Lediga jobb som Redovisningsekonom i Karlshamn

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Karlshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlshamn som finns hos arbetsgivaren.

Ekonom till Wapro

Brinner du för ekonomiarbete och sambandet mellan siffror och verksamhet har vi en spännande möjlighet för dig på Wapro i Karlshamn. Du blir en del av ett bolag med stark tillväxt om ca 20 % per år där förändring är ett konstant tillstånd i högt tempo med ett öppet och prestigelöst klimat. Välkommen till Wapro! Dina arbetsuppgifter I rollen som ekonom kommer du ansvara för det löpande ekonomiarbetet på Wapro AB som utgörs av Wapros svenska produktionssajt... Visa mer
Brinner du för ekonomiarbete och sambandet mellan siffror och verksamhet har vi en spännande möjlighet för dig på Wapro i Karlshamn. Du blir en del av ett bolag med stark tillväxt om ca 20 % per år där förändring är ett konstant tillstånd i högt tempo med ett öppet och prestigelöst klimat. Välkommen till Wapro!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonom kommer du ansvara för det löpande ekonomiarbetet på Wapro AB som utgörs av Wapros svenska produktionssajt i Karlshamn och ett säljteam i Tyskland. Arbetsuppgifter du kommer arbeta med och ta ansvar för är:
* Löpande redovisning
* Fakturahantering, kund/leverantörsreskontra
* Månadsbokslut
* Moms- och skatteredovisning
* Intrastat
Du kommer också vara involverad i budget- och analys/uppföljningsarbete tillsammans med ekonomichef. Bolagets löner är outsourcade och hanteringen kring detta hanteras primärt av ekonomichef. I ditt arbete förekommer kommunikation med enheten i Tyskland och då Wapro Group även innehar säljbolag i UK och USA samt produktionssajt i DK är den internationella prägeln tydlig.

På Wapro är ekonomiprocesserna fullt ut digitala och automatiserade så rollen kräver ett stort intresse för affärssystem, här kommer du arbeta i Monitor. Du rapporterar till Ekonomichef som har det övergripande ansvaret för bolagen och koncernredovisningen.

Din profil
Det vi önskar och hoppas att du tar med dig till Wapro är:
* Några års erfarenhet av likande ekonomiarbete och fullt trygg med arbetsuppgifterna
* Erfarenhet av ett digitalt arbetssätt och stor erfarenhet av affärssystem
* Gärna en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat i ett producerande bolag i liknande storlek
* Mycket goda kunskaper i engelska då all rapportering sker på engelska
Som person är du strukturerad, effektiv och initiativtagande. Du trivs med att ta ett självständigt ansvar för ditt arbete. Du är tydligt analytisk och når en hög förståelse för vad siffrorna i resultaträkningen verkligen visar och kan relatera till verksamheten. Din kommunikativa förmåga är god och du samarbetar lättsamt och prestigelöst med samtliga funktioner och kollegor på arbetsplatsen.

Övrig information
* Placeringsort: Karlshamn
* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Varaktighet: Tillsvidare???
* Arbetstid: Heltid, dagtid?
I denna rekrytering samarbetar Wapro med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 076-501 83 82 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 7 juni 2024. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.

Om kunden
Wapro med huvudkontor i Karlshamn är ett företag som specialiserat sig på översvämningsskydd och flödesreglering i segmenten Miljö och Aqua kultur. Wapro har tagit fram flera unika produkter för att säkra vattenflöden, förhindra översvämningar samt skapa flödeskontroll. Wapro har tillverkning i Karlshamn, Sverige och Otterup, Danmark där vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna. De främsta slutkunderna är kommuner och kommunägda VA-bolag, vilka bearbetas direkt genom egna bolag i Sverige, USA, Danmark, England och Tyskland och genom partners i ett 20-tal länder i världen. Den internationella försäljningen står för ca 80 % av omsättningen.

Idag är vi totalt 50 medarbetare i bolaget, ca 20 i den svenska delen. I verksamheten arbetar alla med stort engagemang och har en god stämning som vi värdesätter högt. Wapro och dess produkter är kända på marknaden, står för mycket know-how och vill leverera en trygghet till våra kunder. Wapro ingår i Lagercrantz Group som är en värdeskapande teknikgrupp inom B2B. Lagercrantz koncernen består av cirka 75 bolag. Visa mindre

Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Om bolaget Lindström Property äger och förvaltar egenägda fastigheter i Skåne och Blekinge, med fokus på centralt belägna fastigheter med charm och historia. Vi äger idag ca 100 fastigheter och är 30 stycken medarbetare på 2 kontor och söker nu en redovisningsekonom till vårt kontor i Karlshamn. Idag sköts vår ekonomiska redovisning internt med stöd från våra externa konsulter. Vad vi söker I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en bred roll... Visa mer
Om bolaget


Lindström Property äger och förvaltar egenägda fastigheter i Skåne och Blekinge, med fokus på centralt belägna fastigheter med charm och historia. Vi äger idag ca 100 fastigheter och är 30 stycken medarbetare på 2 kontor och söker nu en redovisningsekonom till vårt kontor i Karlshamn.
Idag sköts vår ekonomiska redovisning internt med stöd från våra externa konsulter.


Vad vi söker
I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för den löpande redovisningen från ax till limpa för bolagen i koncernen.
Initialt kommer du också att vara delaktig i projektet att hämta hem redovisningen från redovisningsbyrå.


Om arbetsuppgifterna


- Löpande redovisning inklusive kund- och leverantörsreskontra


- Balansavstämningar


- Skattedeklarationer


- Månadsbokslut


- Årsredovisning


- Delaktig vid rapportering


Utöver detta kommer du även att supportera organisationen i diverse redovisnings-relaterade frågor.


I rollen som redovisningsekonom kommer du att rapportera direkt till VD. Arbetsplatsen är vårt kontor i Karlshamn. Vi kan erbjuda en heltid alternativt deltidstjänst.


Vad vi söker


Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och minst några års arbetslivserfarenhet från redovisning och känner dig trygg med redovisningens olika delar. Har du dessutom arbetat inom större koncerner är detta meriterande, men inget krav.


Vi ser gärna att du också tidigare har arbetat inom mindre organisationer med varierade arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har god systemvana och van vid att snabbt sätta dig in i nya verktyg. I dagsläget görs redovisningen i systemet Visma SPCS, har du tidigare arbetat i Visma är detta starkt meriterande men inget krav.


Vi är en mindre koncern med korta beslutsvägar och erbjuder en anställning med varierande arbetsuppgifter i ett starkt och växande fastighetsbolag.
Vid övriga frågor om anställningen är ni välkomna att kontakta Philip på [email protected]. 0734-331039 Visa mindre

Redovisningsekonom

Har du erfarenhet av arbete som redovisningsekonom? Just nu söker vi efter vår nya kollega. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Karlshamn där delar av vår ekonomiavdelning är placerad men samtidigt ha ett nära samarbete med övriga orter i koncernen.    Arbetsuppgifter Du kommer vara anställd hos Johan Ahlberg Bil men arbeta mest fokuserat mot vårt systerbolag Bil och Motor i Sydost. Vi är precis i uppstarten av att sätta samman vår ekonomifunktion som ti... Visa mer
Har du erfarenhet av arbete som redovisningsekonom? Just nu söker vi efter vår nya kollega. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Karlshamn där delar av vår ekonomiavdelning är placerad men samtidigt ha ett nära samarbete med övriga orter i koncernen. 
 
Arbetsuppgifter
Du kommer vara anställd hos Johan Ahlberg Bil men arbeta mest fokuserat mot vårt systerbolag Bil och Motor i Sydost. Vi är precis i uppstarten av att sätta samman vår ekonomifunktion som tillsammans kommer arbeta mot både Johan Ahlberg Bil och Bil och Motor i Sydost. Detta innebär att du kommer komma in i en roll som både kommer förändras och utvecklas över i tid tillsammans med bolagen. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med den övergripande redovisningen, alltifrån kund- och leverantörsreskontra, moms- och löneredovisning samt anläggningsregister. Du kommer att komma in i en period då det kommer att ske en del systemskiften, vilket kommer innebära arbete med uppsättningen av våra system. Arbetsuppgifter kommer även innebära operativt arbete med den löpande bokföringen, månads-, kvartals och årsboksluten samt medverka i årsredovisningsarbetet. 
 
Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll har du tidigare erfarenhet av och skapat dig en god förståelse för arbete inom redovisningsekonomi och löpande bokföringsarbete. Vi ser väldigt positivt på om du har god systemkunskap och är kunnig inom IT-system (ekonomistyrning). Du är noggrann, strukturerad, prestigelös och har integritet. Du är ansvarsfull och trivs att arbeta målstyrt och med deadlines. Kan du hantera olika processer parallellt och planera upp din tid kommer du att trivas i rollen. Du bryr dig genuint om andra människor och brinner för att ge service till kunder och medansvariga. Du trivs när kontaktytorna är många och behåller lugn och en positiv inställning i stressiga stunder.
 
Då du kommer att arbeta på en mindre ekonomiavdelning är det av största vikt att du är flexibel, gillar att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och har ett arbetssätt där det är naturligt att vara back-up för varandra. Då det i arbetet kan medföra resor mellan våra anläggningar behöver du ha B-körkort.  För att vi ska kunna kommunicera på bästa sätt med våra kunder och varandra är svenska i tal och skrift ett krav, har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det ett plus.
 
För rollen som redovisningsekonom hos oss ser vi att du har:
• Minst gymnasial utbildning inom ekonomi
• God arbetserfarenhet inom redovisningsekonomi 
• Svenska i tal och skrift
• Kund-/servicevana
• Goda kunskaper och erfarenheter gällande relevanta redovisnings-, ekonomi- och affärssystem samt MS Office (Excel).


 
Det är även starkt meriterande om du har:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Kunskap/erfarenhet av Unit4 och Kobra och har du tidigare arbetat med system som Medius, Palette eller Tacdis är det ytterligare merithöjande


Omfattning och placeringsort
Tillsvidareanställning, vi tillämpar dock 6 månader provanställning. Placeringsort är Karlshamn men vi tillämpar distansarbete som innebär att efter upplärning kan arbete ske hemifrån 2 dagar per vecka. Tillträde enligt överenskommelse men så snart det går.

Att arbeta hos oss
Hos oss på Johan Ahlberg Bil AB får du en trygg anställning. Vi är anslutna till kollektivavtal med tillhörande försäkringar. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, personalrabatter och möjligheter att skapa ett stort nätverk inom de fem orterna vi arbetar på. Vår bransch är föränderlig och här får du möjligheten att utvecklas tillsammans med oss. Inom Johan Ahlberg Bil AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet. 
 
Urval kommer ske efter ansökningsperiodens slut och intervjuer kommer ske under slutet av vecka 26 samt vecka 27.


På Ahlberg Bil arbetar vi efter värdeorden Engagemang, Ansvarstagande och Omtanke. Dessa är genomgående i allt vi gör – i vår kontakt med kunder, hur vi agerar mot varandra och hur vi utför vårt arbete. Vi är mycket stolta över våra varumärken och sätter stort värde i att utföra service, reparationer, försäljning och övriga tjänster med högsta kvalitet. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa att skapa Sveriges trivsammaste arbetsplats och även Sveriges nöjdaste kunder

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Redovisningsekonom till Karlshamnsbostäder

Redovisningsekonom till Karlshamnsbostäder AB I denna tjänst blir du en del av ett engagerat och utvecklingsorienterat team på Karlshamnsbostäders ekonomiavdelning men arbetar främst gentemot andra bolag inom koncernen. Vi söker dig som lockas av en bred roll inom ekonomi där den operativa ekonomihanteringen är lika viktig som utvecklingen av arbetssätt och gemensamma processer. Vi ser mycket fram emot din ansökan! Om rollen Dina arbetsuppgifter inne... Visa mer
Redovisningsekonom till Karlshamnsbostäder AB
I denna tjänst blir du en del av ett engagerat och utvecklingsorienterat team på Karlshamnsbostäders ekonomiavdelning men arbetar främst gentemot andra bolag inom koncernen. Vi söker dig som lockas av en bred roll inom ekonomi där den operativa ekonomihanteringen är lika viktig som utvecklingen av arbetssätt och gemensamma processer. Vi ser mycket fram emot din ansökan!
Om rollen
Dina arbetsuppgifter innefattar allt från leverantörsreskontra, löpande bokföring, löner, skatter och avgifter till månads- och årsbokslut. Du kommer också att vara ett viktigt ekonomiskt stöd där du bidrar med din analys samt bistår med rapportering och ekonomisk rådgivning.
Din närmaste chef blir ekonomichefen för Karlshamnsbostäder men du arbetar på uppdrag i koncernen och har då direktkontakt med respektive bolag.
Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och dina kunskaper inom ekonomi och redovisning är mycket goda. Vi ser gärna att du har arbetat i en konsultativ roll inom ekonomi och har erfarenhet av att arbeta med olika bolag samtidigt. Dina kunskaper i det svenska och engelska språket är goda, både i tal och skrift.
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi söker dig som är strukturerad, ansvarstagande och självgående. Vi tror att det är viktigt att du är prestigelös och lockas av att få arbeta med bredden på arbetsuppgifter i denna roll. Du trivs i en kommunikativ roll och har lätt för att ta kontakt med andra människor. I den här rollen är du en del av Karlshamnsbostäder samtidigt som du regelbundet är ute och träffar kollegor i koncernen. Du är trygg i dig själv och din kompetens för att våga bidra med rådgivning och stöttning.
Karlshamnsbostäder erbjuder
Vi erbjuder dig en tjänst med stor möjlighet till påverkan. Som stöd och bollplank finns din chef och dina kollegor som delar ditt intresse för ekonomi. Möjlighet till att arbeta hemifrån finns men det krävs också att du är på plats till viss del. Karlshamnsbostäder uppmuntrar sina medarbetare till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under betald arbetstid.
Din ansökan tas emot via [email protected]. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Therese Ericsson 0768-66 05 49 eller [email protected]. Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag. Dock senast den 29 september. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer om Karlshamnsbostäder
Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se. Visa mindre

Redovisningsekonom

Rawfoodshop Scandinavia AB är ett ekologiskt livsmedelsföretag med e-handel i scandinavien och fysisk butik i Malmö. Företaget importerar produkter ifrån hela världen och packar och säljer under eget varumärke. Vi söker nu en utvecklingsorienterad redovisningsekonom. Tycker du om siffror och ekonomi? Har du erfarenhet av lön och tycker om att jobba med utveckling? Vill du vara med och driva en ekonomi och löneavdelningen framåt? Då kan du vara den vi söker... Visa mer
Rawfoodshop Scandinavia AB är ett ekologiskt livsmedelsföretag med e-handel i scandinavien och fysisk butik i Malmö. Företaget importerar produkter ifrån hela världen och packar och säljer under eget varumärke.
Vi söker nu en utvecklingsorienterad redovisningsekonom.
Tycker du om siffror och ekonomi? Har du erfarenhet av lön och tycker om att jobba med utveckling?
Vill du vara med och driva en ekonomi och löneavdelningen framåt? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten
Sedvanliga ekonomiuppgifter såsom kund och leverantörsreskontra, bokföring, avstämningar och allehanda administrativa uppgifter. Löneberedning för totalt ca 35 anställda både kollektivanställda och tjänstemän.
Moms redovisningar i Sverige, Norge, Danmark och snart även Finland.
Vem är du?
Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av ekonomi och lönearbete som redovisningsekonom. Du trivs i en roll där du får ta ett eget ansvar för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du har förståelse för verksamhetens roll och mål. Du tycker om att arbeta mot deadlines och förstår att yrket har toppar och dalar. Rollen är varierande och bred och vi söker därför dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har med fördel erfarenhet av hela löneprocessen, starkt meriterande om du arbetat i Visma Lön och Microsoft Business Central. Ett stort plus om du även har jobbat med att ta fram bokslutsunderlag.
Vidare tror vi att du är kommunikativ och har en förmåga att se människors och verksamhetens behov, samt lätt att prioritera om och växla fokus. Viktigt för rollen är att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och att du har ett intresse i att jobba med förbättringar. Sist men inte minst tror vi att du som söker är lösningsfokuserad, flexibel och har ett positivt förhållningssätt.
Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonom

Ansök    Dec 15    Karlshamns kommun    Redovisningsekonom
Om Karlshamns kommun Som medarbetare inom Karlshamns kommun bidrar vi varje dag till att kommuninvånare och besökare får en så bra service som möjligt. Du kommer att vara viktig för att vi ska kunna fortsätta utveckla Karlshamn till en plats där både människor och företag kan växa. Välkommen till oss! Om jobbet Ekonomiavdelningen är en av kommunstyrelseförvaltningens centrala stödfunktioner och består utöver redovisningsverksamheten av stab, contr... Visa mer
Om Karlshamns kommunSom medarbetare inom Karlshamns kommun bidrar vi varje dag till att kommuninvånare och besökare får en så bra service som möjligt. Du kommer att vara viktig för att vi ska kunna fortsätta utveckla Karlshamn till en plats där både människor och företag kan växa. Välkommen till oss!Om jobbetEkonomiavdelningen är en av kommunstyrelseförvaltningens centrala stödfunktioner och består utöver redovisningsverksamheten av stab, controllers, inköp, upphandling och systemförvaltning. Totalt arbetar ett trettiotal medarbetare inom avdelningen varav åtta inom redovisning. Införande av teambaserat arbetssätt pågår och redovisningsverksamheten omfattar tre team; anläggningsteamet, kassa-/kundteamet och leverantörsteamet. Vi söker nu dig som vill ansluta till vårt trevliga anläggningsteam.


Arbetet inom denna del av stödfunktionen innebär främst bokslut, investeringsredovisning, projektredovisning och budgetering. Vi arbetar i ekonomisystemet Visma med vilket vårt anläggningsregister är integrerat. Tät muntlig och skriftlig kontakt förekommer med våra egna verksamheter men även mot externa parter. Andra förekommande arbetsuppgifter inom teamet är exempelvis ekonomiska analyser, avstämningar, löpande redovisning och upprättande av prognoser.Kvalifikationer


Vi söker dig som har en färdigställd högskoleutbildning relevant för området, exempelvis inom ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer motsvarar sådan utbildning.


Du har minst tre års yrkeserfarenhet från relevant tjänst som ekonom, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare besitter du mycket goda kunskaper inom redovisningsområdet och har erfarenhet av ekonomisk rapportering såsom exempelvis månads- och årsbokslut. IT-verktyg, inklusive Microsoft Excel, är du van användare av. Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.


Meriterande är tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig verksamhet liksom erfarenhet av större ekonomisystem. Det är också meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning, investeringsredovisning, kostnads- och lönsamhetsanalyser samt budget.


Med ett kvalitetsmedvetet förhållningssätt utför du dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och självgående sätt. Du besitter god analytisk förmåga och har lätt att se samband. Du har även god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga att förmedla ditt budskap utifrån mottagarens förutsättningar. Som person visar du mognad, är stabil och initiativtagande. Med tanke på Karlshamns kommuns uppdrag har du förmåga att arbeta utifrån helhetens bästa.


Vi erbjuder dig att jobba på en välkomnade arbetsplats med öppet klimat och närvarande kollegor och chefer. Som anställd i Karlshamns kommun ges du bland annat möjlighet att semesterväxla, aktiviteter och träning via vår personalklubb, friskvårdstimme och flextid.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt


Samtliga tillsvidareanställda i Karlshamns kommun är krigsplacerade vilket innebär att din arbetsplikt kvarstår om regeringen beslutar om förhöjd beredskap.


FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Hans Westerlund, Enhetschef, 0454-810 76FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Christina Gustafsson, Vision, 0728-84 90 22SISTA ANSÖKNINGSDAG

2023-12-31 Visa mindre

Redovisningsekonom till AIA LU-VE i Asarum

Ansök    Jul 4    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag?Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism? Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig! Om tjänsten LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett h... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag?Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism? Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig!

Om tjänsten
LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för företagets redovisning. Arbetsuppgifterna innebär allt från kund, leverantörsreskontra, momsredovisning, deklarationer, månads och årsbokslut till koncernbokföring (IFRS) samt myndighets och koncernrapporteringar.
Du kommer att ingå i ett team om två och rapportera till Redovisningschef. Du kommer att ha möjlighet att specialisera dig inom vissa områden som tex controlling men du behöver ändå behärska hela redovisningsflödet.
Koncernspråket är engelska och redovisningsarbetet sker i SAP.
Företaget arbetar mycket med sina värderingar Laget LU-VE Sweden innebär att man hjälper varandra, utvecklas tillsammans, firar framgångar och lär av misstag. Värdeorden Passion, Respekt och Professionalism är centralt på alla nivåer inom företaget.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i på LU-VE Sweden AB i Asarum.

Om dig
För att lyckas i rollen så ser vi att du är ansvarstagande, analytisk och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att planera på kort och långsikt och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du är lösningsorienterad och ser fram emot att ha en nyckelroll på företagets resa in i framtiden med att utveckla avdelningen och ökad digitalisering. Mycket kommunikation sker via mejl och möten på Teams så du behöver vara en mycket god kommunikatör på svenska och engelska både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är

• Utbildning inom redovisning på högskolenivå eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Minst ett par års erfarenhet av arbete inom redovisning
• Erfarenhet av SAP
• God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
• God kunskap i Microsoft Office
• Erfarenhet av IFRS är meriterande
• Erfarenhet inom controlling är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LU-VE Sweden AB
LU-VE Sweden AB är ett av LU-VE Group helägt dotterbolag, som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa luftvärmeväxlare under varumärket AIA LU-VE. Det svenska bolaget har huvudkontor och fabrik i Asarum, Blekinge, 55 anställda och omsatte 2022 215 miljoner kronor. Bolaget etablerades 1960 som Asarums Industri Aktiebolag – AIA och förvärvades 2012 av LU-VE Group.

Om LU-VE Group
LU-VE Group är en börsnoterad Industrikoncern med huvudkontor utanför Milano, Italien.
LU-VE Group finns representerade genom tillverkning eller försäljningskontor i 21 länder och exporterar sina produkter till över 100 länder. LU-VE Group omsatte 2022 ca 7 miljarder kronor och har ca 4500 anställda. LU-VE Group har 600.000 kvadratmeter produktionsyta och ett av branschens största termodynamiska forsknings och utvecklingslaboratorium.

LU-VE Sweden AB erbjuder

• Möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde.
• Arbete med stor internationell prägel
• Friskvårdsbidrag
• Möjlighet till flexibla arbetstider
• Tillgång till företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Sista ansökningsdag är 23-08-06, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carina Falck på 0736–847245 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!

#Redovisningsekonom # Lu-VeSweden AB #Adeccorekrytering Visa mindre

Redovisningsekonom till Network Solutions

Ansök    Aug 15    Inpeople Sverige AB    Redovisningsekonom
Dina arbetsuppgifter Sedan starten 2007 har vi på Network Solutions anslutit många människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunder anslutningar, och vi tar ansvar hela vägen till levererat fibernät av högsta klass! Network Solutions startade i Karlshamn och det är där vi har vårt moderna huvudkontor. Network Solutions är ett entreprenörsdrivet företag ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Sedan starten 2007 har vi på Network Solutions anslutit många människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunder anslutningar, och vi tar ansvar hela vägen till levererat fibernät av högsta klass!

Network Solutions startade i Karlshamn och det är där vi har vårt moderna huvudkontor.

Network Solutions är ett entreprenörsdrivet företag och vi har bland annat vunnit DI:s utmärkelse som gasell-företag. Network Solutions driver huvudsakligen projekt inom fiberutbyggnad och markentreprenad. Målsättningen är fortsatt tillväxt och expansion såväl geografiskt som nya intressanta verksamhetsområden.

Nu söker vi en nyckelspelare i företaget, en driftig och nyfiken redovisningsekonom till vårt ljusa och trevliga kontor i Asarum utanför centrala Karlshamn. I denna roll kommer du att arbeta brett med hela företagets ekonomi- och lönefunktion och vara den som säkerställer att den löpande ekonomihanteringen fungerar väl.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
- Arbete med löpande bokföring
- Hantering av leverantörsfakturor
- Kundfakturering
- Lönekörning
- Moms- och skattedeklarationer
- Bokslut
- Enklare analyser

Du kommer att arbeta i ett mindre team i nära samarbete med företagets projektledare, personal och ledning. I rollen kommer du att ha daglig kontakt med leverantörer, kunder och anställda. Andra arbetsuppgifter inom ekonomiområdet kan givetvis förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på heltid och arbetstiderna är kontorstid, vardagar. Tillträde sker snarast möjligt.

I denna direktrekrytering samarbetar Network Solutions med Inpeople. Eventuella frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går till ansvarig rekryterare Emil Thomasson via 0730-569117.


Din profil
Vi söker dig som lockas en ny utmaning och som med starkt driv, energi och entreprenörsanda vill vara med och lyfta vår verksamhet och ekonomifunktion till nya höjder. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa inom rollen!

Du har med fördel några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och din utbildningsnivå är eftergymnasial, alternativt har du arbetat dig till motsvarande kunskaper. Som person är du ordningsam, har öga för detaljer och är självständig i ditt sätt att arbeta eftersom rollen innebär mycket frihet under ansvar.

Företagets administrativa funktion består av några få personer och det är viktigt att du inte är rädd att ta ansvar och är driftig med att ta tag i saker där du ser att det behövs. Eftersom rollen innefattar en del kontakt med olika personer såväl internt som externt så är det också av vikt att du är social och kommunikativ.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Redovisningsekonom till AIA LU-VE i Asarum

Ansök    Aug 10    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag?Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism? Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig! Om tjänsten LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett h... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag?Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism? Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig!

Om tjänsten
LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för företagets redovisning. Arbetsuppgifterna innebär allt från kund, leverantörsreskontra, momsredovisning, deklarationer, månads och årsbokslut till koncernbokföring (IFRS) samt myndighets och koncernrapporteringar.
Du kommer att ingå i ett team om två och rapportera till Redovisningschef. Du kommer att ha möjlighet att specialisera dig inom vissa områden som tex controlling men du behöver ändå behärska hela redovisningsflödet.
Koncernspråket är engelska och redovisningsarbetet sker i SAP.
Företaget arbetar mycket med sina värderingar Laget LU-VE Sweden innebär att man hjälper varandra, utvecklas tillsammans, firar framgångar och lär av misstag. Värdeorden Passion, Respekt och Professionalism är centralt på alla nivåer inom företaget.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i på LU-VE Sweden AB i Asarum.

Om dig
För att lyckas i rollen så ser vi att du är ansvarstagande, analytisk och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att planera på kort och långsikt och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du är lösningsorienterad och ser fram emot att ha en nyckelroll på företagets resa in i framtiden med att utveckla avdelningen och ökad digitalisering. Mycket kommunikation sker via mejl och möten på Teams så du behöver vara en mycket god kommunikatör på svenska och engelska både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är

• Utbildning inom redovisning på högskolenivå eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Minst ett par års erfarenhet av arbete inom redovisning
• Erfarenhet av SAP
• God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
• God kunskap i Microsoft Office
• Erfarenhet av IFRS är meriterande
• Erfarenhet inom controlling är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LU-VE Sweden AB
LU-VE Sweden AB är ett av LU-VE Group helägt dotterbolag, som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa luftvärmeväxlare under varumärket AIA LU-VE. Det svenska bolaget har huvudkontor och fabrik i Asarum, Blekinge, 55 anställda och omsatte 2022 215 miljoner kronor. Bolaget etablerades 1960 som Asarums Industri Aktiebolag – AIA och förvärvades 2012 av LU-VE Group.

Om LU-VE Group
LU-VE Group är en börsnoterad Industrikoncern med huvudkontor utanför Milano, Italien.
LU-VE Group finns representerade genom tillverkning eller försäljningskontor i 21 länder och exporterar sina produkter till över 100 länder. LU-VE Group omsatte 2022 ca 7 miljarder kronor och har ca 4500 anställda. LU-VE Group har 600.000 kvadratmeter produktionsyta och ett av branschens största termodynamiska forsknings och utvecklingslaboratorium.

LU-VE Sweden AB erbjuder

• Möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde.
• Arbete med stor internationell prägel
• Friskvårdsbidrag
• Möjlighet till flexibla arbetstider
• Tillgång till företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Sista ansökningsdag är 23-08-27, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carina Falck på 0736–847245 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!

#Redovisningsekonom # Lu-VeSweden AB #Adeccorekrytering Visa mindre

Accountant for LU-VE Sweden AB in Asarum, Blekinge

Are you seeking an exciting opportunity to gain hands-on experience within accounting? We are searching for an ambitious and driven Accountant to join the team at LU-VE. Don't miss this fantastic opportunity - welcome with your application, we work with ongoing selection! OM TJÄNSTEN We are looking for an Accountant on behalf of LU-VE Sweden AB. As an Accountant at LU-VE you will be a part of the Finance Team in Sweden and your main duties will be accou... Visa mer
Are you seeking an exciting opportunity to gain hands-on experience within accounting? We are searching for an ambitious and driven Accountant to join the team at LU-VE.

Don't miss this fantastic opportunity - welcome with your application, we work with ongoing selection!

OM TJÄNSTEN
We are looking for an Accountant on behalf of LU-VE Sweden AB. As an Accountant at LU-VE you will be a part of the Finance Team in Sweden and your main duties will be accounting, accounts receivable and accounts payable. You will support the rest of the team with other things, such as being involved in monthly accounts. If you have experience in controlling, you will be able to assist in controlling activities as well.

The position is located at LU-VE in Asarum, Blekinge. It is initially a consulting assignment, which means that you will be employed by Academic Work. With the right person, there are good opportunities for extension/over-recruitment.

To thrive and succeed in the role, we see that you are ambitious, flexible and able to work at a fast pace. We would like you to contribute your thoughts and opinions so that we can continue to develop and become better.

You are offered
- Opportunity for skills development in your work area
- Work in a international environment
- Possibility of flexible working hours

VI SÖKER DIG SOM
- You have a certain understanding of accounting, knowledge can be gained through experience or education
- You are fluent in Swedish and English as these are the languages ??communicated in the role

It is meritorious if you have
- Previous experience of accounting
- A bachelor's or master's degree
- Experience of SAP
- Experience of controlling

To succeed in the role, your personal skills are

Ambitious, flexible and communicative. We will place great emphasis on your personal qualities and your potential. You may therefore be relatively new to the field, but in such cases you have a great drive, interest and curiosity that benefits your learning.

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
LU-VE Sweden AB is a wholly owned subsidiary of the LU-VE Group, which develops, manufactures and sells innovative air heat exchangers under the AIA LU-VE brand. The Swedish company has its headquarters and factory in Asarum, Blekinge, 55 employees and a turnover of SEK 215 million in 2022. The company was established in 1960 as Asarums Industri Aktiebolag – AIA and was acquired in 2012 by LU-VE Group.

LU-VE Group is the third largest operator in the world and second largest in Europe in the production of air heat exchangers. Since 1986 LU-VE has been designing and manufacturing its products based on cutting-edge technologies in the field of industrial and commercial refrigeration and industrial air conditioning.

You can read more about LU-VE here. Visa mindre

Redovisningsekonom till Network Solutions

Ansök    Maj 11    Inpeople Sverige AB    Redovisningsekonom
Dina arbetsuppgifter Sedan starten 2007 har vi på Network Solutions anslutit många människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunder anslutningar, och vi tar ansvar hela vägen till levererat fibernät av högsta klass! Network Solutions startade i Karlshamn och det är där vi har vårt moderna huvudkontor. Network Solutions är ett entreprenörsdrivet företag ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Sedan starten 2007 har vi på Network Solutions anslutit många människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunder anslutningar, och vi tar ansvar hela vägen till levererat fibernät av högsta klass!

Network Solutions startade i Karlshamn och det är där vi har vårt moderna huvudkontor.

Network Solutions är ett entreprenörsdrivet företag och vi har bland annat vunnit DI:s utmärkelse som gasell-företag. Network Solutions driver huvudsakligen projekt inom fiberutbyggnad och markentreprenad. Målsättningen är fortsatt tillväxt och expansion såväl geografiskt som nya intressanta verksamhetsområden.

Nu söker vi en nyckelspelare i företaget, en driftig och nyfiken redovisningsekonom till vårt ljusa och trevliga kontor i Asarum utanför centrala Karlshamn. I denna roll kommer du att arbeta brett med hela företagets ekonomi- och lönefunktion och vara den som säkerställer att den löpande ekonomihanteringen fungerar väl.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
- Arbete med löpande bokföring
- Hantering av leverantörsfakturor
- Kundfakturering
- Lönekörning
- Moms- och skattedeklarationer
- Bokslut
- Enklare analyser

Du kommer att arbeta i ett mindre team i nära samarbete med företagets projektledare, personal och ledning. I rollen kommer du att ha daglig kontakt med leverantörer, kunder och anställda. Andra arbetsuppgifter inom ekonomiområdet kan givetvis förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på heltid och arbetstiderna är kontorstid, vardagar. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

I denna direktrekrytering samarbetar Network Solutions med Inpeople. Eventuella frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går till ansvarig rekryterare Emil Thomasson via 0730-569117.


Din profil
Vi söker dig som lockas en ny utmaning och som med starkt driv, energi och entreprenörsanda vill vara med och lyfta vår verksamhet och ekonomifunktion till nya höjder. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa inom rollen!

Du har med fördel några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och din utbildningsnivå är eftergymnasial, alternativt har du arbetat dig till motsvarande kunskaper. Som person är du ordningsam, har öga för detaljer och är självständig i ditt sätt att arbeta eftersom rollen innebär mycket frihet under ansvar.

Företagets administrativa funktion består av några få personer och det är viktigt att du inte är rädd att ta ansvar och är driftig med att ta tag i saker där du ser att det behövs. Eftersom rollen innefattar en del kontakt med olika personer såväl internt som externt så är det också av vikt att du är social och kommunikativ.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Redovisningsekonom till Network Solutions

Ansök    Apr 14    Inpeople Sverige AB    Redovisningsekonom
Dina arbetsuppgifter Sedan starten 2007 har vi på Network Solutions anslutit många människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunder anslutningar, och vi tar ansvar hela vägen till levererat fibernät av högsta klass! Network Solutions startade i Karlshamn och det är där vi har vårt moderna huvudkontor. Network Solutions är ett entreprenörsdrivet företag ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Sedan starten 2007 har vi på Network Solutions anslutit många människor till internet oavsett önskan om ett naturnära liv eller stadens puls. Vi har verktygen, kunskapen och erfarenheten som krävs för våra kunder anslutningar, och vi tar ansvar hela vägen till levererat fibernät av högsta klass!

Network Solutions startade i Karlshamn och det är där vi har vårt moderna huvudkontor.

Network Solutions är ett entreprenörsdrivet företag och vi har bland annat vunnit DI:s utmärkelse som gasell-företag. Network Solutions driver huvudsakligen projekt inom i fiberutbyggnad och markentreprenad. Målsättningen är fortsatt tillväxt och expansion såväl geografiskt som nya intressanta verksamhetsområden.

Nu söker vi en nyckelspelare i företaget, en driftig och nyfiken redovisningsekonom till vårt ljusa och trevliga kontor i Asarum utanför centrala Karlshamn. I denna roll kommer du att arbeta brett med hela företagets ekonomi- och lönefunktion och vara den som säkerställer att den löpande ekonomihanteringen fungerar väl.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
- Arbete med löpande bokföring
- Hantering av leverantörsfakturor
- Kundfakturering
- Lönekörning
- Moms- och skattedeklarationer
- Bokslut
- Enklare analyser

Du kommer att arbeta i ett mindre team i nära samarbete med företagets projektledare, personal och ledning. I rollen kommer du att ha daglig kontakt med leverantörer, kunder och anställda. Andra arbetsuppgifter inom ekonomiområdet kan givetvis förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på heltid och arbetstiderna är kontorstid, vardagar. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

I denna direktrekrytering samarbetar Network Solutions med Inpeople. Eventuella frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går till ansvarig rekryterare Emil Thomasson via 0730-569117.


Din profil
DIN PROFIL

Vi söker dig som lockas en ny utmaning och som med starkt driv, energi och entreprenörsanda vill vara med och lyfta vår verksamhet och ekonomifunktion till nya höjder. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa inom rollen!

Du har med fördel några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och din utbildningsnivå är eftergymnasial, alternativt har du arbetat dig till motsvarande kunskaper. Som person är du ordningsam, har öga för detaljer och är självständig i ditt sätt att arbeta eftersom rollen innebär mycket frihet under ansvar.

Företagets administrativa funktion består av några få personer och det är viktigt att du inte är rädd att ta ansvar och är driftig med att ta tag i saker där du ser att det behövs. Eftersom rollen innefattar en del kontakt med olika personer såväl internt som externt så är det också av vikt att du är social och kommunikativ.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Redovisningsekonom till Karlshamnsbostäder i Karlshamn

Ansök    Nov 15    Experis AB    Redovisningsekonom
I denna nyinrättade tjänst blir du en del av ett härligt team på Karlshamnsbostäders ekonomiavdelning men arbetar främst gentemot andra bolag inom koncernen. Vi söker dig som lockas av en bred roll inom ekonomi där den operativa ekonomihanteringen är lika viktig som utvecklingen av arbetssätt och gemensamma processer. Vi ser mycket fram emot din ansökan! Om rollen Dina arbetsuppgifter innefattar allt från leverantörsreskontra, löpande bokföring, löner... Visa mer
I denna nyinrättade tjänst blir du en del av ett härligt team på Karlshamnsbostäders ekonomiavdelning men arbetar främst gentemot andra bolag inom koncernen. Vi söker dig som lockas av en bred roll inom ekonomi där den operativa ekonomihanteringen är lika viktig som utvecklingen av arbetssätt och gemensamma processer. Vi ser mycket fram emot din ansökan!Om rollen

Dina arbetsuppgifter innefattar allt från leverantörsreskontra, löpande bokföring, löner, skatter och avgifter till månads- och årsbokslut. Du kommer också att vara ett viktigt ekonomiskt stöd där du bidrar med din analys samt bistår med rapportering och ekonomisk rådgivning. Din närmaste chef blir ekonomichefen för Karlshamnsbostäder men du arbetar också på uppdrag i koncernen och har då direktkontakt med berörd VD.

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och dina kunskaper inom ekonomi och redovisning är mycket goda. Vi ser gärna att du har arbetat i en konsultativ roll inom ekonomi och har erfarenhet av att arbeta med olika bolag samtidigt. Dina kunskaper i det svenska och engelska språket är goda, både i tal och skrift. B-körkort är krav för denna tjänst.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående. Vi tror att det är viktigt att du är prestigelös och lockas av att få arbeta med bredden på arbetsuppgifter i denna roll. Du trivs i en kommunikativ roll och har lätt för att ta kontakt med andra människor. I den här rollen är du en del av Karlshamnsbostäder samtidigt som du regelbundet är ute och träffar kollegor i koncernen. Du är trygg i dig själv och din kompetens för att våga bidra med rådgivning och stöttning.

Karlshamnsbostäder erbjuderVi erbjuder dig en nyinrättad tjänst med stor möjlighet till påverkan. Som stöd och bollplank finns din chef och dina kollegor som delar ditt intresse för ekonomi. Karlshamnsbostäder satsar på sina medarbetare och erbjuder god möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under betald arbetstid.

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 044-20 38 63 eller [email protected] Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag. Dock senast den 28 november.

Mer om Karlshamnsbostäder AB

Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se. Visa mindre

Redovisningsekonom & Löneadministratör - deltid

Ansök    Jan 13    Contura Steel AB    Redovisningsekonom
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, löneadministration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom & Löneadministratör på Contura Steel AB något för dig. I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt löneadministration för Contura Steel. Med det lilla företagets fördel kan även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vilken... Visa mer
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, löneadministration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom & Löneadministratör på Contura Steel AB något för dig.
I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt löneadministration för Contura Steel. Med det lilla företagets fördel kan även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vilken kompetens du för med dig. Rollen är en deltidstjänst på ca 50% och är placerad i vår fabrik i Mörrum. Du rapporterar till VD.
Exempel på vad du kommer att göra i rollen
Företagets löpande bokföring inklusive månads- och årsbokslut samt analys
Kund- och leverantörsreskontra
Moms, skatt, arbetsgivaravgifter och deklarationer
Lönekörning och löneadministration
Andra uppgifter beroende på intresse och kompetens

Vem du är:
Vi söker en strukturerad, självgående, flexibel och ansvarstagande ekonom & löneadministratör som gärna också rycker in och hjälper till där det behövs, så som man gör på ett mindre företag. Vi tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:
Du trivs med eget ansvar och har förmågan att självständigt planera och utföra ditt arbete
Du trivs med att jobba tillsammans med andra
Du gillar jobba med olika och varierande uppgifter
Du tilltalas av att arbeta i ett växande och dynamiskt företag med korta beslutsvägar.

Vad du har:
Det är ett absolut krav att du har några års erfarenhet av liknande roller såsom ekonom, ekonomiassistent och löneadministratör och har erfarenhet av självständigt arbete med bokföring och bokslut. Dessutom skall du ha:
Minst gymnasieutbildning, vidareutbildningar är en merit.
Vana av att jobba i affärssystem
God datavana och behärska Microsoft verktyg såsom Excel
Svenska och engelska i tal och skrift

För mer information om tjänsten kontakta VD Patrik Jarlhage, 0761-455 833.
Intresserad? – skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2023-02-06 till [email protected].
Contura Steel AB är ett familjeföretag med lång historia som tillverkar rostfria produkter för kök, våtutrymmen och utemiljöer under de välkända varumärkena Contura och Olofström. Vi är drygt 20 anställda omsätter ca 45 MSEK och har vår fabrik och huvudkontor i Mörrum, Blekinge. Se www.conturasteel.se Visa mindre

Ekonomiansvarig 100 % till Asarum-Ringamåla församling (västra Blekinge)

Inom Asarum-Ringamåla församling arbetar vi utifrån ledorden; öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta. Vi är en församling med närhet till hav och natur samt med bra kommunikationer. Vi är ca 30 medarbetare fördelat på församlings-, kyrkogårds-, administration och serviceverksamhet. Asarum-Ringamåla församling har tre kyrkor. Tillsammans vill vi vara en församling där människor är delaktiga i allt arbete oavsett om vi är församlingsbor, volontärer elle... Visa mer
Inom Asarum-Ringamåla församling arbetar vi utifrån ledorden; öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta.
Vi är en församling med närhet till hav och natur samt med bra kommunikationer.
Vi är ca 30 medarbetare fördelat på församlings-, kyrkogårds-, administration och serviceverksamhet. Asarum-Ringamåla församling har tre kyrkor.
Tillsammans vill vi vara en församling där människor är delaktiga i allt arbete oavsett om vi är församlingsbor, volontärer eller medarbetare. Öppenhetsorden präglar vår syn på arbetslaget.
Är du Ekonom/Controller/Kyrkokamrer och letar efter nya utmaningar? Då kan detta vara jobbet för dig. Du som söker till oss är utbildad redovisningsekonom/controller och har självständigt ansvar för ekonomi, IT och lön.
Asarum-Ringamåla församling har medvetet arbetat med utveckling av administrativa processer och digitalisering av funktioner samt anlitar servicebyråer för löpande hantering av löner, kund- och leverantörsreskontror samt redovisning.
Du ingår i ledningsgruppen och är adjungerad i Kyrkoråd och Kyrkofullmäktige.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Helhetsansvar för ekonomi, IT och lönehantering
Ekonomi- och statistikrapportering
Bokslut och årsredovisning
Budget och verksamhetsplan
Kollekt och kontanthantering
HR och löneadministration (HR-service finns tillgänglig)
Kontakt med banker, försäkringsbolag, myndigheter och revisorer
Kontakt med servicebyråer
Behörighetsadministration


Tjänsten kräver medlemskap i svenska kyrkan.
Vi söker dig som:
Är redovisningsekonom eller controller
Är noggrann och strukturerad.
Har ledord som lojalitet och integritet.
Har förmåga att upprätthålla goda relationer till medarbetare och ideella, församlingsbor, förtroendevalda och andra samhällsaktörer.
Har analytisk och strategisk förmåga.
Är kommunikativ och en medspelare, ser ”laget före jaget”.
Är medlem i Svenska kyrkan och delar vår värdegrund.
Det är meriterande om du har erfarenhet från politiskt styrd verksamhet och/eller har jobbat i Svenska kyrkan.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
Körkort erfordras.
Innan anställning erbjuds visar du upp utdrag ur belastningsregistret.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Upplysningar lämnas av:
Kyrkoherde Gunilla Aquilon Elmqvist, 0454-32 86 10
Fackliga företrädare
Vision: Susanne Persson, [email protected]
Ansökan
Ansökan och personligt brev och CV, skickas till:
Ansökan skickas till [email protected] eller till:
Asarum-Ringamåla församling
Prästgårdsallén 8
374 50 Asarum.
Sista ansökningsdag: 2022-12-31
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker Redovisningsekonom

Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Koncernen består av flera bolag som alla lyder under samma paraply. Våra medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Vi är ett världsomspännande team av branschfolk som möjliggör morgondagens tekniklandskap, och vi är förväntansfulla över vad framtiden har att erbjuda. Vi är ingenjörer, analytiker, tek... Visa mer
Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Koncernen består av flera bolag som alla lyder under samma paraply. Våra medarbetare utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Vi är ett världsomspännande team av branschfolk som möjliggör morgondagens tekniklandskap, och vi är förväntansfulla över vad framtiden har att erbjuda. Vi är ingenjörer, analytiker, tekniker, skapare, visionärer, tänkare, innovatörer och många fler som styrs av samma förenande uppdrag: att möjliggöra något fantastiskt.
Vill du vara med och bygga för framtiden?
Evomatic AB I Karlshamn ingår sedan juni 2022 i SHAPE Technologies Group och vi behöver förstärka vårt ekonomiteam med en driven redovisningsekonom som inte är rädd för att utmana sig själv. I denna tjänst kommer du att tillsammans med teamet ansvara för ett bolag inom koncernen och ha ett nära samarbete med din chef och dina kollegor, men även kollegor i andra bolag. För att passa för denna tjänst får du gärna komma med tidigare erfarenhet från globalt bolag, det är även meriterande om du har jobbat med projektredovisning vid tidigare tillfälle.
Vi kommer under hösten att arbeta med att ställa om vårt sätt att rapportera till våra ägare och du behöver ha erfarenhet av förändringsarbete. Är du erfaren redovisningsekonom och vill följa med oss på resa är du varmt välkommen med din ansökan.
Tjänstens är placerad i Karlshamn men även arbete i Ronneby kan förekomma.
Arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår arbete med:
Löpande bokföring
Likviditetsprognoser
Skatte- och avgiftsredovisning
Leverantörsreskontra och betalningar
Tidrapportering och utläggsredovisning
Prognoser i samarbete Finance Manager
Delaktig i månadsbokslut och rapportering till koncernen
Fakturering och kundreskontra samt uppdragsredovisning
Årsredovisning och bolagsdeklaration
Viss lönehantering kan förekomma

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med några års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete som redovisningsekonom eller som ekonomiansvarig i globalt bolag. Det är en fördel om du har erfarenhet från industriföretag med koncernredovisning. Mycket goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av affärssystem, exempelvis iScala. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.
Vem är du?
Vi söker dig som är prestigelös och som trivs i en föränderlig miljö. Som person är du lyhörd och kommunikativ och har en hög integritet. Vi ser gärna att du kommer från en organisation där du visat prov på god prioriteringsförmåga och är van med tighta deadlines. Vi gillar att jobba hårt mot gemensamma mål men samtidigt vill också ha roligt längs resans gång, därför är också utrymme för gemenskap och skratt viktigt för oss.
Ytterligare information
Visstidsanställning, 6 månader med chans till förlängning. Resor i och utanför Sverige kan förekomma.
Mer om företaget
Du kan läsa mer om oss här: https://www.evomatic.se/ & på https://shapeprocessautomation.com
Rekryteringsprocessen
Vi kommer att hålla intervjuer löpande under hela ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan
Din ansökan skickar du senast den 20 november till: [email protected]
Vi undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Redovisningsekonom till Karlshamnsbostäder i Karlshamn

Ansök    Nov 7    Experis AB    Redovisningsekonom
I denna nyinrättade tjänst blir du en del av ett härligt team på Karlshamnsbostäders ekonomiavdelning men arbetar främst gentemot andra bolag inom koncernen. Vi söker dig som lockas av en bred roll inom ekonomi där den operativa ekonomihanteringen är lika viktig som utvecklingen av arbetssätt och gemensamma processer. Vi ser mycket fram emot din ansökan! Om rollen Dina arbetsuppgifter innefattar allt från leverantörsreskontra, löpande bokföring, löner, ... Visa mer
I denna nyinrättade tjänst blir du en del av ett härligt team på Karlshamnsbostäders ekonomiavdelning men arbetar främst gentemot andra bolag inom koncernen. Vi söker dig som lockas av en bred roll inom ekonomi där den operativa ekonomihanteringen är lika viktig som utvecklingen av arbetssätt och gemensamma processer. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Om rollen

Dina arbetsuppgifter innefattar allt från leverantörsreskontra, löpande bokföring, löner, skatter och avgifter till månads- och årsbokslut. Du kommer också att vara ett viktigt ekonomiskt stöd där du bidrar med din analys samt bistår med rapportering och ekonomisk rådgivning. Din närmaste chef blir ekonomichefen för Karlshamnsbostäder men du arbetar också på uppdrag i koncernen och har då direktkontakt med berörd VD.

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och dina kunskaper inom ekonomi och redovisning är mycket goda. Vi ser gärna att du har arbetat i en konsultativ roll inom ekonomi och har erfarenhet av att arbeta med olika bolag samtidigt. Dina kunskaper i det svenska och engelska språket är goda, både i tal och skrift. B-körkort är krav för denna tjänst.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående. Vi tror att det är viktigt att du är prestigelös och lockas av att få arbeta med bredden på arbetsuppgifter i denna roll. Du trivs i en kommunikativ roll och har lätt för att ta kontakt med andra människor. I den här rollen är du en del av Karlshamnsbostäder samtidigt som du regelbundet är ute och träffar kollegor i koncernen. Du är trygg i dig själv och din kompetens för att våga bidra med rådgivning och stöttning.

Karlshamnsbostäder erbjuder

Vi erbjuder dig en nyinrättad tjänst med stor möjlighet till påverkan. Som stöd och bollplank finns din chef och dina kollegor som delar ditt intresse för ekonomi. Karlshamnsbostäder satsar på sina medarbetare och erbjuder god möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under betald arbetstid.

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 044-20 38 63 eller [email protected] Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag. Dock senast den 28 november.

Mer om Karlshamnsbostäder AB

Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se. Visa mindre

Karlshamn Energi AB söker en Redovisningsekonom

Vi erbjuder dig som söker nya utmaningar en självständig roll som redovisningsekonom på ett stabilt bolag som satsar för framtiden. Är du en driven lagspelare och en eldsjäl inom redovisning? Gillar du dessutom att jobba med ständiga förbättringar och har ordning & reda - då är det troligen dig vi söker! Dina arbetsuppgifter Som redovisningsekonom på Karlshamn Energi kommer du att arbeta med koncernens och bolagens redovisningsfrågor i stort och smått.... Visa mer
Vi erbjuder dig som söker nya utmaningar en självständig roll som redovisningsekonom på ett stabilt bolag som satsar för framtiden.
Är du en driven lagspelare och en eldsjäl inom redovisning? Gillar du dessutom att jobba med ständiga förbättringar och har ordning & reda - då är det troligen dig vi söker!


Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom på Karlshamn Energi kommer du att arbeta med koncernens och bolagens redovisningsfrågor i stort och smått.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att utgöras av arbete med löpande redovisning, moms- och skatteredovisning och likviditetsfrågor. Du är aktiv i bokslutsarbetet med redovisningsuppgifter, avstämningar och rapportering, både månad-, delårs- och årsbokslut genomförs. Du har ansvar för processen för leverantörsfakturahanteringen och är ett internt stöd i ekonomiassistenternas arbete med kund- och leverantörsreskontran. Vidare arbetar du aktivt för en effektiv hantering med fullt utnyttjande av våra ekonomisystem och har systemansvar för flera redovisningssystem.

Du blir en del av en ekonomiavdelning med hög kompetens och välkomnande kollegor där alla värnar om ett gott arbetsklimat. Utöver denna tjänst består teamet av ekonomichef, controllers, ekonomi- och löneassistenter, inköpare samt HR-specialist, totalt 8,5 tjänster.

Karlshamn Energi AB erbjuder en intressant och stimulerande tjänst i en samhällsviktig bransch som präglas av förändring och mycket utmaningar. Du kommer till en modern arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik.


Din profil
Lämplig bakgrund för tjänsten är utbildning inom redovisning på eftergymnasial nivå eller motsvarande kompetens. Du har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom - kanske på ett företag eller från revisionsbyrå. För uppdraget behövs erfarenhet och kunskap om extern- och internredovisning. Din systemvana är mycket god, du sätter dig lätt in i nya system och hanterar Officepaketet obehindrat. På Karlshamn Energi är det främst Visma.net och Medius som du kommer att arbeta med, men också andra system gällande fakturering mm. Du uttrycker dig väl på svenska i tal såväl som skrift.

För att lyckas i rollen krävs att du är intresserad av verksamheten bakom siffrorna och har ett proaktivt arbetssätt. Vi uppskattar att du är självständig och trygg i din arbetsroll för att kunna driva ditt arbete framåt. Du trivs också med de mer rutinmässiga arbetsuppgifterna. Att hålla deadlines, upprätta och bibehålla struktur och säkerställa hög kvalitet i arbetet, är självklarheter för oss.

Som person är du positiv, engagerad och drivande. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och du möter och löser problem på ett tålmodigt och effektivt vis. Du trivs med att samarbeta med kollegor, men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ för att utveckla rutiner och processer. Då du kommer ha mycket kontakt med medarbetare i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att anpassa ditt budskap till olika mottagare.


Övrig information
* Placeringsort: Karlshamn
* Start: Snarast med hänsyn till aktuell uppsägningstid
* Varaktighet: Tillsvidare
* Arbetstid: Heltid
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Då vi kommer arbeta med ett löpande urval tar vi gärna emot dina ansökningshandlingar snarast, men med sista ansökningsdag den 17 november 2022. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vi är en koncern med tre bolag och vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Vatten, Digital Infrastruktur, Elhandel & Vindkraft. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 425 miljoner kronor per år och har ca 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-09-04. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-09-04. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Vi söker en Ekonomiansvarig

Vi söker nu en kollega till vårt team i Mörrum! Vi erbjuder en spännande roll i ett expansivt och entreprenörsdrivet bolag med trevliga och ambitiösa medarbetare. Bolaget står inför en spännande resa som du kommer spela en viktig roll i. I rollen som Ekonomiansvarig har du ett helhetsansvar över bolagets redovisning. Det är en central och omväxlande roll och det finns goda möjligheter att utvecklas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av: Löpand... Visa mer
Vi söker nu en kollega till vårt team i Mörrum! Vi erbjuder en spännande roll i ett expansivt och entreprenörsdrivet bolag med trevliga och ambitiösa medarbetare. Bolaget står inför en spännande resa som du kommer spela en viktig roll i.
I rollen som Ekonomiansvarig har du ett helhetsansvar över bolagets redovisning. Det är en central och omväxlande roll och det finns goda möjligheter att utvecklas.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
Löpande redovisning
Leverantörs- och kundreskontra
In- och utbetalningar
Löner
EU-moms
Periodisk sammanställning
Moms- och skattedeklaration
Månads- och årsbokslut
Ansvarig för redovisningen i filial i Norge.
Budgetarbete
Följa upp, förbättra och effektivisera rutiner och affärssystem.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi och siffror och trivs i tätt samarbete med andra. Du uppskattar en miljö där vi tillsammans delar tankar och insikter. För att lyckas i rollen är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du ska ha en förmåga att på egen hand organisera och strukturera ditt arbete för att nå resultat på utsatt tid. Du kommer ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD.
Som person är du flexibel, utvecklingsinriktad och analytisk. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och viljan att ta ansvar. För att passa in i organisationen värdesätter vi en positiv, prestigelös samt samarbetsinriktad inställning. Vi uppskattar om du är en social och hjälpsam kollega samt ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte – vi är en liten organisation.
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå. Utöver det har du minst 3-4 års erfarenhet från liknande tjänst. Du är en van affärssystemanvändare och ser möjligheterna med ett effektivt systemutnyttjande. Meriterande är om du har erfarenhet av Visma affärssystem och verksamhet som bedriver e-handel.
Placering: Mörrum (Blekinge)
Omfattning: Heltidstjänst
Tillträde: Efter överenskommelse
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om oss
Printgroup Nordic AB är en e-handelsaktör som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom företagsprofilering och expo & mässa. Vi är väldigt stolta över vår egen produktion i Mörrum där vi förädlar en stor del av sortimentet direkt till kund. Verksamheten består idag av två primära varumärken Rollup-kungen.se och Trycka.se Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-15. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-09-04. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-09-04. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-15. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-15. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-08. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Redovisningsekonom & Löneadministratör - deltid

Ansök    Apr 19    Contura Steel AB    Redovisningsekonom
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, löneadministration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom/Löneadministratör på Contura Steel AB något för dig. I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt löneadministration för Contura Steel AB. Med det lilla företagets fördel kommer även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vi... Visa mer
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, löneadministration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom/Löneadministratör på Contura Steel AB något för dig.
I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt löneadministration för Contura Steel AB. Med det lilla företagets fördel kommer även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vilken kompetens du för med dig. Rollen är en deltidstjänst på ca 50% och är placerad i vår fabrik i Mörrum. Du rapporterar till VD.
Exempel på vad du kommer att göra i rollen
Företagets löpande bokföring inklusive månads- och årsbokslut samt analys
Kund- och leverantörsreskontra
Moms, skatt, arbetsgivaravgifter och deklarationer
Lönekörning och löneadministration
Andra uppgifter beroende på intresse och kompetens

Vem du är:
Vi söker en strukturerad, självgående, flexibel och ansvarstagande ekonom/löneadministratör som gärna också rycker in och hjälper till där det behövs, så som man gör på ett mindre företag. Vi tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:
Du trivs med eget ansvar och har förmågan att självständigt planera och utföra ditt arbete
Du trivs med att jobba tillsammans med andra
Du gillar jobba med olika och varierande uppgifter
Du tilltalas av att arbeta i ett växande och dynamiskt företag med korta beslutsvägar.

Vad du har:
Det är ett krav att du har några års erfarenhet av liknande roller såsom ekonom, ekonomiassistent samt löneadministratör och har erfarenhet av självständigt arbete med bokföring och bokslut. Dessutom skall du ha:
Minst gymnasieutbildning, vidareutbildningar är en merit.
Vana av att jobba i affärssystem
God datavana och behärska Microsoft verktyg såsom Excel
Svenska och engelska i tal och skrift

För mer information om tjänsten kontakta VD Patrik Jarlhage, 0761-455 833.
Intresserad? – skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2022-04-25 till [email protected].
Contura Steel AB är ett familjeföretag med lång historia som tillverkar rostfria produkter för kök, våtutrymmen och utemiljöer under de välkända varumärkena Contura och Olofström. Vi är 20 anställda omsätter drygt 40 MSEK och har vår fabrik och huvudkontor i Mörrum, Blekinge. Se www.conturasteel.se Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-08. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-08. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Redovisningsekonom till vårt kontor i Svängsta

Ansök    Mar 3    Abu Garcia AB    Redovisningsekonom
Pure Fishing Inc. is a leading global provider of fishing tackle, lures, rods and reels with a portfolio of brands that includes Abu Garcia®, Berkley®, Fenwick®, Greys®, Hardy®, JRC®, Mitchell®, Penn®, Shakespeare®, SpiderWire® and Ugly Stik®. Pure Fishing Inc. has operations in 19 countries and a dedicated workforce conversant in 28 languages. In Sweden we have manufacturing with mainly production of the Ambassadeur fishing reels. We also in Sweden have ... Visa mer
Pure Fishing Inc. is a leading global provider of fishing tackle, lures, rods and reels with a portfolio of brands that includes Abu Garcia®, Berkley®, Fenwick®, Greys®, Hardy®, JRC®, Mitchell®, Penn®, Shakespeare®, SpiderWire® and Ugly Stik®.
Pure Fishing Inc. has operations in 19 countries and a dedicated workforce conversant in 28 languages.
In Sweden we have manufacturing with mainly production of the Ambassadeur fishing reels. We also in Sweden have a warehouse that serves Europe, salespersons and other support functions. In Sweden we have 80 people employeed.

I Svängsta sitter vår Nordiska ekonomiavdelning och vi ska nu stärka vårt team!
Vi söker nu en självständig redovisningsekonom som bl a ska ansvara för redovisningen för vårt säljbolag i Finland.

Arbetsuppgifterna innefattar bla:
Löpande bokföring
Manuella utbetalningar
Godkännande av kontering leverantörsfakturor
Momsdeklarationer
Månads- och årsbokslut
Kontakt med revisorer i samband med revision samt deklaration
Kontakt med myndigheter
Kontakter med säljchef och medarbetare i säljbolaget.
Hantering av reseräkningssystem


Vem söker vi:
Vi söker dig som är redovisningsekonom med högskoleexamen eller motsvarande utbildning eller erfarenhet samt har 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men även i team. Vi söker någon som gillar att arbeta i en internationell miljö, detta då arbetet innefattar kontakter med övriga Europa och världen.
Personliga egenskaper som vi tror att du behöver för att trivas och lyckas i rollen är att du är självständig, bra på att bygga relationer och att du är noggrann. Det är bra om du har förmågan till logiskt tänkande och kan se samband samt att du är nyfiken på att lära dig nya saker.
Rollen som redovisningsekonom hos oss kräver att du är kommunikativ och redo att söka information på egen hand vid behov.
Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av program som SAP R/3 och Officepaketet, särskilt Excel. Visa mindre

Redovisningsekonom & Löneadministratör - deltid

Ansök    Apr 5    Contura Steel AB    Redovisningsekonom
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, löneadministration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom/Löneadministratör på Contura Steel AB något för dig. I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt löneadministration för Contura Steel AB. Med det lilla företagets fördel kommer även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vi... Visa mer
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, löneadministration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom/Löneadministratör på Contura Steel AB något för dig.
I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt löneadministration för Contura Steel AB. Med det lilla företagets fördel kommer även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vilken kompetens du för med dig. Rollen är en deltidstjänst på ca 50% och är placerad i vår fabrik i Mörrum. Du rapporterar till VD.
Exempel på vad du kommer att göra i rollen
Företagets löpande bokföring inklusive månads- och årsbokslut samt analys
Kund- och leverantörsreskontra
Moms, skatt, arbetsgivaravgifter och deklarationer
Lönekörning och löneadministration
Andra uppgifter beroende på intresse och kompetens

Vem du är:
Vi söker en strukturerad, självgående, flexibel och ansvarstagande ekonom/löneadministratör som gärna också rycker in och hjälper till där det behövs, så som man gör på ett mindre företag. Vi tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:
Du trivs med eget ansvar och har förmågan att självständigt planera och utföra ditt arbete
Du trivs med att jobba tillsammans med andra
Du gillar jobba med olika och varierande uppgifter
Du tilltalas av att arbeta i ett växande och dynamiskt företag med korta beslutsvägar.

Vad du har:
Det är ett krav att du har några års erfarenhet av liknande roller såsom ekonom, ekonomiassistent samt löneadministratör och har erfarenhet av självständigt arbete med bokföring och bokslut. Dessutom skall du ha:
Minst gymnasieutbildning, vidareutbildningar är en merit.
Vana av att jobba i affärssystem
God datavana och behärska Microsoft verktyg såsom Excel
Svenska och engelska i tal och skrift

För mer information om tjänsten kontakta VD Patrik Jarlhage, 0761-455 833.
Intresserad? – skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2022-04-18 till [email protected].
Contura Steel AB är ett familjeföretag med lång historia som tillverkar rostfria produkter för kök, våtutrymmen och utemiljöer under de välkända varumärkena Contura och Olofström. Vi är 20 anställda omsätter drygt 40 MSEK och har vår fabrik och huvudkontor i Mörrum, Blekinge. Se www.conturasteel.se Visa mindre

Fastighetsekonom

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra k... Visa mer
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-08. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Junior ekonom med stora drömmar till NFO Drives!

Ansök    Jan 12    Gigstep AB    Redovisningsekonom
NFO Drives AB söker nu dig som är nyexaminerad och vill axla rollen som ekonom. Du kommer jobba med en erfaren ekonomikonsult till det att du är varm i kläderna, sedan är målet att du ska ta dig an rollen som CFO. NFO Drives är ett mindre svenskt bolag placerat i Karlshamn. De är ett cleantech-företag, som jobbar med utveckling och tillverkning av produkter för energi­effektivisering av elmotorer till maskiner, fläktar och pumpar med mera. De är idag börs... Visa mer
NFO Drives AB söker nu dig som är nyexaminerad och vill axla rollen som ekonom. Du kommer jobba med en erfaren ekonomikonsult till det att du är varm i kläderna, sedan är målet att du ska ta dig an rollen som CFO.

NFO Drives är ett mindre svenskt bolag placerat i Karlshamn. De är ett cleantech-företag, som jobbar med utveckling och tillverkning av produkter för energi­effektivisering av elmotorer till maskiner, fläktar och pumpar med mera. De är idag börsnoterade på Spotlight Stockmarket!

Om dig

För denna roll söker vi dig som har en högre ekonomisk utbildning från universitet/högskola, en kandidat- eller masterexamen. Du drömmer om att jobba som ekonom och har ett stort intresse för bokföring, redovisning & ekonomiuppföljning.

Som person är du hungrig, driven och ambitiös. Du tar gärna initiativ och gör det lilla extra för att hela ekonomistyrningsfunktionen. Du beskrivs av folk i din omgivning som utåtriktad, social och kommunikativ. Du bidrar med god stämning och sprider alltid positiv energi.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba brett med redovisning, allt från bokföring, bokslut och årsredovisning. Företaget använder sig av Visma för bokföring, det är inget krav på att du ska kunna det, men ett plus. Du kommer jobba som VDns högra hand när det gäller allt från redovisning inför styrelsen till kvartalsrapport. Du kommer dessutom jobba med:

- Fakturering
- Ta fram balans- & resultat rapporter
- Analysera Resultat/Balans
- Ansvar inför revisor
- Budget


Tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambition att det ska leda till en anställning direkt hos NFO Drives. Arbetet kommer i huvudsak att utföras i NFO Drives lokaler i Karlshamn, därför är det viktigt att du bor eller vill bo i Blekinge. Startdatum är tänkt vara nu i vår men det kan vara flexibilitet för rätt kandidat med en grym inställning.

Är du den hungriga & drivna ekonomen vi letar efter? Sök nu direkt! Visa mindre

Interim Ekonom omgående - bra villkor och möjlighet till hemarbete!

Ansök    Feb 22    Standby Workteam AB    Redovisningsekonom
Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö. Till vå... Visa mer
Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

Till vår kund i sydvästra Småland letar vi just nu efter en

Interim Ekonom omgående – bra villkor och möjlighet till hemarbete!
Har du några års erfarenhet av redovisning och vill ha en omväxlande roll där du bland annat jobbar med löpande bokföring, betalningar och är behjälplig vid bokslut? Då kan detta vara ett uppdrag som passar dig!
Du har gymnasium med inriktning redovisning/ekonomi eller motsvarande samt några års erfarenhet av redovisning eller liknande arbete. Goda färdigheter i ERP-system och MS Office. Meriterande med erfarenhet av Jeeves. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Du gillar siffror, är strukturerad och noggrann och kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är en fixare som trivs med uppgifter att lösa på egen hand men gillar också att jobba i team.


Tjänsten är en inhyrning på heltid med möjlighet att jobba hemifrån. Tillträde omgående.


Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior ekonom med stora drömmar till NFO Drives!

Ansök    Jan 12    Gigstep AB    Redovisningsekonom
NFO Drives AB söker nu dig som är nyexaminerad och vill axla rollen som ekonom. Du kommer jobba med en erfaren ekonomikonsult till det att du är varm i kläderna, sedan är målet att du ska ta dig an rollen som CFO. NFO Drives är ett mindre svenskt bolag placerat i Karlshamn. De är ett cleantech-företag, som jobbar med utveckling och tillverkning av produkter för energi­effektivisering av elmotorer till maskiner, fläktar och pumpar med mera. De är idag börs... Visa mer
NFO Drives AB söker nu dig som är nyexaminerad och vill axla rollen som ekonom. Du kommer jobba med en erfaren ekonomikonsult till det att du är varm i kläderna, sedan är målet att du ska ta dig an rollen som CFO.

NFO Drives är ett mindre svenskt bolag placerat i Karlshamn. De är ett cleantech-företag, som jobbar med utveckling och tillverkning av produkter för energi­effektivisering av elmotorer till maskiner, fläktar och pumpar med mera. De är idag börsnoterade på Spotlight Stockmarket!

Om dig

För denna roll söker vi dig som har en högre ekonomisk utbildning från universitet/högskola, en kandidat- eller masterexamen, eller tar examen nu i sommar. Du drömmer om att jobba som ekonom och har ett stort intresse för bokföring, redovisning & ekonomiuppföljning.

Som person är du hungrig, driven och ambitiös. Du tar gärna initiativ och gör det lilla extra för att hela ekonomistyrningsfunktionen. Du beskrivs av folk i din omgivning som utåtriktad, social och kommunikativ. Du bidrar med god stämning och sprider alltid positiv energi.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba brett med redovisning, allt från bokföring, bokslut och årsredovisning. Företaget använder sig av Visma för bokföring, det är inget krav på att du ska kunna det, men ett plus. Du kommer jobba som VDns högra hand när det gäller allt från redovisning inför styrelsen till kvartalsrapport. Du kommer dessutom jobba med:

- Fakturering
- Ta fram balans- & resultat rapporter
- Analysera Resultat/Balans
- Ansvar inför revisor
- Budget


Tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambition att det ska leda till en anställning direkt hos NFO Drives. Arbetet kommer i huvudsak att utföras i NFO Drives lokaler i Karlshamn, därför är det viktigt att du bor eller vill bo i Blekinge. Startdatum är tänkt vara nu i vår men det kan vara flexibilitet för rätt kandidat med en grym inställning.

Är du den hungriga & drivna ekonomen vi letar efter? Sök nu direkt! Visa mindre

AIA LU-VE Sweden AB söker en redovisningsekonom

Ansök    Dec 17    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag? Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism? Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig! Om tjänsten LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett ... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag?
Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism?
Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig!

Om tjänsten
LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för företagets redovisning. Arbetsuppgifterna innebär allt från kund, leverantörsreskontra, momsredovisning, deklarationer, månads och årsbokslut till koncernbokföring (IFRS) samt myndighets och koncernrapporteringar.
Du kommer att ingå i ett team om två och rapportera till Redovisningschef. Du kommer att ha möjlighet att specialisera dig inom vissa områden men du behöver ändå behärska hela redovisningsflödet.
Koncernspråket är engelska och redovisningsarbetet sker i SAP.
Företaget arbetar mycket med sina värderingar Laget LU-VE Sweden innebär att man hjälper varandra, utvecklas tillsammans, firar framgångar och lär av misstag. Värdeorden Passion, Respekt och Professionalism är centralt på alla nivåer inom företaget.

Om dig
För att lyckas i rollen så ser vi att du är ansvarstagande, analytisk och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att planera på kort och långsikt och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du är lösningsorienterad och ser fram emot att ha en nyckelroll på företagets resa in i framtiden med att utveckla avdelningen och ökad digitalisering. Mycket kommunikation sker via mejl och möten på Teams så du behöver vara en mycket god kommunikatör på svenska och engelska både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är

• Utbildning inom redovisning på högskolenivå eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Minst ett par års erfarenhet av arbete inom redovisning
• Erfarenhet av SAP
• God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
• God kunskap i Microsoft Office
• Erfarenhet av IFRS är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LU-VE Sweden AB
LU-VE Sweden AB är ett av LU-VE Group helägt dotterbolag, som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa luftvärmeväxlare under varumärket AIA LU-VE. Det svenska bolaget har huvudkontor och fabrik i Asarum, Blekinge, 48 anställda och omsatte 2020 173,5 miljoner kronor. Bolaget etablerades 1960 som Asarums Industri Aktiebolag – AIA och förvärvades 2012 av LU-VE Group.

Om LU-VE Group
LU-VE Group är en börsnoterad Industrikoncern med huvudkontor utanför Milano, Italien
LU-VE Group finns representerade genom tillverkning eller försäljningskontor i 21 länder och exporterar sina produkter till över 100 länder. LU-VE Group omsatte 2020 4,20 miljarder kronor och har ca 3200 anställda. LU-VE Group har 600.000 kvadratmeter produktionsyta och ett av branschens största termodynamiska forsknings och utvecklingslaboratorium.

LU-VE Sweden AB erbjuder

• Möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde.
• Friskvårdsbidrag
• Möjlighet till flexibla arbetstider
• Tillgång till företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Detta är en rekrytering med samarbete mellan LU-VE Sweden AB och Adecco.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med start efter överenskommelse.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Carina Falck [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior ekonom med stora drömmar till NFO Drives!

Ansök    Jan 4    Gigstep AB    Redovisningsekonom
NFO Drives AB söker nu dig som är nyexaminerad och vill axla rollen som ekonom. Du kommer jobba med en erfaren ekonomikonsult till det att du är varm i kläderna, sedan är målet att du ska ta dig an rollen som CFO. NFO Drives är ett mindre svenskt bolag placerat i Karlshamn. De är ett cleantech-företag, som jobbar med utveckling och tillverkning av produkter för energi­effektivisering av elmotorer till maskiner, fläktar och pumpar med mera. De är idag börs... Visa mer
NFO Drives AB söker nu dig som är nyexaminerad och vill axla rollen som ekonom. Du kommer jobba med en erfaren ekonomikonsult till det att du är varm i kläderna, sedan är målet att du ska ta dig an rollen som CFO.

NFO Drives är ett mindre svenskt bolag placerat i Karlshamn. De är ett cleantech-företag, som jobbar med utveckling och tillverkning av produkter för energi­effektivisering av elmotorer till maskiner, fläktar och pumpar med mera. De är idag börsnoterade på Spotlight Stockmarket!

Om dig

För denna roll söker vi dig som har en högre ekonomisk utbildning från universitet/högskola, en kandidat- eller masterexamen. Du drömmer om att jobba som ekonom och har ett stort intresse för bokföring, redovisning & ekonomiuppföljning.

Som person är du hungrig, driven och ambitiös. Du tar gärna initiativ och gör det lilla extra för att hela ekonomistyrningsfunktionen. Du beskrivs av folk i din omgivning som utåtriktad, social och kommunikativ. Du bidrar med god stämning och sprider alltid positiv energi.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba brett med redovisning, allt från bokföring, bokslut och årsredovisning. Företaget använder sig av Visma för bokföring, det är inget krav på att du ska kunna det, men ett plus. Du kommer jobba som VDns högra hand när det gäller allt från redovisning inför styrelsen till kvartalsrapport. Du kommer dessutom jobba med:

- Fakturering
- Ta fram balans- & resultat rapporter
- Analysera Resultat/Balans
- Ansvar inför revisor
- Budget


Tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambition att det ska leda till en anställning direkt hos NFO Drives. Arbetet kommer i huvudsak att utföras i NFO Drives lokaler i Karlshamn, därför är det viktigt att du bor eller vill bo i Blekinge. Startdatum är tänkt vara nu i vår men det kan vara flexibilitet för rätt kandidat med en grym inställning.

Är du den hungriga & drivna ekonomen vi letar efter? Sök nu direkt! Visa mindre

Ekonom till VMAB

Är du en driftig ekonom med höga ambitioner och med ett intresse för miljöarbete? Är du intresserad av att jobba på ett företag som är öppet för utveckling och där vi alla är miljöhjältar. Då kanske du är vår nya kollega!  Västblekinge Miljö AB ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna och vi stödjer, informerar och utbildar för ett hållbart miljöriktat agerande. Verksamheten d... Visa mer
Är du en driftig ekonom med höga ambitioner och med ett intresse för miljöarbete? Är du intresserad av att jobba på ett företag som är öppet för utveckling och där vi alla är miljöhjältar. Då kanske du är vår nya kollega! 
Västblekinge Miljö AB ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna och vi stödjer, informerar och utbildar för ett hållbart miljöriktat agerande. Verksamheten drivs från anläggningen i Mörrum, men finns även vid våra fem återvinningscentraler. Västblekinge Miljö AB är en viktig del i den cirkulära ekonomin och vår vision är: Blekinges miljöhjältar- Vi skapar hållbar miljö och ekonomi. 

Arbetsuppgifter
Som ekonom hos oss har du ett viktigt arbete och får vara med att påverka den ekonomiska utvecklingen. Du följer lagar och regler och utvecklar avdelningens ansvarsområde tillsammans med dina kollegor. Du arbetar nära våra verksamheter och blir ett stöd till våra chefer, på sikt delvis med controllerinslag. Du bidrar också med kompetens i vårt strategiska arbete. 
Dina arbetsuppgifter är bland annat:  Löpande redovisning och kontoavstämningar 
Momsredovisning och annan redovisning till Skatteverket 
Bistå vid budget, budgetuppföljning, bokslut och årsredovisning 
Utveckling av interna rutiner, modeller och processer
Din profil
Ekonomisk högskoleexamen med några års praktisk yrkeserfarenhet. Vi tar för givet att du älskar att arbeta i Excel och kan snabbt sätta dig in olika ekonomiska system. Du är kommunikativ och stimuleras av att ditt arbete leder till en bättre ekonomisk förståelse i hela organisationen. Du arbetar självständigt men även tillsammans med andra och skapar förtroende genom att vara kunnig, trygg och prestigelös. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Vi erbjuder ett inspirerande arbete på en arbetsplats där du får goda möjligheter att påverka och utvecklas i din roll. 

I denna rekrytering samarbetar Västblekinge Miljö AB med OnePartnerGroup Blekinge. Sista ansökningsdag är den 17 januari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg på 076-946 83 30 alt. [email protected] Visa mindre

Empleo rekryterar Ekonomiansvarig till Ebbemåla Mekaniska i Ryd

Ansök    Dec 10    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig. Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/. Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:   Löpande bokföring - balans resultatrapport Moms- arbetsgivardeklaration Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och ana... Visa mer
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig.

Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/.

Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:
 

Löpande bokföring - balans resultatrapport


Moms- arbetsgivardeklaration


Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och analyser


Lönekörning för såväl kollektivanställda som tjänstemän


Ansvara för reception och telefoniTjänsten innehåller såväl operativa som strategiska frågor där utmaning och utveckling står i fokus. Du som söker trivs med att arbeta brett inom ekonomiområdet och med fördel kommer från tillverkningsindustrin och känner till Teknikavtalet IF Metall.
Din profil
Vi söker dig som innehar eftergymnasial ekonomiutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i löpande bokföring och månadsbokslut samt är du van att hantera och köra löner.

Du trivs med såväl redovisning som controlling och har ett brett intresse för ekonomi.
Du är en god administratör som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och som är van att ta ansvar. Med fördel trivs du i en ledande roll där du själv är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med den övriga verksamheten. Som person är du genuint engagerad och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samt trivs du med att arbeta självständigt. Vidare ställer du dig positiv till förändringar och gillar tillväxt.

Att du är noggrann och kvalitetsmedveten är en självklarhet, likaså att du trivs i en roll där du får vara ifrågasättande och vågar ställa krav.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av Visma Lön och Monitor.

Tjänsten är en direktrekrytering till Ebbemåla Mekaniska. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ryd.
Omfattning: 80-100%
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansök senast 2021-12-17 Visa mindre

Empleo rekryterar Ekonomiansvarig till Ebbemåla Mekaniska i Ryd

Ansök    Dec 16    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig. Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/. Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:   Löpande bokföring - balans resultatrapport Moms- arbetsgivardeklaration Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och ana... Visa mer
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig.

Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/.

Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:
 

Löpande bokföring - balans resultatrapport


Moms- arbetsgivardeklaration


Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och analyser


Lönekörning för såväl kollektivanställda som tjänstemän


Ansvara för reception och telefoniTjänsten innehåller såväl operativa som strategiska frågor där utmaning och utveckling står i fokus. Du som söker trivs med att arbeta brett inom ekonomiområdet och med fördel kommer från tillverkningsindustrin och känner till Teknikavtalet IF Metall.
Din profil
Vi söker dig som innehar eftergymnasial ekonomiutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i löpande bokföring och månadsbokslut samt är du van att hantera och köra löner.

Du trivs med såväl redovisning som controlling och har ett brett intresse för ekonomi.
Du är en god administratör som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och som är van att ta ansvar. Med fördel trivs du i en ledande roll där du själv är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med den övriga verksamheten. Som person är du genuint engagerad och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samt trivs du med att arbeta självständigt. Vidare ställer du dig positiv till förändringar och gillar tillväxt.

Att du är noggrann och kvalitetsmedveten är en självklarhet, likaså att du trivs i en roll där du får vara ifrågasättande och vågar ställa krav.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av Visma Lön och Monitor.

Tjänsten är en direktrekrytering till Ebbemåla Mekaniska. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ryd.
Omfattning: 80-100%
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansök senast 2021-12-20 Visa mindre

Empleo rekryterar Ekonomiansvarig till Ebbemåla Mekaniska i Ryd

Ansök    Dec 9    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig. Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/. Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:   Löpande bokföring - balans resultatrapport Moms- arbetsgivardeklaration Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och ana... Visa mer
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig.

Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/.

Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:
 

Löpande bokföring - balans resultatrapport


Moms- arbetsgivardeklaration


Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och analyser


Lönekörning för såväl kollektivanställda som tjänstemän


Ansvara för reception och telefoniTjänsten innehåller såväl operativa som strategiska frågor där utmaning och utveckling står i fokus. Du som söker trivs med att arbeta brett inom ekonomiområdet och med fördel kommer från tillverkningsindustrin och känner till Teknikavtalet IF Metall.
Din profil
Vi söker dig som innehar eftergymnasial ekonomiutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i löpande bokföring och månadsbokslut samt är du van att hantera och köra löner.

Du trivs med såväl redovisning som controlling och har ett brett intresse för ekonomi.
Du är en god administratör som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och som är van att ta ansvar. Med fördel trivs du i en ledande roll där du själv är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med den övriga verksamheten. Som person är du genuint engagerad och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samt trivs du med att arbeta självständigt. Vidare ställer du dig positiv till förändringar och gillar tillväxt.

Att du är noggrann och kvalitetsmedveten är en självklarhet, likaså att du trivs i en roll där du får vara ifrågasättande och vågar ställa krav.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av Visma Lön och Monitor.

Tjänsten är en direktrekrytering till Ebbemåla Mekaniska. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ryd.
Omfattning: 80-100%
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansök senast 2021-12-17 Visa mindre

Empleo rekryterar Ekonomiansvarig till Ebbemåla Mekaniska i Ryd

Ansök    Nov 24    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig. Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/. Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:   Löpande bokföring - balans resultatrapport Moms- arbetsgivardeklaration Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och ana... Visa mer
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig.

Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/.

Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:
 

Löpande bokföring - balans resultatrapport


Moms- arbetsgivardeklaration


Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och analyser


Lönekörning för såväl kollektivanställda som tjänstemän


Ansvara för reception och telefoniTjänsten innehåller såväl operativa som strategiska frågor där utmaning och utveckling står i fokus. Du som söker trivs med att arbeta brett inom ekonomiområdet och med fördel kommer från tillverkningsindustrin och känner till Teknikavtalet IF Metall.
Din profil
Vi söker dig som innehar eftergymnasial ekonomiutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i löpande bokföring och månadsbokslut samt är du van att hantera och köra löner.

Du trivs med såväl redovisning som controlling och har ett brett intresse för ekonomi.
Du är en god administratör som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och som är van att ta ansvar. Med fördel trivs du i en ledande roll där du själv är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med den övriga verksamheten. Som person är du genuint engagerad och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samt trivs du med att arbeta självständigt. Vidare ställer du dig positiv till förändringar och gillar tillväxt.

Att du är noggrann och kvalitetsmedveten är en självklarhet, likaså att du trivs i en roll där du får vara ifrågasättande och vågar ställa krav.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av Visma Lön och Monitor.

Tjänsten är en direktrekrytering till Ebbemåla Mekaniska. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ryd.
Omfattning: 80-100%
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Visa mindre

Empleo rekryterar Ekonomiansvarig till Ebbemåla Mekaniska i Ryd

Ansök    Nov 26    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig. Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/. Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:   Löpande bokföring - balans resultatrapport Moms- arbetsgivardeklaration Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och ana... Visa mer
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig.

Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/.

Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:
 

Löpande bokföring - balans resultatrapport


Moms- arbetsgivardeklaration


Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och analyser


Lönekörning för såväl kollektivanställda som tjänstemän


Ansvara för reception och telefoniTjänsten innehåller såväl operativa som strategiska frågor där utmaning och utveckling står i fokus. Du som söker trivs med att arbeta brett inom ekonomiområdet och med fördel kommer från tillverkningsindustrin och känner till Teknikavtalet IF Metall.
Din profil
Vi söker dig som innehar eftergymnasial ekonomiutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i löpande bokföring och månadsbokslut samt är du van att hantera och köra löner.

Du trivs med såväl redovisning som controlling och har ett brett intresse för ekonomi.
Du är en god administratör som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och som är van att ta ansvar. Med fördel trivs du i en ledande roll där du själv är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med den övriga verksamheten. Som person är du genuint engagerad och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samt trivs du med att arbeta självständigt. Vidare ställer du dig positiv till förändringar och gillar tillväxt.

Att du är noggrann och kvalitetsmedveten är en självklarhet, likaså att du trivs i en roll där du får vara ifrågasättande och vågar ställa krav.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av Visma Lön och Monitor.

Tjänsten är en direktrekrytering till Ebbemåla Mekaniska. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ryd.
Omfattning: 80-100%
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Visa mindre

Empleo rekryterar Ekonomiansvarig till Ebbemåla Mekaniska i Ryd

Ansök    Dec 7    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig. Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/. Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:   Löpande bokföring - balans resultatrapport Moms- arbetsgivardeklaration Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och ana... Visa mer
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig.

Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/.

Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:
 

Löpande bokföring - balans resultatrapport


Moms- arbetsgivardeklaration


Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och analyser


Lönekörning för såväl kollektivanställda som tjänstemän


Ansvara för reception och telefoniTjänsten innehåller såväl operativa som strategiska frågor där utmaning och utveckling står i fokus. Du som söker trivs med att arbeta brett inom ekonomiområdet och med fördel kommer från tillverkningsindustrin och känner till Teknikavtalet IF Metall.
Din profil
Vi söker dig som innehar eftergymnasial ekonomiutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i löpande bokföring och månadsbokslut samt är du van att hantera och köra löner.

Du trivs med såväl redovisning som controlling och har ett brett intresse för ekonomi.
Du är en god administratör som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och som är van att ta ansvar. Med fördel trivs du i en ledande roll där du själv är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med den övriga verksamheten. Som person är du genuint engagerad och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samt trivs du med att arbeta självständigt. Vidare ställer du dig positiv till förändringar och gillar tillväxt.

Att du är noggrann och kvalitetsmedveten är en självklarhet, likaså att du trivs i en roll där du får vara ifrågasättande och vågar ställa krav.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av Visma Lön och Monitor.

Tjänsten är en direktrekrytering till Ebbemåla Mekaniska. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ryd.
Omfattning: 80-100%
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Visa mindre

Empleo söker Redovisningsekonom till kund i Tingsryd

Ansök    Sep 15    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vårt trevliga kundföretag i Tingsryd rekryterar vi nu en Redovisningsekonom. Företaget är del av en större koncern och levererar produkter över hela världen. Vår kund erbjuder en utmanande roll med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam där du kommer ha två ekonomiassistenter till din hjälp. I rollen som redovisningsekonom har du i huvudsak ansvar för: Säkerställa... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag i Tingsryd rekryterar vi nu en Redovisningsekonom. Företaget är del av en större koncern och levererar produkter över hela världen.
Vår kund erbjuder en utmanande roll med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam där du kommer ha två ekonomiassistenter till din hjälp.

I rollen som redovisningsekonom har du i huvudsak ansvar för: Säkerställa övergripande underhåll och uppdateringar i affärssystem (valutakörningar, journalinställningar, saldobalanser)
Säkerställ och underhåll automatiska konteringsregler.
Stänga bokföringsperioder
Månads- och årsbokslut
Instruera och kontrollera lönerelaterade bokningar inkl. bedömningar och estimat av rörliga lönedelar etc.
Moms- och inkomstdeklaration
Säkerställa att alla funktioner/kollegor är uppdaterade med tidplan för rapportering/budget/prognos.
Mer mera

Din profil
Du som antar denna utmaning har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning. Utöver din utbildning har du några års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom och är självgående i den roll, har du erfarenhet av att jobba med ekonomiassistenter och att leda arbete är detta meriterande. Med fördel har du erfarenhet av affärssystemet AX, fakturahanteringssystemet Exflox och Agda/Visma för lön. 

Vi tror att du som person är kreativ och vågar tänka utanför boxen. Har vår kund rutiner eller arbetssätt du tycker man borde effektivisera så tar du gärna fram förslag och driver igenom dessa. 
Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt är en god kommunikatör.
Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vidare är du engagerad, positiv och självgående.


Uppdraget är en hyrrekrytering där du blir anställd hos Empleo för att efter en tids inhyrning övergå i anställning hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Vi kör AX som affärssystem och håller precis på att installera Exflow som fakturahanteringssystem. Agda/Visma är lönesystem.


Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast Visa mindre

Empleo rekryterar Ekonomiansvarig till Ebbemåla Mekaniska i Ryd

Ansök    Nov 24    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig. Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/. Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:   Löpande bokföring - balans resultatrapport Moms- arbetsgivardeklaration Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och ana... Visa mer
Till vår kund Ebbemåla Mekaniska i Ryd söker vi omgående en Ekonomiansvarig.

Ebbemåla Mekaniska AB är ett växande produktionsföretag med ca. 55 anställda och en omsättning på 95 MSEK. Läs gärna mer om vår kund på www.ebbemala.se/.

Rollen som Ekonomiansvarig innefattar relativt breda arbetsuppgifter, såsom:
 

Löpande bokföring - balans resultatrapport


Moms- arbetsgivardeklaration


Produktionsekonomi med flödesrapporter, avskrivningar och analyser


Lönekörning för såväl kollektivanställda som tjänstemän


Ansvara för reception och telefoniTjänsten innehåller såväl operativa som strategiska frågor där utmaning och utveckling står i fokus. Du som söker trivs med att arbeta brett inom ekonomiområdet och med fördel kommer från tillverkningsindustrin och känner till Teknikavtalet IF Metall.
Din profil
Vi söker dig som innehar eftergymnasial ekonomiutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i löpande bokföring och månadsbokslut samt är du van att hantera och köra löner.

Du trivs med såväl redovisning som controlling och har ett brett intresse för ekonomi.
Du är en god administratör som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och som är van att ta ansvar. Med fördel trivs du i en ledande roll där du själv är självdrivande i ditt arbete, parallellt med att du har en god kommunikation med den övriga verksamheten. Som person är du genuint engagerad och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samt trivs du med att arbeta självständigt. Vidare ställer du dig positiv till förändringar och gillar tillväxt.

Att du är noggrann och kvalitetsmedveten är en självklarhet, likaså att du trivs i en roll där du får vara ifrågasättande och vågar ställa krav.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av Visma Lön och Monitor.

Tjänsten är en direktrekrytering till Ebbemåla Mekaniska. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ryd.
Omfattning: 80-100%
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Visa mindre

AIA LU-VE Sweden AB söker en redovisningsekonom

Ansök    Nov 19    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag? Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism? Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig! Om tjänsten LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett ... Visa mer
Är du en driven och engagerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernföretag?
Vill du arbeta på ett expansivt internationellt företag som löser uppgifter i vardagen med passion, respekt och professionalism?
Då har LU-VE Sweden AB i Asarum tjänsten för dig!

Om tjänsten
LU-VE Sweden AB behöver förstärka sin organisation med en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta med redovisning i ett koncernföretag i internationell miljö. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för företagets redovisning. Arbetsuppgifterna innebär allt från kund, leverantörsreskontra, momsredovisning, deklarationer, månads och årsbokslut till koncernbokföring (IFRS) samt myndighets och koncernrapporteringar.
Du kommer att ingå i ett team om två och rapportera till Redovisningschef. Du kommer att ha möjlighet att specialisera dig inom vissa områden men du behöver ändå behärska hela redovisningsflödet.
Koncernspråket är engelska och redovisningsarbetet sker i SAP.
Företaget arbetar mycket med sina värderingar Laget LU-VE Sweden innebär att man hjälper varandra, utvecklas tillsammans, firar framgångar och lär av misstag. Värdeorden Passion, Respekt och Professionalism är centralt på alla nivåer inom företaget.

Om dig
För att lyckas i rollen så ser vi att du är ansvarstagande, analytisk och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att planera på kort och långsikt och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du är lösningsorienterad och ser fram emot att ha en nyckelroll på företagets resa in i framtiden med att utveckla avdelningen och ökad digitalisering. Mycket kommunikation sker via mejl och möten på Teams så du behöver vara en mycket god kommunikatör på svenska och engelska både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är

• Utbildning inom redovisning på högskolenivå eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Minst ett par års erfarenhet av arbete inom redovisning
• Erfarenhet av SAP
• God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
• God kunskap i Microsoft Office
• Erfarenhet av IFRS är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LU-VE Sweden AB
LU-VE Sweden AB är ett av LU-VE Group helägt dotterbolag, som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa luftvärmeväxlare under varumärket AIA LU-VE. Det svenska bolaget har huvudkontor och fabrik i Asarum, Blekinge, 48 anställda och omsatte 2020 173,5 miljoner kronor. Bolaget etablerades 1960 som Asarums Industri Aktiebolag – AIA och förvärvades 2012 av LU-VE Group.

Om LU-VE Group
LU-VE Group är en börsnoterad Industrikoncern med huvudkontor utanför Milano, Italien
LU-VE Group finns representerade genom tillverkning eller försäljningskontor i 21 länder och exporterar sina produkter till över 100 länder. LU-VE Group omsatte 2020 4,20 miljarder kronor och har ca 3200 anställda. LU-VE Group har 600.000 kvadratmeter produktionsyta och ett av branschens största termodynamiska forsknings och utvecklingslaboratorium.

LU-VE Sweden AB erbjuder

• Möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde.
• Friskvårdsbidrag
• Möjlighet till flexibla arbetstider
• Tillgång till företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Detta är en rekrytering med samarbete mellan LU-VE Sweden AB och Adecco.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med start efter överenskommelse.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Carina Falck [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Empleo söker Redovisningsekonom till kund i Tingsryd

Ansök    Sep 8    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vårt trevliga kundföretag i Tingsryd rekryterar vi nu en Redovisningsekonom. Företaget är del av en större koncern och levererar produkter över hela världen. Vår kund erbjuder en utmanande roll med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam där du kommer ha två ekonomiassistenter till din hjälp. I rollen som redovisningsekonom har du i huvudsak ansvar för: Säkerställa... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag i Tingsryd rekryterar vi nu en Redovisningsekonom. Företaget är del av en större koncern och levererar produkter över hela världen.
Vår kund erbjuder en utmanande roll med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam där du kommer ha två ekonomiassistenter till din hjälp.

I rollen som redovisningsekonom har du i huvudsak ansvar för: Säkerställa övergripande underhåll och uppdateringar i affärssystem (valutakörningar, journalinställningar, saldobalanser)
Säkerställ och underhåll automatiska konteringsregler.
Stänga bokföringsperioder
Månads- och årsbokslut
Instruera och kontrollera lönerelaterade bokningar inkl. bedömningar och estimat av rörliga lönedelar etc.
Moms- och inkomstdeklaration
Säkerställa att alla funktioner/kollegor är uppdaterade med tidplan för rapportering/budget/prognos.
Mer mera

Din profil
Du som antar denna utmaning har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning. Utöver din utbildning har du några års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom och är självgående i den roll, har du erfarenhet av att jobba med ekonomiassistenter och att leda arbete är detta meriterande. Med fördel har du erfarenhet av affärssystemet AX, fakturahanteringssystemet Exflox och Agda/Visma för lön. 

Vi tror att du som person är kreativ och vågar tänka utanför boxen. Har vår kund rutiner eller arbetssätt du tycker man borde effektivisera så tar du gärna fram förslag och driver igenom dessa. 
Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt är en god kommunikatör.
Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vidare är du engagerad, positiv och självgående.


Uppdraget är en hyrrekrytering där du blir anställd hos Empleo för att efter en tids inhyrning övergå i anställning hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Vi kör AX som affärssystem och håller precis på att installera Exflow som fakturahanteringssystem. Agda/Visma är lönesystem.


Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast Visa mindre

Empleo söker Redovisningsekonom till kund i Tingsryd

Ansök    Sep 7    Empleo Växjö AB    Redovisningsekonom
Till vårt trevliga kundföretag i Tingsryd rekryterar vi nu en Redovisningsekonom. Företaget är del av en större koncern och levererar produkter över hela världen. Vår kund erbjuder en utmanande roll med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam där du kommer ha två ekonomiassistenter till din hjälp. I rollen som redovisningsekonom har du i huvudsak ansvar för: Säkerställa... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag i Tingsryd rekryterar vi nu en Redovisningsekonom. Företaget är del av en större koncern och levererar produkter över hela världen.
Vår kund erbjuder en utmanande roll med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam där du kommer ha två ekonomiassistenter till din hjälp.

I rollen som redovisningsekonom har du i huvudsak ansvar för: Säkerställa övergripande underhåll och uppdateringar i affärssystem (valutakörningar, journalinställningar, saldobalanser)
Säkerställ och underhåll automatiska konteringsregler.
Stänga bokföringsperioder
Månads- och årsbokslut
Instruera och kontrollera lönerelaterade bokningar inkl. bedömningar och estimat av rörliga lönedelar etc.
Moms- och inkomstdeklaration
Säkerställa att alla funktioner/kollegor är uppdaterade med tidplan för rapportering/budget/prognos.
Mer mera

Din profil
Du som antar denna utmaning har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning. Utöver din utbildning har du några års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom och är självgående i den roll, har du erfarenhet av att jobba med ekonomiassistenter och att leda arbete är detta meriterande. Med fördel har du erfarenhet av affärssystemet AX, fakturahanteringssystemet Exflox och Agda/Visma för lön. 

Vi tror att du som person är kreativ och vågar tänka utanför boxen. Har vår kund rutiner eller arbetssätt du tycker man borde effektivisera så tar du gärna fram förslag och driver igenom dessa. 
Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt är en god kommunikatör.
Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vidare är du engagerad, positiv och självgående.


Uppdraget är en hyrrekrytering där du blir anställd hos Empleo för att efter en tids inhyrning övergå i anställning hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Vi kör AX som affärssystem och håller precis på att installera Exflow som fakturahanteringssystem. Agda/Visma är lönesystem.


Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Sep 2    Contura Steel AB    Redovisningsekonom
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, administration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom på Contura Steel AB något för dig. I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt administration för Contura Steel AB. Med det lilla företagets fördel kommer även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vilken kompetens du för med ... Visa mer
Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du ekonomi, administration och varierande arbetsuppgifter? Då är rollen som Redovisningsekonom på Contura Steel AB något för dig.
I rollen tar du främst hand om all löpande ekonomi och bokföring samt administration för Contura Steel AB. Med det lilla företagets fördel kommer även andra uppgifter läggas till rollen, beroende på intresse och vilken kompetens du för med dig. Det kan vara uppgifter såsom löneadministration, hantering av våra marknadsföringskanaler såsom hemsida, kataloger och sociala medier. Rollen blir då en deltidstjänst på 40-60%. Om intresse finns att kombinera rollen med innesälj / kundservice, se separat jobbannons, kan rollen utökas med det och blir då en heltidstjänst. Rollen är placerad i vår fabrik i Mörrum. Du rapporterar till VD.
Exempel på vad du kommer att göra i rollen som redovisningsekonom
Företagets löpande bokföring inklusive månads-, kvartals och årsbokslut
Kund- och leverantörsreskontra
Moms, skatt, arbetsgivaravgifter och deklarationer
Övriga administrativa uppgifter
Andra uppgifter beroende på intresse och kompetens, tex Löneadministration

Vem du är:
Vi söker en strukturerad, självgående, flexibel och ansvarstagande ekonom som gärna också rycker in och hjälper till där det behövs, så som man gör på ett mindre företag. Vi tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:
Du trivs med eget ansvar och har förmågan att självständigt planera och utföra ditt arbete
Du trivs med att jobba tillsammans med andra
Du gillar jobba med olika uppgifter
Du tilltalas av att arbeta i ett växande och dynamiskt företag med korta beslutsvägar.

Vad du har:
Det är ett krav att du har några års erfarenhet av liknande roller såsom ekonom eller ekonomiassistent och har erfarenhet av självständigt arbete med bokföring och bokslut. Dessutom bör du ha:
Minst gymnasieutbildning, vidareutbildningar är en merit.
Vana av att jobba i affärssystem
God datavana och behärskar Microsoft verktyg såsom Excel
Om du jobbat med löneadministration är det ett stort plus
Svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information om tjänsten kontakta VD Patrik Jarlhage, 0761-455 833.
Intresserad? – skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2021-10-04 till [email protected].
Contura Steel AB är ett familjeföretag med lång historia som tillverkar rostfria produkter för kök, våtutrymmen och utemiljöer under de välkända varumärkena Contura och Olofström. Vi är 20 anställda omsätter drygt 40 MSEK och har vår fabrik och huvudkontor i Mörrum, Blekinge. Se www.conturasteel.se Visa mindre

Redovisningsekonom till Abu Garcia i Svängsta

Ansök    Apr 14    Experis AB    Redovisningsekonom
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö? Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken. Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående. Vi ser fram emot din a... Visa mer
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö?
Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken.
Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad ingår i dina uppgifter

Du kommer att supportera vår ekonomiavdelning med vanligt förkommande uppgifter inom redovisning och ekonomi. Detta innebär att du kommer få omväxling i din vardag och möjlighet att utvecklas i din roll som redovisningsassistent. I rollen kommer du ha många kontaktytor både inom organisationen och externt.
Anställningen kommer inledas via Jefferson Wells som konsult.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Löpande bokföringsarbete och momsdeklarationer.
* Behandla och registrera interna betalningar och clearings.
* Månads- och årsbokslutsarbete.
* Jobba med ständiga förbättringar av dina processer.
* Kontakter med myndigheter, revisorer och interna medarbetare.

Din bakgrund
Vi söker dig som är noggrann som person och är uppmärksam på detaljer.

Du har bra planerings- och organisationsfärdigheter då det gäller att hålla deadlines och prioritera arbetsuppgifterna på ett strukturerat vis. För att arbetet ska löpa smidigt är det viktigt att visa en positiv attityd och flexibelt arbetssätt. Du bör ha lika lätt för att arbeta i teamet som att ta egna initiativ.

Här får du arbeta i en spännande och internationell miljö. God kommunikationsförmåga både muntligen och skriftligen, med förmågan att kommunicera på lämpligt sätt med olika personer och för att bygga starka arbetsrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP.

Förkunskaper:

* Utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet av redovisning och ekonomi
* Mellan till avancerad nivå av Microsoft Excel-färdigheter.
* Kunnighet i andra Microsoft-paket - t.ex. Word, Outlook.
* Kommunicera väl på svenska, engelska och med fördel ett annat nordiskt språk.

Här finns förutsättningarna att uppnå din fulla potential tillsammans med de lärande-, utveckling- och karriärmöjligheter som du kan förvänta dig i en global organisation.

Om Abu Garcia

ABU Garcia kan vara ett av de mest världens mest kända märken för tillverkning av fiskeutrustning som spön, rullar och annat som är nödvändigt för fiske. Abu Garcia har sina rötter i Svängsta och startade upp sin verksamhet 1921 och tillverkade sin första rulle 1941. Sedan 1995 ingår ABU Garcia i koncernen Pure Fishing som även äger varumärkena Berkley, All Star, med flera. I Svängsta jobbar ca 80 personer och här tillverkas fortfarande den legendariska fiskerullen Ambassaduer.
Här kan du läsa mer om Abu Garcia och deras produkter: http://www.abugarcia.com/

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar Pure Fishing med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsekonom till Abu Garcia i Svängsta

Ansök    Apr 22    Experis AB    Redovisningsekonom
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö? Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken. Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående. Vi ser fram emot din a... Visa mer
Är du en initiativtagande och noggrann redovisningsekonom? Har du dessutom arbetat med redovisning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi i en internationell miljö?
Då har vi en unik möjlighet hos vår kund Abu Garcia som nu behöver stärka upp sin ekonomiavdelning i Svängsta. Här finns en chans att få jobba hos ett av branschen absolut starkaste varumärken.
Vi ser gärna att du är tillgänglig för att start omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad ingår i dina uppgifter

Du kommer att supportera vår ekonomiavdelning med vanligt förkommande uppgifter inom redovisning och ekonomi. Detta innebär att du kommer få omväxling i din vardag och möjlighet att utvecklas i din roll som redovisningsassistent. I rollen kommer du ha många kontaktytor både inom organisationen och externt.
Anställningen kommer inledas via Jefferson Wells som konsult.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Löpande bokföringsarbete och momsdeklarationer.
* Behandla och registrera interna betalningar och clearings.
* Månads- och årsbokslutsarbete.
* Jobba med ständiga förbättringar av dina processer.
* Kontakter med myndigheter, revisorer och interna medarbetare.

Din bakgrund
Vi söker dig som är noggrann som person och är uppmärksam på detaljer.

Du har bra planerings- och organisationsfärdigheter då det gäller att hålla deadlines och prioritera arbetsuppgifterna på ett strukturerat vis. För att arbetet ska löpa smidigt är det viktigt att visa en positiv attityd och flexibelt arbetssätt. Du bör ha lika lätt för att arbeta i teamet som att ta egna initiativ.

Här får du arbeta i en spännande och internationell miljö. God kommunikationsförmåga både muntligen och skriftligen, med förmågan att kommunicera på lämpligt sätt med olika personer och för att bygga starka arbetsrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP.

Förkunskaper:

* Utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet av redovisning och ekonomi
* Mellan till avancerad nivå av Microsoft Excel-färdigheter.
* Kunnighet i andra Microsoft-paket - t.ex. Word, Outlook.
* Kommunicera väl på svenska, engelska och med fördel ett annat nordiskt språk.

Här finns förutsättningarna att uppnå din fulla potential tillsammans med de lärande-, utveckling- och karriärmöjligheter som du kan förvänta dig i en global organisation.

Om Abu Garcia

ABU Garcia kan vara ett av de mest världens mest kända märken för tillverkning av fiskeutrustning som spön, rullar och annat som är nödvändigt för fiske. Abu Garcia har sina rötter i Svängsta och startade upp sin verksamhet 1921 och tillverkade sin första rulle 1941. Sedan 1995 ingår ABU Garcia i koncernen Pure Fishing som även äger varumärkena Berkley, All Star, med flera. I Svängsta jobbar ca 80 personer och här tillverkas fortfarande den legendariska fiskerullen Ambassaduer.
Här kan du läsa mer om Abu Garcia och deras produkter: http://www.abugarcia.com/

Om Jeffersson Wells

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi erbjuder alltid schysta anställningsvillkor.

Sök tjänsten i dag!

I den här konsultrekryteringen samarbetar Pure Fishing med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Gärdh , 0455-302782, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsekonom till Internationellt företag

Ansök    Jun 7    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Kvalificerad redovisningsekonom till vår kund i västra Blekinge Vill du vara en del i ett framgångsrikt företag? Trivs du i en internationell ekonomiroll med stort ansvar? Då ska du söka denna spännande möjlighet. Om tjänsten Som redovisningsekonom ansvarar du och teamet för den lagstadgade redovisningen och den finansiella rapporteringen för koncernens företag och tillser att alla IFRS och lagstadgade redovisningskrav uppfylls. Teamet är huvudkontakten ... Visa mer
Kvalificerad redovisningsekonom till vår kund i västra Blekinge

Vill du vara en del i ett framgångsrikt företag? Trivs du i en internationell ekonomiroll med stort ansvar? Då ska du söka denna spännande möjlighet.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom ansvarar du och teamet för den lagstadgade redovisningen och den finansiella rapporteringen för koncernens företag och tillser att alla IFRS och lagstadgade redovisningskrav uppfylls. Teamet är huvudkontakten för de lokala revisorerna och andra myndigheter och hanterar skatterelaterade frågor tillsammans med andra team.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
• Styrning och övervakning av redovisningsprocesser avseende korrekthet och fullständighet
• Koncernrapportering enligt IFRS och lagstadgad rapportering enligt lokal GAAP
• Kontakt för lokala revisorer, skattemyndigheter och andra myndigheter samt för interna intressenter
• Balansavstämning avseende huvud- och underbokföring
• Förberedelse av skatterapportering, månatliga momsdeklarationer och årliga återbetalningar av moms för utländska länder
• Förberedelse av dokumentation för överföringspriser
• Delta i PFS-redovisningsprojekt
• Utveckling av redovisningsprocesser tillsammans med andra PFS-team
• Säkerställa att alla uppgifter som omfattas av CAS-ansvarsområdet är uppfyllda

Vem är du?
Vi söker dig som inte tvekar att anta utmaningar, den analytiska problemlösaren som brinner för samarbete. Du bör ha en gedigen yrkesgrund att stå på för att på bästa sätt leverera ställda önskemål samt god förmåga att kommunicera internt och externt på både svenska och engelska.

Vidare är det viktigt att du:

• Är civilekonom eller motsvarande examen med minst 5 års relevant yrkeserfarenhet
• Har god kunskap om lagstadgad redovisning, moms, skatteregler och IFRS
• God förståelse för redovisningsprocesserna och goda analytiska färdigheter
• Förmåga att hantera uppgifter självständigt och att arbeta under hög tidspress och flexibilitet i arbetstiden
• Att du är målinriktad och drivande
• Du måste kunna kommunicera på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
• Du har utmärkta kunskap om IT-system; SAP-FI, AA, Hyperion Financial Management (HFM),MS Office

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund. Uppdraget kommer att starta omgående och sträcker sig 6 månader till att börja med. Möjlighet till förlängning kan finnas.

Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen sker löpande vilket innebär att processen avslutas när tjänsten blivit tillsatt

Om ansökan:
I rekryteringsprocessen använder vi oss av tester samt videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar till dig på mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör testerna samt videointervjun.

Vilka är vi på Adecco?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.
Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.
Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.
Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Carina Falck
[email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Sölvegårds Fastigheter AB och Sölvegårds Entreprenad AB Beskrivning av jobbet Är du redo för nästa utmaning? Nu söker vi en driven och framåt redovisningsekonom som vill anta möjligheten att få jobba som redovisningsekonom hos oss. Vi sitter i trivsamma lokaler i centrala Karlshamn. Du välkomnas till en positiv och avslappnad samt prestigelös arbetsplats. Den här tjänsten är för dig som gillar att ha många bollar i luften sam... Visa mer
Redovisningsekonom till Sölvegårds Fastigheter AB och Sölvegårds Entreprenad AB


Beskrivning av jobbet


Är du redo för nästa utmaning? Nu söker vi en driven och framåt redovisningsekonom som vill anta möjligheten att få jobba som redovisningsekonom hos oss. Vi sitter i trivsamma lokaler i centrala Karlshamn.


Du välkomnas till en positiv och avslappnad samt prestigelös arbetsplats. Den här tjänsten är för dig som gillar att ha många bollar i luften samt känner dig säker med de arbetsuppgifter som jobbet innebär.


Huvudsakliga arbetsuppgifter som du måste kunna:


-Löpande redovisning
-Månadsavstämningar
-Kund- och levreskontra
-Bokslutsarbete
-Bankavstämningar
-Rapportering/redovisning till skatteverket


Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start omgående.
Tjänsten är på 80 till 100% allt enligt överenskommelse
Du kommer att komma in i ett glatt och härligt gäng som drivs av entreprenörsanda och utveckling, och som samtidigt sätter stor vikt på social samvaro och glädje på arbetsplatsen.


Lämplig bakgrund


Vi söker dig som är civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning. Du har minst 2–5 års erfarenhet från löpande redovisning och meriterande och önskvärt om du har goda kunskaper i Excel och en fördel om du har arbetat i Visma Spcs samt Visma Lön. Det är meriterande om du tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter och/eller har erfarenhet från en redovisnings-/revisionsbyrå.
Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt till tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig. Vi är ett företag som växer och vi drivs av en entreprenörsanda och arbetsglädje. Om du är likadan tror vi att du kommer att trivas hos oss!


Om bolagen


Sölvegårds Fastigheter AB äger och förvaltar fastigheter främst i Karlshamns kommun. Vi planerar att utöka vårt bestånd inom en snar framtid med nybyggnation av bostäder. Bolaget har en stabil ekonomi och är i ett expansivt läge.


Sölvegårds Entreprenad AB är ett byggbolag på framfart. Vi utför totalentreprenader med byggnation av bostäder, främst mot offentlig förvaltning. Med våra egenutvecklade koncept BasBoHus och BasBoTrygg har bolaget säkrat beläggning flera år framöver.


Låter detta intressant, tveka inte att söka. Vi erbjuder ett omväxlande och intressant jobb där du jobbar med bolag som växer så det knakar. Skicka din ansökan till [email protected] och skriv ”Redovisningsekonom” i ämnesraden.
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Sölvegård på 0709–659991
Senaste ansökningstid är 2020-06-10, men vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jun 9    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du redo för nästa utmaning? Brinner du för siffror och har tidigare erfarenhet av koncernarbete? Då ska du söka denna tjänst redan idag! Om tjänsten Som redovisningsekonom hos vår kund i västra Blekinge kommer du framför allt att arbeta med löpande bokföring, bokslut, deklarationer och upprättande av årsredovisningar. Även arbetsuppgifter såsom fakturering, betalningsregistrering, moms/skatt och avstämningar kommer att finnas i din roll. I din roll so... Visa mer
Är du redo för nästa utmaning? Brinner du för siffror och har tidigare erfarenhet av koncernarbete? Då ska du söka denna tjänst redan idag!

Om tjänsten
Som redovisningsekonom hos vår kund i västra Blekinge kommer du framför allt att arbeta med löpande bokföring, bokslut, deklarationer och upprättande av årsredovisningar. Även arbetsuppgifter såsom fakturering, betalningsregistrering, moms/skatt och avstämningar kommer att finnas i din roll.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Momsredovisning
• Bokföring
• Administration

Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med start omgående.  

Om dig
Du är starkt ansvarstagande i din roll som ekonom men trivs samtidigt också med en varierad arbetsvardag. Du är en utpräglad lagspelare som med stort engagemang och driv samt en stark servicekänsla tar dig an din yrkesroll.

För att lyckas i rollen är du dessutom strukturerad, noggrann och analytisk. Din starka sociala kompetens kommer väl till användning i dina många kontakter internt men också med externa leverantörer.

Du har troligen en akademisk utbildning inom ekonomi i bagaget tillsammans med några års erfarenhet inom redovisning alternativt arbetat i många år i en större koncern i en bred och omfattande ekonomiroll.

Viktigt för tjänsten är:

• Svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet av koncernarbete 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via [email protected]  

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisning, ekonomi, ekonom, redovisningsekonom, koncern, engelska, svenska, bokföring, Blekinge, Adecco Visa mindre

Redovisningsekonom till innovativt företag i Ronneby

Ansök    Jan 23    Experis Finance    Redovisningsekonom
Är du en lösningsorienterad och erfaren redovisningsekonom? Vill du dessutom jobba på en attraktiv och nytänkande arbetsplats i Ronneby? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Det är en stor fördel om du har möjlighet att tillträda rollen i närtid. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Experis men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Arbetsbeskr... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och erfaren redovisningsekonom? Vill du dessutom jobba på en attraktiv och nytänkande arbetsplats i Ronneby? Då har vi en spännande möjlighet för dig!
Det är en stor fördel om du har möjlighet att tillträda rollen i närtid.
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Experis men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Arbetsbeskrivning

I det här jobbet kommer du ingå i ett team; Ekonomichef, Controller och så du som Redovisningsekonom. Arbetsuppgifterna är omväxlande och delvis komplexa vilket kräver att du som person är strukturerad och lösningsorienterad.
Ditt ansvarsområde:

* Hantering av leverantör- och kundfakturor, även scanning ingår
* Kontakter med myndigheter
* Löpande bokföring
* Vara behjälplig vid Månads- och årsbokslut samt budgetarbete
* Avstämningar av Balansrapporter och liknande
* Moms- och skatteredovisning till myndigheter
* Bokning av lönerVem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Det är viktigt att du lätt kan sätta dig in i uppgifterna snabbt kunna arbeta såväl effektivt som strategiskt.
Du är en lagspelare som vet att målen nås lättast med gemensam kraft. Är du även öppen och kommunikativ har ett helhetsperspektiv, då kanske det är just dig vi söker?

I övrigt krävs det att

* initiativtagande och självgående
* har ett strategiskt tänk
* lätt att samarbeta
* är ansvarstagande och noggrann

Meriterande är om du jobbet i Microsoft Dynamics 365 och Exflow tidigare.

Tjänsten är beräknade att fortlöpa till Augusti 2021, med chans till förlängning


Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Jonathan Gärdh på e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Om Experis

Experis ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Redovisningsekonom till expansivt företag

Ansök    Aug 6    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du redo för nästa utmaning? Brinner du för siffror och har tidigare erfarenhet av redovisning och systemet SAP? Då ska du söka denna tjänst redan idag! Om tjänsten Vår kund verkar inom industribranschen och placering av detta uppdrag är i Karlshamns närområde. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisning, månadsbokslut, årsbokslut och mycket rapporteringar till huvudbolaget. Det kommer även ingå ekonominiassistuppgifter i tjänsten. I din ro... Visa mer
Är du redo för nästa utmaning? Brinner du för siffror och har tidigare erfarenhet av redovisning och systemet SAP? Då ska du söka denna tjänst redan idag!

Om tjänsten
Vår kund verkar inom industribranschen och placering av detta uppdrag är i Karlshamns närområde. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisning, månadsbokslut, årsbokslut och mycket rapporteringar till huvudbolaget. Det kommer även ingå ekonominiassistuppgifter i tjänsten.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Momsredovisning
• Bokföring
• Administration
• Bistå vid månadsbokslut
• Bistå vid årsbokslut
• Rapporteringar

Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en högskola eller universitetsutbildning inom ekonomi och gärna med inriktning redovisning, alternativt relevant arbetslivserfarenhet som har ekonomiutbildning. Viktigt för att snabbt komma in i tjänsten är tidigare erfarenhet av SAP.

Vidare ser vi att du är en person med mycket energi och viljan att utvecklas. Du gillar att ha många bollar i luften och tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Viktigt för tjänsten är:

• Ekonomiutbildning
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av SAP
• Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via Adecco 073-684 77 53.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord 
Redovisning, ekonomi, rapportering, Karlshamn, Blekinge, Adecco Visa mindre

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Sölvegårds Fastigheter AB och Sölvegårds Entreprenad AB Beskrivning av jobbet Är du redo för nästa utmaning? Nu söker vi en driven och framåt redovisningsekonom som vill anta möjligheten att få jobba som redovisningsekonom hos oss. Vi sitter i trivsamma lokaler i centrala Karlshamn. Du välkomnas till en positiv och avslappnad samt prestigelös arbetsplats. Den här tjänsten är för dig som gillar att ha många bollar i luften samt k... Visa mer
Redovisningsekonom till Sölvegårds Fastigheter AB och Sölvegårds Entreprenad AB

Beskrivning av jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Nu söker vi en driven och framåt redovisningsekonom som vill anta möjligheten att få jobba som redovisningsekonom hos oss. Vi sitter i trivsamma lokaler i centrala Karlshamn.

Du välkomnas till en positiv och avslappnad samt prestigelös arbetsplats. Den här tjänsten är för dig som gillar att ha många bollar i luften samt känner dig säker med de arbetsuppgifter som jobbet innebär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som du måste kunna:

-Löpande redovisning
-Månadsavstämningar
-Kund- och levreskontra
-Bokslutsarbete
-Bankavstämningar
-Rapportering/redovisning till skatteverket

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start omgående. Du kommer att komma in i ett glatt och härligt gäng som drivs av entreprenörsanda och utveckling, och som samtidigt sätter stor vikt på social samvaro och glädje på arbetsplatsen.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning. Du har minst 2–5 års erfarenhet från löpande redovisning och meriterande och önskvärt om du har goda kunskaper i Excel och en fördel om du har arbetat i Visma Spcs samt Visma Lön. Det är meriterande om du tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter och/eller har erfarenhet från en redovisnings-/revisionsbyrå.
Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt till tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig. Vi är ett företag som växer och vi drivs av en entreprenörsanda och arbetsglädje. Om du är likadan tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Om bolagen

Sölvegårds Fastigheter AB äger och förvaltar fastigheter främst i Karlshamns kommun. Vi planerar att utöka vårt bestånd inom en snar framtid med nybyggnation av bostäder. Bolaget har en stabil ekonomi och är i ett expansivt läge.

Sölvegårds Entreprenad AB är ett byggbolag på framfart. Vi utför totalentreprenader med byggnation av bostäder, främst mot offentlig förvaltning. Med våra egenutvecklade koncept BasBoHus och BasBoTrygg har bolaget säkrat beläggning flera år framöver.

Låter detta intressant, tveka inte att söka. Vi erbjuder ett omväxlande och intressant jobb där du jobbar med bolag som växer så det knakar. Skicka din ansökan till [email protected] och skriv ”Redovisningsekonom” i ämnesraden.
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Sölvegård på 0709–659991 eller Perttu Kiiskinen på 0709–982042.
Senaste ansökningstid är 2019-04-15 men vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Redovisningsekonom till expansivt företag

Ansök    Nov 1    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du redo för nästa utmaning? Brinner du för siffror och har tidigare erfarenhet av redovisning och systemet SAP? Då ska du söka denna tjänst redan idag! Om tjänsten Vår kund verkar inom industribranschen och placering av detta uppdrag är i Karlshamns närområde. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisning, månadsbokslut, årsbokslut och mycket rapporteringar till huvudbolaget. Det kommer även ingå ekonominiassistuppgifter i tjänsten. I din ro... Visa mer
Är du redo för nästa utmaning? Brinner du för siffror och har tidigare erfarenhet av redovisning och systemet SAP? Då ska du söka denna tjänst redan idag!

Om tjänsten
Vår kund verkar inom industribranschen och placering av detta uppdrag är i Karlshamns närområde. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisning, månadsbokslut, årsbokslut och mycket rapporteringar till huvudbolaget. Det kommer även ingå ekonominiassistuppgifter i tjänsten.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Momsredovisning
• Bokföring
• Administration
• Bistå vid månadsbokslut
• Bistå vid årsbokslut
• Rapporteringar

Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en högskola eller universitetsutbildning inom ekonomi och gärna med inriktning redovisning, alternativt relevant arbetslivserfarenhet som har ekonomiutbildning. Viktigt för att snabbt komma in i tjänsten är tidigare erfarenhet av SAP.

Vidare ser vi att du är en person med mycket energi och viljan att utvecklas. Du gillar att ha många bollar i luften och tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Viktigt för tjänsten är:

• Ekonomiutbildning
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av SAP
• Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via Adecco 073-684 77 53.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord 
Redovisning, ekonomi, rapportering, Karlshamn, Blekinge, Adecco Visa mindre

Kommunikativ Redovisningsekonom

Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom. Du kommer att arbeta i en redovisningsbyrå som byggt lösningar för att underlätta och utveckla sina kunders verksamhet. De använder modern teknik, digitala verktyg och ett strukturerat arbetssätt för att minimera tidsåtgången för företagets bokföring. Den tid som sparas används istället till att ge ett mervärde i form av en personlig rådgivare som hjälper till att kontrollera, analysera och planera verksamh... Visa mer
Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom.

Du kommer att arbeta i en redovisningsbyrå som byggt lösningar för att underlätta och utveckla sina kunders verksamhet. De använder modern teknik, digitala verktyg och ett strukturerat arbetssätt för att minimera tidsåtgången för företagets bokföring. Den tid som sparas används istället till att ge ett mervärde i form av en personlig rådgivare som hjälper till att kontrollera, analysera och planera verksamheten med målsättningen att öka lönsamheten.

För att vara en del av deras team behöver du ha förmågan att hantera

• Löpande bokföring, inkl. avstämningar och skattedeklarationer
• Löneadministration
• Analysera ekonomiska utfall och föreslå förbättringar
• Upprätta inkomstdeklarationer och årsredovisningar
• Vara support till våra kunder gällande ekonomiska frågeställningar

Dina egenskaper:
Som person är du kommunikativ och flexibel samt har förmågan att se ett helhetsperspektiv

Du arbetar självständigt och är ansvarsfull i ditt arbete. Då vi fokuserar på digitala lösningar ser vi att du är tekniskt intresserad och har god datavana.

Du kommer att ha en egen klientbas med fullt kundansvar.
Du måste vara serviceinriktad och vara en lagspelare med drivkraften att arbeta med förbättringar åt våra kunder.

Meriterande är:
Erfarenhet av Fortnox och Hogia bokslut

Varmt välkommen med din ansökan till, [email protected]

Urval sker löpande, sista ansökningsdag är dock den 7 april 2019. Visa mindre