Lediga jobb Zimmermans Rekrytering & HR Konsult AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Zimmermans Rekrytering & HR Konsult AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Multibegåvad och driven Marknadskoordinator sökes till Shape Process Aut...

Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Shapes medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Sedan juni 2022 ingår Evomatic AB i koncernens bolag Shape Process Automation och tillsammans befinner sig företaget i en förändringsprocess där två bolag ska gå samman och tillsammans med våra europeiska bolag bli ca 200 medarbetare. Under 2023 flytta... Visa mer
Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Shapes medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Sedan juni 2022 ingår Evomatic AB i koncernens bolag Shape Process Automation och tillsammans befinner sig företaget i en förändringsprocess där två bolag ska gå samman och tillsammans med våra europeiska bolag bli ca 200 medarbetare. Under 2023 flyttade företaget in i nyetablerade lokaler i vackra i Stilleryd i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning
Här erbjuds ett utmanande och mångfasetterat arbete i ett företag med spännande kunder i varierande branscher. Du tar plats i en organisation med ett stort fokus på att hjälpa varandra i alla led för att företaget och medarbetarna ständigt ska utvecklas och ges möjlighet att förbättras.

Det här är en dynamisk roll som ska bemästra det mesta. Som företagets Marknadskoordinator får du möjlighet att utveckla marknadsföring i en internationell miljö. Du blir en viktig kugge både i det operativa och även i de strategiska marknadsföringsaktiviteterna. Du har en stor påverkan att utveckla bolaget i stort inom ditt område - marknadsföring.

Tillsammans med VD tar du fram kommunikationsstrategier och planer kopplade till det. Du är en mästare på att skapa kommunikationsmaterial för olika kanaler och producera presentationsmaterial. Du ansvarar för bolagets hemsida och ser till att era kunder får ta del av rätt information. Du ger stöd åt eftermarknadsavdelningen och tar fram tilltalande kampanjer samt priser och annan information ni vill dela med er av i förtegets webbshop.

Du skapar spännande och mångsidigt content till företagets sociala medier och är i mångt och mycket företagets röst och svarar därmed även på kunders frågor via mejl och meddelande. Du arbetar aktivt med PR och kampanjer som ligger i pipen. Det bästa av allt är att du varvar ovan med att planera och medverka på event och mässor där du tillsammans med dina kollegor bär fram varumärket på ett ypperligt sätt.

Du rapporterar direkt till VD och inom organisationen finns det gott om kreativa och supporterande kollegor att samarbeta med.

Matchar du profilen?

Du är en person med passion för kommunikation och teknik. Är du dessutom intresserad och nyfiken att lära dig och förstå Shapes olika produkter, kommer du att trivas extra bra på jobbet.

Du har en fallenhet av att klara av varierande arbetsuppgifter och när det krävs besitter du förmågan att kunna skifta fokus i dina arbetsuppgifter. I din roll är det många saker att hålla styr på med tillhörande deadlines. Därav ser vi att du har förmågan att arbeta systematiskt och ser till att slutföra dina arbetsuppgifter.

Din självständighet och förmåga att driva ditt arbete på egen hand är avgörande för att du ska lyckas i din roll.

Att du får med dig andra på dina idéer och hittar samverkan för att nå resultat är en viktig del i befattningen.

Vi vill att du har erfarenhet av en liknande roll inom marknadsföring gärna från tillverkningsindustrin. Du har kunskap av grafisk design och har en god erfarenhet av Adobe-sviten. Du är en skicklig kommunikatör som är van att skapa texter, presentationer och innehåll kopplat till företagets produkter, verksamhet och organisation. Du är helt enkelt en koordinator av det mesta inom marknadsföring och gillar den utmaningen som det ger!

Arbetet kräver att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Behärskar du ytterligare språk är det ett plus i kanten.

Rollen ger dig möjlighet till att arbeta på distans samt att upptäcka världen då internationella resor förekommer.

Tjänsten
Heltid, tillsvidare.

Dagtid med flextid.

Start omgående enligt överenskommelse.

Ort
Karlshamn

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansöker gör du med CV och personligt brev.

Om du har frågor kring ansökan är du välkommen att kontakta:

Rekryterare Pernilla Von Reis, [email protected]

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Observera att vi pga GDPR inte tar emot ansökningar via e-post utan endast via vårt kandidatsystem.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen!

Om Shape Process Automation

Framtiden är automatiserad. Föreställ dig tillverkningen på nytt med oss.

Shape Process Automation är din globala, högteknologiska leverantör av teknik och processautomation. Vi utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar för Tier I- och Tier II-leverantörer och mer därtill. Vår heltäckande strategi och det passionerade teamet bakom den är anledningen till att vi omdefinierar tillverkning med robotautomation.

Vi tar ett helhetsgrepp om din tillverkningsverksamhet och utformar och implementerar rätt produktionsstrategier och lösningar för att uppfylla dina behov. Våra skräddarsydda lösningar är konstruerade för att ge långsiktig framgång och ultimat ROI, så att dina effektivitetsförbättringar skapar värde långt in i framtiden.

WEBB: https://shapeprocessautomation.com/ Visa mindre

Optikerpartner till Specsavers Karlshamn

Optikerparet Doug och Mary Perkins la grunden för sin nya optikerverksamhet år 1984 på den lilla kanalön Guernsey. De revolutionerade marknaden genom att sälja glasögon som alla hade råd med. Men det var inte allt de gjorde: de startade också den partnerskapsmodell som vi fortfarande använder och som innebär att varje butik delvis ägs av en eller flera butikspartner. 46 000 partner och anställda - hjälper över 42 miljoner kunder över hela världen. Butiken... Visa mer
Optikerparet Doug och Mary Perkins la grunden för sin nya optikerverksamhet år 1984 på den lilla kanalön Guernsey. De revolutionerade marknaden genom att sälja glasögon som alla hade råd med. Men det var inte allt de gjorde: de startade också den partnerskapsmodell som vi fortfarande använder och som innebär att varje butik delvis ägs av en eller flera butikspartner. 46 000 partner och anställda - hjälper över 42 miljoner kunder över hela världen.

Butiken i Karlshamn öppnade sina dörrar 2006 och har ett dedikerat team med en hög servicenivå och positiva resultat från kundnöjdhetundersökningar. Nyligen flyttade butiken till nya fräscha lokaler med moderna synundersökningsrum, strategiskt placerade i hjärtat av Karlshamns stadskärna.

Arbetsbeskrivning

Ta chansen och förändra synen på din karriär och få mer frihet över ditt arbete.

Specsavers letar efter en passionerad optiker som nu är redo att utvecklas i sin yrkesroll och vill bli delägare i en Specsaversbutik. Som optikerpartner får du inte bara möjligheten att driva din egna verksamhet, utan även ansvara för både dess tillväxt och framgång.

Du ansvarar för det kliniska arbetet med butikens kunder där du hanterar all optisk vård med bland annat journaler och uppföljning. Du är också den drivande kraften till att leda och coacha ditt team framåt. Du arbetar effektivt med att stärka dina lokala relationer.

Specsavers sätter dig i förarsätet och låter dig styra och till din hjälp får du stor expertissupport med allt från redovisning, löner och rekrytering till marknadsföring. Vårt supportkontor stöttar dig inom alla dessa områden, vilket ger dig möjligheten att fokusera på det du är bäst på - att hjälpa kunder och driva utvecklingen av din butik framåt.

Matchar du profilen?
Som person har du förmågan att kommunicera effektivt med din omgivning och du är van vid att skapa meningsfulla relationer med både kollegor och kunder. Att kunna inspirera och guida teamet, främja samarbete och skapa en positiv arbetsmiljö är nyckelfaktorer för att driva din butik framåt. Att tänka strategiskt och arbeta med långsiktiga mål och resultat ser du som en rolig utmaning.

I rollen är det avgörande att du, som lokal entreprenör, aktivt arbetar för att skapa en ökad kännedom om butiken i ditt lokalområde. Du har en fallenhet för service och som person förstår du vikten av god kundvård - vi tror att du är en optiker som vill göra mycket mer än bara synundersökningar.

Du har troligtvis arbetat i en optikerbutik ett par år och det är högts meriterande om du tidigare arbetat i en ledande position. Förutom ovan har vi krav på att du innehar en optikerlicens och talar svenska obehindrat.Det här vill du veta....

- Du får en andel i Specsavers butikskoncept där du får all vinst du tjänar

- Du har en garanterad månadslön och attraktiv vinstdel

- Specsavers har den bästa och mest innovativa utrustningen inom optometri

- Det finns en trygg och kompetent support att ta del av från huvudkontoret i Göteborg

- Du har möjlighet att styra din arbetstid

- Bor du på annan ort än i Karlshamn? Specsavers erbjuder dig möjlighet till flytthjälp

Ort

Karlshamn

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansöker gör du med CV och personligt brev. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Linnea Sundquist - [email protected]

Observera att vi pga GDPR inte tar emot ansökningar via e-post utan endast via vårt kandidatsystem.

Vi önskar ta emot din ansökan så snarast möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Om Företaget

I Sverige etablerades Specsavers år 2004 och har i dagsläget 178 franchisetagare och 120 butiker. Specsavers i Sverige arbetar utifrån den nordeuropeiska regionen, som inkluderar alla nordiska länder samt Nederländerna, med huvudkontoret i Köpenhamn, Specsavers Northern Europe. Härifrån stödjer man alla huvudkontor i Norden, från centrala avtal till marknadsföring.

Specsavers är de enda i branschen som erbjuder ett framgångsrikt partnerskap till optiker och detaljhandlare som strävar efter att driva en egen butik. Företaget värdesätter välgörenhetsarbete och uppmuntrar varje butik att engagera sig i någon form av välgörenhetsverksamhet. En öppen feedbackkultur präglar företaget, där delning av kunskap, förbättringsområden och nya upptäckter uppmuntras. Specsavers har skapat ett forum för butiksägare och optikerpartners där idéer om nya arbetssätt och förbättringsområden kan diskuteras.

Ta en närmare titt på Specsavers på www.specsavers.se (www.specsavers.se)

Läs gärna mer om Karlshamn och hur det är att bo i kommunen www.karlshamn.se Visa mindre

Ekonomichef sökes till Shape Process Automation

Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Våra medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Sedan juni 2022 ingår Evomatic AB i koncernens bolag Shape Process Automation och tillsammans befinner vi oss i en förändringsprocess där två bolag ska gå samman och tillsammans med våra europeiska bolag bli ca 200 medarbetare. Under 2023 flyttade företa... Visa mer
Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Våra medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Sedan juni 2022 ingår Evomatic AB i koncernens bolag Shape Process Automation och tillsammans befinner vi oss i en förändringsprocess där två bolag ska gå samman och tillsammans med våra europeiska bolag bli ca 200 medarbetare. Under 2023 flyttade företaget in i nyetablerade lokaler i vackra i Stilleryd i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning
Här erbjuds en central roll som Ekonomichef i ett internationellt företag med spännande kunder i varierande branscher. Du tar plats i en organisation med stort fokus på att stödja varandra i alla led för att företaget och medarbetarna ständigt ska utvecklas och ges möjlighet att förbättras.

Som Ekonomichef ansvarar du för ekonomiavdelningen och den ekonomiska vidareutvecklingen samt regelefterlevnad och kvalitetskontroll av bolaget. I uppdraget ingår ansvar för den legala och operativa redovisningen samt för rapportering till USA.

Du ansvarar även för budgetarbete, analys, månads-, tertial- och årsbokslut samt skattehantering, momshantering och deklaration. Som ekonomichef hanterar du kontakter med bank, försäkringsbolag, revisorer och juridiska rådgivare.

Ditt resultatinriktade fokus är en nyckelkompetens i rollen samt ett starkt och tryggt chefskap för att leda och stötta ekonomigruppen och verksamheten framåt.

Du agerar i allra största grad som ledare och har därför ett ansvar i att driva och entusiasmera dina medarbetare mot företagets satta mål. Att vara resultatinriktad är en nödvändighet i rollen. Du rapporterar direkt till CFO i USA och du arbetar nära företagets ledning samt att du ingår i ledningsgruppen.

Matchar du profilen?

Din förståelse för ekonomins helhet, i kombination med ditt genuina engagemang, är vad som utmärker dig. Din förmåga att kommunicera och delge dina kunskaper i organisationen skapar en ovärderlig möjlighet till ekonomisk samsyn och förståelse i verksamhetens alla hörn.

Du ser potential i siffror och hur det kan skapa möjligheter till företagets fortsatta utveckling och positiva förändring, något som motiverar och inspirerar dig i ditt arbete. Du besitter en hög analytisk förmåga som gör att du kan lösa komplexa uppgifter.

Att allt blir rätt, att kvalitetskrav och normer uppfylls samt att felaktigheter reduceras till ett minimum är mycket viktiga faktorer i denna position. Du är en logisk och systematisk person som också? är noggrann, skarpsinnig, pålitlig och självstartande.

Du är en skicklig och tydlig ledare som är van att leda i förändring och är orädd att ta beslut.

Din goda verbala förmåga är även ett viktigt verktyg för dig i sättet du leder medarbetare, hanterar personalfrågor och kommunicerar till CFO och ledningsgrupp.

Du är helt enkelt en person som tycker om människor och ekonomi och gillar utmaningen som det ger!Vi söker dig som har:

- Högskoleexamen i ekonomi eller redovisning, eller erfarenhet arbetsgivaren anser likvärdig

- Minst fem års erfarenhet från arbete i ledande position inom finance

- Beprövad erfarenhet av finansiell analys, prognoser och budgetering

- Erfarenhet av ekonomistyrningsprogram och hög systemvana

- Beprövad erfarenhet av att driva ständiga förbättringar och kvalitet.

- Erfarenhet från arbete i globalt bolag med rapportering och kunskap om US GAAP och IFRS/local GAAP krävs

- Utmärkt interpersonell och ledarskapsförmåga

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skriftTjänsten
Heltid, tillsvidare.

Dagtid med flextid.

Start omgående enligt överenskommelse.

Ort
Karlshamn

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansöker gör du med CV och personligt brev.

Om du har frågor kring ansökan är du välkommen att kontakta:

Rekryterare Pernilla Von Reis, [email protected]

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Observera att vi pga GDPR inte tar emot ansökningar via e-post utan endast via vårt kandidatsystem.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Tidsplan

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen! Visa mindre