Lediga jobb Randstad AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Randstad AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Verkstadschef

Ansök    Maj 23    Randstad AB    Transportchef
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av ledarskap samt grundläggande kunskaper kring reparation av fordon? Vill du jobba på ett marknadsledande bolag inom transportnäringen? Nu söker FoodTankers i Karlshamn en ny verkstadschef. I rollen som verkstadschef så kommer du säkerställa att verkstadsprocessen efterlevs på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt. Rollen innefattar ett stort ansvar inom vår organisation där man arbetar tätt tillsammans med ö... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av ledarskap samt grundläggande kunskaper kring reparation av fordon?
Vill du jobba på ett marknadsledande bolag inom transportnäringen?
Nu söker FoodTankers i Karlshamn en ny verkstadschef.

I rollen som verkstadschef så kommer du säkerställa att verkstadsprocessen efterlevs på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt. Rollen innefattar ett stort ansvar inom vår organisation där man arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor, kunder och leverantörer. En vanlig arbetsdag innefattar planering och ledning av den dagliga verksamheten, underhåll av fastighet, fakturaattestering, efterarbete som innebär ekonomiska uppföljningar och lönsamhet, säkerställa en god arbetsmiljö samt inköp av reservdelar. Dessutom rymmer rollen även ett strategiskt ansvar tillsammans med inköpsansvarig när nya fordon köps in.

Vi söker dig som brinner för ledarskap och som även drivs av att ha ett strategiskt, ekonomiskt och stort säkerhetsansvar för vår fordonsflotta. Verkstaden består idag av 6 st. erfarna och kompetenta mekaniker, så du som verkstadschef behöver inte vara specialist inom trailers eller fordon.

Varför ska du arbeta hos FoodTankers:
Målet är att alla medarbetare skall utvecklas och trivas med sitt arbete
Bra kollegor
Bra förmåner
Platt organisation, korta beslutsvägar samt delaktighet
Goda utvecklingsmöjligheter

Sista ansökningsdag 2023-06-06 men urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Denna rekrytering görs i samarbete med FoodTankers och Randstad. Du blir anställd av FoodTankers. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristin Svensson, 0707-932204, [email protected].

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen som verkstadschef så kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara: 
Säkerställa att verkstadsprocessen efterlevs på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt. 
Planera och leda den dagliga verksamheten i verkstaden 
Underhåll av fastighet
Fakturaattestering 
Efterarbete som innebär ekonomiska uppföljningar och lönsamhet
Säkerställa en god arbetsmiljö 
Inköp av reservdelar
Involverad i investeringar
Försäkringsärenden
Administrativ hantering av inrapporterade avvikelser


Kvalifikationer
För att lyckas i arbetet tror vi att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Tidigare erfarenhet av ledarskap
Teknikintresserad 
Goda datakunskaper

Det är även meriterande om du har:
Genomförd ledarskapsutbildning
Har tidigare erfarenhet av logistik
Kunskap kring reparation av fordon

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som person är nyfiken med ett stort intresse för teknik och ledarskap.  I rollen som verkstadschef krävs det även att du har en god kommunikativ förmåga mot både interna och externa kontakter samt att du inte ska vara rädd för att ta beslut. Du kommer bland annat erhålla ett strategiskt och finansiellt ansvar, därför är det en fördel om du är både strukturerad och ordningsam som person.

Om företaget
FoodTankers är en mobil pipeline för livsmedels- och foderindustrin i Europa.
FoodTankers är verksamt i Norden och övriga Europa och har dotterbolag i Polen och Ungern. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn men ägs av IMPERIAL Logistics International med huvudkontor i Duisburg, Tyskland.

Vår flotta har 110 lastbilar och 130 trailers.
FoodTankers är certifierat enligt ISO 14001, 22000, GMP +B4 och SQAS +Food.

Vår leveranskedja består av egna chaufförer, men även ett dussin underleverantörer med förare från Sverige, Lettland, Ungern och Polen.
Våra kunder varierar från lokala bryggerier till multinationella företag inom livsmedelsindustrin. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra tjänster. Visa mindre

Kvalitets- och hållbarhetschef

Ansök    Maj 28    Randstad AB    Kvalitetschef
Arbetsbeskrivning Vill du vara en del av ett fint bolag med stora ambitioner kring kvalitet och hållbarhet? Sök då tjänsten som kvalitets- och hållbarhetschef till FoodTankers kontor i Karlshamn. I rollen som kvalitets och hållbarhetschef samverkar du inom hela vår organisation där ditt arbete innefattar ett stort ansvar. Fokus ligger på att säkerställa högsta möjliga standarder av kvalitet och hållbarhet inom alla processer som utförs i vår verksamhet. Ro... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av ett fint bolag med stora ambitioner kring kvalitet och hållbarhet? Sök då tjänsten som kvalitets- och hållbarhetschef till FoodTankers kontor i Karlshamn.
I rollen som kvalitets och hållbarhetschef samverkar du inom hela vår organisation där ditt arbete innefattar ett stort ansvar. Fokus ligger på att säkerställa högsta möjliga standarder av kvalitet och hållbarhet inom alla processer som utförs i vår verksamhet. Rollen omfattar arbete i en internationell miljö där du på daglig basis har kontakt med kollegor, kunder eller samarbetspartners i samt utanför Sverige. Som en del av vårt ledningsteam, spelar du även en central roll i att vägleda organisationens strategiska riktning, där stort fokus ligger på just kvalitetsstyrning och hållbarhet.
Vi söker dig som:
har relevant arbetslivserfarenhet inom områden som kvalitetsstyrning och hållbar utveckling
har en naturlig nyfikenhet och vilja att ständigt lära dig nya saker och utvecklas inom ditt område
är trygg i ditt ledarskap, använder och hanterar feedback väl och stundtals utmanande dialoger. Du är en stark och självsäker ledare som motiverar dina kollegor att sträva efter högre standarder inom kvalité och hållbarhet
är praktiskt lagd och trivs med att vara aktivt involverad i arbetet. Du tar ansvar och är redo att ta tag i problem direkt för att hitta lösningar och driva projekt framåt
har utmärkta kommunikationsförmågor och är pedagogisk i din kommunikation. Du kan förklara komplexa ämnen på ett enkelt och begripligt sätt och är bra på att få andra att förstå och engagera sig i våra kvalitets- och hållbarhetsinitiativ

Vi är ett företag som värdesätter innovation, hållbarhet och samarbete. Hos oss kommer du att vara en del av ett engagerat team där du ges möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt.
I denna rekrytering samarbetar FoodTankers med Randstad. Du ansöker på www.randstad.se, före 2024-06-07. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] alternativt på nummer 0707-932204.
För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt så har vi på Randstad valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På så sätt ökar vi chansen att du som anställd kommer att trivas och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen så ingår två st tester. Det ena är ett problemlösningstest som heter Matrigma och det andra är ett personlighetstest som heter MAP som mäter din normalpersonlighet och eventuella riskbeteenden.

Ansvarsområden
driva och initiera FoodTankers förbättringsarbete rörande kvalité
driva FoodTankers hållbarhetsarbete och genomföra revisioner enligt FoodTankers code of conduct på underleverantörer samt ta fram FoodTankers hållbarhetsrapport
se till att all FoodTankers personal är väl förtrogen med företagets kvalité, produktsäkerhet och miljöambitioner samt kontinuerligt informeras på ett sådant sätt att de känner till och förstår befintliga och tillkommande regler och anvisningar.
hålla sig ajour med förändringar i samhällets lagar och andra krav till de delar det påverkar verksamheten såväl som utveckling av ny teknik etc. som är av betydelse
vara företagets representant utåt när det gäller kvalité, produktsäkerhet och miljöfrågor gentemot kunder.
vara brandskyddsombud för FoodTankers och vara med på brandskyddsronder
se till att dels ledningsgrupp, och dels food/feed safety gruppen träffas regelbundet för att diskutera frågor som rör FoodTankers ledningssystem och produktsäkerhet
rapportera till miljöförbundet


Kvalifikationer
några års arbetslivserfarenhet av standarder
goda kunskaper inom CSR arbete enligt GRI standard G4
dokumenterad kunskap om internrevisioner och standarderna ovan
kunskap om lagstiftning som rör verksamheten
goda kunskaper om livsmedelssäkerhet och produktsäkerhet
goda kunskaper kring MS-office
svenska och engelska i tal & skrift
livsmedelssäkerhet (meriterande)
dokumenterad kunskap om standarderna ISO 140001, ISO 26000, ISO 9001 samt FSSC22000, SQAS Food (meriterande)


Om företaget

FoodTankers AB
FoodTankers är en mobil pipeline för livsmedels- och foderindustrin i Europa. FoodTankers är verksamt i Norden och övriga Europa och har dotterbolag i Polen och Ungern. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn men ägs av IMPERIAL Logistics International med huvudkontor i Duisburg, Tyskland. Vår flotta har 110 lastbilar och 130 trailers och genom IMPERIAL har vi tillgång till över 400 lastbilar och 800 trailers. FoodTankers är certifierat enligt ISO 14001, 22000, GMP +B4 och SQAS +Food.
Vår leveranskedja består av ett dussin underleverantörer med förare från Sverige, Danmark, Lettland, Ungern och Polen. Det är mindre åkerier med dedikerade förare och lastbilar för FoodTankers kunder. Våra kunder varierar från lokala bryggerier till multinationella företag inom livsmedelsindustrin. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra tjänster. Visa mindre

Kvalitets- och hållbarhetschef

Ansök    Maj 6    Randstad AB    Kvalitetschef
Arbetsbeskrivning Vill du vara en del av ett fint bolag med stora ambitioner kring kvalitet och hållbarhet? Sök då tjänsten som kvalitets- och hållbarhetschef till FoodTankers kontor i Karlshamn. I rollen som kvalitets och hållbarhetschef samverkar du inom hela vår organisation där ditt arbete innefattar ett stort ansvar. Fokus ligger på att säkerställa högsta möjliga standarder av kvalitet och hållbarhet inom alla processer som utförs i vår verksamhet. Ro... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av ett fint bolag med stora ambitioner kring kvalitet och hållbarhet? Sök då tjänsten som kvalitets- och hållbarhetschef till FoodTankers kontor i Karlshamn.
I rollen som kvalitets och hållbarhetschef samverkar du inom hela vår organisation där ditt arbete innefattar ett stort ansvar. Fokus ligger på att säkerställa högsta möjliga standarder av kvalitet och hållbarhet inom alla processer som utförs i vår verksamhet. Rollen omfattar arbete i en internationell miljö där du på daglig basis har kontakt med kollegor, kunder eller samarbetspartners i samt utanför Sverige. Som en del av vårt ledningsteam, spelar du även en central roll i att vägleda organisationens strategiska riktning, där stort fokus ligger på just kvalitetsstyrning och hållbarhet.
Vi söker dig som:
har relevant arbetslivserfarenhet inom områden som kvalitetsstyrning och hållbar utveckling
har en naturlig nyfikenhet och vilja att ständigt lära dig nya saker och utvecklas inom ditt område
är trygg i ditt ledarskap, använder och hanterar feedback väl och stundtals utmanande dialoger. Du är en stark och självsäker ledare som motiverar dina kollegor att sträva efter högre standarder inom kvalité och hållbarhet
är praktiskt lagd och trivs med att vara aktivt involverad i arbetet. Du tar ansvar och är redo att ta tag i problem direkt för att hitta lösningar och driva projekt framåt
har utmärkta kommunikationsförmågor och är pedagogisk i din kommunikation. Du kan förklara komplexa ämnen på ett enkelt och begripligt sätt och är bra på att få andra att förstå och engagera sig i våra kvalitets- och hållbarhetsinitiativ

Vi är ett företag som värdesätter innovation, hållbarhet och samarbete. Hos oss kommer du att vara en del av ett engagerat team där du ges möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt.
I denna rekrytering samarbetar FoodTankers med Randstad. Du ansöker på www.randstad.se, före 2024-05-28. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] alternativt på nummer 0707-932204.
För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt så har vi på Randstad valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På så sätt ökar vi chansen att du som anställd kommer att trivas och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen så ingår två st tester. Det ena är ett problemlösningstest som heter Matrigma och det andra är ett personlighetstest som heter MAP som mäter din normalpersonlighet och eventuella riskbeteenden.

Ansvarsområden
I rollen som Kvalitets- och hållbarhetschef ansvarar du bland annat för att:
driva och initiera FoodTankers förbättringsarbete rörande kvalité
driva FoodTankers hållbarhetsarbete och genomföra revisioner enligt FoodTankers code of conduct på underleverantörer samt ta fram FoodTankers hållbarhetsrapport
se till att all FoodTankers personal är väl förtrogen med företagets kvalité, produktsäkerhet och miljöambitioner samt kontinuerligt informeras på ett sådant sätt att de känner till och förstår befintliga och tillkommande regler och anvisningar.
hålla sig ajour med förändringar i samhällets lagar och andra krav till de delar det påverkar verksamheten såväl som utveckling av ny teknik etc. som är av betydelse
vara företagets representant utåt när det gäller kvalité, produktsäkerhet och miljöfrågor gentemot kunder.
vara brandskyddsombud för FoodTankers och vara med på brandskyddsronder
se till att dels ledningsgrupp, och dels food/feed safety gruppen träffas regelbundet för att diskutera frågor som rör FoodTankers ledningssystem och produktsäkerhet
rapportera till miljöförbundet


Kvalifikationer
några års arbetslivserfarenhet av standarder
goda kunskaper inom CSR arbete enligt GRI standard G4
dokumenterad kunskap om internrevisioner och standarderna ovan
kunskap om lagstiftning som rör verksamheten
goda kunskaper om livsmedelssäkerhet och produktsäkerhet
goda kunskaper kring MS-office
svenska och engelska i tal & skrift
livsmedelssäkerhet (meriterande)
dokumenterad kunskap om standarderna ISO 140001, ISO 26000, ISO 9001 samt FSSC22000, SQAS Food (meriterande)


Om företaget

FoodTankers AB
FoodTankers är en mobil pipeline för livsmedels- och foderindustrin i Europa. FoodTankers är verksamt i Norden och övriga Europa och har dotterbolag i Polen och Ungern. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn men ägs av IMPERIAL Logistics International med huvudkontor i Duisburg, Tyskland. Vår flotta har 110 lastbilar och 130 trailers och genom IMPERIAL har vi tillgång till över 400 lastbilar och 800 trailers. FoodTankers är certifierat enligt ISO 14001, 22000, GMP +B4 och SQAS +Food.
Vår leveranskedja består av ett dussin underleverantörer med förare från Sverige, Danmark, Lettland, Ungern och Polen. Det är mindre åkerier med dedikerade förare och lastbilar för FoodTankers kunder. Våra kunder varierar från lokala bryggerier till multinationella företag inom livsmedelsindustrin. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra tjänster. Visa mindre

Platsbesökare

Ansök    Mar 13    Randstad AB    Husmontör
Arbetsbeskrivning Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt!  Nu söker vi på EMG en platsbesökare till Karlshamn.   Som platsbesökare så är din primära uppgift att åka runt i din region och besöka våra kunder som har köpt en lösning med solceller. Din roll kommer innebära att du kontrollerar byggnads- och takkonstruktionen samt finns behjälplig vid eventuella tekniska frågor från kunden. Du genomför en ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! 
Nu söker vi på EMG en platsbesökare till Karlshamn.
 
Som platsbesökare så är din primära uppgift att åka runt i din region och besöka våra kunder som har köpt en lösning med solceller. Din roll kommer innebära att du kontrollerar byggnads- och takkonstruktionen samt finns behjälplig vid eventuella tekniska frågor från kunden.
Du genomför en detaljerad behovsanalys och undersöker förutsättningarna för att utföra installationsuppdraget enligt den primära planen
 
EMG Energimontagegruppen startades i januari 2020 och har idag 80 talet anställda. 
Huvudkontoret är beläget i Karlshamn, men vi verkar i hela södra Sverige. Vi har lokal representation i Halmstad, Ljungby, Växjö, Varberg, Landskrona, Malmö, Tomelilla, Sjöbo, Hässleholm, Trelleborg, Ängelholm, Karlskrona, Sölvesborg, Tingsryd, Karlshamn, Kalmar, Nybro och Oskarshamn.
 
EMG är ett dotterbolag till E.on. Inom Eon gruppen finns även Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister.
Solcellsmarknaden är hetare än någonsin och vi befinner oss i en expansiv fas

Vad innebär det att arbeta hos EMG AB?
En attraktiv anställning i en stor koncern med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag och försäkringar via kollektivavtal
Goda möjligheter till att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Emgab och vår utveckling
Du får en servicebil

Sista ansökningsdag 2023-04-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande.  I den här rekryteringen samarbetar EMG med Randstad. Du blir anställd av EMG Energimontage AB.
 
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristin Svensson, 0707-932204, [email protected].

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som platsbesökare så är din primära uppgift att åka runt i din region och besöka våra kunder som har köpt en lösning med solceller. Din roll kommer innebära att du kontrollerar byggnads- och takkonstruktionen samt finns behjälplig vid eventuella tekniska frågor från kunden.
Du genomför en detaljerad behovsanalys och undersöker förutsättningarna för att utföra installationsuppdraget enligt den primära planen. Det kan även förekomma andra aktiviteter som främjar ett effektivt utförande av installationsuppdragen.
Du blir en del av en tredjepartslöning där du sen ska föra vidare relevant information till både EON, EMG och kunden, så detta ställer krav på att du är strukturerad och ordningsam.

Det som ingår i en behovsanalys är bland annat:
Vad är det för typ av undertak samt vilket skick
Se över eventuella hinder på taket (stega, skorsten)
Finns det möjligheter att bygga ställningar vid husväggen
Förutsättningar för att dra kablar mellan paneler och växelriktare
Anslutningsmöjligheter i el-central eller mätarskåp
Placering av växelriktare
Kontroll av internetuppkoppling vid plats för växelriktare
Lämplig plats för avställning av material vid leverans


Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst så krävs det att du har:
B-körkort
Tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg eller tak
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
God kommunikativ förmåga
 Duktig på att förmedla information vidare både skriftligt och muntligt.

Vi ser det även som meriterande om du har:
Erfarenhet av att filma med drönare
Erfarenhet av bygg- eller takkonstruktion
El-kunskaper
Tidigare erfarenhet av solceller eller andra energilösningar
Utbildningar inom BAM eller taksäkerhet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som person är positiv, driven och bra på att samarbeta.
Du ska ha en god kommunikativ förmåga och trivas med kunddialoger. Du behöver vara övertygande och duktig på problemlösning då du kommer få bemöta olika invändningar i dina dialoger med kunderna.
Då detta är ett självständigt och relativt ensamt arbete så bör du vara duktig på att organisera, planera och prioritera din egna arbetstid. 
Platsbesökaren ska förstå hur tak är konstruerade samt att man ska vara duktig på att göra en behovsanalys och sen få ner all information i skrift och dokumentera samt föra det vidare internt så det läggs en bra grund till framtida monteringar.

Erfarenhet
Tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg eller tak

Om företaget
EMG Energimontagegruppen AB startades i januari 2020 och har idag 100 talet anställda. Huvudkontoret är beläget i Karlshamn, men vi verkar i hela södra Sverige. I dagsläget har EMG lokal representation i Karlshamn, Höör, Halmstad, Ljungby, Malmö, Hässleholm, Landskrona, Sjöbo, Tomelilla, Tingsryd, Sölvesborg, Oskarshamn, Nybro, Karlskrona och Kalmar. EMG är ett dotterbolag till E.on. Inom Eon gruppen finns även Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister. Visa mindre

Trafikplanerare

Ansök    Mar 27    Randstad AB    Transportplanerare
Arbetsbeskrivning FoodTankers söker nu efter en ny trafikplanerare till vårt kontor i Karlshamn.  Sök tjänsten och bli en del av ett fint bolag med stora ambitioner!   Som trafikplanerare uppfyller du en viktig och central roll i vår trafikorganisation. Du kommer i huvudsak att arbeta med planering tillsammans med dina kollegor och därtill kringliggande arbetsuppgifter. Rollen omfattar ett arbete i en internationell miljö där du på daglig basis har kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
FoodTankers söker nu efter en ny trafikplanerare till vårt kontor i Karlshamn. 

Sök tjänsten och bli en del av ett fint bolag med stora ambitioner!
 
Som trafikplanerare uppfyller du en viktig och central roll i vår trafikorganisation. Du kommer i huvudsak att arbeta med planering tillsammans med dina kollegor och därtill kringliggande arbetsuppgifter. Rollen omfattar ett arbete i en internationell miljö där du på daglig basis har kontakt med kollegor, kunder eller samarbetspartners i samt utanför Sverige.


Du får möjlighet att jobba i en grupp tillsammans med 7 andra trafikplanerare och arbetsuppgifterna är främst planering av trafik med fokus på förbättringar, miljö och hållbarhet. Även administrativt arbete i form av bland annat orderhantering, bokningar och fakturering samt kommunikation både internt och externt med kunder, chaufförer och  diskanläggningar. 


Varför ska du arbeta hos FoodTankers:


Målet är att alla medarbetare ska ha de roligt på jobbet
Bra kollegor
Bra förmåner
Möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan
Platt organisation, korta beslutsvägar och alla får vara delaktiga
Goda utvecklingsmöjligheter

 
Sista ansökningsdag 2023-04-25 men urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Denna rekrytering görs i samarbete med FoodTankers och Randstad. Du blir anställd av FoodTankers. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristin Svensson, 0707-932204, [email protected].


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
Orderhantering
Planera transporter
Boka färjor, tåg samt diskar
Nära kontakt med kunder
Planera för service, underhåll och kontroll
Hantering av fakturor


Kvalifikationer
För att bli anställd krävs det att du har
Avklarad gymnasieutbildning
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Goda datorkunskaper

Det är meriterande om du även har
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik
Arbetslivserfarenhet inom logistik eller som planerare
Erfarenhet av att jobba i internationellt bolag

Personlig lämplighet är av stor vikt och som person ser vi gärna att du har en god förmåga att kommunicera och agera spindeln i nätet med både externa och interna kontaktytor. Rollen kräver även att du har en god förmåga att samarbeta, kan prioritera arbetsuppgifter under ett högt tempo och kunna ta tuffa dialoger med kunder vid behov. Vi ser även att du är anpassningsbar då det ofta kan förekomma att de ursprungliga planerna förändras. Din analytiska förmåga är viktig för att du ska kunna hantera arbetsuppgifterna på rätt sätt.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom logistik eller som planerare

Om företaget
FoodTankers är en mobil pipeline för livsmedels- och foderindustrin i Europa.


FoodTankers är verksamt i Norden och övriga Europa och har dotterbolag i Polen och Ungern. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn men ägs av IMPERIAL Logistics International med huvudkontor i Duisburg, Tyskland.


Vår flotta har 110 lastbilar och 130 trailers.
FoodTankers är certifierat enligt ISO 14001, 22000, GMP +B4 och SQAS +Food.


Vår leveranskedja består av egna chaufförer, men även ett dussin underleverantörer med förare från Sverige, Lettland, Ungern och Polen.


Våra kunder varierar från lokala bryggerier till multinationella företag inom livsmedelsindustrin. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra tjänster. Visa mindre

Verkstadschef

Ansök    Mar 27    Randstad AB    Transportchef
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av ledarskap samt grundläggande kunskaper kring reparation av fordon? Vill du jobba på ett marknadsledande bolag inom transportnäringen? Nu söker FoodTankers i Karlshamn en ny verkstadschef. I rollen som verkstadschef så kommer du säkerställa att verkstadsprocessen efterlevs på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt. Rollen innefattar ett stort ansvar inom vår organisation där man arbetar tätt tillsammans med ö... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av ledarskap samt grundläggande kunskaper kring reparation av fordon?
Vill du jobba på ett marknadsledande bolag inom transportnäringen?
Nu söker FoodTankers i Karlshamn en ny verkstadschef.

I rollen som verkstadschef så kommer du säkerställa att verkstadsprocessen efterlevs på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt. Rollen innefattar ett stort ansvar inom vår organisation där man arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor, kunder och leverantörer. En vanlig arbetsdag innefattar planering och ledning av den dagliga verksamheten, underhåll av fastighet, fakturaattestering, efterarbete som innebär ekonomiska uppföljningar och lönsamhet, säkerställa en god arbetsmiljö samt inköp av reservdelar. Dessutom rymmer rollen även ett strategiskt ansvar tillsammans med inköpsansvarig när nya fordon köps in.

Vi söker dig som brinner för ledarskap och som även drivs av att ha ett strategiskt, ekonomiskt och stort säkerhetsansvar för vår fordonsflotta. Verkstaden består idag av 6 st. erfarna och kompetenta mekaniker, så du som verkstadschef behöver inte vara specialist inom trailers eller fordon.

Varför ska du arbeta hos FoodTankers:
Målet är att alla medarbetare skall utvecklas och trivas med sitt arbete
Bra kollegor
Bra förmåner
Platt organisation, korta beslutsvägar samt delaktighet
Goda utvecklingsmöjligheter

Sista ansökningsdag 2023-04-25 men urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Denna rekrytering görs i samarbete med FoodTankers och Randstad. Du blir anställd av FoodTankers. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristin Svensson, 0707-932204, [email protected].

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen som verkstadschef så kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara: 
Säkerställa att verkstadsprocessen efterlevs på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt. 
Planera och leda den dagliga verksamheten i verkstaden 
Underhåll av fastighet
Fakturaattestering 
Efterarbete som innebär ekonomiska uppföljningar och lönsamhet
Säkerställa en god arbetsmiljö 
Inköp av reservdelar
Involverad i investeringar
Försäkringsärenden
Administrativ hantering av inrapporterade avvikelser


Kvalifikationer
För att lyckas i arbetet tror vi att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Tidigare erfarenhet av ledarskap
Teknikintresserad 
Goda datakunskaper

Det är även meriterande om du har:
Genomförd ledarskapsutbildning
Har tidigare erfarenhet av logistik
Kunskap kring reparation av fordon

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som person är nyfiken med ett stort intresse för teknik och ledarskap.  I rollen som verkstadschef krävs det även att du har en god kommunikativ förmåga mot både interna och externa kontakter samt att du inte ska vara rädd för att ta beslut. Du kommer bland annat erhålla ett strategiskt och finansiellt ansvar, därför är det en fördel om du är både strukturerad och ordningsam som person.

Om företaget
FoodTankers är en mobil pipeline för livsmedels- och foderindustrin i Europa.
FoodTankers är verksamt i Norden och övriga Europa och har dotterbolag i Polen och Ungern. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn men ägs av IMPERIAL Logistics International med huvudkontor i Duisburg, Tyskland.

Vår flotta har 110 lastbilar och 130 trailers.
FoodTankers är certifierat enligt ISO 14001, 22000, GMP +B4 och SQAS +Food.

Vår leveranskedja består av egna chaufförer, men även ett dussin underleverantörer med förare från Sverige, Lettland, Ungern och Polen.
Våra kunder varierar från lokala bryggerier till multinationella företag inom livsmedelsindustrin. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra tjänster. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Feb 6    Randstad AB    Arbetsledare, husbyggnad
Arbetsbeskrivning  Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt!  Nu söker EMG en arbetsledare som kommer jobba operativt med att leda och koordinera den dagliga verksamheten. Där kommer du ansvara för 5-6 team som befinner sig runt omkring hela Blekinge/Småland. Du själv kan utgå från något av våra två kontor i Karlshamn eller Karlskrona.   EMG Energimontagegruppen startades i januari 2020 och har idag 80... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! 
Nu söker EMG en arbetsledare som kommer jobba operativt med att leda och koordinera den dagliga verksamheten. Där kommer du ansvara för 5-6 team som befinner sig runt omkring hela Blekinge/Småland. Du själv kan utgå från något av våra två kontor i Karlshamn eller Karlskrona.
 
EMG Energimontagegruppen startades i januari 2020 och har idag 80 talet anställda. 
Huvudkontoret är beläget i Karlshamn, men vi verkar i hela södra Sverige. Vi har lokal representation i Halmstad, Ljungby, Växjö, Varberg, Landskrona, Malmö, Tomelilla, Sjöbo, Hässleholm, Trelleborg, Ängelholm, Karlskrona, Sölvesborg, Tingsryd, Karlshamn, Kalmar, Nybro och Oskarshamn. 
 
EMG är ett dotterbolag till E.on. Inom Eon gruppen finns även Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister. 
Solcellsmarknaden är hetare än någonsin och vi befinner oss i en expansiv fas. Vi behöver stärka vårt team med ytterligare två arbetsledare i region Blekinge/Småland. 
 


Vad innebär det att arbeta hos Emgab? 


En attraktiv anställning i en stor koncern med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag och försäkringar via kollektivavtal
Goda möjligheter till att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt. 
Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Emgab och vår utveckling 
Du får en servicebil 

Sista ansökningsdag 2023-03-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande.  I den här rekryteringen samarbetar EMG med Randstad. Du blir anställd av EMG energimontage AB.
 
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristin Svensson, 0707-932204, [email protected] eller rekryteringskonsult Nadia Milotti 0768-554059, [email protected]
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare arbetar du i en stimulerande och utvecklande miljö där kvalité och säkerhet är högsta prioritet. Din insats är central och bidrar till företagets gemensamma resultat. Du har en operativ roll som leder och koordinerar den dagliga verksamheten inom dina team.
 
Du ansvarar för 5–6 team med 2-3 st solcellsmontörer i varje. Teamen befinner sig på arbetsplatser runt omkring hela Blekinge och i angränsande mot Skåne så önskvärt är att du utgår från något av våra kontor i Karlskrona eller Karlshamn.
 
Dina främsta arbetsuppgifter är:
Att säkerställa att dina montörer arbetar i enlighet med Energimontagegruppens värdegrund och riktlinjer gällande säkerhet och kvalité. 
Att säkerställa ett högt logistiskt flöde genom framförhållning och planering. 
Ansvara för inköp och ser till att lager och bilar är utrustade. 


Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har:
Erfarenhet av ledarskap
Erfarenhet inom el - byggbranschen
Att du har B-körkort
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift

Följande är meriterande:
Utökad B-körkort - B96 eller BE
Erfarenhet av ställningsbyggnation
Erfarenhet av solcellsmontage

Du är en tydlig ledare som har en djup förståelse för hur alla delar i ett projekt ska utföras. Du är lösningsorienterad och klarar av att ha många bollar i luften. Med ditt engagemang motiverar du personalen och ser till att alla har förutsättningar för att trivas på jobbet. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Arbetet är fysiskt då du även rycker in där det behövs uppbackning med installationer. 

Erfarenhet
Erfarenhet av ledarskap inom el - byggbranschen

Om företaget
EMG Energimontagegruppen AB startades i januari 2020 och har idag 60 talet anställda. Huvudkontoret är beläget i Karlshamn, men vi verkar i hela södra Sverige. I dagsläget har EMG lokal representation i Karlshamn, Höör, Halmstad, Ljungby, Malmö, Hässleholm, Landskrona, Sjöbo, Tomelilla, Tingsryd, Sölvesborg, Oskarshamn, Nybro, Karlskrona och Kalmar. EMG är ett dotterbolag till E.on. Inom Eon gruppen finns även Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Mar 2    Randstad AB    Arbetsledare, husbyggnad
Arbetsbeskrivning  Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt!  Nu söker EMG en arbetsledare som kommer jobba operativt med att leda och koordinera den dagliga verksamheten.  Du kommer ansvara för 5-6 team som befinner sig runt omkring hela Blekinge/Småland.  Vi ser helst att du kan utgå från något av våra två kontor i Karlshamn eller Karlskrona. För att lyckas i denna roll bör du ha tidigare erfarenhet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! 
Nu söker EMG en arbetsledare som kommer jobba operativt med att leda och koordinera den dagliga verksamheten. 

Du kommer ansvara för 5-6 team som befinner sig runt omkring hela Blekinge/Småland. 
Vi ser helst att du kan utgå från något av våra två kontor i Karlshamn eller Karlskrona.
För att lyckas i denna roll bör du ha tidigare erfarenhet av att arbetat som 1:a montör eller montering av solceller.
 
EMG Energimontagegruppen startades i januari 2020 och har idag 80 talet anställda. 
Huvudkontoret är beläget i Karlshamn, men vi verkar i hela södra Sverige. Vi har lokal representation i Halmstad, Ljungby, Växjö, Varberg, Landskrona, Malmö, Tomelilla, Sjöbo, Hässleholm, Trelleborg, Ängelholm, Karlskrona, Sölvesborg, Tingsryd, Karlshamn, Kalmar, Nybro och Oskarshamn. 
 
EMG är ett dotterbolag till E.on. Inom Eon gruppen finns även Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister. 
Solcellsmarknaden är hetare än någonsin och vi befinner oss i en expansiv fas. Vi behöver stärka vårt team med ytterligare två arbetsledare i region Blekinge/Småland. 
 
Vad innebär det att arbeta hos Emgab? 
En attraktiv anställning i en stor koncern med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag och försäkringar via kollektivavtal
Goda möjligheter till att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt. 
Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Emgab och vår utveckling
Du får en servicebil 

Sista ansökningsdag 2023-03-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande.  I den här rekryteringen samarbetar EMG med Randstad. Du blir anställd av EMG energimontage AB.
 
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristin Svensson, 0707-932204, [email protected] eller rekryteringskonsult Nadia Milotti 0768-554059, [email protected]
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare arbetar du i en stimulerande och utvecklande miljö där kvalité och säkerhet är högsta prioritet. Din insats är central och bidrar till företagets gemensamma resultat. Du har en operativ roll som leder och koordinerar den dagliga verksamheten inom dina team.
 
Du ansvarar för 5–6 team med 2-3 st solcellsmontörer i varje. Teamen befinner sig på arbetsplatser runt omkring hela Blekinge och i angränsande mot Skåne så önskvärt är att du utgår från något av våra kontor i Karlskrona eller Karlshamn.
 
Dina främsta arbetsuppgifter är:
Att säkerställa att dina montörer arbetar i enlighet med Energimontagegruppens värdegrund och riktlinjer gällande säkerhet och kvalité. 
Att säkerställa ett högt logistiskt flöde genom framförhållning och planering. 
Ansvara för inköp och ser till att lager och bilar är utrustade. 


Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna roll krävs det att du:
Tidigare varit arbetsledare inom solcellsbranschen alternativt erfarenhet av att jobba som solcellsmontör
Erfarenhet / kunskap inom el - byggbranschen
B-körkort 
Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Följande är meriterande:
Utökad B-körkort - B96 eller BE
Erfarenhet av ställningsbyggnation

Du är en tydlig ledare som har en djup förståelse för hur alla delar i ett projekt ska utföras. Du är lösningsorienterad och klarar av att ha många bollar i luften. Med ditt engagemang motiverar du personalen och ser till att alla har förutsättningar för att trivas på jobbet. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Arbetet är fysiskt då du även rycker in där det behövs uppbackning med installationer. 

Erfarenhet
Erfarenhet av ledarskap inom el - byggbranschen

Om företaget
EMG Energimontagegruppen AB startades i januari 2020 och har idag 60 talet anställda. Huvudkontoret är beläget i Karlshamn, men vi verkar i hela södra Sverige. I dagsläget har EMG lokal representation i Karlshamn, Höör, Halmstad, Ljungby, Malmö, Hässleholm, Landskrona, Sjöbo, Tomelilla, Tingsryd, Sölvesborg, Oskarshamn, Nybro, Karlskrona och Kalmar. EMG är ett dotterbolag till E.on. Inom Eon gruppen finns även Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister. Visa mindre

Maskinoperatör - Volvo Cars Olofström

Ansök    Jul 8    Randstad AB    Fordonsmontör
Arbetsbeskrivning Randstad anställer denna gång konsulter med olika kompetens för uppdrag hos en av våra stora och viktiga  kunder i Olofström, Volvo Cars. Volvo Cars har högt uppsatta mål gällande innovation, försäljning, kundupplevelse och utvecklar ny teknik för att vara ledande inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.  Där produceras komponenter till deras bilar och nu söker vi skickliga maskinoperatörer till pressverk! Ansvarsområden På pre... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad anställer denna gång konsulter med olika kompetens för uppdrag hos en av våra stora och viktiga  kunder i Olofström, Volvo Cars. Volvo Cars har högt uppsatta mål gällande innovation, försäljning, kundupplevelse och utvecklar ny teknik för att vara ledande inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.  Där produceras komponenter till deras bilar och nu söker vi skickliga maskinoperatörer till pressverk!

Ansvarsområden
På pressverket arbetar du med att pressa metallblad till olika bildelar såsom motorhuvar, tak och dörrar. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är övervakning av linjen, operatörsunderhåll, ställarbete, packning, kvalitetskontroller med mera. Arbetet innefattar även att medverka i förbättringsarbetet genom att logga och analysera hur teamet kan öka effektivitet, kvalitet och säkerhet. Därför söker vi nu dig som är kvalitetsmedveten, har en god problemlösningsförmåga och som är en lagspelare. 
Kvalifikationer

Truckkort och/eller traverskort
B-körkort
Godkända gymnasiebetyg i matematik A/1, svenska/svenska som andraspråk A/1 samt engelska A/5
Kunna arbeta skift (dag kväll & natt)
Med enkelhet kunna ta dig till arbetsplatsen
Meriterande om du har:

Teknisk bakgrund.
Erfarenhet av avsyning och riktning

Vi följer kundens volymprogram och tillsättning sker enligt behov och överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Eventuellt startvecka är ca v.33 
Ansökan endast via den här sidan, vi kan inte ta emot ansökan via mail. 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan
Vi följer kundens volymprogram och tillsättning sker enligt behov och överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Eventuellt startvecka är ca v.33
Ansökan endast via den här sidan, vi kan inte ta emot ansökan via mail. 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

supply chain manager till vegoil i karlshamn

Ansök    Mar 10    Randstad AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Lockas du av att få vara en nyckelperson hos en specialiserad distributör av förnybara bränslen som medverkar aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle? Till Vegoil i Karlshamn söker vi nu en Supply Chain Manager. Här får du ett stort eget ansvar inom områden såsom internationella inköp, logistik och lagerplanering. Vegoil erbjuder dig ett spännande arbete i en ägarledd koncern med trevliga kollegor och en stor fri... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Lockas du av att få vara en nyckelperson hos en specialiserad distributör av förnybara bränslen som medverkar aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle? Till Vegoil i Karlshamn söker vi nu en Supply Chain Manager. Här får du ett stort eget ansvar inom områden såsom internationella inköp, logistik och lagerplanering. Vegoil erbjuder dig ett spännande arbete i en ägarledd koncern med trevliga kollegor och en stor frihet och möjlighet att påverka din roll. Vegoil har en stark expansionsplan, både på den svenska och norska marknaden, vilket öppnar upp för stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. 

Ansvarsområden
Vegoil AB ingår sedan hösten 2020 i Energifabrikenkoncernen. Det är ett välskött företag med fokus på kvalitet och nära kundkontakt och därmed långa kundrelationer. Vegoil är ett litet bolag där man arbetar i tätt samarbete med övriga företag i koncernen. Vegoil köper och säljer vegetabilisk brännolja och tillhandahåller lösningar för övergång till eldning med denna. Man arbetar uteslutande med vegetabiliska, förnyelsebara råvaror och produkter i syfte att hjälpa sina kunder inom värme och industri att bidra till minskat utsläpp av koldioxid och växthusgaser. Som Supply Chain Manager får du ansvar för hela kedjan från inköp till logistik, frakter och lager. 

Dina huvudfokusområden är;
• Inköp, främst från internationella leverantörer.
• Shipping och logistikplanering.
• Lagerplanering och cisternunderhåll. 
• Miljö- och hållbarhetsrelaterade frågor.

Vegoil är ett företag i en snabbväxande bransch. Här erbjuds du en bred roll med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med engagerade kollegor.

Arbetstider
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig med goda kunskaper kring shippingprocessen och internationella inköp. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt innehar körkort B. Det är viktigt att du har ett intresse för hållbarhets- och energifrågor och vi ser tidigare erfarenhet av kundkontakter och försäljning som positivt. Vi värdesätter högt kemikunskaper inom tex olja, vegetabiliska oljor eller livsmedel. Andra meriterande kompetenser är kunskaper kring lagerhållning och lagerplanering.

Du är prestigelös och samarbetar med enkelhet med dina kollegor för att ni tillsammans ska uppnå era gemensamma mål. Du har lätt för att skapa relationer och trivs i en organisation som är föränderlig. För att trivas i rollen och organisationen behöver du ha några års arbetslivserfarenhet då det är viktigt att du är trygg i dig själv och din kompetens. Till den här rollen söker vi dig som nu är redo att ta dig an ett stort ansvar i en liten, men växande verksamhet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdagen är 2021-04-05. 

För information: i den här rekryteringen samarbetar Vegoil med Randstad Engineering. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Emelie Lanner på [email protected] eller 072-9733382. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Energifabrikengruppen är en specialiserad producent och distributör av förnybara bränslen som medverkar aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi har en gedigen kunskap om bränslen, fordon, råvaror och klimatfrågor. Vi är en ägarledd koncern med starka värderingar som personlighet, ärlighet, innovationsförmåga och enkelhet. Energifabrikens kontor finns i Linköping. Lund, Göteborg samt Fredrikstad i Norge. I Karlshamn finns dotterbolagen Vegoil och Ecobränsle. Hos Ecobränsle tillverkas vår högkvalitativa RME. Vegoil AB köper och säljer vegetabilisk brännolja och tillhandahåller lösningar för övergång till eldning med vegetabilisk brännolja. Man arbetar uteslutande med vegetabiliska, förnyelsebara råvaror och produkter i syfte att hjälpa sina kunder att bidra till minskat utsläpp av koldioxid och växthusgaser genom att byta ut fossilt bränsle. Koncernen omsätter idag ca 1,5 miljarder kr och har starka tillväxtmål. Visa mindre

Inköpsansvarig till Energifabriken i Karlshamn

Ansök    Dec 20    Randstad AB    Inköpsledare
Arbetsbeskrivning Har du sinne för förhandling och gillar dialogen med både nationella och internationella leverantörer? Drivs du av att arbeta i ett meningsfullt uppdrag där du bidrar till att organisationen gör den bästa affären och samtidigt gör en skillnad för miljön? Vill du jobba i en ägarledd koncern med värdeord som personlighet, ärlighet och enkelhet?  Till Energifabriken söker vi nu en inköpare med övergripande ansvar för allt från råvara och ti... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du sinne för förhandling och gillar dialogen med både nationella och internationella leverantörer? Drivs du av att arbeta i ett meningsfullt uppdrag där du bidrar till att organisationen gör den bästa affären och samtidigt gör en skillnad för miljön? Vill du jobba i en ägarledd koncern med värdeord som personlighet, ärlighet och enkelhet? 

Till Energifabriken söker vi nu en inköpare med övergripande ansvar för allt från råvara och tillsatsmedel till färdig produkt och transporter. Rollen är en helt ny tjänst och du har därmed möjligheten att kunna vara med och skapa och vidareutveckla denna tillsammans med Energifabriken. Bli en del av teamet och medverka aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle.

Ansvarsområden
Rollen innebär ett övergripande ansvar för inköp, du ska ha full kontroll på vilka behov som finns i organisationen och vilka erbjudande som finns på marknaden. Du kommer att inneha en nyckelroll i koncernen och ingår också i ledningsgruppen där du rapporterar till koncernens VD. Rollen ansvarar för inköp av såväl råvaror och insatsvaror som färdig produkt.   

Arbetsuppgifter i rollen innefattar bland annat att: 
• Analysera företagets behov 
• Analysera möjligheter på leverantörsmarknaden vilket innefattar både lokala och globala kontakter
• Upprätthålla och förvalta relationer med befintliga leverantörer 
• Söka efter och utvärdera nya leverantörer  
• Förhandla och skriva avtal 
• Utveckla och implementera inköpsstrategier 
• Genomföra inköp
• Organisera och effektivisera shippingprocesser
• Riskhantering

Trots storlek i omsättning och tillväxt strävar Energifabriken efter att agera flexibelt och prestigelöst i organisationen. Du kommer att få jobba nära dina kollegor och vara en del av ett team där anpassning och flexibilitet är nyckelegenskaper. 

Arbetstider
Heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då Energifabriken finns i Linköping, Lund, Karlshamn och Göteborg är placeringsort för denna tjänst flexibel utifrån dessa orter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett skarpt affärssinne, gillar att förhandla och har ett stort intresse för hållbarhets- och energifrågor. Du har goda kunskaper kring nationella och internationella inköp, shippingprocesser och affärsförhandlingar. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt innehar körkort B. Med dig ser vi att du har en akademisk utbildning inom juridik, inköp, ekonomi eller motsvarande alternativt YH/KY-utbildning.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en lagspelare med en stor drivkraft som tar dig mot både egna och gemensamt uppsatta mål, och du kan kavla upp ärmarna när det behövs. Samtidigt har du ett ordningssinne som skapar struktur och kontroll.

Med dig in i rollen tror vi att du kan ha många olika sorters erfarenheter. Kunskaper inom förnybara oljor och bränslen och affärsförhandlingar är meriterande. 

I rollen som inköpsansvarig erbjuds du ett spännande arbete, med trevliga kollegor, i ett växande företag med starka ambitioner. Tjänsten är ny och därmed får du också stor frihet och möjlighet att själv påverka din roll och arbetssituation. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-01-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Jessica Nilsson, [email protected] 0733-434838 

Om företaget
Energifabrikenkoncernen är en producent och distributör specialiserad på förnybara bränslen som medverkar aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi har en gedigen kunskap om bränslen, råvaror och klimatfrågor. Vi är en ägarledd koncern med värderingar som personlighet, ärlighet och enkelhet. 

Koncernen omsätter idag ca 1,5 miljarder kr och har starka tillväxtmål. Energifabrikens kontor finns i Linköping. Lund, Göteborg samt Fredrikstad i Norge. I Karlshamn finns systerbolagen Vegoil och Ecobränsle. Visa mindre

Administratör

Ansök    Mar 23    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Är du driven som person och samtidigt serviceminded? Har du tidigare arbetat med administration inom byggbranschen och är redo för en ny jobbmöjlighet? Beskriver du dig själv som kommunikativ, arbetsvillig och lösningsorienterad? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi på Randstad söker nu en administratör till en av våra kunder i Karlshamn.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du driven som person och samtidigt serviceminded? Har du tidigare arbetat med administration inom byggbranschen och är redo för en ny jobbmöjlighet? Beskriver du dig själv som kommunikativ, arbetsvillig och lösningsorienterad? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi på Randstad söker nu en administratör till en av våra kunder i Karlshamn. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden
Företaget är verksamt inom byggbranschen och ligger i Karlshamn. 

Dina arbetsuppgifter: 
Ekonomi: fakturering, månadsrapporter, fakturahantering, internfakturering
Lime
Uppföljning och sammanställning kring tidrapporter och kostnader
Kontorsservice: beställning av kontorsmaterial och fika
Posthantering, felanmälningar
Iordningsställande kring allmänna utrymmen såsom fikarum och kök 
Lokala arrangemang, exempelvis kundträffar, avtackningar
Bokning av resor/hotell
Vidarekoppling av externa samtal
CV-hantering
Distribuering av information till enheten
Arbetstider
Arbetet är förlagt på 50%, med flexibla arbetstider förlagda på förmiddagarna, förslagsvis 07:00-11:00 eller 08:00-12:00.
Uppdraget sträcker sig till maj 2022 med goda chanser till anställning direkt hos kund.  
Till denna tjänst krävs att du som sökande har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. 

Kvalifikationer
Här behöver du ha:
Grundläggande kunskap inom ekonomihantering 
Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter 
Vana av att arbeta i olika IT-system och verktyg 
Vana av en samordnande roll 
Körkort samt tillgång till bil 
Ansökan
2021-04-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Amra Salkic, konsultchef, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare i Svängsta

Ansök    Maj 29    Randstad AB    Truckförare
Truckförare För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck. Hos vår kund i Svängsta får du möjlighet att förse personalen med ingående material, stapla och köra kit samt lasta och lossa lastbilar. Arbetsbeskrivning Som truckförare hos vår kund får du användning av din erfarenhet av motviktstruck. Du förser personalen med ingående material, staplar och kör kit samt lastar och lossar lastbilar. Uppdraget ingår i vår uthyrnings... Visa mer
Truckförare
För kunds räkning söker vi nu en truckförare med erfarenhet av motviktstruck. Hos vår kund i Svängsta får du möjlighet att förse personalen med ingående material, stapla och köra kit samt lasta och lossa lastbilar.

Arbetsbeskrivning
Som truckförare hos vår kund får du användning av din erfarenhet av motviktstruck. Du förser personalen med ingående material, staplar och kör kit samt lastar och lossar lastbilar. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund.

Detta är en 3 veckors visstidsanställning med eventuell chans till förlängning. Heltid kl.07:00-16:00. Start omgående. Arbetsplatsen är belägen i Svängsta så du bor inom lämpligt pendlingsavstånd (t.ex. kring Olofström eller Karlshamn).

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Krav för denna tjänst är:

• Körkort B
• Truckkort
• Erfarenhet av att köra motviktstruck
• God tal- och läsförståelse i svenska språket.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppfyller du kraven för tjänsten. Tycker du om att arbeta och att göra vad som krävs. Vänta då inte med din ansökan!

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-06-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Stefan Alvemo, konsultchef, [email protected] Visa mindre

sjuksköterskor för vaccinering i Karlshamn

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och vaccinera mot Covid-19? Randstad Care söker sjuksköterska/distriktssköterska för covid-vaccinationer på heltid hos kund i Blekinge. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexib... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och vaccinera mot Covid-19? Randstad Care söker sjuksköterska/distriktssköterska för covid-vaccinationer på heltid hos kund i Blekinge.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden
Covid-vaccinationer.

Arbetstider
Heltid dagtid.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Det är meriterande med erfarenhet av vaccination.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

plant manager till ecobränsle i karlshamn

Arbetsbeskrivning Lockas du av att få vara en nyckelperson hos en specialiserad producent och distributör av förnybara bränslen som medverkar aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle? Till Ecobränsle i Karlshamn söker vi nu en Plant manager. Här får du ett stort eget ansvar med möjligheter att utvecklas och växa inom områden såsom internationella inköp, båtlogistik, produktutveckling och försäljning. Ecobränsle erbjuder dig ett spä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Lockas du av att få vara en nyckelperson hos en specialiserad producent och distributör av förnybara bränslen som medverkar aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle? Till Ecobränsle i Karlshamn söker vi nu en Plant manager. Här får du ett stort eget ansvar med möjligheter att utvecklas och växa inom områden såsom internationella inköp, båtlogistik, produktutveckling och försäljning. Ecobränsle erbjuder dig ett spännande arbete i en ägarledd koncern med trevliga kollegor och en stor frihet och möjlighet för dig att påverka din roll.

Ansvarsområden
Ecobränsle befinner sig i en växande marknad där det händer mycket både vad gäller teknik och politik. I Carlshamns Mejeris gamla lokaler i centrala Karlshamn tillverkas RME, RapsMetylEster, sedan 2006. När fabriken producerar för fullt levererar den 45 000 m3 Ecobränsle RME som används till både fordonsbränsle och uppvärmning. I koncernen finns en stor kunskap inom hela kedjan när det gäller produktionen av RME, allt från produktion av råvaran hos lantbrukaren till produktionen av bränsle till motorerna och slutanvändandet. Ecobränsle följer och har som ambition att påverka den svenska politiken. 

Som Plant manager får du en bred roll med ansvar för hela produktionskedjan, allt från personal, inköp och ekonomi, service och underhåll, hållbarhet och miljö till tillstånd och logistik. Du leder fem erfarna operatörer som arbetar i skift. Här får du en nyckelroll i koncernen och ingår i ledningsgruppen. Du rapporterar till koncernens VD. Trots koncernens storlek i omsättning och tillväxt strävar de ständigt efter att agera flexibelt och prestigelöst. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och du behöver vara prestigelös och beredd på att utföra även andra arbetsuppgifter som förekommer i företaget. Du kommer också att arbeta nära det nyförvärvade bolaget Vegoil, även det baserat i Karlshamn. Tjänsten kommer utifrån dina erfarenheter och ditt intresse att erbjuda utvecklingsmöjligheter inom områden som exempelvis internationella inköp, försäljning, båtlogistik och produktutveckling. 

Arbetstider
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
För att trivas i och kunna axla rollen så behöver du ha ledarerfarenhet och några års erfarenhet av arbete inom produktion alternativt inom utvecklingsarbete. Du har baskunskaper i ekonomi när det kommer till budgetering, uppföljning och marginalberäkningar och du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort B är önskvärt då vi finns på flera platser i Sverige. 

Du kan ha antingen en teknisk eller kommersiell bakgrund, men din personlighet är det viktigaste. Vi värdesätter högt kemikunskaper inom tex olja, vegetabiliska oljor eller livsmedel. Andra meriterande kompetenser är vana av affärsförhandlingar (inköp och försäljning), erfarenheter kring logistik (både båt och landtrafik) och av internationell handel samt kunskaper inom hållbarhetsarbete.

Vi söker en mogen och trygg ledare med förmågan att självständigt fatta beslut. Det är viktigt att du vill bli en del av Ecobränsle och att du kommer in med framåtanda, engagemang, flexibilitet, ansvarskänsla och ärlighet. Du har en stor drivkraft som tar dig mot uppsatta mål, är prestigelös och tar dig an de arbetsuppgifter som behövs. Utöver det har du ett ordningssinne som leder till en struktur och arbetsro för din personal. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
Sista ansökningsdagen är 2020-12-15. 

För information: i den här rekryteringen samarbetar Ecobränsle med Randstad Engineering. För frågor om processen kontakta rekryteringskonsult Emelie Lanner på [email protected] eller 072-9733382. 

Om företaget
Energifabrikengruppen är en specialiserad producent och distributör av förnybara bränslen som medverkar aktivt i omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi har en gedigen kunskap om bränslen, fordon, råvaror och klimatfrågor. Vi är en ägarledd koncern med starka värderingar som personlighet, ärlighet, innovationsförmåga och enkelhet. Koncernen omsätter idag ca 1,5 miljarder kr och har starka tillväxtmål. Energifabrikens kontor finns i Linköping. Lund, Göteborg samt Fredrikstad i Norge. I Karlshamn finns dotterbolagen Vegoil och Ecobränsle. Hos Ecobränsle tillverkas vår högkvalitativa RME. Visa mindre