Lediga jobb som Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik i Karlshamn

Se lediga jobb som Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Leg. Sjuksköterska tillsvidare resurs/dagtid

Karlshamns kommun utvecklas och nu söker vi en leg.sjuksköterska som är intresserad av en resurstjänst i hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla. Arbetsbeskrivning: När du arbetar som resurssjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du har inget patientansvar utan en friare roll. Du är flexibel och hjälper verksamheten vid frånvaro och/ell... Visa mer
Karlshamns kommun utvecklas och nu söker vi en leg.sjuksköterska som är intresserad av en resurstjänst i hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla.


Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som resurssjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du har inget patientansvar utan en friare roll. Du är flexibel och hjälper verksamheten vid frånvaro och/eller är en patientansvarig sjuksköterska behjälplig på särskilt boende eller i hemsjukvården. Som sjuksköterska i Karlshamns kommun arbetar du dagtid samt var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter med flera.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska till vår organisation. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen inte är den andra lik. Därför krävs att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån det situationen kräver. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
– Konkurrenskraftig lön
– Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
– Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden
– Möjligt till kompetensutveckling
– Fördelaktigt schema.


För ytterligare information kontakta:
Claudia Svensson Kuzemko 0454-56 30 63
Josefine Westerholm 0454-30 75 68

Fackliga företrädare Vårdförbundet:
Linda Kullberg, 0454-30 71 56
Pernilla Berglund, 0454-819 82
Ida Nilsson, 0454-30 77 27


Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras. Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19.
Som tillsvidareanställd inom Karlshamns kommun får du tillgång till vår Personalklubb som erbjuder friskvårdsaktiviteter, föreläsningar, medlemsrabatter m.m.


Sista ansökningsdag:
2022-10-09 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till Särskilt boende

Vill du arbeta med sjukvård i särskilt boende? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska i SÄBO arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård. Karlshamns kommun söker en Leg Sjuksköterska till särskilt boende. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamhe... Visa mer
Vill du arbeta med sjukvård i särskilt boende? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska i SÄBO arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård.
Karlshamns kommun söker en Leg Sjuksköterska till särskilt boende. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla.

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar med din arbetslista för arbetspasset och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska i Karlshamns kommun arbetar du dagtid eller kväll/natt samt var tredje eller var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Distriktsjuksköterska/ legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.
Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19.

För mer information kontakta:
Enhetschefer:
Claudia Svensson Kuzemko/Gerd Lundgren 0454-307575
Josefine Westerholm 0454-307568

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Ida Nilsson, 0454-307727
Vårdförbundet Ida Öhlander 0454-81478

Sista ansökningsdag:
2022-06-19 Visa mindre

Få det bästa av allt som sjuksköterska med oss på PersonalExpressen!

Hjärtligt välkommen till hos oss på PersonalExpressen - vi erbjuder det bästa av allt! Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - vad roligt att du hittat till oss! Vi erbjuder dig som vill arbeta som sjuksköterska inom sjukvården eller omsorgen med oss ett synnerligen personligt och genuint bemötande utöver det vanliga. Vi är kort och gott Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare för sjuksköterskor och du kommer att känna skillnaden direkt ... Visa mer
Hjärtligt välkommen till hos oss på PersonalExpressen - vi erbjuder det bästa av allt!
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - vad roligt att du hittat till oss!
Vi erbjuder dig som vill arbeta som sjuksköterska inom sjukvården eller omsorgen med oss ett synnerligen personligt och genuint bemötande utöver det vanliga. Vi är kort och gott Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare för sjuksköterskor och du kommer att känna skillnaden direkt från första kontakten med oss!
Fast anställning med högre lön och mer semester!
Nu erbjuder vi dig som sjuksköterska fast anställning hos oss då vi anser att du ska kunna behålla samma anställningstrygghet som du har idag på en kommun, region eller privat vårdgivare men ändå få den högre lön som vi kan erbjuda dig som bemanningssjuksköterska - som anställd hos oss på PersonalExpressen får du alltså både äta kakan och behålla den! Samtidigt erbjuder vi alla våra sjuksköterskor sex veckors betald semester per år. Detta är några av de delar som gör oss till en helt unikt bra arbetsgivare i vårdsverige!
Vi erbjuder både stor trygghet och stora möjligheter!
Vi samarbetar med en lång rad regioner, kommuner och privata vårdgivare runtomkring i hela landet och kan därmed alltid erbjuda dig varierande typer av uppdrag oavsett vilken kärnkompetens du har eller vilka erfarenheter du har sedan tidigare. Vi älskar även att hjälpa dig som sjuksköterska att vidareutvecklas genom att låta dig prova på nya typer av uppdrag, arbetsplatser eller avdelningar som du kanske länge haft en ambition om att du vill prova på! Genom detta är vi inte bara trygghetens arbetsgivare utan också möjligheternas!
Vi hjälper dig med boende!
Om du tillfälligt behöver flytta till en ny ort för att jobba på ett bemanningsuppdrag bekostar vi givetvis alltid ett fint boende åt dig på plats under uppdragstiden! Har du dessutom långsiktiga ambitioner om att flytta till en specifik stad permanent, t.ex. Stockholm, kan vi genom vårt breda kontaktnät av fastighetsägare runtomkring i landet hjälpa dig med de kontakter du behöver för att få en ny permanentbostad. På PersonalExpressen älskar vi kort och gott extra mycket dig som är redo för något nytt och spännande i livet och vi finns med dig vid din sida hela vägen från start till mål!
Alltid ett långsiktigt perspektiv med PersonalExpressen!
På PersonalExpressen arbetar vi alltid långsiktigt med våra sjuksköterskor. Vi förstår att det enda sättet till att få behålla vår fina personal över tid är att vi är exceptionellt bra i vår arbetsgivarservice! Detta samtidigt som vi hela tiden ser till att utvecklas tillsammans med dig som vår sjuksköterska utifrån den värdefulla feedback du ger oss!
Kan du börja arbeta direkt hos oss är det givetvis positivt men vi jobbar alltid utifrån ett långsiktigt perspektiv. Därmed har vi tålamod att invänta både uppsägningstid och annat som kan vara viktigt för dig för att tajmingen ska bli helt rätt kring när du börjar hos oss!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort för ett inledande samtal där vi får möjligheten att lära känna varandra lite närmare!
___________________________________________________________________


Mer om oss på PersonalExpressen...
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag och vi är därmed noga med att de sjuksköterskor vi anställer också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra sjuksköterskor. Tillbaka får du som börjar arbeta hos oss alltid ett varmt, pålitligt och personligt bemötande där vi från PersonalExpressens sida gör allt vi kan för att du som sjuksköterska ska trivas och känna att just dina personliga önskemål och behov står i centrum!
När du blir anställd som sjuksköterska på PersonalExpressen får du en egen personlig kontaktperson som lär känna dig väl och som alltid kommer att finnas tillhands för dig, dina önskemål och din personliga utveckling. Vi har kort och gott förstått att nyckeln till all framgång ligger i att du som vår sjuksköterska får en central roll i korta och snabba beslutsprocesser - där du själv i stor utsträckning ges möjlighet att påverka och bestämma över din egen arbetssituation!
På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsgivare och gladeligen rekommenderar oss till andra - många av våra anställda sjuksköterskor idag har kommit in den vägen på rekommendation och vi hoppas att vi ska kunna få dig att trivas precis lika bra som våra andra medarbetare!
Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - när vi pratar om kvalitet inom vår organisation vill vi att det ska vara mer än ett ord - vi vill att det ska vara en upplevelse! Visa mindre

Leg. Sjuksköterska tillsvidare dagtid

Karlshamns kommun utvecklas och nu söker vi en sjuksköterska som är intresserad av en resurstjänst i hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla. Arbetsbeskrivning: När du arbetar som resurssjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du har inget patientansvar utan en friare roll. Du är flexibel och hjälper verksamheten vid frånvaro och/eller är... Visa mer
Karlshamns kommun utvecklas och nu söker vi en sjuksköterska som är intresserad av en resurstjänst i hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla.

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som resurssjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du har inget patientansvar utan en friare roll. Du är flexibel och hjälper verksamheten vid frånvaro och/eller är en patientansvarig sjuksköterska behjälplig på särskilt boende eller hemsjukvården. Som sjuksköterska i Karlshamnskommun arbetar du dagtid samt var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter med flera.


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Distriktsjuksköterska/ legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Därför krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån det situationen kräver. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema


För ytterligare information kontakta:
Enhetschef Gerd Lundgren 0454-30 75 75
Enhetschef Josefine Westerholm 0454-30 75 68
Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Felicia Holmgren 0454-30 73 53
Vårdförbundet Ida Öhlander 0454-814 78


Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.
Som tillsvidareanställd inom Karlshamns kommun så får du tillgång till vår Personalklubb som erbjuder friskvårdsaktiviteter, föreläsningar, medlemsrabatter m.m.
Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19


Sista ansökningsdag:
2022-05-22 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till kväll/natt

Vill du arbeta med avancerad sjukvård i hemmet? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi som sjuksköterskor inom hemsjukvårdens kväll/natt team arbetar med många olika delar för att ge patienterna trygg och bra vård. Du behöver känna dig trygg i din yrkesroll. Vi behöver förstärka vårt kväll/natt team med ytterligare en medarbetare. Karlshamns kommun söker Leg. Sjuksköterska ... Visa mer
Vill du arbeta med avancerad sjukvård i hemmet? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi som sjuksköterskor inom hemsjukvårdens kväll/natt team arbetar med många olika delar för att ge patienterna trygg och bra vård. Du behöver känna dig trygg i din yrkesroll.
Vi behöver förstärka vårt kväll/natt team med ytterligare en medarbetare.

Karlshamns kommun söker Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla.


Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar utifrån arbetslistan för dagen och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska kväll/natt arbetar du natt samt några kvällspass, vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med enhetschefer och undersköterskor.


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är Leg. Distriktsjuksköterska/ Leg. Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjlighet till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema
- Personalklubb med aktivteter och förmåner

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras. 
Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19.
Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdagen.

Sista ansökningsdag:
2022-04-15

För mer information kontakta:
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454-30 75 75, Josefine Westerholm 0454-30 75 68
Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Linda Kullberg 0454-30 71 56, Ida Ölander 0454-8 14 78,  Felicia Holmgren 0454-30 73 53 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till kväll/natt

Vill du arbeta med avancerad sjukvård i hemmet? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi som sjuksköterskor inom hemsjukvårdens kväll/natt team arbetar med många olika delar för att ge patienterna trygg och bra vård. Du behöver känna dig trygg i din yrkesroll. Vi behöver förstärka vårt kväll/natt team med ytterligare en medarbetare. Karlshamns kommun söker Leg. Sjuksköterska ... Visa mer
Vill du arbeta med avancerad sjukvård i hemmet? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi som sjuksköterskor inom hemsjukvårdens kväll/natt team arbetar med många olika delar för att ge patienterna trygg och bra vård. Du behöver känna dig trygg i din yrkesroll.
Vi behöver förstärka vårt kväll/natt team med ytterligare en medarbetare.

Karlshamns kommun söker Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla.


Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar utifrån arbetslistan för dagen och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska kväll/natt arbetar du natt samt några kvällspass, vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med enhetschefer och undersköterskor.


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är Leg. Distriktsjuksköterska/ Leg. Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjlighet till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema
- Personalklubb med aktivteter och förmåner

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras. 
Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19.
Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdagen.

Sista ansökningsdag:
2022-05-16

För mer information kontakta:
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454-30 75 75, Josefine Westerholm 0454-30 75 68
Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Linda Kullberg 0454-30 71 56, Ida Ölander 0454-8 14 78,  Felicia Holmgren 0454-30 73 53 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska dag eller kväll/natt

Vill du arbeta med sjukvård i hemmet i ordinärt boende och särskilt boende? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård. Karlshamns kommun söker Leg Sjuksköterskor till hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över... Visa mer
Vill du arbeta med sjukvård i hemmet i ordinärt boende och särskilt boende? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård.
Karlshamns kommun söker Leg Sjuksköterskor till hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla.

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar med din arbetslista för arbetspasset och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska i Karlshamns kommun arbetar du dagtid eller kväll/natt samt var tredje eller var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Distriktsjuksköterska/ legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema

För ytterligare information kontakta:
Enhetschef Gerd Lundgren 0454-30 75 75
Enhetschef Josefine Westerholm 0454-30 75 68
Fackliga företrädare:
VårdförbundetLinda Kullberg ,0454-30 71 56
Vårdförbundet Felicia Holmgren 0454-30 73 53
Vårdförbundet Ida Öhlander 0454-814 78

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.
Som tillsvidareanställd inom Karlshamns kommun så får du tillgång till vår Personalklubb som erbjuder friskvårdsaktiviteter, föreläsningar, medlemsrabatter m.m.
Sista ansökningsdag:
2021-12-08 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska dag eller kväll/natt

Vill du arbeta med sjukvård i hemmet i ordinärt boende och särskilt boende? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård. Karlshamns kommun söker Leg Sjuksköterskor till hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över... Visa mer
Vill du arbeta med sjukvård i hemmet i ordinärt boende och särskilt boende? Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård.
Karlshamns kommun söker Leg Sjuksköterskor till hemsjukvården. Behovet i verksamheten ändras över tid vilket gör att vi inom verksamheten måste vara flexibla.

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar med din arbetslista för arbetspasset och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska i Karlshamns kommun arbetar du dagtid eller kväll/natt samt var tredje eller var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Distriktsjuksköterska/ legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema

För ytterligare information kontakta:
Enhetschef Gerd Lundgren 0454-30 75 75
Enhetschef Josefine Westerholm 0454-30 75 68
Fackliga företrädare:
VårdförbundetLinda Kullberg ,0454-30 71 56
Vårdförbundet Felicia Holmgren 0454-30 73 53
Vårdförbundet Ida Öhlander 0454-814 78

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.
Som tillsvidareanställd inom Karlshamns kommun så får du tillgång till vår Personalklubb som erbjuder friskvårdsaktiviteter, föreläsningar, medlemsrabatter m.m.
Sista ansökningsdag:
2022-02-28 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården, Asarum

Nu har en av våra mest erfarna sjuksköterskor i hemsjukvården, Asarum valt att gå till annan tjänst inom kommunen. Därför söker vi Dig som vill arbeta med sjukvård i hemmet i ordinärt boende.  Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en b... Visa mer
Nu har en av våra mest erfarna sjuksköterskor i hemsjukvården, Asarum valt att gå till annan tjänst inom kommunen. Därför söker vi Dig som vill arbeta med sjukvård i hemmet i ordinärt boende.  Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lättlärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård.

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar med din arbetslista för arbetspasset och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska i Karlshamns kommun arbetar du dagtid och var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Distriktsjuksköterska/ legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema

För ytterligare information kontakta:
Enhetschef Gerd Lundgren 0454-30 75 75
Enhetschef Josefine Westerholm 0454-30 75 68
Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Linda Kullberg ,0454-30 71 56
Vårdförbundet Felicia Holmgren 0454-30 73 53
Vårdförbundet Ida Öhlander 0454-814 78

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.
Som tillsvidareanställd inom Karlshamns kommun så får du tillgång till vår Personalklubb som erbjuder friskvårdsaktiviteter, föreläsningar, medlemsrabatter m.m.
Utifrån politiskt beslut i Karlshamns kommun krävs att du som ska arbeta inom vård- och omsorg uppvisar vaccinbevis avseende covid-19.
Sista ansökningsdag:
2022-03-18 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska i hemsjukvården & särskilt boende

Leg. Sjuksköterska, tillsvidare 100% dag  Nu är det dags för oss i Karlshamns kommun att följa med i omställningsarbetet mot nära vård. Utvecklingen av en nära vård pågår på lokal, regional och på nationell nivå. För att hälso- och sjukvården och den kommunala vården och omsorgen ska fortsätta att vara effektiv och av hög kvalitet kommer vi utöka vår verksamhet. Vi kommer lägga extra fokus på utveckling mot nära vård och personcentrerad vård. Är Du intres... Visa mer
Leg. Sjuksköterska, tillsvidare 100% dag 

Nu är det dags för oss i Karlshamns kommun att följa med i omställningsarbetet mot nära vård. Utvecklingen av en nära vård pågår på lokal, regional och på nationell nivå. För att hälso- och sjukvården och den kommunala vården och omsorgen ska fortsätta att vara effektiv och av hög kvalitet kommer vi utöka vår verksamhet. Vi kommer lägga extra fokus på utveckling mot nära vård och personcentrerad vård. Är Du intresserad av att ingå i ett team som är utvecklande och inspirerande, då kanske just Du är den vi söker? Tycker du detta låter intressant så tveka inte att skicka in Din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du skapar själv din arbetslista för nästkommande dag som utgår från patienternas behov. Som patientansvarig sjuksköterska arbetar du dagtid samt var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Du har en viktig och arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver god förmåga att organisera och strukturera. Du ser värdet av ett gott samarbete i teamet och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.

Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet samt kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar
- Möjligt till kompetensutveckling

- Fördelaktigt schema

- Personalklubb med aktiviteter och erbjudanden

För mer information kontakta:
Enhetschef:  Josefine Westerholm 0454-307568
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454-307575


Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Linda Kullberg ,0454-307156
Vårdförbundet Felica Holmgren, 0454-307353
Vårdförbundet Ida Ölander, 0454-081478    


Övrigt:
Tillträde snarast.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.


Sista ansökningsdag:
2021-07-31 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska i hemsjukvården & särskilt boende

Leg. Sjuksköterska, tillsvidare 100% dag  Nu är det dags för oss i Karlshamns kommun att följa med i omställningsarbetet mot nära vård. Utvecklingen av en nära vård pågår på lokal, regional och på nationell nivå. För att hälso- och sjukvården och den kommunala vården och omsorgen ska fortsätta att vara effektiv och av hög kvalitet kommer vi utöka vår verksamhet. Vi kommer lägga extra fokus på utveckling mot nära vård och personcentrerad vård. Är Du intres... Visa mer
Leg. Sjuksköterska, tillsvidare 100% dag 

Nu är det dags för oss i Karlshamns kommun att följa med i omställningsarbetet mot nära vård. Utvecklingen av en nära vård pågår på lokal, regional och på nationell nivå. För att hälso- och sjukvården och den kommunala vården och omsorgen ska fortsätta att vara effektiv och av hög kvalitet kommer vi utöka vår verksamhet. Vi kommer lägga extra fokus på utveckling mot nära vård och personcentrerad vård. Är Du intresserad av att ingå i ett team som är utvecklande och inspirerande, då kanske just Du är den vi söker? Tycker du detta låter intressant så tveka inte att skicka in Din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du skapar själv din arbetslista för nästkommande dag som utgår från patienternas behov. Som patientansvarig sjuksköterska arbetar du dagtid samt var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Du har en viktig och arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver god förmåga att organisera och strukturera. Du ser värdet av ett gott samarbete i teamet och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.

Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet samt kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar
- Möjligt till kompetensutveckling

- Fördelaktigt schema

- Personalklubb med aktiviteter och erbjudanden

För mer information kontakta:
Enhetschef:  Josefine Westerholm 0454-307568
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454-307575


Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Linda Kullberg ,0454-307156
Vårdförbundet Felica Holmgren, 0454-307353
Vårdförbundet Ida Ölander, 0454-081478    


Övrigt:
Tillträde snarast.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.


Sista ansökningsdag:
2021-06-30 Visa mindre

Sjuksköterska till utbildningsanställning inriktning äldrevård och distrikt

Vi söker två sjuksköterskor till utbildningsanställning för akademisk specialisttjänstgöring på 100%, som innebär att du studerar på 50% och jobbar 50%, inom ramen för din heltidsanställning. Är du en av dem som vill vara med och utveckla den kommunala hemsjukvården mot nära vård?  Som sjuksköterska i Karlshamns kommun jobbar du med hemsjukvård på våra särskilda boenden och i ordinärt boende. Det innebär att du utför hälso- och sjukvård där våra invånare ... Visa mer
Vi söker två sjuksköterskor till utbildningsanställning för akademisk specialisttjänstgöring på 100%, som innebär att du studerar på 50% och jobbar 50%, inom ramen för din heltidsanställning.

Är du en av dem som vill vara med och utveckla den kommunala hemsjukvården mot nära vård?  Som sjuksköterska i Karlshamns kommun jobbar du med hemsjukvård på våra särskilda boenden och i ordinärt boende. Det innebär att du utför hälso- och sjukvård där våra invånare behöver den. Allt mer vård kommer att ske i hemmen i framtiden, och redan idag ser vi ett ökat vårdbehov. Därför förstärker vi nu kompetensen inom vår organisation och satsar på två utbildningsanställningar med inriktning äldrevård och distrikt.

En utbildningsanställning innebär att du är anställd på heltid hos oss, och utbildar dig till specialistsjuksköterska på 50% samtidigt som du arbetar resterande 50% som sjuksköterska. Vi lägger stort fokus på det verksamhetsintegrerade lärandet. Det innebär att examensarbetet och de studieuppgifter du genomför under utbildningen så långt som möjligt ska knytas till din egen arbetsplats.


Arbetsuppgifter: 
Under utbildningen till specialistsjuksköterska: Under utbildningen fördjupar du dina kunskaper inom specialistområdet och höjer din akademiska nivå. De kunskaper du får under din utbildning till specialistsjuksköterska är viktiga för utvecklingen av vården i kommunen. Under utbildningen kommer du att överföra din nya kunskap till verksamheten, dina kollegor och övriga professioner i organisationen. Du identifierar utvecklingsområden och är delaktig i att självständigt driva utvecklingen praktiskt. Det gör du i samarbete med sjuksköterskor, enhetschefer och undersköterskor när du är närvarande i verksamheten. Under utbildningen kommer du också att arbeta praktiskt som sjuksköterska inom ramen för utbildningsanställningen. Då har du sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och arbetet går till stor del ut på att arbeta i team med andra professioner i verksamheten.  
Efter utbildningen: Efter att du genomfört din utbildning och blivit godkänd anställer vi dig som specialistsjuksköterska. Då är du med och driver omställningen till nära vård i det praktiska arbetet i verksamheten. En stor del handlar om att vara delaktig i teamarbetet för sitt område och ta ansvar för att driva verksamheten framåt utifrån den kunskap de har fått med sig. Vi förväntar oss också att du kan hantera och arbeta praktiskt med både det övergripande perspektivet i verksamheten och det nära patientarbetet. Allt i nära samverkan i det multiprofessionella teamet och i samverkan med övriga huvudmän.
Med din specialistkompetens är vi säkra på att du står rustad att möta komplexa situationer i verksamheten och är bekväm att med kritiska glasögon titta på verksamheten utifrån patiensfokus och utveckling.


Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Du måste också söka och bli antagentill specialistsjuksköterskeprogram med inriktning äldrevård eller distrikt på 60 respektive 75 högskolepoäng, på halvfart, med start vårterminen 2022. Har du erfarenhet som sjuksköterska med inriktning mot vård av äldre och demens är det meriterande.  
Du som person har god samarbetsförmåga, är driven, modig och trivs med att ha ett stort ansvar. Du har förmåga att se uppgifter ur ett helhetsperspektiv och är lösningsfokuserad. Du är naturligt vetgirig och drivs av att söka mer kunskap, ta ansvar för utveckling av vården samt ha förmåga att sprida egen kunskap vidare.
Arbetet ställer krav på goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. B-Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Observera: du måste själv söka till utbildningen som distriktsjuksköterska eller äldresjuksköterska, på halvfart. Sjuksköterskor som antas till utbildningen i närområdet prioriteras till den här anställningen.  

Övrigt: 
Tillsvidareanställning heltid. Individuell lönesättning tillämpas.  
Tillträde januari 2022. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För ytterligare information kontakta:
Josefine Westerholm, enhetschef HSV: 0454-30 75 68  
Rebecca Welander, verksamhetschef Myndighet och Resurs: 0454–56 33 39  

Facklig kontakt
Martin Johansson, Vårdförbundet: 0455-30 29 82 

Sista ansökningsdag:  
2021-10-17 Visa mindre

Leg. Distriktssköterska/Leg. Sjuksköterska, dag, tillsvidare

Vår kollega i hemsjukvården har valt att gå vidare på nya äventyr, därför finns nu möjlighet att söka en tjänst i hemsjukvården. Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lätt lärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård. Karlshamns kommun söker en Leg. Distriktssj... Visa mer
Vår kollega i hemsjukvården har valt att gå vidare på nya äventyr, därför finns nu möjlighet att söka en tjänst i hemsjukvården. Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lätt lärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård.
Karlshamns kommun söker en Leg. Distriktssjuksköterska/ Leg.Sjuksköterska till hemsjukvården, team Mörrum
Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar med din arbetslista för arbetspasset och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska i Karlshamns kommun arbetar du dagtid och var sjätte helg, vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är leg. Distriktsjuksköterska/ leg. Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema

För mer information kontakta:
Enhetschef;  Gerd Lundgren 0454-307575
Enhetschef; Josefine Westerholm 0454-307568

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Linda Kullberg ,0454-307156
Vårdförbundet Felicia Holmgren 0454-307353
Vårdförbundet Ida Öhlander 0454-81478


Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.

Sista ansökningsdag
2021-05-28 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska i hemsjukvården & särskilt boende

Leg. Sjuksköterska, tillsvidare 100% dag  Nu är det dags för oss i Karlshamns kommun att följa med i omställningsarbetet mot nära vård. Utvecklingen av en nära vård pågår på lokal, regional och på nationell nivå. För att hälso- och sjukvården och den kommunala vården och omsorgen ska fortsätta att vara effektiv och av hög kvalitet kommer vi utöka vår verksamhet. Vi kommer lägga extra fokus på utveckling mot nära vård och personcentrerad vård. Är Du intres... Visa mer
Leg. Sjuksköterska, tillsvidare 100% dag 

Nu är det dags för oss i Karlshamns kommun att följa med i omställningsarbetet mot nära vård. Utvecklingen av en nära vård pågår på lokal, regional och på nationell nivå. För att hälso- och sjukvården och den kommunala vården och omsorgen ska fortsätta att vara effektiv och av hög kvalitet kommer vi utöka vår verksamhet. Vi kommer lägga extra fokus på utveckling mot nära vård och personcentrerad vård. Är Du intresserad av att ingå i ett team som är utvecklande och inspirerande, då kanske just Du är den vi söker? Tycker du detta låter intressant så tveka inte att skicka in Din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du skapar själv din arbetslista för nästkommande dag som utgår från patienternas behov. Som patientansvarig sjuksköterska arbetar du dagtid samt var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Du har en viktig och arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver god förmåga att organisera och strukturera. Du ser värdet av ett gott samarbete i teamet och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.

Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet samt kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar
- Möjligt till kompetensutveckling

- Fördelaktigt schema

- Personalklubb med aktiviteter och erbjudanden

För mer information kontakta:
Enhetschef:  Josefine Westerholm 0454-307568
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454-307575


Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Linda Kullberg ,0454-307156
Vårdförbundet Felica Holmgren, 0454-307353
Vårdförbundet Ida Ölander, 0454-081478    


Övrigt:
Tillträde snarast.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.


Sista ansökningsdag:
2021-06-30 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till kväll/natt-organisationen

Villdu arbetamed avanceradsjukvårdi hemmet? Som sjuksköterskabehöverdu vara trygg, lättlärdoch flexibeldådu ställsinförväldigtvarierandearbetsuppgifter. Vi som sjuksköterskorinomhemsjukvårdenskväll/nattteam arbetarmed mångaolikadelarföratt ge patienternatryggoch bra vård. Du behöverkännadig tryggi din yrkesroll. Vi har valt att förstärka vårt kväll/natt team med ytterligare medarbetare, därför söker vi en ny medarbetare. KarlshamnskommunsökerLeg. Sjukskö... Visa mer
Villdu arbetamed avanceradsjukvårdi hemmet? Som sjuksköterskabehöverdu vara trygg, lättlärdoch flexibeldådu ställsinförväldigtvarierandearbetsuppgifter. Vi som sjuksköterskorinomhemsjukvårdenskväll/nattteam arbetarmed mångaolikadelarföratt ge patienternatryggoch bra vård. Du behöverkännadig tryggi din yrkesroll.
Vi har valt att förstärka vårt kväll/natt team med ytterligare medarbetare, därför söker vi en ny medarbetare.

KarlshamnskommunsökerLeg. Sjuksköterskatill hemsjukvården. Behoveti verksamhetenändrasövertidvilketgöratt vi inomverksamhetenmåstevara flexibla.

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar utifrån arbetslistan för dagen och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska kväll/natt arbetar du natt samt några kvällspass, vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med enhetschefer och undersköterskor.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är Leg. Distriktsjuksköterska/ Leg. Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjlighet till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema
- Personalklubb med aktivteter och förmåner

Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras. 


Sistaansökningsdag:
20210731

Förmer information kontakta:
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454-30 75 75, Josefine Westerholm 0454-30 75 68
Fackligaföreträdare:
Vårdförbundet Linda Kullberg 0454-30 71 56, Ida Ölander 0454-8 14 78,  Felicia Holmgren 0454-30 73 53 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska i hemsjukvården, Asarum

Vår kollega i hemsjukvården har valt att gå vidare på nya äventyr, därför finns nu möjlighet att söka en tjänst i hemsjukvården.  Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lätt lärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård. Karlshamns kommun söker en Leg. Sjuksköter... Visa mer
Vår kollega i hemsjukvården har valt att gå vidare på nya äventyr, därför finns nu möjlighet att söka en tjänst i hemsjukvården.  Som sjuksköterska behöver du vara trygg, lätt lärd och flexibel då du ställs inför varierande arbetsuppgifter. Du trivs med kombinationen av praktiskt vårdarbete och mycket administrativ tid. Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar man för att ge patienterna en bra och trygg vård.
Karlshamns kommun söker en Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården, team Asarum.
Tillsvidare, heltid, dag.
Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du arbetar med din arbetslista för arbetspasset och du utgår såklart från patienternas behov. Som sjuksköterska i Karlshamns kommun arbetar du dagtid och var sjätte helg, vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Vi erbjuder vår personal kompetensutveckling. Du har även en arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Distriktsjuksköterska/ legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet i kommunal regi och teamarbete, är meriterande. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar inom flera medicinska områden.
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema

För mer information kontakta:
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454 - 30 75 75
Enhetschef: Josefine Westerholm  0454 - 30 75 68     
Fackliga företrädare:
VårdförbundetLinda Kullberg ,0454-307156
Vårdförbundet Felicia Holmgren 0454-307353
Vårdförbundet Ida Öhlander 0454-81478


Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-Körkort erfordras.

Sista ansökningsdag:
2021-03-21 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till hemsjukvården/ särskilt boende

Leg. Sjuksköterska, 100% tillsvidare dag  Nu är det dags för en av våra mest erfarna sjuksköterskor att gå i pension. Är Du intresserad av att arbeta i ett team som är utvecklande och inspirerande och tycker att det låter spännande att ingå och utveckla ett team? Då kanske just Du är den vi söker! Tycker Du att detta låter intressant så tveka inte att skicka in Din ansökan. Arbetsbeskrivning: När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköter... Visa mer
Leg. Sjuksköterska, 100% tillsvidare dag 

Nu är det dags för en av våra mest erfarna sjuksköterskor att gå i pension. Är Du intresserad av att arbeta i ett team som är utvecklande och inspirerande och tycker att det låter spännande att ingå och utveckla ett team? Då kanske just Du är den vi söker! Tycker Du att detta låter intressant så tveka inte att skicka in Din ansökan.


Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar och genomför du ditt arbete självständigt. Du skapar själv din arbetslista för nästkommande dag och utgår såklart från patienternas behov. Som patientansvarig sjuksköterska arbetar du dagtid samt var sjätte helg, vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Du har en viktig och arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver god förmåga att organisera och strukturera. Du ser värdet av ett gott samarbete i teamet och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang.
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhetsamt att du har kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema


För mer information kontakta:
Enhetschef Josefine Westerholm, 0454-30 75 68

Fackliga företrädare:
VårdförbundetLinda Kullberg, 0454-30 71 56
Vårdförbundet Felica Holmgren, 0454-30 73 53           

Övrigt:
Tillträde snarast.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.

Sista ansökningsdag:
2020-12-10 Visa mindre

Leg. Sjuksköterska i hemsjukvården/ särskilt boende, Mörrum

Leg. Sjuksköterska, tillsvidare heltid, dag   Är Du intresserad av att ingå i ett team som är utvecklande och inspirerande. Då kanske just Du är den vi söker, tycker Du att detta låter intressant så tveka inte att skicka in Din ansökan Arbetsbeskrivning: När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du skapar själv din arbetslista för nästkommande dag och du utgå... Visa mer
Leg. Sjuksköterska, tillsvidare heltid, dag  
Är Du intresserad av att ingå i ett team som är utvecklande och inspirerande. Då kanske just Du är den vi söker, tycker Du att detta låter intressant så tveka inte att skicka in Din ansökan

Arbetsbeskrivning:
När du arbetar som Leg. Distriktsjuksköterska/Leg. Sjuksköterska i Karlshamns kommun så planerar du och genomför ditt arbete självständigt. Du skapar själv din arbetslista för nästkommande dag och du utgår såklart från patienternas behov. Som patientansvarig sjuksköterska arbetar du dagtid samt var sjätte helg vilket ger möjlighet till stor fritid vid sidan om arbetet. Du har en viktig och arbetsledande funktion gentemot delegerad omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, enhetschefer och undersköterskor.


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad Sjuksköterska till vår organisation. Du som sökande känner dig trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver god förmåga att organisera och strukturera. Du ser värdet av ett gott samarbete i teamet och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang
Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet samt kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Inbjudan till föreläsningar
- Möjligt till kompetensutveckling
- Fördelaktigt schema

För mer information kontakta:
Enhetschef:  Gerd Lundgren 0454-307575 alt Josefine Westerholm 0454-307568

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet SÄBO, Ida Ölander 0454-81478
VårdförbundetLinda Kullberg ,0454-307156
Vårdförbundet Felica Holmgren, 0454-307353            


Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
B-körkort erfordras.

Sista ansökningsdag:
210318 Visa mindre

Demenssjuksköterska

Vi söker dig som har ett genuint intresse för demensvård och demenssjukdom och som vill vara med och utveckla vård och omsorg för personer med demenssjukdom. Vi erbjuder ett givande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar! Arbetet som demenssjuksköterska i Karlshamns kommun innebär att du utför hälso- och sjukvård  där våra medborgare behöver den, både inom särskilda boenden och för hemsjukvården i den ordinarie bostaden. Idag har vi ... Visa mer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för demensvård och demenssjukdom och som vill vara med och utveckla vård och omsorg för personer med demenssjukdom.
Vi erbjuder ett givande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar!

Arbetet som demenssjuksköterska i Karlshamns kommun innebär att du utför hälso- och sjukvård  där våra medborgare behöver den, både inom särskilda boenden och för hemsjukvården i den ordinarie bostaden. Idag har vi två demenssjuksköterskor som till största del arbetar på uppdrag från primärvårdens läkare och genomför kognitiva bedömningar och stödjer anhöriga, i nära samarbete med övriga professioner inom omsorgen. Då en av våra demenssjuksköterskor går i pension till årsskiftet söker vi en engagerad ersättare och ny kollega till detta viktiga uppdrag.

Arbetsuppgifter: 
Uppdraget innebär att du arbetar konsultativt och stödjande till verksamheten och verkar för att aktivt driva verksamheten framåt i frågor som rör demenssjukdomar i linje med lokala demensriktlinjer i Blekinge.
Stöd till den enskilde med demensdiagnos och deras anhöriga.
Basutredningar på uppdrag av läkare i primärvården.
Samverkar externt och internt med olika professioner i syfte att skapa en god och vård och omsorg för kommunens medborgare med demenssjukdom.
Du söker nya rön inom yrkesområdet och gällande lagstiftning, och bidrar till att verksamheten arbetar i linje med framtiden.
Delaktighet i projekt, utbildningar och dokumentation m.m

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort engagemang och intresse för människors hälsa. Erfarenhet som sjuksköterska med inriktning mot vård av äldre, geriatrik och demens efterfrågas.  Har du specialistutbildning inriktning som Silviasjuksköterska, äldresjuksköterska eller distriktsjuksköterska är det meriterande.
Som person är du driven, lyhörd, modig och trivs med ett stort ansvar. Du trivs med att arbeta självständigt och är samtidigt aktiv i samverkan med andra professioner för den enskilde individens bästa.
Arbetet kräver en förmåga att anpassa, organisera, strukturera och arbeta lösningsinriktat med ett helhetsperspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga i möten med andra människor och i att lära ut, samt ser värdet av ett gott teamarbete mellan professioner.  
Inom ramen av anställningen bidrar Du i vårt utveckling- och förändringsarbete för att möta framtidens utmaningar i vården.  
B-körkort krävs. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och i skrift samt god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt: 
Vi erbjuder tillsvidare anställning heltid. Tjänstgöring dagtid till största del, kan förekomma arbete på kvällstid. Individuell lönesättning tillämpas.
Vi erbjuder flextid inom ramen av anställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.
Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Intervjuer kan ske under ansökningstiden.

Upplysningar:
Enhetschef Katarina Nilsson,  0454-81070

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet: Linda Kullberg,  0454-307156
Sista ansökningsdag:
200929 Visa mindre

Leg sjuksköterska till telefon rådgivning

Just nu söker vi en leg sjuksköterska till telefonrådgivning. I detta uppdrag jobbar man endast fredagar,lördagar och söndagar. Är du en person som trivs med att prova på olika saker? Då är du rätt sjuksköterska för oss, du väljer själv vilka dagar och platser du vill arbeta på. Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser framemot ett samarbeta ihop med dig. Visa mer
Just nu söker vi en leg sjuksköterska till telefonrådgivning.
I detta uppdrag jobbar man endast fredagar,lördagar och söndagar.
Är du en person som trivs med att prova på olika saker?
Då är du rätt sjuksköterska för oss, du väljer själv vilka dagar och platser du vill arbeta på.


Skicka in din ansökan redan idag.


Vi ser framemot ett samarbeta ihop med dig. Visa mindre

Semestervikarier till HSO samt korttidsverksamheten Kompassen 2020

Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss i sommar inom hälso- och sjukvårdsorganisationen samt korttidsverksamheten Kompassen. Vi söker; Sjuksköterskor, både dag , kväll och natt tjänstgöring med möjlighet till förlängning efter sommarens slut. Sjuksköterskestuderande HSL-undersköterskor för semestervikariat i hälso- och sjukvårdsorganisationen samt undersköterskor gärna med vidare utbildning för semestervikariat i hälso- och sjukvårdsorganisationen samt Ko... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss i sommar inom hälso- och sjukvårdsorganisationen samt korttidsverksamheten Kompassen. Vi söker;
Sjuksköterskor, både dag , kväll och natt tjänstgöring med möjlighet till förlängning efter sommarens slut.
Sjuksköterskestuderande
HSL-undersköterskor för semestervikariat i hälso- och sjukvårdsorganisationen samt undersköterskor gärna med vidare utbildning för semestervikariat i hälso- och sjukvårdsorganisationen samt Kompassens korttidsverksamhet.

Arbetsbeskrivning Sjuksköterskor
Är du sjuksköterska med stort engagemang, med ett genuint intresse för människor och för att lära dig nya saker? Då hoppas vi du söker dig till oss i sommar!
Som sjuksköterska hos oss leder du omsorgsarbetet i enlighet med fastställda mål och riktlinjer. Du blir en del av en verksamhet med flertalet inriktningar, hemsjukvård, avancerad hemsjukvård, palliativ vård, psykiatri och demensvård. Du möter dina patienter både i särskilt och ordinärt boende, samt korttidsverksamheten. Ditt arbete ger stora möjligheter till egen planering och struktur av din arbetsdag.
Omsorgsförvaltningen erbjuder dig arbete redan under våren varpå vi utformar ett individuellt introduktionsprogram med möjlighet till lång bredvidgång. Detta för att ge dig de bästa förutsättningar att trivas och utvecklas hos oss. Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser till nya vikariat eller tillsvidareanställning.
Din arbetstid kommer vara förlagd dagtid med helgtjänstgöring alternativt kväll/ och- eller nattjänstgöring i vår kväll- och nattorganisation. Om du har önskemål om egen ledighet planerar vi detta tillsammans med dig i början alternativt slutet av sommaren.
Vi vill att du ska trivas hos oss och erbjuder goda arbets och lönevillkor.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Önskar du ett sommarjobb som erbjuder stora möjligheter till utveckling tillsammans med engagerade kollegor? Då hoppas vi du väljer att bli en av oss i sommar!
Kvalifikationer Sjuksköterska
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort.
Du bör ha kännedom om berörd lagstiftning och förståelse samt respekt för en politiskt styrd verksamhet.
För arbetet bör du ha en god förmåga att organisera och strukturera. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn och initiativförmåga. Du som söker bör ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
För information gällande sjuksköterskeorganisationen kontakta:
Enhetschef Gerd Lundgren, tel. 0454-30 75 75
Enhetschef Josefine Westerholm tel. 0454-30 75 68

Arbetsbeskrivning Undersköterskor
Tillsammans med undersköterskor, hälso- och sjukvårdspersonal och rehabiliteringsansvariga kommer du arbeta i ett drivande team där vårdtagaren alltid står i fokus. Dina arbetsuppgifter kommer innehålla kvalificerad omvårdnad, rehabilitering, läkemedelshantering, dokumentation, rapportering och serviceinsatser.
Kvalifikationer:
Vi söker Dig med slutförd omvårdnadsutbildning. För att utföra arbetsuppgifterna på ett korttidsboende är det önskvärt att du är en duktig organisatör och har god samarbetsförmåga. Flexibilitet, förmåga till helhetssyn och stresstålig är också några viktiga egenskaper. Erfarenhet från arbete på korttidsboende är meriterande. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

För information gällande Korttidsverksamheten kontakta:
Enhetschef Marie Strömberg, tel. 0454-81069

Sista ansökningsdag:
2020-02-29
Tillträde efter överenskommelse. Visa mindre