Lediga jobb Brapersonal Sverige AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Brapersonal Sverige AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Karlshamn Energi AB söker Värmetekniker inriktning drift & underhåll

Tjänsten innebär att du huvudsakligen kommer att arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll samt drift av hela kedjan av fjärrvärmesystemet i Karlshamn från produktionsanläggning via fjärrvärmenät till kundanläggningar. Efter utbildning kommer du även ingå i vår beredskapsstyrka. Du jobbar både i våra datoriserade styrsystem samt praktiskt i vårt fjärrvärmesystem och är med i dess vidareutveckling. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika dr... Visa mer
Tjänsten innebär att du huvudsakligen kommer att arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll samt drift av hela kedjan av fjärrvärmesystemet i Karlshamn från produktionsanläggning via fjärrvärmenät till kundanläggningar. Efter utbildning kommer du även ingå i vår beredskapsstyrka. Du jobbar både i våra datoriserade styrsystem samt praktiskt i vårt fjärrvärmesystem och är med i dess vidareutveckling. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika drift & underhållsprojekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid där beredskapstjänstgöring ingår.


Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet av process och/eller driftrelaterade arbetsuppgifter, mekanisk bakgrund, el och instrument erfarenhet är även det meriterande. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna egna initiativ för att utveckla och förbättra den. Det finns goda möjligheter till vidareutveckling både inom något fördjupningsområde eller mer allmänt beroende på din bakgrund, erfarenhet och intressen.
God samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.


Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service.

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 75 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Karlshamnsverket söker Drifttekniker

Sydkraft Thermal Power AB ansvarar för de kraftverk som bidrar till en jämn och trygg elförsörjning i Sverige. Våra anläggningar finns i Malmö, Karlshamn, Barsebäck och Halmstad. Sydkraft Thermal Power AB ingår i den internationella energikoncernen Unipers svenska verksamhet. Uniper är en global energikoncern och ett globalt varumärke. I Sverige är vi en stor elproducent för svensk basindustri, med produktionsanläggningar runt om i landet för vattenkraft ... Visa mer
Sydkraft Thermal Power AB ansvarar för de kraftverk som bidrar till en jämn och trygg elförsörjning i Sverige. Våra anläggningar finns i Malmö, Karlshamn, Barsebäck och Halmstad.

Sydkraft Thermal Power AB ingår i den internationella energikoncernen Unipers svenska verksamhet. Uniper är en global energikoncern och ett globalt varumärke. I Sverige är vi en stor elproducent för svensk basindustri, med produktionsanläggningar runt om i landet för vattenkraft och kärnkraft samt reservkraft. Unipers helägda kraftbolag i Sverige är Sydkraft Thermal Power AB, Sydkraft Nuclear Power AB, Sydkraft Hydro Power AB samt Barsebäck Kraft AB. Kontoret för svenska moderbolaget Sydkraft AB finns i Malmö.

Karlshamnsverket söker Drifttekniker

Vi söker dig som vill arbeta som Drifttekniker på ett topp- och reservkraftverk i vackra Blekinge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som drifttekniker på Karlshamnsverket är övervakning och tillsyn av pann-, turbin- och bergrumsanläggningar samt yttre anläggningar.
Du kommer att arbeta i ett litet teknikintensivt team där relationer till kollegorna är viktiga för att verksamheten ska fungera. Arbetsuppgifterna är varierande och situationsanpassade. Arbetet innehåller såväl återkommande rutinarbete som problemlösning och snabba tempoväxlingar. Vi arbetar i 3-skift.
Anläggningen är komplex vilket ställer stora krav på din ambition och vilja att förstå hur allt hänger samman. Du kommer erbjudas möjlighet att växa in i rollen för att succesivt kunna ta alltmer ansvar.Din bakgrund

Vi söker dig som är omtänksam och delaktig i att skapa teamkänsla. Du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras i det dagliga arbetet. Du är inte i behov av detaljstyrning från ansvarig chef. Du har ett genuint teknikintresse som driver dig att ta reda på hur kraftverksprocessen fungerar både på system- och komponentnivå.

Din utbildning kan vara drifttekniker- eller driftingenjörsutbildning inom energi eller motsvarande. Eller kanske är du sjöingenjör eller underhållsingenjör, vilket också är bra grund att stå på för denna tjänst. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet från liknande verksamhet och att du har en dokumenterad förståelse kring värmekraftsanläggningars egenskaper och funktion. Men det vi fäster störst vikt vid är dina personliga egenskaper som t ex egen drivkraft och att du är kommunikativ, analytisk och gillar all form av samarbete.Kontaktpersoner

Lena Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB
[email protected], 070- 350 89 09.

Henrik Pagels, Driftchef, Karlshamnsverket, 070- 655 58 74

Sven-Ingvar Pettersson, Facklig kontaktperson, 070- 655 57 20Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

I rekryteringen samarbetar Sydkraft Therminal Power AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Sydkraft Therminal Power AB.Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bl.a. av regler kring säkerhetsskydd, exportkontroll och nukleär icke-spridning.
Vi kommer därför att genomföra säkerhetsprövning av alla våra tjänster och komplettera med registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning.”Passion för Energy

Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige - varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid - och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: '"Passion for energy". Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?The Uniper Way - så arbetar vi

Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det "The Uniper Way". Visa mindre

Karlshamn Energi söker Värmetekniker inriktning kund

I rollen som Värmetekniker ansvarar du tillsammans med din arbetsledare för att planera och utföra tjänster med inriktning mot fjärrvärmekunder. I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Vid behov kan man även få möjlighet att bistå vid underhållsarbeten på våra produktionsanläggningar och ledningsnät. Vi söker dig som får din energi i skarven mellan... Visa mer
I rollen som Värmetekniker ansvarar du tillsammans med din arbetsledare för att planera och utföra tjänster med inriktning mot fjärrvärmekunder.
I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Vid behov kan man även få möjlighet att bistå vid underhållsarbeten på våra produktionsanläggningar och ledningsnät.


Vi söker dig som får din energi i skarven mellan tekniken och det mänskliga mötet! För att ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som värmetekniker har du troligen en gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Erfarenheter från fjärrvärmebranschen är meriterande. Goda datorkunskaper och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Tjänsten förutsätter att du trivs med självständigt arbete som ställer krav på att du planerar din dag och tar egna initiativ. Som person är du kommunikativ och trivs i mötet med kunder och i samarbetet med kollegor/entreprenörer. En del av arbetet innebär felsökning, varför du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt. Engagemang och intresse för teknik/kunder är andra framgångsfaktorer för denna tjänst.Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service.

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 75 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre