Lediga jobb Värends Miljö AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Värends Miljö AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Torrsugsoperatör med C-körkort

Vi söker nu en ny torrsugsoperatör som vill vara en del av vårt team och etablering i Västra Blekingen/Norra Skåne! Vi söker nu en ny medarbetare till våran ”torrsug”. Torrsugen kan beskrivas som en gigantisk dammsugare monterad på ett lastbilschassie. De senaste åren har efterfrågan ökat och vi etablerar ett team i Västra Blekingen / Norra Skåne. Arbetet innebär olika former av sugning och avlägsnande av torrt material. Exempel på det som sugs kan vara lö... Visa mer
Vi söker nu en ny torrsugsoperatör som vill vara en del av vårt team och etablering i Västra Blekingen/Norra Skåne!
Vi söker nu en ny medarbetare till våran ”torrsug”. Torrsugen kan beskrivas som en gigantisk dammsugare monterad på ett lastbilschassie. De senaste åren har efterfrågan ökat och vi etablerar ett team i Västra Blekingen / Norra Skåne. Arbetet innebär olika former av sugning och avlägsnande av torrt material. Exempel på det som sugs kan vara löv, grus, sten, aska, flis och sågspån.
Vi söker en person som trivs med ett fysiskt krävande arbete. Arbetet kan både vara tungt och utföras i trånga utrymmen, så en god fysik och smidighet är att föredra. Arbetet utförs i team tillsammans med en kollega. Därför ser vi gärna att du är en lagspelare och en person som tycker om att samarbeta med andra. Det är även viktigt att du är flexibel och gillar för varierande arbetsuppgifter. Arbetet kräver ett stort ansvar och därför är det av stor vikt att du är lösningsorienterad och kan ta snabba beslut. Även om man arbetar i ett team, så är arbetet självständigt och man har stor frihet under ansvar. God arbetsmoral och hårt arbete kommer verkligen att premieras i denna roll!
Tjänsten vi söker är på heltid (100 %) och med förekommande jourtjänstgöring. Utgångspunkten kommer vara Västra Blekinge/Norra Skåne! Arbetet förekommer inom hela företagets arbetsområde (huvudsakligen Blekinge och Norra skåne)
Övriga krav för att söka tjänsten är C-körkort och grundläggande YKB. Även tillgång till egen bil för resor till och från arbetet är behövs.
Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan!
För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till [email protected] Lämna gärna referenser i ansökan också.
Sista ansökningsdag är den 25/6, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80. Visa mindre

Reliningstekniker 1-2 års erfarenhet

Ansök    Maj 25    Värends Miljö AB    VVS-tekniker
Nu söker vi en erfaren kollega som är tekniskt intresserade, engagerade och som vill bli en del av vårt växande reliningsteam i Blekinge med omnejd! Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation är en del av vår arbetskultur! Just nu växer vi inom området relining så ta chansen att växa tillsammans med oss! Huvudsakliga arbetsuppgifter Som reliningstekniker kommer du arbeta ute på fält tillsammans m... Visa mer
Nu söker vi en erfaren kollega som är tekniskt intresserade, engagerade och som vill bli en del av vårt växande reliningsteam i Blekinge med omnejd! Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation är en del av vår arbetskultur! Just nu växer vi inom området relining så ta chansen att växa tillsammans med oss!


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som reliningstekniker kommer du arbeta ute på fält tillsammans med ditt team. Ni kommer vara ute hos företag eller hemma hos privatpersoner, därför är det viktigt att vara professionell och diskret. ditt arbete innebär att du renoverar spruckna och skadade avlopp inifrån utan att behöva byta röret. Det är en lång process och vi ser gärna att du har erfarenhet (1-2 år) från Relining- eller VVS branschen. Det är viktigt att du är tekniskt intresserad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du passar i gruppen.


Krav:
Du behöver inneha B-körkort. Det är meriterande med BE och/eller C-körkort.
Minst 1 års erfarenhet som Reliningstekniker alt. VVS-Tekniker.
Heltid
Tjänsten vi söker är heltid (100%). Tjänstens utgångsort är Blekinge, men arbete förkommer inom företagets arbetsområde.

Så här ansöker du:
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Tim (arbetsledare) på 076-6107687 eller [email protected]
Sista ansökningsdagen är 24/6, men vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan snarast möjligt!

Kort om Värends Miljö
Värends Miljö är ett växande miljöföretag inom renhållning- och avfallsbranschen. Vi jobbar framförallt med slamsugning, högtrycksspolning, rörinspektioner, torrsugning, relining, avloppsrelaterad entreprenad och betongarbete (betongpumpning med minipump). Vårt huvudkontor ligger i Gemla strax utanför Växjö, men vi är verksamma i hela Kronoberg, Blekinge och nordöstra skåne.
Läs mer om oss på www.varendsmiljo.se Visa mindre