Lediga jobb Experis AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Experis AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Customer Service / Ordermottagare till Quaker Houghton

Ansök    Aug 29    Experis AB    Orderadministratör
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en kommunikativ och noggrann person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn. Att jobba som Customer Service / Ordermottagare: Du kommer att ingå i ett team om 3 medarbetare och samt få en grundlig introduktion i arbetet... Visa mer
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en kommunikativ och noggrann person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn.

Att jobba som Customer Service / Ordermottagare:
Du kommer att ingå i ett team om 3 medarbetare och samt få en grundlig introduktion i arbetet för att få de absolut bästa förutsättningarna för arbetet. Här jobbar du sedan i nära kontakt med säljare, produktion och supply chain för att säkerställa att dina kunder får rätt vara i rätt tid. Arbetsuppgifterna innefattar hantering av beställningar, relationsutveckling, support och frågor kring transporter och reklamationer. Mycket av arbetet handlar om att vara spindeln i nätet mellan kunderna, produktion och supply chain.
Vem söker vi?
Till rollen som Customer Service / Ordermottagare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få jobba med människor. Du vill ge alla kunder service i världsklass och är strukturerad i ditt arbetssätt. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt så behöver du ha erfarenhet av arbete inom kundservice, orderhantering eller logistik, vara van att jobba med människor och vara en stjärna inom administrativt arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarsfull och flexibel i din yrkesroll.
Vi söker dig som:
* har känsla för god service
* har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, gärna även fler språk
* har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner
* har minst ett par års erfarenhet av administrativt arbete.
* Har goda kunskaper i Office-paket
Vi ser det som meriterande om du:
* har jobbat mot produktion tidigare
* har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
Om Quaker Houghton
Som global ledare inom industriella processvätskor gör Quaker Houghton kontinuerliga förbättringar och innovationer för att deras kunder ska behålla försprånget i en föränderlig värld.

Vi hanterar våra kunders utmaningar som om de vore våra egna, och tillhandahåller rätt kombination av forskning, ingenjörskonst och företagskunnande, så att de kan möta framtiden med förvissning om en ännu effektivare och mer avancerad drift ... oavsett vad som väntar.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Quaker Houghton med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Berg på telefonnummer 0455 - 30 27 73, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så skicka in din ansökan så snart du kan dock senast den 18 september.
Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan! Visa mindre

Controller till Evomatic i Karlshamn

Ansök    Aug 16    Experis AB    Controller
Är du en erfaren ekonom och vill vara med att utveckla Evomatics framtida ekonomifunktion? Då är detta ett perfekt uppdrag för dig. Här får du chans att bidra i en viktig och spännande fas när Evomatic ska integreras i Shape-koncernens arbetssätt. Uppdraget kommer pågå i minst 6 månader på heltid med chans till förlängning. Inledningsvis sker arbetet på plats, men på sikt kan även visst distansarbete erbjudas Vi på ManpowerGroup erbjuder alltid bra ans... Visa mer
Är du en erfaren ekonom och vill vara med att utveckla Evomatics framtida ekonomifunktion? Då är detta ett perfekt uppdrag för dig. Här får du chans att bidra i en viktig och spännande fas när Evomatic ska integreras i Shape-koncernens arbetssätt.

Uppdraget kommer pågå i minst 6 månader på heltid med chans till förlängning. Inledningsvis sker arbetet på plats, men på sikt kan även visst distansarbete erbjudas

Vi på ManpowerGroup erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Vi tillsätter löpande så vänta inte med din ansökan.

Om jobbet

Evomatic AB är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation. Evomatic AB är en del av Shape Technologies Group, en global ledare inom avancerade processlösningar.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett 80-tal medarbetare i Karlshamn som är helt inriktade på att ge våra kunder möjlighet att utvecklas, bli effektivare och mer konkurrenskraftiga.

Nu behöver vi förstärkning till vår ekonomiavdelning och söker därför en självständig, analytisk och ansvarstagande controller.

Arbetsuppgifter

Som controller på Evomatic får du ett varierande och utvecklande arbete. Du kommer, tillsammans med Finance Manager ansvara över koncernredovisning, konsolidering samt finansiell rapportering externt och internt kan bli aktuellt. Du kommer få möjlighet att förbättra rutiner och processer för att uppnå förstklassig finansiell rapportering och struktur varje månad. Som specialist jobbar du med komplexa redovisningsfrågor, redovisningsregler och lagar.

Du blir Finance Managers högra hand gällande rapportering, förvärv, affärsplaner och skatter. Andra arbetsuppgifter såsom fakturering, lönehantering och annan administration kan förekomma.

Vi söker dig med en civilekonomexamen.

Kvalifikationer

* Utbildad civilekonom eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
* Tidigare erfarenhet av liknande arbete i ett internationellt bolag.
* Goda kunskaper inom IFRS (International Finacal Reporting Standards).
* God erfarenhet av något eller fler ekonomisystem. Evomatic använder sig av Visma.
* Mycket goda kunskaper inom Office-paketet, framför allt i Excel.
* Svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, noggrann, och detaljorienterad.

Du har också en god samarbetsförmåga, en stark kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga externa och interna relationer. Du trivs i en snabbväxande och entreprenöriell koncern. Vi ser också att du är trygg i dig själv, har hög integritet samt är professionell och lojal.Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och andra förmåner.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Jonathan Gärdh på 0455-302782 eller e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Ekonomiansvarig till Allbox & BHB i Bräkne-Hoby

Ansök    Sep 20    Experis AB    Koncerncontroller
Är du en lönsamhetsfokuserad, kommunikativ och resultatorienterad person? Då kan det vara dig vi på Allbox & BHB letar efter till jobbet som Ekonomiansvarig på Allbox & BHB i Bräkne-Hoby - Blekinges medelpunkt. Välkommen att ansöka redan idag! Att jobba som Ekonomiansvarig Att arbeta på Allbox BHB innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur detaljhandeln fungerar. Du kommer jobba med koncernen som består av 5 o... Visa mer
Är du en lönsamhetsfokuserad, kommunikativ och resultatorienterad person? Då kan det vara dig vi på Allbox & BHB letar efter till jobbet som Ekonomiansvarig på Allbox & BHB i Bräkne-Hoby - Blekinges medelpunkt. Välkommen att ansöka redan idag!

Att jobba som Ekonomiansvarig

Att arbeta på Allbox BHB innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur detaljhandeln fungerar. Du kommer jobba med koncernen som består av 5 olika bolag som innefattas i KRP koncernen. Bolagen är Allbox & BHB och Grårör, Skånes Pallservice, Troedsson & Nilsson samt Höjars Emballage. Tjänsten är på heltid och i rollen kommer du att arbeta med redovisning och rapportering, kontrollera att redovisningen sker enligt de lagar och regler som gäller och säkerställa att företagets bokföring utförs korrekt och följer samtliga krav och lagar i enighet med branschen. Ansvaret ligger även på koncernnivå då bokslut och koncernbokslut upprättas i samråd med revisorer samt ekonomiska avstämningar skall göras på respektive bolag inom koncernen.
Mer specifikt kommer du att
* hantera och godkänna banktransaktioner
* ansvara för kontroll, insamling och bokföring av företagskostnader
* leverera finansiella rapporter
* följa upp KPI:er * göra månatliga avstämningar
* upprätta kvartals- och halvårsrapporter
* göra bokslut och årsredovisningar samt koncernredovisning.

Vem söker vi?
Till rollen som Ekonomiansvarig söker vi framförallt dig som är lönsamhetsfokuserad och kommunikativ och som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att ha diversifierade arbetsuppgifter. För att passa i rollen behöver du ha ett tydligt resultatfokus och god förmåga att följa upp och utvärdera följder av olika aktiviteter. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi, ekonomistyrning och att arbeta som controller, men det är inget krav.
I övrigt krävs det att du
* är utbildad civilekonom eller civilingenjör med inriktning industriell ekonomi eller finans
* har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift, både på svenska och på engelska
* har mycket god datorvana.

Vad kan Allbox BHB erbjuda dig?

Allbox BHB är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av hög delaktighet i beslut som rör verksamheten.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Allbox & BHBs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Allbox & BHB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carina Berg på telefonnummer: +46703770747 eller via e-post: [email protected] Vi ser fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Regionchef Sydöst | EMG Karlshamn

Ansök    Jul 7    Experis AB    Driftchef, energi
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! Vår vision är att montera framtidens hållbara energilösningar. På så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid. Vi söker nu en ny regionchef till region sydöst. Välkommen med din ansökan! Om rollen Som Regionchef på Energimontagegruppen ställer vi stora krav på ledarskapet och du får en ny... Visa mer
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! Vår vision är att montera framtidens hållbara energilösningar. På så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid. Vi söker nu en ny regionchef till region sydöst. Välkommen med din ansökan!

Om rollen
Som Regionchef på Energimontagegruppen ställer vi stora krav på ledarskapet och du får en nyckelroll för att få våra kontor att prestera efter utsatta mål. Du ansvarar för din regions resultat, samt för att styra och samordna installationsverksamheten. Detta gör du genom fokus på effektivitet, arbetsmiljö, kvalitet och kundnöjdhet.

Du kommer även att planera och följa upp projekt och beställningar, samt se till att dokumentation och underhåll löper på enligt plan och säkrar den långsiktiga utvecklingen av dina medarbetare.

I rollen har du möjlighet att utgå hemifrån men du kan även utgå från något av våra kontor i Karlshamn, Karlskrona, Kalmar eller Växjö!

Om dig som vi söker
Vi hoppas på att du har med dig insikter och erfarenheter från tidigare roller inom ledarskap, gärna inom energibranschen eller någon likande tekniskt bransch. Vi också att du, precis som vi, brinner för hållbarhetsfrågan och är övertygad om att vi kan göra stor skillnad hos våra kunder och för samhället, har du dessutom erfarenhet av solceller så är det väldigt meriterande!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och bidrar gärna till fortsatt gott arbetsklimat. Vi tror också att du är kommunikativ som person och trivs med att samarbeta och ha kontakt med andra.


Om Energimontagegruppen
EMG Energimontagegruppen AB startades 2020 och är idag ett helägt dotterbolag till E.ON
Vi sätter arbetsmiljön i högt fokus för att trygga de anställda. Därför ser vi till så att all vår personal har rätt kunskap och utbildning för varje arbetsmoment som ska utföras.


I nuläget är vi runt 30 anställda i regionen. Huvudkontoret för regionen är beläget i centrala Karlshamn. Vi har även kontor i Kalmar och Höör vilket gör att vi täcker upp stora delar av södra Sverige.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Energimontagegruppen med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Amanda Tannerfalk per mail till [email protected]

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Sista ansökningsdatum är den 18 augusti. Notera att ansökningsperioden delvis sammanfaller med semester, varför urval inleds den 8 augusti.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan! Visa mindre

Monitor specialist sökes till Allbox i Bräkne-Hoby

Ansök    Aug 3    Experis AB    Backofficepersonal
Har du hög kommunikativ kompetens och trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig där du får ta stort egenansvar? Har du en hög kompetens inom affärssystemet Monitor och ser vilka möjligheter systemet kan göra för ett företag? Då kan du vara helt rätt för rollen som Kundtjänst-medarbetare hos Allbox i Bräkne-Hoby. Det här jobbet är helt rätt för dig som vill bredda din erfarenhet och få chansen att utveckla kundrelationer. Vänta inte... Visa mer
Har du hög kommunikativ kompetens och trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig där du får ta stort egenansvar? Har du en hög kompetens inom affärssystemet Monitor och ser vilka möjligheter systemet kan göra för ett företag?

Då kan du vara helt rätt för rollen som Kundtjänst-medarbetare hos Allbox i Bräkne-Hoby. Det här jobbet är helt rätt för dig som vill bredda din erfarenhet och få chansen att utveckla kundrelationer. Vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kommunikativ ordningsam och driven person som önskar jobba med kundkommunikation/relationer och orderhantering, i princip ansvara för stora delar av vår försäljningsprocess.

Arbetsuppgifterna består av ordermottagning, orderregisterring samt att agera som kundkontakt mellan tillverkning och kund.
Ordermottagningsdelen består ungefär till 50% resterande 50% jobbar du med kundkommunikation och övriga administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
Orderregisterring
Leveransplanering
Kundkommunikation
Fakturering
Offert hantering
Administration av artikel och prislistor
Registrering av leverantörsfakturor
Uppföljning och statistikframtagning

Orderprocessen
Ta emot, handlägga, bekräfta, planera, effektuera, fakturera, arkivera och följa upp kundorder för godkända kunder och produkter.
Orderhantering sker via EDI, mail eller telefon.

Vem är du?
Du får möjligheten att utvecklas i denna nyckelroll, så vi söker dig som är på väg upp i karriären och som kommer in med nya idéer för en effektivare kund och orderavdelning. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt, hög simultanförmåga och är en riktigt god kommunikatör.
Som person är du någon som inte ger upp och ditt hjärta bultar lite extra hårt för kundkommunikation, ordning och reda.
Du har en hög systemförståelse, behärskar Monitor och Office-paketet till fullo.
Du har hög professionell nivå i både svenska och engelska språken.

Kontaktperson
Ansök direkt via www.jeffersonwells.se med cv och personligt brev. Vid frågor om rollen kontakta rekryteringskonsult Carina Berg på Jefferson Wells, Tel 0455 302773
Välkommen med din ansökan, urval kommer ske löpande

Om Allbox& BHB
Allbox & BHB är en del av KRP-koncernen som består av 6 bolag med 120 anställda på 7 orter i Skåne och Blekinge.
Vi är en växande koncern som omsätter drygt 300 mkr om året varav Allbox står för 150 mkr. På Allbox jobbar 55 anställda med att tillverka trä- och plywoodemballage. I koncernen tillhandahåller vi både nyproducerat och begagnat emballage. Befattningen är placerad i Bräkne-Hoby. Tillsättningen sker snarast. Visa mindre

Controller till Evomatic i Karlshamn

Ansök    Aug 9    Experis AB    Controller
Är du en erfaren ekonom och vill vara med att utveckla Evomatics framtida ekonomifunktion? Då är detta ett perfekt uppdrag för dig. Här får du chans att bidra i en viktig och spännande fas när Evomatic ska integreras i Shape-koncernens arbetssätt. Uppdraget kommer pågå i minst 6 månader på heltid med chans till förlängning. Inledningsvis sker arbetet på plats, men på sikt kan även visst distansarbete erbjudas Vi på ManpowerGroup erbjuder alltid bra anstä... Visa mer
Är du en erfaren ekonom och vill vara med att utveckla Evomatics framtida ekonomifunktion? Då är detta ett perfekt uppdrag för dig. Här får du chans att bidra i en viktig och spännande fas när Evomatic ska integreras i Shape-koncernens arbetssätt.

Uppdraget kommer pågå i minst 6 månader på heltid med chans till förlängning. Inledningsvis sker arbetet på plats, men på sikt kan även visst distansarbete erbjudas

Vi på ManpowerGroup erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Vi tillsätter löpande så vänta inte med din ansökan.

Om jobbet

Evomatic AB är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation. Evomatic AB är en del av Shape Technologies Group, en global ledare inom avancerade processlösningar.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett 80-tal medarbetare i Karlshamn som är helt inriktade på att ge våra kunder möjlighet att utvecklas, bli effektivare och mer konkurrenskraftiga.

Nu behöver vi förstärkning till vår ekonomiavdelning och söker därför en självständig, analytisk och ansvarstagande controller.

Arbetsuppgifter

Som controller på Evomatic får du ett varierande och utvecklande arbete. Du kommer, tillsammans med Finance Manager ansvara över koncernredovisning, konsolidering samt finansiell rapportering externt och internt kan bli aktuellt. Du kommer få möjlighet att förbättra rutiner och processer för att uppnå förstklassig finansiell rapportering och struktur varje månad. Som specialist jobbar du med komplexa redovisningsfrågor, redovisningsregler och lagar.

Du blir Finance Managers högra hand gällande rapportering, förvärv, affärsplaner och skatter. Andra arbetsuppgifter såsom fakturering, lönehantering och annan administration kan förekomma.

Vi söker dig med en civilekonomexamen.

Kvalifikationer

* Utbildad civilekonom eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
* Tidigare erfarenhet av liknande arbete i ett internationellt bolag.
* Goda kunskaper inom IFRS (International Finacal Reporting Standards).
* God erfarenhet av något eller fler ekonomisystem. Evomatic använder sig av Visma.
* Mycket goda kunskaper inom Office-paketet, framför allt i Excel.
* Svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, noggrann, och detaljorienterad.

Du har också en god samarbetsförmåga, en stark kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga externa och interna relationer. Du trivs i en snabbväxande och entreprenöriell koncern. Vi ser också att du är trygg i dig själv, har hög integritet samt är professionell och lojal.Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och andra förmåner.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Jonathan Gärdh på 0455-302782 eller e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Projektledare till Network Solutions

Ansök    Jun 23    Experis AB    Arbetsledare, anläggning
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions. Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om tjänsten Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga at... Visa mer
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions.

Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll.

Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga att kunna hantera, styra och hjälpa gruppen att nå de projektmål som är uppsatta. Resor förekommer i tjänsten då du behöver vara nära kund och medarbetare. Vidare kan arbetet delvis utföras på distans eller i bolagets nya och ljusa lokaler.

Du antas ta ett stort ansvar för både kundrelationer, ekonomi samt tidplaner i respektive projekt. I rollen ingår även personalansvar för mindre grupp av fältpersonal med tillhörande arbetsuppgifter.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

* Säkerställa att samtliga krav samt lagar följs under utförandet av projektet samt att kvalitén följer de krav som efterfrågas i projektets samtliga skeden.
* Följa upp, budgetera samt rapportera ekonomiska utfall enligt rutiner till de parter som berörs.
* Följa upp, upprätta samt kontinuerligt följa tidplan och rapportera till de intressenter som berörs.
* Kontakt med myndigheter, beställare, leverantörer och markägare (bolaget har stödfunktioner för flera av dessa moment).
* Kontinuerligt helhetsansvar för entreprenörer samt även eventuell inhyrd personal.
* Arbete med entreprenadrätt.

Vidare ser vi att kunskap/erfarenhet av arbetet med frågor gällande avtal baserade på AB04 och ABT06 är meriterande för tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig med arbetsledande erfarenhet från entreprenad-, schakt-, bygg-, energi- eller telekombranschen. Du bör även ha god vana kring projektledning samt gärna utbildning inom Bas-P och Bas-U.
Mycket god datorvana samt god ekonomisk förståelse.

Vidare har personliga egenskaper:

* God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska och engelska
* Prestigelös lagspelare
* Högt engagemang och vilja att lösa problem
* Resultat- och målinriktad

Om Network Solutions

Vi kopplar upp Sverige!

Network Solutions startade i Karlshamn 2007 och vi har fortfarande vår bas här.

Det är viktigt för oss av vara nära våra kunder. Därför har vi också flera kontor över hela landet.

Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunders anslutning, och vi är med hela vägen. Vi ansluter människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls.

Vi sysselsätter idag ca 100 personer och växer hela tiden. Bland annat har vi utsetts till DI Gaseller fem år i rad och även vunnit priset som Blekinges Gasell 2019. Något vi såklart är mycket stolta över.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Sök tjänsten i dag!

I den här tillsättningen samarbetar Network Solutions med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Projektledare till Network Solutions

Ansök    Jun 27    Experis AB    Arbetsledare, anläggning
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions. Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om tjänsten Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga at... Visa mer
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions.

Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll.

Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga att kunna hantera, styra och hjälpa gruppen att nå de projektmål som är uppsatta. Resor förekommer i tjänsten då du behöver vara nära kund och medarbetare. Vidare kan arbetet delvis utföras på distans eller i bolagets nya och ljusa lokaler.

Du antas ta ett stort ansvar för både kundrelationer, ekonomi samt tidplaner i respektive projekt. I rollen ingår även personalansvar för mindre grupp av fältpersonal med tillhörande arbetsuppgifter.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

* Säkerställa att samtliga krav samt lagar följs under utförandet av projektet samt att kvalitén följer de krav som efterfrågas i projektets samtliga skeden.
* Följa upp, budgetera samt rapportera ekonomiska utfall enligt rutiner till de parter som berörs.
* Följa upp, upprätta samt kontinuerligt följa tidplan och rapportera till de intressenter som berörs.
* Kontakt med myndigheter, beställare, leverantörer och markägare (bolaget har stödfunktioner för flera av dessa moment).
* Kontinuerligt helhetsansvar för entreprenörer samt även eventuell inhyrd personal.
* Arbete med entreprenadrätt.

Vidare ser vi att kunskap/erfarenhet av arbetet med frågor gällande avtal baserade på AB04 och ABT06 är meriterande för tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig med arbetsledande erfarenhet från entreprenad-, schakt-, bygg-, energi- eller telekombranschen. Du bör även ha god vana kring projektledning samt gärna utbildning inom Bas-P och Bas-U.
Mycket god datorvana samt god ekonomisk förståelse.

Vidare har personliga egenskaper:

* God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska och engelska
* Prestigelös lagspelare
* Högt engagemang och vilja att lösa problem
* Resultat- och målinriktad

Om Network Solutions

Vi kopplar upp Sverige!

Network Solutions startade i Karlshamn 2007 och vi har fortfarande vår bas här.

Det är viktigt för oss av vara nära våra kunder. Därför har vi också flera kontor över hela landet.

Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunders anslutning, och vi är med hela vägen. Vi ansluter människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls.

Vi sysselsätter idag ca 100 personer och växer hela tiden. Bland annat har vi utsetts till DI Gaseller fem år i rad och även vunnit priset som Blekinges Gasell 2019. Något vi såklart är mycket stolta över.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Sök tjänsten i dag!

I den här tillsättningen samarbetar Network Solutions med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektledare till Network Solutions

Ansök    Jun 22    Experis AB    Arbetsledare, anläggning
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions. Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om tjänsten Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga at... Visa mer
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions.

Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll.

Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga att kunna hantera, styra och hjälpa gruppen att nå de projektmål som är uppsatta. Resor förekommer i tjänsten då du behöver vara nära kund och medarbetare. Vidare kan arbetet delvis utföras på distans eller i bolagets nya och ljusa lokaler.

Du antas ta ett stort ansvar för både kundrelationer, ekonomi samt tidplaner i respektive projekt. I rollen ingår även personalansvar för mindre grupp av fältpersonal med tillhörande arbetsuppgifter.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

* Säkerställa att samtliga krav samt lagar följs under utförandet av projektet samt att kvalitén följer de krav som efterfrågas i projektets samtliga skeden.
* Följa upp, budgetera samt rapportera ekonomiska utfall enligt rutiner till de parter som berörs.
* Följa upp, upprätta samt kontinuerligt följa tidplan och rapportera till de intressenter som berörs.
* Kontakt med myndigheter, beställare, leverantörer och markägare (bolaget har stödfunktioner för flera av dessa moment).
* Kontinuerligt helhetsansvar för entreprenörer samt även eventuell inhyrd personal.
* Arbete med entreprenadrätt.

Vidare ser vi att kunskap/erfarenhet av arbetet med frågor gällande avtal baserade på AB04 och ABT06 är meriterande för tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig med arbetsledande erfarenhet från entreprenad-, schakt-, bygg-, energi- eller telekombranschen. Du bör även ha god vana kring projektledning samt gärna utbildning inom Bas-P och Bas-U.
Mycket god datorvana samt god ekonomisk förståelse.

Vidare har personliga egenskaper:

* God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska och engelska
* Prestigelös lagspelare
* Högt engagemang och vilja att lösa problem
* Resultat- och målinriktad

Om Network Solutions

Vi kopplar upp Sverige!

Network Solutions startade i Karlshamn 2007 och vi har fortfarande vår bas här.

Det är viktigt för oss av vara nära våra kunder. Därför har vi också flera kontor över hela landet.

Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunders anslutning, och vi är med hela vägen. Vi ansluter människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls.

Vi sysselsätter idag ca 100 personer och växer hela tiden. Bland annat har vi utsetts till DI Gaseller fem år i rad och även vunnit priset som Blekinges Gasell 2019. Något vi såklart är mycket stolta över.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Sök tjänsten i dag!

I den här tillsättningen samarbetar Network Solutions med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Projektledare till Network Solutions

Ansök    Jun 14    Experis AB    Arbetsledare, anläggning
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions. Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om tjänsten Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga at... Visa mer
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions.

Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll.

Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga att kunna hantera, styra och hjälpa gruppen att nå de projektmål som är uppsatta. Resor förekommer i tjänsten då du behöver vara nära kund och medarbetare. Vidare kan arbetet delvis utföras på distans eller i bolagets nya och ljusa lokaler.

Du antas ta ett stort ansvar för både kundrelationer, ekonomi samt tidplaner i respektive projekt. I rollen ingår även personalansvar för mindre grupp av fältpersonal med tillhörande arbetsuppgifter.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

* Säkerställa att samtliga krav samt lagar följs under utförandet av projektet samt att kvalitén följer de krav som efterfrågas i projektets samtliga skeden.
* Följa upp, budgetera samt rapportera ekonomiska utfall enligt rutiner till de parter som berörs.
* Följa upp, upprätta samt kontinuerligt följa tidplan och rapportera till de intressenter som berörs.
* Kontakt med myndigheter, beställare, leverantörer och markägare (bolaget har stödfunktioner för flera av dessa moment).
* Kontinuerligt helhetsansvar för entreprenörer samt även eventuell inhyrd personal.
* Arbete med entreprenadrätt.

Vidare ser vi att kunskap/erfarenhet av arbetet med frågor gällande avtal baserade på AB04 och ABT06 är meriterande för tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig med arbetsledande erfarenhet från entreprenad-, schakt-, bygg-, energi- eller telekombranschen. Du bör även ha god vana kring projektledning samt gärna utbildning inom Bas-P och Bas-U.
Mycket god datorvana samt god ekonomisk förståelse.

Vidare har personliga egenskaper:

* God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska och engelska
* Prestigelös lagspelare
* Högt engagemang och vilja att lösa problem
* Resultat- och målinriktad

Om Network Solutions

Vi kopplar upp Sverige!

Network Solutions startade i Karlshamn 2007 och vi har fortfarande vår bas här.

Det är viktigt för oss av vara nära våra kunder. Därför har vi också flera kontor över hela landet.

Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunders anslutning, och vi är med hela vägen. Vi ansluter människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls.

Vi sysselsätter idag ca 100 personer och växer hela tiden. Bland annat har vi utsetts till DI Gaseller fem år i rad och även vunnit priset som Blekinges Gasell 2019. Något vi såklart är mycket stolta över.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Sök tjänsten i dag!

I den här tillsättningen samarbetar Network Solutions med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektledare till Network Solutions

Ansök    Jun 17    Experis AB    Arbetsledare, anläggning
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions. Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om tjänsten Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga at... Visa mer
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions.

Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll.

Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga att kunna hantera, styra och hjälpa gruppen att nå de projektmål som är uppsatta. Resor förekommer i tjänsten då du behöver vara nära kund och medarbetare. Vidare kan arbetet delvis utföras på distans eller i bolagets nya och ljusa lokaler.

Du antas ta ett stort ansvar för både kundrelationer, ekonomi samt tidplaner i respektive projekt. I rollen ingår även personalansvar för mindre grupp av fältpersonal med tillhörande arbetsuppgifter.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

* Säkerställa att samtliga krav samt lagar följs under utförandet av projektet samt att kvalitén följer de krav som efterfrågas i projektets samtliga skeden.
* Följa upp, budgetera samt rapportera ekonomiska utfall enligt rutiner till de parter som berörs.
* Följa upp, upprätta samt kontinuerligt följa tidplan och rapportera till de intressenter som berörs.
* Kontakt med myndigheter, beställare, leverantörer och markägare (bolaget har stödfunktioner för flera av dessa moment).
* Kontinuerligt helhetsansvar för entreprenörer samt även eventuell inhyrd personal.
* Arbete med entreprenadrätt.

Vidare ser vi att kunskap/erfarenhet av arbetet med frågor gällande avtal baserade på AB04 och ABT06 är meriterande för tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig med arbetsledande erfarenhet från entreprenad-, schakt-, bygg-, energi- eller telekombranschen. Du bör även ha god vana kring projektledning samt gärna utbildning inom Bas-P och Bas-U.
Mycket god datorvana samt god ekonomisk förståelse.

Vidare har personliga egenskaper:

* God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska och engelska
* Prestigelös lagspelare
* Högt engagemang och vilja att lösa problem
* Resultat- och målinriktad

Om Network Solutions

Vi kopplar upp Sverige!

Network Solutions startade i Karlshamn 2007 och vi har fortfarande vår bas här.

Det är viktigt för oss av vara nära våra kunder. Därför har vi också flera kontor över hela landet.

Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunders anslutning, och vi är med hela vägen. Vi ansluter människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls.

Vi sysselsätter idag ca 100 personer och växer hela tiden. Bland annat har vi utsetts till DI Gaseller fem år i rad och även vunnit priset som Blekinges Gasell 2019. Något vi såklart är mycket stolta över.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Sök tjänsten i dag!

I den här tillsättningen samarbetar Network Solutions med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Regionchef Öst Energimontagegruppen!

Ansök    Jun 13    Experis AB    Arbetsledare, anläggning
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! Vår vision är att montera framtidens energilösningar, på så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid. Om rollen Som Regionchef på Energimontagegruppen ställer vi stora krav på ledarskapet och du får en nyckelroll för att få våra kontor att prestera efter utsatta mål. Du ansvarar för din... Visa mer
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt!
Vår vision är att montera framtidens energilösningar, på så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid.

Om rollen
Som Regionchef på Energimontagegruppen ställer vi stora krav på ledarskapet och du får en nyckelroll för att få våra kontor att prestera efter utsatta mål. Du ansvarar för din regions resultat, samt för att styra och samordna installationsverksamheten.
Detta gör du genom fokus på effektivitet, arbetsmiljö, kvalitet och kundnöjdhet.

Du kommer även att planera och följa upp projekt och beställningar, samt se till att dokumentation och underhåll löper på enligt plan och säkrar den långsiktiga utvecklingen av dina medarbetare.

Vi erbjuder en hybridlösning där du till viss del kommer kunna utgå från hemmet med flexibel placering i regionen som spänner från Sölvesborg i väst till Öland i öst och sträcker sig upp till Oskarshamn.

Om dig som vi söker
Vi hoppas på att du har med dig insikter och erfarenheter från tidigare roller inom ledarskap, gärna inom energibranschen eller någon likande tekniskt bransch. Vi hoppas på att du, precis som vi, brinner för hållbarhetsfrågan och är övertygad om att vi kan göra stor skillnad hos våra kunder och för samhället, har du dessutom erfarenhet av solceller så är det väldigt meriterande!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och bidrar gärna till fortsatt gott arbetsklimat. Vi tror också att du är kommunikativ som person och trivs med att samarbeta och ha kontakt med andra.

Om Energimontagegruppen
EMG Energimontagegruppen AB startades 2020 som ett dotterbolag till Solar Supply Sweden AB som sedan 2011 är en av de ledande solcellsgrossistaktörerna på den svenska marknaden.

Vi sätter arbetsmiljön i högt fokus för att trygga de anställda. Därför ser vi till så att all vår personal har rätt kunskap och utbildning för varje arbetsmoment som ska utföras.
I nuläget är vi runt 45 anställda. Huvudkontoret är beläget i centrala Karlshamn. Vi har även kontor i bl.a. Malmö, Höör, Karlskrona och Kalmar, vilket gör att vi täcker upp stora delar av södra Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 4e juli!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
David Sätterman, [email protected], 0730-725216 Visa mindre

Projektledare till Network Solutions

Ansök    Jun 10    Experis AB    Arbetsledare, anläggning
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions. Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om tjänsten Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga at... Visa mer
Är du en trygg projektledare och vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projektet och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos växande Network Solutions.

Network Solutions erbjuder nu en möjlighet att ansluta till ett vinnande lag där du axlar en viktig roll.

Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga att kunna hantera, styra och hjälpa gruppen att nå de projektmål som är uppsatta. Resor förekommer i tjänsten då du behöver vara nära kund och medarbetare. Vidare kan arbetet delvis utföras på distans eller i bolagets nya och ljusa lokaler.

Du antas ta ett stort ansvar för både kundrelationer, ekonomi samt tidplaner i respektive projekt. I rollen ingår även personalansvar för mindre grupp av fältpersonal med tillhörande arbetsuppgifter.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

* Säkerställa att samtliga krav samt lagar följs under utförandet av projektet samt att kvalitén följer de krav som efterfrågas i projektets samtliga skeden.
* Följa upp, budgetera samt rapportera ekonomiska utfall enligt rutiner till de parter som berörs.
* Följa upp, upprätta samt kontinuerligt följa tidplan och rapportera till de intressenter som berörs.
* Kontakt med myndigheter, beställare, leverantörer och markägare (bolaget har stödfunktioner för flera av dessa moment).
* Kontinuerligt helhetsansvar för entreprenörer samt även eventuell inhyrd personal.
* Arbete med entreprenadrätt.

Vidare ser vi att kunskap/erfarenhet av arbetet med frågor gällande avtal baserade på AB04 och ABT06 är meriterande för tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig med arbetsledande erfarenhet från entreprenad-, schakt-, bygg-, energi- eller telekombranschen. Du bör även ha god vana kring projektledning samt gärna utbildning inom Bas-P och Bas-U.
Mycket god datorvana samt god ekonomisk förståelse.

Vidare har personliga egenskaper:

* God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska och engelska
* Prestigelös lagspelare
* Högt engagemang och vilja att lösa problem
* Resultat- och målinriktad

Om Network Solutions

Vi kopplar upp Sverige!

Network Solutions startade i Karlshamn 2007 och vi har fortfarande vår bas här.

Det är viktigt för oss av vara nära våra kunder. Därför har vi också flera kontor över hela landet.

Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunders anslutning, och vi är med hela vägen. Vi ansluter människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls.

Vi sysselsätter idag ca 100 personer och växer hela tiden. Bland annat har vi utsetts till DI Gaseller fem år i rad och även vunnit priset som Blekinges Gasell 2019. Något vi såklart är mycket stolta över.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Sök tjänsten i dag!

I den här tillsättningen samarbetar Network Solutions med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Solcellsmontör till Blekinge!

Ansök    Maj 30    Experis AB    Installationstekniker
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! Vår vision är att montera framtidens energilösningar, på så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid. Om rollen Vi är på jakt efter dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa... Visa mer
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! Vår vision är att montera framtidens energilösningar, på så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid.

Om rollen
Vi är på jakt efter dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch. Du kommer att vara en central del i företagets kontakt med kunderna därav värdesätter vi stor social kompetens.

Dina arbetsuppgifter består av att följa arbetsmiljöplan, montage av byggnadsställning, montage av solceller på tak med varierande infästningsmetoder, kabelförläggning och koppling av solceller samt funktionstest och driftsättning. Resor förekommer dagligen i tjänsten.

Arbetet kommer att utföras på höga höjder, B-körkort obligatoriskt, har du dessutom
BE-körkort så är det meriterande!


Om dig som söker
Vi ser gärna att du som söker denna roll har en praktisk erfarenhet inom något hantverksyrke. Du har ett genuint intresse för arbetsmiljö och fokus på kostnadseffektivitet.
Har du erfarenhet från solcellsmontage sedan tidigare så är det meriterande men det är inget krav, när du påbörjar rollen hos oss så får du en gedigen utbildning.

Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt. Du har ett stort intresse av att lära dig nya saker och att hela tiden följa med i en nischad bransch där utveckling och föränderlighet ständigt råder. Du tycker om korta och snabba puckar, du värdesätter en enkel och rak dialog i tätt samarbete med bolagets övriga medarbetare.
Vidare trivs du i en roll där kundkontakter och kundfokus är en del av vardagen. Du kan driva ditt eget arbete självständigt på ett strukturerat sätt och du är initiativtagande

Du kommunicerar med dina kollegor på svenska så kravet är att du hanterar detta i tal och skrift. Att du har goda datakunskaper och lätt att lära dig nya system är också en förutsättning för oss.

Om Energimontagegruppen
EMG Energimontagegruppen AB startades 2020 som ett dotterbolag till Solar Supply Sweden AB som sedan 2011 är en av de ledande solcellsgrossistaktörerna på den svenska marknaden.

Vi sätter arbetsmiljön i högt fokus för att trygga de anställda. Därför ser vi till så att all vår personal har rätt kunskap och utbildning för varje arbetsmoment som ska utföras.
I nuläget är vi runt 45 anställda. Huvudkontoret är beläget i centrala Karlshamn. Vi har även kontor i bl.a. Malmö, Höör, Karlskrona och Kalmar, vilket gör att vi täcker upp stora delar av södra Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 19e Juni!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Johan Persson, [email protected] Visa mindre

Produktionsledare inom livsmedel till Bärta

Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig. Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. Om job... Visa mer
Är du en engagerad ledare från restaurang, kök eller livsmedelsbranschen och vill ta nästa steg? Vill du vara med på en tillväxtsresa där du får utveckla bolaget, dig själv och dina medarbetare? Då är detta jobbet helt rätt för dig.Bärta söker nu en produktionsledare som kommer ansvara för ett välfungerande team med åtta medarbetare samt se till tillverkningen av deras produkter fungerar som planerat. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor.

Om jobbet

Som produktionsledare får du en omväxlande och betydelsefull vardag. Tjänsten består i första hand av arbetsledning, effektiviseringar, uppföljningar och att själv vara ett gott föredöme i produktion. Du kommer även ha administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentation, schemaläggning, inköp och ansvar för in- och utleveranser.
Din målsättning bör att de som jobbar i produktion ska se fram emot att gå till jobbet samt att tillverkningen ska utvecklas och säkerställa kvalitativa leveranser i tid.
Arbetstiderna är flex dagtid och vardagar i första hand, någon enstaka dag på helg kan förekomma vid skarpa deadlines.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års arbetsledande erfarenhet från restaurang, kök eller produktion (helst inom livsmedel). Utöver detta bör du besitta:

* Goda datorkunskaper
* Tekniskt intresse
* Prestigelöshet och laganda
* Lösningsorienterad
* Integritet

Om Bärta

Swedish Temptations AB är en vegansk livsmedelsproducent som erbjuder innovativa, hälsosamma, klimatsmarta och goda veganska produkter av hög kvalitet.

Vi har vår produktion i Karlshamn där vi tillverkar den groddade och fermenterade ärtan Bärta, gjord på svenska ekologiska gula ärtor. Produkterna säljs till foodservice och dagligvaruhandeln.

Swedish Temptations är ett klimatdrivet företag. Vi strävar efter att nå ett klimatsmart samhälle där den globala temperaturhöjningen hejdas, och där i förlängningen alla nio planetära utmaningar eller alla 16 nationella miljömål hanteras. Vår påverkan är förhållandevis låg och vår roll är att agera föredöme och inspiratör kring miljö och klimat inom livsmedelsindustrin. Vi tar inte vår låga påverkan som ursäkt för att slarva med vårt miljö- och klimatarbete utan arbetar tvärtom ständigt med att minimera vår påverkan.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Kontakt och ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Swedish Temptations AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

??????? Visa mindre

Ordermottagare till global kund i Karlshamn

Ansök    Maj 31    Experis AB    Ordermottagare
Har du en bakgrund inom inköp och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver E.ON förstärka sitt team med en erfaren Ordermottagare under en tidsbegränsad period och vi på Jefferson Wells söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men för rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wel... Visa mer
Har du en bakgrund inom inköp och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver E.ON förstärka sitt team med en erfaren Ordermottagare under en tidsbegränsad period och vi på Jefferson Wells söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men för rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos E.ON.

Att arbeta som Ordermottagare
I den här rollen kommer du att arbeta med ordermottagning, administration och orderbeställning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden, ha kontakt med såväl kunder, kollegor och leverantörer och ansvara för hantering och administration av ärenden. Du kommer att arbeta på ett internationellt, välkänt och spännande företag i Karlshamn alternativt Jönköping som är verksamt inom energibranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.

Mer specifikt kommer du att
* administrera ordrar
* rapportera och hantera avvikelser
* sköta kontakt mer leverantörer
* ha kundkontakt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med ordermottagning, administration och orderbeställning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och kundsupport.

Vi söker dig som
* har fullständig gymnasieutbildning
* har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* har god systemvana.

Det är även meriterande för tjänsten om du
* har erfarenhet av arbete i affärssystem
* har erfarenhet av orderhantering.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oscarsson via e-post: [email protected] Sök tjänsten senast den 2022-05-10.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Energi- och miljöansvarig till Karlshamnsbostäder

Har du ett stort intresse för energi- och miljöfrågor? Vill du vara med och forma framtidens bostadsbolag? Nu söker vi en driven och engagerad person som vill bli Energi- och miljöansvarig på Karlshamnsbostäder. Här får du möjligheten att vara med på en spännande utvecklingsresa där ett nytt Karlshamnsbostäder tar form. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Energi- och miljöansvarig på Karlshamnsbostäder har du det övergripande ansvaret för energi- och miljöfrågor. I... Visa mer
Har du ett stort intresse för energi- och miljöfrågor? Vill du vara med och forma framtidens bostadsbolag? Nu söker vi en driven och engagerad person som vill bli Energi- och miljöansvarig på Karlshamnsbostäder. Här får du möjligheten att vara med på en spännande utvecklingsresa där ett nytt Karlshamnsbostäder tar form.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Energi- och miljöansvarig på Karlshamnsbostäder har du det övergripande ansvaret för energi- och miljöfrågor. Inom dessa områden driver du förbättrings-, utvecklings- och effektiviseringsarbetet.
Dina främsta uppgifter blir att:

* Hålla dig uppdaterad gällande lagar/riktlinjer/krav inom dina ansvarsområden
* Driva de högt prioriterade hållbarhetsfrågorna inom bolaget
* Driva olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt, exempelvis inom energiövervakning, ventilation, styrsystem, solceller, belysning och laddstolpar mm.
* Hantera och analysera den dagliga energidriften tillsammans med fastighetsförvaltare och bovärdar.
* Ansvara för miljörevisioner

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, allt från projektledning och förbättringsarbete till mer operativt och praktiskt arbete.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har:

* Eftergymnasial utbildning inom energi/miljö alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
* Genuint intresse och god förståelse för energi- och miljöfrågor
* B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* Att driva, eller vara delaktig i, projekt
* Styr- och reglerteknik samt energiuppföljningssystem

Din personlighet är viktig för oss! Vi söker en positiv och driven person som trivs i en roll med flera kontaktytor. Som person är du ansvarstagande och självgående samt trivs med frihet under ansvar. Som kollega har du lätt för att samarbeta och ser dig själv som en riktig lagspelare. Vi ser fram emot en engagerad och positiv kollega som vill bidra till den goda stämning som finns i teamet idag.

KARLSHAMNSBOSTÄDER ERBJUDER

Vi erbjuder dig en tjänst med variation och stor möjlighet till påverkan. Karlshamnsbostäder satsar på sina medarbetare och erbjuder stor möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under betald arbetstid. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 044-20 38 63 eller [email protected] Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag. Dock senast den 25 maj.

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER AB

Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Vårt ledord är "ett gott liv för alla". Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se. Visa mindre

Ordermottagare till global kund i Karlshamn

Ansök    Apr 27    Experis AB    Ordermottagare
Har du en bakgrund inom inköp och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver E.ON förstärka sitt team med en erfaren Ordermottagare under en tidsbegränsad period och vi på Jefferson Wells söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men för rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wel... Visa mer
Har du en bakgrund inom inköp och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver E.ON förstärka sitt team med en erfaren Ordermottagare under en tidsbegränsad period och vi på Jefferson Wells söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men för rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos E.ON.

Att arbeta som Ordermottagare
I den här rollen kommer du att arbeta med ordermottagning, administration och orderbeställning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden, ha kontakt med såväl kunder, kollegor och leverantörer och ansvara för hantering och administration av ärenden. Du kommer att arbeta på ett internationellt, välkänt och spännande företag i Karlshamn alternativt Jönköping som är verksamt inom energibranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.

Mer specifikt kommer du att
* administrera ordrar
* rapportera och hantera avvikelser
* sköta kontakt mer leverantörer
* ha kundkontakt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med ordermottagning, administration och orderbeställning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och kundsupport.

Vi söker dig som
* har fullständig gymnasieutbildning
* har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* har god systemvana.

Det är även meriterande för tjänsten om du
* har erfarenhet av arbete i affärssystem
* har erfarenhet av orderhantering.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oscarsson via e-post: [email protected] Sök tjänsten senast den 2022-05-10.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Junior inköpare med förhandlingsvana till Celsa

Ansök    Maj 2    Experis AB    Inköpare
Är du en framåtlutad säljare eller inköpare som vill testa nya utmaningar på andra sidan förhandlingsbordet? Lockas du av en expansiv organisation med goda förutsättningar för personlig och karriärmässig utveckling? Då tror vi att detta är något för dig. Just nu erbjuder vi en tjänst som resande inköpare till Celsa Group med Olofström som bas. Här blir du en del av den hållbara framtiden och cirkulära ekonomin på riktigt. Ta tillfället och ansök till ett... Visa mer
Är du en framåtlutad säljare eller inköpare som vill testa nya utmaningar på andra sidan förhandlingsbordet? Lockas du av en expansiv organisation med goda förutsättningar för personlig och karriärmässig utveckling? Då tror vi att detta är något för dig.

Just nu erbjuder vi en tjänst som resande inköpare till Celsa Group med Olofström som bas. Här blir du en del av den hållbara framtiden och cirkulära ekonomin på riktigt.

Ta tillfället och ansök till ett internationellt bolag med stora ambitioner.

Om tjänsten

Som inköpare ansvarar du för att arbeta in affärer hos både avtalsleverantörer och nya leverantörer av skrot från industrier och bolag. Celsa återvinner och förädlar sedan skrotet till en mycket efterfrågad produkt. Tjänsten utgår från Olofström men du kommer att arbeta över ett geografiskt område i södra Sverige där tjänstebil kommer att finnas till hands. Arbetet tillåter stora möjligheter att arbeta på distans/hemifrån men även med kollegor på kontoret.

I tjänsten kommer du också agera projektledare genom att du styr dina egna projekt. För detta krävs ett strukturerat arbetssätt och lyhördhet för att lyckas förstå leverantören och ta affären från start till mål. Tillsammans med kollegor kommer du också genomföra marknadsanalyser och framtagning av kampanjer.

Om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av relationsbyggande försäljning. Du drivs av att skapa affärsmöjligheter och uppföljningen av dessa. För oss är det inte viktigast vad du jobbat med tidigare utan vi kommer framför allt utgå från dina ambitioner och dina personliga egenskaper.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en god inställning för arbetet, viljan att bidra till Celsas fortsatta utveckling, ett stort engagemang och inte minst viljan att lära dig och utvecklas inom arbetet och organisationen.

Som person har du:

* Drivet för att nå dina mål
* Engagemang
* Erfarenhet av administration
* Telefonvana
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
* B-körkort

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av SAP
* Kunskap i Excel

Om Celsa

CELSA Group ™, är med åtta miljoner tonjärnskrot som smälts årligen i sina stålverk, Europas största återvinnare av skrot. Koncernen, med sitt starka engagemang för den cirkulära ekonomin, ger restprodukter en möjlighet att återansluta sig till den cirkulära ekonomin och utgör därmed en integrerad del av de nya produkter som skapas i produktionssystemet.

Genom återvinning av stål, som med sina inneboende egenskaper kan återvinnas många gånger utan att förlora sina väsentliga egenskaper, använder vi 74% mindre energi, 90% mindre primära material och 40% mindre vatten.

CELSA Group ™ är integrerat i hela värdekedjan för stålåtervinning, med företag som ägnar sig åt återvinning och behandling av järnskrot.

Om du tycker tjänsten låter intressant men inte uppfyller samtliga krav i annonsen - Skicka ändå in en ansökan! För oss är det viktigast att du har rätt inställning.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Process engineer to car industry in Olofström

Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference. This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We... Visa mer
Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference.

This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We will always offer great terms and conditions for the employment.

What´s in it for you.
The customers Manufacturing Engineering Body Team, within Manufacturing Engineering is responsible for commissioning, introduce of new car programs and processes in the company. They work with solutions from early concept to industrialization and creates a total and balanced delivery.

They are dedicated to building cross-functional and empowered teams and an environment where we learn every day, challenge each other and give continuous feedback.
We are now looking for a Manufacturing Engineer Body consultant that wants to join forces with our manufacturing engineering teams in taking our industrial systems - to the next level!

Who you are.
We think you are a self-driven team player with high ambitions and both a sense of ownership and dedication to quality in everything you do. You take a structured approach to your work and have analytical skills that you have successfully applied to complex engineering tasks in the past.
You collaborate well with your peers and are open to share your work and expertise, and you are also not afraid to ask when you need their help.
You communicate well in English and have a B.Sc. or equivalent within Automation, Mechanical, or similar area of education.

What will you do?
You will be a member of a team that is responsible to develop our new production lines and modify our existing lines for our next generation of cars. In the role you will participate in different projects, initiatives, work in a global network with all Body departments and plants worldwide. Your main responsibility will be to create efficient processes, perform analysis and verification for different production scenarios.

As a Manufacturing Engineer Body, you will be working early in the Car programs with Process Development. You will be a part of a Commodity engineering team and you will contribute by preparing for implementation of products and manufacturing processes globally, both manual and automated. You will ensure product and process solutions cross functional within the Manufacturing Engineering teams as well as our Production facilities. This is done in order to fulfil the Manufacturing attributes and key performances, such as quality, line balancing, cost efficiency, environment, flexibility, and line performance. Besides project deliveries you will take part of development of methods and tools for next generation production lines.

You likely have many offers - why choose Jefferson Wells?
Jefferson Wells Finance have access to the most exciting customers and assignments within Finance - which gives you a great opportunity to build up your knowledge and networking in the industry!

As a consultant at Jefferson Wells Finance you will get a Consultant Manager that has experience within the local market and big personal network. The Consultant Manager will support you in ensuring that you receive the assignments, training and coaching needed to grow as a person and as a professional consultant.

If you have any questions, you are welcome to contact responsible recruiter Jonathan Gardh, phone: 0455-302782 or mail: [email protected]

We work with ongoing selection and this position may be filled before the final application date, so send your application as soon as possible.

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part of ManpowerGroup who is Sweden's leading recruitment and staffing company with tens of thousands of attractive employers across the country as our clients. With our extensive network, locally as well as globally, we can offer many exciting job vacancies to help you build your career, both in the short and long term. With us, you can apply for full-time or extra jobs alongside the studies.

We look forward to hearing from you! Visa mindre

Digital kommunikatör till Karlshamnsbostäder

Ansök    Mar 2    Experis AB    Marknadskommunikatör
Karlshamnsbostäder befinner sig på en spännande utvecklingsresa och utökar nu sin marknadsavdelning med en Digital kommunikatör. Med en ny varumärkesplattform och denna nyinrättade roll erbjuder vi dig en bred och varierande tjänst där du får möjlighet till stor påverkan. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Digital kommunikatör ansvarar du för Karlshamnsbostäders tonalitet och synlighet i olika kanaler. Du utvecklar och skapar content i form a... Visa mer
Karlshamnsbostäder befinner sig på en spännande utvecklingsresa och utökar nu sin marknadsavdelning med en Digital kommunikatör. Med en ny varumärkesplattform och denna nyinrättade roll erbjuder vi dig en bred och varierande tjänst där du får möjlighet till stor påverkan. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Digital kommunikatör ansvarar du för Karlshamnsbostäders tonalitet och synlighet i olika kanaler. Du utvecklar och skapar content i form av bild, text och film samt ser till att kanaler såsom sociala medier, web och intranät hålls uppdaterade. Du deltar också i aktiviteter med hyresgäster samt håller kontakt med leverantörer så som exempelvis reklambyrå och tryckerier. I den här rollen kommer du att vara ett viktigt stöd till verksamheten i det interna och externa kommunikationsarbetet på Karlshamnsbostäder.

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom media/kommunikation/marknadsföring eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete men det är inget krav. Du har en god förståelse för olika digitala kanaler, CMS-verktyg och Adobe. Givetvis har du en mycket bra känsla för hur man uttrycker sig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska samt engelska.

Vem du är som person är mycket viktigt för oss! Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och är lyhörd för verksamhetens behov. Du är en doer som tycker om att leverera och hålla deadlines. För att lyckas i denna roll arbetar du strukturerat och noggrant samt har en fingertoppskänsla när det gäller detaljer.

Karlshamnsbostäder erbjuder

Vi erbjuder dig en nyinrättad tjänst med stor möjlighet till påverkan. Som stöd och bollplank finns både samarbete med reklambyråer men också din chef, marknadschefen, som delar ditt intresse för marknadsföring och kommunikation. Karlshamnsbostäder satsar på sina medarbetare och erbjuder stor möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under betald arbetstid. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Jefferson Wells. Ansökan görs genom att klicka på länken i annonsen på www.jeffersonwells.se. Sista ansökningsdag är den 23/3 2022. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Ivstam, 044- 20 38 63, [email protected] Visa mindre

Regionchef Öst EMG Energimontagegruppen AB

Ansök    Mar 9    Experis AB    Platschef, anläggning
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! Vår vision är att montera framtidens energilösningar, på så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid. Om rollen Som Regionchef på Energimontagegruppen ställer vi stora krav på ledarskapet och du får en nyckelroll för att få våra kontor att prestera efter utsatta mål. Du ansvarar för din ... Visa mer
Vill du bli en del av framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt!
Vår vision är att montera framtidens energilösningar, på så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid.

Om rollen
Som Regionchef på Energimontagegruppen ställer vi stora krav på ledarskapet och du får en nyckelroll för att få våra kontor att prestera efter utsatta mål. Du ansvarar för din regions resultat, samt för att styra och samordna installationsverksamheten.
Detta gör du genom fokus på effektivitet, arbetsmiljö, kvalitet och kundnöjdhet.

Du kommer även att planera och följa upp projekt och beställningar, samt se till att dokumentation och underhåll löper på enligt plan och säkrar den långsiktiga utvecklingen av dina medarbetare.

Vi erbjuder en hybridlösning där du till viss del kommer kunna utgå från hemmet med flexibel placering i regionen som spänner från Sölvesborg i väst till Öland i öst och sträcker sig upp till Oskarshamn.

Om dig som vi söker
Vi hoppas på att du har med dig insikter och erfarenheter från tidigare roller inom ledarskap, gärna inom energibranschen eller någon likande tekniskt bransch. Vi hoppas på att du, precis som vi, brinner för hållbarhetsfrågan och är övertygad om att vi kan göra stor skillnad hos våra kunder och för samhället, har du dessutom erfarenhet av solceller så är det väldigt meriterande!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och bidrar gärna till fortsatt gott arbetsklimat. Vi tror också att du är kommunikativ som person och trivs med att samarbeta och ha kontakt med andra.


Om Energimontagegruppen
EMG Energimontagegruppen AB startades 2020 som ett dotterbolag till Solar Supply Sweden AB som sedan 2011 är en av de ledande solcellsgrossistaktörerna på den svenska marknaden.

Vi sätter arbetsmiljön i högt fokus för att trygga de anställda. Därför ser vi till så att all vår personal har rätt kunskap och utbildning för varje arbetsmoment som ska utföras.
I nuläget är vi runt 45 anställda. Huvudkontoret är beläget i centrala Karlshamn. Vi har även kontor i bl.a. Malmö, Höör, Karlskrona och Kalmar, vilket gör att vi täcker upp stora delar av södra Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 27e mars!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
David Sätterman, [email protected], 0730-725216 Visa mindre

Dansktalande ordermottagare till Quaker Houghton

Ansök    Feb 8    Experis AB    Ordermottagare
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en noggrann och dansktalande person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn. Tjänsten är på heltid med placering i Karlshamn, det finns en möjlighet att jobba delvis på distans. Att jobba som Customer Service / Orderm... Visa mer
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en noggrann och dansktalande person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn.

Tjänsten är på heltid med placering i Karlshamn, det finns en möjlighet att jobba delvis på distans.

Att jobba som Customer Service / Ordermottagare mot Danmark:

Du kommer att ingå i ett team om 4 medarbetare som jobbar mot olika nordiska länder för Quaker Houghton. Givetvis får du en grundlig introduktion i arbetet för att få de absolut bästa förutsättningarna för arbetet. Här jobbar du sedan i nära kontakt med danska säljare, produktion och supply chain för att säkerställa att dina kunder får rätt vara i rätt tid. Arbetsuppgifterna innefattar hantering av beställningar, relationsutveckling, support och frågor kring transporter och reklamationer. Mycket av arbetet handlar om att vara spindeln i nätet mellan kunderna, produktion och supply chain.

Vem söker vi?

Till rollen som Customer Service / Ordermottagare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få jobba med människor. Du vill ge alla kunder service i världsklass och är strukturerad i ditt arbetssätt. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt så behöver du ha erfarenhet av arbete inom kundservice, orderhantering eller logistik, vara van att jobba med människor och vara en stjärna inom administrativt arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarsfull och flexibel i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har goda kunskaper i danska i tal och skrift
* har känsla för god service
* har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
* har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner
* har minst ett par års erfarenhet av administrativt arbete.
* har goda kunskaper i Office-paket

Vi ser det som meriterande om du:

* har jobbat mot produktion tidigare
* har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Om Quaker Houghton

Som global ledare inom industriella processvätskor gör Quaker Houghton kontinuerliga förbättringar och innovationer för att deras kunder ska behålla försprånget i en föränderlig värld.

Vi hanterar våra kunders utmaningar som om de vore våra egna, och tillhandahåller rätt kombination av forskning, ingenjörskonst och företagskunnande, så att de kan möta framtiden med förvissning om en ännu effektivare och mer avancerad drift ... oavsett vad som väntar.

Du kommer snabbt få lära dig mer om Quaker Houghtons produkter för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna.

Sök redan idag!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är en del av ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Process engineer to attractive car industry in Olofström

Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference. This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We... Visa mer
Do you want to make a difference and be part of an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people's lives less complicated? We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference.

This is a long-term placement as a consultant through Jefferson Wells. This assignment is stretching until 30/6-2023 but there's a great chance for prolongation. We will always offer great terms and conditions for the employment.

What´s in it for you.
The customers Manufacturing Engineering Body Team, within Manufacturing Engineering is responsible for commissioning, introduce of new car programs and processes in the company. They work with solutions from early concept to industrialization and creates a total and balanced delivery.

They are dedicated to building cross-functional and empowered teams and an environment where we learn every day, challenge each other and give continuous feedback.
We are now looking for a Manufacturing Engineer Body consultant that wants to join forces with our manufacturing engineering teams in taking our industrial systems - to the next level!

Who you are.
We think you are a self-driven team player with high ambitions and both a sense of ownership and dedication to quality in everything you do. You take a structured approach to your work and have analytical skills that you have successfully applied to complex engineering tasks in the past.
You collaborate well with your peers and are open to share your work and expertise, and you are also not afraid to ask when you need their help.
You communicate well in English and have a B.Sc. or equivalent within Automation, Mechanical, or similar area of education.

What will you do?
You will be a member of a team that is responsible to develop our new production lines and modify our existing lines for our next generation of cars. In the role you will participate in different projects, initiatives, work in a global network with all Body departments and plants worldwide. Your main responsibility will be to create efficient processes, perform analysis and verification for different production scenarios.

As a Manufacturing Engineer Body, you will be working early in the Car programs with Process Development. You will be a part of a Commodity engineering team and you will contribute by preparing for implementation of products and manufacturing processes globally, both manual and automated. You will ensure product and process solutions cross functional within the Manufacturing Engineering teams as well as our Production facilities. This is done in order to fulfil the Manufacturing attributes and key performances, such as quality, line balancing, cost efficiency, environment, flexibility, and line performance. Besides project deliveries you will take part of development of methods and tools for next generation production lines.

You likely have many offers - why choose Jefferson Wells?
Jefferson Wells Finance have access to the most exciting customers and assignments within Finance - which gives you a great opportunity to build up your knowledge and networking in the industry!

As a consultant at Jefferson Wells Finance you will get a Consultant Manager that has experience within the local market and big personal network. The Consultant Manager will support you in ensuring that you receive the assignments, training and coaching needed to grow as a person and as a professional consultant.

If you have any questions, you are welcome to contact responsible recruiter Jonathan Gardh, phone: 0455-302782 or mail: [email protected]

We work with ongoing selection and this position may be filled before the final application date, so send your application as soon as possible.

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part of ManpowerGroup who is Sweden's leading recruitment and staffing company with tens of thousands of attractive employers across the country as our clients. With our extensive network, locally as well as globally, we can offer many exciting job vacancies to help you build your career, both in the short and long term. With us, you can apply for full-time or extra jobs alongside the studies.

We look forward to hearing from you! Visa mindre

Business controller till Network Solutions i Karlshamn

Ansök    Feb 14    Experis AB    Business controller
Är du en affärsinriktad och analytisk controller som vill jobba med projekt? Vill du arbeta i en spännande och expansiv verksamhet där du får stötta ledningen? Vi söker dig som vill utveckla Network Solutions ekonomifunktion med fokus på uppföljningar och ekonomistyrning. Network Solutions befinner sig en expansionsfas och tittar även utomlands för att bredda sin verksamhet. Det innebär att du får chansen att vara med att påverka bolagets framtid. Som co... Visa mer
Är du en affärsinriktad och analytisk controller som vill jobba med projekt? Vill du arbeta i en spännande och expansiv verksamhet där du får stötta ledningen? Vi söker dig som vill utveckla Network Solutions ekonomifunktion med fokus på uppföljningar och ekonomistyrning.

Network Solutions befinner sig en expansionsfas och tittar även utomlands för att bredda sin verksamhet. Det innebär att du får chansen att vara med att påverka bolagets framtid.

Som controller kommer att bidra till utveckling och resultat i våra projekt, men även i helheten. Detta ställer stora krav på dig som person att kunna hantera ett stort kontaktnät och många affärer som pågår samtidigt.
Det innebär en roll med utmanande, varierande och intressanta arbetsuppgifter och en möjlighet att självständigt bedriva ditt arbete.
Tjänstens innehåll:

* budgetering och budgetuppföljning
* rapporteringsarbete
* upprätta prognoser
* lönsamhetsuppföljningar
* analyser samt utveckling av rutiner och processer.

Vidare analyserar du och tolkar företagets ekonomiska siffror och resultat i projekten, tillse att effektiviteten maximeras och medverka i utveckling av bolaget genom att stötta ledningen.
Förbättringsarbete kommer bli en naturlig del i din vardag både inom projektet och inom ekonomifunktionen i företaget.
Du ska fungera som en stöttande affärspartner med hög integritet vilket innebär att utmana och initiera förbättringsarbete. Allt i syfte att leverera bra resultat. Hög förståelse för vad som driver lönsamhet är en förutsättning för rollen. I samband med offertarbeten deltar du även i kalkylarbetet.
Resor i tjänsten kan förekomma.
Network Solutions använder sig av Fortnox, Next och Excel som verktyg inom ekonomi.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll har du ett proaktivt, drivande och affärsmässigt arbetssätt. Du utmanar ständigt verksamheten.
Vi tror att du har:

* tidigare arbetat som controller
* har en akademisk examen inom ekonomi eller minst fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Om du dessutom har erfarenhet av projektuppföljning från branschen är det meriterande.
Du är van att driva förbättringsarbeten samt besitter hög integritet och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann i ditt arbete, strukturerad, har en stark analytisk förmåga och är affärsinriktad.
Det är viktigt för dig att driva arbetet framåt samt att leverera inom utsatta tidsramar.
Du skall behärska svenska och engelska väl i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i
Officepaketet med tonvikt på Excel och Powerpoint.

Om Network Solutions

Vi kopplar upp Sverige!

Network Solutions startade i Karlshamn 2007 och vi har fortfarande vår bas här.

Det är viktigt för oss av vara nära våra kunder. Därför har vi också flera kontor över hela landet.

Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunders anslutning, och vi är med hela vägen. Vi ansluter människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls.

Vi sysselsätter idag ca 100 personer och växer hela tiden. Bland annat har vi utsetts till DI Gaseller fem år i rad och även vunnit priset som Blekinges Gasell 2019. Något vi såklart är mycket stolta över.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Network Solutions med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455 - 30 27 82, alternativt per mail till [email protected]
Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att kommer att urval sker löpande under ansökningsperioden, varför du bör skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan! Visa mindre

Depå-operatör till Preems depåanläggning i Karlshamn

Ansök    Jan 27    Experis AB    Underhållsmekaniker
Är du nyfiken på att bli en del av Sveriges största drivmedelsbolag? Är du en tekniskt intresserad person som trivs i en roll som växlar mellan administration, drift och underhåll? Då kan du vara den vi söker till Preems depåanläggning i Karlshamn. Jobba för framtiden redan idag Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens källa till kund. I huvudsak försörjs depån i Karlshamn med båt för ... Visa mer
Är du nyfiken på att bli en del av Sveriges största drivmedelsbolag? Är du en tekniskt intresserad person som trivs i en roll som växlar mellan administration, drift och underhåll? Då kan du vara den vi söker till Preems depåanläggning i Karlshamn.

Jobba för framtiden redan idag

Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens källa till kund. I huvudsak försörjs depån i Karlshamn med båt för att sedan lastas om till tankbil. Som Depå-operatör kommer du att tillsammans med dina kollegor att ansvara för drift och underhåll av depån i Karlshamn. Du kommer också att genomföra olika kvalitetskontroller av produkt, kontrollera tankfordon och chaufförer så att dessa följer givna direktiv och säkerhetsregler. Vidare kommer du att arbeta med underhållskontroller, brandskyddsarbete samt dokumentation mm. Rollen är bred och varierad där ca hälften av tiden spenderas ute i drift och hälften av tiden vid datorn med administration och dokumentation.

Du blir en viktig del av Preem- en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

Din bakgrund kan vara varierande. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och är händig som person. Har du erfarenhet av underhållsarbete, mekanik och/eller styr- och reglerteknik är detta meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har en god teknisk förståelse och trivs i en roll som varierar mellan praktiskt arbete och administration. Du får gärna ha erfarenhet av dokumenthantering och automationssystem. För den här tjänsten krävs det goda datakunskaper. B-körkort är ett krav.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Är det här du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är en ansvarstagande person som tar egna initiativ samt bidrar till problemlösning och förbättringsarbete. Du har en hög nivå av noggrannhet och stort fokus på säkerhet och miljö. Du är en flexibel person som trivs när dina arbetsdagar ser olika ut. Som Depå-operatör blir du en värdefull medarbetare i ett mindre team där alla hjälps och samarbetar med varandra. Därför är det viktigt att du är en social person som trivs i ett mindre team och gärna ställer upp för dina kollegor.

Ta reda på mer!

Placering: Karlshamn

Varaktighet: tillsvidareanställning

Arbetstider: dagtid med möjlighet till flex. Beredskapstjänst förekommer.

Start: augusti 2022

I den här rekryteringen samarbetar Preem AB med Jefferson Wells. Ansökan görs genom att klicka på länken i annonsen på www.jeffersonwells.se. Sista ansökningsdag är den 24 februari 2022. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Ivstam, 044-203863 eller [email protected] Visa mindre

Kommunikatör till Karlshamnsbostäder

Ansök    Dec 21    Experis AB    Marknadskommunikatör
Karlshamnsbostäder befinner sig på en spännande utvecklingsresa och utökar nu sin marknadsavdelning med en kommunikatör. Med en ny varumärkesplattform välkomnas du till en varierande roll med stor möjlighet till att bidra och påverka. Arbetsuppgifter Som kommunikatör kommer du att ta ett stort ansvar för Karlshamnsbostäders tonalitet och synlighet i olika kanaler samt säkerställa att kommunikationen är anpassad till det nya varumärket. Du kommer att va... Visa mer
Karlshamnsbostäder befinner sig på en spännande utvecklingsresa och utökar nu sin marknadsavdelning med en kommunikatör. Med en ny varumärkesplattform välkomnas du till en varierande roll med stor möjlighet till att bidra och påverka.Arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du att ta ett stort ansvar för Karlshamnsbostäders tonalitet och synlighet i olika kanaler samt säkerställa att kommunikationen är anpassad till det nya varumärket. Du kommer att vara ett viktigt operativt stöd till verksamheten i det interna och externa kommunikationsarbetet genom att producera information samt påverka hur denna ska kommuniceras. Du kommer också att stötta och utbilda dina kollegor i god kommunikation och uppmuntra medarbetare och chefer att till att bidra till internkommunikation och utvecklingen av denna. Som kommunikatör ansvarar du för arbetet med digitala kanaler såsom web, intranät och sociala medier där du både producerar material i form av bild, text och film samt ser till att dessa kanaler hålls uppdaterade. Du deltar också i aktiviteter med hyresgäster samt håller kontakt med leverantörer (t.ex. reklambyrå och tryckeri).

Din profil

Vi söker dig som ett par års erfarenhet av en liknande roll inom kommunikation och marknadsföring. Du har en eftergymnasial utbildning med en examen inom media/kommunikation/marknadsföring eller motsvarande. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete i olika digitala kanaler, CMS, Adobe och Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av rörlig media. Givetvis har du en mycket bra känsla för hur man uttrycker sig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska samt engelska.

Vem du är som person är mycket viktigt för oss! Vi söker dig som trivs i en självständig roll men samtidigt har lätt för att samarbeta och är lyhörd för verksamhetens behov. Du är en doer som tycker om att leverera och hålla deadlines. För att lyckas i denna roll arbetar du strukturerat och noggrant samt har en fingertoppskänsla när det gäller detaljer. Vi söker dig som är nyfiken och vill hålla dig uppdaterad om vad som händer både regionalt och inom branschen. Du är inte rädd för förändringar och deltar gärna i utvecklingsprojekt. Slutligen vill vi gärna välkomna en jordnära och trygg person som bidrar med kreativitet och nytänk.

Karlshamnsbostäder erbjuder

Vi erbjuder dig en nyinrättad tjänst med stor möjlighet till påverkan. Som stöd och bollplank finns både samarbete med reklambyråer men också din chef, marknadschefen, som delar ditt intresse för marknadsföring och kommunikation. Karlshamnsbostäder satsar på sina medarbetare och erbjuder stor möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under betald arbetstid. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Jefferson Wells. Ansökan görs genom att klicka på länken i annonsen på www.jeffersonwells.se. Sista ansökningsdag är den 18/1 2022. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Ivstam, 044- 20 38 63, [email protected] Visa mindre

Dansktalande customer service till Quaker Houghton

Ansök    Feb 2    Experis AB    Ordermottagare
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en noggrann och dansktalande person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn. Tjänsten är på heltid med placering i Karlshamn, det finns en möjlighet att jobba delvis på distans. Att jobba som Customer Service / Orderm... Visa mer
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en noggrann och dansktalande person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn.

Tjänsten är på heltid med placering i Karlshamn, det finns en möjlighet att jobba delvis på distans.

Att jobba som Customer Service / Ordermottagare mot Danmark:

Du kommer att ingå i ett team om 4 medarbetare som jobbar mot olika nordiska länder för Quaker Houghton. Givetvis får du en grundlig introduktion i arbetet för att få de absolut bästa förutsättningarna för arbetet. Här jobbar du sedan i nära kontakt med danska säljare, produktion och supply chain för att säkerställa att dina kunder får rätt vara i rätt tid. Arbetsuppgifterna innefattar hantering av beställningar, relationsutveckling, support och frågor kring transporter och reklamationer. Mycket av arbetet handlar om att vara spindeln i nätet mellan kunderna, produktion och supply chain.

Vem söker vi?

Till rollen som Customer Service / Ordermottagare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få jobba med människor. Du vill ge alla kunder service i världsklass och är strukturerad i ditt arbetssätt. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt så behöver du ha erfarenhet av arbete inom kundservice, orderhantering eller logistik, vara van att jobba med människor och vara en stjärna inom administrativt arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarsfull och flexibel i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har goda kunskaper i danska i tal och skrift
* har känsla för god service
* har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
* har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner
* har minst ett par års erfarenhet av administrativt arbete.
* har goda kunskaper i Office-paket

Vi ser det som meriterande om du:

* har jobbat mot produktion tidigare
* har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Om Quaker Houghton

Som global ledare inom industriella processvätskor gör Quaker Houghton kontinuerliga förbättringar och innovationer för att deras kunder ska behålla försprånget i en föränderlig värld.

Vi hanterar våra kunders utmaningar som om de vore våra egna, och tillhandahåller rätt kombination av forskning, ingenjörskonst och företagskunnande, så att de kan möta framtiden med förvissning om en ännu effektivare och mer avancerad drift ... oavsett vad som väntar.

Du kommer snabbt få lära dig mer om Quaker Houghtons produkter för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna.

Sök redan idag!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är en del av ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

HR-ansvarig till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 8    Experis AB    Personalchef/HR-chef
Vill du fortsätta din resa inom HR och växa med organisationen? Är du dessutom en lagspelare med mycket driv och trivs med att få arbeta fritt? Nu söker vår medelstora kund inom utbyggnad av infrastruktur en HR-ansvarig till sitt kontor i närheten av Karlshamn! Arbetsbeskrivning I rollen som HR ansvarig kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete vägleder, utmanar och coachar du v... Visa mer
Vill du fortsätta din resa inom HR och växa med organisationen? Är du dessutom en lagspelare med mycket driv och trivs med att få arbeta fritt? Nu söker vår medelstora kund inom utbyggnad av infrastruktur en HR-ansvarig till sitt kontor i närheten av Karlshamn!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR ansvarig kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete vägleder, utmanar och coachar du våra medarbetare och chefer i områden såsom rekrytering, kultur, kompetensutveckling, ledarskap och arbetsrätt. I rollen ingår också att kunna följa upp, planera, leda och kontinuerligt förbättra HR-aktiviteterna för att säkra resultat och mål.

Tjänsten är på heltid och kommer leda till en anställning hos kund. Tillträde kommer ske under v. 31.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet i arbetet som HR, goda kunskaper i arbetsrätt och svensk arbetslagstiftning. Det är även meriterande om du jobbat med merparten kollektivpersonal. Som person är du flexibel, hög integritet och har en god förmåga att arbeta organiserat. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och att du har ett professionellt och förtroendeingivande bemötande eftersom du kommer att hantera en del komplexa situationer. Du behöver behärska officepaket fullt ut. Du har hög kommunikationsförmåga och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar kunden med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh, 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Customer Service / Ordermottagare till Quaker Houghton

Ansök    Sep 2    Experis AB    Kundtjänstmedarbetare
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en kommunikativ och noggrann person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta hos vår uppdragsgivare. Sök redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär at... Visa mer
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en kommunikativ och noggrann person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta hos vår uppdragsgivare. Sök redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Konsultuppdraget är beräknat att starta omgående och pågå i 6 månader initialt.

Att jobba som Customer Service / Ordermottagare åt vår kund:

Du kommer att ingå i ett team om 3 medarbetare hos vår kund och samt få en grundlig introduktion i arbetet för att få de absolut bästa förutsättningarna för arbetet. Här jobbar du sedan i nära kontakt med säljare, produktion och supply chain för att säkerställa att dina kunder får rätt vara i rätt tid. Arbetsuppgifterna innefattar hantering av beställningar, relationsutveckling, support och frågor kring transporter och reklamationer. Mycket av arbetet handlar om att vara spindeln i nätet mellan kunderna, produktion och supply chain.

Vem söker vi?

Till rollen som Customer Service / Ordermottagare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få jobba med människor. Du vill ge alla kunder service i världsklass och är strukturerad i ditt arbetssätt. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt så behöver du ha erfarenhet av arbete inom kundservice, orderhantering eller logistik, vara van att jobba med människor och vara en stjärna inom administrativt arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarsfull och flexibel i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har känsla för god service
* har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, gärna även fler språk
* har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner
* har minst ett par års erfarenhet av administrativt arbete.
* har goda kunskaper i Office-paket

Vi ser det som meriterande om du:

* har jobbat mot produktion tidigare
* har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Om Quaker Houghton

Som global ledare inom industriella processvätskor gör Quaker Houghton kontinuerliga förbättringar och innovationer för att deras kunder ska behålla försprånget i en föränderlig värld.

Vi hanterar våra kunders utmaningar som om de vore våra egna, och tillhandahåller rätt kombination av forskning, ingenjörskonst och företagskunnande, så att de kan möta framtiden med förvissning om en ännu effektivare och mer avancerad drift ... oavsett vad som väntar.

Som anställd konsult kommer du snabbt få lära dig mer om Quaker Houghtons produkter för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Customer Service / Ordermottagare till Quaker Houghton

Ansök    Aug 31    Experis AB    Kundtjänstmedarbetare
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en kommunikativ och noggrann person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta hos vår uppdragsgivare. Sök redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär at... Visa mer
Är du en kommunikativ administratör som vill utvecklas i ett internationellt företag? Vill du även ha varierande arbetsdagar i nyrenoverade lokaler i centrala Karlshamn? Just nu söker vi en kommunikativ och noggrann person som kan gå in i rollen som Customer Service / Ordermottagare hos Quaker Houghton i Karlshamn. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta hos vår uppdragsgivare. Sök redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Konsultuppdraget är beräknat att starta omgående och pågå i 6 månader initialt.

Att jobba som Customer Service / Ordermottagare åt vår kund:

Du kommer att ingå i ett team om 3 medarbetare hos vår kund och samt få en grundlig introduktion i arbetet för att få de absolut bästa förutsättningarna för arbetet. Här jobbar du sedan i nära kontakt med säljare, produktion och supply chain för att säkerställa att dina kunder får rätt vara i rätt tid. Arbetsuppgifterna innefattar hantering av beställningar, relationsutveckling, support och frågor kring transporter och reklamationer. Mycket av arbetet handlar om att vara spindeln i nätet mellan kunderna, produktion och supply chain.

Vem söker vi?

Till rollen som Customer Service / Ordermottagare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få jobba med människor. Du vill ge alla kunder service i världsklass och är strukturerad i ditt arbetssätt. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt så behöver du ha erfarenhet av arbete inom kundservice, orderhantering eller logistik, vara van att jobba med människor och vara en stjärna inom administrativt arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarsfull och flexibel i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

* har känsla för god service
* har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, gärna även fler språk
* har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner
* har minst ett par års erfarenhet av administrativt arbete.
* har goda kunskaper i Office-paket

Vi ser det som meriterande om du:

* har jobbat mot produktion tidigare
* har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Om Quaker Houghton

Som global ledare inom industriella processvätskor gör Quaker Houghton kontinuerliga förbättringar och innovationer för att deras kunder ska behålla försprånget i en föränderlig värld.

Vi hanterar våra kunders utmaningar som om de vore våra egna, och tillhandahåller rätt kombination av forskning, ingenjörskonst och företagskunnande, så att de kan möta framtiden med förvissning om en ännu effektivare och mer avancerad drift ... oavsett vad som väntar.

Som anställd konsult kommer du snabbt få lära dig mer om Quaker Houghtons produkter för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jonathan Gärdh, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

HR-generalist till attraktivt bolag i Karlshamn

Ansök    Jun 2    Experis AB    Personalchef/HR-chef
Vill du fortsätta din resa inom HR och växa med organisationen? Är du dessutom en lagspelare med mycket driv och trivs med att få arbeta fritt? Nu söker vår kund inom utbyggnad av infrastruktur en HR-generalist till sitt kontor i närheten av Karlshamn! Arbetsbeskrivning I rollen som HR generalist kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete vägleder, utmanar och coachar du våra med... Visa mer
Vill du fortsätta din resa inom HR och växa med organisationen? Är du dessutom en lagspelare med mycket driv och trivs med att få arbeta fritt? Nu söker vår kund inom utbyggnad av infrastruktur en HR-generalist till sitt kontor i närheten av Karlshamn!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR generalist kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete vägleder, utmanar och coachar du våra medarbetare och chefer i områden såsom rekrytering, kultur, kompetensutveckling, ledarskap och arbetsrätt. I rollen ingår också att kunna följa upp, planera, leda och kontinuerligt förbättra HR-aktiviteterna för att säkra resultat och mål.

Tjänsten är på heltid och kommer leda till en anställning hos kund. Tillträde kommer ske under v. 31.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet i arbetet som HR, goda kunskaper i arbetsrätt och svensk arbetslagstiftning. Det är även meriterande om du jobbat med merparten kollektivpersonal. Som person är du flexibel, hög integritet och har en god förmåga att arbeta organiserat. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och att du har ett professionellt och förtroendeingivande bemötande eftersom du kommer att hantera en del komplexa situationer. Du behöver behärska officepaket fullt ut. Du har hög kommunikationsförmåga och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar kunden med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh, 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

HR Business Partner till internationellt företag i Karlshamn

Ansök    Maj 26    Experis AB    HR-konsult/PA-konsult
Är du en erfaren personalvetare med stort intresse för att utveckla dig själv och medarbetare i kring dig? Vill du bli en del av ett internationellt HR-team på ett stabilt, innovativt och branschledande företag? Nu söker vår kund en HR-Business Partner/Advisor till sitt kontor i närheten av Karlshamn! Arbetsbeskrivning I rollen som HR Business Partner/Advisor kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter.... Visa mer
Är du en erfaren personalvetare med stort intresse för att utveckla dig själv och medarbetare i kring dig? Vill du bli en del av ett internationellt HR-team på ett stabilt, innovativt och branschledande företag? Nu söker vår kund en HR-Business Partner/Advisor till sitt kontor i närheten av Karlshamn!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner/Advisor kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete vägleder, utmanar och coachar du våra medarbetare och chefer i områden såsom rekrytering, kultur, kompetensutveckling, ledarskap och arbetsrätt. I rollen ingår också att kunna planera, leda och kontinuerligt förbättra HR-aktiviteterna för att säkra resultat och mål. Du kommer även att samarbete med löneadministratören för att löneutbetalningarna blir korrekta för Norden och kontrollera att dessa stämmer.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant utbildning, goda kunskaper i arbetsrätt och svensk arbetslagstiftning samt ett par års erfarenhet av liknande arbete inom HR och administration. Som person är du flexibel och har en god förmåga att arbeta organiserat. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och att du har ett professionellt och förtroendeingivande bemötande eftersom du kommer att hantera en del komplexa situationer. Du behöver behärska officepaket fullt ut. Du har hög kommunikationsförmåga och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Baserat på hur lång erfarenhet du har från liknande arbete samt om du arbetar som HR-konsult idag kan vi vara flexibla att anpassa tjänstens omfattning för att möta dina önskemål

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar kunden med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh, 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

HR Business Partner till internationellt företag i Karlshamn

Ansök    Maj 24    Experis AB    HR-konsult/PA-konsult
Är du en erfaren personalvetare med stort intresse för att utveckla dig själv och medarbetare i kring dig? Vill du bli en del av ett internationellt HR-team på ett stabilt, innovativt och branschledande företag? Nu söker vår kund en HR-Business Partner/Advisor till sitt kontor i närheten av Karlshamn! Arbetsbeskrivning I rollen som HR Business Partner/Advisor kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter.... Visa mer
Är du en erfaren personalvetare med stort intresse för att utveckla dig själv och medarbetare i kring dig? Vill du bli en del av ett internationellt HR-team på ett stabilt, innovativt och branschledande företag? Nu söker vår kund en HR-Business Partner/Advisor till sitt kontor i närheten av Karlshamn!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner/Advisor kommer du i tätt samarbete med ledningen att ansvara för ett brett spektrum av arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete vägleder, utmanar och coachar du våra medarbetare och chefer i områden såsom rekrytering, kultur, kompetensutveckling, ledarskap och arbetsrätt. I rollen ingår också att kunna planera, leda och kontinuerligt förbättra HR-aktiviteterna för att säkra resultat och mål. Du kommer även att samarbete med löneadministratören för att löneutbetalningarna blir korrekta för Norden och kontrollera att dessa stämmer.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant utbildning, goda kunskaper i arbetsrätt och svensk arbetslagstiftning samt ett par års erfarenhet av liknande arbete inom HR och administration. Som person är du flexibel och har en god förmåga att arbeta organiserat. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och att du har ett professionellt och förtroendeingivande bemötande eftersom du kommer att hantera en del komplexa situationer. Du behöver behärska officepaket fullt ut. Du har hög kommunikationsförmåga och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Baserat på hur lång erfarenhet du har från liknande arbete samt om du arbetar som HR-konsult idag kan vi vara flexibla att anpassa tjänstens omfattning för att möta dina önskemål

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar kunden med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh, 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektledare Industri till One Nordic i Karlshamn

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de stö... Visa mer
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vill du vara med och göra en tydlig samhällsinsats för att bygga "Det nya
energisamhället"? Är du en affärsorienterad och driven projektledare som vill vara med på en förändringsresa? Då ska du söka rollen som projektledare till ONE Nordic i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare för våra industri och stationskunder är du totalansvarig för affären, från start till avslut. Du leder, fördelar och följer upp projekten på ett affärsmässigt och lönsamt sätt.
Du skapar rutiner och processer för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet.
I rollen ingår kalkylering av framtida uppdrag, planering, genomförande samt löpande uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. Kontinuerlig dialog med projektbeställare är en viktig del av vardagen.

Vidare ingår:

* Tid- och resursplanering vid genomförande.
* Budgetansvar
* Ekonomisk uppföljning (fakturering, kassaflöde, projektsaldo)
* Riskanalyser och arbetsmiljöfrågor
* Kunddialog rörande projekt/avtal
* Personalfrågor som berör den dagliga driften (ledigheter, tidsregistrering etc.)
* Analys av månadsbokslut.


Vem är du?

Du har en bakgrund inom ex. el eller automation samt erfarenhet av projektledning. För att lyckas i rollen behöver du ha god ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Vi ser att du har god erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för dig likväl som att kommunicera med berörda intressenter och kollegor. Har du även erfarenhet ifrån att arbeta processtyrt är det meriterande. Kunskaper i entreprenadjuridik är önskvärt. B-körkort är ett krav.
Du har god problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och kan skapa goda relationer till våra kunder.Vi erbjuder

One Nordic arbetar med de största aktörerna i branschen för att tillsammans utveckla högteknologiska och hållbara lösningar för framtiden. Här kommer du till en arbetsplats med stor framåtanda där du har stora möjligheter att vara med och driva förändring.

Dessutom är One Nordic för femte året i rad utsett till ett Karriärföretag! En årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete.


Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells, Manpower Group. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson, tfn 044-20 38 71, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Dock senast den 7 februari. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsekonom till Abu Garcia i Svängsta

Ansök    Apr 14    Experis AB    Redovisningsekonom
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö? Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken. Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående. Vi ser fram emot din a... Visa mer
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö?
Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken.
Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad ingår i dina uppgifter

Du kommer att supportera vår ekonomiavdelning med vanligt förkommande uppgifter inom redovisning och ekonomi. Detta innebär att du kommer få omväxling i din vardag och möjlighet att utvecklas i din roll som redovisningsassistent. I rollen kommer du ha många kontaktytor både inom organisationen och externt.
Anställningen kommer inledas via Jefferson Wells som konsult.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Löpande bokföringsarbete och momsdeklarationer.
* Behandla och registrera interna betalningar och clearings.
* Månads- och årsbokslutsarbete.
* Jobba med ständiga förbättringar av dina processer.
* Kontakter med myndigheter, revisorer och interna medarbetare.

Din bakgrund
Vi söker dig som är noggrann som person och är uppmärksam på detaljer.

Du har bra planerings- och organisationsfärdigheter då det gäller att hålla deadlines och prioritera arbetsuppgifterna på ett strukturerat vis. För att arbetet ska löpa smidigt är det viktigt att visa en positiv attityd och flexibelt arbetssätt. Du bör ha lika lätt för att arbeta i teamet som att ta egna initiativ.

Här får du arbeta i en spännande och internationell miljö. God kommunikationsförmåga både muntligen och skriftligen, med förmågan att kommunicera på lämpligt sätt med olika personer och för att bygga starka arbetsrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP.

Förkunskaper:

* Utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet av redovisning och ekonomi
* Mellan till avancerad nivå av Microsoft Excel-färdigheter.
* Kunnighet i andra Microsoft-paket - t.ex. Word, Outlook.
* Kommunicera väl på svenska, engelska och med fördel ett annat nordiskt språk.

Här finns förutsättningarna att uppnå din fulla potential tillsammans med de lärande-, utveckling- och karriärmöjligheter som du kan förvänta dig i en global organisation.

Om Abu Garcia

ABU Garcia kan vara ett av de mest världens mest kända märken för tillverkning av fiskeutrustning som spön, rullar och annat som är nödvändigt för fiske. Abu Garcia har sina rötter i Svängsta och startade upp sin verksamhet 1921 och tillverkade sin första rulle 1941. Sedan 1995 ingår ABU Garcia i koncernen Pure Fishing som även äger varumärkena Berkley, All Star, med flera. I Svängsta jobbar ca 80 personer och här tillverkas fortfarande den legendariska fiskerullen Ambassaduer.
Här kan du läsa mer om Abu Garcia och deras produkter: http://www.abugarcia.com/

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar Pure Fishing med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsekonom till Abu Garcia i Svängsta

Ansök    Apr 22    Experis AB    Redovisningsekonom
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö? Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken. Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående. Vi ser fram emot din a... Visa mer
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö?
Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken.
Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad ingår i dina uppgifter

Du kommer att supportera vår ekonomiavdelning med vanligt förkommande uppgifter inom redovisning och ekonomi. Detta innebär att du kommer få omväxling i din vardag och möjlighet att utvecklas i din roll som redovisningsassistent. I rollen kommer du ha många kontaktytor både inom organisationen och externt.
Anställningen kommer inledas via Jefferson Wells som konsult.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Löpande bokföringsarbete och momsdeklarationer.
* Behandla och registrera interna betalningar och clearings.
* Månads- och årsbokslutsarbete.
* Jobba med ständiga förbättringar av dina processer.
* Kontakter med myndigheter, revisorer och interna medarbetare.

Din bakgrund
Vi söker dig som är noggrann som person och är uppmärksam på detaljer.

Du har bra planerings- och organisationsfärdigheter då det gäller att hålla deadlines och prioritera arbetsuppgifterna på ett strukturerat vis. För att arbetet ska löpa smidigt är det viktigt att visa en positiv attityd och flexibelt arbetssätt. Du bör ha lika lätt för att arbeta i teamet som att ta egna initiativ.

Här får du arbeta i en spännande och internationell miljö. God kommunikationsförmåga både muntligen och skriftligen, med förmågan att kommunicera på lämpligt sätt med olika personer och för att bygga starka arbetsrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP.

Förkunskaper:

* Utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet av redovisning och ekonomi
* Mellan till avancerad nivå av Microsoft Excel-färdigheter.
* Kunnighet i andra Microsoft-paket - t.ex. Word, Outlook.
* Kommunicera väl på svenska, engelska och med fördel ett annat nordiskt språk.

Här finns förutsättningarna att uppnå din fulla potential tillsammans med de lärande-, utveckling- och karriärmöjligheter som du kan förvänta dig i en global organisation.

Om Abu Garcia

ABU Garcia kan vara ett av de mest världens mest kända märken för tillverkning av fiskeutrustning som spön, rullar och annat som är nödvändigt för fiske. Abu Garcia har sina rötter i Svängsta och startade upp sin verksamhet 1921 och tillverkade sin första rulle 1941. Sedan 1995 ingår ABU Garcia i koncernen Pure Fishing som även äger varumärkena Berkley, All Star, med flera. I Svängsta jobbar ca 80 personer och här tillverkas fortfarande den legendariska fiskerullen Ambassaduer.
Här kan du läsa mer om Abu Garcia och deras produkter: http://www.abugarcia.com/

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar Pure Fishing med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

SAP HANA or Business Intelligence

Ansök    Jun 11    Experis AB    Systemarkitekt
Arbeta på Experis Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arb... Visa mer
Arbeta på Experis

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

Har du erfarenhet av att arbeta med SAP HANA eller Tableau? Då kan det vara dig vi söker! Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas i en innovativ och internationell miljö? Vi har just nu en ledig tjänst som SAP HANA Specialist eller inom Business Intelligence (frontend) till vår kund i Karlshamn.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en dela av BI teamet och kommer ha en nyckelroll i skapandet av den globala BI-lösningen. Du kommer arbeta nära användare och IT avdelningen för att skapa en god förståelse för verksamheten och utvecklingen av hållbara lösningar. Du kommer bland annat utveckla frontend lösningar, supporta och monitorerna, arbeta med kontinuerligt förbättra plattformen och teknikerna samt databasadministration.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med Datawarehouse och Business intelligence, med kunskaper inom modellering och säkerhet. Du har en universitetsutbildning i Computer Engineering eller likvärdigt.

Som person är du driven och strukturerad. Du har en hög analytisk förmåga, ett öga för detaljer och värdesätter kvalitet och ett jordnära team. Eftersom du kommer att arbeta internationellt behöver du ha goda kunskaper i Engelska, i både tal och skrift.

Krav för tjänsten:

* Arbetslivserfarenhet av SAP HANA eller Tableau
* Arbetserfarenhet av SAP BW
* Arbetserfarenhet av att arbeta med , MS
* Goda kunskaper i engelska i tal och skriftSök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Rudvi på telefonnummer 0761 35 96 13 eller e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Ekonomiassistent för framtida uppdrag i Karlshamn

Ansök    Dec 2    Experis AB    Ekonomiassistent
Är du en lagspelare som älskar att arbeta med ekonomi och ha koll på admininstrationen? Drivs du även av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och att få arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en sammansvetsad grupp? Då kan du vara den vi söker för framtida uppdrag hos våra väldigt attraktiva kunder. Har du möjlighet att påbörja tjänsten i närtid så är detta meriterande. Arbetsuppgifter Varje dag är inte den andra lik. Hos våra kunder är omväxlin... Visa mer
Är du en lagspelare som älskar att arbeta med ekonomi och ha koll på admininstrationen? Drivs du även av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och att få arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en sammansvetsad grupp? Då kan du vara den vi söker för framtida uppdrag hos våra väldigt attraktiva kunder.
Har du möjlighet att påbörja tjänsten i närtid så är detta meriterande.

Arbetsuppgifter

Varje dag är inte den andra lik. Hos våra kunder är omväxling och en dynamisk arbetsmiljö otroligt viktigt. Du kommer framförallt att arbeta med löpande bokföring, kund- och levkontra samt orderadmininstration.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och delvis komplexa vilket kräver att du som person är strukturerad och lösningsorienterad. Vi tror att rätt person är ambitiös, pålitlig och ta stort eget ansvar.

Vidare söker vi dig som:

* är van att jobba i högt tempo och har god datorvana
* har arbetat med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi i minst 2 årExperis är din partner i rekryteringsprocessen. På Experis är vi specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Jonathan Gärdh på e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Om Experis

Experis ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

SAP HANA or Business Intelligence

Ansök    Aug 31    Experis AB    Systemarkitekt
Arbeta på Experis Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arb... Visa mer
Arbeta på Experis

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

Har du erfarenhet av att arbeta med SAP HANA eller Tableau? Då kan det vara dig vi söker! Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas i en innovativ och internationell miljö? Vi har just nu en ledig tjänst som SAP HANA Specialist eller inom Business Intelligence (frontend) till vår kund i Karlshamn.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en dela av BI teamet och kommer ha en nyckelroll i skapandet av den globala BI-lösningen. Du kommer arbeta nära användare och IT avdelningen för att skapa en god förståelse för verksamheten och utvecklingen av hållbara lösningar. Du kommer bland annat utveckla frontend lösningar, supporta och monitorerna, arbeta med kontinuerligt förbättra plattformen och teknikerna samt databasadministration.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med Datawarehouse och Business intelligence, med kunskaper inom modellering och säkerhet. Du har en universitetsutbildning i Computer Engineering eller likvärdigt.

Som person är du driven och strukturerad. Du har en hög analytisk förmåga, ett öga för detaljer och värdesätter kvalitet och ett jordnära team. Eftersom du kommer att arbeta internationellt behöver du ha goda kunskaper i Engelska, i både tal och skrift.

Krav för tjänsten:

* Arbetslivserfarenhet av SAP HANA eller Tableau
* Arbetserfarenhet av SAP BW
* Arbetserfarenhet av att arbeta med , MS
* Goda kunskaper i engelska i tal och skriftSök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Rudvi på telefonnummer 0761 35 96 13 eller e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Konstruktör Svängsta

Svängsta Komponent & Verktygs AB är ett privatägt legotillverkningsföretag specialiserat mot verktygstillverkning och produktion av metallkomponenter. Vår strävan är att vara en partner genom hela kedjan från idé till löpande produktion för att erbjuda våra kunder innovativa och kostnadseffektiva lösningar för stansade/ pressade detaljer. Företaget grundades 1993 och har idag ca 25 medarbetare. Har du drömt om att arbeta som konstruktör på ett mindre oc... Visa mer
Svängsta Komponent & Verktygs AB är ett privatägt legotillverkningsföretag specialiserat mot verktygstillverkning och produktion av metallkomponenter. Vår strävan är att vara en partner genom hela kedjan från idé till löpande produktion för att erbjuda våra kunder innovativa och kostnadseffektiva lösningar för stansade/ pressade detaljer. Företaget grundades 1993 och har idag ca 25 medarbetare.

Har du drömt om att arbeta som konstruktör på ett mindre och innovativt företag där ditt arbete faktiskt gör skillnad? Skulle du vilja arbeta med produktutveckling och projektledning? Då kan du vara helt rätt för Svängsta Komponent & Verktygs AB som nu behöver stärka upp sin konstruktionsavdelning. Välkommen med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Rollen som konstruktör hos Svängsta Komponent & Verktyg är innehållsmässigt både bred och varierande. Du kommer ha en funktion med förgreningar i hela verksamheten. Det dagliga arbetet går främst ut på konstruera pressverktyg men innehåller även att hantera kund- och leverantörskontakter vilket innebär att du är delaktig i hela konstruktionskedjan från offert till den färdiga produkten. Tjänsten är på heltid med placering i Svängsta.

Mer detaljerat kommer du att

* arbeta med konstruktion av pressverktyg

* projektledning och test av verktyg

* ta fram tekniska offertunderlag i samarbete med kunder

* delaktig i inköp samt produktionsupport.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med produktutveckling och projektledning. Vidare ser vi att du har en längre erfarenhet av arbete som konstruktör av verktyg och även vana vid att leda dina kundprojekt.

Du har en teknisk utbildning gärna från högskola eller universitet eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdigt.

Har du varit chef eller ledare tidigare är det meriterande men inget krav.

Som person är du strukturerad och drivande. Du har bra social kompetens är lyhörd och kommunikativ. Du är en lagspelare med ett tekniskt intresse och trivs med att lösa tekniska problem.

Du är van att arbeta i CAD-miljö och en god användare av Excel. För tjänsten krävs det svenska i tal och skrift samt god förståelse i engelska. Körkort är ett krav.

Kontakt och Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Svängsta Komponent & Verktygs AB med Experis och du kommer att bli anställd hos Svängsta Komponent & Verktygs AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta Magnus Carlhielm på Experis på 0708-546740 eller [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-05-04. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre