Lediga jobb DFDS AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från DFDS AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Verkstadsmekaniker till DFDS Logistics Services, Karlshamn

Be part of the movement - and play your part. Om rollenSom verkstadsmekaniker utför du service, underhåll och reparationer avtunga fordon, lastbilar,trailers ochandra efterfordon. Du jobbar i vår egen verkstad i Karlshamn med både vår egen fordonsflotta och på uppdrag åt kunder. Arbetsuppgifterna skiljer sig åt med allt från att utföra service på någon av våra trailers, felsökning av haveri, laga kapellrevor till att byta en lampa på en av våra lastbilar... Visa mer
Be part of the movement - and play your part.
Om rollenSom verkstadsmekaniker utför du service, underhåll och reparationer avtunga fordon, lastbilar,trailers ochandra efterfordon. Du jobbar i vår egen verkstad i Karlshamn med både vår egen fordonsflotta och på uppdrag åt kunder.

Arbetsuppgifterna skiljer sig åt med allt från att utföra service på någon av våra trailers, felsökning av haveri, laga kapellrevor till att byta en lampa på en av våra lastbilar. Uppdraget innebär svets- och konstruktionsjobb samt containerlagningar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Konstruktion och svetsarbete
Underhållsarbete tunga fordon
Reparationer av tunga fordon
Felsökning av tunga fordon
Service av tunga fordon

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbeten och har slutfört fordonstekniskt gymnasium eller likvärdig utbildning. Duhar ett intresse för tyngre fordon och ett lösningsorienterat synsätt för att hantera de avvikelser som kan uppstå. För att trivas i rollen behöver du vara en flexibel och driven teamplayer. Du återkopplar och kommunicerar på ett rakt och tydligt sätt till din närmsta chef samt berörda medarbetare efter avslutatuppdrag.
Krav
Du innehar B-kort
Slutförd fordonsteknisk utbildning
Det är meriterande om du har: C och/eller CE kort
Certifikat för heta arbeten
Kunskaper inom svetsning
Erfarenhet inom fordonsel
Datorvana i form av arbete i Officepaket, framförallt excel
Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Om tjänsten
Det här är en tillsvidareanställningsom inleds med sex månaders provanställning hos oss på DFDS Logistics Services i Karlshamn. Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta General manager Magnus Hugnepå telefonnummer; 0790-989058. Ansök genom att skicka in ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 21 juli 2024.
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Trafikplanerare till DFDS AB, Karlshamn

DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg. DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn N... Visa mer
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag.
DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg.
DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn
Nu söker vi trafikplanerare till Karlshamn!
Är du serviceinriktad, analytisk och strukturerad med god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt? Trivs du som bäst när du får planera, optimera processer och säkerställa leveranser? Då ska du söka tjänsten som trafikplanerare på DFDS AB i Karlshamn!
Som trafikplanerare är du knutpunkten för samordningen av vår transportverksamhet och arbetar i nära samverkan med våra chaufförer samt Customer service avdelning för att säkerställa att vi levererar service av hög kvalité.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Daglig översikt gällande tillgänglig kapacitet av våra fordon och trailers
Ta emot och planera orders på tillgängliga resurser
Styra, avisera och planera transporter för import- och exportuppdrag
Optimera lönsamhet och nyttjandegrad utifrån de förutsättningar som ges i ordervolymer och efterfrågan
Planera för service och reparationer enligt schema
Kommunikation, stöttning och problemlösning med chaufförer

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet från logistik-/transportbranschen
Har full kunskap om transportlegala regler, inklusive vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.
Utbildning inom logistik är meriterande.

I den här rollen behöver du kunna hantera motstridiga prioriteringar. Du bidrar till en positiv, produktiv arbetsmiljö och att leverera service av hög kvalité är en självklarhet för dig. Vi tror att du som söker är lösningsfokuserad, noggrann och resultatinriktad med goda samarbetsförmågor.
För rätt person finns möjlighet att kombinera rollen med uppdraget som teamleader för trafikplaneringsavdelningen. Vi ser därför positivt på om du har tidigare erfarenheter från att leda och coacha andra.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS nybyggda kontor i Karlshamn.
Låter detta som dig?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Svensson, Traffic Planner Manager iKarlshamn, 0454-37811
Inkomna ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 juni 2024.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån Dig! Visa mindre