Lediga jobb som Koncerncontroller i Karlshamn

Se lediga jobb som Koncerncontroller i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiansvarig till Allbox & BHB i Bräkne-Hoby

Ansök    Sep 20    Experis AB    Koncerncontroller
Är du en lönsamhetsfokuserad, kommunikativ och resultatorienterad person? Då kan det vara dig vi på Allbox & BHB letar efter till jobbet som Ekonomiansvarig på Allbox & BHB i Bräkne-Hoby - Blekinges medelpunkt. Välkommen att ansöka redan idag! Att jobba som Ekonomiansvarig Att arbeta på Allbox BHB innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur detaljhandeln fungerar. Du kommer jobba med koncernen som består av 5 o... Visa mer
Är du en lönsamhetsfokuserad, kommunikativ och resultatorienterad person? Då kan det vara dig vi på Allbox & BHB letar efter till jobbet som Ekonomiansvarig på Allbox & BHB i Bräkne-Hoby - Blekinges medelpunkt. Välkommen att ansöka redan idag!

Att jobba som Ekonomiansvarig

Att arbeta på Allbox BHB innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur detaljhandeln fungerar. Du kommer jobba med koncernen som består av 5 olika bolag som innefattas i KRP koncernen. Bolagen är Allbox & BHB och Grårör, Skånes Pallservice, Troedsson & Nilsson samt Höjars Emballage. Tjänsten är på heltid och i rollen kommer du att arbeta med redovisning och rapportering, kontrollera att redovisningen sker enligt de lagar och regler som gäller och säkerställa att företagets bokföring utförs korrekt och följer samtliga krav och lagar i enighet med branschen. Ansvaret ligger även på koncernnivå då bokslut och koncernbokslut upprättas i samråd med revisorer samt ekonomiska avstämningar skall göras på respektive bolag inom koncernen.
Mer specifikt kommer du att
* hantera och godkänna banktransaktioner
* ansvara för kontroll, insamling och bokföring av företagskostnader
* leverera finansiella rapporter
* följa upp KPI:er * göra månatliga avstämningar
* upprätta kvartals- och halvårsrapporter
* göra bokslut och årsredovisningar samt koncernredovisning.

Vem söker vi?
Till rollen som Ekonomiansvarig söker vi framförallt dig som är lönsamhetsfokuserad och kommunikativ och som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att ha diversifierade arbetsuppgifter. För att passa i rollen behöver du ha ett tydligt resultatfokus och god förmåga att följa upp och utvärdera följder av olika aktiviteter. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi, ekonomistyrning och att arbeta som controller, men det är inget krav.
I övrigt krävs det att du
* är utbildad civilekonom eller civilingenjör med inriktning industriell ekonomi eller finans
* har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift, både på svenska och på engelska
* har mycket god datorvana.

Vad kan Allbox BHB erbjuda dig?

Allbox BHB är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av hög delaktighet i beslut som rör verksamheten.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Allbox & BHBs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Allbox & BHB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carina Berg på telefonnummer: +46703770747 eller via e-post: [email protected] Vi ser fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre