Lediga jobb DFDS Seaways AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från DFDS Seaways AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

DFDS Seaways i Karlshamn söker Check-in agenter på deltid/extra vid behov

Ansök    Okt 1    DFDS Seaways AB    Incheckare
DFDS Seaways i Karlshamn söker 2 st Check-in agenter på deltid/extra vid behov Är du en social och serviceinriktad person som trivs med mycket kundkontakt? Har du kanske en annan huvudsaklig sysselsättning och nu söker ett extraarbete vid sidan av detta? Då kan rollen som check-in agent vara något för dig! Om rollen Som Check-in agent kommer du främst att arbeta med att checka in våra resenärer, både fraktenheter och privatpersoner. Tjänsten är på deltid,... Visa mer
DFDS Seaways i Karlshamn söker 2 st Check-in agenter på deltid/extra vid behov
Är du en social och serviceinriktad person som trivs med mycket kundkontakt? Har du kanske en annan huvudsaklig sysselsättning och nu söker ett extraarbete vid sidan av detta? Då kan rollen som check-in agent vara något för dig!
Om rollen
Som Check-in agent kommer du främst att arbeta med att checka in våra resenärer, både fraktenheter och privatpersoner.
Tjänsten är på deltid, ca. 25-30% per månad, samt extra vid behov. Arbetstiderna är främst förlagda till kvällar och helger, och varje arbetspass är cirka 4-5 timmar. Tillträde så snart som möjligt.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av kundkontakt. Du har goda kunskaper i Microsoft Office samt talar och skriver flytande engelska och svenska. Kan du dessutom kommunicera på litauiska och/eller ryska är detta mycket meriterande för rollen.
Vi tror att du är en social och glad person som är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Då du kommer vara del i ett team är det viktigt att du är en teamspelare. Du är en utåtriktad person som brinner för bra service och god kundkontakt.
Hur gör jag nu?
Ansök så snart som möjligt, dock senast den 11 oktober. Vi intervjuar löpande och vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Katrin Arvidsson, Customer Service Manager, tel: 0702-388003.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Chaufförer till DFDS Logistics i Karlshamn

Ansök    Apr 1    DFDS Seaways AB    Distributionsförare
Vi söker nu chaufförer som kan täcka upp inför kommande semestrar. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket och är van vid att möta kunder. Vidare tror vi att du kan arbeta självständigt, är noggrann och ansvarstagande. Du kommer att arbeta med lastning, transport och lossning. Tjänsterna har varierade arbetstider över dygnet. Kvalifikationer CE körkort YKB Truckkort ADR Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Driver Manager, Kristian ... Visa mer
Vi söker nu chaufförer som kan täcka upp inför kommande semestrar.
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket och är van vid att möta kunder. Vidare tror vi att du kan arbeta självständigt, är noggrann och ansvarstagande. Du kommer att arbeta med lastning, transport och lossning. Tjänsterna har varierade arbetstider över dygnet.

Kvalifikationer
CE körkort
YKB
Truckkort
ADRVill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Driver Manager, Kristian Svensson på 0454-37811 eller [email protected]
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2020. Visa mindre

DFDS Seaways i Karlshamn söker en Boknings- och Check-in agent

Ansök    Okt 1    DFDS Seaways AB    Incheckare
DFDS Seaways i Karlshamn söker en Boknings- och Check-in agent 75 % för vikariat under 12-14 månader. Är du en social och serviceinriktad person som trivs med mycket kundkontakt och har en bakgrund inom logistik? Då kan rollen som boknings- och check-in agent vara något för dig! Om rollen Som Boknings- och Check-in agent kommer du att arbeta med att boka, lastplanera och checka in våra resenärer, både fraktenheter och privatpersoner. Tjänsten är ett vika... Visa mer
DFDS Seaways i Karlshamn söker en Boknings- och Check-in agent 75 % för vikariat under 12-14 månader.
Är du en social och serviceinriktad person som trivs med mycket kundkontakt och har en bakgrund inom logistik? Då kan rollen som boknings- och check-in agent vara något för dig!
Om rollen
Som Boknings- och Check-in agent kommer du att arbeta med att boka, lastplanera och checka in våra resenärer, både fraktenheter och privatpersoner.
Tjänsten är ett vikariat under 12-14 månader, 75% per månad. Arbetstiderna är enligt schema på eftermiddagar/kvällar samt helgpass. Tillträde så snart som möjligt.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av kundkontakt och logistik. Du har goda kunskaper i Microsoft Office samt talar och skriver flytande engelska och svenska. Kan du dessutom kommunicera på litauiska och/eller ryska är detta mycket meriterande för rollen.
Vi tror att du är en social och glad person som är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Då du kommer vara del i ett team är det viktigt att du är en teamspelare. Du är en utåtriktad person som brinner för bra service och god kundkontakt.
Hur gör jag nu?
Ansök så snart som möjligt, dock senast den 11 oktober. Vi intervjuar löpande och vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Katrin Arvidsson, Customer Service Manager tel: 0702-388 003.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre