Lediga jobb Region Blekinge, Barn- och ungdomspsykiatri i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Region Blekinge, Barn- och ungdomspsykiatri i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Vik medicinsk sekreterare till Barn och ungdomspsykiatrin i Karlshamn

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn och ungdomspsy... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Barn och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vår uppgift är att bedöma, utreda och behandla allvarlig psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer.
Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona samt mellanvård i Karlshamn och Karlskrona. Mellanvården i Karlskrona finns på Kastanjevillan som också är BUP Blekinges heldygnsvård.


Vi är måna om att ha en verksamhet som är flexibel och anpassad för att sätta barnet/ungdomen och familjens behov i focus. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Medicinska sekreterare har en viktig funktion i kontakten med patienter och är verksamhetens ansikte utåt. Som medicinsk sekreterare är du sekreterare åt alla i teamet. Utöver medicinsk dokumentation ingår receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter såsom brev, kallelser, bokningar, registreringar, remisser och intyg i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Läkarsekreterar-eller medicinsk sekretarexamen.

Du skall vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH och kodningsutbildning samt erfarenhet som systemförvaltare är meriterande. Du som söker skall ha lätt för att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Meriterande är kunskap i vårdadministrativa systemet NCS-Cross.

Det är viktigt för oss att du är en positiv, samarbetsinriktad, självständig, stresstålig och serviceinriktad person. Är du dessutom flexibel, har lätt för att samarbeta och är bra på att prioritera så är du förmodligen den vi söker.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Då urval, intervjuer sker fortlöpande ber vi dig komma in med din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till BUP, Mottagningen Karlshamn

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat d... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv med barnet/ungdomen och dess familj i centrum. Vi erbjuder insatser på specialistnivå. Vår uppgift är att bedöma, utreda och behandla akuta och icke akuta allvarliga tillstånd hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer med medelsvåra och svåra psykiatriska tillstånd. Samverkan sker med andra verksamheter inom hälso- och sjukvården och även andra inrättningar utanför vår egen verksamhet såsom skola och socialtjänst. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Kliniken arbetar med att fortlöpande utveckla, förbättra och effektivisera verksamheten genom att t.ex. säkerställa att barn och ungdomar får insatser enligt nationella riktlinjer/vård- och insatsprogram. Barn- och ungdomspsykiatrin i Blekinge består av öppenvårds mottagningar i Karlshamn, Karlskrona och Ronneby samt mellanvård som utgår ifrån Karlskrona och Karlshamn. Heldygnsvård finns i Karlskrona.
Vi söker nu en psykiatrisjuksköterska till mottagningen i Karlshamn.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett öppenvårdsteam där dina arbetsuppgifter blir att delta vid insättning och uppföljning av medicinering. Du ingår i utvecklingsarbetet och ansvarar för medicinuppföljningar tillsammans med klinikens övriga sjuksköterskor och läkare. Patientgruppen är i huvudsak barn och unga med neuropsykiatrisk diagnos. Du deltar i olika samverkansformer med framförallt skola, socialtjänst, barnklinik och barnhabilitering. I ditt uppdrag ingår deltagande i klinikens callback/nyanmälnings funktion. Det är av betydelse att du har ett intresse för utveckling av digitala kontaktytor. Utvecklingsarbete gällande införande och uppföljning i kvalitetsregister ingår.

Verksamhetens mål är att erbjuda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling inom området och som sjuksköterska och medarbetare. Goda möjligheter till fortbildning utifrån verksamhetens uppdrag och din funktion finns.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. Vi ser att Du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete. Du är en lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.
Du ska verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga samt ge en god vård.

Körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Vik psykolog till Mödra - och barnhälsovården BUP Blekinge

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. MHV/BHV-psykologern... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

MHV/BHV-psykologerna arbetar i nära samarbete med mödra- och barnhälsovården och har ett hälsofrämjande och förebyggande uppdrag. I Blekinge tillhör Mödra- och barnhälsovårdspsykologerna organisatoriskt Barn- och ungdomspsykiatrin och servar 5 kommuner.

Vår Spädbarnsverksamhet som finns inom BUP jobbar framför allt med anknytningsarbete med späda barn och deras föräldrar.

Inom MHV/BHV-psykologverksamheten i Blekinge finns för närvarande 4 psykologtjänster. Då en medarbetare nu ska vara föräldraledig söker vi en vikarie. Vi letar efter dig som tycker att det verkar spännande och utmanande att arbeta i en verksamhet med olika professioner där vi alla har ett stort engagemang för blivande föräldrar, små barn och deras familjer.

Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling inom uppdraget. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter MHV/BHV-psykolog: Förebyggande och hälsofrämjande arbete inom Mödra-och Barnhälsovården genom stöd/rådgivning, bedömning och korttids/ behandlingsinsatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år.
Konsultation/handledning och fortbildning till barnmorskor/MHV och BHV-sjuksköterskor samt medverkan i metodutvecklingsarbete.

I arbetsuppgifterna ingår att vara en del av BUPs Spädbarnsverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Leg. Psykolog.
Erfarenhet av psykologarbete vid Mödra-och barnhälsovård och angränsande verksamheter är meriterande.
Utbildning i Havandeskapspsykologi, konsultationsmetodik, utvecklingsbedömning, samspelsbehandling och korttidsterapi är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras .

ÖVRIGT
Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Detta kan erhållas från Polismyndigheten.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre