Lediga jobb Network Solutions Blekinge AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Network Solutions Blekinge AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

CE-chaufför

Om tjänsten: Vi söker nu en självgående chaufför som ska ansvara för transporter, lossning och lastning till och från våra kunder men även mellan våra egna arbetsplatser. Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda dagtid men du bör vara flexibel och öppen för att detta ibland kan variera. Du kommer att dokumentera dina körningar dagligen, både internt och externt, och det är därför viktigt att du kan kommunicera med god svenska i både tal och skrift. Vem är... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker nu en självgående chaufför som ska ansvara för transporter, lossning och lastning till och från våra kunder men även mellan våra egna arbetsplatser. Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda dagtid men du bör vara flexibel och öppen för att detta ibland kan variera. Du kommer att dokumentera dina körningar dagligen, både internt och externt, och det är därför viktigt att du kan kommunicera med god svenska i både tal och skrift.


Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och noggrann. Du har några års erfarenhet som chaufför och är van vid att planera dina arbetsdagar effektivt och lägga upp dina körningar så att du håller tidsplanerna. Du är social och har lätt för att kommunicera med andra. I tjänsten kan det ibland förekomma tunga lyft så vi ser gärna att du har god fysik. Giltigt YKB är ett krav, samt digitalt förarkort. Har du maskinvana (t.ex grävmaskin) så är detta ett plus! Visa mindre

Arbetsledare mark- och anläggning

Nu söker vi ytterligare en arbetsledare som kan fortsätta att utveckla företaget tillsammans med oss! Dina arbetsuppgifter kommer bestå av planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet. Du kommer dagligen att rapportera till projektchef och projektledare. Det är ditt ansvar att se till så att dina medarbetare vet vad dem ska göra, och hur arbetet ska utföras. Du ska se till att de får den information och dem underlag som behövs för att kunna utf... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en arbetsledare som kan fortsätta att utveckla företaget tillsammans med oss!
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet. Du kommer dagligen att rapportera till projektchef och projektledare. Det är ditt ansvar att se till så att dina medarbetare vet vad dem ska göra, och hur arbetet ska utföras.
Du ska se till att de får den information och dem underlag som behövs för att kunna utföra arbetet, bistå dem under arbetets gång samt kvalitetssäkra arbetet både under tiden det pågår och när arbetet är utfört.
Som arbetsledare för våra anläggningslag skall du motivera och stödja dina medarbetare.
Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen. Du behöver ha stor social förmåga då du kommer att kommunicera mycket med både våra anställda, samt våra kunder. Du kommer även att vara en länk mellan företaget och våra underentreprenörer.
Vi förväntar oss att du är resultatinriktad, lösningsfokuserad och pålitlig. Det är ett krav att du har erfarenhet från anläggningsbranschen, och meriterande om du har arbetat med arbetsledning tidigare.
Vi förväntar oss också att du är trygg i din ledarroll när det handlar om att ta tydliga beslut och att du har lätt för att ställa om vid ändrade förutsättningar.
Det är av yttersta vikt att du är noggrann med dokumentation samt att du är noga med att hålla tidsplaner.
Att du arbetar efter sunda värderingar och enligt vårt arbetssätt ser vi som en självklarhet!
I tjänsten kan det i perioder förekomma mycket resor mellan våra projekt.
Det är en fördel om du har C-körkort då det emellanåt blir tyngre transporter som du behöver utföra för att förbereda diverse arbeten.


Obs! Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Erfaren grävmaskinist till Blekinge

Network Solutions Blekinge AB har över 10 års erfarenhet inom el, tele och fiber. Nu är det dags att utöka vårt team med ytterligare en maskinist, och vi söker dig som är driven och van vid att arbeta både i team och på egen hand. Det är viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och framåt som person! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav är yrkesbevis för grävmaskin och B-kort, men det är meriterande om du har BE/CE. Som grävmaskinföra... Visa mer
Network Solutions Blekinge AB har över 10 års erfarenhet inom el, tele och fiber.
Nu är det dags att utöka vårt team med ytterligare en maskinist, och vi söker dig som är driven och van vid att arbeta både i team och på egen hand.
Det är viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och framåt som person!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav är yrkesbevis för grävmaskin och B-kort, men det är meriterande om du har BE/CE. Som grävmaskinförare hos oss kommer du att arbeta med kabelförläggning, stamschakt för fiber och olika typer av servicearbeten.


OBS! VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR VIA E-POST. Visa mindre

Anläggare till Blekinge

Network Solutions Blekinge AB har över 10 års erfarenhet inom el, tele och fiber. Vi söker dig som är driven och van vid att arbeta både i team och på egen hand. Som anläggare hos oss kommer du att arbeta med kabelförläggning, stamschakt/tomtschakt för fiber och olika typer av servicearbeten, därför är det viktigt att du har relevanta utbildningar (ex EBR/ESA). Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfok... Visa mer
Network Solutions Blekinge AB har över 10 års erfarenhet inom el, tele och fiber. Vi söker dig som är driven och van vid att arbeta både i team och på egen hand.
Som anläggare hos oss kommer du att arbeta med kabelförläggning, stamschakt/tomtschakt för fiber och olika typer av servicearbeten, därför är det viktigt att du har relevanta utbildningar (ex EBR/ESA).
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och framåt som person.
Krav är BE-kort, och det är meriterande om du har CE. Visa mindre

Erfarna fibertekniker

Network Solutions Blekinge AB är ett företag med inriktning på fiber, el, tele och entrepenad. Nu söker vi två erfarna fibertekniker till våra projekt i södra Sverige. Du som söker ska ha arbetat som fibertekniker, och gärna vara certifierad. Tjänsten innebär främst arbete med stammar och skåp, men det kan även förekomma installationer. Det är viktigt att du är driven, van att arbeta både självständigt och i team samt att du har lätt för att prioritera/p... Visa mer
Network Solutions Blekinge AB är ett företag med inriktning på fiber, el, tele och entrepenad. Nu söker vi två erfarna fibertekniker till våra projekt i södra Sverige.
Du som söker ska ha arbetat som fibertekniker, och gärna vara certifierad.
Tjänsten innebär främst arbete med stammar och skåp, men det kan även förekomma installationer.


Det är viktigt att du är driven, van att arbeta både självständigt och i team samt att du har lätt för att prioritera/planera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Du ska vara van vid att dokumentera ditt arbete utförligt och noggrant, då detta är något som görs dagligen.
Du kommer att rapportera mot arbetsledare, projektledare samt projektchef.


Tjänsten kräver B-körkort.
Vi tar endast emot ansökan via e-post! Visa mindre

Elektriker

Network Solutions Blekinge AB har sedan 2007 anslutit människor till internet. Förutom fiberinstallationsarbeten och anläggningsarbeten utför företaget även teleservice samt elarbeten för både privatpersoner samt företag. Nu fortsätter vi att expandera, och söker en elektriker med några års erfarenhet och bred kunskap. Om dig: Du är driven, flexibel och lösningsfokuserad som person. Du har en analytisk förmåga och har lika lätt att arbeta självständ... Visa mer
Network Solutions Blekinge AB har sedan 2007 anslutit människor till internet. Förutom fiberinstallationsarbeten och anläggningsarbeten utför företaget även teleservice samt elarbeten för både privatpersoner samt företag.


Nu fortsätter vi att expandera, och söker en elektriker med några års erfarenhet och bred kunskap.
Om dig:
Du är driven, flexibel och lösningsfokuserad som person. Du har en analytisk förmåga och har lika lätt att arbeta självständigt som i grupp. Du har ett brett servicetänk och din målsättning är att växa tillsammans med företaget. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och har god dator- samt dokumentationsvana.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med olika typer av underhållsarbeten samt montage- och installationsarbeten.
Krav:
B-körkort
ECY-certifikat
Behörighet: AL (Tidigare ABL)Meriterande:
Behörighet: A (Tidigare AB).Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Elektriker

Network Solutions Blekinge AB har sedan 2007 anslutit människor till internet. Förutom fiberinstallationsarbeten och anläggningsarbeten utför företaget även teleservice samt elarbeten för både privatpersoner samt företag.Nu fortsätter vi att expandera, och söker en elektriker med några års erfarenhet och bred kunskap.Om dig:Du är driven, flexibel och lösningsfokuserad som person. Du har en analytisk förmåga och har lika lätt att arbeta självständigt som i... Visa mer
Network Solutions Blekinge AB har sedan 2007 anslutit människor till internet. Förutom fiberinstallationsarbeten och anläggningsarbeten utför företaget även teleservice samt elarbeten för både privatpersoner samt företag.Nu fortsätter vi att expandera, och söker en elektriker med några års erfarenhet och bred kunskap.Om dig:Du är driven, flexibel och lösningsfokuserad som person. Du har en analytisk förmåga och har lika lätt att arbeta självständigt som i grupp. Du har ett brett servicetänk och din målsättning är att växa tillsammans med företaget. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och har god dator- samt dokumentationsvana.Arbetsuppgifter:Du kommer att arbeta med olika typer av underhållsarbeten samt montage- och installationsarbeten.Krav:B-körkortECY-certifikatBehörighet: AL (Tidigare ABL)Meriterande:Behörighet: A (Tidigare AB).Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Markavtalsberedare

Till ett av våra större projekt söker vi nu en markavtalsberedare, som kan bistå projektledningen med att förbereda och ansöka om markavtal.Det är meriterande om du har arbetat med markavtal tidigare, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.Krav: God datorvana samt B-körkort.Anställningen är en projektanställning med möjlighet till förlängning in i våra andra projekt.Vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. Visa mer
Till ett av våra större projekt söker vi nu en markavtalsberedare, som kan bistå projektledningen med att förbereda och ansöka om markavtal.Det är meriterande om du har arbetat med markavtal tidigare, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.Krav: God datorvana samt B-körkort.Anställningen är en projektanställning med möjlighet till förlängning in i våra andra projekt.Vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående. Visa mindre

Elektriker

Network Solutions Blekinge AB har sedan 2007 anslutit människor till internet. Förutom fiberinstallationsarbeten och anläggningsarbeten utför företaget även teleservice samt elarbeten för både privatpersoner samt företag.Nu fortsätter vi att expandera, och söker en elektriker med några års erfarenhet och bred kunskap.Om dig:Du är driven, flexibel och lösningsfokuserad som person. Du har en analytisk förmåga och har lika lätt att arbeta självständigt som i... Visa mer
Network Solutions Blekinge AB har sedan 2007 anslutit människor till internet. Förutom fiberinstallationsarbeten och anläggningsarbeten utför företaget även teleservice samt elarbeten för både privatpersoner samt företag.Nu fortsätter vi att expandera, och söker en elektriker med några års erfarenhet och bred kunskap.Om dig:Du är driven, flexibel och lösningsfokuserad som person. Du har en analytisk förmåga och har lika lätt att arbeta självständigt som i grupp. Du har ett brett servicetänk och din målsättning är att växa tillsammans med företaget. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och har god dator- samt dokumentationsvana.Arbetsuppgifter:Du kommer att arbeta med olika typer av underhållsarbeten samt montage- och installationsarbeten.Krav:B-körkortECY-certifikatBehörighet: AL (Tidigare ABL)Meriterande:Behörighet: A (Tidigare AB).Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre