Lediga jobb som Industrielektriker i Karlshamn

Se lediga jobb som Industrielektriker i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker två stycken elektriker

Dynamic Robotic Solutions i Ronneby och Evomatic i Karlshamn ingår från och med 1 mars i år i Shape Process Automation EMEA. Tillsammans skapar vi smarta, effektiva och kundanpassade robotlösningar för en mer hållbar framtid. Som företag befinner vi oss i en spännande expansiv utvecklingsfas då vi under 2024 flyttar in i nybyggda gemensamma lokaler i vackra Stilleryd i Karlshamn och samlar ca 150 medarbetare på en och samma plats. Som elektriker på Shape P... Visa mer
Dynamic Robotic Solutions i Ronneby och Evomatic i Karlshamn ingår från och med 1 mars i år i Shape Process Automation EMEA. Tillsammans skapar vi smarta, effektiva och kundanpassade robotlösningar för en mer hållbar framtid. Som företag befinner vi oss i en spännande expansiv utvecklingsfas då vi under 2024 flyttar in i nybyggda gemensamma lokaler i vackra Stilleryd i Karlshamn och samlar ca 150 medarbetare på en och samma plats.
Som elektriker på Shape Process Automation arbetar du i huvudsak med elskåpsmontering och elinstallation i våra maskinsystem enligt projektspecifikation. Du ingår i ett kompetent team men jobbar också självständigt med bland annat funktionstestning av maskin innan överlämning till kund. Vi är ett globalt företag där våra kunder befinner sig såväl i Sverige som utomlands. Maskiner byggs och startas upp i vår verkstad, installation och uppstart sker hos kund där du ibland är delaktig. Resor förekommer som en del av installationen hos kund.


Kvalifikationer
Vi tror att du känner igen dig i följande beskrivning:
Minst gymnasial utbildning inom el/automation med BB1 behörighet
3 års erfarenhet som industrielektriker eller annan relevant yrkesinriktning
Engelska och svenska i tal och skrift
Kunskap om ABB-robotar och Siemens PLC-system är meriterande

För att trivas med arbetet är det viktigt att ha ett genuint teknikintresse och god digital kompetens. Du är ansvarstagande och strävar efter att leverera högsta kvalitet. Du drivs också av ständiga förbättringar och nya projekt.
Vem är du?
För att trivas med arbetet är det viktigt att ha ett genuint teknikintresse och förmåga att arbeta med olika kulturer. Som person är du kreativ, flexibel och har en förmåga att hantera många olika uppgifter samtidigt. Du är ansvarstagande och vill utvecklas i det du gör och det är viktigt att du har en egen drivkraft och kan arbeta självständigt men också att du arbetar bra i ett team.
Placering
Tjänsten utgår från våra lokaler i Karlshamn. En helt nyrenoverad arbetsplats med eget gym, gott kaffe i kaffemaskinen, trevliga kollegor och roliga projekt.
Resor i och utanför Sverige förekommer.
Ytterligare information:
Heltidsanställning.
Rekryteringsprocessen
Vi kommer att hålla intervjuer löpande under hela ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du ansöker genom att klicka på ansökan nedan senast den 29 februari.
Frågor kring tjänsten
Rekryterande chef är Andreas Nilsson som du når på mail [email protected].
Vi har i denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Semestervikariat Elektriker

Södra Cell Mörrum söker 2 semestervikarier som Elektriker. Arbetsuppgifter Som Elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen. Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elinstallation eller automation. Har du erfarenhet av yrk... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 2 semestervikarier som Elektriker.

Arbetsuppgifter

Som Elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen.

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elinstallation eller automation. Har du erfarenhet av yrket, liftkort och/eller certifikat för heta arbeten är det meriterande.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Allmänt

Tjänsten är ett semestervikariat under perioden 6:e juni - 20:e augusti. Arbetstiden är dagtid. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta närmaste chef Jens Nilsson på 0454-59509. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta vår HR-avdelning på 0470-89500. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson, Pappers, [email protected].

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2024-02-25!

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum för ansökan. Visa mindre

Elektriker

Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet med starkt fokus framåt? Vill du vara en del av Södras resa? En resa där vi gemensamt visar vägen för vad modern skogsindustri är och kommer kunna vara i framtiden. Är du redo? Det är vi! Påbörja din resa i Södra redan idag. Södra Cell Mörrum är en fabrik under utveckling. Under de senaste åren har omfattande uppgraderingar av fabriken genomförts. Vi har bland annat investerat i ny flisfabrik,... Visa mer
Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet med starkt fokus framåt?
Vill du vara en del av Södras resa? En resa där vi gemensamt visar vägen för vad modern skogsindustri är och kommer kunna vara i framtiden. Är du redo? Det är vi! Påbörja din resa i Södra redan idag.
Södra Cell Mörrum är en fabrik under utveckling. Under de senaste åren har omfattande uppgraderingar av fabriken genomförts. Vi har bland annat investerat i ny flisfabrik, ny indunstning samt nya tvätt- och silerilinjer efter kokeriet.
En av de tidigare två pappersmassalinjerna har byggts om till dissolvingmassalinje vilket gör att vi idag är verksamma på marknaderna för både pappers- och dissolvingmassa.
Förutom produktion av massa levererar vi även energi i form av el och fjärrvärme. Biobränsle är en annan produkt som vi levererar till flertalet kunder i södra Sverige. Dessutom levererar vi tallolja till drivmedelsindustrin och terpentin till parfymindustrin.
Hur ser din dag ut?
Till vår underhållsavdelning söker vi nu en elektriker. Tjänsten är en tillsvidare med placering i Mörrum. Tjänstenkommer från början vara en position som daggående elektriker där målet är att lära sig organisationen och arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer på längre sikt övergå till att arbeta skift (5-skift) år 2026–2027.
Som elektriker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC och styrsystem i befattningen.
I rollen som elektriker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt el-underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.
Vem är du?
Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation, gärna med påbyggnadsutbildning på eftergymnasial nivå.-
Har du kunskaper inom områdena styrsystem/PLC och varvtalsreglerade drifter är det meriterande. Har du erfarenhet av arbete som industrielektriker/automationselektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri samt egen auktorisation är detta också meriterande dock inget krav.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem samt vara nyfiken på att lära!
Vad erbjuder vi?
Vår viktigaste och bästa resurs är våra medarbetare! Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för Södras framgång och utgör kärnan i verksamheten.
För oss är en säker arbetsplats med friska medarbetare en central del av vårt kontinuerliga arbete. Alla medarbetare erbjuds därför bland annat fri företagshälsovård, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till samtliga medarbetare.
I vår organisation ges du förutsättningar att utvecklas genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, allt för att öka din kompetens, ditt yrkeskunnande och din personliga utveckling.
Vill du veta mer? Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Henrik Widén på [email protected]
Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Jens Nilsson, på [email protected] eller +46725818234.
Fackliga frågor hänvisas till:
Ann-Sofi Petersson, [email protected]


Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka din ansökan via länken senast den 11 augusti. Då vi går in i semestertider kommer återkoppling på din ansökan dröja något. Vi påbörjar urvalsarbetet v. 33. Visa mindre

Underhållsingenjör till AAK

För den erfarna och ansvarstagande Underhållsingenjören finns nu en möjlighet att bli en del av globala och attraktiva AAK i Karlshamn. Här erbjuds du en varierad vardag på ett innovativt bolag med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT. Dina arbetsuppgifter Som Underhållsinge... Visa mer
För den erfarna och ansvarstagande Underhållsingenjören finns nu en möjlighet att bli en del av globala och attraktiva AAK i Karlshamn. Här erbjuds du en varierad vardag på ett innovativt bolag med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT.

Dina arbetsuppgifter
Som Underhållsingenjör på AAK blir du en del av en stor underhållsavdelning som ansvarar för driftsäkerheten och utvecklingen av anläggningens teknik och fastigheter. Underhållsavdelningen omfattas i sin tur av fem olika avdelningar; Mekanik, El & Instrument, Automation, Fastighet och Teknisk konstruktion och du kommer arbeta mot samtliga av dessa.

Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av att utveckla och förbättra det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet på fabriken. Du analyserar och säkerställer att utvecklingsarbetet vad gäller teknisk tillgänglighet är i enlighet med verksamhetens mål. Du kommer att arbeta i nära samarbete med så väl produktionen som övriga underhållsavdelningar, där du bland annat kommer ansvara för rotorsaksanalyser, utveckling av underhållsplaner samt underhållsmodifieringar - allt för att förbättra den tekniska tillgängligheten. Utöver detta kommer du även ingå i en rad olika investeringsprojekt med fokus på underhållsaspekter.

Din placeringsort kommer vara Karlshamn och du rapporterar till chef för underhåll. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos AAK.

Din profil
Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande kompetens inom relevant område. För att trivas och lyckas i rollen ser vi även att du har några års erfarenhet av arbete med underhållsutveckling inom en större tillverknings- eller processindustri.

Utöver ovanstående erfarenheter och meriter ser vi att du:
- har erfarenhet av underhålls- och affärssystem, här kommer du arbeta i SAP
- behärskar så väl engelska som svenska obehindrat i tal och skrift
- har erfarenhet av att leda och genomföra förbättringsarbete som till exempel Total Productive Maintenance (TPM) eller Lean inom processindustrin.

Förutom tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en analytisk, strukturerad och målinriktad person som gillar problemlösning. Du är en ansvarstagande person som drivs av att utveckla både dig själv, dina kollegor och arbetssätten i organisationen du befinner dig i. Då rollen kommer innebära breda kontaktytor och arbete så väl individuellt som i team är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta.

På AAK blir du en del av en stor underhållsavdelning med god stämning och mycket kompetens och här finns goda utvecklingsmöjligheter. AAK vill främja balansen mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder ett generöst förmånspaket som vi gärna berättar mer om.

Övrig information
Placeringsort: Karlshamn
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar AAK med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 076-501 83 82 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 5 november 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.

Om kunden
AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 3.900 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.? Visa mindre

Semestervikariat Instrumenttekniker

Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie som Instrumenttekniker. Som Instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustningar i såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal internt och externt. Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med el/tele inriktning, styr- och regler... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie som Instrumenttekniker.

Som Instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustningar i såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal internt och externt.

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med el/tele inriktning, styr- och reglerutbildning eller motsvarande.

Som person är du serviceinriktad, drivande och strukturerad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Allmänt

Tjänsten är semestervikariat under perioden 7:e juni - 31:a augusti och du arbetar dagtid. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Per Karlsson på 0454-59647. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta vår HR-avdelning på 0470-89500. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson, Pappers, [email protected].

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2023-05-07! Visa mindre

Industrielektriker

Ansök    Dec 21    AAK Sweden AB    Fabrikselektriker
Vi söker nu en Industrielektriker till vår anläggning i Karlshamn Om AAK Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring. AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i pre... Visa mer
Vi söker nu en Industrielektriker till vår anläggning i Karlshamn


Om AAK


Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.
AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.
Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad ”bättre” innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 4000 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.
AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.
Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.


Om tjänsten


Till vår El- och instrumentavdelning söker vi nu en ny medarbetare.
Du kommer arbeta på en avdelning tillsammans med 16 erfarna medarbetare. Du blir en del av teamet som ansvarar för att kraft-, styr-, mät- och automationssystemen fungerar. Vi arbetar nära våra produktionsavdelningar och vårt mål är att bistå produktionen med vår kompetens så att vi ska kunna producera dygnet runt. Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer aktivt arbeta med detta genom att medverka i olika projekt.
Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till chef för El- och instrumentavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstidsformen är dagtid där beredskap ingår efter din introduktion.
Vem är du?


Erfarenhet:


Vi söker dig som har en gymnasieexamen från El-programmet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från liknande arbete inom industrin ser vi som ett plus. Har du vidareutbildning inom drivsystem, styr- och reglerteknik eller industriautomation är detta meriterande.
Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Vi önskar även att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP.


Personliga förmågor:
Vi söker dig som är en lagspelare och vill vara del av en arbetsgrupp där vi hjälps åt och känner ansvar. Du har stort intresse för teknik och prioriterar säkerhet.
För att lyckas med jobbet krävs att du kan arbeta självständigt. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar, är noggrann och driven i ditt arbetssätt. Du är flexibel, har en känsla för service och förmågan att prioritera bland de arbetsuppgifter som uppkommer.
Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.
Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för El- och instrumentavdelningen, Johan Asper, på telefon +46708432450 eller via mail [email protected]
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Emma Rölldahl via mail [email protected].
Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst senast den 21 januari 2024. Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan med CV snarast möjligt. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.
Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag
AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment. Visa mindre

Semestervikarie Elektriker

Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie som Elektriker. Arbetsuppgifter Som Elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen. Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Har du erfarenhet av yrket, lift... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie som Elektriker.

Arbetsuppgifter

Som Elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen.

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Har du erfarenhet av yrket, liftkort och/eller certifikat för heta arbeten är det meriterande.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Allmänt

Tjänsterna är semestervikariat under perioden 7:e juni - 31:a augusti och du arbetar dagtid. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Jens Nilsson på 0454-59509. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta vår HR-avdelning på 0470-89500. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson, Pappers, [email protected].

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2023-04-30! Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Dec 22    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
...till kunder norr om Ronneby    Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund.  Din profil - Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning. - Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage  - Du har körkort klass B.   Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar ... Visa mer
...till kunder norr om Ronneby 
 
Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund. 

Din profil
- Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
- Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage 
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Dec 9    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
...till kunder norr om Ronneby    Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund.  Din profil - Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning. - Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage  - Du har körkort klass B.   Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar ... Visa mer
...till kunder norr om Ronneby 
 
Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund. 

Din profil
- Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
- Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage 
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Nov 18    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
...till kunder norr om Ronneby    Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund.  Din profil - Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning. - Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage  - Du har körkort klass B.   Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar ... Visa mer
...till kunder norr om Ronneby 
 
Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund. 

Din profil
- Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
- Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage 
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Nov 11    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
...till kunder norr om Ronneby    Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund.  Din profil - Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning. - Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage  - Du har körkort klass B.   Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar ... Visa mer
...till kunder norr om Ronneby 
 
Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund. 

Din profil
- Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
- Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage 
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Dec 2    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
...till kunder norr om Ronneby    Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund.  Din profil - Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning. - Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage  - Du har körkort klass B.   Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar ... Visa mer
...till kunder norr om Ronneby 
 
Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund. 

Din profil
- Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
- Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage 
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Elektriker med fötterna på marken

Södra är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 medlemmar. Med rötterna i skogen skapar vi framtiden, bland annat genom att i vår industri förädla skogsråvara från medlemmarnas skogar till förnybara trä- och massaprodukter, biomaterial och energi, som säljs över hela världen. Hos oss på Södra Cell Mörrum har vi två produktionslinjer som producerar ett brett utbud av premiumpappersmassor och dissolvingmassa för textilier. Förutom produktion av massa... Visa mer
Södra är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 medlemmar. Med rötterna i skogen skapar vi framtiden, bland annat genom att i vår industri förädla skogsråvara från medlemmarnas skogar till förnybara trä- och massaprodukter, biomaterial och energi, som säljs över hela världen.

Hos oss på Södra Cell Mörrum har vi två produktionslinjer som producerar ett brett utbud av premiumpappersmassor och dissolvingmassa för textilier. Förutom produktion av massa levererar vi energi i form av el och fjärrvärme samt biobränsle till flertalet kunder i södra Sverige. Nu behöver vi förstärka våra anläggningar i Mörrum med en elektriker.

Det här får du jobba med på Södra

Som elektriker hos oss arbetar du tätt tillsammans med instrumenttekniker och mekaniker, och ni som team har till uppgift att tillsammans med övrig driftspersonal och tekniker på anläggningen bidra med era kunskaper för att ge produktionen optimala förutsättningar för att lyckas.

Ett par exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Felsökning, avhjälpning och när det behövs också reparation
- Förebyggande underhåll
- Installation och service på elkraft- och elektronikanläggningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med skiftgång. Med andra ord en fantastisk möjlighet för dig som trivs med att inte alltid jobba samma tider och uppskattar lite längre sammanhållen ledighet mellan varven, samtidigt som du åtnjuter tryggheten av att vara anställd hos en stabil arbetsgivare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Du har också några års vana från liknande arbete tidigare, kanske som industrielektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri, där den erfarenheten blir ett viktigt bidrag till teamets förmåga att hitta rätt lösningar. Därutöver behöver du checka i följande rutor:

- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Datavana och B-körkort
- Ha kännedom inom styrsystem/PLC och varvtalsreglerande drifter.

Har du också egen auktorisation (Allmän Elbehörighet) och/eller erfarenhet av arbete med LEAN så ses detta som meriterande. Eftersom säkerhetsfrågor har högsta prioritet inom Södra är det också viktigt att du aktivt förebygger risker och har förståelse för eventuella konsekvenser.

Som elektriker hos oss är du noggrann, lätt att ha att göra med och är trygg med att vid behov ta egna initiativ och beslut för att lösa problemen som ditt team ställs inför. Du är en ansvarstagande och trygg person som trivs av att arbeta såväl självständigt när det behövs, likväl som i grupp med andra. Vi tror att den gamla devisen ”frihet under ansvar” är något som du både lockas av, och är van att arbeta utifrån.

Så här är det att jobba på Södra

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi är jordnära, engagerade och handlingskraftiga och agerar med fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt. Vi sätter såklart också stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden. Så missa inte den här chansen!

Vill du veta mer?

Vi använder oss av tester i rekryteringsprocessen. Mer information hittar du på karriärsidan, eller via kontakt med Södra HR-Direkt. 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen kan du kontakta rekryterande chef Jens Nilsson: 0454-595 09 Fackliga frågor besvaras av Ann-Sofie Petersson, Pappers: [email protected]

Ansök via länken nedan senast den 3:e oktober 2022. Hoppas vi hörs snart!

Följ oss gärna på (https://www.facebook.com/sodragroup), (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Okt 28    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
...till kunder norr om Ronneby    Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund.  Din profil - Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning. - Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage  - Du har körkort klass B.   Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar ... Visa mer
...till kunder norr om Ronneby 
 
Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund. 

Din profil
- Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
- Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage 
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Okt 24    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
...till kunder norr om Ronneby    Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund.  Din profil - Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning. - Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage  - Du har körkort klass B.   Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar ... Visa mer
...till kunder norr om Ronneby 
 
Vi söker nu dig som är elmontör och som gärna vill ha en ny utmaning tillsammans med vår expansiva kund. 

Din profil
- Du har gärna en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
- Gärna intresse för el och fordon och kan dra kablage 
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Aug 12    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Sep 2    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Aug 22    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Jul 29    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Jul 25    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Aug 5    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Jul 8    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Jul 1    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Jun 22    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Skiftgående elektriker

Dina arbetsuppgifter Som Skiftgående elektriker hos oss kommer du att arbeta med fabrikens elektriska utrustning. Du arbetar med såväl avhjälpande som förebyggande underhåll, felsökning, reparation och installation på elkraft- och elektronikanläggningar på hela fabriksanläggningen. Du ingår i ett litet team bestående av instrumenttekniker och mekaniker som tillsammans arbetar för att ge produktionen och dess olika stödfunktioner ett professionellt underh... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Som Skiftgående elektriker hos oss kommer du att arbeta med fabrikens elektriska utrustning. Du arbetar med såväl avhjälpande som förebyggande underhåll, felsökning, reparation och installation på elkraft- och elektronikanläggningar på hela fabriksanläggningen.

Du ingår i ett litet team bestående av instrumenttekniker och mekaniker som tillsammans arbetar för att ge produktionen och dess olika stödfunktioner ett professionellt underhåll i förebyggande och avhjälpande syfte. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med övrig driftspersonal och tekniker på anläggningen samt leverantörer och supportfunktioner.

Din erfarenhet

Du som söker tjänsten som skiftgående elektriker har en Elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Arbetet innebär att du som ensam för professionen behöver ta beslut i elektriska frågeställningar, därför ser vi att du är självgående och har flera års erfarenhet av liknande arbete som industrielektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri.

Som Elektriker är du noggrann, social och drivs av att våga ta egna initiativ för att lösa problem. Du är en ansvarstagande och trygg person som trivs av att arbeta såväl självständigt som i grupp med andra. Det är meriterande om du har egen auktorisation (allmän elbehörighet) och/eller har erfarenhet av LEAN. Utöver detta ser vi att du har:

- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Datavana
- B-körkort
- Goda kunskaper inom styrsystem/PLC och varvtalsreglerande drifter.

Din arbetsgivare Södra

Hos oss på Södra Cell Mörrum har vi två produktionslinjer som producerar ett brett utbud av premiumpappersmassor och dissolvingmassa för textilier. Förutom produktion av massa levererar vi energi i form av el och fjärrvärme samt biobränsle till flertalet kunder i södra Sverige.

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med spännande utvecklingsområden med nya tekniska lösningar. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och möjlighet att hyra stugor/lägenheter. Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mörrum. Du kommer arbeta skiftgång, tillträdesdag sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer kring tjänsten eller verksamheten kontaktar du rekryterande chef Jens Nilsson, tel. 0454-59509. För frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-direkt 0470-89500.

För fackliga frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sophie Petersson, Pappers, på 0454-595 20.

Vi använder oss av tester i rekryteringsprocessen. Mer information hittar du på karriärsidan.

Ansök via knappen senast den 15 maj 2022. Hoppas vi hörs snart!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Jun 17    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker elmontörer...

Ansök    Jun 9    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.   Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana.    Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör. - Är en person som både är ... Visa mer
Vi söker CNC-operatör för vår kund norr om Karlshamn.
 
Du som söker har utbildning eller erfarenhet inom CNC-teknik. Du har hunnit samla på dig industriell erfarenhet under en tid samt är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar ställning och mätning och programmering. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör.
- Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs.

Meriterande:
Arbete i programmen Heidenhain eller Mazatrol
Traverskort
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Semestervikarie Instrumenttekniker

Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie som Instrumenttekniker. Som Instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustningar i såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal internt och externt. Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med el/tele inriktning, styr- och regler... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie som Instrumenttekniker.

Som Instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustningar i såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal internt och externt.

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med el/tele inriktning, styr- och reglerutbildning eller motsvarande.

Som person är du serviceinriktad, drivande och strukturerad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Allmänt

Tjänsten är semestervikariat under perioden jun - augusti. Tjänsterna kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är?Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Per Karlson. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen går det bra att kontakt HR-partner Anna-Karin Nilsson eller Malin Spångberg. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson, Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2022-02-20 Visa mindre

Skiftgående elektriker

Dina arbetsuppgifter Som Skiftgående elektriker hos oss kommer du att arbeta med fabrikens elektriska utrustning. Du arbetar med såväl avhjälpande som förebyggande underhåll, felsökning, reparation och installation på elkraft- och elektronikanläggningar på hela fabriksanläggningen. Du ingår i ett litet team bestående av instrumenttekniker och mekaniker som tillsammans arbetar för att ge produktionen och dess olika stödfunktioner ett professionellt underh... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Som Skiftgående elektriker hos oss kommer du att arbeta med fabrikens elektriska utrustning. Du arbetar med såväl avhjälpande som förebyggande underhåll, felsökning, reparation och installation på elkraft- och elektronikanläggningar på hela fabriksanläggningen.

Du ingår i ett litet team bestående av instrumenttekniker och mekaniker som tillsammans arbetar för att ge produktionen och dess olika stödfunktioner ett professionellt underhåll i förebyggande och avhjälpande syfte. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med övrig driftspersonal och tekniker på anläggningen samt leverantörer och supportfunktioner.

Din erfarenhet

Du som söker tjänsten som skiftgående elektriker har en Elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Arbetet innebär att du som ensam för professionen behöver ta beslut i elektriska frågeställningar, därför ser vi att du är självgående och har flera års erfarenhet av liknande arbete som industrielektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri.

Som Elektriker är du noggrann, social och drivs av att våga ta egna initiativ för att lösa problem. Du är en ansvarstagande och trygg person som trivs av att arbeta såväl självständigt som i grupp med andra. Det är meriterande om du har egen auktorisation (allmän elbehörighet) och/eller har erfarenhet av LEAN. Utöver detta ser vi att du har:

- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Datavana
- B-körkort
- Goda kunskaper inom styrsystem/PLC och varvtalsreglerande drifter.

Din arbetsgivare Södra

Hos oss på Södra Cell Mörrum har vi två produktionslinjer som producerar ett brett utbud av premiumpappersmassor och dissolvingmassa för textilier. Förutom produktion av massa levererar vi energi i form av el och fjärrvärme samt biobränsle till flertalet kunder i södra Sverige.

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med spännande utvecklingsområden med nya tekniska lösningar. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och möjlighet att hyra stugor/lägenheter. Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mörrum. Du kommer arbeta skiftgång, tillträdesdag sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer kring tjänsten eller verksamheten kontaktar du rekryterande chef Jens Nilsson, tel. 0454-59509. För frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ida Gunnarsson tel. 0470-89059.

För fackliga frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sophie Petersson, Pappers, på 0454-595 20.

Vi använder oss av tester i rekryteringsprocessen. Mer information hittar du på karriärsidan.

Ansök via knappen senast den 18 mars 2022. Hoppas vi hörs snart!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödraVi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Semestervikariat Elektriker

Södra Cell Mörrum söker 2 semestervikarie som Elektriker. Som Elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen. Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Har du erfarenhet av yrket är detta meriterande. ... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 2 semestervikarie som Elektriker.

Som Elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen.

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. Har du erfarenhet av yrket är detta meriterande.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Allmänt

Tjänsterna är semestervikariat under perioden juni - augusti. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är?Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Jens Nilsson. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen går det bra att kontakt HR-partner Anna-Karin Nilsson eller Malin Spångberg. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson, Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2022-02-20 Visa mindre

Bilelektriker

Ansök    Jan 23    Wojewoda, Jaroslaw    Fordonselektriker
Vi söker nu en fordons elektriker med erfarenhet inom branschen. Vårt företag har funnits i 18 år och vi har alltid haft nöjda kunder. Vi nu eftersöker dig som vill vara med och fortsätta främja kund nöjdheten. Det är viktigt med social förmågan att kunna bemöta våra kunder på det sätt de förväntar sig. Vi förväntar oss att du även kan meka med bilar. Vi uppskattar flerspråkigt sökande då det är många av våra kunder som talar bl.a. arabiska. Öppen för alla... Visa mer
Vi söker nu en fordons elektriker med erfarenhet inom branschen. Vårt företag har funnits i 18 år och vi har alltid haft nöjda kunder. Vi nu eftersöker dig som vill vara med och fortsätta främja kund nöjdheten. Det är viktigt med social förmågan att kunna bemöta våra kunder på det sätt de förväntar sig. Vi förväntar oss att du även kan meka med bilar. Vi uppskattar flerspråkigt sökande då det är många av våra kunder som talar bl.a. arabiska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Industri och automationselektriker

Ansök    Okt 8    Abu Garcia AB    Industrielektriker
Pure Fishing Inc. is a leading global provider of fishing tackle, lures, rods and reels with a portfolio of brands that includes Abu Garcia®, Berkley®, Chub®, Fenwick®, Greys®, Hardy®, Hodgman®, JRC®, Mitchell®, Penn®, Shakespeare®, SpiderWire® and Ugly Stik®. Pure Fishing Inc. has operations in 19 countries and a dedicated workforce conversant in 28 languages. In Sweden we have manufacturing with mainly production of the Ambassadeur fishing reels. We als... Visa mer
Pure Fishing Inc. is a leading global provider of fishing tackle, lures, rods and reels with a portfolio of brands that includes Abu Garcia®, Berkley®, Chub®, Fenwick®, Greys®, Hardy®, Hodgman®, JRC®, Mitchell®, Penn®, Shakespeare®, SpiderWire® and Ugly Stik®.
Pure Fishing Inc. has operations in 19 countries and a dedicated workforce conversant in 28 languages.
In Sweden we have manufacturing with mainly production of the Ambassadeur fishing reels. We also in Sweden have a warehouse that serves Europe, salespersons and other support functions. In Sweden we have 80 people employeed.


Om rollen
Som industrielektriker på Abu AB (Pure Fishing) får du ett varierande och lösningsfokuserat jobb där du arbetar med ständiga förbättringar samt bistår med expertis inom ditt område. I rollen som elektriker hos oss kommer du att vara en del i vårt underhållsteam som har som ansvar att hålla produktionen fri från störningar. Du arbetar både med förebyggande och avhjälpande el och automationsarbete men även service och reparationsarbeten samt arbete i produktionen som är en del utav de arbetsuppgifter som ligger i rollen.
I rollen som industrielektriker hos oss krävs att du är strukturerad, har förmåga att prioritera samt är driven för att klara av att hantera de olika frågeställningar du ställs inför.
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet att lära mer, du är ansvarstagande i ditt arbete och arbetar på ett strukturerat sätt. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet, tillgänglighet och förbättringsarbete.
Du måste gilla att självständigt driva dina arbetsuppgifter och ha andra kollegor som ett bollplank då du är den enda i organisationen som arbetar specifikt i rollen som elektriker. Detta innebär också att du har stor frihet samt möjlighet att kunna påverka ditt arbete. Du kommer ingå i ett litet team med engagerade kollegor i en platt och prestigelös organisation.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som har elbehörighet och utbildning inom elteknik eller automation samt några års erfarenhet av att jobba inom tillverkande industri
- Du har goda kunskaper inom el- och schemaläsning, felsökning i elkretsar
- Du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift
- Du ska kunna behärska engelska och svenska i tal och skrift.
- Du ska kunna använda Excel obehindrat
Vi söker främst dig som har erfarenhet av att ha arbetat som industri och automationselektriker under några år, då vi tror att arbetslivserfarenhet inom området är en nyckelfaktor för att lyckas i rollen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månades provanställning.


Ansökan
Du söker tjänsten genom att maila till [email protected] , vänligen bifoga både CV och personligt brev till din ansökan. Sista ansökningsdag är 24 oktober. Observera att intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Din ansökan kommer sparas hos oss i 1 år.
Vid rekrytering strävar Pure Fishing efter en jämn könsfördelning, en jämn åldersfördelning samt kulturell och etnisk mångfald då vi är övertygade om att det leder till utveckling.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Industri och automationselektriker

Ansök    Sep 14    Abu Garcia AB    Industrielektriker
Pure Fishing Inc. is a leading global provider of fishing tackle, lures, rods and reels with a portfolio of brands that includes Abu Garcia®, Berkley®, Chub®, Fenwick®, Greys®, Hardy®, Hodgman®, JRC®, Mitchell®, Penn®, Shakespeare®, SpiderWire® and Ugly Stik®. Pure Fishing Inc. has operations in 19 countries and a dedicated workforce conversant in 28 languages. In Sweden we have manufacturing with mainly production of the Ambassadeur fishing reels. We als... Visa mer
Pure Fishing Inc. is a leading global provider of fishing tackle, lures, rods and reels with a portfolio of brands that includes Abu Garcia®, Berkley®, Chub®, Fenwick®, Greys®, Hardy®, Hodgman®, JRC®, Mitchell®, Penn®, Shakespeare®, SpiderWire® and Ugly Stik®.
Pure Fishing Inc. has operations in 19 countries and a dedicated workforce conversant in 28 languages.
In Sweden we have manufacturing with mainly production of the Ambassadeur fishing reels. We also in Sweden have a warehouse that serves Europe, salespersons and other support functions. In Sweden we have 80 people employeed.


Om rollen
Som industrielektriker på Abu AB (Pure Fishing) får du ett varierande och lösningsfokuserat jobb där du arbetar med ständiga förbättringar samt bistår med expertis inom ditt område. I rollen som elektriker hos oss kommer du att vara en del i vårt underhållsteam som har som ansvar att hålla produktionen fri från störningar. Du arbetar både med förebyggande och avhjälpande el och automationsarbete men även service och reparationsarbeten samt arbete i produktionen som är en del utav de arbetsuppgifter som ligger i rollen.
I rollen som industrielektriker hos oss krävs att du är strukturerad, har förmåga att prioritera samt är driven för att klara av att hantera de olika frågeställningar du ställs inför.
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet att lära mer, du är ansvarstagande i ditt arbete och arbetar på ett strukturerat sätt. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet, tillgänglighet och förbättringsarbete.
Du måste gilla att självständigt driva dina arbetsuppgifter och ha andra kollegor som ett bollplank då du är den enda i organisationen som arbetar specifikt i rollen som elektriker. Detta innebär också att du har stor frihet samt möjlighet att kunna påverka ditt arbete. Du kommer ingå i ett litet team med engagerade kollegor i en platt och prestigelös organisation.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som har elbehörighet och utbildning inom elteknik eller automation samt några års erfarenhet av att jobba inom tillverkande industri
- Du har goda kunskaper inom el- och schemaläsning, felsökning i elkretsar
- Du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift
- Du ska kunna behärska engelska och svenska i tal och skrift.
- Du ska kunna använda Excel obehindrat
Vi söker främst dig som har erfarenhet av att ha arbetat som industri och automationselektriker under några år, då vi tror att arbetslivserfarenhet inom området är en nyckelfaktor för att lyckas i rollen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månades provanställning.


Ansökan
Du söker tjänsten genom att maila till [email protected] , vänligen bifoga både CV och personligt brev till din ansökan. Sista ansökningsdag är 26 september. Observera att intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Din ansökan kommer sparas hos oss i 1 år.
Vid rekrytering strävar Pure Fishing efter en jämn könsfördelning, en jämn åldersfördelning samt kulturell och etnisk mångfald då vi är övertygade om att det leder till utveckling.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Automationsingenjör

Vi söker nu för rekrytering till kund i Sölvesborg en Automationsingenjör som kommer hantera förebyggande underhåll, felsökning och reparationer av maskinutrustningen i fabriken. Förutom underhållsarbetet stöder rollen också investeringsprojekt för maskinutrustning. HUVUDUPPGIFTER Felsökning och reparationer i maskinutrustningen Schemalagd jourtjänst. Utför analyser av underhållsdata för att identifiera investeringsbehov. Genomföra investeringspl... Visa mer
Vi söker nu för rekrytering till kund i Sölvesborg en Automationsingenjör som kommer hantera förebyggande underhåll, felsökning och reparationer av maskinutrustningen i fabriken.

Förutom underhållsarbetet stöder rollen också investeringsprojekt för maskinutrustning.

HUVUDUPPGIFTER

Felsökning och reparationer i maskinutrustningen

Schemalagd jourtjänst.

Utför analyser av underhållsdata för att identifiera investeringsbehov.

Genomföra investeringsplaner för automatisering och robotutrustning.

Representera automatiserings- och robotområdet i projekt för nya maskiner.

Delta i planering, utvärdering och godkännande av maskinprojekt FAT & SAT-tester.

Delta aktivt i att nå målen för produktionsavdelningen såsom mål för teknisk tillgänglighet.

Delta i att kontinuerligt förbättra produktionsprocedurer.

ANSVAR

Godkänna / stoppa maskiner och processer som inte överensstämmer med specifikationerna

Godkänn tilldelade FAT & SAT.

Skapa arbetsorder för planerade aktiviteter.

Skapa arbetsorder i underhållsplanen.

Utfärda dokument för serviceavtal

Utfärda dokument för inköp av reservdelar

Utfärda dokument för investeringsbehov

Utfärda och ändra dokument för maskiner

KRAVPROFIL

Automatiseringsingenjör 2 år eller motsvarande. Minst 5 års erfarenhet inom området.

Bra kunskap med Siemens PLC-system. Kunskap i Allen-Bradley / Rockwell automatiseringssystem är meriterande.

God kunskap om ABB-robotsystem. Kunskap i Yaskawa robotsystem meriterande.

Bevisade färdigheter i felsökning av PLC-system och robotar (Siemens, ABB).

Kommunicerar flytande på engelska och svenska, både i tal och skrift. Tyska är ett plus.

Villig att resa internationellt i upp till en vecka i taget till potentiella platser i Polen, USA, Brasilien, Indien

Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av Emil Borgman, 0734-32 03 17 eller [email protected] Visa mindre

Instrumenttekniker

Södra Cell Mörrum behöver dig med ett starkt intresse för att utvecklas inom instrumentteknik och söker därför en instrumenttekniker till vår verksamhet i Mörrum. Dina arbetsuppgifter Som instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustning. Du kommer att arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Instrumentteknikern ingår i en grupp som arbetar med att ge produktionen och dess olika stödfu... Visa mer
Södra Cell Mörrum behöver dig med ett starkt intresse för att utvecklas inom instrumentteknik och söker därför en instrumenttekniker till vår verksamhet i Mörrum.

Dina arbetsuppgifter

Som instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustning. Du kommer att arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Instrumentteknikern ingår i en grupp som arbetar med att ge produktionen och dess olika stödfunktioner underhållsupport. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal både internt och externt. Det är viktigt att du är kommunikativt, att du har en god förmåga att samarbeta och att du är noggrann när du utför dina arbetsuppgifter.

Din erfarenhetVi vill att du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot el/tele alt. styr- och reglerutbildning eller motsvarande. Är din utbildning kompletterad med kunskaper inom och/eller erfarenheter från instrumentteknik och reglerteori för processindustri ser vi det som meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom el- och/eller instrumentområdet. Har du dess utom kunskaper om bussystem och ABB:s styrsystem är det ett extra plus.

Tjänsten kräver att du som person är bra på att samarbete, drivs av att lösa problem och vågar ta egna initiativ. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt känner ett stort ansvar för arbetsuppgifterna. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.

Din arbetsgivare Södra

För att du ska få en så bra start som möjligt och kunna bli en självständig Instrumenttekniker får du ett anpassat introduktionsprogram där du kommer få gå vid sidan om i början av din anställning. Som medarbetare i Södra är du en del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor och därför arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner som du kan ta del av är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra.

Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per Karlsson, chef för Instrumentunderhåll, 0454-59647 eller HR-partner Jens Svensson, 0454-59510. Facklig företrädare för Pappers är Ann-Sofi Petersson, 0454-59520.

Vi använder oss av tester i rekryteringsprocessen. Mer information hittar du på karriärsidan.

Ansök via knappen senast den 21 mars 2021 Hoppas vi hörs snart!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Skiftgående elektriker

Södra Cell Mörrum söker nu en Skiftgående elektriker till avdelningen Underhåll El. Södras vision är att Södra visar vägen. Vi arbetar utifrån värdeskapande relationer och långsiktigt agerande. Inom Södra genomsyrar hållbarhetsaspekterna verksamheten och präglar det dagliga arbetet från frö till förnybara produkter. Högt prioriterade områden för Södra Cell Mörrum nu och i framtiden är arbetsmiljö, miljö, energi och produktivitet. Vi har två produktionsl... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker nu en Skiftgående elektriker till avdelningen Underhåll El.

Södras vision är att Södra visar vägen. Vi arbetar utifrån värdeskapande relationer och långsiktigt agerande. Inom Södra genomsyrar hållbarhetsaspekterna verksamheten och präglar det dagliga arbetet från frö till förnybara produkter.

Högt prioriterade områden för Södra Cell Mörrum nu och i framtiden är arbetsmiljö, miljö, energi och produktivitet. Vi har två produktionslinjer, en som producerar ett brett utbud av premiumpappersmassor och en som producerar dissolvingmassa för textilier och andra applikationer. Just nu pågår projektet OnceMore™ på Södra Cell Mörrum som går ut på att återvinna textilier genom att tillämpa en unik egenpatenterad teknik. Förutom produktion av massa levererar vi även energi i form av el och fjärrvärme. Biobränsle är en annan produkt som vi levererar till flertalet kunder i södra Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som skiftgående elektriker kommer du att arbeta med fabrikens elektriska utrustning. Du kommer att arbeta med avhjälpande såväl som förebyggande underhåll, felsökning samt analys. Du jobbar i ett litet team bestående av instrumenttekniker och mekaniker som arbetar med att ge produktionen och dess olika stödfunktioner underhållsupport, din organisatoriska tillhörighet är en större grupp med elektriker såväl skiftgående som daggående. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal mestadels internt. Det är viktigt att du är kommunikativ, att du har en god förmåga att samarbeta och att du är noggrann när du utför dina arbetsuppgifter.

Din erfarenhet

Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot el. Är din utbildning kompletterad med eftergymnasial yrkesteknisk utbildning ser vi det som meriterande. Egen el- auktorisation (fd elbehörighet) ses även det som meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av skiftgående arbete inom industriell el, gärna från processindustrier. Har du dessutom kunskaper om PLC-system och ABB:s styrsystem är det ett extra plus.

Tjänsten kräver att du som person är bra på att samarbete, drivs av att lösa problem och vågar ta egna initiativ. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt känner ett stort ansvar för arbetsuppgifterna. Dina kunskaper i svenska är goda i såväl tal som skrift.

Din arbetsgivare Södra

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Jens Nilsson, chef för El Underhåll, 0454-59509 eller HR-partner Jens Svensson, 0454-59510. Facklig företrädare för Pappers är Ann-Sofi Petersson, 0454-59520.

Vi använder oss av tester i rekryteringsprocessen. Mer information hittar du på karriärsidan.

Ansök via knappen senast den 7 mars 2021 Hoppas vi hörs snart!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Nov 13    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Semestervikariat Elektriker

Södra Cell Mörrum söker 1 Elektriker. Elektriker Som elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen. Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är str... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 1 Elektriker.

Elektriker

Som elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen.

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Allmänt

Tjänsten?innebär dagtidsarbete på heltid under perioden juni till augusti. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är?Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Jens Nilsson eller HR-partner Malin Spångberg. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson, Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2021-02-21 Visa mindre

Semestervikariat Instrumenttekniker

Södra Cell Mörrum söker 1 Instrumenttekniker. Som instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustningar i såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal internt och externt. Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med el/tele inriktning, styr- och reglerutbildning e... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 1 Instrumenttekniker.

Som instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustningar i såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal internt och externt.

Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med el/tele inriktning, styr- och reglerutbildning eller motsvarande.

Tjänsten kräver att du som person är serviceinriktad, drivande och strukturerad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Allmänt

Tjänsten är ett vikariat och?innebär dagtidsarbete på heltid under perioden juni till augusti. Tjänsterna kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är?Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Instagram @SodraiMorrum.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Per Karlson eller HR-partner Malin Spångberg. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson, Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2021-02-21 Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Okt 16    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Okt 30    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Okt 23    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Sep 25    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Okt 2    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Okt 9    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Industrielektriker

Ansök    Sep 17    AAK Sweden AB    Fabrikselektriker
Vi söker nu en Industrielektriker till vår anläggning i Karlshamn AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet. Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar v... Visa mer
Vi söker nu en Industrielektriker till vår anläggning i Karlshamn


AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet.


Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.


Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.


We are AAK – The Co-Development Company


Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.


Om tjänsten


Till vår El- och instrumentavdelning söker vi nu en ny medarbetare.


Du kommer arbeta på en avdelning tillsammans med 16 erfarna medarbetare. Du blir en del av teamet som ansvarar för att kraft-, styr-, mät- och automationssystemen fungerar. Vi arbetar nära våra produktionsavdelningar och vårt mål är att bistå produktionen med vår kompetens så att vi ska kunna producera dygnet runt. Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer aktivt arbeta med detta genom att medverka i olika projekt.


Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till chef för El- och instrumentavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstidsformen är dagtid där beredskap ingår efter din introduktion.


Vem är du?


Erfarenhet:


Vi söker dig som har en gymnasieexamen från El-programmet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från liknande arbete inom industrin ser vi som ett plus. Har du vidareutbildning inom drivsystem, styr- och reglerteknik eller industriautomation är detta meriterande.


Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.


Vi önskar även att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP.


Personliga förmågor:


Vi söker dig som är en lagspelare och vill vara del av en arbetsgrupp där vi hjälps åt och känner ansvar. Du har stort intresse för teknik och prioriterar säkerhet.


För att lyckas med jobbet krävs att du kan arbeta självständigt. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar, är noggrann och driven i ditt arbetssätt. Du är flexibel, har en känsla för service och förmågan att prioritera bland de arbetsuppgifter som uppkommer.


Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.


Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för El- och instrumentavdelningen, Johan Asper, på telefon 0454-82450 eller via mail [email protected]


Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Anna Karin Nilsson, på telefon 0454-823 27 eller via mail [email protected].


Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst till senast den 4 oktober 2020. Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Sep 18    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker industrielektriker...

Ansök    Sep 11    TopWork Sverige AB    Industrielektriker
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till en expansiv kund i Tingsryd.    Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning.  Din profil - Du har minst en... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till en expansiv kund i Tingsryd. 
 
Vi söker nu dig som är industrielektriker som gärna vill ha en ny utmaning. 

Din profil
- Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande
utbildning.
- Några års erfarenhet som industrielektriker, eller motsvarande arbete
- Du har körkort klass B.
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Elektriker

Ansök    Okt 30    Södra Cell Mörrum    Industrielektriker
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet med starkt fokus framåt? Vill du vara en del av Södras res... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.


Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet med starkt fokus framåt?

Vill du vara en del av Södras resa? En resa där vi gemensamt visar vägen för vad modern skogsindustri är och kommer kunna vara i framtiden. Är du redo? Det är vi! Påbörja din resa i Södra redan idag.

Södra Cell Mörrum är en fabrik under utveckling. Under de senaste åren har omfattande uppgraderingar av fabriken genomförts. Vi har bland annat investerat i ny flisfabrik, ny indunstning samt nya tvätt- och silerilinjer efter kokeriet.
En av de tidigare två pappersmassalinjerna har byggts om till dissolvingmassalinje vilket gör att vi idag är verksamma på marknaderna för både pappers- och dissolvingmassa.

Förutom produktion av massa levererar vi även energi i form av el och fjärrvärme. Biobränsle är en annan produkt som vi levererar till flertalet kunder i södra Sverige. Dessutom levererar vi tallolja till drivmedelsindustrin och terpentin till parfymindustrin.

Hur ser din dag ut?

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en elektriker. Som elektriker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar.
Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC och styrsystem i befattningen.

I rollen som elektriker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt el-underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte.
Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation, gärna med påbyggnadsutbildning på eftergymnasial nivå. Du har kunskaper inom områdena styrsystem/PLC och varvtalsreglerade drifter.
Har du erfarenhet av arbete som industrielektriker/automationselektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri samt egen auktorisation är detta meriterande dock inget krav.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Vad erbjuder vi?

Vår viktigaste och bästa resurs är våra medarbetare! Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för Södras framgång och utgör kärnan i verksamheten.
För oss är en säker arbetsplats med friska medarbetare en central del av vårt kontinuerliga arbete. Alla medarbetare erbjuds därför bland annat fri företagshälsovård, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till samtliga medarbetare.

I vår organisation ges du förutsättningar att utvecklas genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, allt för att öka din kompetens, ditt yrkeskunnande och din personliga utveckling.

Välkommen att göra karriär inom Södra!

Tjänsten är ett vikariat till och med 2020-04-30 med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är dagtid.

Du som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss och ytterligare förstärka vår framtida position är välkommen att kontakta Jens Nilsson Chef El, 0454-59509, Jens Svensson HR-Partner, 0454-59510 eller Ann-Sofie Petersson Pappers, 0454-59520.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 10 november, 2019.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Inför rekryteringsarbetet har Södra tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elektriker

Ansök    Jan 16    Södra i Sverige    Industrielektriker
Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet med starkt fokus framåt? Vill du vara en del av Södras resa? En resa där vi gemensamt visar vägen för vad modern skogsindustri är och kommer kunna vara i framtiden. Är du redo? Det är vi! Påbörja din resa i Södra redan idag. Södra Cell Mörrum är en fabrik under utveckling. Under de senaste åren har omfattande uppgraderingar av fabriken genomförts. Vi har bland annat investerat i ny flisfabrik,... Visa mer
Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet med starkt fokus framåt?

Vill du vara en del av Södras resa? En resa där vi gemensamt visar vägen för vad modern skogsindustri är och kommer kunna vara i framtiden. Är du redo? Det är vi! Påbörja din resa i Södra redan idag.

Södra Cell Mörrum är en fabrik under utveckling. Under de senaste åren har omfattande uppgraderingar av fabriken genomförts. Vi har bland annat investerat i ny flisfabrik, ny indunstning samt nya tvätt- och silerilinjer efter kokeriet.

En av de tidigare två pappersmassalinjerna har byggts om till dissolvingmassalinje vilket gör att vi idag är verksamma på marknaderna för både pappers- och dissolvingmassa.

Förutom produktion av massa levererar vi även energi i form av el och fjärrvärme. Biobränsle är en annan produkt som vi levererar till flertalet kunder i södra Sverige. Dessutom levererar vi tallolja till drivmedelsindustrin och terpentin till parfymindustrin.

Hur ser din dag ut?

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en elektriker. Som elektriker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC och styrsystem i befattningen.

I rollen som elektriker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt el-underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation, gärna med påbyggnadsutbildning på eftergymnasial nivå. Du har kunskaper inom områdena styrsystem/PLC och varvtalsreglerade drifter. Har du erfarenhet av arbete som industrielektriker/automationselektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri samt egen auktorisation är detta meriterande dock inget krav.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Vad erbjuder vi?

Vår viktigaste och bästa resurs är våra medarbetare! Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för Södras framgång och utgör kärnan i verksamheten.

För oss är en säker arbetsplats med friska medarbetare en central del av vårt kontinuerliga arbete. Alla medarbetare erbjuds därför bland annat fri företagshälsovård, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till samtliga medarbetare.

I vår organisation ges du förutsättningar att utvecklas genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, allt för att öka din kompetens, ditt yrkeskunnande och din personliga utveckling.

Välkommen att göra karriär inom Södra!

Tjänsten är ett vikariat till och med 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är dagtid.

Du som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss och ytterligare förstärka vår framtida position är välkommen att kontakta Jens Nilsson Chef El, 0454-59509, Jens Svensson HR-Partner, 0454-59510 eller Ann-Sofie Petersson Pappers, 0454-59520.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 2 februari, 2020.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Södra tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobb Elektriker

Ansök    Jan 13    Södra i Sverige    Industrielektriker
Södra Cell Mörrum söker 1 Elektriker. Som elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen. Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation. För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad oc... Visa mer
Södra Cell Mörrum söker 1 Elektriker.

Som elektriker kommer du att arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen.

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Allmänt

Tjänsten innebär dagtidsarbete på heltid under perioden juni till augusti. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort är Mörrum.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta närmaste chef Jens Nilsson eller HR-partner Emma Fridh. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson, Pappers.
Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Ansök

Via knappen senast den 26/2 2020.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Hoppas vi ses i sommar!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra Visa mindre

Industri / Automationselektriker till välmående företag!

Ansök    Maj 10    HR - bolaget    Industrielektriker
Dags för en ny utmaning? HR Bolaget har bred kunskap och lång erfarenhet av HR frågor från olika branscher. Vi har upparbetade samarbeten med ett flertal externa konsulter som med kort varsel kan gå in och stötta i våra uppdrag. HR Bolaget använder Care Competence företagshälsa som en självklar del i rekryteringsprocessen.  Tillsammans samordnar vi insatser åt våra kunder och konsulter genom att skapa synergier mellan personal och hälsa!   HR Bolaget a... Visa mer
Dags för en ny utmaning?

HR Bolaget har bred kunskap och lång erfarenhet av HR frågor från olika branscher. Vi har upparbetade samarbeten med ett flertal externa konsulter som med kort varsel kan gå in och stötta i våra uppdrag. HR Bolaget använder Care Competence företagshälsa som en självklar del i rekryteringsprocessen. 

Tillsammans samordnar vi insatser åt våra kunder och konsulter genom att skapa synergier mellan personal och hälsa!

 

HR Bolaget arbetar nationellt med rekrytering, search, bemanning, omställning och HR. Följ oss på sociala medier för uppdateringar om oss och kring nya tjänster. Facebook, LinkedIn, Twitter
 

Är du en Industri/Automationselektriker som söker nya utmaningar?

Vi söker dig som vill jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättringsarbete. Du jobbar nära ett team som består av personal från el/underhåll/teknik.

Jobbet är hos Trensums Food AB i Tingsryd.

Trensums Food AB är ett svenskt företag som grundats av traditioner redan 1948, då vi först öppnade våra dörrar som ett ciderhus. Trensums har genom åren utvecklats till ett kvalificerat livsmedelsföretag med flexibla produktionsmöjligheter, lång erfarenhet och kunnig personal.

Det är en hyrrekrytering där intentionen är att din konsulttjänst övergår till anställning direkt hos kunden.

 

Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av underhåll och förbättringsarbete av kundens maskinpark och deras fastigheter.

Man jobbar i team tillsammans med övriga avdelningar på företaget och det innebär att man måste ha lätt för att kunna samarbeta och ha en god kommunikativ förmåga.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, men då efterfrågan på kundens produkter ständigt ökar så kan det bli aktuellt med skiftgående längre fram, vilket du bör vara öppen för.


Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en El-teknisk grundutbildning och det är önskvärt med kompletterande kunskaper i styrsystem. 

Vi söker dig som är van att ta ansvar, har ett gott ordningssinne och är praktiskt lagd med en stor drivkraft!

För oss är din personlighet viktig. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

 Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande.

Körkortskrav 

Arbetstider och omfattning

Visstid, övergår i tillsvidare

Heltid, dagtid (skift kan bli aktuellt längre fram)

 

Ersättning

Fast lön 

 

Så ansöker du

Sista dag att ansöka är 2019-05-31

Ansök via vår hemsida www.hrbolaget.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, vanlig postgång och/eller telefon utan endast genom vår annons och hemsida. 

 

Kontakt

Daniel Bernhardsson, Hr-Konsult

Tfn: 0733-665986

Mail: [email protected]

 

Djellona Bugujevci, HR-Konsult

Tfn: 0768-812769

Mail: [email protected]

  

Företag

HR Bolaget AB

 

Besöksadress och postadress

HR Bolagt AB

Östra Prinsgatan 13

371 31  Karlskrona Visa mindre

Industrielektriker

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder. AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt ... Visa mer
För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.


AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.


Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.


Vem är du?
Erfarenhet:
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från El-programmet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från liknande arbete inom industrin ser vi som ett plus. Har du vidareutbildning inom drivsystem, styr- och reglerteknik eller industriautomation är detta meriterande.


Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.


Vi önskar även att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP.


Personliga förmågor:
Vi söker dig som är en lagspelare och vill vara del av en arbetsgrupp där vi hjälps åt och känner ansvar. Du har stort intresse för teknik och prioriterar säkerhet.


För att lyckas med jobbet krävs att du kan arbeta självständigt. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar, är noggrann och driven i ditt arbetssätt. Du är flexibel, har en känsla för service och förmågan att prioritera bland de arbetsuppgifter som uppkommer.


Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.


Om tjänsten
Till vår El- och instrumentavdelning söker vi nu en ny medarbetare.


Du kommer arbeta på en avdelning tillsammans med 15 erfarna medarbetare. Du blir en del av teamet som ansvarar för att kraft-, styr-, mät- och automationssystemen fungerar. Vi arbetar nära våra produktionsavdelningar och vårt mål är att bistå produktionen med vår kompetens så att vi ska kunna producera dygnet runt. Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer aktivt arbeta med detta genom att medverka i olika projekt.


Arbetstidsformen är dagtid där beredskap ingår efter din introduktion.


Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till chef för El- och instrumentavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Visa mindre

Till kommande uppdrag letar vi efter elektriker som vill prova något nytt?

Ansök    Apr 9    StudentConsulting    Elreparatör
StudentConsulting söker nu för kunds räkning serviceminded elektriker ill våra kunder inom Blekinge området. Låter det som något för dig? Vi samarbetar med flera intressanta företag och vi vill komma i kontakt med elektriker för dessa kommande uppdrag. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med... Visa mer
StudentConsulting söker nu för kunds räkning serviceminded elektriker ill våra kunder inom Blekinge området. Låter det som något för dig?

Vi samarbetar med flera intressanta företag och vi vill komma i kontakt med elektriker för dessa kommande uppdrag. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av våra kunder i Blekinge-området.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av elektriker sedan tidigare. Du ska trivas med ett högt tempo där du samordnar, planerar självständigt ditt arbete och är noggrann samt driven. Du är van vid att samarbeta med andra kollegor samt tycker om att arbeta med service. Du bör ha flytande kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person ser vi att du är engagerad och har lätt för att lära och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre