Lediga jobb Bokföringsbyrån i Sverige AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Bokföringsbyrån i Sverige AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Redovisningskonsult

Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process? Bokföringsbyrån i Sverige AB är en mindre redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, löner, bokslut och skatt. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi fokuserar på ett nä... Visa mer
Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process?
Bokföringsbyrån i Sverige AB är en mindre redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, löner, bokslut och skatt. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi fokuserar på ett nära samarbete med våra kunder där vi levererar en personlig service med hög kvalitet.
Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att helt ansvara och kvalitetssäkra för kundernas reskontra, löpande redovisningar samt tillhörande avstämningar och rapportering.
Som konsult på Bokföringsbyrån i Sverige AB kommer
-du att jobba i ett nära samarbete med en mängd företag i flera olika branscher.
-du in i ett tajt team där vi jobbar tillsammans.
Kunderna består framför allt av mindre och medelstora bolag. Arbetsuppgifterna anpassas efter kundens önskemål. Arbetet är omväxlande och utvecklande.
Visma och Fortnox är vanliga programvaror hos oss.
Vem är du?
Vi söker dig med god erfarenhet inom framförallt löpande redovisning och bokslut. Löner är ett plus. I arbetet är du initiativtagande, kundorienterad, noggrann och håller en hög kvalitet på allt du gör. Du är självgående, kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd, både muntligt och skriftligt.
Att kunna jobba i ett team är för dig en självklarhet. Att kunna bemöta våra kunder på rätt sätt är en viktig del i konsultens vardag. Har du rätt personlighet och vilja att lära kan du också vara rätt person för oss. Vi är en byrå som ständigt utvecklas och digitaliseras vilket är något som vi även vill att du ska göra.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Redovisningskonsult

Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning och löner. Erfarenhet av bokslut är meriterande. Du har ... Visa mer
Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.
Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Eftergymnasial utbildning är meriterande.


Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning och löner.
Erfarenhet av bokslut är meriterande.


Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i rollen som redovisningskonsult hos oss har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och social som gillar att jobba självständigt men även i grupp. Du har redan idag god erfarenhet av arbete i olika redovisningsprogram som Visma och Fortnox.


Rekrytering sker löpande. #jobbjustnu Visa mindre

Ekonomiassistent/Redovisningskonsult

Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process? Bokföringsbyrån i Sverige AB är en liten redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, löner, bokslut och skatt. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi fokuserar ... Visa mer
Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process?
Bokföringsbyrån i Sverige AB är en liten redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, löner, bokslut och skatt. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi fokuserar på ett nära samarbete med våra kunder där vi levererar en personlig service med hög kvalitet.
Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att helt ansvara och kvalitetssäkra för kundernas reskontra, löpande redovisningar samt tillhörande avstämningar och rapportering.
Som konsult på Bokföringsbyrån i Sverige AB kommer
du att jobba i ett nära samarbete med en mängd företag i flera olika branscher.
Du kommer komma in i ett tajt team där vi jobbar tillsammans. Kunderna består
framför allt av små och medelstora bolag. Arbetsuppgifterna anpassas efter
kundens önskemål. Arbetet är omväxlande och utvecklande.
Vi använder i största delen Visma och Fortnox.
Vem är du?
Vi söker dig med god erfarenhet inom framförallt löpanderedovisning,
avstämningar. Löner är ett plus. I arbetet är du initiativtagande,
kundorienterad, noggrann och håller en hög kvalitet på allt du gör. Du är
självgående, kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd, både muntligt
och skriftligt. Att kunna jobba i ett team är för dig en självklarhet. Att
kunna bemöta vår kund på rätt sätt är en viktig del i konsultens vardag. Har du
rätt personlighet och vilja att lära kan du också vara rätt person för oss. Vi
är en byrå som ständigt utvecklas och digitaliseras vilket är något som vi även
vill att du ska göra.
Tjänsten är till en början visstid men med stor möjlighet till att gå över i en fast tjänst.
Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!


Rekrytering sker löpande. #jobbjustnu Visa mindre

Bokföringsbyrån AB söker redovisningskonsult

Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning. Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i roll... Visa mer
Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning. Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i rollen som redovisningskonsult hos oss har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och social som gillar att jobba självständigt men även i grupp. Du har redan idag god erfarenhet av arbete i olika redovisningsprogram. Det är meriterande med goda kunskaper i Visma, Fortnox, Excel samt Word Visa mindre