Lediga jobb som Transportledare i Karlshamn

Se lediga jobb som Transportledare i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb Transportledare

Vi behöver stärka upp under sommarperioden och söker nu dig som studerar vid en skoglig utbildning och är intresserad av att skaffa dig praktisk erfarenhet under sommaren ute på fält. Dina uppgifter består av att föra en kontinuerlig dialog med både externa och interna samarbetspartners så som våra åkerier, produktionsledare, inspektorer och mottagningsplatser för att säkerställa att logistiken flyter. För Transportledartjänsten ser vi gärna att du har ti... Visa mer
Vi behöver stärka upp under sommarperioden och söker nu dig som studerar vid en skoglig utbildning och är intresserad av att skaffa dig praktisk erfarenhet under sommaren ute på fält.

Dina uppgifter består av att föra en kontinuerlig dialog med både externa och interna samarbetspartners så som våra åkerier, produktionsledare, inspektorer och mottagningsplatser för att säkerställa att logistiken flyter. För Transportledartjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom logistik och transportarbete.

Din erfarenhet
Vi söker dig som studerar vid en utbildning inom skog inriktning råvaruförsörjning, logistik eller påbörjad utbildning transport/produktion eller motsvarande erfarenhet. Vi söker dig som har ett genuint intresse för den skogliga verksamheten, har förmågan att jobba självständig, tar egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare. Viktigt är också att du har förmågan att kommunicera tydligt samt gillar mötet med andra människor i en affärsrelation.

Körkort och tillgång till egen bil ett krav.

Placering
Din placering blir på vårt regionkontor i Mörrum.

Välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2022. Urval görs löpande.

Vill du veta mer?
Har du frågor kring sommarjobb är du välkommen att kontakta HR-Direkt på 0470-895 00.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Sommarvikariat till Customer Service

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? DFDS Logistics Karlshamn AB söker en medarbetare till Customer Service. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Huvudsakliga arbetsuppgifter: · Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige. · Säkerställa att bokningarna utförs i enlighet med kundernas krav. · Mottagning, bearbetning och skapande av bo... Visa mer
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker en medarbetare till Customer Service. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige.
· Säkerställa att bokningarna utförs i enlighet med kundernas krav.
· Mottagning, bearbetning och skapande av bokningar.
· Planering av styckegods samt spediering av last.
· Kontroll fakturor.
· Söka godtagbar spot-trafik där så krävs.
· Se till kundernas krav vad gäller tider och lämplig utrustning uppfylls och/eller söka alternativ för att möta kraven.
· Vi söker dig som:
· Har en gymnasieutbildning på minst 3 år.
· Kommersiell medvetenhet
· Talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Kunskaper i polska, ryska, estniska, lettiska eller litauiska är meriterande.
· Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.
Du behöver ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Persson, Business and Development Manager International, [email protected] eller 0454-378 26.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 31 maj. Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Trafikledare

Trafikledare inrikes DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag. DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg. DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huv... Visa mer
Trafikledare inrikes
DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag.
DFDS Seaways AB opererar i ett nätverk av 30 fartygslinjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics AB erbjuder fraktlösningar i Europa med trailers, containers och järnväg.
DFDS har 11 000 anställda (inkl. associated companies) i 20 länder och omsätter DKK 12 miljarder. Företaget grundades 1866, är listat på NASDAQ OMX Copenhagen och har sitt huvudkontor i Köpenhamn

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?
DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en trafikledare till inrikestrafiken.
Som trafikledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Köpa och sälja transporter
· Arbeta för produktionskvalité, tillväxt och vinst i affärsområdet
· Kundkontakt; Räkna och offerera priser till kund, såväl spotpris som offert
· Ta in priser från leverantör, säkerställ att de uppfyller våra krav
· Planera samt kombinera stycke och partibokningar på egna trailer på bästa och mest kostnadseffektiva sätt
· Styra “egna” dragbilar samt avisera dessa per telefon, SMS samt mail
· Ansvara för att regler efterlevs för special gods, t.ex. ADR eller högvärdigt gods

Vi söker dig som:
· Har tidigare erfarenhet från logistikbranschen
· Har full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.
· Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.
· Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.

I den här rollen behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.
Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. I tjänsten ingår att bemanna jourtelefon ca 1 vecka per månad. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.
Ansök nu
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095
Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 oktober 2022.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Transportledare , inrikestrafik

Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en transportledare till inrikestrafiken.Som transportledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.Huvudsakliga arbetsuppgifter:Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige.Säkerställa att boknin... Visa mer
Har du en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet?DFDS Logistics Karlshamn AB söker nu en transportledare till inrikestrafiken.Som transportledare kommer du att vara knutpunkten för samordning och kontakt med våra kunder, förare och åkerier där frågor rörande drift/service kommuniceras och hanteras på ett tillfredsställande sätt.Huvudsakliga arbetsuppgifter:Att utveckla och upprätthålla kund- & leverantörsrelationer i Sverige.Säkerställa att bokningarna utförs i enlighet med kundernas krav.Mottagning, bearbetning och skapande av bokningar.Planering av styckegods samt spediering av last.Söka godtagbar spot-trafik där så krävs.Se till kundernas krav vad gäller tider och lämplig utrustning uppfylls och/eller söka alternativ för att möta kraven.Proaktivt arbeta med avdelningens KPI:er och uppdatera därefter.Aktivt förbättra processer och föreslå funktionella effektiviseringar.Vi söker dig som:Har tidigare erfarenhet från logistikbranschenHar full kunskap om transportlegala regler, så som vägarbetstidslagen/kör- och vilotider, samt kunskaper om farligt gods förordningar.Behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift.Har grundläggande datakunskaper i Officepaketet.Du behöver kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du behöver också ha ett problemlösande tankesätt och en förmåga att hantera motstridiga prioriteringarVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Din förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar.Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Karlshamn. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Tuvesson, Operational Manager, DFDS Karlshamn, 0708-370095Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2019. Visa mindre