Lediga jobb Svenska Storesupport Bemanning AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Svenska Storesupport Bemanning AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Extrajobb - Inventering under v.40 i Blekingeområdet

Arbetsuppgifter Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning kan ge direkta konsekvenser för kunden. Personliga egenskaper/kvalifikationer Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med inventeringar inom dagligvaruhandeln, eller att du har erfar... Visa mer
Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning kan ge direkta konsekvenser för kunden.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med inventeringar inom dagligvaruhandeln, eller att du har erfarenhet från andra branscher där inventering sker ofta och regelbundet. Att du tidigare har arbetat inom handeln är givetvis meriterande men inte ett krav.

För att arbeta för Storesupport är kravet att du är 18 år fyllda.

Arbetstider

Inventeringarna kommer att ske vid två tillfällen under v.40. Det är därav önskvärt att du är tillgänglig för jobb både måndag 4/10 samt tisdag 5/10. Arbetstiden är kl. 07.00-15.00 vid båda tillfällena.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 1 500 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. (http://www.storesupport.se/)

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Frågor och rekryteringsprocess

För att säkerställa att våra kandidater har en bakgrund som är förenlig med tjänsten används Verifieras kontrollverktyg.

Varmt välkommen med din ansökan genom formuläret nedan! Visa mindre