoratets alla verksamheter och profilera och marknadsföra Svenska kyrkan, Karlshamn-Trensums pastorat. Ett utvecklingsarbete som vi gärna ser att du arbetar med är målgrupper som inte är medlemmar i Svenska kyrkan. Du kommer att vara redaktör, skribent och grafisk formgivare för kalendariet ”Det händer i våra kyrkor” i samarbete med ansvariga från övriga pastorat och församlingar i Karlshamn kommuns område. Kalendariet distribueras ut till hushållen i Karlshamns kommun. I dina arbetsuppgifter ingår att vara redaktör för Karlshamn-Trensums pastorat hemsida och andra sociala medier.     Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning i medie- och kommunikation på högskolenivå eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete samt gärna med en pedagogisk bakgrund. För arbetet krävs goda kunskaper i programvaror så som Adobe InDesign. Det är viktigt att du som söker vill arbeta i och för Svenska kyrkan och arbeta med att stärka Svenska kyrkans varumärke. Det är meriterande att ha god kännedom om Svenska kyrkan. Du ska kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och vara initiativrik. Arbetet ställer krav på god social förmåga att möta människor i gudstjänster och i verksamheter. I arbetet behöver du behärska svenska språket i både tal och skrift.  Övrigt: Ange löneanspråk För tjänsten krävs medlemskap i Svenska kyrkan.   Ansökan Skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till Helene Appelros Karlshamn-Trensums pastorat Kungsgatan 58 374 36 Karlshamn   Eller via e-post till [email protected]   Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sydkraft Thermal Power söker kommunikationsansvarig t Malmö eller Karlshamn

Ansök    Maj 20    Sydkraft AB    Informatör/Kommunikatör
Passion for Energy Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”... Visa mer
Passion for Energy
Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”Passion for energy”. Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?
The Uniper Way – så arbetar vi
Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det ”The Uniper Way”.
Vad vi söker
Kommunikation är ett vitt begrepp. Det kan handla om att få omvärlden att förstå vad vi gör och varför vi gör det. Det kan också handla om att våra medarbetare ska engageras i interna projekt och initiativ bara för att i nästa stund vara värd för t ex en skolklass på studiebesök.
Vi är 70 anställda inom Sydkraft Thermal Power AB och är utspridda på olika platser. Vi samarbetar bra på distans. En del i rollen är att bidra till att få teamkänslan att växa än mer.
Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från alla funktioner inom verksamheten och framgången ligger i att vara lyhörd för verksamhetens olika behov. Du rapporterar direkt till VD.
Vad kommer du jobba med?
Som kommunikationsansvarig hos oss arbetar du med både intern och extern kommunikation. I dina arbetsuppgifter ingår:
- Text- och bildproduktion till intern och extern webb
- Planera och genomföra studiebesök på våra anläggningar
- Ansvara för kontakter med skola, föreningsliv och andra organisationer
- Strukturera och uppdatera interna webbplatser
- Samordna och stötta verksamhetens chefer i förändringsarbete och projekt
- Samarbeta med Unipers centrala kommunikationsfunktion kring kommunikationsstrategier och varumärkeskommunikation
Placeringsort är Malmö eller Karlshamn. Tjänsten kräver en del resor, främst inom Sverige.
Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därför kommer vi att genomföra säkerhetsprövning och eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest innan anställning.
Vem vi söker
Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning från universitet/högskola kompletterad med några års erfarenhet från arbete i en större organisation, gärna internationell. Din personlighet, ditt intresse för att lära nytt och för att förmedla din kunskap till andra människor tror vi är viktigare än en specifik utbildningsinriktning.
Det är naturligt för dig att uttrycka dig i skrift och tal även inför grupper av människor. Du uttrycker dig lika obehindrat på engelska som på svenska i skrift och tal. Tyska är meriterande men inget krav.
Vi söker dig som är nyfiken på att ständigt lära dig nya saker om allt från teknik till människor och hur samhället fungerar.
Du förstår komplexa samband och kan förmedla dessa till andra på ett lättförståeligt sätt. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att självständig strukturera och planera ditt arbete samt att omsätta detta till planer som förankras före genomförande.
Du inser att förankring och förståelse är kritiskt för att lyckas. Du engagerar din omgivning och har en fallenhet för att bygga och underhålla nätverk. Du ser behov av förändringar och drivs av ständiga förbättringar. Visa mindre

Marknadskommunikatör till JSB

Är du på jakt efter ett utmanande och utvecklande arbete som marknadskommunikatör? Har du lätt för att kommunicera och är en riktig lagspelare? Då ska du söka denna tjänst som marknadskommunikatör till JSB i Karlshamn. Om tjänsten Som marknadskommunikatör kommer du ansvara för planering, samordning och genomförande av kommunikationsaktiviteter, både externa och interna. Placeringsort är Asarum, men resor kan förekomma till övriga kontor och projekt. Dett... Visa mer
Är du på jakt efter ett utmanande och utvecklande arbete som marknadskommunikatör? Har du lätt för att kommunicera och är en riktig lagspelare? Då ska du söka denna tjänst som marknadskommunikatör till JSB i Karlshamn.

Om tjänsten
Som marknadskommunikatör kommer du ansvara för planering, samordning och genomförande av kommunikationsaktiviteter, både externa och interna.

Placeringsort är Asarum, men resor kan förekomma till övriga kontor och projekt. Detta innebär att Körkort B samt tillgång till bil är ett krav.

I din roll som marknadskommunikatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Skriva pressmeddelanden
• Redaktörskap för webb
• Intranät
• Sociala medier
• Grafisk produktion
• Koordinering av events
• Fotografering

Om dig
Vi söker dig som är duktig på att skriva proaktivt och alltid sätter kunden i fokus, är en lagspelare med mycket god social förmåga och hög servicegrad.

Vidare ser vi att du är flexibel, självgående och brinner för att ge stöd åt andra – du är ensam på din tjänst vilket ställer krav på att du är strukturerad och kan arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:

• Relevant utbildning i marknadsföring och/eller kommunikation
• Office-paketet
• Adobe-paketet
• CMS-verktyg
• Intresse av sociala kanaler
• Öga och känsla för färg och form

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om JSB
Som byggföretag har JSB ett viktigt samhällsansvar och i deras affärsidé lyfter de fram orden hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser som centrala i deras dagliga arbete. JSB:s synsätt och agerande är förankrade i JSB:s regler och riktlinjer liksom uppförandekod för medlemsföretag inom Sveriges Byggindustrier. Dokumenten är också verktyg för att visa att gällande lagstiftning tillämpas på respektive område.

De är representerade med kontor i Karlshamn, Karlskrona, Växjö, Kristianstad, Malmö och Stockholm. JSBs omsättningsprognos 2019 är drygt 2 mdr kr. Antal anställda ca 350.

Om anställningen
JSB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

• Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: 

Hanna Ericsson via [email protected] alt. 073-684 77 53

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknad, kommunikatör, sociala medier, webb, event, Blekinge, Karlshamn, Adecco, JSB Visa mindre