Lediga jobb DFDS Logistics Karlshamn AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från DFDS Logistics Karlshamn AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Lagerarbetare

Lagerarbetare till DFDS Logistics lager i Karlshamn DFDS växer så det knakar och behöver fler lagerarbetare till våra nya lagerlokaler i Karlshamn! Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Då ska du söka den här tjänsten! Om tjänsten Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, p... Visa mer
Lagerarbetare till DFDS Logistics lager i Karlshamn
DFDS växer så det knakar och behöver fler lagerarbetare till våra nya lagerlokaler i Karlshamn! Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Då ska du söka den här tjänsten!
Om tjänsten
Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår.
Som lagerarbetare inom DFDS kommer du framför allt jobba inom lagerlogistik som innefattar mycket körning med skjutstativtruck, men även plocktruck, ledstaplare och motviktstruck. Plock och pack kommer även vara en del av uppgifterna. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köra skjutstativtruck/ledstaplare/plocktruck/motviktstruck
Plock- och transportuppdrag
Lastning och lossning av gods
Effektivt stapla och lagra produkter
Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Din profil
Vi letar efter dig som har truckkort och inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du tycker om både att arbeta ensam och i grupp med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta, lossa, plocka och emballera allt från små lådor till hela pallar. Därför behöver vi dig med ett stort självförtroende i att köra skjutstativ och positiv inställning till dina dagliga uppgifter!
Vi ser gärna att du har
Erfarenhet av att köra truck med tyngdpunkt på skjutstativ
Certifierad minst med truckkort typ A-B
Flytande svenska
Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Ansökan
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning hos oss på DFDS Logistics i Karlshamn. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mån-fre kl 7:00-16:00.
Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Lön och övriga ersättningar är enligt kollektivavtal.
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta vår gruppchef Christoffer Czajka 0708370071
Ansök med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll – vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 21 maj 2023. Visa mindre

Trafikplanerare inrikes

Trafikledare inrikes DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg. DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huv... Visa mer
Trafikledare inrikes
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag.
DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg.
DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn

Är du en fena på planering med en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en trafikledare till inrikestrafiken.
Som trafikledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet
· Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert
· Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav
· Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna trailer på bästa och mest kostnadseffektiva sätt
· Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail
· Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods
· Planera dragbilar på import-, export- och inrikes uppdrag
· Kombinera import-, export-, och inrikes körningar på bästa och mest kostnadseffektiva sätt
· Granska och bekräfta veckans körningar
· Utfärda debiteringsunderlag för väntetid
· Skade- och avvikelserapporteringshantering av fordon, trailers etc.

Vi söker dig som:
· Har tidigare erfarenhet från logistikbranschen
· Har full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
· Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
· Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.
· Utbildning inom logistik är meriterande.

I den här rollen behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. I tjänsten ingår att bemanna jourtelefon ca 1 vecka per månad. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Ansök nu
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Svensson Traffic Planner Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370065
Inkomna ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 juli 2023.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån Dig! Visa mindre

Chaufför, sommar

DFDS Logistics i Karlshamn söker Lastbilschaufförer över sommaren Vill du ha den mest varierade arbetsmiljön som går att hitta - varje arbetsdag? Trivs du ute på vägarna och med att köra lastbil? På DFDS Logistics Karlshamn arbetar idag omkring 30 chaufförer. Vi utför varierande inrikestransporter där merparten består av transport mellan lager samt tempererade transporter i södra Sverige. Vi söker nu tre vikarierande chaufförer som vill bli en del av vårt... Visa mer
DFDS Logistics i Karlshamn söker Lastbilschaufförer över sommaren
Vill du ha den mest varierade arbetsmiljön som går att hitta - varje arbetsdag? Trivs du ute på vägarna och med att köra lastbil? På DFDS Logistics Karlshamn arbetar idag omkring 30 chaufförer. Vi utför varierande inrikestransporter där merparten består av transport mellan lager samt tempererade transporter i södra Sverige. Vi söker nu tre vikarierande chaufförer som vill bli en del av vårt team över sommaren. För rätt person finns även möjlighet till förlängning efter sommaren. Låter det intressant? Läs vidare och skicka iväg en ansökan!
Arbetsuppgifter
Som chaufför kommer du att arbeta med varierande inrikestransporter och du kommer att arbeta med lastning, transport och lossning. Arbetstiden varierar över dygnets alla timmar.
Kvalifikationer
· CE-körkort
· YKB
· Förarkort
· Truckkort
· ADR är meriterande

Du har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket och är van vid att möta kunder med god serviceanda. Vidare tror vi att du har förmåga att arbeta självständigt och att du är noggrann.
Bli en av oss!
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad i ett offensivt och snabbväxande företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.
Om DFDS Logistics Karlshamn
DFDS Logistics i Karlshamn har sitt ursprung i det anrika företaget Karlshamn Express. Bolaget har mer än 110 års erfarenhet av transporter och logistiklösningar. DFDS Logistics AB är idag mer konkurrenskraftiga än någonsin, med starkt kundfokus och gedigen kompetens inom såväl inrikes- och utrikestransporter som tredjepartslogistik.
Intresserad?
Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Joakim Ekevald, telefon 0454 378 22.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 14 maj, men gärna så snart som möjligt då urval sker löpande.
DFDS is northern Europe’s largest integrated shipping and logistics company.
DFDS Seaways operates a network of 30 routes with 55 freight and passenger ships, while DFDS Logistics provides freight solutions in Europe with trailers, containers, and rail. DFDS has 6,700 employees (incl. Associated companies) in 20 countries, and revenues of EUR 1,7bn. The company was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and is listed on NASDAQ OMX Copenhagen. Visa mindre

Lageradministratör

Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB Har du en stark servicekänsla och trivs med att vara ”spindeln i nätet”? Är du administratör ut i fingertopparna och vill ha ett varierat arbete nära kunder och lagerteam? Då sak du söka tjänsten som lageradministratör på DFDS Logistics Karlhamm! Som lageradministratör ansvarar du för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att... Visa mer
Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB
Har du en stark servicekänsla och trivs med att vara ”spindeln i nätet”? Är du administratör ut i fingertopparna och vill ha ett varierat arbete nära kunder och lagerteam? Då sak du söka tjänsten som lageradministratör på DFDS Logistics Karlhamm!
Som lageradministratör ansvarar du för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att du aktivt kommer att samverka med både externa och interna parter, där du även blir ett stöd i det dagliga arbetet gentemot lagret.
Om rollen
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att löpande registrera, kontrollera och dokumentera inkommande ordrar till lagret. Du bokar transporter, tar emot chaufförer och skapar fraktdokument. Du kommer även att arbeta problemlösande med att följa upp och hantera saknat gods och felaktigt hanterad gods.
Du kommer att vara en del i att driva det dagliga arbetet framåt där du eftersträvar effektivitet i arbetet.
Du hjälper även stundtals till med lageruppgifter såsom packning, lastning, lossning, inlagring så vi ser gärna att du har truckkort.
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på DFDS Logistics i Karlshamn. Tillträde sker enligt överenskommelse med inledande provanställning på 6 månader.
Din profil
För att passa in i rollen behöver du vara både noggrann och strukturerad. Eftersom datorn kommer vara ditt främsta arbetsredskap krävs goda datakunskaper. Vi ser det som ett krav att du har arbetat i WMS-system och Microsoft Office, samt att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har minst gymnasial utbildning och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Du är länken mellan kunder och lagerteam vilket innebär att du behöver kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt under tidspress, samt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp. Erfarenhet av speditionsarbete är önskvärt.
Ansökan
Om du vill bli en del av vårt team skickar du in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 mars då urval och intervjuer hålls löpande.Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Pettersson på 0708-370023
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lagerarbetare, sommar

Sommarvikarier till DFDS Logistics lager i Karlshamn Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS söker lagerpersonal till lagret i Karlshamn i sommar! Om tjänsten Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår. Som lagerarbetare inom DFDS komm... Visa mer
Sommarvikarier till DFDS Logistics lager i Karlshamn
Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS söker lagerpersonal till lagret i Karlshamn i sommar!
Om tjänsten
Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår.
Som lagerarbetare inom DFDS kommer du framför allt jobba inom lagerlogistik som innefattar körning med skjutstativtruck, men även plocktruck, ledstaplare och motviktstruck samt plock och pack. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köra skjutstativtruck/ledstaplare/plocktruck/motviktstruck
Plock- och transportuppdrag
Lastning och lossning av gods
Effektivt stapla och lagra produkter
Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Din profil
Vi letar efter dig som har truckkort och inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du tycker om både att arbeta ensam och i grupp med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta, lossa, plocka och emballera allt från små lådor till hela pallar. Därför behöver vi dig med ett stort självförtroende i att köra skjutstativ och positiv inställning till dina dagliga uppgifter!
Vi ser gärna att du har
Erfarenhet av att köra truck med tyngdpunkt på skjutstativ
Certifierad minst med truckkort typ A-B
Flytande svenska
Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Ansökan
Det här är en visstidsanställning över sommaren. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mån-fre kl 7:00-16:00. Finns du tillgänglig för arbete vid behov redan innan sommaren är även det aktuellt, ange i så fall det i din ansökan.
Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Lön och övriga ersättningar är enligt kollektivavtal.
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta vår gruppchef Christoffer Czajka 0708370071
Ansök via länken nedan med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll – vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 7 maj 2023. Visa mindre

Sommarvikarier till DFDS Logistics lager i Karlshamn

Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS söker lagerpersonal till lagret i Karlshamn i sommar! Om tjänsten Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår. Som lagerarbetare inom DFDS kommer du framför allt jobba inom lagerlogistik som innef... Visa mer
Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS söker lagerpersonal till lagret i Karlshamn i sommar!
Om tjänsten
Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår.
Som lagerarbetare inom DFDS kommer du framför allt jobba inom lagerlogistik som innefattar mycket körning med skjutstativtruck, men även plocktruck, ledstaplare och motviktstruck. Plock och pack kommer även vara en del av uppgifterna. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köra skjutstativtruck/ledstaplare/plocktruck/motviktstruck
Plock- och transportuppdrag
Lastning och lossning av gods
Effektivt stapla och lagra produkter
Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Din profil
Vi letar efter dig som har truckkort och inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du tycker om både att arbeta ensam och i grupp med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta, lossa, plocka och emballera allt från små lådor till hela pallar. Därför behöver vi dig med ett stort självförtroende i att köra skjutstativ och positiv inställning till dina dagliga uppgifter!
Vi ser gärna att du har
Erfarenhet av att köra truck med tyngdpunkt på skjutstativ
Certifierad minst med truckkort typ A-B
Flytande svenska
Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Ansökan
Det här är en visstidsanställning över sommaren. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mån-fre kl 7:00-16:00. Finns du tillgänglig för arbete vid behov redan innan sommaren är även det aktuellt, ange i så fall det i din ansökan.
Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Lön och övriga ersättningar är enligt kollektivavtal.
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta vår gruppchef Christoffer Czajka 0708370071
Ansök med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll – vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 2 april 2023. Visa mindre

Trafikledare

Trafikledare inrikes DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg. DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huv... Visa mer
Trafikledare inrikes
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag.
DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg.
DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en trafikledare till inrikestrafiken.
Som trafikledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Köpa och sälja transporter
Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet
Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert
Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav
Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna trailer på bästa och mest kostnadseffektiva sätt
Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail
Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods


Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet från logistikbranschen
Har full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.


I den här rollen behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn alternativt i Helsingborg. I tjänsten ingår att bemanna jourtelefon ca 1 vecka per månad. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Ansök nu
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 januari 2023.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trafikledare

Trafikledare inrikes DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg. DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huv... Visa mer
Trafikledare inrikes
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag.
DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg.
DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en trafikledare till inrikestrafiken.
Som trafikledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Köpa och sälja transporter
· Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet
· Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert
· Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav
· Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna trailer på bästa och mest kostnadseffektiva sätt
· Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail
· Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods

Vi söker dig som:
· Har tidigare erfarenhet från logistikbranschen
· Har full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
· Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
· Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.

I den här rollen behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. I tjänsten ingår att bemanna jourtelefon ca 1 vecka per månad. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Ansök nu
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 oktober 2022.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare

Lagermedarbetare på heltid till DFDS Logistics Lager i Karlshamn Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS söker lagerpersonal till lagret i Karlshamn! Om tjänsten Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår. Som lagerarbetare inom DFDS ... Visa mer
Lagermedarbetare på heltid till DFDS Logistics Lager i Karlshamn
Är du på jakt efter ett arbete som lagermedarbetare och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS söker lagerpersonal till lagret i Karlshamn!
Om tjänsten
Lagret i Karlshamn hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår.
Som lagerarbetare inom DFDS kommer du framför allt jobba inom lagerlogistik som innefattar mycket körning med skjutstativtruck, men även plocktruck, ledstaplare och motviktstruck. Plock och pack kommer även vara en del av uppgifterna. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köra skjutstativtruck/ledstaplare/plocktruck/motviktstruck
Plock- och transportuppdrag
Lastning och lossning av gods
Effektivt stapla och lagra produkter
Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Din profil
Vi letar efter dig som inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du tycker om både att arbeta ensam och i grupp med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta, lossa, plocka och emballera allt från små lådor till hela pallar. Därför behöver vi dig med ett stort självförtroende i att köra skjutstativ och positiv inställning till dina dagliga uppgifter!
Vi ser gärna att du har
Erfarenhet av att köra truck med tyngdpunkt på skjutstativ
Certifierad minst med truckkort typ A-B
Flytande svenska
Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Ansökan
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning hos oss på DFDS Logistics i Karlshamn. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mån-fre kl 7:00-16:00.
Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Lön och övriga ersättningar är enligt kollektivavtal.
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta vår gruppchef Christoffer Czajka 0708370071
Ansök med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll – vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 12 februari 2023. Visa mindre

Trafikledare

Trafikledare inrikes DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg. DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huv... Visa mer
Trafikledare inrikes
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag.
DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg.
DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en trafikledare till inrikestrafiken.
Som trafikledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Köpa och sälja transporter
· Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet
· Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert
· Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav
· Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna trailer på bästa och mest kostnadseffektiva sätt
· Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail
· Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods

Vi söker dig som:
· Har tidigare erfarenhet från logistikbranschen
· Har full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
· Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
· Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.

I den här rollen behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. I tjänsten ingår att bemanna jourtelefon ca 1 vecka per månad. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Ansök nu
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 oktober 2022.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare

DFDS Logistics Karlshamn söker erfarna medarbetare till lagret DFDS Logistics Karlshamn fortsätter växa och vi har glädjande nog fortsatt ökade volymer. Med anledning av det söker vi nu nya kollegor till vårt lager. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Läs då vidare för att bli en av oss. Arbetsuppgifter Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av: · Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ... Visa mer
DFDS Logistics Karlshamn söker erfarna medarbetare till lagret
DFDS Logistics Karlshamn fortsätter växa och vi har glädjande nog fortsatt ökade volymer. Med anledning av det söker vi nu nya kollegor till vårt lager. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Läs då vidare för att bli en av oss.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av:
· Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt.
· Utföra förekommande administrativa uppgifter kopplat till lagerverksamheten


Arbetstid: Heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00


Anställningsform: Tillsvidare med start omgående eller efter överenskommelse


Vem är du?
Du har erfarenhet att jobba inom lager och har god truckvana för både motviktstruck och skjutstativtruck. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad samt att du gillar att arbeta i högt ett tempo. Vi har höga förväntningar på förmågan att lämna god service och bemöta kunder och andra på en professionell nivå samt att du är en positiv lagspelare. Hos oss är det självklart att tycka om nya utmaningar, vilja lära sig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
· Erfarenhet av arbete inom lager
· Truckkort A1-A4 samt B1-B3
· B-körkort
· God datorvana
· Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Bli en av oss!
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad i ett varierande och utvecklande arbete i ett offensivt och snabbväxande företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.
Om DFDS Logistics Karlshamn
DFDS Logistics i Karlshamn har sitt ursprung i det anrika företaget Karlshamn Express. Bolaget har därigenom mer än 110 års erfarenhet av transporter och logistiklösningar. DFDS Logistics AB är idag mer konkurrenskraftiga än någonsin, med starkt kundfokus och gedigen kompetens inom såväl inrikes- och utrikestransporter som tredjepartslogistik.
Är du intresserad av tjänsten?
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 3 oktober då urval sker löpande. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Czajka, 0708-370071. Visa mindre

Lageradministratör

Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB Vill du bli vår nya Lageradministratör? DFDS Logistics Karlshamn AB förstärker teamet med en lageradministratör. Du kommer vara spindeln i nätet och länken mellan kunderna och lagerteamet. Du kommer ansvara för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att du aktivt kommer att samverka med både externa och interna parter, dä... Visa mer
Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB

Vill du bli vår nya Lageradministratör?

DFDS Logistics Karlshamn AB förstärker teamet med en lageradministratör. Du kommer vara spindeln i nätet och länken mellan kunderna och lagerteamet.
Du kommer ansvara för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att du aktivt kommer att samverka med både externa och interna parter, där du även blir ett stöd i det dagliga arbetet gentemot lagret.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att löpande registrera, kontrollera och dokumentera inkommande ordrar till lagret. Du bokar transporter och skapar fraktdokument. Du kommer även att arbeta problemlösande med att följa upp och hantera saknat gods och felaktigt hanterad gods.
Du kommer att vara en del i att driva det dagliga arbetet framåt där du eftersträvar effektivitet i arbetet.
Du hjälper stundtals till med lageruppgifter såsom packning, lastning, lossning, inlagring så vi ser gärna att du har truckkort.

Kvalifikationer
För att passa in i rollen behöver du vara både noggrann och strukturerad. Eftersom datorn kommer vara ditt främsta arbetsredskap krävs goda datakunskaper. Vi ser det som ett krav att du har arbetat i WMS-system och Microsoft Office, samt att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har minst gymnasial utbildning och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du skall kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt under tidspress, samt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp. Därtill är det viktigt att du har en stark servicekänsla då vi arbetar tätt med våra kunder. Erfarenhet av speditionsarbete är önskvärt.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på DFDS Logistics i Karlshamn. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Pettersson
0708-370023

Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 3 oktober 2022. Urval kommer att ske löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Freight Forwarder

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en Freight forwarder till inrikestrafiken. Som Freight forwarder kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter Köpa och sälja transporter Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affär... Visa mer
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en Freight forwarder till inrikestrafiken.
Som Freight forwarder kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köpa och sälja transporter
Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet
Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert
Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav.
Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna lastbilar på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.
Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail.
Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods.


Är du vår nästa kollega?
För att trivas hos oss behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett lösningsorienterat förhållningssätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Det är meriterande om du har erfarenhet från logistikbranschen. Utöver detta behärskar du svenska och engelska, både i tal och i skrift samt har grundläggande kunskaper i Officepaketet.
Ansök nu
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2022. Visa mindre

Verkstadsarbetare

DFDS Logistics i Karlshamn söker en verkstadsarbetare Din huvudarbetsuppgift kommer att vara att jobba med reparationer av fordon. Vi söker dig som har: · Minst 3-årig gymnasiekompetens i fordonsteknik eller motsvarande · God kunskap i modern fordonselektronik · God datorvana (enklare arbete i Excel, underhållsystem etc.) · Körkort B · Truck kort är meriterande Erfarenhet från tidigare verkstadsarbete samt svetsning och verkstadsv... Visa mer
DFDS Logistics i Karlshamn söker en verkstadsarbetare
Din huvudarbetsuppgift kommer att vara att jobba med reparationer av fordon.
Vi söker dig som har:
· Minst 3-årig gymnasiekompetens i fordonsteknik eller motsvarande
· God kunskap i modern fordonselektronik
· God datorvana (enklare arbete i Excel, underhållsystem etc.)
· Körkort B
· Truck kort är meriterande
Erfarenhet från tidigare verkstadsarbete samt svetsning och verkstadsvana från tunga fordon är meriterande.
Du ska kunna utrycka dig på svenska i tal och skrift samt ha god förståelse i engelska språket.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och en positiv lagspelare. Du ska tycka om nya utmaningar och att lära dig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Ansök nu
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS verkstad i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Jacobsson, Workshop Manager, DFDS Karlshamn, 0454-378 12.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 31 maj 2022. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Speditör till DFDS i Gislaved

Ansök    Maj 24    DFDS Logistics Karlshamn AB    Speditör
Vi söker Speditör DFDS startade nyligen en ny verksamhet med fokus på trafik till och från Norge och övriga Norden. Fokus ligger på tillväxt och verksamheten expanderar snabbt. Vi söker därför nya medarbetare med placering på vårt kontor i Gislaved. Avdelningen i Gislaved är specialister på stycke och partigods och förutom transporter är hantering av tullrelaterade tjänster en viktig del av verksamheten. Till verksamheten söker vi nu en speditör med placer... Visa mer
Vi söker Speditör
DFDS startade nyligen en ny verksamhet med fokus på trafik till och från Norge och övriga Norden. Fokus ligger på tillväxt och verksamheten expanderar snabbt. Vi söker därför nya medarbetare med placering på vårt kontor i Gislaved.
Avdelningen i Gislaved är specialister på stycke och partigods och förutom transporter är hantering av tullrelaterade tjänster en viktig del av verksamheten.
Till verksamheten söker vi nu en speditör med placering i Gislaved. Det är en viktig tjänst där du jobbar med planering av transporter, ordermottagning och förtullningar samt kontakt med åkerier, kunder och samarbetspartners. Det är ett arbete som stundtals har ett högt tempo och där ens problemlösningsförmåga ofta ställs inför nya utmaningar.
Vi sitter i fräscha och moderna lokaler i mitt i centrala Gislaved.
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar
Planering av vår fordonsflotta och trafik
Löpande matcha rätt bil med rätt order
Uppföljning i det dagliga arbetet och lösa de problem som uppkommer
Ordermottagning från kunder
Söka upp transportuppdrag hos partners, transportbörser etc
Transportbokningar med åkerier, rederier m.m.
Hantering av tulldokument och förtullningar
Samarbete med kollegor


Din profil
Du har en god förmåga att sätta kundens behov i fokus och använder feedback från kunder för att förbättra kvalitén på tjänster och produkter. Du har dessutom en god förmåga att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.
Du har vidare en god förmåga att samverka och skapa trovärdiga och förtroendefulla relationer med dina kollegor. Detsamma gäller kunder och du hittar ständigt lösningar med kunder där du uppnår ”win-win” resultat för båda parter.
Utöver detta har du en god förmåga att arbeta konstruktivt och lösningsorienterat under press och stress.
Erfarenhet av speditionsarbete är meriterande och vi ser gärna att du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning. Vi förutsätter att du pratar svenska och engelska obehindrat och det är vidare meriterande om du har kunskaper i något annat europeiskt språk. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31. Urval sker löpande.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elmin Kapidzic, Operations Manager, [email protected] eller +46 708370082 Visa mindre

Transport coordinator

DFDS Logistics Customer Service söker Transport Coordinator Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? Brinner du för att skapa goda kundrelationer? Då tror vi att tjänsten som Transport Coordinator är något för dig. Fortsätt läs för att bli en del av vårt Customer Service team på DFDS Logistics i Karlshamn. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige Säkerställa att bokningarna utförs... Visa mer
DFDS Logistics Customer Service söker Transport Coordinator
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? Brinner du för att skapa goda kundrelationer? Då tror vi att tjänsten som Transport Coordinator är något för dig. Fortsätt läs för att bli en del av vårt Customer Service team på DFDS Logistics i Karlshamn.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige
Säkerställa att bokningarna utförs i enlighet med kundernas krav
Mottagning, bearbetning och skapande av bokningar
Planering av styckegods samt spediering av last
Kontroll av fakturor
Söka godtagbar spot-trafik där så krävs
Se till kundernas krav vad gäller tider och lämplig utrustning uppfylls och/eller söka alternativ för att möta kraven
Proaktivt arbeta med avdelningens KPI:er och uppdatera därefter

Vi söker dig som:
Har en gymnasieutbildning på minst 3 år
Kommersiell medvetenhet
Talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Kunskaper i polska, ryska, estniska, lettiska eller litauiska är meriterande
Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar. Du behöver ha ett problemlösande förhållningssätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Tjänsten är tills vidare på heltid med 6 månaders provanställning med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Persson, Business and Development Manager International, [email protected] eller 0454-378 26. Tommy Lilja, Traffic Manager International, [email protected] eller 0454-37883.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 7 april. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Sommarjobb inom kundservice & administration

DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS har 11 000 anställda i 20 länder och omsätter DKK 17 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? Är du intresserad av ett jobb med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor, både externt och internt? Sök då jobbet som sommarvikarie inom kundservice/... Visa mer
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS har 11 000 anställda i 20 länder och omsätter DKK 17 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? Är du intresserad av ett jobb med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor, både externt och internt? Sök då jobbet som sommarvikarie inom kundservice/administrationen för inrikestrafiken på DFDS Logistics Karlshamn AB.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
I denna roll arbetar du huvudsakligen med kundservice där du hanterar inkommande ordrar samt supporterar kunder över mejl och telefon. Därtill supporterar du kollegor internt som behöver information för att sköta orderdistribuering. Du arbetar även med administrativa uppgifter såsom returhantering och kreditering.
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet från kundservice/administration
Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift
Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet
Meriterande är erfarenhet av kundservice samt erfarenhet inom koordinering och administration


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Du behöver kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande förhållningssätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Om tjänsten
Tjänsten är ett sommarjobb med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse. Tjänsten sträcker sig tom augusti.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 8 april, då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Sommarjobbare till lagret, DFDS Logistics Karlshamn

Sommarjobbare till lagret DFDS Logistics Karlshamn fortsätter växa och vi har glädjande nog fortsatt ökade volymer. Vår verksamhet fortgår under hela sommaren och vi söker därför ett antal terminalarbetare som vill sommarjobba på vårt lager i sommar. Vill du få ett givande sommarjobb och erfarenheter för framtiden? Läs då vidare för att ta chansen att jobba med oss i sommar. Arbetsuppgifter Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av... Visa mer
Sommarjobbare till lagret
DFDS Logistics Karlshamn fortsätter växa och vi har glädjande nog fortsatt ökade volymer. Vår verksamhet fortgår under hela sommaren och vi söker därför ett antal terminalarbetare som vill sommarjobba på vårt lager i sommar. Vill du få ett givande sommarjobb och erfarenheter för framtiden? Läs då vidare för att ta chansen att jobba med oss i sommar.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av:
Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt.
Utföra förekommande administrativa uppgifter kopplat till lagerverksamheten


Arbetstid: Heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Anställningsform: Säsongsarbete sommaren 2022
Vem är du?
Du har erfarenhet att jobba inom lager och har truckvana för både motviktstruck och skjutstativtruck. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad samt att du gillar att arbeta i högt ett tempo. Vi har höga förväntningar på förmågan att lämna god service och bemöta kunder och andra på en professionell nivå samt att du är en positiv lagspelare. Hos oss är det självklart att tycka om nya utmaningar och vilja lära sig nya saker.
Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete inom lager
Truckkort A1-A4 samt B1-B3
B-körkort
Datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skriftBli en av oss!
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad i ett varierande och utvecklande arbete i ett offensivt och snabbväxande företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession. Kanske är detta sommarjobb början på din fortsatta karriär inom DFDS?
Om DFDS Logistics Karlshamn
DFDS Logistics i Karlshamn har sitt ursprung i det anrika företaget Karlshamn Express. Bolaget har därigenom mer än 110 års erfarenhet av transporter och logistiklösningar. DFDS Logistics AB är idag mer konkurrenskraftiga än någonsin, med starkt kundfokus och gedigen kompetens inom såväl inrikes- och utrikestransporter som tredjepartslogistik.
Är du intresserad av tjänsten?
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 31 mars då urval sker löpande. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Czajka, 0708-370071. Visa mindre

Sommarvikarierande lastbilschaufförer

DFDS is northern Europe’s largest integrated shipping and logistics company. DFDS Seaways operates a network of 30 routes with 55 freight and passenger ships, while DFDS Logistics provides freight solutions in Europe with trailers, containers, and rail. DFDS has 6,700 employees (incl. Associated companies) in 20 countries, and revenues of EUR 1,7bn. The company was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and is listed on NASDAQ OMX Copenhagen. DFD... Visa mer
DFDS is northern Europe’s largest integrated shipping and logistics company. DFDS Seaways operates a network of 30 routes with 55 freight and passenger ships, while DFDS Logistics provides freight solutions in Europe with trailers, containers, and rail. DFDS has 6,700 employees (incl. Associated companies) in 20 countries, and revenues of EUR 1,7bn. The company was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and is listed on NASDAQ OMX Copenhagen.
DFDS Logistics i Karlshamn söker Lastbilschaufförer för sommarvikariat
På DFDS Logistics Karlshamn arbetar idag omkring 30 chaufförer. Vi utför varierande inrikestransporter där merparten är tempererade transporter. Sommaren är snart här och vi söker nu ca fem vikarierande chaufförer som vill bli en del av vårt team från och med vecka 25 till och med vecka 32.
Arbetsuppgifter
Som chaufför kommer du att arbeta med varierande inrikestransporter och du kommer att arbeta med lastning, transport och lossning. Arbetstiden varierar över dygnets alla timmar.
Kvalifikationer
· CE-körkort
· YKB
· Truckkort
· ADR är meriterande
Du har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket och är van vid att möta kunder med god serviceanda. Vidare tror vi att du har förmåga att arbeta självständigt och att du är noggrann.
Bli en av oss!
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad i ett offensivt och snabbväxande företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.
Om DFDS Logistics Karlshamn
DFDS Logistics i Karlshamn har sitt ursprung i det anrika företaget Karlshamn Express. Bolaget har mer än 110 års erfarenhet av transporter och logistiklösningar. DFDS Logistics AB är idag mer konkurrenskraftiga än någonsin, med starkt kundfokus och gedigen kompetens inom såväl inrikes- och utrikestransporter som tredjepartslogistik.
Intresserad?
Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Kristian Svensson, telefon 0454-378 11.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 1 april då urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Trafikledare inrikes

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en trafikledare till inrikestrafiken. Som trafikledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Köpa och sälja transporter. - Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsomr... Visa mer
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en trafikledare till inrikestrafiken.
Som trafikledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Köpa och sälja transporter.
- Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet.
- Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert.
- Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav.
- Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna trailer på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.
- Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail.
- Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods.
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet från logistikbranschen
Har full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.Du behöver kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Ansök nu
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 mars 2022.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren medarbetare till lagret

DFDS Logistics Karlshamn fortsätter växa och vi har glädjande nog fortsatt ökade volymer. Med anledning av det söker vi nu en ny kollega till vårt lager. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Läs då vidare för att bli en av oss. Arbetsuppgifter Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av: Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt. Ut... Visa mer
DFDS Logistics Karlshamn fortsätter växa och vi har glädjande nog fortsatt ökade volymer. Med anledning av det söker vi nu en ny kollega till vårt lager. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Läs då vidare för att bli en av oss.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av:
Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt.
Utföra förekommande administrativa uppgifter kopplat till lagerverksamhetenArbetstid: Heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Anställningsform: Tillsvidare med start 2022-03-01 eller efter överenskommelse
Vem är du?
Du har erfarenhet att jobba inom lager och har god truckvana för både motviktstruck och skjutstativtruck. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad samt att du gillar att arbeta i högt ett tempo. Vi har höga förväntningar på förmågan att lämna god service och bemöta kunder och andra på en professionell nivå samt att du är en positiv lagspelare. Hos oss är det självklart att tycka om nya utmaningar, vilja lära sig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling.
Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete inom lager
Truckkort A1-A4 samt B1-B3
B-körkort
God datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skriftBli en av oss!
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad i ett varierande och utvecklande arbete i ett offensivt och snabbväxande företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.
Om DFDS Logistics Karlshamn
DFDS Logistics i Karlshamn har sitt ursprung i det anrika företaget Karlshamn Express. Bolaget har därigenom mer än 110 års erfarenhet av transporter och logistiklösningar. DFDS Logistics AB är idag mer konkurrenskraftiga än någonsin, med starkt kundfokus och gedigen kompetens inom såväl inrikes- och utrikestransporter som tredjepartslogistik.
Är du intresserad av tjänsten?
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 21 februari då urval sker löpande. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Czajka, 0708-370071. Visa mindre

Teamledare till Trafikavdelningen

Ansök    Jan 19    DFDS Logistics Karlshamn AB    Teamledare
Vill du vara med och utveckla medarbetare och verksamhet inom vår Trafikledning? Vill du bli en del av ett företag som präglas av stort engagemang, kunskap, laganda och en god arbetsmiljö? Sök då tjänsten som Teamledare på DFDS Logistics i Karlshamn. Om rollen I rollen som Teamledare har du ansvar för samordning och planering av teamets arbete och aktiviteter. Teamet består idag av tre personer. Du är också ansvarig för att följa upp arbete och leverans s... Visa mer
Vill du vara med och utveckla medarbetare och verksamhet inom vår Trafikledning? Vill du bli en del av ett företag som präglas av stort engagemang, kunskap, laganda och en god arbetsmiljö? Sök då tjänsten som Teamledare på DFDS Logistics i Karlshamn.
Om rollen
I rollen som Teamledare har du ansvar för samordning och planering av teamets arbete och aktiviteter. Teamet består idag av tre personer. Du är också ansvarig för att följa upp arbete och leverans samt säkerställa relevant vidareutveckling. Som Teamledare har du en välutvecklad förståelse för avdelningens processer samt förståelse för organisationen ur ett helhetsperspektiv. Utöver din roll som Teamledare ingår du i den dagliga operationen där du tillsammans med dina kollegor arbetar med trafikplanering, kund- och leverantörskontakter samt efterlevnad av regler för specialgods.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
Kontinuerligt förbättra och utveckla arbetssätt och processer
Samordna och driva processer inom trafikledningen
Guida och vägleda kollegorna i teamet vad gäller arbetssätt och processer
Bidra till god arbetsmiljö, samarbete och laganda i teamet

Tjänsten är på heltid och viss beredskapstjänstgöring ingår.
Vem är du
Vi söker dig som trivs i en operativ verksamhet där du kan använda din förmåga att inspirera och engagera andra. Du drivs av att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar av arbetssätt och verksamhet. Du är en kommunikativ lagspelare som trivs bäst med att samarbeta med andra. Detta gör du i en operativ och dynamisk miljö som stundtals kännetecknas av högt tempo.
Du har troligtvis några års erfarenhet av att arbeta med trafikplanering samt erfarenhet av att arbeta som teamledare eller med samordning. Du kommunicerar dessutom flytande på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Microsoft Office.
Bli en av oss!
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad i ett varierande och utvecklande arbete i ett offensivt och snabbväxande företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.
Om DFDS Logistics Karlshamn
DFDS Logistics i Karlshamn har sitt ursprung i det anrika företaget Karlshamn Express. Bolaget har därigenom mer än 110 års erfarenhet av transporter och logistiklösningar.
DFDS Logistics AB är idag mer konkurrenskraftiga än någonsin, med starkt kundfokus och gedigen kompetens inom såväl inrikes- och utrikestransporter som tredjepartslogistik.
Ansökan
Om du vill bli en del av vårt team skickar du in din ansökan så snart som möjligt men senast den 13 februari då urval och intervjuer hålls löpande. Om du har frågor om DFDS, rollen eller vårt team är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, 0708370095. Visa mindre

Lageradministratör

Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB Vill du bli vår nya Lageradministratör? DFDS Logistics Karlshamn AB förstärker teamet med en Lageradministratör. Du kommer vara spindeln i nätet och länken mellan kunderna och lagerteamet. Du kommer ansvara för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att du aktivt kommer att samverka med både externa och interna parter, där du ä... Visa mer
Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB
Vill du bli vår nya Lageradministratör?
DFDS Logistics Karlshamn AB förstärker teamet med en Lageradministratör. Du kommer vara spindeln i nätet och länken mellan kunderna och lagerteamet.
Du kommer ansvara för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att du aktivt kommer att samverka med både externa och interna parter, där du även blir ett stöd i det dagliga arbetet gentemot lagret.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att löpande registrera, kontrollera och dokumentera inkommande orders till lagret. Du bokar transporter och skapar fraktdokument. Du kommer även att arbeta problemlösande med att följa upp och hantera saknat gods och felaktigt hanterad gods.
Du kommer att vara en del i att driva det dagliga arbetet framåt där du eftersträvar effektivitet i arbetet.
Du hjälper stundtals till med lageruppgifter såsom packning, lastning, lossning, inlagring så vi ser gärna att du har truckkort.
Kvalifikationer
För att passa in i rollen behöver du vara både noggrann och strukturerad. Eftersom datorn kommer vara ditt främsta arbetsredskap krävs goda datakunskaper. Vi ser det som ett krav att du har arbetat i WMS-system och Microsoft Office, samt att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har minst gymnasial utbildning och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Du skall kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt under tidspress, samt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp. Därtill är det viktigt att du har en stark servicekänsla då vi arbetar tätt med våra kunder. Erfarenhet av speditionsarbete är önskvärt.
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på DFDS Logistics i Karlshamn. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Pettersson 0708-370023
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 7 januari. Urval kommer att ske löpande.Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Medarbetare till DFDS lager i Karlshamn

Medarbetare till lagret Med anledning av ökade volymer söker DFDS Logistics Karlshamn AB nu medarbetare till lagret. Arbetsuppgifter Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av: · Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt. · Utföra administrativa uppgifter kring lagerverksamheten Kvalifikationer - Erfarenhet av arbete inom lager... Visa mer
Medarbetare till lagret
Med anledning av ökade volymer söker DFDS Logistics Karlshamn AB nu medarbetare till lagret.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av:
· Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt.
· Utföra administrativa uppgifter kring lagerverksamheten


Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete inom lager
- Truckkort A1-A4 samt B1-B3
- B-körkort
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad, positiv lagspelare samt att du gillar att arbeta i högt ett tempo. Vi har höga förväntningar på förmågan att lämna god service och bemöta kunder och andra på en professionell nivå. Du ska tycka om nya utmaningar och att lära dig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling.
Arbetstid: Heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Anställningsform: Tillsvidare med start 2022-01-03 eller efter överenskommelse
Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Pettersson 0708-370023
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 15 december. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Verkstadarbetare

DFDS Logistics i Karlhamn söker en verkstadarbetare Din huvudarbetsuppgift kommer att vara att jobba med reparationer av fordon. Vi söker dig som har: · Minst 3-årig gymnasiekompetens i fordonsteknik eller motsvarande · God kunskap i modern fordonselektronik · God datorvana (enklare arbete i Excel, underhållsystem etc.) · Körkort B Erfarenhet från tidigare verkstadsarbete är meriterande. Du ska kunna utrycka dig på svenska i ta... Visa mer
DFDS Logistics i Karlhamn söker en verkstadarbetare
Din huvudarbetsuppgift kommer att vara att jobba med reparationer av fordon.
Vi söker dig som har:
· Minst 3-årig gymnasiekompetens i fordonsteknik eller motsvarande
· God kunskap i modern fordonselektronik
· God datorvana (enklare arbete i Excel, underhållsystem etc.)
· Körkort B
Erfarenhet från tidigare verkstadsarbete är meriterande.
Du ska kunna utrycka dig på svenska i tal och skrift samt ha god förståelse i engelska språket.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och en positiv lagspelare. Du ska tycka om nya utmaningar och att lära dig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.

Tjänsten är på heltid med placering på DFDS verkstad i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Jacobsson, Workshop Manager, DFDS Karlshamn, 0454-378 12.
Välkommen med din ansökan med VC och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 20 september 2021. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Sommarvikariat till Customer Service

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? DFDS Logistics Karlshamn AB söker en medarbetare till Customer Service. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Huvudsakliga arbetsuppgifter: · Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige. · Säkerställa att bokningarna utförs i enlighet med kundernas krav. · Mottagning, bearbetning och skapande av bo... Visa mer
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker en medarbetare till Customer Service. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige.
· Säkerställa att bokningarna utförs i enlighet med kundernas krav.
· Mottagning, bearbetning och skapande av bokningar.
· Planering av styckegods samt spediering av last.
· Kontroll fakturor.
· Söka godtagbar spot-trafik där så krävs.
· Se till kundernas krav vad gäller tider och lämplig utrustning uppfylls och/eller söka alternativ för att möta kraven.
· Vi söker dig som:
· Har en gymnasieutbildning på minst 3 år.
· Kommersiell medvetenhet
· Talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Kunskaper i polska, ryska, estniska, lettiska eller litauiska är meriterande.
· Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.
Du behöver ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Persson, Business and Development Manager International, [email protected] eller 0454-378 26.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 31 maj. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Medarbetare till DFDS lager i Karlshamn

Medarbetare till lagret Med anledning av ökade volymer söker DFDS Logistics Karlshamn AB nu medarbetare till lagret. Arbetsuppgifter Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av: · Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt. · Utföra administrativa uppgifter kring lagerverksamheten Kvalifikationer - Erfarenhet av arbete inom la... Visa mer
Medarbetare till lagret


Med anledning av ökade volymer söker DFDS Logistics Karlshamn AB nu medarbetare till lagret.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av:
· Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt.
· Utföra administrativa uppgifter kring lagerverksamheten


Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete inom lager
- Truckkort A1-A4 samt B1-B4
- B-körkort
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad, positiv lagspelare samt att du gillar att arbeta i högt ett tempo. Vi har höga förväntningar på förmågan att lämna god service och bemöta kunder och andra på en professionell nivå. Du ska tycka om nya utmaningar och att lära dig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling.
Arbetstid: Heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Anställningsform: Tillsvidare med start 2021-09-01 eller efter överenskommelse


Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Pettersson 0708-370023


Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 12 augusti. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Freight Forwarder till DFDS Logistics Karlshamn

Ansök    Jan 17    DFDS Logistics Karlshamn AB    Speditör
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en Freight Forwarder till inrikestrafiken. Som Freight Forwarder kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Köpa och sälja transporter inrikes och utrikes på diverse import och exportmarkn... Visa mer
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en Freight Forwarder till inrikestrafiken. Som Freight Forwarder kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Köpa och sälja transporter inrikes och utrikes på diverse import och exportmarknader.
- Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet.
- Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert.
- Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav.
- Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna trailer på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.
- Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail.
- Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods.


Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet från logistikbranschen
Har full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.Du behöver kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.


Ansökan:
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095.
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 februari 2020. Visa mindre

Medarbetare till DFDS lager i Karlshamn

Med anledning av ökade volymer söker DFDS Logistics Karlshamn AB nu medarbetare till lagret. Arbetsuppgifter Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av: · Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt. · Utföra administrativa uppgifter kring lagerverksamheten Kvalifikationer - Erfarenhet av arbete inom lager - Truckkort A1-A4 samt ... Visa mer
Med anledning av ökade volymer söker DFDS Logistics Karlshamn AB nu medarbetare till lagret.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av:
· Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering och kundkontakt.
· Utföra administrativa uppgifter kring lagerverksamheten
Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete inom lager
- Truckkort A1-A4 samt B1-B4
- B-körkort
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad, positiv lagspelare samt att du gillar att arbeta i högt ett tempo. Vi har höga förväntningar på förmågan att lämna god service och bemöta kunder och andra på en professionell nivå. Du ska tycka om nya utmaningar och att lära dig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling.
Arbetstid: Heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Anställningsform: Tillsvidare start 2021-06-01 eller efter överenskommelse
Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Pettersson 0708-370023
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 22 april. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Teamledare till DFDS Logistics Lager i Karlshamn

Ansök    Feb 21    DFDS Logistics Karlshamn AB    Teamledare
Vi söker nu en Teamledare till våra lager i Karlshamn. Lagret hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Avdelningen består idag av tio personer. Som Teamledare kommer du att ha ansvar för den dagliga driften där du leder och fördelar arbetet med befintliga resurser. Du deltar aktivt i förbättringsarbete. Du jobbar med att säkerställa åtaganden gentemot kund. Arbetet är förlagt till dagtid men kan stundtals även kräva närvaro kvällstid. I ... Visa mer
Vi söker nu en Teamledare till våra lager i Karlshamn. Lagret hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Avdelningen består idag av tio personer. Som Teamledare kommer du att ha ansvar för den dagliga driften där du leder och fördelar arbetet med befintliga resurser. Du deltar aktivt i förbättringsarbete. Du jobbar med att säkerställa åtaganden gentemot kund. Arbetet är förlagt till dagtid men kan stundtals även kräva närvaro kvällstid.
I rollen ansvarar du i samråd med lagerchefen att driva projekt för att effektivisera och utveckla processer och rutiner. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår. Truckkörkort är därför ett krav. Då ditt ansvar är att leda arbetet för den dagliga operationen på våra lager krävs det att du har erfarenhet av lagerarbete. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda personal i arbete. Vid Lagerchefens frånvaro ansvarar du för samtliga lager i Karlshamn.
Rollen innebär även administrativt arbete. En förutsättning blir därför att du har bra datorvana och har kunskaper inom dataprogram såsom Microsoft Office. Vi ser det som meriterande att ha arbetat i WMS. Språkmässigt behöver du ha mycket goda kunskaper i både engelska och svenska.
Som person tror vi att du är stabil på ett sådant sätt att du har förmågan att behålla ett realistiskt perspektiv i pressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Du behöver arbeta bra tillsammans med andra människor och kunna relatera till dem på ett smidigt sätt där du är lyhörd, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt vis. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du behöver vara strukturerad i ditt arbete där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet effektivt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta vår lagerchef Robin Pettersson på 0708-370023. Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 mars 2020. Visa mindre

Teamledare till DFDS Logistics lager i Karlshamn

Ansök    Nov 19    DFDS Logistics Karlshamn AB    Teamledare
Vi söker nu en Teamledare till våra lager i Karlshamn. Lagret hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Avdelningen består idag av tio personer. Som Teamledare kommer du att ha ansvar för den dagliga driften där du leder och fördelar arbetet med befintliga resurser. Du deltar aktivt i förbättringsarbete. Du jobbar med att säkerställa åtaganden gentemot kund. Arbetet är förlagt till dagtid men kan stundtals även kräva närvaro kvällstid. I ... Visa mer
Vi söker nu en Teamledare till våra lager i Karlshamn. Lagret hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Avdelningen består idag av tio personer. Som Teamledare kommer du att ha ansvar för den dagliga driften där du leder och fördelar arbetet med befintliga resurser. Du deltar aktivt i förbättringsarbete. Du jobbar med att säkerställa åtaganden gentemot kund. Arbetet är förlagt till dagtid men kan stundtals även kräva närvaro kvällstid.
I rollen ansvarar du i samråd med lagerchefen att driva projekt för att effektivisera och utveckla processer och rutiner. Tjänsten består i största del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår. Truckkörkort är därför ett krav. Då ditt ansvar är att leda arbetet på en lageravdelning krävs därför att du har erfarenhet av lagerarbetet. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda arbete/har utbildning inom ledarskap. Vid Lagerchefens frånvaro ansvarar du för samtliga lager i Karlshamn.
Rollen innebär även administrativt arbete. En förutsättning blir därför att du har bra datorvana och har kunskaper inom dataprogram såsom Microsoft Office. Vi ser det som meriterande att ha arbetat i WMS. Språkmässigt behöver du ha mycket goda kunskaper i både engelska och svenska.
Som person tror vi att du är stabil på ett sådant sätt att du har förmågan att behålla ett realistiskt perspektiv i pressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Du behöver arbeta bra tillsammans med andra människor och kunna relatera till dem på ett smidigt sätt där du är lyhörd, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt vis. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du behöver vara strukturerad i ditt arbete där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet effektivt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.
Ansök så snart som möjligt, dock senast den 18 december. Vi intervjuar löpande och vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Robin Pettersson, Lagerchef tel: 0708-370023. Tillträde sker efter överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre