Lediga jobb som Trafikplanerare, transportföretag i Karlshamn

Se lediga jobb som Trafikplanerare, transportföretag i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Freight Forwarder

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en Freight forwarder till inrikestrafiken. Som Freight forwarder kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter Köpa och sälja transporter Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affär... Visa mer
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en Freight forwarder till inrikestrafiken.
Som Freight forwarder kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köpa och sälja transporter
Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet
Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert
Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav.
Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna lastbilar på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.
Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail.
Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods.


Är du vår nästa kollega?
För att trivas hos oss behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett lösningsorienterat förhållningssätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Det är meriterande om du har erfarenhet från logistikbranschen. Utöver detta behärskar du svenska och engelska, både i tal och i skrift samt har grundläggande kunskaper i Officepaketet.
Ansök nu
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2022. Visa mindre

Trafikplanerare till DFDS AB, Karlshamn

DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg. DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn N... Visa mer
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag.
DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg.
DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn
Nu söker vi trafikplanerare till Karlshamn!
Är du serviceinriktad, analytisk och strukturerad med god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt? Trivs du som bäst när du får planera, optimera processer och säkerställa leveranser? Då ska du söka tjänsten som trafikplanerare på DFDS AB i Karlshamn!
Som trafikplanerare är du knutpunkten för samordningen av vår transportverksamhet och arbetar i nära samverkan med våra chaufförer samt Customer service avdelning för att säkerställa att vi levererar service av hög kvalité.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Daglig översikt gällande tillgänglig kapacitet av våra fordon och trailers
Ta emot och planera orders på tillgängliga resurser
Styra, avisera och planera transporter för import- och exportuppdrag
Optimera lönsamhet och nyttjandegrad utifrån de förutsättningar som ges i ordervolymer och efterfrågan
Planera för service och reparationer enligt schema
Kommunikation, stöttning och problemlösning med chaufförer

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet från logistik-/transportbranschen
Har full kunskap om transportlegala regler, inklusive vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.
Utbildning inom logistik är meriterande.

I den här rollen behöver du kunna hantera motstridiga prioriteringar. Du bidrar till en positiv, produktiv arbetsmiljö och att leverera service av hög kvalité är en självklarhet för dig. Vi tror att du som söker är lösningsfokuserad, noggrann och resultatinriktad med goda samarbetsförmågor.
För rätt person finns möjlighet att kombinera rollen med uppdraget som teamleader för trafikplaneringsavdelningen. Vi ser därför positivt på om du har tidigare erfarenheter från att leda och coacha andra.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS nybyggda kontor i Karlshamn.
Låter detta som dig?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Svensson, Traffic Planner Manager iKarlshamn, 0454-37811
Inkomna ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 juni 2024.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån Dig! Visa mindre

Transportplanerare internationella transporter

Vi söker nu efter en Transportplanerare för vår utlandstrafik med placering på vårt kontor i Karlshamn. Som Transportplanerare för vår utlandstrafik ingår du i en grupp av andra transportplanerare som också utgår från Karlshamn. Som transportplanerare har du ett övergripande ansvar för planeringen och till din hjälp har du även olika transportledare som utgår från Polen eller Ungern som säkerställer att transporterna utförs i enlighet med din planering. ... Visa mer
Vi söker nu efter en Transportplanerare för vår utlandstrafik med placering på vårt kontor i Karlshamn.
Som Transportplanerare för vår utlandstrafik ingår du i en grupp av andra transportplanerare som också utgår från Karlshamn. Som transportplanerare har du ett övergripande ansvar för planeringen och till din hjälp har du även olika transportledare som utgår från Polen eller Ungern som säkerställer att transporterna utförs i enlighet med din planering.
Du kommer i huvudsak att arbeta med planering av utlandstrafiken tillsammans med dina kollegor och därtill kringliggande arbetsuppgifter. Rollen omfattar ett arbete i en internationell miljö där du på daglig basis har kontakt med kollegor, kunder eller samarbetspartners utanför Sverige.
Vi söker efter en person som har en god förmåga att samarbeta och prioritera sina arbetsuppgifter under ett högt tempo. Din analytiska förmåga är viktig för att hantera arbetsuppgifterna på rätt sätt. Vi ser gärna att du har en utbildning inom logistik eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Goda språkkunskaper i engelska är ett krav, tyska språkkunskaper är meriterande. Visa mindre