Lediga jobb Maxkompetens Konsult AB i Karlshamn

Se alla lediga jobb från Maxkompetens Konsult AB i Karlshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlshamn som finns inom det yrket.

Systemvetare till Karlshamn Energi

Systemvetare till Karlshamn Energi Vi söker dig som med ett stort systemintresse vill axla en nyckelfunktion för funktionellt och hållbart systemutnyttjande nu och för framtiden på attraktiva Karlshamn Energi. Välkommen till en utmanande tjänst på ett stabilt bolag som satsar för framtiden. Dina arbetsuppgifter Som systemvetare på Karlshamn Energi kommer du implementera, utveckla och förvalta system kopplade till insamling av mätdata inom affärsområdena... Visa mer
Systemvetare till Karlshamn Energi

Vi söker dig som med ett stort systemintresse vill axla en nyckelfunktion för funktionellt och hållbart systemutnyttjande nu och för framtiden på attraktiva Karlshamn Energi. Välkommen till en utmanande tjänst på ett stabilt bolag som satsar för framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Som systemvetare på Karlshamn Energi kommer du implementera, utveckla och förvalta system kopplade till insamling av mätdata inom affärsområdena el, värme och vatten samt kund- och debiteringssystem. Så här vill vi beskriva din varierade vardag som en av nyckelpersonerna för fortsatt digital utveckling och systemsäkerhet:

* Du kommer vara organisationens systemexpert och ha en bred kontaktyta såväl internt som externt mot kunder och myndigheter. Med ditt arbete och din kompetens arbetar du för att verksamheten har ordning på mätinsamling, korrekt avräkning enligt gällande regelverk, korrekta mätvärden och självklart nöjda slutkunder.
* Här finns ett flertal olika system, äldre som i takt med teknikutveckling kommer fasas ut och nya system där det finns en stor potential i nyttjande och utvecklande som du i denna roll tar dig an.
* Du analyserar och utvärderar mätdata och har en nära dialog med ingenjörer och tekniker inom respektive affärsområde för att tillsammans identifiera och arbeta för systemförbättringar.
* Du kommer också att planera och utveckla strategin så att mätsystem nu och i framtiden är väl anpassade till verksamheten och det digitala samhället.
* Vidare har du även en del i din roll riktad mot större kunder så som företag och fastighetsägare utifrån möjligheter till energieffektivisering.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete i en samhällsviktig bransch med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du rapporterar till Affärsområdeschef Elnät och du samarbetar nära med kollegorna på elnät, IT-avdelningen, ingenjörer och tekniker ute i verksamheten. Dina kollegor är ett välkomnande gäng, med både ny och erfaren personal. Vi värnar om ett gott arbetsklimat med såväl humor som allvar.

Din profil

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet från en liknande roll, gärna i kombination med en eftergymnasial utbildning inom Data-systemvetenskap eller liknande. Du har ett stort intresse och kunskap kring system (hos oss arbetar vi i till exempel ACM och Aidon). Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt då tydlig kommunikation är en viktig säkerhetsfaktor inom el-området. Självklart har du goda datakunskaper och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som andas noggrannhet, struktureringsförmåga samt ett driv och en framåtanda. Vi letar efter dig med stort systemintresse och som trivs i en coachande och konsultativ roll med mycket ansvar. Precis som vi är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att arbeta självständigt och agera projektledare när det behövs.

Övrig information

Placeringsort: Karlshamn
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: heltid, dagtid måndag - fredag

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson 076-501 83 82. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 22 april 2022 men vi kommer att arbeta med ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har drygt 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Utredningsingenjörer, strategisk + driftnära, Karlshamn Energi

Utredningsingenjörer, en strategisk & en driftnära, Karlshamn Energi Vi söker två utredningsingenjörer som vill vara med och utveckla nuvarande och framtida VA-nät på Karlshamn Energi! Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Nu söker vi er som är nyfikna på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på ... Visa mer
Utredningsingenjörer, en strategisk & en driftnära, Karlshamn Energi

Vi söker två utredningsingenjörer som vill vara med och utveckla nuvarande och framtida VA-nät på Karlshamn Energi! Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Nu söker vi er som är nyfikna på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Du välkomnas till ett kompetent och engagerat team där du som utredningsingenjör arbetar nära våra utredare, projektör, entreprenadingenjör och VA-strateg. Detta ingenjörsteam stärks nu med två ytterligare utredningsingenjörer varav en med strategisk inriktning och en mer driftnära.

I den mer driftnära rollen som utredningsingenjör består din vardag av:

* att utreda och inventera projekt gällande såväl exploatering och utbyggnad som renovering av ledningsnät och anläggning
* utredningar som inkluderar film och spolning av ledningsnätet samt läcksökning och avstängningar av vattnet
* provtagningar, inmätningar, flödesmätningar och undersökningar av felkopplingar etc inom befintligt VA-nät
* projektleda och utreda förnyelseprojekt i förprojektering och projekteringsfasen
* viss mån av projektledning för mindre förnyelse- och driftprojekt
* supportera driftpersonal med ärenden/problem som de behöver eskalera i organisationen

I den strategiska rollen har du kunskap om ovanstående uppgifter men vardagen är av mer strategisk och övergripande karaktär med arbetsuppgifter så som:

* utreda, samordna och driva VA-specifika frågor i detaljplanearbetet, från väldigt tidigt skede till granskningsskede
* utifrån planarbetet initiera och driva omfattande VA-utredningar för att skapa långsiktigt hållbara system för dagvatten, dricksvatten och spillvatten
* arbete med strategiska VA-frågor så som utbyggnaden av Karlshamn och dess ytterområden avseende såväl kapacitet, status som vattens roll i stadsplanering
* stötta gruppen och andra avdelningar med VA-juridisk kompetens, tex vid nyanslutningar och frågeställningar gällande verksamhetsområden
* du kommer även att fungera som beställare av tjänster och kompetens som krävs externt

Vi erbjuder dig

Du blir en del av en organisation som satsar för framtiden och som driver hållbar och långsiktig utveckling inom vattenförsörjning. Rollen som utredningsingenjör är central med stor påverkansgrad i det omfattande investerings- och förnyelsearbetet som sker inom VA. Bolaget ligger i startgroparna med att bygga ett nytt vattenverk och övriga anläggningar och ledningsnät utvecklas ständigt.

Karlshamn Energi AB är en arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik och ett tydligt fokus på slutkund som genomsyrar hela verksamheten.

Din profil

Vi söker dig med kompetens inom, och tidigare erfarenhet, utav utredning, projektering, dimensionering eller liknande inom mark och/eller VA. Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör inom t ex bygg, vatten- och miljöteknik, samhällsbyggnad eller har motsvarande kunskaper förvärvade via arbete. Erfarenhet inom VA-anläggning och kunskaper inom projektering, CAD, dimensionering eller modellering av ledningsnät är meriterande. För dig med intresse för den strategiska rollen ställer vi krav på flera års relevant yrkeserfarenhet. Du har ett gediget intresse för teknik generellt och ser fram emot att följa den tekniska utvecklingen och vad som är aktuellt inom VA-området. Du har en mycket god datavana, goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Din personlighet är avgörande för framgång i rollen. Du är arbetar strukturerat, har en god analytisk förmåga och du tar dig an ditt arbete med stort ansvar och hög energi. Du lämnar inga lösa trådar utan slutför dina uppgifter och gillar att arbeta mot uppsatta mål och givna tidsramar. Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter är din kommunikativa förmåga god och du arbetar lika framgångsrikt självständigt som i grupp. Vi välkomnar ditt driv och din personlighet som bidrar till det goda arbetsklimat som råder på Karlshamn Energi.

Övrig information

Placeringsort: Karlshamn

Organisation: ingår i "Planering & Utveckling" i Affärsområde Vatten, rapporterar till Affärsområdeschef Vatten

Start: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: heltid, dagtid

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Sista ansökningsdag är den 22 april 2022 men vi kommer att arbeta med ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Karlshamn Energi

Karlshamn Energis verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har drygt 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Fullstack-utvecklare till innovativa Zenta i Växjö

Fullstack-utvecklare till innovativa Zenta i Växjö "Accelerate the world's digitalization by creating the next generation of sustainable digital tools that simplify and improve people's quality of life" Vill du förändra världen till det bättre genom nästa generations teknik? Hos Zenta finns möjligheten att få utlopp för din kreativitet, dina drömmar och visioner. Är du deras nästa fullstack-utvecklare? Zenta är företaget som brinner för innovation och d... Visa mer
Fullstack-utvecklare till innovativa Zenta i Växjö

"Accelerate the world's digitalization by creating the next generation of sustainable digital tools that simplify and improve people's quality of life"

Vill du förändra världen till det bättre genom nästa generations teknik? Hos Zenta finns möjligheten att få utlopp för din kreativitet, dina drömmar och visioner. Är du deras nästa fullstack-utvecklare?

Zenta är företaget som brinner för innovation och digitalisering. De är ett "Center of Excellence" med bas i Växjö. Vad det betyder är att de vill att varje enskild person som möter en av Zentas medarbetare ska gå ifrån det mötet med en känsla av att de har träffat en person med kompetens, självinsikt, ödmjukhet och yrkesstolthet.

Zenta står för öppenhet, transparens och ärlighet och arbetar vanligtvis på projektbasis, vilket bygger på att de tar fullt ägandeskap för implementationen av en produkt/tjänst. Detta innebär projektledning/resursering med planering av sprintar, leveranser, identifiering och nedbrytning av krav och uppgifter samt utveckling och implementation i kod, mekanik, elektronik, microcontrollers etc.

Nu söker de ytterligare en pirat till att driva deras piratskepp!

Dina arbetsuppgifter

Zenta erbjuder dig en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där ni tillsammans utmanar dagens teknik genom att implementera den senaste och absolut bästa lösningen. I din roll får du möjlighet att arbeta med och driva de projekt du verkligen brinner för. Har du någonsin drömt om att förändra världen med fokus på hållbarhet, frihet och öppenhet? Inga drömmar är för stora på Zenta och har du en egen idé du vill realisera så finns etablerade processer för att genomföra detta. Zenta vill att du påverkar, driver och förbättrar både organisationen och dig själv.

Som Fullstack-utvecklare kommer du, tillsammans med dina kollegor, skapa nästa generations digitala verktyg och lösningar. Du kommer arbeta strategiskt med Zentas egna produkter, men även bygga och vidareutveckla Zentas kunders digitala lösningar, vilket gör att du kommer ha en del dialog med kunder och ta dig an nya uppdrag.

Din Profil

Zenta söker nu dig som vill arbeta som skapare och problemlösare, har ett brinnande intresse för utveckling, trivs i miljöer där du får frigöra din kreativitet och är driven inom ditt område. Vi ser gärna att du har en hunger att utmana dig själv samt är handlingskraftig som person.

För att lyckas i rollen har du:

* Tidigare erfarenhet inom Fullstack-utveckling från utbildning alternativt arbetslivserfarenhet.
* Kompetens och erfarenhet av JavaScript och .NET som du förvärvat genom arbete och/eller hobbyprojekt.

Det är meriterande om du erfarenhet av React och/eller Next.js, TypeScript, Agila utvecklingsmetoder, Git, CI/CD, SEO, IoT, AI, Machine Learning, .

Låter tjänsten och företaget som en klockren matchning? Skicka in din ansökan, så berättar vi mer! Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidare, med tillämpad provanställning
Arbetstid: Dagtid, heltid med flex
Lön: Individuell lönesättning
Arbetsort: Växjö alternativt hemifrån

Zenta har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Lisa Andersson på

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Zenta

Zenta är idag 14 handplockade medarbetare, de flesta med en bakgrund som mjukvaruutvecklare och med spetskompetens inom ett specifikt område som arkitektur, UX, devops, testing/QA mm. Zenta kommer eller vill aldrig mäta sig med stora utvecklingsjättar och har för mål att bli 25 personer som alla är experter inom sitt område samtidigt som de levererar högt värde i ett sammansvetsat team. Detta också för att kunna behålla det lilla medans de levererar det stora. Zenta arbetar med att välja rätt människor för projektet vilket ger ett högt värde för kunder, men också deras medarbetare. Det använder sitt stora och väletablerade nätverk med universitet, forskningsinstitut, industrier etc. för att accelerera utvecklingen och öka kvaliteten på deras projekt.

De flesta uppdrag ligger i Microsofts tekniker (.NET, MS, Azure, devops, etc) men det finns också uppdrag inom Flutter, Arduino, JAVA, C++, PHP, Unity3d m.m. Zenta arbetar med versionshantering / Gitflow, CI / CD, hosting (av både mer traditionella webbappar samt Azure functions), lastbalansering, skalbara lösningar etc inom just dessa plattformarna.

Läs gärna mer på: https://www.zenta.se.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Teknikintresserad Serviceelektriker till Karlshamn Energi

Serviceelektriker till Karlshamn Energi Det här är tjänsten för dig som brinner för el, teknik och automation och som är lika delar lagspelare som självständig initiativtagare. Du välkomnas till en verksamhet angelägen om att följa teknisk utveckling och de ökade kraven på verksamheten innebär ständigt nya utmaningar för dig och dina kollegor. Välkommen till stabila Karlshamn Energi och möjligheten att bidra till samhällsnytta genom vattenförsörjningen i ... Visa mer
Serviceelektriker till Karlshamn Energi

Det här är tjänsten för dig som brinner för el, teknik och automation och som är lika delar lagspelare som självständig initiativtagare. Du välkomnas till en verksamhet angelägen om att följa teknisk utveckling och de ökade kraven på verksamheten innebär ständigt nya utmaningar för dig och dina kollegor. Välkommen till stabila Karlshamn Energi och möjligheten att bidra till samhällsnytta genom vattenförsörjningen i Karlshamns Kommun!

Arbetsuppgifter

Som Serviceelektriker på Karlshamn Energi Vatten kommer ditt huvudsakliga arbete bestå av el- och automationsarbeten samt felsökning, nyinstallation och ombyggnation av el-, styr- och reglerkomponenterna på ca 125 anläggningar samt att stötta verksamheten och dess drifttekniker i drift- och underhållsfrågor.

Dina uppgifter utför du såväl självständigt som i nära samarbete med dina kollegor. Du fördelar och prioriterar din tid ute på anläggningarna i dialog med el-automationsgruppen samt drifttekniker ute i verksamheten. Dina närmsta kollegor är automationstekniker, automationsingenjör, processingenjör och projektledare och du kommer ingå i el-automationsgruppen idag bestående av 2 kollegor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett roligt och mycket varierat arbete som spänner över många områden. Här finns många komplexa delar du kan förkovra dig i direkt och på sikt. Ett nytt vattenverk är i utredningsfasen och övriga anläggningar utvecklas ständigt med fokus på optimering och stabil drift med nollvision för oplanerade störningar. Angelägenheten om att följa teknisk utveckling är stor och med ständigt ökade krav på verksamheten ges organisationen nya utmaningar så som att i närtid uppgradera befintligt Scada-system och driva utveckling mot lättarbetat och enhetligt system.

Din profil

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av att utföra felavhjälpning på elektriska anläggningar. Du bör även ha dokumenterad erfarenhet från processindustrin eller motsvarande inom el/installation och automation och du är bekväm i arbetsmoment så som felsökning och felavhjälpning i produktions- och processmiljö. I botten har du en utbildning med el-inriktning och vi ser gärna kompletterande utbildning inom automation. Meriterande är om du har erfarenhet av styrsystem (PLC), elkonstruktion, Scada-system, nivåstyrning, frekvensstyrning från VA eller processindustrin.

Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt då tydlig kommunikation är en viktig säkerhetsfaktor inom el-området. Självklart har du grundläggande goda datakunskaper och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bland annat utmärks av att du med framgång både kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Arbetet omfattar interna och externa kontakter vilket kräver att du är självständig, kommunikativ och har ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. Du är praktiskt lagd och har ett problemlösande förhållningssätt. Du gillar att arbeta i team samtidigt som du tar ansvar för och självständigt utför dina arbetsuppgifter. Du gillar att hitta rotorsaken i problem och ordning och reda är en självklarhet. Självklart är du intresserad av teknik och automation, och gillar att lära dig nya saker och utvecklas inom din yrkesroll.

Övrig information

Placeringsort: Karlshamn

Start: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: heltid, dagtid måndag - fredag

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 5 april 2022 men vi kommer att arbeta med ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har drygt 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Visa mindre

Fullstack-utvecklare till innovativa Zenta i Växjö

Fullstack-utvecklare till innovativa Zenta i Växjö "Accelerate the world's digitalization by creating the next generation of sustainable digital tools that simplify and improve people's quality of life" Vill du förändra världen till det bättre genom nästa generations teknik? Hos Zenta finns möjligheten att få utlopp för din kreativitet, dina drömmar och visioner. Är du deras nästa fullstack-utvecklare? Zenta är företaget som brinner för innovation och d... Visa mer
Fullstack-utvecklare till innovativa Zenta i Växjö

"Accelerate the world's digitalization by creating the next generation of sustainable digital tools that simplify and improve people's quality of life"

Vill du förändra världen till det bättre genom nästa generations teknik? Hos Zenta finns möjligheten att få utlopp för din kreativitet, dina drömmar och visioner. Är du deras nästa fullstack-utvecklare?

Zenta är företaget som brinner för innovation och digitalisering. De är ett "Center of Excellence" med bas i Växjö. Vad det betyder är att de vill att varje enskild person som möter en av Zentas medarbetare ska gå ifrån det mötet med en känsla av att de har träffat en person med kompetens, självinsikt, ödmjukhet och yrkesstolthet.

Zenta står för öppenhet, transparens och ärlighet och arbetar vanligtvis på projektbasis, vilket bygger på att de tar fullt ägandeskap för implementationen av en produkt/tjänst. Detta innebär projektledning/resursering med planering av sprintar, leveranser, identifiering och nedbrytning av krav och uppgifter samt utveckling och implementation i kod, mekanik, elektronik, microcontrollers etc.

Nu söker de ytterligare en pirat till att driva deras piratskepp!

Dina arbetsuppgifter

Zenta erbjuder dig en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där ni tillsammans utmanar dagens teknik genom att implementera den senaste och absolut bästa lösningen. I din roll får du möjlighet att arbeta med och driva de projekt du verkligen brinner för. Har du någonsin drömt om att förändra världen med fokus på hållbarhet, frihet och öppenhet? Inga drömmar är för stora på Zenta och har du en egen idé du vill realisera så finns etablerade processer för att genomföra detta. Zenta vill att du påverkar, driver och förbättrar både organisationen och dig själv.

Som Fullstack-utvecklare kommer du, tillsammans med dina kollegor, skapa nästa generations digitala verktyg och lösningar. Du kommer arbeta strategiskt med Zentas egna produkter, men även bygga och vidareutveckla Zentas kunders digitala lösningar, vilket gör att du kommer ha en del dialog med kunder och ta dig an nya uppdrag.

Din Profil

Zenta söker nu dig som vill arbeta som skapare och problemlösare, har ett brinnande intresse för utveckling, trivs i miljöer där du får frigöra din kreativitet och är driven inom ditt område. Vi ser gärna att du har en hunger att utmana dig själv samt är handlingskraftig som person.

För att lyckas i rollen har du:

* Tidigare erfarenhet inom Fullstack-utveckling från utbildning alternativt arbetslivserfarenhet.
* Kompetens och erfarenhet av JavaScript och .NET som du förvärvat genom arbete och/eller hobbyprojekt.

Det är meriterande om du erfarenhet av React och/eller Next.js, TypeScript, Agila utvecklingsmetoder, Git, CI/CD, SEO, IoT, AI, Machine Learning, .

Låter tjänsten och företaget som en klockren matchning? Skicka in din ansökan, så berättar vi mer! Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidare, med tillämpad provanställning
Arbetstid: Dagtid, heltid med flex
Lön: Individuell lönesättning
Arbetsort: Växjö alternativt hemifrån

Zenta har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Lisa Andersson på

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Zenta

Zenta är idag 14 handplockade medarbetare, de flesta med en bakgrund som mjukvaruutvecklare och med spetskompetens inom ett specifikt område som arkitektur, UX, devops, testing/QA mm. Zenta kommer eller vill aldrig mäta sig med stora utvecklingsjättar och har för mål att bli 25 personer som alla är experter inom sitt område samtidigt som de levererar högt värde i ett sammansvetsat team. Detta också för att kunna behålla det lilla medans de levererar det stora. Zenta arbetar med att välja rätt människor för projektet vilket ger ett högt värde för kunder, men också deras medarbetare. Det använder sitt stora och väletablerade nätverk med universitet, forskningsinstitut, industrier etc. för att accelerera utvecklingen och öka kvaliteten på deras projekt.

De flesta uppdrag ligger i Microsofts tekniker (.NET, MS, Azure, devops, etc) men det finns också uppdrag inom Flutter, Arduino, JAVA, C++, PHP, Unity3d m.m. Zenta arbetar med versionshantering / Gitflow, CI / CD, hosting (av både mer traditionella webbappar samt Azure functions), lastbalansering, skalbara lösningar etc inom just dessa plattformarna.

Läs gärna mer på: https://www.zenta.se.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Business Support Manager till ScanBox

Business Support Manager till ScanBox! ScanBox befinner sig på en spännande tillväxt- och förändringsresa i vilken du blir en nyckelspelare i att driva vår Business Support funktion framåt. Här kommer du tillsammans med ditt team supportera ett internationellt säljteam med en global marknad och du kommer att bidra till en exceptionell kundupplevelse. Slutanvändarna består av allt från världens främsta kockar, hotellkedjor, personalmatsalar hos stora techb... Visa mer
Business Support Manager till ScanBox!

ScanBox befinner sig på en spännande tillväxt- och förändringsresa i vilken du blir en nyckelspelare i att driva vår Business Support funktion framåt. Här kommer du tillsammans med ditt team supportera ett internationellt säljteam med en global marknad och du kommer att bidra till en exceptionell kundupplevelse. Slutanvändarna består av allt från världens främsta kockar, hotellkedjor, personalmatsalar hos stora techbolag till de som varje dag serverar våra äldre, sjuka och barn i de offentliga köken. Välkommen till dynamiska ScanBox!

Dina arbetsuppgifter

Som Business Support Manager får du en viktig och central roll för Business Support-teamets fortsatta utveckling med målsättningen att bli en branschledande och extraordinär kundsupport. Du koordinerar och leder det dagliga arbetet i teamet och skapar målsättningar för att skapa en proaktiv, modern och exceptionell support för våra kunder och bolagets säljorganisation. Vi vill kombinera bekvämligheten för kunden med online självbetjäning, för att i nästa sekund kunna bistå med en mänsklig agent om kunden och situationen kräver det. Detta kommer att åstadkommas genom att använda den senaste tekniken, väldefinierade processer och av affärsorienterade kollegor med extraordinär känsla för service. Här kommer du bli en viktig nyckelspelare för att ta oss till nästa nivå.

Du kommer självklart i din roll att arbeta nära bolagets kunder och samarbetspartners på såväl nationell som internationella marknader och vi ser gärna att du har ett intresse av att delta på mässor och andra internationella aktiviteter.

Tjänsten innefattar fullt personalansvar för dina teammedlemmar som i dagsläget består av 2 st och du rapporterar till Global försäljningschef.

Din profil

För att skapa framgång i rollen har du flera års erfarenhet av kvalificerat kund- och serviceinriktat arbete, av att ingå i en internationell kontext samt ett tydligt processorienterat arbetssätt. Det är starkt meriterande om du även har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare men vi är även nyfikna på dig som med rätt personlighet och vilja är intresserad av att ta dig an din första formella ledarroll. Då ScanBox verkar på global marknad med breda kontaktytor behärskar du så väl engelska som svenska i skrift och tal på hög professionell nivå. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande och vi kräver mycket god förmåga att hantera affärssystem och digitala verktyg. Här kommer du arbeta i affärssystemet Monitor och CRM-systemet Salesforce är ett mycket viktigt gränssnitt att utveckla varpå vi ser positivt på erfarenhet av CRM-system sedan tidigare.

Förutom dina tidigare erfarenheter och kompetens sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper så som prestigelöshet, relationsskapande och initiativtagande. Du är även social och brinner för utmaningar och utveckling. Då du kommer få stor möjlighet att vara med och påverka ser vi gärna att du gillar att ta ansvar och arbeta utifrån uppsatta mål och processer. Du är en person som trivs i en lärande miljö med många kontaktytor, där du får möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor. Du är tydligt nyfiken och intresserad av omvärlden vilket gör att du trivs väldigt väl i den globala miljö och det globala nätverk som du här kommer vara en del av.

Övrigt

Omfattning: Heltid, dagtid
Tillträde: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Olofström

Resor: Omfattningen på resor i tjänsten kommer du delvis påverka själv utifrån intresse men vi tror att tjänsten kommer innehålla 10-20 internationella resdagar/år för mässor och dylikt.

I denna rekrytering samarbetar ScanBox med Maxkompetens. Ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson nås på 076-501 83 82. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se med sista ansökningsdag den 2 mars 2022, men vi läser ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

Om ScanBox

ScanBox is a niche company that develops, produces and sells innovative food logistics solutions that, through efficient flows and preserved food quality, contribute to a better overall economy for commercial kitchen operations in the welfare, hospitality and corporate segments in > 50 geographical markets. The company had 2021 a turnover of 100 MSEK with 41 employees.


Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Driftingenjör till Karlshamn Energi AB

Driftingenjör till Karlshamn Energi AB Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Driftingenjör är du en viktig resurs i säkerställandet av att Karlshamns kommuns 29 000 VA-abonnenter får tjänligt dricksvatten varje dag. Välkommen att tillsammans med dina kollegor bidra till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av en hållbar vattenförsörjning på stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi. Dina arbetsuppgifter I din tj... Visa mer
Driftingenjör till Karlshamn Energi AB

Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Driftingenjör är du en viktig resurs i säkerställandet av att Karlshamns kommuns 29 000 VA-abonnenter får tjänligt dricksvatten varje dag. Välkommen att tillsammans med dina kollegor bidra till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av en hållbar vattenförsörjning på stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi.

Dina arbetsuppgifter

I din tjänst som driftingenjör kommer du att arbeta med drift och underhåll av ledningsnätet i Karlshamn och även vara samordnare för 4-6 tekniker som arbetar med drift, underhåll, undersökningar och spolningar av ledningsnätet.

Dina arbetsuppgifter kommer att utgöras av planering och genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll samt proaktivt arbete och beslut om förbyggande insatser vid t ex väderomslag rörande ledningsnätet. Du kommer också att ansvara för ventilinventeringar, spolning, inspektion av brunnar, bräddpunkter och mätpunkter på ledningsnätet.

En del av din vardag innebär att du tar emot samtal om problem på ledningsnätet från kund, allmänhet, installatör eller andra intressenter såsom Gata & Park. Du agerar genom att skicka en tekniker eller själv åka ut på plats för att undersöka problemet samt ta beslut om åtgärd. Vid dessa åtgärder, samt vid identifierade underhållsbehov, planerar du åtgärden, gör beställningar och genomför den med egen organisation eller lämnar över den till byggledare för genomförande alternativt till en utredare eller projektör för fortsatt utredning.

I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter, framför allt i systemet VA-banken där du dokumenterar, finner kundinformation, tar ut kartbilder mm.

Vi erbjuder dig ett arbete i en samhällsviktig bransch med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du rapporterar till Gruppchef Distribution och du samarbetar nära med tekniker, ingenjörer, byggledare, projektledare, VA-strateg m fl. Dina kollegor är ett välkomnande gäng, med både ny och erfaren personal. Vi värnar om ett gott arbetsklimat med såväl humor som allvar. Denna tjänst är ny och kommer därmed att utvecklas tillsammans med dig.

Din profil

Vi önskar att du har erfarenhet från anläggnings- eller byggbranschen och därmed kunskap om markarbeten. Självklart är också en bakgrund inom VA intressant för tjänsten. Vi ser gärna att du haft ett ansvar för att leda och fördela arbete i en beslutsfattande roll. Du är trygg i din kontakt med kund, i samarbetet med kollegor och i extern kommunikation med entreprenörer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda datorkunskaper. Det är ett krav att du har körkort med behörighet B.

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad, och serviceinriktad. Dina kontaktytor i tjänsten är många såväl internt som externt så din kommunikativa förmåga värderas högt. Du är bekväm i leda och fördela arbete, att ta beslut ibland med kort framförhållning och driva dina uppgifter till slutförande. Du kommer vistas i en vardag där planerade arbeten behöver prioriteras om med kort varsel pga akuta problem och du måste som person vara flexibel för att kunna möta detta. Då drift av ledningsnätet är ett lagarbete behöver du trivas med att arbeta i grupp och bidra till en god stämning på jobbet.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 10 januari 2022 men vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

Mer om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har drygt 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se


Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension Visa mindre

Energi- och Miljöansvarig till Karlshamnsbostäder AB

Energi- och Miljöansvarig till Karlshamnsbostäder AB Har du ett stort intresse för energi- och miljöfrågor? Vill du vara med och forma framtidens bostadsbolag? Nu söker vi en driven och engagerad person som vill bli Energi- och Miljöansvarig på Karlshamnsbostäder. Här får du möjligheten att vara med på en spännande utvecklingsresa där ett nytt Karlshamnsbostäder tar form. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Energi- och Miljöansvarig på Karlshamnsbostäder har du ... Visa mer
Energi- och Miljöansvarig till Karlshamnsbostäder AB

Har du ett stort intresse för energi- och miljöfrågor? Vill du vara med och forma framtidens bostadsbolag? Nu söker vi en driven och engagerad person som vill bli Energi- och Miljöansvarig på Karlshamnsbostäder. Här får du möjligheten att vara med på en spännande utvecklingsresa där ett nytt Karlshamnsbostäder tar form.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Energi- och Miljöansvarig på Karlshamnsbostäder har du det övergripande ansvaret för både energi- och miljöfrågor. Inom dessa områden driver du förbättrings-, utvecklings- och effektiviseringsarbetet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, allt från projektledning och förbättringsarbete till mer operativt och praktiskt arbete.
Dina främsta uppgifter blir att:

- Hålla dig uppdaterad gällande lagar/riktlinjer/krav inom dina ansvarsområden

- Driva de högt prioriterade hållbarhetsfrågorna inom bolaget

- Driva olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt

- Ansvara för miljörevisioner

- Hantera och analysera den dagliga energidriften tillsammans med fastighetsförvaltare och bovärdar.

Du kommer att vara ett viktigt stöd för dina kollegor i olika projekt som rör dina ansvarsområden. Du välkomnas till ett team med mycket kompetens och erfarenhet på Teknik- och utvecklingsavdelningen.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom energi/miljö alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Karlshamnsbostäder är villiga att satsa på dig och erbjuder stora möjligheter till vidareutveckling om du saknar viss utbildning eller kompetens. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och god förståelse för energi- och miljöfrågor samt de personliga egenskaper vi efterfrågar för den här tjänsten. Har du erfarenhet av att driva, eller att vara delaktig i, projekt är detta meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik samt energiuppföljningssystem. Du kommer att arbeta i flera olika datasystem så du behöver vara nyfiken på att sätta dig in i dessa och lätt för att lära dig nytt. Dina kunskaper inom svenska och engelska är goda. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din personlighet är viktig för oss! Vi söker en positiv och driven person som trivs i en roll med flera kontaktytor. Du har lätt för att kommunicera och ta kontakt med nya människor då du kommer att möta hyresgäster och leverantörer inom en mängd olika verksamheter. Som person är du ansvarstagande och självgående samt trivs med frihet under ansvar. Som kollega har du lätt för att samarbeta och ser dig själv som en riktig lagspelare. Vi ser fram emot en engagerad och positiv kollega som vill bidra till den goda stämning som finns i teamet idag. Välkommen med din ansökan!

KARLSHAMNSBOSTÄDER ERBJUDER

Vi erbjuder dig en tjänst med variation och stor möjlighet till påverkan. Karlshamnsbostäder satsar på sina medarbetare och erbjuder stor möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård under betald arbetstid. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Placeringsort: Karlshamn, möjlighet till att arbeta hemifrån till viss del
Start: Snarast möjligt
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Maxkompetens. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida, www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta löpande med tillsättningen av denna tjänst så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 27 oktober 2021

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER AB

Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se. Visa mindre

Systemutvecklare

Systemutvecklare Har du ett genuint intresse för IT, databashantering och teknisk support? Vill du jobba i en varierad roll med brett ansvar och med stor möjlighet att påverka i projekten med kund? Då kan tjänsten som systemutvecklare hos vår kund vara något för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer ingå i ett team om tio kompetenta kollegor som arbetar med tekniska uppdrag såsom kundanpassningar, kundunik utveckling, integrationer m.m. i vår kunds syst... Visa mer
Systemutvecklare

Har du ett genuint intresse för IT, databashantering och teknisk support? Vill du jobba i en varierad roll med brett ansvar och med stor möjlighet att påverka i projekten med kund? Då kan tjänsten som systemutvecklare hos vår kund vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team om tio kompetenta kollegor som arbetar med tekniska uppdrag såsom kundanpassningar, kundunik utveckling, integrationer m.m. i vår kunds system. På ett innovativt och nytänkande sätt är ditt uppdrag att tekniskt projektleda delprojektet konvertering där du planerar interna och kundens resurser i syfte att kartlägga, dokumentera och utföra uppdraget kopplat till vår kunds stora lönesystem.

Dina främsta arbetsuppgifter som kommer vara att planera och utföra enligt projektplan, samt konvertera data till systemet, driva ständiga förbättringar kring leveransen samt tillsammans med kunden och kollegor driva arbetet framåt med Workshops och andra aktiviteter. I rollen har du möjlighet att arbeta brett där du både får jobba med teknik, produkt och projektledning. Du arbetar i nära samarbete med kunden samt leverans- och utvecklingsavdelningen där ni fångar upp de behov som uppstår. Utöver detta ansvarar du tillsammans med teamet för att utveckla och ständigt förbättra arbetsprocesserna kopplat till delprojektet.

Din profil

Det här jobbet passar dig som är systemorienterad och har en känsla för kundkontakter. Vi söker dig som brinner för kvalité och gillar att arbeta i projekt där du får förena teknik med projektledning avseende kundanpassningar. Vi ser att du är initiativtagande och har en god problemlösningsförmåga. Du kanske arbetar som systemutvecklare eller databasutvecklare i dag men känner att du vill ta steget vidare mot teknisk projektledning. Du trivs med att jobba i en leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet.

Som sökande ser vi att du har:

* En högskole-/universitetsexamen inom datavetenskap/ systemvetenskap/ programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade genom tidigare erfarenhet.
* Kompetens inom server och/eller T-/PL-.
* Erfarenhet av systemutveckling och/eller databasutveckling.
* Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift då mycket kundkontakt ingår i tjänsten.

Övrig information

Placeringsort: Sverige, vår kund har kontor på flera orter samt att hemarbete fungerar i hög utsträckning

Arbetstid: Kontorstider, vardagar

Omfattning: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Detta är en rekryteringsprocess vilket innebär att du kommer anställas hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Nathalie Petersson på telefon 0733 20 56 35.Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Skrivet av närmaste chef: "Hej! Mitt namn är William och jag är ledare för utvecklingsteamet som bygger kundunika lösningar för vårt lönesystem. Jag brinner för att skapa team där måndagsmorgnar är något att se fram emot. Förutom det tycker jag det är extra viktigt med balans mellan arbetsliv/privatliv och att ha en grym lagkänsla. I teamet jobbar utvecklingskonsulter med diverse fokusområden med ett stort helhetsansvar. Jag söker efter dig som både tycker att det är kul att koda, men som även tycker om att agera som projektledare och ha kundkontakter. Jag ser fram emot din ansökan!" Visa mindre

Miljö- och Energisamordnare till Karlshamnsbostäder

Miljö- och Energisamordnare till Karlshamnsbostäder Karlshamnsbostäder befinner sig i starten av en spännande utvecklingsresa och vi söker nu en driven Miljö- och Energisamordnare som trivs i en omväxlande roll med flera kontaktytor. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Miljö- och Energisamordnare på Karlshamnsbostäder har du ansvaret för energi- och miljöfrågor inom organisationen men även systematiskt brandskyddsarbete kommer att bli en del av din vardag. Inom d... Visa mer
Miljö- och Energisamordnare till Karlshamnsbostäder

Karlshamnsbostäder befinner sig i starten av en spännande utvecklingsresa och vi söker nu en driven Miljö- och Energisamordnare som trivs i en omväxlande roll med flera kontaktytor.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Miljö- och Energisamordnare på Karlshamnsbostäder har du ansvaret för energi- och miljöfrågor inom organisationen men även systematiskt brandskyddsarbete kommer att bli en del av din vardag. Inom dessa områden driver du förbättrings-, utvecklings- och effektiviseringsarbetet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, allt från projektledning och förbättringsarbete till mer operativt och praktiskt arbete. Dina främsta uppgifter blir att:

- Ständigt hålla dig uppdaterad gällande lagar/riktlinjer/krav inom dina ansvarsområden

- Ansvara för miljörevisioner, både internt inom bolaget men också övergripande gentemot fastigheter

- Driva de högt prioriterade hållbarhetsfrågor inom bolaget när det gäller bland annat resursförbrukning, miljö och brand

- Driva olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt inom dina ansvarsområden, med stort fokus på energieffektivisering och miljöfrågor

- Hantera och analysera den dagliga energidriften tillsammans med fastighetsförvaltare och bovärdar

- Vara kontaktperson för olika myndigheter inom miljö, energi och brand

I den här rollen kommer du att vara ett viktigt stöd för dina kollegor i olika projekt som rör dina tre ansvarsområden. Du välkomnas till ett team med mycket kompetens och erfarenhet på Teknik- och Utvecklingsavdelningen.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll med ansvar för miljö och energi. Har du även erfarenhet av brandrelaterade frågor så är detta meriterande. Du har kunskap inom lagar och regler som är aktuella för ansvarsområdena. Vidare har du erfarenhet av att initiera och driva projekt, både stora och små. Det är meriterande om du har kunskap inom styr- och reglerteknik, gärna ifrån Siemens samt erfarenhet från energi uppföljningssystem Momentum RC eller annat likvärdigt energiuppföljningssystem. Du kommer att arbeta i flera olika datasystem så det är en förutsättning att du har lätt för att sätta dig in i nya sådana. Dina kunskaper inom svenska och engelska är mycket goda. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din personlighet är mycket viktig för oss! Vi söker en positiv och driven person som trivs i en roll med flera kontaktytor. Du har lätt för att kommunicera och ta kontakt med nya människor. I den här rollen kommer du att vara ute mycket i verksamheten och träffa kollegor, hyresgäster och leverantörer mm. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du kommer att vara expert inom dina områden där vi ser gärna att du på ett drivet och engagerat sätt bidrar till ett fortsatt utvecklings- och förbättringsarbete. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och som vill bidra till den goda stämning som finns i teamet.

KARLSHAMNSBOSTÄDER ERBJUDER

Vi erbjuder dig en tjänst med variation och stor möjlighet till påverkan. Karlshamnsbostäder satsar på sina medarbetare och erbjuder stor möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Det satsas också på välmående med generöst friskvårdsbidrag. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Placeringsort: Karlshamn, med möjlighet att arbeta hemifrån till viss del
Start: Snarast möjligt
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Maxkompetens. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida, www.maxkompetens.se. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag då vi kommer att gå igenom dessa löpande. Sista ansökningsdag är 22 september 2021.

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER

Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se.MER OM MAXKOMPETENS

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Samordnare Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö, Karlshamn Energi AB

Samordnare Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö, Karlshamn Energi AB Vi söker dig med lika stor dos administrativ som kommunikativ skicklighet och som med driv och nyfikenhet vill fortsätta utveckla arbetet med KMA-frågor på attraktiva Karlshamn Energi. Välkommen till en utmanade tjänst på ett stabilt bolag som satsar hållbart för framtiden! DINA ARBETSUPPGIFTER I din roll som samordnare för kvalitet, miljö & arbetsmiljö på Karlshamn Energi ansvarar du för ... Visa mer
Samordnare Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö, Karlshamn Energi AB

Vi söker dig med lika stor dos administrativ som kommunikativ skicklighet och som med driv och nyfikenhet vill fortsätta utveckla arbetet med KMA-frågor på attraktiva Karlshamn Energi. Välkommen till en utmanade tjänst på ett stabilt bolag som satsar hållbart för framtiden!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som samordnare för kvalitet, miljö & arbetsmiljö på Karlshamn Energi ansvarar du för att administrera och utveckla företagets ledningssystem tillsammans med samordningen av policys, rutiner och processer. Du kommer till en strukturerad och välordnad miljö där du säkerställer att ovan beskrivna arbete ständigt utvecklas och anpassas till företagets situation.

I din roll är du stöttande och drivande ut mot verksamheten med alla de kontaktytor som det innebär. Dina arbetsuppgifter utöver ovan kommer utgöras av:

* Samordna externa revisioner
* Laggenomgång och lagbevakning i Notisum för området arbetsmiljö
* Samordna mål och planer för KMA
* Registrering och riskbedömning av kemikaliehantering inkl systemansvar
* Hållbarhetsredovisning, statistik och sammanhållande miljöredovisning
* Arbeta för att riskanalyser är naturliga inslag i verksamhetens vardag samt stötta i upprättandet av dem
* Driva revisionsarbetet inom 5S

Karlshamn Energi AB erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst i en bransch som präglas av förändring och mycket utmaningar. Här är KMA-frågorna högt prioriterade. Du kommer till en modern arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik.

DIN PROFIL

Vi söker dig som antingen arbetat med liknande arbetsuppgifter ett antal år tidigare eller dig med för tjänsten relevant högskoleutbildning och som med rätt förmåga och vilja kan ta dig an denna roll. Oavsett bakgrund är din systemvana god och du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du engagerad och drivande i ditt sätt att ständigt föra, inte bara ditt egna arbete framåt, utan också verksamheten framåt i de frågor du ansvarar för. Du är mycket noggrann och strukturerad och kan såväl djupdyka i detaljer som att lyfta blicken och arbeta i ett mer bolagsövergripande perspektiv i policys och målefterlevnad. Då du kommer ha kontakt med all personal i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att anpassa ditt budskap till olika mottagare. Med Karlshamn Energis bredd i affärsområden krävs en nyfikenhet och vilja att förstå verksamhetens alla olika delar för att nå framgång i tjänsten.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser mycket fram emot din ansökan!

ÖVRIGT

* Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Plats: Karlshamn
* Rapporterar till VD

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte nås för frågor efter 16 augusti på 044-781 44 80 eller med hänvisning till rekryteringskollegor som nås på 044-781 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se med sista ansökningsdag den 19 aug 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Karlshamn Energi

Kundservicemedarbetare till Karlshamn Energi AB Är du en positiv person som brinner för service? Har du dessutom ett intresse för miljö- och energibranschen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill vara en del av marknadsavdelningen på Karlshamn Energi AB. Du kommer att arbeta nära dina kollegor inom kundservice och marknad där ni tillsammans fortsätter arbetet framåt med skapa och bibehålla nöjda kunder. Dina arbetsuppgifter Som k... Visa mer
Kundservicemedarbetare till Karlshamn Energi AB

Är du en positiv person som brinner för service? Har du dessutom ett intresse för miljö- och energibranschen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill vara en del av marknadsavdelningen på Karlshamn Energi AB. Du kommer att arbeta nära dina kollegor inom kundservice och marknad där ni tillsammans fortsätter arbetet framåt med skapa och bibehålla nöjda kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare är du en av bolagets ambassadörer och ansikte utåt. Tillsammans med dina kollegor tar du emot besök, telefonsamtal, mail och chatt och håller koll på olika ärenden för både privat- och företagskunder. Uppgifterna är varierande och det kan vara allt från att svara på frågor om bolagets produkter och tjänster till att sälja elavtal eller hjälpa kunden vidare till rätt kontaktperson. I rollen ingår det också administrativa arbetsuppgifter inom bland annat fakturering, ärende- och avtalshantering. Du deltar också i försäljnings- och marknadsaktiviteter som te x olika lokala event eller mässor men också det i det dagliga arbetet genom försäljning av bolagets produkter.

Din profil

Vi söker dig som lockas av varierande arbetsuppgifter, är strukturerad, lättlärd och har ett stort intresse för energibranschen. Har du tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har arbetat inom administration tidigare och har en god datavana. Dina svenska kunskaper är goda inom både tal och skrift och du har tillräckligt bra kunskaper i engelska för att kunna ta dig an ett ärende, både muntligt och skriftligt. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi lägger stor vikt på dina egenskaper. Vi söker en positiv och utåtriktad person med stor känsla för service och du har lätt för att samarbeta och bidrar gärna till gruppen. Du är noggrann i ditt arbete och arbetar med ordning och reda. Du trivs en roll där dina arbetsuppgifter växlar mellan kundmöten och administrativa arbetsuppgifter och har inga problem med att släppa det du håller på med för stunden för att hjälpa kunden.

Övrig information

Placeringsort: Karlshamn
Start: Omgående, ej utrymme för uppsägningstid
Varaktighet: Visstid 6 månader
Arbetstid: Heltid, dagtid med möjlighet till flextid i anslutning till kundtjänsts öppettider 8-16

Visst låter detta som en spännande tjänst? Vi ser mycket fram emot din ansökan och vi tar tacksamt emot denna snarast då vi kommer att arbeta löpande med urval men senast den 22/9 behöver vi din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens och ansökan tas emot via www.maxkompetens.se. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Mer om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har ca 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Ansök    Jul 27    Maxkompetens Konsult AB    Fastighetschef
Projektledare till Västblekinge Miljö AB Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!... Visa mer
Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla VMAB:s anläggningstillgångar inom mark, fastighet och infrastruktur med hjälp av robusta, innovativa, miljövänliga och ekonomiskt hållbara lösningar. Med mark avser vi framför allt sluttäckta deponier och skog. Dina arbetsuppgifter är följande:

· Identifiera utvecklingsbehov och genomföra utredningar

· Skapa investeringsplaner på flerårsbasis

· Samordna genomförandet av projekten i vilka du främst arbetar med externa resurser

· Upprätta anläggningsdokumentation och säkerställa slutgiltig överlämning av färdigställda projekt till driftsorganisationen

· Stötta driftsorganisationen i vissa för bolagets centrala verksamhetsdelar som tex, mottagning, tillståndsfrågor och utformning av anläggningen och fastigheten som helhet

· Ansvara över det systematiska brandskyddsarbetet

Dina kontaktytor internt sker mestadels med enhetschefer, underhållsansvariga i driftorganisationen och du rapporterar till avdelningschef för Cirkulära tjänster. På VMAB i rollen som Projektledare välkomnas du till en arbetsplats som värderar samarbete, långsiktighet och att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor! Här kommer du att få arbeta i viktig samhällsfunktion som bidrar till en bättre miljö.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat projektbaserat med fastighetsfrågor i en liknande roll sen tidigare. Du har arbetat med fastighetsprojekt, samordnat externa resurser, upprättat projektbeskrivningar och haft ett ekonomi-/budgetansvar. Du kan ha en teknisk högskoleutbildning inriktad mot bygg- och fastighet men vid sidan av flerårig arbetslivserfarenhet kräver vi inte en formell utbildningsnivå. Vi ser också möjligheter att ta sig an tjänsten som nyexaminerad från relevant teknisk utbildning. Om du är nyexaminerad har du däremot någon form av arbetslivserfarenhet som tangerar yrkesområdet. Självklart blir personlighet och förmåga avgörande vid kortare erfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker är drivande, att du tar för dig och leder projekt självständigt samtidigt som du förstår vikten av att utreda frågor innan åtgärder sätts in. Du arbetar metodiskt, systematiskt och förstår vikten av att följa upp. Dina kollegor har nära till skratt, vill ha roligt på jobbet och du vill gärna bidra till en god arbetsmiljö med en positiv stämning.

Övrig information

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: oktober/november enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag
Lön: individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Ansvarig rekryteringskonsult Josefin Kokko Ekholm nås tom v.29 på 044-781 45 05 eller josefin. med hänvisning till 044-781 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Mer om Västblekinge Miljö AB

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal återvinningsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Läs mer om oss på www.vmab.se Visa mindre

Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Projektledare till Västblekinge Miljö AB Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!... Visa mer
Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla VMAB:s anläggningstillgångar inom mark, fastighet och infrastruktur med hjälp av robusta, innovativa, miljövänliga och ekonomiskt hållbara lösningar. Med mark avser vi framför allt sluttäckta deponier och skog. Dina arbetsuppgifter är följande:

· Identifiera utvecklingsbehov och genomföra utredningar

· Skapa investeringsplaner på flerårsbasis

· Samordna genomförandet av projekten i vilka du främst arbetar med externa resurser

· Upprätta anläggningsdokumentation och säkerställa slutgiltig överlämning av färdigställda projekt till driftsorganisationen

· Stötta driftsorganisationen i vissa för bolagets centrala verksamhetsdelar som tex, mottagning, tillståndsfrågor och utformning av anläggningen och fastigheten som helhet

· Ansvara över det systematiska brandskyddsarbetet

Dina kontaktytor internt sker mestadels med enhetschefer, underhållsansvariga i driftorganisationen och du rapporterar till avdelningschef för Cirkulära tjänster. På VMAB i rollen som Projektledare välkomnas du till en arbetsplats som värderar samarbete, långsiktighet och att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor! Här kommer du att få arbeta i viktig samhällsfunktion som bidrar till en bättre miljö.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat projektbaserat med fastighetsfrågor i en liknande roll sen tidigare. Du har arbetat med fastighetsprojekt, samordnat externa resurser, upprättat projektbeskrivningar och haft ett ekonomi-/budgetansvar. Du kan ha en teknisk högskoleutbildning inriktad mot bygg- och fastighet men vid sidan av flerårig arbetslivserfarenhet kräver vi inte en formell utbildningsnivå. Vi ser också möjligheter att ta sig an tjänsten som nyexaminerad från relevant teknisk utbildning. Om du är nyexaminerad har du däremot någon form av arbetslivserfarenhet som tangerar yrkesområdet. Självklart blir personlighet och förmåga avgörande vid kortare erfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker är drivande, att du tar för dig och leder projekt självständigt samtidigt som du förstår vikten av att utreda frågor innan åtgärder sätts in. Du arbetar metodiskt, systematiskt och förstår vikten av att följa upp. Dina kollegor har nära till skratt, vill ha roligt på jobbet och du vill gärna bidra till en god arbetsmiljö med en positiv stämning.

Övrig information

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: oktober/november enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag
Lön: individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Ansvarig rekryteringskonsult Josefin Kokko Ekholm nås tom v.29 på 044-781 45 05 eller josefin. med hänvisning till 044-781 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Mer om Västblekinge Miljö AB

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal återvinningsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Läs mer om oss på www.vmab.se Visa mindre

Samordnare Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö, Karlshamn Energi AB

Samordnare Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö, Karlshamn Energi AB Vi söker dig med lika stor dos administrativ som kommunikativ skicklighet och som med driv och nyfikenhet vill fortsätta utveckla arbetet med KMA-frågor på attraktiva Karlshamn Energi. Välkommen till en utmanade tjänst på ett stabilt bolag som satsar hållbart för framtiden! DINA ARBETSUPPGIFTER I din roll som samordnare för kvalitet, miljö & arbetsmiljö på Karlshamn Energi ansvarar du för ... Visa mer
Samordnare Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö, Karlshamn Energi AB

Vi söker dig med lika stor dos administrativ som kommunikativ skicklighet och som med driv och nyfikenhet vill fortsätta utveckla arbetet med KMA-frågor på attraktiva Karlshamn Energi. Välkommen till en utmanade tjänst på ett stabilt bolag som satsar hållbart för framtiden!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som samordnare för kvalitet, miljö & arbetsmiljö på Karlshamn Energi ansvarar du för att administrera och utveckla företagets ledningssystem tillsammans med samordningen av policys, rutiner och processer. Du kommer till en strukturerad och välordnad miljö där du säkerställer att ovan beskrivna arbete ständigt utvecklas och anpassas till företagets situation.

I din roll är du stöttande och drivande ut mot verksamheten med alla de kontaktytor som det innebär. Dina arbetsuppgifter utöver ovan kommer utgöras av:

* Samordna externa revisioner
* Laggenomgång och lagbevakning i Notisum för området arbetsmiljö
* Samordna mål och planer för KMA
* Registrering och riskbedömning av kemikaliehantering inkl systemansvar
* Hållbarhetsredovisning, statistik och sammanhållande miljöredovisning
* Arbeta för att riskanalyser är naturliga inslag i verksamhetens vardag samt stötta i upprättandet av dem
* Driva revisionsarbetet inom 5S

Karlshamn Energi AB erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst i en bransch som präglas av förändring och mycket utmaningar. Här är KMA-frågorna högt prioriterade. Du kommer till en modern arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik.

DIN PROFIL

Vi söker dig som antingen arbetat med liknande arbetsuppgifter ett antal år tidigare eller dig med för tjänsten relevant högskoleutbildning och som med rätt förmåga och vilja kan ta dig an denna roll. Oavsett bakgrund är din systemvana god och du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du engagerad och drivande i ditt sätt att ständigt föra, inte bara ditt egna arbete framåt, utan också verksamheten framåt i de frågor du ansvarar för. Du är mycket noggrann och strukturerad och kan såväl djupdyka i detaljer som att lyfta blicken och arbeta i ett mer bolagsövergripande perspektiv i policys och målefterlevnad. Då du kommer ha kontakt med all personal i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att anpassa ditt budskap till olika mottagare. Med Karlshamn Energis bredd i affärsområden krävs en nyfikenhet och vilja att förstå verksamhetens alla olika delar för att nå framgång i tjänsten.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser mycket fram emot din ansökan!

ÖVRIGT

* Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Plats: Karlshamn
* Rapporterar till VD

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte nås för frågor efter 16 augusti på 044-781 44 80 med hänvisning till rekryteringskollegor som nås på 044-781 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se med sista ansökningsdag den 19 aug 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Drifttekniker, Karlshamn Energi värme & kyla

Drifttekniker, Karlshamn Energi Värme&Kyla; Karlshamn Energi har cirka 1500 värmekunder, privatpersoner såväl som fastighetsägare och företag. 90-95 % av fjärrvärmen kommer från Södra i Mörrum som sedan slutet på 1980-talet levererat sin överskottsvärme till fjärrvärmenätet. För att säkra leverans av värme till våra kunder har vi även ett antal egna anläggningar för reserv-och spetslast. Inom vår verksamhet driver vi också två närvärmenät med pelletspannor... Visa mer
Drifttekniker, Karlshamn Energi Värme&Kyla;
Karlshamn Energi har cirka 1500 värmekunder, privatpersoner såväl som fastighetsägare och företag. 90-95 % av fjärrvärmen kommer från Södra i Mörrum som sedan slutet på 1980-talet levererat sin överskottsvärme till fjärrvärmenätet. För att säkra leverans av värme till våra kunder har vi även ett antal egna anläggningar för reserv-och spetslast. Inom vår verksamhet driver vi också två närvärmenät med pelletspannor. Vi gör kundbesök hos våra slutkunder, både för kontroll av kundanläggning och felavhjälpning. Vi driver även en kylanläggning med frikyla. Vi jobbar ständigt med att förbättra och förnya våra anläggningar och nät, delas för att skapa en säker arbetsplats samt att säkra värme-och kyla leverans till våra kunder men också för att nå målet att bli 100 % fossilfria.VI ERBJUDER DIG

Du kommer huvudsakligen arbeta med drift av fjärrvärmesystemet, via vårt datoriserade styrsystem. Du kommer jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsanläggningar, fjärrvärmenät och kundcentraler. Du jobbar dagtid. Tjänsten innebär också att du ingår i vår beredskapsstyrka med cirka 10 beredskapsveckor om året.

Du kommer jobba nära dina kollegor inom drift- och service. I gruppen finns en gruppledare för daglig koordinering och samordning av uppdrag. Du förväntas vara delaktigt i drift-och underhållsprojekt, dokumentering och att framför allt bidra till utvecklingen av verksamheten.

DIN BAKGRUND

Att ha jobbat inom driftrelaterade arbetsuppgifter, med underhåll eller process är meriterande. Stor vikt läggs vid personlighet, kundfokus, samarbetsförmåga och ansvarstagande. Erfarenhet från antingen mekanik, el eller instrument ses positivt. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen. Tjänsten fordrar en Certifiering som Pannoperatör, men inget krav som ställs inledningsvis.

B-körkort är ett krav samt 45 minuter inställelsetid till Karlshamn.

DIN PERSONLIGHET

Vi söker en trygg och stabil person som i vardagen arbetar strukturerat och prioriterat men som snabbt kan växla fokus vid oförutsedda situationer. Du har god kommunikation till alla i din omgivning tillsammans med en förmåga att skapa en positiv teamkänsla och bidra till den goda stämning som råder.KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 24 juni 2021.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Projektledare till Västblekinge Miljö AB Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!... Visa mer
Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla VMAB:s anläggningstillgångar inom mark, fastighet och infrastruktur med hjälp av robusta, innovativa, miljövänliga och ekonomiskt hållbara lösningar. Med mark avser vi framför allt sluttäckta deponier och skog. Dina arbetsuppgifter är följande:

· Identifiera utvecklingsbehov och genomföra utredningar

· Skapa investeringsplaner på flerårsbasis

· Samordna genomförandet av projekten i vilka du främst arbetar med externa resurser

· Upprätta anläggningsdokumentation och säkerställa slutgiltig överlämning av färdigställda projekt till driftsorganisationen

· Stötta driftsorganisationen i vissa för bolagets centrala verksamhetsdelar som tex, mottagning, tillståndsfrågor och utformning av anläggningen och fastigheten som helhet

· Ansvara över det systematiska brandskyddsarbetet

Dina kontaktytor internt sker mestadels med enhetschefer, underhållsansvariga i driftorganisationen och du rapporterar till avdelningschef för Cirkulära tjänster. På VMAB i rollen som Projektledare välkomnas du till en arbetsplats som värderar samarbete, långsiktighet och att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor! Här kommer du att få arbeta i viktig samhällsfunktion som bidrar till en bättre miljö.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat projektbaserat med fastighetsfrågor i en liknande roll sen tidigare. Du har arbetat med fastighetsprojekt, samordnat externa resurser, upprättat projektbeskrivningar och haft ett ekonomi-/budgetansvar. Du kan ha en teknisk högskoleutbildning inriktad mot bygg- och fastighet men vid sidan av flerårig arbetslivserfarenhet kräver vi inte en formell utbildningsnivå. Vi ser också möjligheter att ta sig an tjänsten som nyexaminerad från relevant teknisk utbildning. Om du är nyexaminerad har du däremot någon form av arbetslivserfarenhet som tangerar yrkesområdet. Självklart blir personlighet och förmåga avgörande vid kortare erfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker är drivande, att du tar för dig och leder projekt självständigt samtidigt som du förstår vikten av att utreda frågor innan åtgärder sätts in. Du arbetar metodiskt, systematiskt och förstår vikten av att följa upp. Dina kollegor har nära till skratt, vill ha roligt på jobbet och du vill gärna bidra till en god arbetsmiljö med en positiv stämning.

Övrig information

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: oktober/november enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag
Lön: individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Ansvarig rekryteringskonsult Josefin Kokko Ekholm nås tom v.29 på 044-781 45 05 eller josefin. med hänvisning till 044-481 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Mer om Västblekinge Miljö AB

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal återvinningsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Läs mer om oss på www.vmab.se Visa mindre

Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Projektledare till Västblekinge Miljö AB Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!... Visa mer
Projektledare till Västblekinge Miljö AB

Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara ev del av vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla VMAB:s anläggningstillgångar inom mark, fastighet och infrastruktur med hjälp av robusta, innovativa, miljövänliga och ekonomiskt hållbara lösningar. Med mark avser vi framför allt deponier och skog. Dina arbetsuppgifter är följande:

* Identifiera utvecklingsbehov och genomföra utredningar
* Skapa investeringsplaner på flerårsbasis
* Samordna genomförandet av projekten i vilka du främst arbetar med externa resurser
* Upprätta anläggningsdokumentation och säkerställa slutgiltig överlämning av färdigställda projekt till driftsorganisationen
* Stötta driftsorganisationen i vissa för bolagets centrala verksamhetsdelar som tex, mottagning, tillståndsfrågor och utformning av anläggningen och fastigheten som helhet
* Ansvara över det systematiska brandskyddsarbetet

Dina kontaktytor internt sker mestadels med enhetschefer, underhållsansvariga i driftorganisationen och du rapporterar till avdelningschef för Cirkulära tjänster. På VMAB i rollen som Projektledare välkomnas du till en arbetsplats som värderar samarbete, långsiktighet och att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor! Här kommer du att få arbeta i viktig samhällsfunktion som bidrar till en bättre miljö.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat projektbaserat med fastighetsfrågor i en liknande roll sen tidigare. Du har arbetat med fastighetsprojekt, samordnat externa resurser, upprättat projektbeskrivningar och haft ett ekonomi-/budgetansvar. Du kan ha en teknisk högskoleutbildning inriktad mot bygg- och fastighet men vid sidan av flerårig arbetslivserfarenhet kräver vi inte en formell utbildningsnivå. Vi ser också möjligheter att ta sig an tjänsten som nyexaminerad från relevant teknisk utbildning. Om du är nyexaminerad har du däremot någon form av arbetslivserfarenhet som tangerar yrkesområdet. Självklart blir personlighet och förmåga avgörande vid kortare erfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker är drivande, att du tar för dig och leder projekt självständigt samtidigt som du förstår vikten av att utreda frågor innan åtgärder sätts in. Du arbetar metodiskt, systematiskt och förstår vikten av att följa upp. Dina kollegor har nära till skratt, vill ha roligt på jobbet och du vill gärna bidra till en god arbetsmiljö med en positiv stämning.

Övrig information

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: oktober/november enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag
Lön: individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Ansvarig rekryteringskonsult Josefin Kokko Ekholm nås tom v.29 på 044-781 45 05 eller josefin. med hänvisning till 044-481 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Mer om Västblekinge Miljö AB

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, återvinningsstationer, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal avfallsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs till större delen av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Läs mer om oss på www.vmab.se Visa mindre

Projektledare Mark & Fastighet till Västblekinge Miljö AB

Projektledare Mark & Fastighet till Västblekinge Miljö AB Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara del på vår ut... Visa mer
Projektledare Mark & Fastighet till Västblekinge Miljö AB

Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara del på vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla VMAB:s anläggningstillgångar inom mark, fastighet och infrastruktur med hjälp av robusta, innovativa, miljövänliga och ekonomiskt hållbara lösningar. Med mark avser vi framför allt deponier och skog. Dina arbetsuppgifter är följande:

* Identifiera utvecklingsbehov och genomföra utredningar
* Skapa investeringsplaner på flerårsbasis
* Ansvara över det systematiska brandskyddsarbetet
* Larm och övervakning
* Upprätta anläggningsdokumentation för både ny-och ombyggnationer av anläggningar
* Säkerställa överlämning av färdigställda projekt samt anläggningsdokumentation till driftsorganisationen
* Stötta driftsorganisationen i vissa för bolagets centrala verksamhetsdelar som tex, mottagning, tillståndsfrågor och utformning av anläggningen och fastigheten som helhet

I din roll arbetar du främst med externa resurser och samordnar genomförandet av projekten. Dina kontaktytor internt sker mestadels med enhetschefer, underhållsansvariga i driftorganisationen och du rapporterar till avdelningschef för Cirkulära tjänster.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat projektbaserat med fastighetsfrågor i en liknande roll sen tidigare. Du har arbetat med fastighetsprojekt, samordnat externa resurser, upprättat projektbeskrivningar och haft ett ekonomi-/budgetansvar. Du kan ha en teknisk högskoleutbildning inriktad mot bygg- och fastighet men vi värderar högt den erfarenhet du har med dig som gör att du kan ta dig an denna roll och vi kräver inte en formell utbildningsnivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du som söker är drivande, att du tar för dig och leder projekt självständigt samtidigt som du förstår vikten av att utreda frågor innan åtgärder sätts in. Du arbetar metodiskt, systematiskt och förstår vikten av att följa upp. Dina kollegor har nära till skratt, vill ha roligt på jobbet och du vill gärna bidra till en god arbetsmiljö med en positiv stämning.

Övrig information

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: september/oktober enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag
Lön: individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du några frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 25 maj 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Mer om Västblekinge Miljö AB

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, återvinningsstationer, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal avfallsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs till större delen av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Läs mer om oss på www.vmab.se Visa mindre

Projektör/projektledare till Karlshamn Energi AB

KARLSHAMN ENERGI SÖKER PROJEKTÖR/PROJEKTLEDARE ELNÄT Vi har många spännande projekt framför oss och behöver stärka upp vårt team med ytterligare en kompetent och driven kollega. Tillsammans bidrar vi till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av ett hållbart elnät i Karlshamn. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Projektör/Projektledare kommer du att erbjudas en varierande och betydelsefull tjänst där du får arbeta med planering och projektering av vårt ... Visa mer
KARLSHAMN ENERGI SÖKER PROJEKTÖR/PROJEKTLEDARE ELNÄT

Vi har många spännande projekt framför oss och behöver stärka upp vårt team med ytterligare en kompetent och driven kollega. Tillsammans bidrar vi till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av ett hållbart elnät i Karlshamn.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektör/Projektledare kommer du att erbjudas en varierande och betydelsefull tjänst där du får arbeta med planering och projektering av vårt elnät. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten samt att ta fram underlag till budget och investeringsbeslut. I arbetet ingår att projektera elnätet för ett optimalt nyttjande men också utifrån ett hållbarhetsperspektiv för framtiden. Vidare kommer du att genomföra riskanalyser, nätberäkningar av befintliga och planerade nät samt dokumentera och analysera åtgärder. Du arbetar nära dina kollegor inom affärsområdet Elnät. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Vi erbjuder dig ett arbete i en samhällsviktig bransch med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team på 12 personer som ansvarar för distribution av el och vidareutveckling av Karlshamn Energis elnät. Du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen för Elnät. Dina kollegor är ett välkomnande gäng, med både ny och erfaren personal. Vi värnar om ett gott arbetsklimat med såväl humor som allvar.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning, gärna kombinerat med arbetslivserfarenhet inom elkraft. Har du tidigare arbetat som projektledare och har erfarenhet av att driva egna projekt så är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från EBR, eldistribution, beredning och kunskap om föreskrifter och normer. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du har en hög social kompetens, är serviceinriktad och känner starkt engagemang för ditt arbete. Du vill gärna utvecklas inom ditt kompetensområde och bidrar till vårt fortsatta förbättringsarbete. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta och bidrar gärna till ditt team med både din kompetens och till en god stämning.

Vi välkomnar dig till en föränderlig bransch där vi har som mål att hela tiden ligga i framkant. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter och stor delaktighet. Vi ser fram emot din ansökan!

KONTAKTPERSON

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval, sista ansökningsdag är den 20 maj 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Miljö- och Processingenjör Energi och Vatten

Miljö- och Processingenjör Energi och Vatten till Västblekinge Miljö AB Till en helt ny roll söker vi nu dig som vill arbeta som Miljö - och Processingenjör i en samhällsviktig verksamhet och vara med på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!" Dina arbetsuppgifter I denna roll som Miljö - och Processingenjör är ditt huvudsakliga ansvar att arbeta med och följa upp processerna i den dagliga verksamheten inom framför allt biogasanläggning... Visa mer
Miljö- och Processingenjör Energi och Vatten till Västblekinge Miljö AB

Till en helt ny roll söker vi nu dig som vill arbeta som Miljö - och Processingenjör i en samhällsviktig verksamhet och vara med på VMAB:s utvecklingsresa "från tipp till miljöföretag!"

Dina arbetsuppgifter

I denna roll som Miljö - och Processingenjör är ditt huvudsakliga ansvar att arbeta med och följa upp processerna i den dagliga verksamheten inom framför allt biogasanläggningen och lakvattenreningen. Det innebär bland annat att följa upp att upprättade egenkontrollprogram för dessa anläggningar efterlevs, att processparametrar ligger rätt utifrån gällande produktionsplaner och att tillsammans med enhetschef och driftpersonal åtgärda de avvikelser som uppdagas. En stor arbetsuppgift inledningsvis kommer vara att certifiera biogödseln från biogasanläggningen enligt SPCR120.

Detta är en helt ny roll på VMAB där du kommer samarbeta nära många kollegor med frågor kring miljö, kemi och drift. Din närmsta chef är enhetschef för energi & vatten som du samarbetar tätt med på daglig basis tillsammans med dina kollegor inom drift och underhåll. Dina arbetsuppgifter är följande:

* Ansvara för att upprättade egenkontrollprogram följs i den dagliga driften inom bolagets energiproduktions- och vattenreningsanläggningar
* Ansvara för certifieringsarbetet avseende biogödseln och uppföljningen av detta i den dagliga verksamheten
* Uppföljning av processparametrar och analyser med förslag på åtgärder för avvikelser
* Samarbeta med strategisk utvecklare för energi och vatten i processövergripande frågor
* Vara stöd i kemirelaterade frågor kopplade till mottagning av avfall till anläggningen
* Arbete med hantering och rapportering av anläggningsdata, t.ex. miljörapporter, nyckeltalsuppföljning etc.Din profil

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning som högskoleingenjör alt. civilingenjör med inriktning mot kemi-, miljö- eller processteknik. Vi välkomnar dig med arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom processindustri, arbete med kemi/miljö eller dig som är nyexaminerad och redo att ta dig ann ditt första jobb! Du har en god datavana, behärskar office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är analytisk, gillar problemlösning och arbetar lösningsorienterat. Som person är du trygg i dig själv men också lyhörd för andra personers åsikter. Du är en lagspelare, samarbetar väl med dina kollegor och har ett gediget intresse av vara "ute i verksamheten, där det händer". Dina kollegor har nära till skratt och du vill såklart bidra till en god arbetsmiljön med dem!Övrig information

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: september/oktober enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag
Lön: individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du några frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 25 maj 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.Mer om Västblekinge Miljö AB

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, återvinningsstationer, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal avfallsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs till större delen av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Läs mer om oss på www.vmab.se Visa mindre

Processingenjör till Karlshamns Energi AB

Processingenjör till Karlshamn Energi AB Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Processingenjör är du en viktig resurs i säkerställandet av att 29 000 invånare i Karlshamns kommun får tjänligt dricksvatten varje dag. Välkommen att tillsammans med dina kollegor bidra till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av en hållbar vattenförsörjning på stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi. DINA ARBETSUPPGIFTER Jobbet s... Visa mer
Processingenjör till Karlshamn Energi AB

Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Processingenjör är du en viktig resurs i säkerställandet av att 29 000 invånare i Karlshamns kommun får tjänligt dricksvatten varje dag. Välkommen att tillsammans med dina kollegor bidra till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av en hållbar vattenförsörjning på stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Jobbet som processingenjör innebär att du är med och skapar förutsättningarna för reningen av kommunens dricksvatten. Du tillbringar din arbetstid flexibelt, växelvis ute på vattenverket med t ex att sköta mätinstrument, provtagningar och läsa av mätvärden respektive på kontoret för analysarbete. Befintligt vattenverk har en hög ålder och arbetet pågår med investering och planering av ett nytt vattenverk, ett omfattande projekt som du blir en viktig del av.

Dina huvudsakliga uppgifter är att:

* Fungera som processtöd åt driftorganisationen gällande den dagliga driften och även vara behjälplig i samband med större driftstörningar
* Upprätta, utveckla och uppdatera driftinstruktioner och rutiner
* Utbilda och instruera processtekniker och driftpersonal
* Bedriva utredningar i syfte att utveckla och optimera vattenverket med avseende på processkrav, resursförbrukning (energi- och kemikalieanvändning), lagkrav och föreskrifter
* Delta med processkunskap i förbättrings- och investeringsprojekt
* Ha kontakt med tillsynsmyndigheter

Vi erbjuder dig ett arbete i en samhällsviktig bransch med en lång tids arbetsförsörjning med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team på 7-8 personer som ansvarar för utvecklingen av Karlshamns VA-anläggningar, där vattenverket tillhör. Du rapporterar direkt till VA-chef. Dina kollegor är ett välkomnande gäng, med både ny och erfaren personal. Vi värnar om ett gott arbetsklimat med såväl humor som allvar.

DIN PROFIL

Vi önskar att du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot kemi-, miljö- och vattenteknik alternativt processteknik. Relevant arbetslivserfarenhet inom VA-verksamhet och vattenverk är meriterande men även erfarenhet av arbete inom processindustri värderas högt. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda datorkunskaper. Det är ett krav att du har körkort med behörighet B.

Vi söker dig som är nyfiken, lösningsorienterad, strukturerad, och serviceinriktad. Dina kontaktytor i tjänsten är många såväl internt som externt så din kommunikativa förmåga värderas högt. Du har en pedagogisk ådra med förmåga att anpassa ditt budskap till din mottagare. Driften av ett vattenverk innebär ibland att planerade arbeten ibland måste prioriteras om med mycket kort varsel och du måste som person vara flexibel för att kunna möta detta. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara ansvarsfull, självgående och initiativtagande. Du tycker naturligtvis om att även arbeta i grupp och bidra till en god stämning på jobbet.

ÖVRIG INFORMATION

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 12 maj 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Controller till Karlshamn Energi AB

Ansök    Apr 1    Maxkompetens Konsult AB    Controller
Controller till Karlshamn Energi AB Vi söker dig som gillar kombinationen av ekonomiarbete och controllerfunktionens verksamhetsnära analys och uppföljning där kontaktytorna är många. Välkommen till en utmanade tjänst på ett stabilt bolag som satsar hållbart för framtiden! DINA ARBETSUPPGIFTER Som controller är din roll att arbeta med ekonomisk planering och uppföljning av verksamheten samt att vara ett proaktivt stöd i ekonomiska frågor. Du hanterar... Visa mer
Controller till Karlshamn Energi AB

Vi söker dig som gillar kombinationen av ekonomiarbete och controllerfunktionens verksamhetsnära analys och uppföljning där kontaktytorna är många. Välkommen till en utmanade tjänst på ett stabilt bolag som satsar hållbart för framtiden!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som controller är din roll att arbeta med ekonomisk planering och uppföljning av verksamheten samt att vara ett proaktivt stöd i ekonomiska frågor. Du hanterar helheten inom affärsområdet i de olika ekonomiprocesserna, "högt som lågt". I den här rollen kommer tyngdpunkten att vara arbete med affärsområde Vatten, men även inom affärsområde Bredband.

Tjänsten innebär bl.a. att du arbetar med:

* Ekonomisk planering i budget- och prognosprocessen.
* Projektstyrning och stöd till projektledare
* Ekonomisk rapportering och uppföljning inkl. arbete i månadsbokslut och årsrapporter
* Ekonomiska analyser såsom kalkyler och frågeställningar utifrån VA-lagstiftning.
* Utveckling av rutiner, processer och systemnyttjande

Karlshamn Energi AB erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst i en bransch som präglas av förändring och mycket utmaningar. Du kommer till en modern arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik. Genom affärsområdenas olika förutsättningar är tjänsten både mångfacetterad och varierande. Tjänsten ingår i avdelning Ekonomi & Administration, inom Ekonomifunktionen finns ytterligare en controller, redovisningsekonom och ekonomichef.

DIN PROFIL

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet. Du har ett antal års erfarenhet av kvalificerade arbetsuppgifter inom ekonomi och controlling. För tjänsten krävs erfarenhet och kunskap om extern- och internredovisning samt ekonomisystem. Din systemvana är mycket god, du hanterar ekonomisystem obehindrat och sätter dig lätt in i nya system.

Som person är du engagerad, drivande och ansvarstagande. Du har en mycket god analytisk förmåga vilket gör att du lätt förstår samband och med ett proaktivt arbetssätt bidrar du effektiv till styrningen av verksamheten. Då du kommer ha mycket kontakt med medarbetare i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att anpassa ditt budskap till olika mottagare. Du trivs i samarbetet med kollegor men du kan även arbeta självständigt och ta initiativ för att utveckla rutiner och processer.

ÖVRIGT

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 29 april 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post pga GDPR.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Projektledare till Karlshamn Energi AB

Projektledare till Karlshamn Energi AB Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Projektledare är du en viktig resurs i säkerställandet av att 29 000 invånare i Karlshamns kommun har en modern Va-anläggning. Välkommen att tillsammans med dina kollegor bidra till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av en hållbar vattenförsörjning på stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi. DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta... Visa mer
Projektledare till Karlshamn Energi AB

Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Projektledare är du en viktig resurs i säkerställandet av att 29 000 invånare i Karlshamns kommun har en modern Va-anläggning. Välkommen att tillsammans med dina kollegor bidra till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av en hållbar vattenförsörjning på stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med investeringsprojekt mot VA-anläggningar, både inom dricksvatten och spillvatten, så som reningsverk, vattenverk, pumpstationer, reservoarer och tryckstegringsstationer. Ett projekt kan bestå av att bygga om delar av eller en hel anläggning för att uppgradera och modernisera eller anpassa till en mer effektiv och hållbar processlösning. Du ansvarar för att utreda samt sätta upp tekniska såväl som praktiska och ekonomiska ramar utifrån en definierad projektidé, till att projektering och genomförande görs för beslutade projekt. Du leder projekten och dess projektgrupp med ansvar för budget, tidplan, kvalitetsuppföljning och arbetsmiljö.

Du kommer vara ett viktigt stöd till övriga inom avdelningen Vatten i frågor gällande VA-teknik/process, entreprenad och långsiktig planering samt aktivt delta i verksamhetsutveckling. Du bidrar även till utvecklingen av projektstöd genom kontinuerligt samarbete med andra projektledare.

Vi erbjuder dig ett arbete i en samhällsviktig bransch med en lång tids arbetsförsörjning med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du ingår i ett team på 7-8 personer som ansvarar för utvecklingen av Karlshamns VA-anläggningar. Du rapporterar direkt till VA-chef. Dina kollegor är ett välkomnande gäng, med både ny och erfaren personal. Vi värnar om ett gott arbetsklimat med såväl humor som allvar.

DIN PROFIL

Vi önskar att du har en teknisk högskoleutbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör, gärna med inriktning mot kemi-, miljö- och vattenteknik. Du har för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet från att ha drivit projekt självständigt. Erfarenhet av investeringsprojekt från VA-verksamhet är meriterande likväl som kunskaper i entreprenadjuridik och LOU/LUF. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda datorkunskaper. Det är ett krav att du har körkort med behörighet B.

Vi söker dig som är strukturerad och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt arbeta mot uppsatta mål. Du arbetar självständigt och tar stort ansvar för dina projekt. Din samarbetsförmåga är god och du kan leda, motivera och inspirera andra människor. Du har ett problemlösande förhållningssätt och är duktig på att skapa kreativa dialoger och vi uppskattar din goda kommunikativa förmåga till såväl kollegor, chef som externa samarbetspartners.

ÖVRIG INFORMATION

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 12 maj 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Duktiga cnc-operatör till långsiktigt uppdrag i Ryd

Vi söker CNC-operatörer till vår kund i Ryd! Vår kund är ett större legoföretag som nu vill stärka upp med fler duktiga medarbetare. Vi söker nu dig som har erfarenhet av industri eller verkstadsmiljö. Har du kunskaper inom CNC, svarv eller fräs? Är du en positiv, engagerad och arbetsvillig person? Ansök till tjänsten redan idag! Dina arbetsuppgifter Vår kunds maskinpark är modern med både enaxlade och fleraxlade maskiner. Tjänsten som CNC-operatör inn... Visa mer
Vi söker CNC-operatörer till vår kund i Ryd!

Vår kund är ett större legoföretag som nu vill stärka upp med fler duktiga medarbetare. Vi söker nu dig som har erfarenhet av industri eller verkstadsmiljö. Har du kunskaper inom CNC, svarv eller fräs? Är du en positiv, engagerad och arbetsvillig person? Ansök till tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kunds maskinpark är modern med både enaxlade och fleraxlade maskiner.
Tjänsten som CNC-operatör innebär varierande och stimulerande arbetsuppgifter för dig som trivs i en verkstadsmiljö.

Som CNC-operatör förekommer arbetsuppgifter som:

* Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner
* Verktygsbyten, ställ och enklare programmering
* Kvalitetskontroller och avsyning

I arbetet kan det förekomma tyngre lyft.

Din profil

Vi söker dig som är positiv, engagerad och nyfiken på att lära nytt. Som person är du duktig på att samarbeta, ta initiativ och bidrar med en härlig energi.

Du söker har med fördel någon form av utbildning eller praktisk erfarenhet inom CNC, svarv och/eller fräs. Du är van vid att läsa ritningar, är kvalitetsmedveten i allt du gör samt trivs med att arbeta i en självständig roll.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten. Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Du erbjuds att arbeta som konsult hos en av våra kunder i Ryd men möjlighet till förlängning direkt hos kund. Företaget är idag drygt 40 medarbetare och vill nu utöka sin arbetsstyrka ytterligare.

* Placeringsort: Ryd.
* Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
* Arbetstid: Heltid, 2-skift.
* Varaktighet: Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning hos kund.
* Lön: Enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult med placering hos vår kund i Ryd. Vid frågor är du välkommen att kontakta Isabelle Wallin, Konsultchef på Maxkompetens på mail:

Ansökan via mail undanbedes med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Duktiga cnc-operatör till långsiktigt uppdrag i Ryd

Vi söker CNC-operatörer till vår kund i Ryd! Vår kund är ett större legoföretag som nu vill stärka upp med fler duktiga medarbetare. Vi söker nu dig som har erfarenhet av industri eller verkstadsmiljö. Har du kunskaper inom CNC, svarv eller fräs? Är du en positiv, engagerad och arbetsvillig person? Ansök till tjänsten redan idag! Dina arbetsuppgifter Vår kunds maskinpark är modern med både enaxlade och fleraxlade maskiner. Tjänsten som CNC-operatör inn... Visa mer
Vi söker CNC-operatörer till vår kund i Ryd!

Vår kund är ett större legoföretag som nu vill stärka upp med fler duktiga medarbetare. Vi söker nu dig som har erfarenhet av industri eller verkstadsmiljö. Har du kunskaper inom CNC, svarv eller fräs? Är du en positiv, engagerad och arbetsvillig person? Ansök till tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kunds maskinpark är modern med både enaxlade och fleraxlade maskiner.
Tjänsten som CNC-operatör innebär varierande och stimulerande arbetsuppgifter för dig som trivs i en verkstadsmiljö.

Som CNC-operatör förekommer arbetsuppgifter som:

* Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner
* Verktygsbyten, ställ och enklare programmering
* Kvalitetskontroller och avsyning

I arbetet kan det förekomma tyngre lyft.

Din profil

Vi söker dig som är positiv, engagerad och nyfiken på att lära nytt. Som person är du duktig på att samarbeta, ta initiativ och bidrar med en härlig energi.

Du söker har med fördel någon form av utbildning eller praktisk erfarenhet inom CNC, svarv och/eller fräs. Du är van vid att läsa ritningar, är kvalitetsmedveten i allt du gör samt trivs med att arbeta i en självständig roll.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten. Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Du erbjuds att arbeta som konsult hos en av våra kunder i Ryd men möjlighet till förlängning direkt hos kund. Företaget är idag drygt 40 medarbetare och vill nu utöka sin arbetsstyrka ytterligare.

* Placeringsort: Ryd.
* Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
* Arbetstid: Heltid, 2-skift.
* Varaktighet: Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning hos kund.
* Lön: Enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult med placering hos vår kund i Ryd. Vid frågor är du välkommen att kontakta Isabelle Wallin, Konsultchef på Maxkompetens på mail:

Ansökan via mail undanbedes med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Teknisk Support sökes till Solar Supply

Teknisk Support, Solar Supply AB Vi söker en Teknisk Support med hög serviceanda, stort teknikintresse och med fallenhet för tekniska utmaningar såväl teoretiskt som praktiskt. Välkommen till en dynamisk roll på framgångsrika Solar Supply - en del av EON! DINA ARBETSUPPGIFTER Solar Supplys och EONs vision för den tekniska supporten är att den ska vara en av grundstenarna i hela organisationen för att möjliggöra en komplett kedja genom hela affären mo... Visa mer
Teknisk Support, Solar Supply AB

Vi söker en Teknisk Support med hög serviceanda, stort teknikintresse och med fallenhet för tekniska utmaningar såväl teoretiskt som praktiskt. Välkommen till en dynamisk roll på framgångsrika Solar Supply - en del av EON!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Solar Supplys och EONs vision för den tekniska supporten är att den ska vara en av grundstenarna i hela organisationen för att möjliggöra en komplett kedja genom hela affären mot kunderna, men även gentemot moderbolaget EON. För att uppnå detta behövs en teknisk supportgrupp med hög teknisk kompetens och hög serviceanda. Nu förstärks gruppen med en person, med primärt ansvar mot EON B2C (installatörsledet) för att möta detta behov.

Som Teknisk Support av Solar Supplys komponenter inom sol och energilagring kommer du ha en viktig roll i kontakten med EONs installatörer samt Solar Supplys kunder. Du löser tekniska ärenden, primärt via telefon men besök hos slutkund kan också förekomma. Allt från frågor rörande funktion vid installation och felsökning till utredning och hjälp vid tvistehantering ansvarar du för. Att informera och utbilda dina medarbetare, installatörer och återförsäljare är en viktig del av din tjänst. Du kommer vara ansvarig för samarbetet och kontakten mellan Solar Supply och EON B2Cs solavdelning gällande den teknisk supporten.

Placeringsort för tjänsten är Karlshamn och i de enstaka fall du behöver besöka kund är det främst i södra Sverige. Du kommer vara en del av en arbetsgrupp där du har närmsta kollega inom support på plats i Karlshamn och resterande kollegor i arbetsgruppen på EON i Malmö. Merparten av de övriga kollegorna på Solar Supply finns i Karlshamn.

DIN PROFIL

För att vara framgångsrikt och trivas i denna viktiga roll tror vi att du har en kombination av teoretisk och praktisk erfarenhet inom el, installation och/eller gärna inom energiområdet. Vi ser gärna att du har en utbildning som elektriker eller som elingenjör. En bred kunskap gällande regler, standarder och krav inom el är högt meriterat. Vi tror att du har ett genuint intresse för teknik, utveckling, hitta nya lösningar och naturligtvis service och relation till kunden. Att behärska både svenska och engelska väl i tal och skrift krävs.

Du är passionerad av att lära dig nya saker och att det arbete som du levererar har hög standard både administrativt och tekniskt. Du tror på processer och metoder men för dig är även resultatet viktigt. Förhoppningsvis motiveras du av driva ditt eget arbete självständigt på ett strukturerat sätt där du är initiativtagare. Vidare ser vi att du trivs i en roll där kundkontakt och kundfokus är en viktig del av din vardag.

Du kommer att erbjudas en dynamisk roll med ett brett ansvarsområde där du med ditt engagemang, tekniska kunskap och fallenhet för tekniska utmaningar får chansen att vara med och säkerställa bolagets affär och dess kundrelationer!

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

Vi hoppas vi väckt ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar Solar Supply med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 4 mars 2021.

MER OM SOLAR SUPPLY

Solar Supply Sweden AB startades 2011 med sikte på den Skandinaviska marknaden för solcellssystem och komponenter till dessa system. Vi ingår i E.On koncernen sedan september 2018. Vår målsättning är att skapa den mest effektiva distributionskanalen av solcellskomponenter till Skandinaviska energibolag, elinstallatörer och entreprenörer. Vi har en ledande position på den svenska marknaden och tillhör idag en av de ledande aktörerna. Visa mindre

Projektledare/Projektkoordinator, Lu-ve Sweden AB

Projektledare/Projektkoordinator, LU-VE Sweden AB Vill du arbeta med kundprojekt i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke inom luftvärmeväxlare? Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group! DINA ARBETSUPPGIFTER I din roll som Projektledare/Projektkoordinator blir du involverad redan vid den tekniska förfr... Visa mer
Projektledare/Projektkoordinator, LU-VE Sweden AB

Vill du arbeta med kundprojekt i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke inom luftvärmeväxlare? Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Projektledare/Projektkoordinator blir du involverad redan vid den tekniska förfrågan för att därefter följa projektet till färdig installation hos kund. Du har genom hela processen kontroll på de utgångslägen och punkter som projektet vilar på utifrån satta villkor. Du följer projektet genom tillverkningsprocessen, du stöttar i change requests från kund och är involverad i kundens projektteam. LU-VEs lösning är en del av ett större projekt som ska synkas med såväl byggföretag som driftsoperatörer och systeminstallationer. I slutfasen av projektet deltar du ofta på fysiska projektmöten främst inom Europa där du koordinerar de sista punkterna på plats. Projektens omfattning spänner från 1 miljon till dryga 30 och den effektiva projekttiden ligger oftast i spannet 9-12 månader.

De externa projekten tar merparten av din tid men utöver dessa kommer du på sikt även leda och koordinera interna projekt.

VI ERBJUDER DIG

Du blir en del av ett modernt företag med internationella gener där den familjära och prestigelösa andan råder. LU-VE är sedan ett par år tillbaka i en tillväxtfas och kommer fortsätta växa genom fokus på rätt branscher, en värderingsstyrd kultur och tydliga interna prioriteringar. Detta i en platt organisation där alla sluter upp i de tekniska utmaningar och diskussioner som är en del av allas vardag.

Denna tjänst är ny vilket innebär att du kommer vara med och forma projektarbetet utifrån såväl struktur som dokumentation och systemanvändande. Du kommer att rapportera till VD, placeringsort är Karlshamn och vi uppskattar resandet i tjänsten till ca 1 ggr/månad.

DIN PROFIL

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av arbete i projektform där du är trygg i att leda och koordinera projekt med lämpliga projektledningsverktyg. Din erfarenhet har du från industrin, entreprenadverksamhet, bygg eller installationsbolag. För att lyckas i tjänsten krävs ritningsförståelse och ett tekniskt intresse/teknisk grundförmåga. Du talar och skriver svenska obehindrat, du hanterar engelska på en professionell nivå och har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. En förutsättning är fullständig datavana och mycket goda kunskaper i projektlednings- eller projektkoordineringsverkyg.

Självklart är det, utöver din erfarenhet, din personlighet som skapar framgång i tjänsten där din kommunikativa förmåga och ditt sätt att föra dig såväl internt som externt skapar goda relationer och framgång i projekten. Du tillför projekten och organisationen ett strukturerat sätt att arbeta där noggrannhet, administrativa rutiner och ständiga prioriteringar krävs. Vidare är du en driven och självgående lagspelare sugen på att, tillsammans med dina kollegor, bidra till fortsatt utveckling och tillväxt på LU-VE.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

Vi hoppas vi väckt ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar LU-VE Sweden AB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 28 feb 2021.

MER OM LU-VE

LU-VE Sweden AB, med det erkända kvalitetsvarumärket AIA LU-VE, skapar rätt temperatur för människor, varor och industriprocesser och förenklar kundens vardag genom att producera och sälja innovativt anpassade luftvärmeväxlare. Bolaget växer och omsatte cirka 125 MSEK 2019 och har drygt 45 medarbetare. Företaget är en del av LU-VE Group, en internationell tillverkare av luftvärmeväxlare som har över 3200 kvalificerade medarbetare, försäljning i över 100 länder med HQ i Milano, Italien och en omsättning om ca 4,5 miljarder SEK. Koncernens arbete påverkar miljontals människor varje dag och visionen är att bidra till en värld som fler vill tillhöra - simply by Cooling Your Daily Life®. Läs gärna mer på www.aia.se och www.luvegroup.com Visa mindre

Teknisk Support, Solar Supply Sweden AB

Teknisk Support, Solar Supply AB Vi söker en Teknisk Support med hög serviceanda, stort teknikintresse och med fallenhet för tekniska utmaningar såväl teoretiskt som praktiskt. Välkommen till en dynamisk roll på framgångsrika Solar Supply - en del av EON! DINA ARBETSUPPGIFTER Solar Supplys och EONs vision för den tekniska supporten är att den ska vara en av grundstenarna i hela organisationen för att möjliggöra en komplett kedja genom hela affären mo... Visa mer
Teknisk Support, Solar Supply AB

Vi söker en Teknisk Support med hög serviceanda, stort teknikintresse och med fallenhet för tekniska utmaningar såväl teoretiskt som praktiskt. Välkommen till en dynamisk roll på framgångsrika Solar Supply - en del av EON!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Solar Supplys och EONs vision för den tekniska supporten är att den ska vara en av grundstenarna i hela organisationen för att möjliggöra en komplett kedja genom hela affären mot kunderna, men även gentemot moderbolaget EON. För att uppnå detta behövs en teknisk supportgrupp med hög teknisk kompetens och hög serviceanda. Nu förstärks gruppen med en person, med primärt ansvar mot EON B2C (installatörsledet) för att möta detta behov.

Som Teknisk Support av Solar Supplys komponenter inom sol och energilagring kommer du ha en viktig roll i kontakten med EONs installatörer samt Solar Supplys kunder. Du löser tekniska ärenden, primärt via telefon men besök hos slutkund kan också förekomma. Allt från frågor rörande funktion vid installation och felsökning till utredning och hjälp vid tvistehantering ansvarar du för. Att informera och utbilda dina medarbetare, installatörer och återförsäljare är en viktig del av din tjänst. Du kommer vara ansvarig för samarbetet och kontakten mellan Solar Supply och EON B2Cs solavdelning gällande den teknisk supporten.

Placeringsort för tjänsten är Karlshamn och i de enstaka fall du behöver besöka kund är det främst i södra Sverige. Du kommer vara en del av en arbetsgrupp där du har närmsta kollega inom support på plats i Karlshamn och resterande kollegor i arbetsgruppen på EON i Malmö. Merparten av de övriga kollegorna på Solar Supply finns i Karlshamn.

DIN PROFIL

För att vara framgångsrikt och trivas i denna viktiga roll tror vi att du har en kombination av teoretisk och praktisk erfarenhet inom el, installation och/eller gärna inom energiområdet. Vi ser gärna att du har en utbildning som elektriker eller som elingenjör. En bred kunskap gällande regler, standarder och krav inom el är högt meriterat. Vi tror att du har ett genuint intresse för teknik, utveckling, hitta nya lösningar och naturligtvis service och relation till kunden. Att behärska både svenska och engelska väl i tal och skrift krävs.

Du är passionerad av att lära dig nya saker och att det arbete som du levererar har hög standard både administrativt och tekniskt. Du tror på processer och metoder men för dig är även resultatet viktigt. Förhoppningsvis motiveras du av driva ditt eget arbete självständigt på ett strukturerat sätt där du är initiativtagare. Vidare ser vi att du trivs i en roll där kundkontakt och kundfokus är en viktig del av din vardag.

Du kommer att erbjudas en dynamisk roll med ett brett ansvarsområde där du med ditt engagemang, tekniska kunskap och fallenhet för tekniska utmaningar får chansen att vara med och säkerställa bolagets affär och dess kundrelationer!

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

Vi hoppas vi väckt ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar Solar Supply med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller . Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 21 feb 2021.

MER OM SOLAR SUPPLY

Solar Supply Sweden AB startades 2011 med sikte på den Skandinaviska marknaden för solcellssystem och komponenter till dessa system. Vi ingår i E.On koncernen sedan september 2018. Vår målsättning är att skapa den mest effektiva distributionskanalen av solcellskomponenter till Skandinaviska energibolag, elinstallatörer och entreprenörer. Vi har en ledande position på den svenska marknaden och tillhör idag en av de ledande aktörerna. Visa mindre

Spolbilsförare, Karlshamn Energi Vatten

Spolbilsförare, Karlshamn Energi Vatten Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Spolbilsförare är du en viktig resurs i säkerställandet av att Karlshamns kommuns 29 000 VA-abonnenter får tjänligt dricksvatten varje dag och att det vatten som förs tillbaka kommer ut rent till havet efter en hållbar process. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi Vatten. DINA ARBETSUPPGIFTER Din arbetsvardag är varierad och ut... Visa mer
Spolbilsförare, Karlshamn Energi Vatten

Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som Spolbilsförare är du en viktig resurs i säkerställandet av att Karlshamns kommuns 29 000 VA-abonnenter får tjänligt dricksvatten varje dag och att det vatten som förs tillbaka kommer ut rent till havet efter en hållbar process. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi Vatten.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Din arbetsvardag är varierad och utgörs av såväl planerade spolbilsarbeten, som du utför i nära samarbete med en kollega, som akuta utryckningar samt drift och underhåll på VA-nätet. Dina arbetsuppgifter är;

* Utföra spolning av spill och dagvattenledningar i kommunen.
* Filmning av avlopp
* Utredning/problemlösning vid avloppsärenden
* Utföra drift, underhåll och reparation av pumpar och distributionsanläggningar samt medverka vi ny/ombyggnad av distributionsanläggningar.
* Bistå andra enheter inom Vatten och Avlopp
* Akuta utryckningar/spolningar av avlopp både i nät och hos abonnenter och kunder

Arbetet är bitvis fysiskt tungt och sker i huvudsak i nära samarbete med kollegor men även ensamarbete förekommer. Du har nära kundkontakt i många av de arbeten du utför. Vidare kan tjänsten komma att ingå i beredskapsorganisationen.

DIN PROFIL

Vi söker dig med C-körkort och gärna också YKB. Vi tror att du har viss erfarenhet som förare tillsammans med teknisk bakgrund/intresse för att framgångsrikt hantera den utrustning och den problemlösning som arbetet med spolbilen kräver. Meriterande är en bakgrund som sug- och spolbilförare, rörläggare, anläggare eller annan VA-erfarenhet.

Då arbetet innebär att man har nära kundkontakter är det viktigt att du har en öppen personlighet och kan hantera olika typer av människor och situationer på ett smidigt sätt. Som person bör du trivas både med samarbete och att arbeta självständigt. Du behöver kunna strukturera, planera och prioritera ditt dagliga arbete utifrån de behov som uppstår.

Tillträde 2021-04-01 eller enligt överenskommelse

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

Vi kommer att arbeta med ett löpande urval så är du intresserad av tjänsten skicka din ansökan till oss redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se via löpande urval med sista ansökningsdag är den 16 februari 2021.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Ekonom med controllerinriktning Karlshamnsbostäder

Ansök    Dec 17    Maxkompetens Konsult AB    Controller
Ekonom med controllerinriktning till Karlshamnsbostäder Karlshamnsbostäder befinner sig i början av en spännande utvecklingsresa och söker nu en ekonom med controllerinriktning. Du blir en nyckelspelare i ett mindre team med stor frihet att påverka utformningen av din tjänst. DINA ARBETSUPPGIFTER Som ekonom med controllerinriktning kommer ditt främsta ansvar att omfatta ekonomisk uppföljning och rapportering samt ekonomiskt stöd till verksamheten. Ytte... Visa mer
Ekonom med controllerinriktning till Karlshamnsbostäder

Karlshamnsbostäder befinner sig i början av en spännande utvecklingsresa och söker nu en ekonom med controllerinriktning. Du blir en nyckelspelare i ett mindre team med stor frihet att påverka utformningen av din tjänst.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonom med controllerinriktning kommer ditt främsta ansvar att omfatta ekonomisk uppföljning och rapportering samt ekonomiskt stöd till verksamheten. Ytterligare arbetsuppgifter kommer att vara:

- Behjälplig vid budget och prognosarbete

- Delaktig i del- och årsbokslut

- Framtagning av analysunderlag och vara behjälplig vid utredningar

- Ekonomisk och statistisk rapportering, både internt och externt

- Operationellt arbete med upphandlingar och inköp

Som allmännyttigt bolag med fokus på att bli ett föredöme inom bostadsmarknaden pågår ständigt olika projekt. Det kan vara allt från nybyggnation till mindre renoveringar eller satsning på ny teknik. Du blir ett viktigt ekonomiskt stöd och bollplank till projektledarna och en uppgift är att skapa nya processer och rutiner för ekonomisk uppföljning av projektverksamheten.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du erfarenhet inom entreprenad eller fastighetsbranschen är det meriterande. Då allt arbete sker digitalt är det viktigt att du trivs med ett sådant arbetssätt.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi söker en analytisk och noggrann person som är van vid att arbeta självgående. Med din erfarenhet och kompetens skapar du trygghet och förtroende. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och en bra lagspelare, då mycket av arbetet sker i samarbete med andra enheter. Eftersom tjänsten är nyinrättad ges stora möjligheter att tillsammans med ekonomichefen utforma arbetet och bli en del av ett härligt team. Kontoret finns i centrala Karlshamn och tjänsten ger även goda möjligheter till distansarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

DIN ANSÖKAN

I den här rekryteringen samarbetar Karlshamnsbostäder med Maxkompetens. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida, www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta löpande med tillsättningen av denna tjänst så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 3/1 2021.

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER AB

Karlshamnsbostäder erbjuder välförvaltade hyresrätter där alla kan hitta hem och får ta plats. Med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet som riktmärke ger vi varandra, våra kunder och Karlshamn kraft att utvecklas. Läs mer på karlshamnsbostader.se. Visa mindre

Leveranskoordinator, Dahla Gardin

Leveranskoordinator till Dahla Gardin, Karlshamn Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar hanterar kundprojekt från order till slutleverans? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens! DINA ARBETSUPPGIFTER I din roll som leveranskoordinator har du ett övergripande ansvar för leverans- och produktionsplanering i de olika inredningsprojekten. Du hanterar hela kedjan från... Visa mer
Leveranskoordinator till Dahla Gardin, Karlshamn

Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar hanterar kundprojekt från order till slutleverans? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som leveranskoordinator har du ett övergripande ansvar för leverans- och produktionsplanering i de olika inredningsprojekten. Du hanterar hela kedjan från ordererkännande till utleverans i rätt tid. Däremellan hanterar du beställningar av de tyger som är aktuella i projektet, planerar in när det ska sys, du tar emot inleveranserna samt säkerställer att tyger för kommande veckas projekt är förberedda för syeriet. Du planerar även in uppsättning och montage hos kunden. Din roll kommer innebära mycket externa kontakter i form av kunder och leverantörer.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från administrativt arbete - gärna i en miljö som präglas av flexibilitet och många bollar i luften. Du hanterar dator och system på ett effektivt vis. Här kommer du arbeta med Mac i webbaserade order- och projektsystem.

Det är troligen inte vad du gjort innan som främst kommer skapa framgång här utan det är din personlighet och dina egenskaper. Vi söker dig som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och som trivs i en självständig roll där din noggrannhet och struktur är viktig. Du är initiativtagande, driven och beslutsam. Du är utåtriktad och relationsskapande och trivs i en roll där du, främst per telefon, har mycket kundkontakt. Du bidrar till ett gott arbetsklimat på ett växande familjeföretag som värnar om kvalitet i alla led.

ANSÖKAN

Vi hoppas att ovan väcker ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar Dahla med Maxkompetens. Vi kommer arbeta med ett löpande urval så skicka oss din ansökan snarast, dock med sista ansökningsdag är 25 nov 2020 och din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. Har du frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80,

MER OM DAHLA GARDIN

Dahla Gardin & Mattor AB är ett familjeföretag som sedan mitten av 1950-talet arbetar med inredning för kontor, hotell och offentliga miljöer. På Dahla är man proffs på fönstermiljöer och samarbetar i projekt med både arkitekter och professionella inredare. I utställningen i Karlshamn finns ca 1500 tygprover från Europas ledande tillverkare. Dahla erbjuder en förstklassig helhetslösning och tar hand om allt från tillskärning och sömnad till pressning, montering och Service. Läs gärna mer på www.dahla.se Visa mindre

Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten

Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utveckl... Visa mer
Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten

Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din tjänst som underhållstekniker ingår du i ett team av tekniker som ansvarar för löpande tillsyn av VA:s yttre distributionsanläggningar. Anläggningarna utgörs av 100 pumpstationer inom VA-nätet och ytterligare drygt 100 mindre pumpstationer hos privatpersoner. Som underhållstekniker utför du drift, underhåll, felsökning och reparation inom el- och styrautomation samt mekanik på distributionsanläggningarna. Utöver den planerade tillsynen hanterar ditt team akut uppkomna situationer i pumpstationerna.

Samtidigt som du är en del av teamet kommer du ha ett utökat ansvar av att leda, fördela och prioritera gruppens arbete i vardagen. Du avlastar närmsta chef, Gruppchef Distribution, och är länken mellan teamet och gruppchef samt medverkar vid planering och genomförande av ny- och ombyggnationer av anläggningarna. Vidare är du delaktig i arbetet med att ta fram en långsiktig underhållsplan och utför vissa administrativa arbetsuppgifter så som inköp, kontroll av lagersaldon och fakturakontering.

I din tjänst ingår beredskap 1 vecka åt gången ca 10 tillfällen på ett år. Under din beredskap möter du akut uppkomna situationer i rollen som beslutsfattare men även som verkställare i drift- och underhållsarbetet.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en vardag med stor variation och möjligheter att vara en betydande del av moderniseringen av Karlshamns Energis distributionsanläggningar. Denna tjänst är nyinrättad vilket ger dig möjlighet att bidra till utformandet av tjänsten. Du blir en del av ett tajt team som utgörs av dina närmsta kollegor men har också mycket kontakt med närmsta chef, övriga tekniker och ingenjörer inom VA samt kontakt med underentreprenörer. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden, värnar om sin personal med stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö samtidigt som man alltid har fokus på sin slutkund.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är underhållstekniker eller motsvarande med bakgrund inom industri. Tidigare erfarenhet inom VA är meriterande. Din kompetens inom strukturerat och prioriterat underhållsarbete är mycket god. Du är praktiskt lagd och utför med självständighet de uppgifter som ditt arbete kräver såväl inom mekanik, el som styr- och regler. Du är van vid att arbeta med fokus säkerhet och arbetsmiljö. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. Elbehörighet auktorisation B eller motsvarande kunskaper krävs. B-körkort är ett krav.

DIN PERSONLIGHET

Du är en trygg och stabil person som i vardagen arbetar strukturerat och prioriterat men kan snabbt växla fokus vid oförutsedda situationer. Du hanterar stressiga situationer med lugn och bibehållen förmåga att ta överlagda beslut. Vidare har du en god kommunikation till alla i din omgivning tillsammans med en förmåga att skapa en positiv teamkänsla och bidra till den goda stämning som råder.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 18 nov 2020 men urval pågår löpande så vänta inte med din ansökan.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Underhållsingenjör med fastighetsansvar

Underhållsingenjör med fastighetsansvar, Karlshamn Energi Vatten Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Karlshamn Energi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. DINA ARBETSUPPGIFTER I denna nyinrättade tjänst kommer du att utveckla och utforma grundstrukturen i ett helt nytt underhållssystem samt samordna och implementera under... Visa mer
Underhållsingenjör med fastighetsansvar, Karlshamn Energi Vatten

Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Karlshamn Energi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I denna nyinrättade tjänst kommer du att utveckla och utforma grundstrukturen i ett helt nytt underhållssystem samt samordna och implementera underhållssystemet i den dagliga verksamheten. Du kommer att ansvara för att upprätta och uppdatera underhållsplaner på 1-10 års sikt och du verkar för ett ändamålsenligt, löpande och förebyggande underhåll. Arbete med analyser av tekniska fel och störningar samt framtagande av underlag till förbättringar av utrustning och arbetsmetoder ingår också i din tjänst. Vidare mäter du och följer upp KPI:er för underhåll samt följer kostnad och besparing. Du driver också förbättringar och leder projekt för optimering av anläggningarnas tekniska tillgänglighet.

Ovan utgör större delen av din tjänst och utöver detta har du också ett fastighetsansvar över fastigheter/anläggningar inom VA. Du tar ett övergripande ansvar för underhåll såväl invändigt som utvändigt samt runt omkring anläggningarna. Du initierar och planerar åtgärder, säkerställer att tjänster som behövs är upphandlade, driver de projekt som genomförs samt budgeterar och dokumenterar framtida underhållsbehov.

VI ERBJUDER DIG

Du kommer ha en central roll, med hög grad av påverkan, för det operativa och strategiska underhållsarbetet. Du arbetar nära produktionsledning, underhållsteknik, processteknik m fl. Vidare ingår du i arbetsgruppen för Planering & Utveckling samt rapporterar till Affärsområdeschef Vatten. Denna tjänst är nyinrättad vilket ger dig möjlighet att bidra till utformandet av tjänsten. Karlshamn Energi Vatten ligger i startgroparna med att bygga ett nytt vattenverk där rollens betydelse är stor. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden och som driver utveckling av dricksvattenförsörjning. Ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö, sin personal och sina slutkunder genomsyrar hela verksamheten.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning maskin och underhåll eller annan likvärdig kompetens. Du har några års erfarenhet av arbete som underhållsingenjör eller tekniker i en process- eller tillverkande industri. Dina kunskaper inom underhållsutveckling är goda och vi ser gärna att du har erfarenhet av att införa underhållssystem i en verksamhet. Du har goda kunskaper inom el och automation. Tidigare erfarenhet inom VA är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. B-körkort är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

DIN PERSONLIGHET

Som person behöver du vara fokuserad och ha ett sinne för att strukturera problem, prioritera samt genomföra lösningar. Du är positiv, engagerad och resultatorienterad samt har förmåga att omsätta teori i praktik. Din förmåga att effektivt hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar är mycket god. Din drivkraft och din trygghet gör att du på ett naturligt sätt tar det ledande ansvaret i underhålls- och förbättringsprojekten.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 18 nov 2020.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Konstruktör

Konstruktör, LU-VE Sweden AB Vill du arbeta i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke? Här får du som konstruktör en varierad arbetsvardag omgiven av teknisk kompetens och där teamet ständigt ställs inför tekniska utmaningar. Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group! DINA ARBETSUPPGIFTER Som konstruktö... Visa mer
Konstruktör, LU-VE Sweden AB

Vill du arbeta i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke? Här får du som konstruktör en varierad arbetsvardag omgiven av teknisk kompetens och där teamet ständigt ställs inför tekniska utmaningar. Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som konstruktör på LU-VE kommer du arbeta med, och följa kundens lösning, från offertstadie till färdigställd produkt. Från befintliga produkter vidareutvecklar och anpassar du produkten, utformar kundritningar och tar fram förslag på priser mm till offertförslaget. Ofta ingår i detta stadie dialog med kundens teknikavdelning och tätt samarbete med kollegor för arbetet mot den bästa lösningen för kunden.

Efter inkommen order utformar du produktionsritningar, har kontakt med externa leverantörer samt driver ett tätt samarbete med sälj, inköp och produktion. Vidare upprättar du vid behov produktionsinstruktioner till den egna produktionen.

VI ERBJUDER DIG

Du blir en del av ett modernt företag med internationella gener där den familjära och prestigelösa andan råder. LU-VE är sedan ett par år tillbaka i en tillväxtfas och kommer fortsätta växa genom fokus på rätt branscher, en värderingsstyrd kultur och tydliga interna prioriteringar. Detta i en platt organisation där alla sluter upp i de tekniska utmaningar och diskussioner som är en del av allas vardag. Du kommer i din roll att rapportera till Product Manager och tillsammans med din närmsta konstruktions-kollega fortsätter ni utvecklingen av kundunika kvalitets-produkter.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av konstruktionsarbete med god vana av 3D-verktyg. Du har erfarenhet av att konstruera i tunnplåt och god förståelse för maskinpark, produktionsbarhet och kostnadseffektiva konstruktioner. Har du kompetens inom elkonstruktion samt styr- och reglerteknik är det meriterande. Likaså är kännedom om Lean och Kanban en fördel. Du kommer arbeta i Autodesk Inventor och Autocad, SAP affärssystem och du använder också Siemens Teamcenter PLM-mjukvara. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

DIN PERSONLIGHET

Dina egenskaper är av största vikt för framgång i tjänsten. Du är en driven och initiativtagande person som delar organisationens prestigelöshet. Vidare trivs du i en tjänst med flera olika kontaktytor så som externa leverantörer, kunders teknikavdelningar och interna kollegor på företaget och i koncernen. Din förmåga att uttrycka dig och presentera förslag och idéer samt vara lyhörd mot andra är god. Att anpassa dig till förändrade förutsättningar och prioritera om är inga bekymmer för dig.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

Vi hoppas vi väckt ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar LU-VE AB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 8/11 men vi kommer beakta ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

MER OM LU-VE

LU-VE Sweden AB, med det erkända kvalitetsvarumärket AIA LU-VE, skapar rätt temperatur för människor, varor och industriprocesser och förenklar kundens vardag genom att producera och sälja innovativt anpassade luftvärmeväxlare. Bolaget växer och omsatte cirka 125 MSEK 2019 och har drygt 45 medarbetare. Företaget är en del av LU-VE Group, en internationell tillverkare av luftvärmeväxlare som har över 3200 kvalificerade medarbetare, försäljning i över 100 länder med HQ i Milano, Italien och en omsättning om ca 4,5 miljarder SEK. Koncernens arbete påverkar miljontals människor varje dag och visionen är att bidra till en värld som fler vill tillhöra - simply by Cooling Your Daily Life®. Läs gärna mer på www.aia.se och www.luvegroup.com Visa mindre

Underhållsingenjör med fastighetsansvar till Karlshamn Energi

Underhållsingenjör med fastighetsansvar, Karlshamn Energi Vatten Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Karlshamn Energi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. DINA ARBETSUPPGIFTER I denna nyinrättade tjänst kommer du att utveckla och utforma grundstrukturen i ett helt nytt underhållssystem samt samordna och implementera under... Visa mer
Underhållsingenjör med fastighetsansvar, Karlshamn Energi Vatten

Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Karlshamn Energi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I denna nyinrättade tjänst kommer du att utveckla och utforma grundstrukturen i ett helt nytt underhållssystem samt samordna och implementera underhållssystemet i den dagliga verksamheten. Du kommer att ansvara för att upprätta och uppdatera underhållsplaner på 1-10 års sikt och du verkar för ett ändamålsenligt, löpande och förebyggande underhåll. Arbete med analyser av tekniska fel och störningar samt framtagande av underlag till förbättringar av utrustning och arbetsmetoder ingår också i din tjänst. Vidare mäter du och följer upp KPI:er för underhåll samt följer kostnad och besparing. Du driver också förbättringar och leder projekt för optimering av anläggningarnas tekniska tillgänglighet.

Ovan utgör större delen av din tjänst och utöver detta har du också ett fastighetsansvar över fastigheter/anläggningar inom VA. Du tar ett övergripande ansvar för underhåll såväl invändigt som utvändigt samt runt omkring anläggningarna. Du initierar och planerar åtgärder, säkerställer att tjänster som behövs är upphandlade, driver de projekt som genomförs samt budgeterar och dokumenterar framtida underhållsbehov.

VI ERBJUDER DIG

Du kommer ha en central roll, med hög grad av påverkan, för det operativa och strategiska underhållsarbetet. Du arbetar nära produktionsledning, underhållsteknik, processteknik m fl. Vidare ingår du i arbetsgruppen för Planering & Utveckling samt rapporterar till Affärsområdeschef Vatten. Denna tjänst är nyinrättad vilket ger dig möjlighet att bidra till utformandet av tjänsten. Karlshamn Energi Vatten ligger i startgroparna med att bygga ett nytt vattenverk där rollens betydelse är stor. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden och som driver utveckling av dricksvattenförsörjning. Ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö, sin personal och sina slutkunder genomsyrar hela verksamheten.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning maskin och underhåll eller annan likvärdig kompetens. Du har några års erfarenhet av arbete som underhållsingenjör eller tekniker i en process- eller tillverkande industri. Dina kunskaper inom underhållsutveckling är goda och vi ser gärna att du har erfarenhet av att införa underhållssystem i en verksamhet. Du har goda kunskaper inom el och automation. Tidigare erfarenhet inom VA är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. B-körkort är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

DIN PERSONLIGHET

Som person behöver du vara fokuserad och ha ett sinne för att strukturera problem, prioritera samt genomföra lösningar. Du är positiv, engagerad och resultatorienterad samt har förmåga att omsätta teori i praktik. Din förmåga att effektivt hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar är mycket god. Din drivkraft och din trygghet gör att du på ett naturligt sätt tar det ledande ansvaret i underhålls- och förbättringsprojekten.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 18 nov 2020.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten

Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utveckl... Visa mer
Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten

Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din tjänst som underhållstekniker ingår du i ett team av tekniker som ansvarar för löpande tillsyn av VA:s yttre distributionsanläggningar. Anläggningarna utgörs av 100 pumpstationer inom VA-nätet och ytterligare drygt 100 mindre pumpstationer hos privatpersoner. Som underhållstekniker utför du drift, underhåll, felsökning och reparation inom el- och styrautomation samt mekanik på distributionsanläggningarna. Utöver den planerade tillsynen hanterar ditt team akut uppkomna situationer i pumpstationerna.

Samtidigt som du är en del av teamet kommer du ha ett utökat ansvar av att leda, fördela och prioritera gruppens arbete i vardagen. Du avlastar närmsta chef, Gruppchef Distribution, och är länken mellan teamet och gruppchef samt medverkar vid planering och genomförande av ny- och ombyggnationer av anläggningarna. Vidare är du delaktig i arbetet med att ta fram en långsiktig underhållsplan och utför vissa administrativa arbetsuppgifter så som inköp, kontroll av lagersaldon och fakturakontering.

I din tjänst ingår beredskap 1 vecka åt gången ca 10 tillfällen på ett år. Under din beredskap möter du akut uppkomna situationer i rollen som beslutsfattare men även som verkställare i drift- och underhållsarbetet.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en vardag med stor variation och möjligheter att vara en betydande del av moderniseringen av Karlshamns Energis distributionsanläggningar. Denna tjänst är nyinrättad vilket ger dig möjlighet att bidra till utformandet av tjänsten. Du blir en del av ett tajt team som utgörs av dina närmsta kollegor men har också mycket kontakt med närmsta chef, övriga tekniker och ingenjörer inom VA samt kontakt med underentreprenörer. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden, värnar om sin personal med stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö samtidigt som man alltid har fokus på sin slutkund.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är underhållstekniker eller motsvarande med bakgrund inom industri. Tidigare erfarenhet inom VA är meriterande. Din kompetens inom strukturerat och prioriterat underhållsarbete är mycket god. Du är praktiskt lagd och utför med självständighet de uppgifter som ditt arbete kräver såväl inom mekanik, el som styr- och regler. Du är van vid att arbeta med fokus säkerhet och arbetsmiljö. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. Elbehörighet auktorisation B eller motsvarande kunskaper krävs. B-körkort är ett krav.

DIN PERSONLIGHET

Du är en trygg och stabil person som i vardagen arbetar strukturerat och prioriterat men kan snabbt växla fokus vid oförutsedda situationer. Du hanterar stressiga situationer med lugn och bibehållen förmåga att ta överlagda beslut. Vidare har du en god kommunikation till alla i din omgivning tillsammans med en förmåga att skapa en positiv teamkänsla och bidra till den goda stämning som råder.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 18 okt 2020.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Montör till Dahla Gardin i Karlshamn

Montör till Dahla Gardin, Karlshamn Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar förbereder och utför montage av gardinuppsättningar hos stora såväl som mindre företagskunder? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens! ARBETSUPPGIFTER Välkommen till en varierad och central roll på Dahla Gardin. Dina arbetsuppgifter som montör kommer delar av arbetsveckan utföras på plats ... Visa mer
Montör till Dahla Gardin, Karlshamn

Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar förbereder och utför montage av gardinuppsättningar hos stora såväl som mindre företagskunder? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens!

ARBETSUPPGIFTER

Välkommen till en varierad och central roll på Dahla Gardin. Dina arbetsuppgifter som montör kommer delar av arbetsveckan utföras på plats i Karlshamn där du förbereder kommande montage genom att kapa skenor och sätta dig in i aktuella projekt. Resterande del av din tid reser du ut till kunder i Skåne, Blekinge och delar av Kronoberg där du enligt ritning monterar aktuell gardinuppsättning. Du detaljplanerar de montage som ska utföras, har kundkontakt såväl innan som under pågående projekt. Självklart har du även mycket intern kontakt och uppbackning från planering, ledning och sömnad. På sikt kommer du också bistå med att måtta upp nya inkommande projekt. Din tid planeras effektivt med såväl montage som förberedelsearbetet, du har företagsbil och utgår från hemmet de dagar du inte arbetar i Karlshamn. Vi uppskattar att merparten av din tid kommer att förläggas ute i projekten.

ERFARENHET

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet tillsammans med erfarenhet från ett praktiskt arbete, gärna ett hantverksyrke där du har vana av att möta kund på plats. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av en självständig roll där du hanterar de problemställningar och utmaningar som uppstår på plats. Att du har ett intresse för attraktiva miljöer, inredning och kvalitativa produkter hoppas vi också på. Du har körkort, grundläggande datavana och en mycket god kommunikativ förmåga.

PERSONLIGHET

Din personlighet och dina egenskaper är avgörande för framgång i rollen som montör. Här kräver vi att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, att du trivs med att arbeta självständigt och effektivt i en arbetsvardag där du möter kund på ett professionellt sätt. Du hanterar oväntade situationer och problem på ett lugnt och metodiskt vis. Självklart bidrar du till ett gott arbetsklimat på ett växande familjeföretag som värnar om kvalitet i alla led.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Dahla Gardin med Maxkompetens. Sista ansökningsdag är den 27 oktober 2020 och du söker tjänsten via www.maxkompetens.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta Therese Hulte på 044-7814480.

MER OM DAHLA

Dahla Gardin & Mattor AB är ett familjeföretag som sedan mitten av 1950-talet arbetar med inredning för kontor, hotell och offentliga miljöer. På Dahla är man proffs på fönstermiljöer och samarbetar i projekt med både arkitekter och professionella inredare. I utställningen i Karlshamn finns ca 1500 tygprover från Europas ledande tillverkare. Dahla erbjuder en förstklassig helhetslösning och tar hand om allt från tillskärning och sömnad till pressning, montering och Service. Läs gärna mer på www.dahla.se Visa mindre

Junior Controller sökes till Nelson Garden i Tingsryd

Ansök    Okt 9    Maxkompetens Konsult AB    Controller
Junior Controller sökes till Nelson Garden i Tingsryd Vill du arbeta på ett expansivt företag som är marknadsledande inom trädgårdsbranschen? Har du erfarenhet inom ekonomi och ett intresse för att analysera och förbättra? Då är det dig vi söker! Nelson Garden har ett brett utbud av trädgårdsprodukter och strävar efter att bidra till en hållbar framtid. Nu behöver ekonomiteamet utökas med ytterligare en engagerad kollega. I rollen som junior controller k... Visa mer
Junior Controller sökes till Nelson Garden i Tingsryd

Vill du arbeta på ett expansivt företag som är marknadsledande inom trädgårdsbranschen? Har du erfarenhet inom ekonomi och ett intresse för att analysera och förbättra? Då är det dig vi söker!

Nelson Garden har ett brett utbud av trädgårdsprodukter och strävar efter att bidra till en hållbar framtid. Nu behöver ekonomiteamet utökas med ytterligare en engagerad kollega. I rollen som junior controller kommer du tillhöra ekonomiavdelningen på det nordiska huvudkontoret i Tingsryd som i dagsläget består av tre medarbetare. Här är det högt i tak och en trevlig stämning, där alla strävar efter samma mål - Att hjälpa kunderna att lyckas.

Dina arbetsuppgifter

Din roll kommer att ha sin tyngdpunkt mot kunder och initialt kommer du att ges möjlighet att sätta dig in i deras befintliga arbetsflöden och processer. Då Nelson Garden just nu håller på att övergå till ett cloud-baserat affärssystem kommer du även att delta och bidra med dina kunskaper i detta projekt.

På sikt kommer du utvecklas mot en controller-roll som riktas mot kundsidan och dina arbetsuppgifter kommer då bland annat involvera:

* Kundreskontra
* Delta i prognos- och budgetarbete riktat mot kundsidan
* Lönsamhetsuppföljningar, kreditbevakningar och upplägg av kunder
* Bevaka kundavtal
* Ha en förståelse för hela kundflödet och analysera detta

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har minst 2-3 års arbetserfarenhet inom ekonomi samt erfarenhet av rapportering och uppföljning. I en tidigare roll har du haft en god förståelse för affären genom att planera och ta ansvar för att arbetet följt de mål och deadlines som satts upp. Du har dessutom en stark vilja att lära dig och intressera dig för organisationens analyser och affärssystem.

Har du erfarenhet som controller och/eller kunskaper i SAP ses det som meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har en hög arbetsmoral med ett stort driv och intresse av att ta egna initiativ till att effektivisera och förbättra arbetet. Du ser stora möjligheter i den utveckling som ny teknologi och digitalisering erbjuder. Då rollen innefattar kontakt med kunder och kollegor ser vi gärna att du är serviceinriktad och har en tydlighet i ditt sätt att framföra information. För att trivas i rollen har du en förmåga att arbeta självständigt, men är samtidigt inte främmande för att vara behjälplig för dina kollegor för att uppnå avdelningens gemensamma mål.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Övrig information om tjänsten

Placeringsort: Tingsryd
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid, måndag - fredag med tillämpad flextid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Nelson Garden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Madelene Svaleklev på

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Nelson Garden

Nelson Garden startades år 1933 och är med sitt breda utbud av frö, jord, lök och andra trädgårdsprodukter en av de ledande aktörerna i trädgårdsbranschen i Norden. Nelson Garden erbjuder kunskap och produkter som gör att fler kan odla mer - året runt, ute som inne. Genom att odla själva, om än bara i liten skala, kan vi alla tillsammans bidra till en mer hållbar framtid med friskare människor, djur och natur. Nelson Garden har omkring 130 anställda i hela Norden, varav cirka 70 medarbetare på huvudkontoret i Tingsryd. Omsättningen är cirka 500 miljoner kronor per år.


Nelson Garden är sedan 2019 ägda av Felleskjopet Agri SA, ett norskt bolag med en total årlig omsättning på 15 miljarder och med 3,600 anställda. Bolaget har sin verksamhet inom teknik och drift till norskt lantbruk och har butiker i Norge riktade till lantbrukare och övriga konsumenter, samt även verksamhet inom fastigheter, bröd och bakverk, anläggningar och husdjur.

Läs mer på www.nelsongarden.se

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Ekonom sökes till Nelson Garden i Tingsryd

Ansök    Sep 11    Maxkompetens Konsult AB    Controller
Ekonom sökes till Nelson Garden i Tingsryd Vill du arbeta på ett expansivt företag som är marknadsledande inom trädgårdsbranschen? Har du erfarenhet inom ekonomi och ett intresse för att analysera och förbättra? Då är det dig vi söker! Nelson Garden har ett brett utbud av trädgårdsprodukter och strävar efter att bidra till en hållbar framtid. Nu behöver ekonomiteamet utökas med ytterligare en engagerad kollega. I rollen som ekonom kommer du tillhöra ekon... Visa mer
Ekonom sökes till Nelson Garden i Tingsryd

Vill du arbeta på ett expansivt företag som är marknadsledande inom trädgårdsbranschen? Har du erfarenhet inom ekonomi och ett intresse för att analysera och förbättra? Då är det dig vi söker!

Nelson Garden har ett brett utbud av trädgårdsprodukter och strävar efter att bidra till en hållbar framtid. Nu behöver ekonomiteamet utökas med ytterligare en engagerad kollega. I rollen som ekonom kommer du tillhöra ekonomiavdelningen på det nordiska huvudkontoret i Tingsryd som i dagsläget består av tre medarbetare. Här är det högt i tak och en trevlig stämning, där alla strävar efter samma mål - Att hjälpa kunderna att lyckas.

Dina arbetsuppgifter

Din roll kommer att ha sin tyngdpunkt mot kunder och initialt kommer du att ges möjlighet att sätta dig in i deras befintliga arbetsflöden och processer. Då Nelson Garden just nu håller på att övergå till ett cloud-baserat affärssystem kommer du även att delta och bidra med dina kunskaper i detta projekt.

På sikt kommer du utvecklas mot en controller-roll som riktas mot kundsidan och dina arbetsuppgifter kommer då bland annat involvera:

* Kundreskontra
* Delta i prognos- och budgetarbete riktat mot kundsidan
* Lönsamhetsuppföljningar, kreditbevakningar och upplägg av kunder
* Bevaka kundavtal
* Ha en förståelse för hela kundflödet och analysera detta

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har minst 2-3 års arbetserfarenhet inom ekonomi samt erfarenhet av rapportering och uppföljning. I en tidigare roll har du haft en god förståelse för affären genom att planera och ta ansvar för att arbetet följt de mål och deadlines som satts upp. Du har dessutom en stark vilja att lära dig och intressera dig för organisationens analyser och affärssystem.

Har du erfarenhet som controller och/eller kunskaper i SAP ses det som meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har en hög arbetsmoral med ett stort driv och intresse av att ta egna initiativ till att effektivisera och förbättra arbetet. Du ser stora möjligheter i den utveckling som ny teknologi och digitalisering erbjuder. Då rollen innefattar kontakt med kunder och kollegor ser vi gärna att du är serviceinriktad och har en tydlighet i ditt sätt att framföra information. För att trivas i rollen har du en förmåga att arbeta självständigt, men är samtidigt inte främmande för att vara behjälplig för dina kollegor för att uppnå avdelningens gemensamma mål.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Övrig information om tjänsten

Placeringsort: Tingsryd
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid, måndag - fredag med tillämpad flextid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Nelson Garden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Madelene Svaleklev på

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Nelson Garden

Nelson Garden startades år 1933 och är med sitt breda utbud av frö, jord, lök och andra trädgårdsprodukter en av de ledande aktörerna i trädgårdsbranschen i Norden. Nelson Garden erbjuder kunskap och produkter som gör att fler kan odla mer - året runt, ute som inne. Genom att odla själva, om än bara i liten skala, kan vi alla tillsammans bidra till en mer hållbar framtid med friskare människor, djur och natur. Nelson Garden har omkring 130 anställda i hela Norden, varav cirka 70 medarbetare på huvudkontoret i Tingsryd. Omsättningen är cirka 500 miljoner kronor per år.


Nelson Garden är sedan 2019 ägda av Felleskjopet Agri SA, ett norskt bolag med en total årlig omsättning på 15 miljarder och med 3,600 anställda. Bolaget har sin verksamhet inom teknik och drift till norskt lantbruk och har butiker i Norge riktade till lantbrukare och övriga konsumenter, samt även verksamhet inom fastigheter, bröd och bakverk, anläggningar och husdjur.

Läs mer på www.nelsongarden.se

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Projektledare VA, Karlshamn Energi

Projektledare VA, Karlshamn Energi Vi söker en Projektledare som vill vara med och utveckla nuvarande och framtida VA-nät på Karlshamn Energi! Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bid... Visa mer
Projektledare VA, Karlshamn Energi

Vi söker en Projektledare som vill vara med och utveckla nuvarande och framtida VA-nät på Karlshamn Energi!

Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektledare VA hos Karlshamn Energi kommer du att arbeta med att leda och driva VA-utbyggnader med ansvar för projekt från projekteringshandlingar till relationshandlingar. Projekten berör såväl utbyggnads- och exploateringsområden som renovering av befintlig anläggning. Du kommer arbeta med kalkylering utifrån bygghandlingar och förfrågningar, uppföljning av olika projekt samt bevaka att entreprenaden överensstämmer med förfrågningsunderlaget. I anbudsfasen deltar du i beredning av upphandlingsunderlag och medverkar i förhandlingar med leverantörer.

Du leder projektgruppen och du kommer att bli del av ett starkt team i nära samarbete med gruppchefer, entreprenörer, underentreprenörer, beställare och leverantörer. Självklart säkerställer du att arbetet följer byggbranschens normer och föreskrifter samt interna regler enligt företagets kvalitetsstyrning. Arbetet erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter med stor frihet under ansvar.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med kompetens inom, och tidigare erfarenhet av, markentreprenader och projektering. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom bygg/anläggning/samhällsbyggnad. Erfarenhet inom VA/VA-anläggning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av AB04, ABT06, AMA anläggning och entreprenadjuridik. Din datakunskap är god där du hanterar system och program på ett effektivt vis. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

DIN PERSONLIGHET

Du är en strukturerad person som tar dig an ditt arbete med stort ansvar och hög energi. Du lämnar inga lösa trådar utan slutför dina uppgifter och gillar att arbeta mot uppsatta mål och givna tidsramar. Du trivs i den ledande och koordinerande rollen där du ständigt driver projektet och gruppen framåt. Företagets fartfyllda miljö som präglas av stark tillväxt tilltalar dig. Vi välkomnar ditt driv och din kommunikativa förmåga som bidrar till det goda arbetsklimat som råder på Karlshamn Energi.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 27/9 2020.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har ca 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten

Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utveckl... Visa mer
Underhållstekniker, Karlshamn Energi Vatten

Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din tjänst som underhållstekniker ingår du i ett team av tekniker som ansvarar för löpande tillsyn av VA:s yttre distributionsanläggningar. Anläggningarna utgörs av 100 pumpstationer inom VA-nätet och ytterligare drygt 100 mindre pumpstationer hos privatpersoner. Som underhållstekniker utför du drift, underhåll, felsökning och reparation inom el- och styrautomation samt mekanik på distributionsanläggningarna. Utöver den planerade tillsynen hanterar ditt team akut uppkomna situationer i pumpstationerna.

Samtidigt som du är en del av teamet kommer du ha ett utökat ansvar av att leda, fördela och prioritera gruppens arbete i vardagen. Du avlastar närmsta chef, Gruppchef Distribution, och är länken mellan teamet och gruppchef samt medverkar vid planering och genomförande av ny- och ombyggnationer av anläggningarna. Vidare är du delaktig i arbetet med att ta fram en långsiktig underhållsplan och utför vissa administrativa arbetsuppgifter så som inköp, kontroll av lagersaldon och fakturakontering.

I din tjänst ingår beredskap 1 vecka åt gången ca 10 tillfällen på ett år. Under din beredskap möter du akut uppkomna situationer i rollen som beslutsfattare men även som verkställare i drift- och underhållsarbetet.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en vardag med stor variation och möjligheter att vara en betydande del av moderniseringen av Karlshamns Energis distributionsanläggningar. Denna tjänst är nyinrättad vilket ger dig möjlighet att bidra till utformandet av tjänsten. Du blir en del av ett tajt team som utgörs av dina närmsta kollegor men har också mycket kontakt med närmsta chef, övriga tekniker och ingenjörer inom VA samt kontakt med underentreprenörer. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden, värnar om sin personal med stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö samtidigt som man alltid har fokus på sin slutkund.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är underhållstekniker eller motsvarande med bakgrund inom industri. Tidigare erfarenhet inom VA är meriterande. Din kompetens inom strukturerat och prioriterat underhållsarbete är mycket god. Du är praktiskt lagd och utför med självständighet de uppgifter som ditt arbete kräver såväl inom mekanik, el som styr- och regler. Du är van vid att arbeta med fokus säkerhet och arbetsmiljö. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. Elbehörighet auktorisation B eller motsvarande kunskaper krävs. B-körkort är ett krav.

DIN PERSONLIGHET

Du är en trygg och stabil person som i vardagen arbetar strukturerat och prioriterat men kan snabbt växla fokus vid oförutsedda situationer. Du hanterar stressiga situationer med lugn och bibehållen förmåga att ta överlagda beslut. Vidare har du en god kommunikation till alla i din omgivning tillsammans med en förmåga att skapa en positiv teamkänsla och bidra till den goda stämning som råder.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 7 okt 2020.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Konstruktör, LU-VE Sweden AB

Konstruktör, LU-VE Sweden AB Vill du arbeta i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke? Här får du som konstruktör en varierad arbetsvardag omgiven av teknisk kompetens och där teamet ständigt ställs inför tekniska utmaningar. Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group! DINA ARBETSUPPGIFTER Som konstruktö... Visa mer
Konstruktör, LU-VE Sweden AB

Vill du arbeta i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke? Här får du som konstruktör en varierad arbetsvardag omgiven av teknisk kompetens och där teamet ständigt ställs inför tekniska utmaningar. Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som konstruktör på LU-VE kommer du arbeta med, och följa kundens lösning, från offertstadie till färdigställd produkt. Från befintliga produkter vidareutvecklar och anpassar du produkten, utformar kundritningar och tar fram förslag på priser mm till offertförslaget. Ofta ingår i detta stadie dialog med kundens teknikavdelning och tätt samarbete med kollegor för arbetet mot den bästa lösningen för kunden.

Efter inkommen order utformar du produktionsritningar, har kontakt med externa leverantörer samt driver ett tätt samarbete med sälj, inköp och produktion. Vidare upprättar du vid behov produktionsinstruktioner till den egna produktionen.

VI ERBJUDER DIG

Du blir en del av ett modernt företag med internationella gener där den familjära och prestigelösa andan råder. LU-VE är sedan ett par år tillbaka i en tillväxtfas och kommer fortsätta växa genom fokus på rätt branscher, en värderingsstyrd kultur och tydliga interna prioriteringar. Detta i en platt organisation där alla sluter upp i de tekniska utmaningar och diskussioner som är en del av allas vardag. Du kommer i din roll att rapportera till Product Manager och tillsammans med din närmsta konstruktions-kollega fortsätter ni utvecklingen av kundunika kvalitets-produkter.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av konstruktionsarbete med god vana av 3D-verktyg. Du har erfarenhet av att konstruera i tunnplåt och god förståelse för maskinpark, produktionsbarhet och kostnadseffektiva konstruktioner. Har du kompetens inom elkonstruktion samt styr- och reglerteknik är det meriterande. Likaså är kännedom om Lean och Kanban en fördel. Du kommer arbeta i Autodesk Inventor och Autocad, SAP affärssystem och du använder också Siemens Teamcenter PLM-mjukvara. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

DIN PERSONLIGHET

Dina egenskaper är av största vikt för framgång i tjänsten. Du är en driven och initiativtagande person som delar organisationens prestigelöshet. Vidare trivs du i en tjänst med flera olika kontaktytor så som externa leverantörer, kunders teknikavdelningar och interna kollegor på företaget och i koncernen. Din förmåga att uttrycka dig och presentera förslag och idéer samt vara lyhörd mot andra är god. Att anpassa dig till förändrade förutsättningar och prioritera om är inga bekymmer för dig.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

Vi hoppas vi väckt ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar LU-VE AB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 18/9.

MER OM LU-VE

LU-VE Sweden AB, med det erkända kvalitetsvarumärket AIA LU-VE, skapar rätt temperatur för människor, varor och industriprocesser och förenklar kundens vardag genom att producera och sälja innovativt anpassade luftvärmeväxlare. Bolaget växer och omsatte cirka 125 MSEK 2019 och har drygt 45 medarbetare. Företaget är en del av LU-VE Group, en internationell tillverkare av luftvärmeväxlare som har över 3200 kvalificerade medarbetare, försäljning i över 100 länder med HQ i Milano, Italien och en omsättning om ca 4,5 miljarder SEK. Koncernens arbete påverkar miljontals människor varje dag och visionen är att bidra till en värld som fler vill tillhöra - simply by Cooling Your Daily Life®. Läs gärna mer på www.aia.se och www.luvegroup.com Visa mindre

Projektledare VA, Karlshamn Energi

Projektledare VA, Karlshamn Energi Vi söker en Projektledare som vill vara med och utveckla nuvarande och framtida VA-nät på Karlshamn Energi! Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bid... Visa mer
Projektledare VA, Karlshamn Energi

Vi söker en Projektledare som vill vara med och utveckla nuvarande och framtida VA-nät på Karlshamn Energi!

Karlshamn Energi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektledare VA hos Karlshamn Energi kommer du att arbeta med att leda och driva VA-utbyggnader med ansvar för projekt från projekteringshandlingar till relationshandlingar. Projekten berör såväl utbyggnads- och exploateringsområden som renovering av befintlig anläggning. Du kommer arbeta med kalkylering utifrån bygghandlingar och förfrågningar, uppföljning av olika projekt samt bevaka att entreprenaden överensstämmer med förfrågningsunderlaget. I anbudsfasen deltar du i beredning av upphandlingsunderlag och medverkar i förhandlingar med leverantörer.

Du leder projektgruppen och du kommer att bli del av ett starkt team i nära samarbete med gruppchefer, entreprenörer, underentreprenörer, beställare och leverantörer. Självklart säkerställer du att arbetet följer byggbranschens normer och föreskrifter samt interna regler enligt företagets kvalitetsstyrning. Arbetet erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter med stor frihet under ansvar.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med kompetens inom, och tidigare erfarenhet av, markentreprenader och projektering. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom bygg/anläggning/samhällsbyggnad. Erfarenhet inom VA/VA-anläggning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av AB04, ABT06, AMA anläggning och entreprenadjuridik. Din datakunskap är god där du hanterar system och program på ett effektivt vis. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

DIN PERSONLIGHET

Du är en strukturerad person som tar dig an ditt arbete med stort ansvar och hög energi. Du lämnar inga lösa trådar utan slutför dina uppgifter och gillar att arbeta mot uppsatta mål och givna tidsramar. Du trivs i den ledande och koordinerande rollen där du ständigt driver projektet och gruppen framåt. Företagets fartfyllda miljö som präglas av stark tillväxt tilltalar dig. Vi välkomnar ditt driv och din kommunikativa förmåga som bidrar till det goda arbetsklimat som råder på Karlshamn Energi.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 11/9 2020.

MER OM KARLSHAMN ENERGI

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har ca 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Ekonomiassistent 50% till Feralco i Sölvesborg

Ekonomiassistent 50% till Feralco i Sölvesborg Dina arbetsuppgifter Felarco byter affärssystem och befintlig ekonomiavdelning behöver avlastning. Du kommer att arbeta med leverantörsreskontra, registrering av leverantörsfakturor, hantera attestering samt viss kontakt med leverantörer via mail eller telefon. I arbetet ingår även momsdeklaration, löpande bokföring samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Dina närmsta kollego... Visa mer
Ekonomiassistent 50% till Feralco i Sölvesborg

Dina arbetsuppgifter

Felarco byter affärssystem och befintlig ekonomiavdelning behöver avlastning. Du kommer att arbeta med leverantörsreskontra, registrering av leverantörsfakturor, hantera attestering samt viss kontakt med leverantörer via mail eller telefon. I arbetet ingår även momsdeklaration, löpande bokföring samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Dina närmsta kollegor är ekonomichef samt ytterligare en ekonomiassistent. Detta är ett omgående behov på 50% fram till årets slut.

Din bakgrund

Vi söker dig som har jobbat med ekonomi sen tidigare. Vi tror att du antingen är erfaren ekonomiassistent eller så har du en utbildning på universitet/högskola inom ekonomi och jobbat något år med ekonomi. Du har god datorvana, bekväm att arbeta i affärssytem samt excel. Du pratar flytande svenska och engelska på en grundläggande nivå. Möjligheterna att pendla kollektivt är begränsade så om du inte bor i Sölvesborg ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Din personlighet

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll är du ansvarstagande, driven och är noggrann. Du är självgående och effektiv i ditt sätt att arbeta så när problem dyker upp tar du tag i dessa och söker den hjälp du behöver för att komma vidare. Som medarbetare har du ett positivt bemötande och bidrar till den arbetsgrupp som du kommer vara en del av.

Kontaktperson och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Feralco med Maxkompetens. Vi kommer att annonsera tjänsten fram till sista ansökningsdag 24 september 2020 men arbetar löpande i rekryteringen varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansvarig rekryteringskonsult är Josefin Kokko Ekholm som du når på 044-781 45 05. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se.Mer om Feralco

Feralco är ledande leverantör av vattenreningskemikalier med produktionsanläggningar och stödtjänster i hela Europa. Feralco tillverkar högpresterande vattenrenings- och processkemikalier och har 13 produktionsanläggningar i 8 europeiska länder. Som den näst största europeiska tillverkaren av prestandaprodukter för vattenrening bidrar Feralco med att leverera dricksvatten till mer än 100 miljoner människor i Europa. Läs gärna mer om Feralco på deras hemsida www.feralco.se. Visa mindre

Montör till Dahla Gardin

Montör till Dahla Gardin, Karlshamn Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar förbereder och utför montage av gardinuppsättningar hos stora såväl som mindre företagskunder? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens! ARBETSUPPGIFTER Välkommen till en varierad och central roll på Dahla Gardin. Dina arbetsuppgifter som montör kommer delar av arbetsveckan utföras på plats ... Visa mer
Montör till Dahla Gardin, Karlshamn

Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar förbereder och utför montage av gardinuppsättningar hos stora såväl som mindre företagskunder? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens!

ARBETSUPPGIFTER

Välkommen till en varierad och central roll på Dahla Gardin. Dina arbetsuppgifter som montör kommer delar av arbetsveckan utföras på plats i Karlshamn där du förbereder kommande montage genom att kapa skenor och sätta dig in i aktuella projekt.

Resterande del av din tid reser du ut till kunder i Skåne, Blekinge och delar av Kronoberg där du enligt ritning monterar aktuell gardinuppsättning. Du detaljplanerar de montage som ska utföras, har kundkontakt såväl innan som under pågående projekt. Självklart har du även mycket intern kontakt och uppbackning från planering, ledning och sömnad. På sikt kommer du också bistå med att måtta upp nya inkommande projekt.

Din tid planeras effektivt med såväl montage som förberedelsearbetet, du har företagsbil och utgår från hemmet de dagar du inte arbetar i Karlshamn. Vi uppskattar att merparten av din tid kommer att förläggas ute i projekten.

ERFARENHET

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet tillsammans med erfarenhet från ett praktiskt arbete, gärna ett hantverksyrke där du har vana av att möta kund på plats. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av en självständig roll där du hanterar de problemställningar och utmaningar som uppstår på plats. Att du har ett intresse för attraktiva miljöer, inredning och kvalitativa produkter hoppas vi också på. Du har körkort, grundläggande datavana och en mycket god kommunikativ förmåga.

PERSONLIGHET

Din personlighet och dina egenskaper är avgörande för framgång i rollen som montör. Här kräver vi att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, att du trivs med att arbeta självständigt och effektivt i en arbetsvardag där du möter kund på ett professionellt sätt. Du hanterar oväntade situationer och problem på ett lugnt och metodiskt vis. Självklart bidrar du till ett gott arbetsklimat på ett växande familjeföretag som värnar om kvalitet i alla led.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Dahla Gardin med Maxkompetens. Sista ansökningsdag är den 10 augusti 2020 och du söker tjänsten via www.maxkompetens.se. Har du frågor kring tjänsten når du oss under semestertid lättast på växel-nummer 044-781 25 25 eller

MER OM DAHLA

Dahla Gardin & Mattor AB är ett familjeföretag som sedan mitten av 1950-talet arbetar med inredning för kontor, hotell och offentliga miljöer. På Dahla är man proffs på fönstermiljöer och samarbetar i projekt med både arkitekter och professionella inredare. I utställningen i Karlshamn finns ca 1500 tygprover från Europas ledande tillverkare. Dahla erbjuder en förstklassig helhetslösning och tar hand om allt från tillskärning och sömnad till pressning, montering och Service. Läs gärna mer på www.dahla.se Visa mindre

Montör till Dahla Gardin

Montör till Dahla Gardin, Karlshamn Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar förbereder och utför montage av gardinuppsättningar hos stora såväl som mindre företagskunder? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens! ARBETSUPPGIFTER Välkommen till en varierad och central roll på Dahla Gardin. Dina arbetsuppgifter som montör kommer delar av arbetsveckan utföras på plats ... Visa mer
Montör till Dahla Gardin, Karlshamn

Gillar du en omväxlande vardag där du med stort eget ansvar förbereder och utför montage av gardinuppsättningar hos stora såväl som mindre företagskunder? Vi välkomnar dig till en ny utmaning på ett växande familjeföretag som genomsyras av kvalité och kompetens!

ARBETSUPPGIFTER

Välkommen till en varierad och central roll på Dahla Gardin. Dina arbetsuppgifter som montör kommer delar av arbetsveckan utföras på plats i Karlshamn där du förbereder kommande montage genom att kapa skenor och sätta dig in i aktuella projekt.

Resterande del av din tid reser du ut till kunder i Skåne, Blekinge och delar av Kronoberg där du enligt ritning monterar aktuell gardinuppsättning. Du detaljplanerar de montage som ska utföras, har kundkontakt såväl innan som under pågående projekt. Självklart har du även mycket intern kontakt och uppbackning från planering, ledning och sömnad. På sikt kommer du också bistå med att måtta upp nya inkommande projekt.

Din tid planeras effektivt med såväl montage som förberedelsearbetet, du har företagsbil och utgår från hemmet de dagar du inte arbetar i Karlshamn. Vi uppskattar att merparten av din tid kommer att förläggas ute i projekten.

ERFARENHET

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet tillsammans med erfarenhet från ett praktiskt arbete, gärna ett hantverksyrke där du har vana av att möta kund på plats. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av en självständig roll där du hanterar de problemställningar och utmaningar som uppstår på plats. Att du har ett intresse för attraktiva miljöer, inredning och kvalitativa produkter hoppas vi också på. Du har körkort, grundläggande datavana och en mycket god kommunikativ förmåga.

PERSONLIGHET

Din personlighet och dina egenskaper är avgörande för framgång i rollen som montör. Här kräver vi att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, att du trivs med att arbeta självständigt och effektivt i en arbetsvardag där du möter kund på ett professionellt sätt. Du hanterar oväntade situationer och problem på ett lugnt och metodiskt vis. Självklart bidrar du till ett gott arbetsklimat på ett växande familjeföretag som värnar om kvalitet i alla led.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Dahla Gardin med Maxkompetens. Sista ansökningsdag är den 10 augusti 2020 och du söker tjänsten via www.maxkompetens.se. Har du frågor kring tjänsten når du oss under semestertid lättast på växel-nummer 044-781 25 25 eller

MER OM DAHLA

Dahla Gardin & Mattor AB är ett familjeföretag som sedan mitten av 1950-talet arbetar med inredning för kontor, hotell och offentliga miljöer. På Dahla är man proffs på fönstermiljöer och samarbetar i projekt med både arkitekter och professionella inredare. I utställningen i Karlshamn finns ca 1500 tygprover från Europas ledande tillverkare. Dahla erbjuder en förstklassig helhetslösning och tar hand om allt från tillskärning och sömnad till pressning, montering och Service. Läs gärna mer på www.dahla.se Visa mindre

Ekonomiassistent till Karlshamnsbostäder

Ekonomiassistent till Karlshamnsbostäder AB Till Karlshamnsbostäder söker vi nu en Ekonomiassistent. Uppdraget startar i slutet av augusti/början av september och sträcker sig i första hand fram till årets slut. DINA ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och in- och utbetalningar. Du kommer att vara delaktig i del- och årsbokslut och bistå med underlag... Visa mer
Ekonomiassistent till Karlshamnsbostäder AB

Till Karlshamnsbostäder söker vi nu en Ekonomiassistent. Uppdraget startar i slutet av augusti/början av september och sträcker sig i första hand fram till årets slut.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och in- och utbetalningar. Du kommer att vara delaktig i del- och årsbokslut och bistå med underlag och rapporter till dessa samt till förrevision som sker i slutet av året. Du kommer också att hantera skatt och moms till Skatteverket, ansvara för inkasso och krav tillsammans med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära Ekonomichefen på Karlshamnsbostäder.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har arbetat med liknande arbetsuppgifter under ett par år. Du behöver ha en hög digital kompetens och lätt för att sätta dig in i nya system. Här kommer du bland annat att arbeta i Visma Control och Visma DCE.

Det viktigaste för oss är dina egenskaper! Vi söker dig som är självgående och initiativtagande. Du känner dig trygg i din kompetens men vågar ställa frågor när du inte förstår. Som person behöver du vara flexibel och har inga problem med att ställa upp när det behövs. Vi söker en kommunikativ person som har lätt för att ta olika människor. Den här rollen är en servicefunktion till bolaget och det är viktigt med en god intern kommunikation men också i dialogen med hyresgäster.

ANSÖKAN

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du vara tillgänglig för att starta detta uppdrag i slutet av augusti/början av september. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, vi kommer att arbeta löpande med denna rekrytering. Du kommer att anställas av Maxkompetens och vara uthyrd till Karlshamnsbostäder. Eventuella frågor besvaras av Alexandra Ivstam på Maxkompetens, Under semester, v 28-31 hänvisas frågor till Maxkompetens gemensamma växel 044-781 25 25 eller Ansökan tas emot via www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 23/7 2020.

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER

Karlshamnsbostäder AB är ett kommunalt bolag som ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB som är moderbolag i Karlshamnskommuns bolagsgrupp. Vi är Karlshamns allmännyttiga bostadsföretag och kommunens verktyg inom bostadsförsörjningen. Beståndet består av drygt 2300 hyreslägenheter och utöver detta tillkommer bostäder i särskilt boende och ett antal kommersiella hyreslokaler. Karlshamnsbostäder omsätter 220 Mkr och har en balansomslutning på 1,5 mdr kr. Med runt 60 anställda har vi valt att ha egen personal på alla nyckelpositioner då vi anser att detta borgar för närkontakt med våra kunder vilka är de viktigaste vi har. Möjligheten för kompetensutveckling hos oss på Karlshamnsbostäder är god. Läs mer på www.karlshamnsbostader.se Visa mindre

Ekonomiassistent till Karlshamnsbostäder

Ekonomiassistent till Karlshamnsbostäder AB Till Karlshamnsbostäder söker vi nu en Ekonomiassistent. Uppdraget startar i slutet av augusti/början av september och sträcker sig i första hand fram till årets slut. DINA ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och in- och utbetalningar. Du kommer att vara delaktig i del- och årsbokslut och bistå med underlag... Visa mer
Ekonomiassistent till Karlshamnsbostäder AB

Till Karlshamnsbostäder söker vi nu en Ekonomiassistent. Uppdraget startar i slutet av augusti/början av september och sträcker sig i första hand fram till årets slut.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och in- och utbetalningar. Du kommer att vara delaktig i del- och årsbokslut och bistå med underlag och rapporter till dessa samt till förrevision som sker i slutet av året. Du kommer också att hantera skatt och moms till Skatteverket, ansvara för inkasso och krav tillsammans med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära Ekonomichefen på Karlshamnsbostäder.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har arbetat med liknande arbetsuppgifter under ett par år. Du behöver ha en hög digital kompetens och lätt för att sätta dig in i nya system. Här kommer du bland annat att arbeta i Visma Control och Visma DCE.

Det viktigaste för oss är dina egenskaper! Vi söker dig som är självgående och initiativtagande. Du känner dig trygg i din kompetens men vågar ställa frågor när du inte förstår. Som person behöver du vara flexibel och har inga problem med att ställa upp när det behövs. Vi söker en kommunikativ person som har lätt för att ta olika människor. Den här rollen är en servicefunktion till bolaget och det är viktigt med en god intern kommunikation men också i dialogen med hyresgäster.

ANSÖKAN

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du vara tillgänglig för att starta detta uppdrag i slutet av augusti/början av september. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, vi kommer att arbeta löpande med denna rekrytering. Du kommer att anställas av Maxkompetens och vara uthyrd till Karlshamnsbostäder. Eventuella frågor besvaras av Alexandra Ivstam på Maxkompetens, Under semester, v 28-31 hänvisas frågor till Maxkompetens gemensamma växel 044-781 25 25 eller Ansökan tas emot via www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 23/7 2020.

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER

Karlshamnsbostäder AB är ett kommunalt bolag som ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB som är moderbolag i Karlshamnskommuns bolagsgrupp. Vi är Karlshamns allmännyttiga bostadsföretag och kommunens verktyg inom bostadsförsörjningen. Beståndet består av drygt 2. hyreslägenheter och fler är under produktion. Utöver detta tillkommer drygt 2300 bostäder i särskilt boende och ett antal kommersiella hyreslokaler. Karlshamnsbostäder omsätter 220 Mkr och har en balansomslutning på 1,5 mdr kr. Med runt 60 anställda har vi valt att ha egen personal på alla nyckelpositioner då vi anser att detta borgar för närkontakt med våra kunder vilka är de viktigaste vi har. Möjligheten för kompetensutveckling hos oss på Karlshamnsbostäder är god. Läs mer på www.karlshamnsbostader.se Visa mindre