Lediga jobb som Redovisningskonsult i Karlshamn

Se lediga jobb som Redovisningskonsult i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Redovisningskonsult

Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process? Bokföringsbyrån i Sverige AB är en mindre redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, löner, bokslut och skatt. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi fokuserar på ett nä... Visa mer
Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nära relationer till dina kunder och kollegor. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process?
Bokföringsbyrån i Sverige AB är en mindre redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, löner, bokslut och skatt. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi fokuserar på ett nära samarbete med våra kunder där vi levererar en personlig service med hög kvalitet.
Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att helt ansvara och kvalitetssäkra för kundernas reskontra, löpande redovisningar samt tillhörande avstämningar och rapportering.
Som konsult på Bokföringsbyrån i Sverige AB kommer
-du att jobba i ett nära samarbete med en mängd företag i flera olika branscher.
-du in i ett tajt team där vi jobbar tillsammans.
Kunderna består framför allt av mindre och medelstora bolag. Arbetsuppgifterna anpassas efter kundens önskemål. Arbetet är omväxlande och utvecklande.
Visma och Fortnox är vanliga programvaror hos oss.
Vem är du?
Vi söker dig med god erfarenhet inom framförallt löpande redovisning och bokslut. Löner är ett plus. I arbetet är du initiativtagande, kundorienterad, noggrann och håller en hög kvalitet på allt du gör. Du är självgående, kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd, både muntligt och skriftligt.
Att kunna jobba i ett team är för dig en självklarhet. Att kunna bemöta våra kunder på rätt sätt är en viktig del i konsultens vardag. Har du rätt personlighet och vilja att lära kan du också vara rätt person för oss. Vi är en byrå som ständigt utvecklas och digitaliseras vilket är något som vi även vill att du ska göra.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Redovisningskonsult/ekonomiassistent

Ansök    Maj 24    VM Redovisning AB    Redovisningskonsult
Till vårt kontor i Karlshamn söker vi nu en redovisningsekonom/ekonomiassistent. I rollen som redovisningsekonom/ekonomiassistent hos oss arbetar du både självständigt och i team med andra kollegor med en varierande roll inom löpande bokföring. Du arbetar brett och hanterar hela det ekonomiska flödet åt våra kunder med allt från dagskassor, filhantering, anläggningsregister, leverantörsfakturahantering, kundfakturor, in/utbetalningar, ROT-ansökningar, av... Visa mer
Till vårt kontor i Karlshamn söker vi nu en redovisningsekonom/ekonomiassistent.

I rollen som redovisningsekonom/ekonomiassistent hos oss arbetar du både självständigt och i team med andra kollegor med en varierande roll inom löpande bokföring. Du arbetar brett och hanterar hela det ekonomiska flödet åt våra kunder med allt från dagskassor, filhantering, anläggningsregister, leverantörsfakturahantering, kundfakturor, in/utbetalningar, ROT-ansökningar, avstämningar mm. I rollen ingår också viss del administrativa uppgifter.
Utbildning sker både externt och internt och du har goda möjligheter att växa och utvecklas inom ditt ansvar och kan välja olika inriktningar och specialiseringar framåt. Du bidrar även med att kontinuerligt arbeta med effektivisering och att förbättra rutiner inom ekonomiområdet för våra kunder.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
· Minst gymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning
· Gärna några års erfarenhet med motsvarande arbetsuppgifter
· God datorvana
Som person är du social och öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du trivs i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar och många bollar finns i luften. För att lyckas i denna roll är du en driven och ansvarstagande person som har förmågan att driva ditt arbete framåt dels på egen hand men också i team med andra. Du är uppmärksam på detaljer och i ditt arbete är du grundlig i ditt utförande.
Vi kallar till intervjuer löpande så skicka in ditt CV och personliga brev så snart du kan.

Om VM Redovisning
VM Redovisning startade sin verksamhet 2013 och har idag kontor i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn. Byrån är auktoriserad genom branschorganisationen FAR. Vår personal har lång och gedigen erfarenhet av redovisning och revision åt företag av varierande storlek och från skilda branscher. Vi brinner för att underlätta företagarnas vardag genom att tillhandahålla smarta och effektiva redovisningstjänster. Visa mindre

Redovisningskonsult Karlshamn

Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Karlshamn. Kajelo Redovisnining AB startade hösten 2019 och vi har sedan dess bara vuxit och söker därmed vår nya kollega. Vi är idag 5 anställda i blandade åldrar med en gedigen erfarenhet inom redovisningsbranschen. Hos oss har du en omväxlande och självständig roll med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du som söker har minst 2-3 års erfarenhet inom redovisningsyrket. Du bör kunn... Visa mer
Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Karlshamn.
Kajelo Redovisnining AB startade hösten 2019 och vi har sedan dess bara vuxit och söker därmed vår nya kollega. Vi är idag 5 anställda i blandade åldrar med en gedigen erfarenhet inom redovisningsbranschen. Hos oss har du en omväxlande och självständig roll med stora utvecklingsmöjligheter.
Vi ser gärna att du som söker har minst 2-3 års erfarenhet inom redovisningsyrket. Du bör kunna upprätta enklare bokslut och deklarationer självständigt. Du är van vid löpande bokföring och månadsavstämningar samt rapportering direkt till kund. Har du erfarenhet av fortnox är även det meriterande. Du bör ha en god analytisk förmåga och en god servicekänsla.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat:
löpande bokföring inkl. kund- och leverantörsreskontra
bokslut (period/månad/år)
deklarationer för bolag samt privatpersoner
löneadministration
konsultation i diverse frågor med direkt kundkontaktFör att trivas i rollen som redovisningskonsult så tror vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som kan prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du är en social person som tycker om att bygga och underhålla långsiktiga relationer.
Obs! Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av yrket sedan tidigare då vi söker en person som kan arbeta självständigt.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Redovisningskonsult Karlshamn

Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Karlshamn. Kajelo Redovisnining AB startade hösten 2019 och vi har sedan dess bara vuxit och söker därmed vår nya kollega. Vi är idag 4 anställda i blandade åldrar med en gedigen erfarenhet inom redovisningsbranschen. Hos oss har du en omväxlande och självständig roll med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du som söker har 1-2 års erfarenhet inom redovisningsyrket. Har du erfarenhet... Visa mer
Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Karlshamn.
Kajelo Redovisnining AB startade hösten 2019 och vi har sedan dess bara vuxit och söker därmed vår nya kollega. Vi är idag 4 anställda i blandade åldrar med en gedigen erfarenhet inom redovisningsbranschen. Hos oss har du en omväxlande och självständig roll med stora utvecklingsmöjligheter.
Vi ser gärna att du som söker har 1-2 års erfarenhet inom redovisningsyrket. Har du erfarenhet av bokslut och deklarationer är det meriterande men inget krav, dock bör du kunna hantera löpande bokföring självständigt. Har du erfarenhet av fortnox är även det meriterande. Du bör ha en god analytisk förmåga och en god servicekänsla.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat:
löpande bokföring inkl. kund- och leverantörsreskontra
bokslut (period/månad/år)
deklarationer för bolag samt privatpersoner
löneadministration
konsultation i diverse frågor med direkt kundkontakt

Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund.
För att trivas i rollen som redovisningskonsult så tror vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som kan prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du är en social person som tycker om att bygga och underhålla långsiktiga relationer.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Redovisningskonsult Karlshamn

Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Karlshamn. Kajelo Redovisnining AB startade hösten 2019 och vi har sedan dess bara vuxit och söker därmed vår nya kollega. Vi är idag 4 anställda i blandade åldrar med en gedigen erfarenhet inom redovisningsbranschen. Hos oss har du en omväxlande och självständig roll med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du som söker har 2-3 års erfarenhet inom redovisningsyrket. Har du erfarenhet... Visa mer
Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Karlshamn.
Kajelo Redovisnining AB startade hösten 2019 och vi har sedan dess bara vuxit och söker därmed vår nya kollega. Vi är idag 4 anställda i blandade åldrar med en gedigen erfarenhet inom redovisningsbranschen. Hos oss har du en omväxlande och självständig roll med stora utvecklingsmöjligheter.
Vi ser gärna att du som söker har 2-3 års erfarenhet inom redovisningsyrket. Har du erfarenhet av bokslut och deklarationer är det meriterande men inget krav, dock bör du kunna hantera löpande bokföring självständigt. Har du erfarenhet av fortnox är även det meriterande. Du bör ha en god analytisk förmåga och en god servicekänsla.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat:
löpande bokföring inkl. kund- och leverantörsreskontra
bokslut (period/månad/år)
deklarationer för bolag samt privatpersoner
löneadministration
konsultation i diverse frågor med direkt kundkontakt

Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund.
För att trivas i rollen som redovisningskonsult så tror vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som kan prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du är en social person som tycker om att bygga och underhålla långsiktiga relationer.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Bokföringsbyrån AB söker Redovisningskonsult

Bokföringsbyrån ABs verksamhetsområden omfattar redovisning, finansiell strategi- och ekonomistyrning, företagsbeskattning samt ekonomisk rådgivning. Om Du vill vara med! . . . . . . hittar du oss på Drottninggatan 64 – mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del regionalt men vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi tänker att du som söker har en eftergymnasial utbildning och erfarenhe... Visa mer
Bokföringsbyrån ABs verksamhetsområden omfattar redovisning, finansiell strategi- och ekonomistyrning, företagsbeskattning samt ekonomisk rådgivning.
Om Du vill vara med! . . .
. . . hittar du oss på Drottninggatan 64 – mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del regionalt men vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.
Vi tänker att du som söker har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet från redovisning. Du har redan idag mycket god erfarenhet av arbete i boksluts- och bokföringsprogram. I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med bokslut, bokföring och konsultationer med kundansvar i ägarledda företag. Även revision kommer att ingå i arbetsuppgifterna via systerbolaget som bedriver revisionsverksamhet. Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i rollen som Redovisningskonsult hos oss har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och social som gillar att jobba självständigt men även i lag. Heltid eller deltid är möjligt. Visa mindre

Redovisningskonsult

Ristovski & Lindberg Redovisning & Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i centrala Bromölla som startade 2013. Vi arbetar aktivt med klienter dels i vår region dels nationellt. Vi ger företag stöd utöver den traditionella redovisningen med inriktning på verksamhetsutveckling. Redovisningskonsult till Ristovski Lindberg Redovisning & Ekonomi AB Är du en driven redovisningskonsult som vill arbeta på ett bolag där du får stor möjlighet till utveckling och på... Visa mer
Ristovski & Lindberg Redovisning & Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i centrala Bromölla som startade 2013. Vi arbetar aktivt med klienter dels i vår region dels nationellt. Vi ger företag stöd utöver den traditionella redovisningen med inriktning på verksamhetsutveckling.

Redovisningskonsult till Ristovski Lindberg Redovisning & Ekonomi AB

Är du en driven redovisningskonsult som vill arbeta på ett bolag där du får stor möjlighet till utveckling och påverkan? På ett bolag där beslutsvägarna är korta och framtiden väldigt ljus? Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult till som vill bidra med sitt driv och sitt engagemang i denna utökning av Ristovski Lindberg.

Som redovisningskonsult kommer du att få arbeta med hela bredden, från högt till lågt, allt från löpande redovisning till bokslut och ekonomisk rådgivning till kunder mm. Du kommer också att få möjlighet att vara ute på plats hos kund och arbeta med olika kunduppdrag. I rollen ingår kundansvar för kunder som varierar både storleks- och branschmässigt. Med denna bredd och variation på företag kommer också dina arbetsuppgifter att vara olika beroende på vilken kund du arbetar med. Det är just helheten i uppdraget och bredden av arbetsuppgifter som lockar dig när du söker denna tjänst. Då detta är en ny tjänst så finns det god chans till påverkan av dess innehåll och utformning. På kontoret i Bromölla kommer du att arbeta nära dina kollegor, idag bestående av sex personer. Bolaget går starkt framåt och målet är att utöka geografiskt med nytt kontor inom det närmsta.

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi/redovisning, antingen via Yrkeshögskola eller Högskola/Universitet. Detta kombinerar du med ett par års arbetslivserfarenhet inom redovisning/ekonomi. Du har en god datavana och inga problem med att sätta dig in i nya system. För tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Det viktigaste för oss är vem du är som person! Vi söker en person som är driven och initiativtagande. Här är man nyfiken på att höra mer om dina tankar och idéer och ser positivt på att få ta del av dessa. Du har ett engagemang för ditt arbete som lyser igenom, både hos kund och kollegor. Vi värderar högt att du är ansvarstagande och självgående. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är prestigelös och inte har några problem med att hjälpa till där det behövs. Som kollega bidrar du till en god stämning och trivs i nära samarbete med dina kollegor. Vi tror också att det viktigt att ha ett start kundfokus med sig i alla arbetsuppgifter, att man får energi av mötet med kund och av att bygga långsiktiga relationer- något som är en framgångsfaktor för bolaget.

Brinner du för redovisning och lockas av att arbeta på ett mindre bolag där varje medarbetare värderas högt och är delaktig? Då är detta en tjänst för dig! Vi ser mycket fram emot din ansökan.

I den här processen samarbetar Ristovski Lindberg med Maxkompetens, ev frågor besvaras av Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller Under v 29-33 besvaras ev frågor via vår gemensamma växel 044-7812525 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 25/8 2019. Visa mindre

Redovisningskonsult

Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning och löner. Erfarenhet av bokslut är meriterande. Du har ... Visa mer
Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.
Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Eftergymnasial utbildning är meriterande.


Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning och löner.
Erfarenhet av bokslut är meriterande.


Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i rollen som redovisningskonsult hos oss har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och social som gillar att jobba självständigt men även i grupp. Du har redan idag god erfarenhet av arbete i olika redovisningsprogram som Visma och Fortnox.


Rekrytering sker löpande. #jobbjustnu Visa mindre

Redovisningskonsult till Ristovski Lindberg Redovisning

Ansök    Aug 23    Maxkompetens    Redovisningskonsult
Ristovski & Lindberg Redovisning & Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i centrala Bromölla som startade 2013. Vi arbetar aktivt med klienter dels i vår region dels nationellt. Vi ger företag stöd utöver den traditionella redovisningen med inriktning på verksamhetsutveckling. Redovisningskonsult till Ristovski Lindberg Redovisning & Ekonomi AB Är du en driven redovisningskonsult som vill arbeta på ett bolag där du får stor möjlighet till utveckling och påve... Visa mer
Ristovski & Lindberg Redovisning & Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i centrala Bromölla som startade 2013. Vi arbetar aktivt med klienter dels i vår region dels nationellt. Vi ger företag stöd utöver den traditionella redovisningen med inriktning på verksamhetsutveckling.

Redovisningskonsult till Ristovski Lindberg Redovisning & Ekonomi AB

Är du en driven redovisningskonsult som vill arbeta på ett bolag där du får stor möjlighet till utveckling och påverkan? På ett bolag där beslutsvägarna är korta och framtiden väldigt ljus? Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult som vill bidra med sitt driv och sitt engagemang i denna utökning av Ristovski Lindberg.

Som redovisningskonsult kommer du att få arbeta med hela bredden, från högt till lågt, allt från löpande redovisning till bokslut och ekonomisk rådgivning till kunder mm. Du kommer också att få möjlighet att vara ute på plats hos kund och arbeta med olika kunduppdrag. I rollen ingår kundansvar för kunder som varierar både storleks- och branschmässigt. Med denna bredd och variation på företag kommer också dina arbetsuppgifter att vara olika beroende på vilken kund du arbetar med. Det är just helheten i uppdraget och bredden av arbetsuppgifter som lockar dig när du söker denna tjänst. Då detta är en ny tjänst så finns det god chans till påverkan av dess innehåll och utformning. På kontoret i Bromölla kommer du att arbeta nära dina kollegor, idag bestående av sex personer. Bolaget går starkt framåt och målet är att utöka geografiskt med nytt kontor inom det närmsta.

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi/redovisning, antingen via Yrkeshögskola eller Högskola/Universitet. Detta kombinerar du med ett par års arbetslivserfarenhet inom redovisning/ekonomi. Du har en god datavana och inga problem med att sätta dig in i nya system. För tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Det viktigaste för oss är vem du är som person! Vi söker en person som är driven och initiativtagande. Här är man nyfiken på att höra mer om dina tankar och idéer och ser positivt på att få ta del av dessa. Du har ett engagemang för ditt arbete som lyser igenom, både hos kund och kollegor. Vi värderar högt att du är ansvarstagande och självgående. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är prestigelös och inte har några problem med att hjälpa till där det behövs. Som kollega bidrar du till en god stämning och trivs i nära samarbete med dina kollegor. Vi tror också att det viktigt att ha ett start kundfokus med sig i alla arbetsuppgifter, att man får energi av mötet med kund och av att bygga långsiktiga relationer- något som är en framgångsfaktor för bolaget.

Brinner du för redovisning och lockas av att arbeta på ett mindre bolag där varje medarbetare värderas högt och är delaktig? Då är detta en tjänst för dig! Vi ser mycket fram emot din ansökan.

I den här processen samarbetar Ristovski Lindberg med Maxkompetens, ev frågor besvaras av Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 30/8 2019. Visa mindre

Bokföringsbyrån AB söker redovisningskonsult

Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning. Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i roll... Visa mer
Bokföringsbyrån AB hittar du mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del lokalt men samtidigt har vi även en betydande del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.Vi tänker att du som söker har en gymnasial utbildning eller högre. Arbetsuppgifterna kräver några års erfarenhet av löpande redovisning. Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i rollen som redovisningskonsult hos oss har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och social som gillar att jobba självständigt men även i grupp. Du har redan idag god erfarenhet av arbete i olika redovisningsprogram. Det är meriterande med goda kunskaper i Visma, Fortnox, Excel samt Word Visa mindre

Sjöholms Revisionsbyrå AB söker Redovisningskonsult

Sjöholms Revisionsbyrå ABs -och systerbolaget Bokföringsbyrån ABs verksamhetsområden omfattar redovisning, finansiell strategi- och ekonomistyrning, företagsbeskattning samt ekonomisk rådgivning. . .. . . om Du vill vara med! ...... hittar du oss på Drottninggatan 64 – mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del regionalt men vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.Vi tänker att du som sök... Visa mer
Sjöholms Revisionsbyrå ABs -och systerbolaget Bokföringsbyrån ABs verksamhetsområden omfattar redovisning, finansiell strategi- och ekonomistyrning, företagsbeskattning samt ekonomisk rådgivning. . .. . . om Du vill vara med! ...... hittar du oss på Drottninggatan 64 – mitt i centrala Karlshamn. Vår kundkrets finns till stor del regionalt men vi även en del av kundkretsen spridd över Sverige från Stockholm i norr till Malmö i söder.Vi tänker att du som söker har en högskoleutbildning. Du har ett gott analytiskt sinne och tycker att det är viktigt med ordning och reda. För att trivas i rollen som Redovisningskonsult hos oss har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och social som gillar att jobba självständigt men även i lag. Du har redan idag mycket god erfarenhet av arbete i boksluts- och bokföringsprogram. I rollen som Redovisningskonsult kommer du huvudsakligen att arbeta med bokslut, bokföring, konsultationer och revision i ägarledda företag. Visa mindre